Untuk memesan kad aplikasi tunai ; pergi ke skrin utama Aplikasi Tunai anda ketuk tab Kad Tunai, Tekan Terima Kad Tunai, ketuk Teruskan, dan ikuti langkah-langkahnya.

kad aplikasi tunai

Kad Apl Tunai

Aplikasi tunai membolehkan pengguna mengirim wang kepada rakan dan saudara-mara. Anda memerlukan kad tunai, dan anda mungkin ingin mempertimbangkan mengapa anda dapat memperoleh kad debit , kerana banyak pekerjaan dapat dilakukan dengan menggunakan Aplikasi Tunai. Anda boleh membayar bil menggunakan kad tunai, menerima insentif, membagi bil, membeli tiket konsert untuk orang yang anda sayangi, dan melakukan banyak lagi perkara yang menyeronokkan. Anda perlu memulakan aplikasi, menyelesaikan proses pemeriksaan dan melakukan tindakan mudah untuk memenangkan kad tunai anda untuk memesan kad aplikasi tunai.

Aplikasi tunai menyimpan semua wang yang anda terima dalam aplikasi anda, oleh itu anda perlu memindahkan jumlah yang anda terima ke akaun anda. Anda harus menunggu dua hingga tiga hari untuk memaparkan jumlah yang dimasukkan ke dalam akaun anda. Transaksi ini begitu lama dan akan membuat anda kecewa sehingga anda perlu memiliki kad tunai untuk menangani situasi ini. Oleh itu, kad aplikasi tunai mesti dipesan. Anda boleh mengeluarkan wang dengan segera dari ATM dengan bantuan kad, membayar bil, membeli barang dari peruncit. Anda tidak perlu menunggu dua atau tiga hari dengan Kad Aplikasi Tunai. Kad Aplikasi Tunai adalah seperti Kad Debit Standard dan ciri-cirinya sama dengan kad debit lain.

Cara Memesan Kad Aplikasi Tunai

 1. Mulakan Aplikasi Tunai pada peranti anda dengan izin yang anda perlukan.
 2. Ketik ikon Kad Tunai dan tatal ke bawah. Pada tanda kedua di sebelah kiri bawah meja telefon, ikon kad tunai dijumpai.
 3. Klik pada pilihan "KAD DAPATKAN PERCUMA."
 4. Anda kini harus memilih warna untuk kad aplikasi tunai anda. Untuk maju ke fasa seterusnya, pilih warna dan tekan tab lanjut.
 5. Anda kini berada di halaman untuk menyesuaikan. Di sini anda harus memilih untuk menyahaktifkan atau mematikan pilihan tag tunai. Pilih satu pilihan dan klik pada ikon "Ketuk untuk Menyesuaikan" untuk memasukkan tanda tangan anda.
 6. Anda boleh menggunakan dua pilihan untuk memasukkan tandatangan anda: Lukis atau Tulis. Anda boleh menambahkan setem dengan senang mengikut kehendak anda di bahagian yang sama. Tekan ikon wajah gembira untuk memasuki setem. Senyum dipaparkan di medan tandatangan dan klik tab Seterusnya apabila anda berjaya memasukkannya.
 7. Anda sekarang harus memasukkan alamat yang didaftarkan, periksa alamat e-mel anda, klik tab Next untuk meneruskan.
 8. Periksa keseluruhan nama pengguna dan sahkan kemasukan anda sebelum menghantar permintaan kad. Semak setiap input dan klik pada tab Teruskan atau Seterusnya jika anda yakin dengan input anda.

cara memesan kad aplikasi tunai

Arahan untuk Memesan Kad Aplikasi Tunai

Untuk mengetahui beberapa nota mudah di bawah sebelum melalui syarat yang harus dipenuhi pengguna untuk memesan kad aplikasi tunai: -

 1. Setiap pengguna menerima Kad Aplikasi Tunai secara percuma.
 2. Anda boleh menyesuaikan Kad Aplikasi Tunai dengan cepat untuk memenuhi keperluan anda.
 3. Anda mesti berumur lebih dari 18 untuk memesan kad aplikasi tunai.
 4. Anda perlu mengemukakan beberapa dokumentasi yang diluluskan oleh kerajaan.
 5. Biasanya memerlukan 10 hari namun anda boleh mengubah jumlah hari mengikut lokasi anda.
 6. Anda boleh menggunakannya di mana-mana kedai yang mengambil kad Visa , setelah mendapat kad aplikasi tunai anda. Untuk tawaran yang sangat baik untuk urus niaga berulang, pilihan peningkatan selalu tersedia.

Bagaimana untuk Memesan Kad Debit Aplikasi Tunai?

Kad Tunai dibekalkan secara percuma sebagai pelanjutan permohonan tunai, walaupun kad debit Visa dikeluarkan. Pengguna Aplikasi Tunai berumur 18 tahun ke atas boleh didapati.

Anda akan pergi ke 'Cash Card' setelah anda log masuk ke aplikasi tunai anda. Anda juga boleh mengetuk baki akaun di skrin utama Aplikasi Tunai anda. Klik 'Dapatkan Kad Tunai' untuk apa sahaja pilihan yang anda pilih. Individu yang memberikan data anda akan diminta untuk mengesahkan akaun anda. Anda memasukkan tarikh lahir, alamat surat-menyurat, dan nombor empat digit yang melengkapkan nombor insurans sosial anda selain nama penuh anda.

Simbol kemudian diminta ditulis pada kad tunai anda. Alamat surat yang anda berikan untuk kad dihantar kepada anda. Anda boleh mematikannya dengan mudah sekiranya Kad Tunai anda hilang. Ketik Kad Tunai semasa anda log masuk ke akaun Aplikasi Tunai anda. Seterusnya, klik butang 'Enable Cash Card' dan lumpuhkannya.

Reka Bentuk Kad Aplikasi Tunai

Ingin memuat naik atau mengubah reka bentuk kad untuk aplikasi tunai anda? Dalam artikel ini, kami akan menerangkan reka bentuk kad yang ada dan langkah-langkah untuk membina kad anda untuk menunjukkan karya seni anda.

Kad Aplikasi tunai adalah kad debit - dijuluki kad tunai yang dihubungkan terus dengan baki Aplikasi Tunai anda dan boleh digunakan di kedai-kedai yang boleh diterima oleh Visa.

Adalah percuma dan mudah untuk mendapatkan kad tunai anda dengan log masuk dan anda mesti memiliki kad anda dalam masa kira-kira 10 hari bekerja setelah semua maklumat penting untuk mendapatkan kad tunai anda disahkan.

 1. Kad hitam Aplikasi Tunai yang asli adalah reka bentuk Aplikasi Tunai dalam senarai. Empat reka bentuk semasa juga disusun secara teratur.
 2. Berikut adalah kad putih. Kerana warna asasnya yang sederhana, warna putih dan hitam sangat popular. Sekali lagi, berharga $ 5 untuk beralih ke kad ini.
 3. Yang ketiga dalam senarai adalah cahaya kad Aplikasi Tunai gelap. Sama seperti dua perkara di atas, dalam versi gelap, anda mesti membayar $ 5.
 4. Sekiranya anda kehilangan kad Aplikasi Tunai anda dalam kegelapan, ia akan menjadi sejuk tetapi juga berguna, kerana cahaya dalam kegelapan akan memudahkannya.
 5. Akhirnya, kad aplikasi tunai edisi terhad x kad HBA. Seperti yang dijangkakan, harganya 7x lebih tinggi daripada yang lain ketika kata edisi terhad diperkenalkan. HBA mewakili Hood By Air, rumah fesyen atau pakaian jalanan mewah, bagi mereka yang tidak tahu sebelumnya. Kad ini berharga $ 35 tetapi anda juga akan menerima sebilangan cip pembayaran gaya EMB. Anda boleh menggunakan tiga pilihan teratas jika anda hanya mahukan satu pilihan.

reka bentuk kad aplikasi tunai

Pengaktifan Kad Aplikasi Tunai

Sekiranya pengguna mengikuti arahan yang diberikan di bawah ini, mengaktifkan kad Aplikasi Tunai agak mudah. Pakar Aplikasi Tunai kami David telah menerangkan tindakan mudah di bawah, yang harus dilakukan dengan dua pendekatan berbeza untuk mengaktifkan kad tunai. Salam seperti aplikasi tunai membolehkan anda menukar wang tanpa perlu membuka dompet atau mengunjungi ATM, tidak kira sama ada anda pemilik seseorang untuk makan malam atau membayar perkhidmatan. Satu kelebihan utama dengan penggunaan aplikasi tunai adalah pelanggan dapat membayar kedai yang menerima Visa atau Master Card dengan baki aplikasinya. Pelanggan juga boleh mengambil wang dari ATM dengan kad tunai mereka.

 1. Mulakan telefon anda dengan Aplikasi Tunai.
 2. Di sebelah kiri di bahagian bawah skrin, klik kedua pada simbol Kad Tunai.
 3. Klik "Perintah" untuk hijau. Klik.
 4. Kemudian pilih warna yang anda mahu menunjukkan Kad Tunai anda. (Mulai sekarang, warna hitam atau putih boleh dipilih).
 5. Pada halaman seterusnya, anda boleh memilih sama ada $ Cashtag unik di hadapan kad anda atau tidak. Sekiranya tarikan berwarna hijau atau tidak, anda mesti meletakkan Cashtag di bahagian depan kad anda dan $ Cashtag anda tidak akan berada di kad anda jika berwarna putih. Sekiranya kad anda berwarna hijau, anda mesti meletakkan $ Cashtag.
 6. Anda sekarang juga boleh menambahkan tandatangan kad anda, klik butang 'Ketuk Sesuaikan' pada layar yang sama. Anda boleh melukis apa sahaja di dalam kotak atau mengklik simbol di bahagian bawah skrin dengan menggunakan jari sebagai input.
 7. Masukkan alamat kad tunai anda di halaman seterusnya. Pada halaman berikut. Untuk mengesahkan, klik butang hijau "Seterusnya".
 8. Masukkan nama depan dan nama belakang anda pada kad anda. Klik pada butang "Kedua".
 9. Nyatakan tarikh lahir anda. Anda mesti berumur 18 tahun ke atas untuk membuat permintaan Kad Tunai. Klik pada butang "Kedua".
 10. Masukkan empat digit terakhir nombor keselamatan sosial anda. Klik pada butang "Kedua".
 11. Halaman akan muncul untuk mengesahkan bahawa permintaan anda untuk kad anda telah diterima. Klik pada butang "Kedua".
 12. Anda akan dibawa dari sini ke halaman di mana anda boleh menambahkan wang ke kad anda. Anda boleh memasukkan atau mengklik "X" berwarna kelabu di kanan atas skrin untuk pergi. The
 13. jumlah yang anda mahu tambah boleh ditambah.

Faedah Kad Aplikasi Tunai

 1. Tiada caj perkhidmatan asas. Tiada bayaran bulanan, bayaran penghantaran atau penerimaan, kos tidak aktif, dan kos transaksi antarabangsa akan dikenakan untuk Aplikasi Tunai.
 2. Dengan kad debit percuma pilihan. Pengguna dapat melakukan transaksi menggunakan "Cash Card" dan mengeluarkan wang di akaun tunai mereka. Sutton Bank mengeluarkan kad dan satu-satunya akaun Aplikasi Tunai pelanggan. Ia tidak dihubungkan dengan bank peribadi atau kad debit.
 3. Sekiranya anda membuat deposit langsung, pengeluaran ATM Percuma. ATM dengan kad tunai akan dikenakan bayaran $ 2 jika tidak.
 4. Bantu anda menjimatkan wang dengan kad debit ketika menggunakan "Cash Boosts." Pengguna dengan kad tunai boleh memilih peningkatan tertentu pada akaun mereka untuk menjimatkan wang pada pembelian yang dilakukan oleh penjual tertentu (misalnya, potongan 10 peratus dari sebarang pesanan dengan DoorDash). Hanya satu dorongan yang dapat aktif sekaligus, tetapi dorongan dapat ditukar sesering yang anda suka.
 5. Bagi rakan yang menggunakan kod rujukan anda, anda akan mendapat insentif wang. Anda mendapat insentif tunai $ 5 bagi setiap rakan yang mendaftar sekiranya anda menghantar kod rujukan anda kepada rakan anda dan mereka mendaftar untuk Aplikasi Tunai anda menggunakan pautan anda.
 6. Aplikasi Tunai membolehkan pengguna membeli stok dengan jumlah wang terendah atau tertinggi yang mereka inginkan untuk melabur di firma tertentu. Anda boleh memperoleh stok menggunakan wang yang ada di akaun Aplikasi Tunai anda; anda tidak mempunyai cukup wang dalam aplikasi, jadi akaun bank terpaut anda akan mengambil baki jumlahnya.
 7. Sesuai dengan Bitcoin (tetapi dengan bayaran). Pengguna Aplikasi Tunai boleh membeli dan menjual Bitcoin tetapi Aplikasi Tunai mengenakan yuran dua peringkat: caj perkhidmatan setiap transaksi, dan caj tambahan berdasarkan turun naik harga di seluruh mata wang AS, bergantung pada aktiviti pasaran.

Soalan Lazim

1. Mengapa saya tidak boleh membeli kad aplikasi tunai?

Anda memerlukan keseluruhan nama, tarikh lahir, empat digit terakhir SSN anda, dan alamat surat anda untuk mengesahkan akaun anda untuk menerima kad tunai. Sekiranya kami tidak dapat mengesahkan akaun anda dengan maklumat ini, kami mungkin memerlukan maklumat tambahan.

2. Bolehkah saya menerima kad aplikasi tunai anak saya?

Sekiranya anda di bawah umur dan di bawah 18 tahun anda tidak boleh memesan kad Aplikasi Tunai. Anda tidak boleh memesan Kad Tunai dari akaun yang tidak disahkan. Anda mesti memeriksa akaun anda terlebih dahulu untuk mendapatkan kad tersebut.

3. Bolehkah anda memesan barang kad APP tunai?

Kad Tunai adalah kad debit Visa yang mungkin anda gunakan dalam talian dan di kedai untuk membayar aplikasi tunai anda. Kad Tunai anda juga dapat digunakan segera setelah Anda melakukan pembelian menggunakan perincian di meja kad tunai, dengan meletakkannya di Apple Pay dan Google Pay.

4. Adakah saya mesti mempunyai akaun bank aplikasi tunai?

Aplikasi tunai tidak bergantung pada nombor akaun untuk memberitahu anda berapa banyak yang anda mahukan akaun bank konvensional. Sebaliknya, hanya alamat e-mel atau nombor telefon anda yang akan mengenal pasti anda.

5. Adakah Aplikasi Tunai Amazon boleh diterima?

Ya, anda mungkin menggunakan Kad Aplikasi Tunai Amazon. Anda boleh menggunakan kad Aplikasi Tunai anda dan membayar hampir apa sahaja sekiranya anda membeli sesuatu dari Amazon dalam talian. Anda memerlukan wang yang mencukupi untuk baki kad anda. Begitulah cara pembelian Amazon dapat dibayar oleh Pengguna Tunai.

6. Bolehkah anda mendapatkan dua akaun dengan Aplikasi Tunai?

Ya, ada dua akaun aplikasi tunai. Muat turun Aplikasi Tunai Android. Sekarang klik pada simbol di skrin utama. Maklumat peribadi dan betul, termasuk Bitcoin, kad, baki, dan maklumat bank yang berkaitan, boleh didapati di sini.

7. Bolehkah seorang lelaki berusia 13 tahun mempunyai aplikasi untuk wang tunai?

Aplikasi Tunai boleh dimuat turun secara percuma, walaupun ada transaksi yang dikenakan. Aplikasi Tunai menghendaki pengguna menggunakan aplikasi tersebut sekurang-kurangnya 18 tahun. Untuk kanak-kanak yang lebih tua, aplikasi ini selamat, walaupun risiko yang terlibat harus diambil kira oleh ibu bapa.

8. Berapa lama aplikasi wang tunai boleh dibuat untuk wang?

Anda boleh memindahkan hingga $ 250 dalam masa tujuh hari dan mengumpulkan hingga $ 1,000 dengan Aplikasi Tunai hampir setiap 30 hari.

9. Adakah Walmart bersedia menerima permohonan tunai?

Anda bebas menambahkan wang ke kad aplikasi tunai Walmart anda. Untuk ini, bagaimanapun, pastikan kad tunai anda seimbang. Anda mesti pergi ke sana sebelum ini. Oleh kerana kad prabayar, masukkan wang ke dalam kad bank anda.

10. Tempat mana yang diterima oleh aplikasi tunai?

Pengguna Aplikasi Tunai kini boleh berbelanja di laman web di mana pembayaran Kad Tunai, termasuk sasaran, diterima dan tidak terhad kepada Walmart, Lululemon, Forever 21 dan Foot Locker, dll.

Kesimpulannya

Semasa dihantar, program harus memberitahu nombor kad anda. Selepas 10 hari bekerja, anda dapat mengumpulkan kad tersebut. Anda tidak perlu membayar sebarang kos untuk memesan kad aplikasi tunai itu dengan mematuhi polisi Aplikasi Tunai. Anda boleh menggunakan kad tersebut setelah tiba, tetapi pastikan Kad Visa diterima oleh perdagangan atau kedai anda.

artikel berkaitan

Cara Menukar Kad pada Had Aplikasi Tunai Wang Tunai Di Mana Saya Boleh Memuatkan Wang Tunai pada Kad Aplikasi Tunai Saya