Kursus pendidikan jasmani dalam talian mempunyai tujuan yang sama untuk mendapatkan pelajar dan disampaikan kepada pelbagai jenis pergerakan sebenar. Bahagian yang sempurna adalah bahawa pelajar akan memilih pergerakan yang mereka perlukan. Komitmen secara berkala mempunyai minat dalam talian yang lebih tinggi kerana keputusan individu.

Apa itu Pendidikan Jasmani Dalam Talian ?

Pada titik ketika kita mempertimbangkan PE, kita mungkin meninjau memuji peluang kita untuk menjadi dinamis pada hari sekolah, meraikan dalam pertandingan bola sepak dan hari bola sepak sepanduk. Tenaga pengajar yang sebenarnya berkongsi pandangan mereka tentang latihan kesejahteraan berjaga-jaga dan kesejahteraan sebenar sambil membantu anak muda memperoleh kemahiran dengan anggaran pembinaan kumpulan dan semangat kesukanan.

Mengikuti tahap pengajaran sebenar dalam talian dapat membantu anda membuat profesion mengajar, menyiapkan, dan mendidik. Melalui peperiksaan anda, anda akan mengetahui bagaimana berjaya membimbing pelajar dan memberi bimbingan atletik. Ijazah ini biasanya ditawarkan di peringkat Master , menjadikannya sesuai untuk tenaga pengajar yang lebih suka menceburkan diri dalam latihan atau untuk bukan guru yang berminat untuk melakukan pertukaran sepanjang hayat. Anda juga boleh bekerja di pejabat bukan-untung, rangkaian, atau atletik. Alternatif panggilan lain merangkumi permainan gali, persiapan individu, kesihatan , dan ubat-ubatan sukan.

Sekiranya anda mungkin akan menjadi pendidik latihan (PE) yang sebenarnya dalam sistem pendidikan yang dibiayai oleh kerajaan, tanyakan kepada pejabat arahan negeri terdekat anda tentang memberi kebenaran sebelum memulakan program apa pun.

Ringkasan : Pendidikan Jasmani Dalam Talian (OLPE) menyajikan susunan kesukaran baru dalam menafsirkan instruksi sebenar konvensional ke ruang lanjutan, sambil memenuhi penanda aras yang serupa, program pendidikan, dan panduan penilaian kursus adat.

Apa pendapat pelajar mengenai kursus Pendidikan Jasmani dalam talian ?

Banyak pelajar dalam kursus pendidikan dalam talian bertarung dengan pengaturan pengajaran sebenar yang konvensional - berada dalam perhimpunan yang sangat besar dan diminta untuk menunjukkan bakat yang mereka perjuangkan secara berkala tentunya bukan pertemuan positif. Kelas "pusat rekreasi" konvensional boleh menjadi sumber kegelisahan atau rasa malu bagi pelajar tertentu.

Kursus persekolahan sebenar EdOptions Academy dapat mengatasi masalah tersebut dengan menjadikan pengalaman lebih dekat dengan rumah dan lebih banyak lagi. Pertarungan pertama kami adalah untuk membantu pelajar dengan mengalahkan pertempuran mereka dengan kemungkinan "arahan sebenar" sehingga mereka memahami bahawa ini bukan mengenai kekecewaan namun pencapaian dan mencari apa yang mereka hargai.

Saya tidak terimakasih bahawa kesejahteraan dan persekolahan sebenar harus menjadi mata pelajaran pusat. Kenapa? Sekiranya anda kehilangan kesejahteraan, apa yang anda tinggal? Dengan melengkapkan pelajar kami dengan iklim mereka dapat menjadi efektif dalam memperluas kepastian dan kesediaan mereka untuk mengikuti kursus sekolah yang sebenarnya. Kursus persekolahan EdOptions Academy yang sebenarnya membolehkan pelajar untuk menyiasat, berusaha, dan mencari jenis perkembangan baru yang mereka hargai, menjadikan pergerakan sebenar sebagai pertemuan positif.

Fahaman dapat menyiasat dan mengambil bahagian dalam pertempuran tangan, Pilates, bergerak, latihan rekreasi kejiranan (kelas di YMCA, trek pendakian atau trekking), atau permainan (panjat tebing, skating, parkour, dan sebagainya) yang tidak mereka lakukan dicuba sebelumnya. Kursus kami juga menyajikan rancangan novel untuk membantu pelajar memperoleh kelebihan dan hasil kerja terbaik, termasuk metodologi untuk menjaga kesihatan jangka panjang dan mengawasi tekanan.

Kursus :

Ijazah dalam bidang PE dan latihan memberi maklumat dan bakat penting bagi pakar untuk membolehkan dan mendidik pelajar dan kumpulan mengenai keputusan dan kecenderungan kesejahteraan mereka sendiri. Tenaga pengajar yang sebenarnya memainkan peranan penting dalam menjaga kesejahteraan bagi rangkaian dengan mengisi pelbagai jawatan. Dua panggilan yang paling dikenali yang dicari dengan darjah seperti ini adalah:

Guru PE - Ini mungkin merupakan model utama yang anda pertimbangkan ketika anda memikirkan tentang ijazah dalam bidang PE dan mengajar. Pendidik PE di peringkat sekolah rendah, pusat, dan sekolah menengah menggabungkan wawasan mereka tentang kesejahteraan dan kesejahteraan sebenar dengan instruksi latihan terbaik di pusat latihan dan suasana wali kelas. Pakar yang mencari pekerjaan sebagai pendidik PE harus dibentuk untuk mendapatkan sijil empat tahun mereka, dalam apa jua keadaan, diikuti oleh penegasan atau lesen. Pada umumnya, guru menengah menghasilkan sekitar $ 58,000.

Mentor / Pengakap - Tenaga pengajar ini menunjukkan kepada pesaing kebolehan dan sistem yang mereka miliki semasa permainan mereka. Mentor secara berkala mendorong penjelajahan, termasuk mencari pemain baru dan menilai kemampuan dan kebarangkalian mereka untuk maju.

Beberapa mentor selama ini berfungsi sebagai pendidik dalam sistem pendidikan, dan secara teratur dapat mengambil bahagian dua daripada mentor permainan dan instruktur PE. Semua mentor diperlukan untuk mendapat pendidikan dan pengesahan perguruan selama empat tahun melalui Persatuan Nasional Lembaga Pelajaran Negeri. Mentor menghasilkan normal $ 31,000.

Kos Pendidikan Jasmani Dalam Talian :

Beban PE dan darjah latihan dapat berubah secara luas seperti yang ditunjukkan oleh pelbagai projek, pengkhususan, dan sekolah. Ketidakfahaman dapat menjangkakan bahawa kos kos pendidikan harus meningkat ketika mereka menuntut ijazah canggih dalam program pendidikan lanjutan. Berharap untuk membayar di suatu tempat dalam lingkungan $ 30,000 dan $ 50,000 untuk pendidikan perguruan empat tahun dalam talian dan di tempat antara $ 20,000 dan $ 40,000 untuk master.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Bolehkah saya mendapatkan ijazah pendidikan jasmani dalam talian?

Penawaran ijazah instruksi dalam talian yang paling kerap adalah di peringkat ace. Bagaimanapun, anda harus mempunyai pilihan untuk menemui projek lelaki dalam talian yang tidak terikat dalam bidang PE atau bidang yang berkaitan, misalnya latihan kesejahteraan, kinesiologi atau sains latihan? Mentor dan pendidik PE sering diperlukan untuk mendapatkan pendidikan kolej selama empat tahun dan penegasan khusus untuk serius untuk pengkhususan mereka. Sijil kedoktoran juga dapat diakses, namun sesuai untuk para saintis dan ahli skolastik.

Bagaimana cara menggunakan Pendidikan Jasmani di bilik darjah Google ?

Berikut adalah cara menggunakan pendidikan jasmani di bilik darjah google: • Hantar Aktiviti Hantar apa yang dilakukan oleh pelajar dari hari ke hari.

Kesan sebagai Selesai : Mempunyai pelajar memisahkan apa yang telah mereka selesaikan

Pengumuman Tawaran : Biarkan pelajar mengetahui kapan hari pakaian atau deklarasi yang berbeza.

Gunakan Kalendar : Segala tugas dengan tarikh akhir akan muncul di Kalendar Google kelas. Fahaman dapat memahami apa yang akan berlaku dalam PE mengikut jadualnya.

Posting Video : Pautan ke rakaman kebolehan yang perlu diketahui oleh pelajar untuk latihan PE mereka. Sambungan ke rakaman keselamatan untuk membantu pelajar memahami bagaimana berlatih dengan selamat.

Sumber Sumber : Kirim aset mengenai standard dan latihan permainan. Bantu pelajar untuk melepasi homeroom PE.

Go Paperless : Menghantar kertas dalam PE boleh menjadi ujian, mengeposkan sebarang hadiah di Google Classroom menjadikannya mudah untuk dipersembahkan dan para pelajar dapat ditemui.

Hantar Sukatan Pelajaran : Kirimkan prospektus kelas di tab Perihal.

Ajukan Pertanyaan : Pelajar boleh menghantar sebarang pertanyaan yang mereka ada ke aliran kelas. Kohort boleh masuk dan menjawab setiap musim sepanjang hari.

Tinjau Kelas : Tanya pertanyaan pelajar melalui Google Classroom. Biarkan pemikiran mereka membantu membentuk sebahagian latihan.

KESIMPULAN :

Secara keseluruhan, anak-anak bertambah berat badan kerana mereka tidak berminat dengan aktiviti fizikal atau mengetahui kepentingan Pendidikan Jasmani Dalam Talian. Oleh kerana anak-anak muda menjadi penjaga yang berlebihan berat badan, mereka mesti mempunyai anak-anak mereka dalam pergerakan sebenar sejak lahir dengan alasan bahawa latihan sebenar akan diberikan kepada anak-anak mereka ketika mereka mula masuk ke kelas.

Tenaga pengajar yang melatih persekolahan sebenar akan menunjukkan pelajar bagaimana menangani diri mereka dengan betul. Ini penting dengan alasan bahawa apabila seseorang diajar tentang pentingnya kesejahteraan mereka maka itu akan membuat mereka meneruskan dengan cara hidup yang baik. Oleh itu, penjaga, pendidik, dan orang dewasa yang berbeza perlu menekankan pentingnya latihan di sekolah.

Baca lebih lanjut: Pendidikan dalam talian berbanding tradisional

Sarjana dalam Pendidikan

Ijazah Pendidikan Dalam Talian