Perlu,

Definisi Keperluan:

 1. Secara umum: kekuatan pendorong yang memaksa anda untuk bekerja mengikut kepuasan anda. Keperluan survival asas (umum untuk semua), perlu dipenuhi, keperluan budaya, intelektual dan sosial (yang berbeza-beza dari satu tempat ke tempat dan dari satu usia ke masa yang akan datang). Yang lain berpuas hati dengan keperluan. Keperluan adalah terbatas, tetapi, sebaliknya, keinginan (yang timbul dari keinginan atau keinginan) tidak terbatas. Lihat juga pengelasan terbitan istilah.

 2. Menyatakan keperluan atau tanggungjawab.

 3. Apa sahaja yang dikehendaki atau diperlukan.

 4. Menuntut (sesuatu) kerana ia penting atau sangat penting.

 5. Keadaan memerlukan pertolongan atau kekurangan keperluan asas, seperti makanan.

 6. Perlu

 7. Keadaan di mana sesuatu perlu atau tindakan khas diperlukan.

 8. Pemasaran: Mesin tindakan manusia yang pemasarannya berusaha untuk mengenal pasti, mendorong dan memuaskan dan di sekitar mana aktiviti periklanan harus diatur.

Sinonim Keperluan

Kewajipan, Fancy, Permintaan untuk, Kemiskinan, Cubit, Keperluan, Dikehendaki, Ketidaksempurnaan, Perlu, Menangis, Sara hidup, Dituntut, Dipaksa, Perlu, Wajib, Dibawah paksaan, Asas, Defisit, Keinginan seksual, Indigensi, Memerlukan, Ingin, Keperluan, Eksigensi, Tekanan, Ingin, Keinginan, Harus, Rindu, Kekurangan, Wajib, Keperluan mesti, Kemiskinan, Wajib, Keperluan, Libido, Haus, Concupiscence, Keperluan kosong, Item mesti, Rasa ingin tahu intelektual, Keperluan, Indigensi, Perlu, Keinginan, Prasyarat, Kelaparan, Harus, Menjadi kewajiban untuk, Tunggakan Semula, Kekurangan, Kehancuran, Kehendak yang diperlukan, Kehadiran dari mulut ke mulut, Kekurangan, Lakukan , Kekurangan, Memandu, Wajib, Lekas, Nafsu untuk belajar, Diperlukan, Kekeringan, Seru untuk, Kekeliruan, Berpeluang untuk, Mengisi, Memancing, Meminta, Tuntutan, Prasyarat, Keperluan, Komitmen, Ardor, Kelaparan, Lacuna, Jadilah terpaksa, Dearth, Outage, Harus, Emergency, Deprivation, Empty purse, Defalcat ion, Pemenuhan keinginan, Mesti, Penting, Rindu, Wajib, Keperluan, Harus, Keinginan, Kanan, Menjadi miskin, Sangat diperlukan, Sine qua non, Kehendak dan kesenangan, Dicubit, Haus akan pengetahuan, Ditunjukkan, Kesenangan, Panjang, Panggilan , Kemiskinan, Pengemis, Fikiran, Kekurangan, Gairah, Prasyarat, Kekangan, Keinginan, Devoir, Syarat, Kemiskinan pengisaran, Tepat, Bersedia, Hiatus, Keperluan, Dorongan, Ingin, Rasa ingin tahu, Fantasi, Permintaan, Ingin, Mendendik, Ketidaklengkapan, Permintaan, Mahu melakukan, Keperluan, Asas, Penggunaan, Masalah, Nona, Hilang pautan, Keperluan penting, Ketidakselesaan, Imperatif, Diperlukan, Komitmen, Lemari telanjang, Kelaparan, Kesukaran, Melakukan kesejahteraan, Keinginan, Keperluan, Tanya, Harapan, Kemiskinan, Tekanan, Kemarahan, Kehendak, Memiliki, Keperluan, Horme, Privasi, Pinus, Kemiskinan, Permintaan, Kekurangan, Kekurangan, Keperluan, Tidak dapat membantu tetapi, Keperluan, Keperluan, Keperluan, Ullage, Keperluan, Pengecualian, Kelaparan, Ekstremitas, Tidak dapat dilakukan jika tidak, Kesungguhan, Peninggalan, Kehilangan, Ketiadaan, Scarci Ty, Privasi, Istirahat, Penting, Prasyarat, Kejadian, Selang, Menangis, Harus, Prinsip Kesenangan, Perlu, Kehendak, Desideratum, Kewajiban, Kesalahan, Kekurangan, Sakit, Tidak sempurna, Tanpa Wang, Gripe, Call, Difficulty, Gap , Kehilangan tempat tinggal, kecacatan, keperluan, kemiskinan, panggilan untuk, keperluan untuk

Bagaimana menggunakan Need dalam ayat?

 1. Saya memerlukan pertolongan sekarang
 2. Haiwan umumnya memerlukan pelbagai sumber makanan dan pembiakan untuk terus hidup dan berkembang maju sebagai spesies.
 3. Tolonglah kami pada masa kami memerlukan.
 4. Saya ingin mengkategorikan kos berpotensi ini mengikut keperluan atau keperluan. Saya dapati ini berguna untuk belanjawan.
 5. Keperluan asas manusia untuk makanan.
 6. Saya harus mengatakan lebih banyak
 7. Keperluan harian anda
 8. Kadang kala, syarikat anda sangat memerlukan produk, tetapi jangan risau atau anda tidak akan mendapat harga yang tepat.

Makna Keperluan & Definisi Keperluan