Pendidikan lalu lintas dalam talian adalah kursus atau kajian mengenai peraturan & peraturan lalu lintas dan pemanduan yang selamat, yang diselesaikan melalui internet mengikut waktu dan tempat kita sendiri yang mudah. Pendidikan lalu lintas dalam talian mengandungi kandungan yang sama dengan kelas tradisional.

1. Apa itu Pendidikan Lalu Lintas?

Pendidikan keselamatan jalan raya yang diatur dari semasa ke semasa oleh pihak berkuasa bertujuan untuk menyedarkan pelajar dan memberi petunjuk kepada mereka mengenai undang-undang lalu lintas yang boleh mereka patuhi semasa mereka berada di jalan raya, tidak kira sama ada mereka pejalan kaki atau kereta yang beroperasi.

2. Apa itu Sekolah Trafik Dalam Talian?

Kursus sekolah lalu lintas yang diselesaikan melalui Internet berlaku untuk sekolah lalu lintas dalam talian (atau sekolah lalu lintas Internet). Dari segi kandungan, kelas ini setanding dengan kursus sekolah lalu lintas kelas konvensional; namun, pelajar boleh menyelesaikan kursus sekolah trafik dalam talian / internet mengikut masa dan mengikut rentaknya sendiri. Dari idea sekolah lalu lintas "belajar di rumah" dan semakin popularnya Internet untuk keadaan penyelidikan yang bervariasi, lahirlah program sekolah lalu lintas internet.

3. Apakah Tujuan Pendidikan Lalu Lintas?

Matlamat utama mengikuti kursus di sekolah lalu lintas adalah untuk mengekalkan rekod memandu yang jelas dan untuk mengelakkan penambahan titik penghinaan pada rekod memandu anda. Ini akan memberi kesan negatif kepada premium insurans kereta, prospek kerja dan kemungkinan kekurangan atau pembatalan lesen memandu. Di California, "sekolah lalu lintas internet" pertama dilesenkan pada tahun 1996.

4. Berapa Tempoh Pendidikan Lalu Lintas Dalam Talian?

Panjang dan ruang lingkup program sekolah lalu lintas web / internet adalah berdasarkan spesifikasi kursus yang diterima oleh negeri atau mahkamah. Oleh kerana keadaan mahkamah, biasanya kelas berdurasi 4-8 jam, ada yang ditentukan oleh jumlah perkataan. Contoh skema pengiraan perkataan adalah California DMV.

5. Apakah Persamaan Antara Bilik Darjah Dalam Talian Dan Tradisional ?

Kursus dikembangkan dengan langkah-langkah keselamatan seperti pemasa halaman, kuiz, soalan keselamatan, video dan peperiksaan akhir untuk membolehkan pengedaran kursus dalam talian lebih menyerupai persekitaran bilik darjah. Ini bukan sahaja menghalang pelajar daripada melangkau kandungan yang terlalu pantas, mereka juga memaksa pelajar untuk memperhatikan bahan yang dipersembahkan.

6. Mengapa Saya Perlu Mengambil Dalam Talian
Pendidikan Lalu Lintas
?

Sekolah trafik boleh memberi banyak faedah kepada pemandu. Mengambil sekolah lalu lintas dengan persetujuan negara boleh mendorong anda untuk menurunkan tiket, mematuhi perintah pengadilan, menurunkan mata rekod memandu, dan bahkan menurunkan premium insurans anda. Tetapi boleh menjadi cabaran untuk pergi ke sekolah pengangkutan yang betul. Anda perlu memberi ruang untuk kehidupan yang penuh dan boleh berakhir di kelas selama berjam-jam - masa yang selalu anda dapat lakukan.

Ringkasan Pendidikan lalu lintas dalam talian melalui talian dengan tinggal di rumah untuk meningkatkan pemanduan dan memastikan keselamatan. Ia adalah pendidikan yang lebih popular pada zaman ini dan menyerupai persekitaran bilik darjah.

7. PILIHAN UNTUK PENDIDIKAN TRAFIK

Terdapat tiga kaedah untuk mendapatkan Pendidikan Lalu Lintas termasuk;

i. Bilik darjah

Sekolah pengangkutan jenis ini menghendaki anda tiba dalam kedudukan yang telah ditentukan untuk duduk di kelas yang penuh dengan penjenayah lain dengan baik, murid-murid untuk mengikuti kursus sendiri dan juga kelas pendidikan pemandu awal. Sudah tentu, kelemahan terbesar adalah anda mesti muncul. Ini boleh menjadi kebimbangan jika anda mempunyai karantina, komitmen seperti keibubapaan atau masalah kehidupan lain, seperti kerjaya yang memerlukan penglibatan anda.

Kelemahannya ialah anda mempunyai arahan yang lebih disesuaikan. Terdapat tutor di sini dan anda benar-benar dapat memahami sesuatu berdasarkan seberapa berdedikasi mereka. Beberapa negara pada masa ini berusaha untuk menjadikan Sekolah Lalu Lintas menyeronokkan dengan merekrut pelawak dan pelakon improvisasi. Ini mungkin sedikit kurang otoriter daripada li, bergantung pada seberapa besar kemungkinan Anda mendengar seseorang menghabiskan setiap malam berkat kelab komedi di depan tembok bata palsu.

ii. Dalam talian

Dengar, sudah 2020: sudah tiba masanya kita mulai menggunakan teknologi untuk memenuhi kriteria kursus latihan seperti Traffic School. Banyak negara mendorong anda, dengan melakukan apa yang anda lakukan, untuk memperbaiki tiket atau mengurangkan kos insurans: duduk di atas pantat anda di mesin. Sekolah Lalu Lintas Dalam Talian memberi anda kursus yang jauh lebih mudah daripada kelas individu. Adakah mesti bekerja antara 9 dan 5? Tidak menjadi masalah, apabila anda pulang ke rumah, anda boleh menamatkan kelas dalam talian. Adakah anda yang baru dilahirkan tidak boleh tinggal berjam-jam di rumah itu sendiri?

Dalam satu jam sehari bayi tidur, anda boleh menyelesaikan kursus dalam talian. Tidak dapat bangun dari pantat gemuk anda sebelum pukul sepuluh 45? Anda telah diberikan sekolah trafik dalam talian. Kelemahan untuk kelas on-line adalah bahawa di bilik darjah fizikal anda tidak mendapat bimbingan yang diperibadikan. Anda harus menjerit soalan anda di desktop jika anda mempunyai pertanyaan atau tidak memahami apa-apa.

iii. CD / DVD

Sekiranya anda mempunyai pemain DVD yang tersangkut pada tahun 1993, sekolah lalu lintas di negara anda boleh meletupkan debu DVD yang boleh anda sewa untuk menyelesaikan sekolah trafik anda. Kelas-kelas ini juga mengharuskan anda mengikuti komponen peperiksaan kursus di sekolah fizikal, yang mengurangkan kemudahan lalu lintas sekolah dalam talian, tetapi dapat memberikan beberapa fleksibiliti, daripada melakukan keseluruhan kelas di dalam kelas.

Ringkasan Terdapat banyak kaedah untuk mendapatkan pendidikan lalu lintas seperti melalui kelas tradisional dalam pengawasan tenaga pengajar atau melalui dalam talian dengan merakam pensyarah, kuiz dan tugasan seperti oleh pemain DVD.

8. KARAKTERISTIK PENDIDIKAN TRAFIK ONLINE

Pendidikan Lalu Lintas Dalam Talian menyediakan hiburan, undang-undang lalu lintas dan maklumat mengenai pemanduan pertahanan kepada semua peringkat umur, termasuk

i. Pendidikan dalam hiburan

Anda mungkin terkejut bahawa tidak membosankan untuk belajar sekolah lalu lintas dalam talian. Sangat mudah untuk tidak bosan berkat video, grafik, carta atau gambar dan audio, kerana maklumat disampaikan secara informatif tetapi menyenangkan. Anda juga akan dapat membuat sandaran dan memeriksa subjek jika anda terlepas sesuatu sebelum beralih ke topik yang seterusnya.

ii. Bebas penipuan

Walaupun sekolah lalu lintas dalam talian palsu semestinya ada, tidak semuanya penipuan. Sekolah trafik laut boleh didapati dengan mudah dalam talian. Sekiranya sekolah trafik dalam talian diluluskan oleh Negeri, anda juga boleh mengesahkan dengan pejabat DVM tempatan anda.

iii. Tidak menetapkan peranti atau jadual waktu

Ada yang berpendapat sama seperti menghadiri sekolah lalu lintas luar talian di mana anda menghabiskan berjam-jam setiap hari untuk merangkumi kursus. Ini tidak benar, kerana anda dapat mengakses kursus dalam talian anda pada bila-bila masa siang dan malam di hampir semua peranti dengan akses internet, seperti telefon pintar, tablet atau komputer.

Anda mempunyai had masa tertentu untuk menyelesaikan kursus, biasanya 180 hari setelah permulaan kursus, sementara tidak ada waktu tetap. Walau bagaimanapun, anda mungkin perlu menyelesaikan kursus ini dalam jangka masa yang lebih pendek sekiranya anda mempunyai tarikh akhir tertentu untuk dipatuhi.

iv. Perkhidmatan pelanggan ada

Perkhidmatan kepada pelanggan ditawarkan pada pukul 9 pagi Isnin hingga Jumaat, kecuali bercuti, jam 17 malam untuk semua kursus lalu lintas dalam talian.

v. Mahkamah diluluskan

Sekolah trafik dalam talian mungkin kelihatan seperti ditujukan terutamanya kepada pemandu buruk yang harus menyelesaikan sekolah trafik dalam talian yang telah diluluskan oleh mahkamah. Walau bagaimanapun, mungkin mengejutkan anda apabila mengetahui bahawa remaja yang mendapat permit insurans dan pemandu yang baik boleh memenuhi syarat diskaun insurans ditawarkan kursus dalam talian.

vi. Harga berpatutan

Harganya cukup berpatutan untuk kursus sekolah lalu lintas dalam talian. Walaupun tiket anda mungkin masih perlu membayar denda , anda mungkin juga dapat menghalang mata daripada mengambil lesen memandu di negeri-negeri tertentu. Biasanya, kadar insurans anda meningkat apabila mata meningkat.

Ringkasan Pendidikan dalam talian sangat menghiburkan dengan grafik dan lain-lain, tanpa penipuan, tidak mengikut jadual atau peranti berdaftar tertentu, mahkamah diluluskan dan tersedia dengan harga yang berpatutan dan tidak terlalu mahal.

9. KELEBIHAN DAN KELEBIHAN PENDIDIKAN TRAFIK ONLINE

Kos, kemudahan dan kualiti penting apabila kita memilih kursus dalam talian. Tidak ada standard Nasional sekolah memandu dan bahan kursus yang khusus sehingga hasilnya berbeza-beza.

I. Kelebihan pendidikan lalu lintas dalam talian

Manfaat pendidikan trafik dalam talian yang paling ketara adalah kemudahan. Kita dapat mempelajarinya mengikut masa lapang dan ketersediaan internet kita sendiri. Ini terbaik untuk remaja dan profesional dengan jadual yang sibuk.

Terdapat faedah berikut dari pendidikan lalu lintas dalam talian, termasuk

i. Sekolah memandu dalam talian mempunyai keselesaan untuk menyelesaikan kelas pada waktu yang selesa untuk kediaman anda.

ii. Pengangkutan ke sekolah memandu tidak diperlukan. Anda menjimatkan kos perjalanan, melepaskan diri dari kesulitan kerana harus ke sana dan mencari tempat letak kenderaan tepat pada waktunya. Ia juga menjimatkan masa sehingga anda tidak perlu menyiapkan perjalanan anda.

iii. Kecantikan anda tidak perlu diganggu. Anda akan menamatkan kursus tanpa mempertimbangkan pakaian bergaya.

iv. Anda tidak perlu mencari pengasuh bayi jika anda mempunyai anak kecil. Anda mesti selesai semasa anak-anak anda tidur.

v. Tanpa tergesa-gesa anda boleh menamatkan kursus mengikut kadar anda sendiri.

vi. Anda boleh mengelakkan gangguan dengan mengikuti kursus dalam talian dengan mengambilnya secara langsung. Pelajar lain juga akan merasa menjengkelkan dan mengganggu atau janggal. Anda boleh fokus dan berhenti sebentar bila-bila masa yang anda mahu.

vii. Di tempat yang sukar, jika tidak mustahil untuk menghadiri sekolah lalu lintas secara langsung, sekolah dalam talian memerlukan kursus untuk orang ramai.

viii. Sekolah internet kenderaan bermotor dan gelanggang juga dilesenkan, begitu juga sekolah lalu lintas yang perlu dihadiri sendiri.

II. Kekurangan pendidikan lalu lintas dalam talian

Apabila tidak ada pengawasan atau pengajar maka beberapa kuari kami tidak dapat diselesaikan dan beberapa konsep kami tidak jelas. Terdapat beberapa kelemahan pendidikan lalu lintas dalam talian, termasuk

i. Anda tidak mempunyai hak istimewa untuk terlibat dengan jurulatih dan pelajar lain kerana anda tidak mengunjungi sekolah memandu secara langsung. Subjek atau soalan yang berkaitan juga diajukan yang memperkayakan dan menjadikan pelajaran lebih penting dan bermakna.

ii. Pemikiran dan perbahasan di dalam kelas tidak dapat didengar semasa pesta menyertai kelas. Perbincangan ini juga meningkatkan pemahaman dan membangkitkan perkara-perkara yang sebaliknya akan diabaikan. Cadangan lain juga menyumbang kepada pendekatan yang lebih bernas terhadap sesuatu subjek.

iii. Sekiranya anda memerlukan lebih banyak penjelasan, atau jika anda tidak memahami sepenuhnya kuliah, anda tidak mempunyai faedah untuk dapat menyoal guru secara langsung.

iv. Anda mungkin menghadapi masalah mengikuti kursus yang memerlukan kajian individu sekiranya anda bukan pelajar yang mengarahkan diri sendiri. Sebilangan pelajar memerlukan suasana pembelajaran yang penuh motivasi dan penyayang daripada bekerja sendiri.

v. Apabila sekolah memandu berpusat di bandar anda, guru mengetahui lalu lintas tempatan dan dapat belajar dan membincangkan keselamatan dan pemanduan tempatan.

Ringkasan Pendidikan lalu lintas dalam talian mempunyai kelebihan dan kelebihan tanpa sekatan masa dan tempat dengan harga yang berpatutan tetapi beberapa kelemahan kerana tidak ada kuiz, ujian atau pengajar berdasarkan tekanan yang menyebabkan kemalasan dan kurang berkesan sistem dalam talian ini.

10. PERBEZAAN DALAM PENDIDIKAN TRAFIK ONLINE

Terdapat beberapa kesukaran yang dapat dihadapi dengan mendaftar dalam pendidikan lalu lintas dalam talian sebagai;

i. Tidak disahkan sekolah

Beberapa pemohon hanya menyelesaikan kursus dalam talian untuk mengetahui bahawa sekolah yang memberikan sijil lulus tidak mendapat persetujuan mahkamah. Oleh kerana sekolah pengangkutan dalam talian tidak membayar balik kos permohonan setelah tamat kursus, disarankan agar mereka terus mengingatnya sehingga membuat permohonan.

ii. Kekurangan perakuan

Sekiranya anda diminta oleh mahkamah untuk pergi ke sekolah lalu lintas, adalah tugas anda, bukan sekolah, untuk memiliki sijil kelulusan. Untuk memberikan Sijil Lulus, beberapa kolej sering meminta pelajar memanggil untuk memberikan nombor keselamatan sosial mereka. Anda juga boleh menerima bayaran tambahan untuk memberikan sijil penyempurnaan kepada pihak yang menuntut.

iii. Ketiadaan jawapan

Pendaftaran di sekolah dalam talian yang memberikan sokongan pelanggan sangat penting 24 jam sehari tetapi kadang-kadang tidak ada.

iv. Bayaran tersembunyi

Bayaran tersembunyi semasa pendaftaran tidak dinyatakan. Sila baca cetakan yang cantik. Selain tidak mempedulikan syarat tersebut, calon juga terkejut.

v. Prestasi yang tidak menentu

Anda mungkin menghadapi masalah ketika menonton video dalam talian, jadi kursus dalam talian mungkin tidak sesuai untuk mereka yang mempunyai perkakasan yang lebih tua.

vi. Penipuan dalam talian

Oleh kerana terdapat banyak penipuan dalam talian yang dilakukan oleh perniagaan yang tidak bertanggungjawab, perlu memeriksa keselamatan laman web sebelum menaip maklumat kad kredit dan peribadi.

Sebelum memilih mana-mana sekolah lalu lintas untuk mendaftar, lebih baik anda mempelajari laman web dan membaca maklum balas sekolah lalu lintas. Oleh kerana sekolah lalu lintas khusus tertentu mahal, ada baiknya membaca ulasan dan mengetahui sama ada kursus itu bernilai wang yang dilaburkan.

Ringkasan Pendidikan lalu lintas dalam talian menghadapi beberapa kesulitan seperti penipuan, sekolah yang tidak disahkan, virus perisian atau kekurangan kuari lutsinar yang menyebabkan ketidakefektifan. Oleh itu, syarat-syarat ini harus diingat sebelum memilih mana-mana sekolah pendidikan lalu lintas dalam talian.

11. SEKOLAH TERBAIK PADA 2020 UNTUK PENDIDIKAN TRAFIK ONLINE

Terdapat 5 sekolah pendidikan trafik dalam talian yang boleh membantu memilih tempat yang lebih baik.

I. Memandu dengan Selamat

iDriveSafely adalah pilihan saya untuk krim tanaman di sekolah trafik terbaik 2020 dalam talian. Di kebanyakan negeri sekolah trafik dalam talian ini dilesenkan dan telah ada selama beberapa dekad sekarang. Pada kenyataannya, mereka bermula dengan menyediakan sekolah trafik berdasarkan buku kecil untuk membantu orang ramai mendapatkan lalu lintas dari rumah mereka. Pada akhir tahun 1990-an mereka mula menawarkan program dalam talian untuk sekolah lalu lintas. Kami berada di sini pada tahun 2020 dan mereka memberikan latihan dalam talian mereka pada hampir setiap peranti. Anda boleh mengikuti kursus dari mana saja dan dari mana sahaja, dan mereka mempunyai ukuran yang berbeza berdasarkan bagaimana bahan itu diperoleh.

Sebab untuk kedudukan pertama

Terdapat banyak sebab untuk memilih sekolah dalam talian khusus ini untuk mendapatkan pendidikan lalu lintas sebagai;

i. iDriveSafely mempunyai sokongan 24/7 untuk sepanjang masa. Tidak kira ketika anda berusaha menyelesaikan persiapan anda, ketika anda memerlukannya, satu pasukan ada untuk membantu. Sudah tentu ini adalah pilihan paling selamat bagi anda untuk tidak pernah menggunakan khidmat pelanggan, tetapi iDriveSafelyis dapat menghubungi 24/7/365, jika anda memerlukannya.

ii. Berbeza dengan beberapa fungsi, iDriveSafely beroperasi dengan baik di komputer. Banyak sekolah lalu lintas dalam talian telah menunjukkan prestasi yang sangat baik pada tablet dan telefon pintar pada tahun 2020. iDriveSafely sangat sesuai untuk mana-mana komputer, dan tidak ada masalah walaupun beralih antara peranti.

iii. Ia menyediakan pelbagai jenis program sehingga anda dapat mencari kursus memandu dalam talian yang sesuai untuk anda tanpa mengira apa yang anda cari. Anda bukan sahaja dapat memilih dari pelbagai format pengedaran kandungan, termasuk kursus teks sahaja atau video sahaja.

II. Boleh dicapai

Lebih daripada sekolah trafik dalam talian, Aceable adalah. Mereka bermula sebagai kursus latihan pemandu dalam talian yang paling moden hanya beberapa tahun yang lalu. Firma pemula ini yang berpusat di Austin, Texas, telah membuang $ 5,000,000 untuk membuat program telefon pintar canggih. Walaupun menawarkan kelas pemandu dalam talian, pada tahun 2018, mereka melanjutkan dan tidak mengecewakan! Sekolah lalu lintas dalam talian ditawarkan.

Di Aceable, setiap peranti yang menawarkan sekolah lalu lintas dalam talian di mana-mana platform (atau desktop / komputer riba sekiranya menjadi pilihan anda) adalah aplikasi telefon pintar khusus. Mengapa saya sangat menyukainya? Daripada kuliah kusam biasa yang kebanyakan kelas boleh tawarkan, ia menyediakan kursus mendalam yang cepat. Anda belajar dengan pantas dan dengan cara yang mengasyikkan yang lebih menggembirakan. Anda akan menikmati maskot Ace anda pada akhirnya, percaya kepada saya. Di samping itu, ia memberi anda semua standard yang diharapkan.

Sebab untuk kedudukan kedua terbaik

Terdapat banyak sebab untuk memilih sekolah dalam talian khusus ini untuk mendapatkan pendidikan lalu lintas sebagai;

i. Bantuan yang boleh dipercayai dari cawangan Austin, Texas mereka. Mereka akan menghubungi mereka dari perkhidmatan telefon konvensional mereka dengan beberapa cara dan juga mendapat sokongan dari laporan media sosial mereka. Orang-orang ini sesuai dengan zaman.

ii. Walaupun tidak dilesenkan untuk tujuan sekolah lalu lintas di semua negeri, yang utama dilindungi dan berkembang dengan pesat.

iii. Ini adalah sekolah trafik dalam talian moden pertama di pasaran pada tahun 2020. Ini adalah kursus yang tersedia sekarang dan sesuai dengan hampir semua komputer.

iv. Anda juga membiayai syarikat baru di Texas sehingga anda mempunyai motivasi tambahan jika anda bekerja di negeri Texas dan ingin menolong syarikat yang sedang meningkat naik.

III. Pergi ke sekolah lalu lintas

Pergi ke Traffic School pada tahun lalu baru sahaja ditambahkan ke dalam senarai. Go To Traffic School kelihatan seperti kursus usang hingga 2019. Baiklah, itu adalah kursus yang sangat usang. Jelas kandungan kursus berusia lebih dari 10 tahun dan komputer genggam tidak berjalan dengan baik.

Syukurlah, mereka memerlukan banyak masa untuk mengemas kini kandungan kursus mereka. Mereka mempunyai video baru, khususnya, yang sangat moden, bahkan interaktif, dan yang memerlukan input pengguna, membantu pelajar menyimpan maklumat dan mengingat perkara yang paling penting. Mereka juga telah meningkatkan cara telefon pintar dan tablet berfungsi.

Sebab untuk kedudukan ke-3 terbaik

Go To Traffic School selalu mempunyai kelebihan terbesar untuk memastikan mereka adalah yang paling murah, tetapi kursus itu sendiri adalah sesuatu yang diinginkan. Anda mendapat yang terbaik dari kedua-dua dunia sekarang. Oleh itu, Pergi ke Sekolah lalu lintas boleh menjadi pilihan terbaik pada tahun 2020 jika anda mempunyai anggaran, namun mahukan sekolah lalu lintas dalam talian yang sah yang dapat diterima di banyak negara.

IV. Memperbaiki sekolah trafik

Sekolah Lalu Lintas yang bertambah baik memang boleh menjadi orang kegemaran saya. Kita semua biasa dengan akademi trafik dalam talian yang suram. Ini adalah salah satu masalah utama. Itulah sebabnya orang dari rangkaian Improves Comedy Club telah memilih untuk membuat komedi sekolah trafik dalam talian mereka sendiri. Sebenarnya, ada Sekolah Lalu Lintas yang ditingkatkan bahkan sebelum kursus dalam talian diadakan. Pada masa lalu, mereka meletakkan pelawak berdiri dan mengajar sekolah lalu lintas di dalam kelas. Hari-hari ini, dari rumah anda, anda boleh menonton pelawak dalam talian.

Bukan semua komedi tamparan yang sama seperti saya, tetapi jika anda mempunyai selera humor yang sederhana, sekolah trafik dalam talian anda akan menjadi kurang menyakitkan. Salah satu aspek yang paling menyakitkan dari Sekolah Lalu Lintas yang Lebih Baik adalah jalan terpendek yang disetujui oleh peraturan pemerintah. Mereka bahkan tidak mempunyai pemasa kursus di beberapa tempat, seperti California.

Sebab untuk kedudukan ke-4

Tidak ada yang berubah selepas tahun lalu, tetapi Improve Traffic School masih menjadi salah satu sekolah trafik dalam talian yang paling berjaya pada tahun 2020. Ia sebenarnya tidak perlu mengubah apa-apa. Banyak sekolah trafik dalam talian pada masa ini telah memendekkan waktu yang mereka jalankan, tetapi Sekolah Meningkatkan Lalu Lintas tetap menjadi salah satu dari beberapa yang dapat mengekalkan kakitangan perkhidmatan pelanggan 24/7/365.

V. Pemandu. com

DriversEd.com akan menjadi baru dalam senarai pada tahun 2020. Walaupun baru dalam senarai ini, mereka jelas bukan sekolah lalu lintas dalam talian baru. Sekolah ini merupakan salah satu sekolah lalu lintas dalam talian pertama yang wujud, dengan berjuta-juta pelajar melaluinya. Mereka juga telah meningkatkan prestasi telefon bimbit dan tabletnya. Sehingga tahun 2020, kursus ini diambil dalam penyemak imbas di komputer anda. Ciri ini masih terbuka, tetapi program yang boleh dimuat turun yang dapat anda gunakan kini telah ditambahkan. Ini mempercepat kursus dan berasa lebih sensitif.

DriversEd.com telah menjadi pesaing penting, tetapi DriversEd.com harus berada dalam senarai ini untuk kemas kini yang dibuat.

Sebab untuk kedudukan ke-5

Kursus, bahan animasi dan grafik sangat kemas kini dan inovatif. Mereka boleh dikendalikan di telefon bimbit dan desktop dengan peningkatan yang banyak.

Ringkasan Lima sekolah ini adalah sekolah terbaik dan teratas untuk pendidikan trafik dalam talian dengan perbelanjaan yang lebih rendah, kerja sama rata, sijil, tanpa masalah kos tersembunyi dan perisian. Semasa memilih sekolah terbaik untuk pendidikan dalam talian lalu lintas, selalu ingat semua sekolah ini dengan spesifikasi mereka.

12. SOALAN YANG BANYAK DITANYA

Terdapat beberapa soalan yang sering diajukan mengenai pendidikan lalu lintas dalam talian, termasuk

I. Apakah sekolah memandu defensif?

Sekolah lalu lintas atau sekolah memandu pelindung adalah program yang ditawarkan oleh pihak ketiga yang membantu pemandu sama ada mengembalikan lesen yang dicabut atau mengurangkan surcaj insurans yang telah dikenakan kerana tiket lalu lintas atau kemalangan yang dilaporkan.

II. Bolehkah saya mengikuti kursus sekolah lalu lintas yang diluluskan oleh DMV secara dalam talian?

Negeri-negeri yang merangkul sekolah lalu lintas sebagai cara mengembalikan lesen yang dicabut atau mengurangkan bayaran tambahan juga mendorong pemandu untuk mengikuti kursus dalam talian. Walau bagaimanapun, penting untuk mencari artikel kami di sekolah lalu lintas khusus negeri tertentu untuk mengetahui dengan pasti sama ada sekolah trafik dalam talian disediakan atau tidak di negeri-negeri tersebut.

III. Apakah sekolah dalam talian terbaik untuk pendidikan lalu lintas?

Walaupun tempat ini mempunyai pengaruh besar terhadap respons, penyelidikan kami mendapati bahawa sekolah lalu lintas Aceable, iDriveSafely, sekolah lalu lintas yang ditingkatkan sangat dipandang tinggi oleh mereka yang mengikuti kelas.

IV. Apakah sekolah trafik dalam talian yang paling murah?

Ini bergantung pada keadaan anda. Sebilangan besar sekolah trafik dalam talian mempunyai harga yang setanding di peringkat negeri. Walau bagaimanapun, kami lebih suka kadar pemeriksaan dalam talian.

V. Berapakah kos sekolah trafik dalam talian?

Kos untuk pendidikan lalu lintas dalam talian berbeza mengikut negeri dan sekolah dan mengikut kos.

13. KESIMPULAN

Pendidikan lalu lintas dalam talian adalah pembelajaran pengetahuan mengenai peraturan lalu lintas melalui internet dengan tinggal di rumah. Program pendidikan dalam talian mengenai lalu lintas tersedia dalam kategori luar talian dan dalam talian dengan kelebihan dan kekurangan tertentu. Terdapat beberapa kesulitan yang dapat dihadapi semasa pendidikan dalam talian, jadi untuk memilih sekolah terbaik selalu melalui 5 sekolah peringkat teratas terbaik ini.