SEO bermaksud Search Engine Optimization dan ia adalah salah satu elemen terpenting dalam pemasaran digital. Terdapat sebab yang berbeza untuk meningkatkan SEO laman web tetapi meningkatkan pengalaman pengguna secara menyeluruh dan menemui petunjuk baru adalah yang paling penting. Perkhidmatan SEO telah menjadi biasa di seluruh dunia, kerana setiap orang memerlukannya untuk prestasi digital yang lebih baik. Anda mungkin telah melihat banyak petua di internet yang menyatakan dapat meningkatkan lalu lintas dan membawa semua kebaikan SEO yang baik.

Walau bagaimanapun, kebanyakan petua ini tidak jelas dan menjadi sukar untuk mengikuti perkara seperti "menghasilkan kandungan yang lebih baik" atau "meningkatkan pengalaman pengguna". Syarikat SEO tidak akan membiarkan anda memberitahu rahsia mereka tetapi kami telah mengumpulkan kaedah terbaik yang akan membantu anda meningkatkan trafik organik anda. Mula-mula kami ingin menyebut secara ringkas apa itu lalu lintas organik.

Apakah lalu lintas organik?

Kata organik menandakan semula jadi, dan lalu lintas bermaksud jumlah orang yang mengunjungi laman web atau laman web. Oleh itu, lalu lintas organik merujuk kepada pengguna yang tidak berbayar yang mengunjungi laman web kerana kedudukan mesin pencari.

Adakah SEO itu penting?

SEO laman web sangat penting kerana apabila anda mengetik apa-apa di mesin pencari, ia menganggap setiap perkataan sebagai kata kunci. Kata kunci ini berfungsi sebagai penapis kerana terdapat hasil yang tidak berkesudahan untuk setiap carian di internet. Kata kunci membantu mengekalkan hasil yang relevan mungkin. Oleh itu, setiap laman web perlu mencuba dan terus berada di atas kerana manusia umumnya memilih laman web dalam 10 keputusan teratas.

Ini bermaksud bahawa SEO yang lebih baik membawa lalu lintas yang lebih baik dan membantu perniagaan berkembang. Ini mungkin mengapa syarikat yang berbeza menghabiskan ribuan dolar setiap tahun untuk sebuah agensi SEO . Yang tidak diketahui oleh kebanyakan orang ialah anda boleh memperbaiki laman web anda sendiri, sekiranya anda mempunyai sedikit pemahaman teknikal. Kami akan menerangkan beberapa perkara dengan mudah sehingga anda dapat memahami semuanya dengan lebih baik.

Mari mulakan dengan petua kami yang dapat membantu anda meningkatkan laman web dan prestasinya.

Pastikan kandungan anda yang ada sempurna

Kesalahan yang paling biasa dilakukan oleh kebanyakan pemilik laman web ialah mereka memberi tumpuan untuk menambahkan perkara baru ke laman web mereka dengan harapan dapat meningkatkan kedudukan laman web. Walaupun begitu penting, perlu juga diingat bahawa peringkat dipengaruhi oleh semua kandungan di laman web. Oleh itu, adalah mustahak untuk memastikan bahawa kandungan baru, serta kandungan yang sudah ada, dioptimumkan. Mengusahakan kandungan sebelumnya dapat membantu anda memaksimumkan lalu lintas untuk laman web anda dan membina tempat kerja yang lebih baik untuk masa depan.

Fokus pada Pembinaan Pautan

Pautan balik sangat penting untuk meningkatkan kedudukan laman web tetapi membina pautan ini sering terasa seperti pekerjaan. Sukar untuk pergi dari orang ke orang setelah menemui e-mel mereka dan meminta mereka untuk memautkan anda. Terdapat pendekatan yang lebih mudah dan berkesan untuk ini. Anda harus mencuba dan menghubungi pemilik perniagaan atau pengurus mereka dengan e-mel rasmi yang menjelaskan mengapa laman web anda boleh menjadi perkara yang mereka perlukan. Sebaiknya jangan meminta pautan dalam petua ini kerana orang lain mungkin akan kesal. Petua ini bertujuan untuk memulakan perbualan dan membuat titik yang meyakinkan. Pemilik atau pengurus perniagaan akhirnya akan membiarkan anda mempunyai pautan juga jika mereka yakin. Jadi, ingat, komunikasi adalah kunci.

Tambah Pautan Balik

Pautan balik adalah pautan di laman web anda yang membantu pengguna menyambung dari satu halaman di laman web anda ke laman web yang lain. Pautan balik adalah kaedah terbaik untuk menyebarkan kuasa pautan dan memastikan pengguna dapat melayari laman web dengan lebih baik. Petua ini adalah sesuatu yang harus diingat terutamanya jika anda memulakan laman web baru kerana tidak akan mempunyai kedudukan yang baik jika tidak mempunyai pautan balik.

Pastikan meluangkan masa untuk membina pautan balik untuk semua halaman utama dan sekunder anda sehingga anda yang meningkatkan laman web anda lebih tinggi. Anda juga boleh menemui pelbagai alat dalam talian yang dapat membantu membina pautan anda dan menjadikannya lebih berkesan.

Audit laman web anda setiap tahun

Mengaudit laman web bermaksud anda harus melihat semua laman web anda dan menganalisisnya. Analisis ini akan membantu anda menentukan sama ada laman web anda mempunyai halaman yang kurang diperlukan. Orang biasanya berpendapat bahawa mempunyai lebih banyak halaman akan meningkatkan peluang lalu lintas organik yang lebih baik tetapi sangat bertentangan dengan ini. Anda harus selalu memilih kualiti daripada kuantiti untuk laman web anda. Petua kecil ini akan membantu anda menentukan sama ada halaman dan catatan web anda harus dikemas kini, digabungkan, atau dihapuskan.

Tukar kandungan anda menjadi video

Terdapat pelbagai jenis khalayak yang mesti anda perhatikan di laman web. Anda mungkin mempunyai kandungan terbaik di dunia di laman web anda tetapi tidak ada gunanya jika tidak sesuai dengan pengguna. Sebilangan besar kandungan web yang terdapat di internet adalah bahan bertulis. Walau bagaimanapun, pendekatan moden menunjukkan penggabungan kandungan bertulis yang ada dan mengubahnya menjadi video untuk pengalaman interaktif yang lebih baik. Video akan membantu anda menjaga lalu lintas untuk jangka masa yang lebih lama dan meningkatkan keseronokan pengguna yang mengunjungi laman web lain di laman web anda juga.

Cabaran yang paling biasa dengan petua ini yang dihadapi orang adalah menentukan catatan blog apa yang harus dijadikan video. Kami akan membantu anda dengan ini. Anda harus selalu mempertimbangkan jumlah lalu lintas yang ada pada catatan blog anda. Sekiranya catatan blog mempunyai lalu lintas yang baik, kemungkinan besar akan berjaya apabila dicadangkan sebagai video. Anda juga boleh menambahkan video untuk topik yang dicari orang di YouTube dan ini akan membantu anda meningkatkan markah anda dengan lebih baik.

Oleh itu, kemungkinan membina trafik organik yang lebih baik di laman web tidak berkesudahan.

Bagaimana untuk meningkatkan lalu lintas organik?

di bawah disebutkan adalah beberapa petua terbaik untuk diikuti untuk meningkatkan lalu lintas di laman web anda:

1. Optimumkan halaman anda untuk manusia, bukan untuk mesin pencari

Usaha ini adalah salah satu usaha terbesar untuk menyokong layan diri dan menjaga lalu lintas organik dari Covid, di mana kita berada pada tahun 2021, jadi ini adalah pintu masuk ke kualiti.

Untuk mengoptimumkan hasil ketiganya, bahagian jambatan bergerak dari badan dengan mata motor, sementara murid melukis garis besar. Sekiranya terdapat terlalu banyak, aliran motor mungkin terganggu di hujung mata.

Enjin berkuasa Google, gangguan, timbangan terbina dalam, dan skala lain yang masuk ke dalam inti, semakin murah hati semakin banyak madu zink yang bersinar. Sekiranya jemaah haji kita mempunyai sesuatu yang luar biasa, jika terdapat puluhan jemaah haji yang merupakan salah satu dari kita, sa-yzhy ini telah menyatakan bahawa kita adalah milik kita.

2. Buat blog

Sekiranya anda ingin merapatkan lalu lintas dengan mata organik, mulakan dengan menulis blog. Blog lain dari tiga perniagaan kami adalah merapatkan lalu lintas ke perniagaan kami, menukar bahasa dan melakukan itu.

Kami membincangkan ilmu bahasa kami di blog anda. Di mata mereka yang mengetahui pelbagai kata-kata yang jelas yang diperlukan oleh kehidupan ini, kita menyembah Chanka untuk menunaikannya. Pembayaran akan meningkat dengan maklumat shell yang diperlukan.

Blogging memerlukan rekod prestasi yang konsisten. Rujukan langsung merekodkan lalu lintas yang tinggi ke laman web.

Adakah anda tahu betapa hebatnya blog? Kami mempunyai empat blog dan sekarang kami tahu:

:writing_hand: Blog bermaklumat

:writing_hand: Cara Blog

:writing_hand: Artikel

dan banyak lagi ...

Kami melihat dan mengetahui bahawa catatan blog telah mengambil status dari sudut gemilang.

3. Optimumkan kandungan untuk coretan unggulan

Sekiranya kami ingin mengarahkan lalu lintas organik ke laman web, kami akan mengoptimumkan bahagian pedal dan membuka jalan kembali ke rantau ini. Menariknya membelah, kelopak mata menjerit ketika dia menatap kelopak matanya.

4. Tambahkan kata kunci yang relevan di halaman anda

Bagaimana anda tahu bahawa lalu lintas organik anda berbeza?

Manfaat ketiga-tiganya adalah untuk merapatkan lalu lintas laman web anda dan berjanji akan membuka kata yang berbeza kepada pemiliknya. Kata-kata eksplisit memainkan peranan penting dalam membawa nama panggilan ke gelombang lain.

Sekiranya kita berada di tempat kita, kita mesti membuat tiga janji.

Skim Pampasan untuk Halangan Organik. Sebagai contoh, organisasi membuka pintunya. Arah utama menarik arah utama.

Tetapi Greenashyl ​​Right Chat atau "perbandingan jarak organik", yang mempunyai empat lalu lintas di laman web ini, mengungkapkan kata-kata yang berbeza. Pelbagai lalu lintas dapat menarik perhatian pemiliknya, kerana disertakan dalam kacamata yang berbeza.

Kami tahu kami mempunyai tiga perkataan yang berbeza:

Dia membuka matanya, membuka matanya, membuka matanya, membuka matanya Orang yang mengetahui sektor ini adalah orang pertama yang bercakap dengan kata-kata. Menyatakan perkataan yang panjang, kering, berpintal (3+ perkataan). Penyembahan yang rapi membuka halaman akhbar dan laman web, dan halaman web mengandungi kandungan berkilau yang meningkatkan lalu lintas taman anda.

5. Buat tag tajuk dan keterangan meta yang menarik

Lihatlah apa yang anda tahu terlebih dahulu, di mata pemerintah, di mata para penyembah, kuku kuda adalah pingat emas. Sekiranya kedua-dua komponen ini tidak tersedia, kita akan kehilangan "z ukin" untuk merapatkan lalu lintas dalaman ke laman web.

Namanya jelas, dan lelaki komoditi boleh memecahkan jejak kaki. Sekiranya terdapat banyak kawalan dalam kawalan (Clicka), jika kita berdua mengoptimumkan kedua-dua item ini, dengan mengkliknya, kita akan mengetahui lebih banyak mengenai jambatan yang unik dan ini akan menyebabkan lebih banyak lalu lintas meningkat dengan sendirinya.

Gunakan lebih daripada 60 aksara ... untuk nama tertentu. Kami akan membuka mesin dan pemerhati untuk melihat apakah kata-kata anda jelas. Kami menekan tiga butang!

Idea komoditi tiga… 160 sama atau kurang. Sebenarnya, kita akan membuka kata, kita mahu menggabungkan dan mencari nombor pada produk mengikut nama produk. Kami memilikinya

6. Kongsi laman web anda di media sosial

Ia tidak mempunyai prosedur pedal lima arah yang kaya dengan strategi pengoptimuman enjin (SEO) untuk merapatkan lalu lintas organik anda, meningkatkan lalu lintas anda. Pemasaran media sosial, blogging, atau backlog yang berkaitan dengan artikel adalah kelebihan dan peluang untuk mendorong halaman.

7. Dapatkan pautan

Optimumkan laman web anda, "Jika anda ingin meningkatkan lalu lintas organik di sebelah daging", "Kami mempunyai strategi: dapatkan kembali pautan".

Pautan balik dapat menggandakan trafik organik anda.

Buat pertama kalinya, orang yang memilih untuk tidak memaut ke laman web anda di laman web mereka akan mempunyai laman web yang mengarahkan lalu lintas. Selain itu, bergantung pada pizza, kami akan menghantar beberapa blog dan blog popular kepada anda termasuk crunch pizza yang lazat.

Akibatnya, ini meningkatkan keyakinan dan kewibawaan anda, yang meningkatkan privasi anda.

Bagaimana anda melakukan perkara yang keren ini?

Cara terbaik untuk memulakan adalah memanfaatkan sepenuhnya sektor anda. Blog anda boleh menjadi sumber kekecewaan bagi banyak laman web.

  1. Perkara ini boleh dikongsi di media sosial.
  2. Anda boleh menulis kepada pelbagai kon.
  3. Anda boleh menyasarkan banyak kata kunci.
  4. Anda juga boleh berkongsi buletin anda melalui e-mel.

Menurut blog, terdapat banyak sumber yang hanya memerlukan masa sebelum anda berhubung dengan orang lain.

Jangan takut untuk menghubungi agensi sektor ini dan beritahu saya bahawa mereka telah menghantar 10 catatan blog kepada anda!

  1. Segarkan dalaman lama. "Strategi terakhir yang kami ambil untuk meningkatkan lalu lintas sukarela adalah pengoptimuman dan pengoptimuman," katanya.

Dia mengatakan bahawa lawan anda tidak akan dapat membuat trafik dengan kerap ke laman web anda kerana ia mempunyai lebih banyak cahaya matahari.

Optimumkan kandungan lama dan baru dan ciptakan kehidupan baru di laman web anda yang akan diperkenalkan oleh pelaku terbaik di laman web anda.

Apakah sebab pengoptimuman yang lain?

Cifaya bergantung padanya. Untuk beberapa laman web, maklumat di laman web tersebut dapat meningkatkan lalu lintas harian. Industri anda boleh berubah dan maklumat di laman web ini tidak lagi relevan.

Ada kemungkinan laman web ini tidak dapat dibaca dengan mudah dari kit sasaran. Masukkan semula teks dalam perenggan kecil. Jangan tambahkan gambar yang akan membantu anda membuang teks.

Optimumkan dan jalankan kandungan dalaman untuk meningkatkan lalu lintas ke laman web anda dan membantu meningkatkan lalu lintas.

Trafik organik langsung Vs

Lalu Lintas Langsung

Lalu lintas langsung ditakrifkan sebagai lawatan tanpa laman web rujukan. Apabila pelawat mengikuti pautan dari satu laman web ke laman web yang lain, laman web asal dianggap sebagai perujuk. Laman web ini boleh menjadi mesin pencari, media sosial, blog, atau laman web lain yang mempunyai pautan ke laman web lain. Lalu lintas langsung mengkategorikan lawatan yang bukan berasal dari URL yang merujuk.

Secara tradisinya, kami mengaitkan trafik ini kepada pengunjung yang memasukkan URL laman web secara manual atau mengklik pada pautan bertanda buku. Namun, hari ini, kisah di sebalik lalu lintas langsung sedikit lebih rumit, dan jumlah kunjungan dari lalu lintas langsung nampaknya terus bertambah untuk banyak laman web, terutama laman web dengan lalu lintas organik yang semakin meningkat.

Untuk memahami sepenuhnya lalu lintas langsung mereka, pada tahun 2014, Groupon menjalankan ujian di mana ia mengindeks laman webnya selama enam jam. Ketika Groupon melakukan ini, dapat disimpulkan bahawa 60 peratus lalu lintas langsung sebenarnya organik kerana menyahindeks laman webnya dan menghentikan lalu lintas organik juga menurunkan lalu lintas langsungnya.

Mengapa lebih banyak laman web melihat pertumbuhan lalu lintas langsung, dan apa yang harus anda lakukan mengenainya?

Mari cari penyebab umum lalu lintas langsung untuk mencari jawapannya:

Pekerja dalaman: Kakitangan anda biasanya mengunjungi laman web anda dan tidak menyaring IP mereka dari analisis web. Sebagai peraturan, saring semua IP pekerja syarikat dari analisis web.

Pelanggan: Adakah pelanggan anda masuk ke portal pelanggan di laman web anda? Ini sering menjadi penyebab dalam lalu lintas langsung. Dalam kes ini, anda tidak mahu menyaring trafik sepenuhnya, melainkan mengatur pandangan yang berbeza dalam Analitis Google untuk melihat analisis web tanpa lalu lintas ini.

Trafik langsung sebenar: Ini adalah orang yang memasukkan URL anda ke penyemak imbas mereka atau menemui anda melalui penanda halaman. Tidak ada perkara yang boleh anda lakukan untuk mengetahui lebih mendalam mengenai perkara ini - terima sahaja fakta bahawa pengguna benar-benar mengenali jenama anda.

E-mel dari pelanggan e-mel tertentu: Cukup kerap untuk klik e-mel dari Outlook atau Thunderbird untuk tidak menyampaikan maklumat merujuk. Anda biasanya dapat mengenal pasti sama ada e-mel menyebabkan lonjakan lalu lintas langsung dengan menganalisis lalu lintas pada masa e-mel tertentu dihantar.

Trafik mudah alih: Dalam eksperimen Groupon yang disebutkan di atas, Groupon mendapati bahawa penyemak imbas dan peranti penting untuk kemampuan analisis web untuk mengesan lalu lintas organik. Walaupun desktop yang menggunakan penyemak imbas biasa melihat kesan yang lebih kecil dari ujian (10-20 peratus), peranti mudah alih mengalami penurunan 50 peratus lalu lintas langsung ketika laman web ini di-indeks. Ringkasnya, ketika pengguna bergerak meningkat, kita cenderung melihat lalu lintas langsung meningkat lebih banyak daripada lalu lintas carian organik.

Klik pada aplikasi mudah alih atau perisian desktop: Program seperti Skype atau aplikasi berita sering tidak menyampaikan maklumat rujukan dan, dengan demikian, menghasilkan lalu lintas langsung. Cara terbaik untuk menangkap dan menganalisis ini adalah dengan memahami di mana pautan laman web anda mungkin biasa digunakan atau diletakkan secara digital, termasuk aplikasi.

Aman (https) ke laman web yang tidak selamat (http): Sejak Google mulai menekankan pentingnya memiliki laman web yang aman, lebih banyak laman web dihoskan dengan selamat, seperti yang ditunjukkan oleh "https" di URL mereka. Walau bagaimanapun, mengikut protokol keselamatan, sebarang lalu lintas dari laman web yang selamat ke laman web yang tidak selamat tidak akan menyampaikan maklumat rujukan. Anda boleh membetulkan masalah ini dengan mengemas kini laman web anda agar selamat melalui sijil SSL pihak ketiga.

Apabila anda melihat keseluruhan lalu lintas laman web anda, jumlah lalu lintas langsung yang sihat adalah sekitar 20 peratus, menurut pro analitik web Avinash Kaushik. Namun, dengan pergeseran web utama yang melarang pemasar menjejaki sumber lalu lintas yang sebenarnya, kemungkinan kita akan melihat kenaikan peratusan ini. Sekarang, bagaimana dengan lalu lintas organik?

Trafik Organik

Trafik organik adalah saluran utama yang cuba ditingkatkan oleh pemasaran masuk. Lalu lintas ini ditakrifkan sebagai pengunjung yang datang dari mesin pencari, seperti Google atau Bing. Ini tidak termasuk iklan carian berbayar, tetapi itu tidak bermaksud lalu lintas organik tidak terpengaruh oleh carian berbayar atau iklan bergambar, baik secara positif maupun negatif. Secara umum, orang mempercayai mesin pencari, dan ucapan seperti "hanya Google" menguatkan bahawa manusia terikat dengan mesin pencari. Oleh itu, carian berbayar, paparan, atau bahkan kempen luar talian dapat mendorong carian, yang dapat meningkatkan lalu lintas organik semasa kempen tersebut berjalan.

Oleh itu, kami juga tahu bahawa lalu lintas carian organik secara keseluruhan telah dipengaruhi secara negatif oleh perubahan tata letak yang dibuat oleh Google pada hasil carian dalam beberapa tahun kebelakangan ini, yang menyebabkan beberapa laman web seperti Wayfair melihat 25 peratus klik di desktop dan 55 peratus di telefon bimbit hilang hasil carian berbayar.

Untuk meringkaskan semua maklumat ini, bahkan lalu lintas organik, seperti lalu lintas langsung, mempunyai beberapa kawasan kelabu. Namun, sebahagian besarnya, lalu lintas organik didorong oleh SEO. Semakin baik kedudukan anda untuk kata kunci yang kompetitif, semakin banyak lalu lintas organik akan terhasil. Laman web yang secara konsisten membuat kandungan yang dioptimumkan untuk carian akan melihat peningkatan lalu lintas carian organik dan kedudukan yang lebih baik dalam Hasil Carian Sebagai pemasar, penting untuk mengkaji kata kunci dan halaman peringkat tinggi setiap bulan untuk mencari peluang SEO baru.

Data lalu lintas adalah kaedah terbaik untuk meningkatkan kehangatan laman web dan inisiatif pemasaran anda. Kerana anda menulis dan mempromosikan kandungan blog secara berkala, anda dapat menggunakan data lalu lintas untuk mengesan hasil dan memadankan usaha tersebut dengan pulangan pelaburan yang nyata. Pastikan anda mengkaji lalu lintas jangka panjang ke laman web anda untuk mengetahui tren dan melaporkan peningkatan dari masa ke masa.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

S: Bagaimana meningkatkan trafik organik di Facebook?

Berikut adalah beberapa langkah yang boleh anda lakukan untuk menjadikan Facebook lebih relevan dengan jenama anda:

1. Gunakan Facebook sebagai pusat komuniti.

Adakah anda menghadapi masalah untuk membuat khalayak di halaman Facebook anda? Tanya pada diri sendiri, mengapa orang mengikuti di Facebook? Tanpa penghargaan Like-Button, kebanyakan pengguna tidak akan bimbang pada mulanya.

Namun, memberi pelanggan perasaan dan alasan untuk mengklik butang "Suka" di laman web anda akan menjadikannya sedikit lebih disukai. Salah satu cara bagi pemasar untuk mengintegrasikan Facebook adalah menjadi pusat perbincangan. Sama ada sembang mingguan, tempat bertemu di industri digital, atau sesi soal jawab yang sederhana, anda boleh menjadikan halaman Facebook anda menarik.

Tawarkan sesuatu yang unik untuk peminat anda yang hanya terdapat di laman Facebook anda. Oleh itu, orang tahu bahawa mengikuti laman web anda dan menyukainya kembali. Oleh itu, anda harus proaktif, memperkenalkan topik dan amalan baru dalam komuniti.

Menarik pengguna melalui pembangunan komuniti adalah cara terbaik untuk meningkatkan penglibatan. Juga, berikan pandangan semula jadi kepada jenama anda kepada orang ramai. Semakin banyak anda berinteraksi dengan jenama Facebook anda, semakin banyak catatan Facebook anda akan ditampilkan dalam suapan anda.

2. Akses saluran dari halaman lain

Membuat pendengar kali pertama adalah bahagian paling sukar dalam meningkatkan kesambungan Facebook secara keseluruhan, dan kaedah paling mudah untuk meningkatkan lalu lintas adalah dengan sentiasa memberi amaran kepada penonton anda di saluran lain mengenai status Facebook anda.

Kami tidak mengesyorkan menggunakan tweet dan catatan Instagram yang berkaitan dengan Facebook, memberitahu orang lain di mana untuk mencari anda di Twitter, LinkedIn atau Instagram.

Sekiranya tidak, apakah laman web anda? Adakah senang menyukai halaman Facebook di laman utama anda? Jangan risau untuk membaiki laman web anda. Tetapi sangat mengagumkan apabila mempunyai pautan yang cukup ke laman Facebook anda. Untuk menambah idea ini, cuba hantarkannya di platform mana pun dengan lebih banyak penonton dan beritahu pengguna bahawa anda berada di Facebook.

Belajar dari petua pertama dan beritahu orang lain apa yang akan berlaku atau apa yang akan mereka dapat untuk anda ikuti di Facebook. Komunikasi terbuka adalah yang terbaik untuk hubungan yang sihat, mengapa tidak menerimanya? Apa yang penting dari kepala kambing? "

3. Orang yang bekerja dengan kami.

Sekiranya anda mendapat petua di internet, anda akan dapat mengatur saluran media sosial untuk membeli lalu lintas. Ini adalah pertama kalinya anda dapat menggunakan strategi "Facebook" untuk lebih banyak lalu lintas.

Menurut MuseFind, 92% ahli paling popular di dunia telah membeli ulasan media sosial. Lalu lintas ini disebut "umumy" pada masa lalu sehingga strukturnya dibuat dalam bahasa yang sama. Emma fikir dia boleh mundur untuk berehat.

Sekiranya anda ingin menjadikan laman web anda terus berjalan, anda akan dapat mengetahui laman web anda dikemas kini dengan arkib dan ciri terkini yang dapat anda gambarkan. Sekiranya anda tidak mempunyai akses ke alamat e-mel anda, anda mungkin tidak dapat menggunakannya. Alamat e-mel tidak diperlukan.

Akses komen dengan pandangan yang menafsirkan Sistem e-mel yang mesra pengguna membolehkan anda melihat komputer anda secepat mungkin. Pudagy BuzzSumo, kegembiraan kepada tiga bahasa pemujaan yang dikenali dan disembah di sungai. Fungsi carian mudah, netizen, blogger, wartawan, syarikat, media sosial dan media sosial, anda akan dapat berkongsi maklumat anda.

4. Akaun "Facebook" sangat menarik.

Ketahui lebih lanjut mengenai media sosial dan blog spam ini di Facebook. Jenama Ulanjylaryň adalah salah satu kandungan yang tidak boleh buih buih ulanylmagyny. "CoSchedule" 10 hari telah ditambahkan ke pusat acara "Facebook".

S: Apakah trafik organik di Analitis Google?

Definisi Trafik Carian Organik

Google Analytics membezakan lalu lintas dari enjin carian ke laman web anda dari lalu lintas dari saluran rujukan lain, seperti iklan berbayar atau laman web lain yang menghubungkan ke laman web anda.

S: Berapa lamakah lawatan sendiri?

Semua perkara yang dipertimbangkan, biasanya memerlukan empat hingga enam bulan untuk melihat trafik organik yang dihasilkan oleh SEO. Masa ini diukur dari awal kempen anda.

Q: Apakah lalu lintas berbayar dan organik?

Lalu lintas pengoptimuman mesin pencari (SEO) adalah percuma, tetapi lalu lintas dari iklan PPC (bayar per klik) adalah percuma.

artikel berkaitan

SEO vs SEM

Peranan Apa yang Dimainkan oleh Agensi SEO Di Gurgaon?

Apa itu SEO 2021