Bagi guru muzik dan pendidik yang berminat untuk meningkatkan kerjaya, ijazah pendidikan muzik dalam talian adalah tahap yang luar biasa. Pengamal ini akan berada di tempat yang lebih kuat untuk mendapatkan ijazah perguruan untuk membantu pelajar dan pelanggan mereka meningkatkan kemahiran muzik mereka . Ini adalah kaedah yang baik bagi pendidik untuk mengembangkan pengetahuan mereka sendiri mengenai pendidikan muzik, dari belajar tentang teori muzik dan sejarah hingga menggunakan kemampuan guru.

1. PROGRAM ONLINE ADALAH SEMPURNA

Seperti semua pengamal pendidikan muzik, kembali ke sekolah tidak akan berlaku. Mereka boleh bekerja sepenuh masa atau mempunyai komitmen lain yang menghalangnya daripada memasuki program standard.

Program dalam talian adalah alternatif yang sempurna; mereka serba boleh dan murah, menawarkan pengajaran berkualiti dengan cara yang lebih mudah untuk dipertimbangkan bagi setiap profesional.

2. PILIHAN KERJAYA DENGAN PENDIDIKAN MUZIKAL ONLINE

Secara amnya, Master dalam Pendidikan Muzik dalam talian dianggap sebagai langkah seterusnya yang sesuai untuk guru muzik yang ingin memajukan kerjaya mereka. Ini mungkin sebagai pensyarah atau bahkan pergi ke konservatori atau akademi untuk mentor menjanjikan pemuzik muda di kolej komuniti atau universiti.

Tetapi itu bukan satu-satunya peluang untuk kerjaya. Profesional mungkin terlibat dalam mempelajari lebih banyak mengenai banyak mekanisme tersebut. Berikut adalah senarai ringkas untuk membantu memulakan proses kajian mengenai pekerjaan apa yang boleh dilakukan oleh pendidik muzik:

i. Ibadah Pendeta

ii. Pengurus Choral

iii. Pengurus Band

iv. Pentadbiran, Inisiatif Muzik Bukan Untung

v. Kurikulum dan Arahan

vi. Pengurus muzik

vii. Pengarah Pengajaran dan Pembelajaran

viii. Pemuzik Pemuzik

ix. Ahli Terapi dalam Muzik

x. Pereka Arahan

Sebilangan besar pilihan kerjaya ini memerlukan pendidikan lanjutan, biasanya dalam bentuk kelayakan pascasiswazah yang boleh diakses dari universiti dalam talian. Ada juga yang memerlukan tauliah; pelajar dapat memeriksa jalan pekerjaan dan memastikan mereka memahami apa yang diperlukan untuk mencari pekerjaan.

3. PENDAPATAN DI BIDANG INI

Untuk wilayah ini, anggaran anggaran gaji adalah $ 34,000 hingga $ 110,000. Ini menangani banyak pilihan kerjaya yang terdapat dalam pendidikan muzik, dari pengeluar muzik hingga pengarah artistik label rakaman.

Ini juga julat gaji rata-rata, yang bermaksud, kerana mereka mempunyai pengalaman kerja yang luas, pelajar dapat menjangkakan pendapatan permulaan mereka sedikit lebih rendah. Profesional harus ingat bahawa semakin tinggi upah, semakin banyak pengalaman kerja yang diperlukan untuk pekerjaan.

Dalam situasi tertentu, agar calon layak mendapat jawatan, lesen atau kelayakan lanjutan mungkin perlu berada dalam kedudukan yang baik. Beberapa jawatan kosong juga ingin melihat usaha seni peribadi calon, menunjukkan bahawa pakar harus mula meneruskan projek muzik kreatif mereka sendiri.

## 4. DISIPLIN PENDIDIKAN MUZIK

Disiplin yang terdiri daripada muzik dan pengajaran adalah pendidikan muzik. Walaupun ini terdengar cukup sederhana, terdapat banyak disiplin lain yang memaklumkan bidang. Oleh kerana pengamal dalam perkhidmatan mempertimbangkan pengaruh disiplin berikut, adalah penting untuk mengingatnya:

i. Mengenai Psikologi

ii. Sejarah

iii. Falsafah

iv. Pentadbiran

v. Kurikulum dan Arahan

vi. Matematik

vii. Kraf

viii. Ekonomi

ix. Kejuruteraan

x. Mengenai Sains

Perkara ini sepertinya bagi pengamal pra-perkhidmatan sebagai disiplin yang berbeza. Namun, hakikatnya adalah bahawa dalam dunia pendidikan muzik, kedua-dua disiplin ini memainkan peranan penting. Muzik adalah kerajinan seni, yang berusaha untuk membuat suara tertentu pada waktu tertentu atau untuk komuniti berdasarkan sejarah, suara, dan instrumen. Ini juga sains, yang telah menggunakan teknologi semakin banyak sebagai cara memajukan kerajinan. Dan pendidikan muzik hanya diberitahu oleh sains dan matematik seperti yang dilakukan oleh ekonomi dan pengurusan.

## 5. SPESIALISASI UNTUK IJAZAH ONLINE MUZIK

Profesional yang ingin mendapat pengiktirafan atau kelayakan sebagai pendidik atau guru di kawasan ini memerlukan akreditasi lanjutan untuk program pendidikan muzik. Walaupun mungkin, tanpa akreditasi khusus, untuk mendapatkan pekerjaan sebagai guru swasta, tidak mungkin mencari pekerjaan di konservatori, akademi, atau universiti.

Persatuan Kebangsaan Sekolah Muzik adalah badan akreditasi utama dan satu-satunya untuk pendidikan muzik di dunia. Ia ditubuhkan pada tahun 1924 untuk membantu sekolah menetapkan kelayakan untuk guru muzik dan kini melayani 651 wakil institusi yang diluluskan, termasuk konservatori dan universiti.

Ia mungkin merupakan pentauliahan paling berprestij yang boleh diberikan kepada universiti atau kolej. Bagi pelajar yang berminat untuk mendapatkan kelayakan sebagai pendidik muzik, ini sangat baik, kerana NASM adalah satu-satunya badan di Amerika yang menawarkan kerjaya ini dengan tauliah.

6. SYARAT-SYARAT MEMOHON PENDIDIKAN MUZIKAL ONLINE

Pendidikan muzik adalah bidang yang sangat istimewa; oleh sebab itu, protokol umum untuk semua program siswazah di wilayah ini adalah kriteria berikut. Walaupun program-program tertentu yang memperuntukkan calon, untuk menjaga harapan akademik mereka tinggi, sebahagian besar memerlukannya. Sebelum melangkah ke tempat penempatan, pelajar digalakkan untuk terus mengkaji semula kriteria kurikulum yang mereka minati.

I. Keperluan pertama

Ijazah sarjana muda dalam muzik, terutamanya pendidikan muzik, dari institusi yang diiktiraf, adalah kelayakan utama pertama. Oleh kerana ini adalah peringkat lanjutan, sistem menganggap bahawa ijazah ini sudah diterima oleh banyak pengamal.

Ini juga disenaraikan dalam kriteria kelayakan untuk mencegah pemohon yang tidak mempunyai gelaran pendidikan muzik atau muzik secara khusus. Perhatian khusus dapat diberikan kepada pelajar yang memiliki ijazah dalam bidang muzik tetapi tidak mengkhusus dalam pendidikan muzik.

Ini hanya boleh dilakukan sekiranya mereka memperoleh sijil pendidikan muzik profesional. Oleh kerana negeri berbeza standard untuk jenis sijil ini, terserah kepada pelajar di negeri mereka untuk menyiasat perakuan dan lesen.

II. Keperluan kedua

Kriteria penting kedua adalah pengalaman di tempat kerja. Sebagai pendidik muzik, kebanyakan program memerlukan dua tahun pengalaman kerja; yang paling biasa adalah guru muzik.

Ini kerana kurikulum disesuaikan paling biasa untuk instruktur dalam perkhidmatan, menjadikannya lebih mudah untuk menyelesaikan ijazah tanpa harus melakukan penempatan lapangan untuk profesional ini.

III. Keperluan ketiga

Esei peribadi adalah prasyarat ketiga dan terakhir. Walaupun karangan peribadi adalah perkara biasa untuk aplikasi universiti, program pendidikan muzik berbeza kerana pelajar diharapkan dapat menunjukkan pengetahuan muzik khusus.

Ini memerlukan pengaturan, falsafah muzik, teori muzik dan komposisi muzik. Terdapat beberapa kolej yang tidak biasa yang akan mengenali murid yang tidak memenuhi syarat ini; namun, perlu diingat bahawa Persatuan Kebangsaan Sekolah Muzik tidak memperakui perkhidmatan ini dan tidak menyumbang di mana-mana negeri untuk mendapatkan lesen pengajaran lanjutan.

Secara umum, perkhidmatan ini ditujukan untuk pemuzik yang berminat untuk maju ke posisi guru di akademi muzik atau untuk bimbingan swasta.

7. SUMBER PENDIDIKAN MUZIKAT PERCUMA SECARA ONLINE

Berikut sumber dalam talian untuk mendapatkan pendidikan muzik tersedia, termasuk;

I. Exploratorium Sains Muzik

Terokai teori muzik dalam pameran, video, dan persoalan Exploratorium. Anda akan belajar menulis, menggabungkan, mendengar, dan bereksperimen dengan peluang yang sangat baik di sini.

II. Saham Berklee

Sumber hebat ini menyediakan pelajaran muzik percuma dari Berklee College of Music. Ini menyediakan berbagai pelajaran musik yang mandiri, termasuk pelajaran bisnis dalam muzik, kord gitar, dan pelajaran suara.

III. Skor Penjagaan Simfoni San Francisco

Dalam sumber yang hebat ini dari San Francisco Symphony, temui dunia jazz. Menggunakan internet untuk mencari muzik, TV, dan radio dengan banyak pameran dalam talian.

IV. Artsedge

Untuk menemui lagu, seminar mengenai muzik, dan pameran dalam talian yang akan menerokai pendidikan muzik anda, gunakan koleksi digital Network Education Arts Kennedy Center.

Kuliah Muzik V. Greensham

Banyak kuliah muzik masa lalu dan sekarang disiarkan dalam talian melalui Gresham College. Untuk membaca mengenai muzik hari ini, opera, kreativiti, dan warisan muzik, lihat kuliah mereka.

VI. Sumber Persekutuan untuk Kecemerlangan Pendidikan: Muzik

Menggunakan laman web persekutuan percuma untuk mengakses peluang muzik jazz, muzik lembaran, blues, Injil, rakyat, dan Perang Saudara. Sumbernya merangkumi filem, panduan bahan, dan garis masa bersejarah.

VII. Perpustakaan Kongres Nasional Jukebox

Cari rakaman sejarah Perpustakaan Kongres di Jukebox Nasional. Anda akan menemui pemuzik unggulan, senarai main, dan harta karun jukebox, termasuk ragtime, balet, pengasas produksi Afrika-Amerika, dan juga pop Hawaii.

VIII. Muzium Perpustakaan Morgan

Dapatkan pilihan dari koleksi muzik The Morgan Library & Museum. Manuskrip muzik The Morgan menarik minat dalam talian, termasuk komposisi oleh beberapa komposer paling berpengaruh sepanjang masa.

IX. Ensiklopedia Perpustakaan Seni Persembahan Perpustakaan

Terokai seni muzik dengan bahan Perpustakaan Kongres ini. Cari ruang untuk membaca, pameran dalam talian, seminar, simposium dan banyak lagi.

X. Muzik di Kohl Mansion

Untuk mencari aktiviti pengayaan muzik untuk kanak-kanak, kunjungi halaman Kohl Mansion's Sounds Like Learning. Aktiviti-aktiviti ini memberikan gred 1-5 dengan pendidikan muzik interaktif.

XI. Kertas Staf Manuskrip Muzik Percuma

Untuk helaian muzik kosong percuma yang boleh anda gunakan untuk menulis komposisi anda sendiri, lihat sumber ini. Dari tab gitar hingga kakitangan piano, anda akan mendapat pelbagai jenis.

XII. Buang Sampah

Dengan Bash the Garbage Environmental Arts, pelajar dapat memikirkan kelestarian dan muzik secara serentak. Untuk mengetahui bagaimana anda dapat membuat alat muzik daripada bahan yang biasanya dibuang sebagai sampah, periksa panduannya.

XIII. Studio Soundation

Sumber yang menakjubkan ini merangkumi platform untuk menghasilkan lagu anda sendiri dalam talian. Pelajar akan belajar mengenai kesan dan asas mencampurkan lagu mereka sendiri dan mendapat pengenalan mengenai pemprosesan audio.

XIV. Mesin Monyet

Anda boleh mengembangkan gelung gendang dan iringan berirama untuk semua jenis pemuzik dengan mesin gendang dalam talian Monkey Machine. Anda dapat melihat langkah yang sangat tepat, lebih daripada 20 set drum berkualiti tinggi, dan tanda tangan dengan jangka masa yang berubah-ubah.

XV. ActiveBass

Terdapat peluang yang sangat baik untuk kumpulan Active Bass untuk belajar bermain bass dalam talian. Periksa laman web mereka untuk beribu-ribu pelajaran yang dihasilkan oleh peserta, ditambah baris, trek, dan "asas"

8. TOP 5 SEKOLAH MUZIKAL ONLINE

Sekiranya anda meminati pembelajaran muzik tetapi kerana bajet yang rendah anda lebih risau, maka jangan risau ada lima sekolah muzik dunia terbaik yang memberikan pendidikan percuma, termasuk

I. Berklee College of Music dalam talian

Berklee College of Music, di Boston, adalah saudara kelas pekerja Juilliard. Juilliard memakai selipar untuk balet. Berklee memakai kasut bertekanan tinggi, selalunya menggunakan flat tap. Berklee Music Online tidak menghantar ijazah, tetapi 150 kursus muzik praktikal dalam talian ditawarkan. Belajar Pengeluaran Muzik TV-hey, komposer utama untuk rancangan TV Simpson-atau syarikat Muzik utama, Penulisan Tanda, atau Gitar Klasik adalah tawas Berklee.

Bagi pelajar yang ingin mengembangkan set kemahiran yang unik, kelas dalam talian adalah 12 minggu dan boleh dibungkus ke dalam sijil maya. Kami suka bahawa Berklee menyediakan sijil kerjaya dalam talian. Kelayakan dalam talian sedang tren, harganya kurang dari satu darjah dan berubah menjadi mata wang kerjaya, dan kelayakan dari sekolah muzik teratas ini pasti akan menambah resume apa pun.

Platform Berklee Shares juga membantu anda melihat kursus muzik dalam talian secara percuma. Mereka terutama dirancang untuk menjual program kelayakan Berklee untuk muzik dalam talian. Malah, pelajaran kord gitar percuma tidak pernah menyakitkan hati sesiapa. Juilliard menghasilkan artis; penghibur dihasilkan oleh Full Sail. Dalam industri hiburan, graduan sekolah muzik dalam talian teratas ini. Rolling Stone pernah menamakan Full Sail sebagai salah satu daripada 5 program muzik terulung di negara ini.

II. Full Sail University dalam talian

Juilliard menghasilkan artis; Full Sail menghasilkan penghibur. Graduan sekolah muzik dalam talian teratas ini menendang perniagaan hiburan. Rolling Stone pernah memanggil Full Sail salah satu daripada 5 program muzik teratas di negara ini. Amin. Kami menyatakan Full Sail sebagai salah satu kolej karier muzik dalam talian yang paling hebat di Amerika.

Full Sail ditubuhkan lebih dari tiga puluh tahun yang lalu di Ohio, dan sekarang menjadi oasis Floridian untuk pemuzik yang tujuannya adalah untuk memecahkan kacang kerjaya muzik yang dikenali sebagai Hollywood. Pemain permainan dan seniman grafik, serta pemuzik, berbondong-bondong seperti burung camar ke kampus Florida, dan sekarang ke barisan muzik dalam talian sekolah yang besar.

Kami mengesyorkan sekolah muzik dalam talian ini sebagai pilihan utama bagi sesiapa sahaja yang berminat dalam bidang muzik. Ejen, pengeluar, pengendali bakat, pengarah, pengurus perniagaan, dan pemaju multimedia, menaiki bas digital untuk sekolah panas ini. Full Sail menawarkan sarjana dalam talian dalam pengeluaran muzik, dan perniagaan hiburan, serta master dalam talian dalam perniagaan hiburan.

III. Universiti Negeri Colorado

Sebilangan besar pelakon menderita pekerjaan pejalan kaki. "Sebenarnya, pemuzik mungkin berada di kedudukan kedua setelah penulis yang dikenali sebagai" kerjaya kreatif "di ghetto karya. Pertimbangkan Makcik Betty berbakat di Toledo untuk memukul pelajaran piano dan memotret, dan anda mendapat idea. Tetapi mereka dapat memperoleh gaji yang lumayan dari pemuzik.

Dalam persembahan atau produksi, salah satu pertunjukan muzik terbaik hari ini bukanlah. Dan dalam terapi muzik, tidak ada salahnya. Ini mengenai terapi muzik. Bukti perubatan terkini menunjukkan bahawa otak manusia dapat ditenangkan atau ditenangkan oleh muzik ketika sakit atau pikun. Penuaan Amerika, digabungkan dengan penyataan bahawa otak yang kacau dapat menghidupkan muzik, mendorong pasaran untuk terapi muzik.

Atas sebab ini, program terapi muzik di Colorado State University adalah salah satu pilihan utama kami untuk sekolah muzik dalam talian. Genggam orang penalaan garpu anda. Kekuatan muzik adalah melakukan lebih daripada sekadar berhibur. Tanya sahaja ahli terapi muzik mengenai neurologi. Anda boleh menjadi satu sekiranya anda tidak mengenalnya dengan mengikuti universiti awam bernilai tinggi ini.

IV. Purdue Universiti India

Indiana University, di Bloomington, menjadikan kedudukan kolej muzik terbaik di Amerika untuk mana-mana guru. Kampus Bloomington tidak menawarkan ijazah muzik dalam talian, tetapi kampus komuter Indianapolis IUPUI menyediakan ijazah sarjana dalam talian dalam teknologi muzik yang dapat diselesaikan di rumah atau dengan pembelajaran jarak jauh. Ijazah ini memberi tumpuan kepada muzik yang interaktif dan mendalam.

Dalam dunia penciptaan media digital yang meletup, kurikulum ini mengajar kemahiran praktikal dalam percampuran, kejuruteraan, dan reka bentuk bunyi. Bagi pengusaha muzik dalam talian, program ini juga menyediakan kelas baru dalam pengajaran muzik, reka bentuk laman web untuk artis, dan podcasting menggunakan teknik pembelajaran jarak jauh.

Anda akan memperoleh gelaran dalam talian ini dengan harga di bawah $ 9,000 sekiranya anda menjadi Hoosier. Makan hati Groupon keluar. Harga pelekat itu adalah separuh kos purata ijazah sarjana muda, menurut Tinjauan Kos Dapatkan Maklumat.

V. Institut Teknologi Massachusetts

Sekiranya anda melangkau kumpulan sekolah menengah atau koir pertunjukan kolej, berhenti dan dapatkan slushie intelektual percuma di tempat kursus terbuka MIT. MIT menawarkan 30 kelas percuma dalam muzik dalam talian, beberapa dengan video dan ujian, semuanya dari fakulti seni yang dihormati MIT. Mata pelajaran yang dipilih untuk kursus dalam talian: harmoni dan titik tolak, komposisi muzik elektronik, dan reggae sebagai masyarakat transnasional. Untuk kelas dalam talian seperti itu, anda tidak dapat menerima kredit perguruan tinggi, tetapi masing-masing mengembangkan fikiran.

9. KESIMPULAN

Di era moden ini, ketika semuanya hanya satu klik. Pendidikan muzik dalam talian sangat popular kerana orang kurang mendapat masa dengan subjek kausal untuk pergi dan mendapatkan muzik mengenai pengetahuan. Terdapat banyak universiti terkemuka yang menyediakan rakaman kuliah, video dan dokumentari untuk memberi pendidikan muzik. Pada akhirnya, pelajar mendapat sijil atau gelaran bidang muzik tertentu.

10.
Baca lebih lanjut

i. Bagaimana belajar piano?

ii. Bagaimana belajar pengekodan?

iii. Apakah program pendidikan dalam talian?