Mengkaji penerbitan halaman adalah dengan menyusun penilaian dasar (buku, permainan, artikel dan sebagainya) yang seharusnya tersedia untuk tontonan umum di dalam makalah atau majalah. Halaman Menerbitkan syarikat dalam talian, sebuah organisasi yang mengatakan bahawa mereka dapat membantu penulis mengubah buku mereka dari versi yang belum selesai menjadi salinan cetak atau eBook yang diedarkan dengan bantuan yang mahir setiap saat.

Page Publishing menuntut barang apa sahaja jumlah jalan raya seperti yang akan lebih berhati-hati untuk membawa masuk tunai untuk pencipta kita. Pelbagai organisasi berkembang (terutamanya di web), menawarkan pentadbiran di mana anda boleh mengedarkan buku anda sendirian. Sebilangan besar organisasi ini benar-benar menawarkan pentadbiran cetak atau keupayaan mengubah penting.

Apa itu Halaman Menerbitkan?

Page Publishing adalah organisasi yang berpusat di New York yang memberikan bantuan yang mencukupi untuk membantu penulis mengubah buku mereka dari versi yang belum selesai menjadi salinan cetak atau buku digital yang diedarkan.

Mereka adalah rumah edaran pentadbiran penuh dan merangkumi setiap perkembangan dari penyebaran buku anda hingga mewujudkan kedaulatan anda. Mereka menghabiskan banyak masa dalam beberapa langkah penerbitan termasuk:

Sr. Langkah-langkah penerbitan
1. Penerbitan buku
2. Penyuntingan
3. Pelan halaman
4. Pelan penutup
5. Ilustrasi
6. Treler buku
7. Publisiti
8. eBook

Organisasi ini ditubuhkan oleh Dustin Roberts pada bulan September 2011 dan lokasi sebenarnya terletak di 320 Walter Street Conneaut Lake PA 16316 di Amerika Syarikat . Pada masa ini, mereka 8 tahun berniaga dan mempunyai 51-500 wakil.

Page Publishing mempunyai penilaian A + dari Better Business Bureau. BBB meletakkan organisasi pada skala F hingga A +, kedudukan Page Publishing adalah penilaian yang hebat. Dapatkan A + dari Better Business Bureau adalah petunjuk organisasi yang sangat terpuji

. Mereka mempunyai sekitar 543 ulasan pelanggan dan 15 rungutan. Sebilangan besar rungutan adalah mengenai masalah dengan pentadbiran dan pengisiannya.

 • Dengan bantuan organisasi ini, para pencipta dapat tanpa banyak usaha menyebarkan karya mereka. Page Publishing menuntut barang apa sahaja jumlah jalan raya seperti yang dijangkakan di bawah hal keadaan untuk membawa masuk wang tunai untuk pencipta mereka.

 • Sekiranya anda menjadi salah satu pencipta dan mengenali indeks karya mereka, kecenderungan anda akan langsung terpasang pada mereka sejauh dana mereka. Semakin banyak pendua buku yang mereka jual, semakin banyak wang tunai yang anda hasilkan.

 • Penerbitan Halaman berfungsi terus dengan pencipta untuk membantu memberi arahan kepada mereka mengenai interaksi penerbitan dan menyempurnakan salinan asli mereka menjadi item lengkap yang boleh anda nikmati.

Adakah Halaman Menerbitkan Penerbit Vanity?

Mereka adalah ' mix distributer' (juga dikenali sebagai 'vanity press') yang menunjukkan bahawa mereka menawarkan pentadbiran penerbitan dengan kos oleh model 'kreator membayar'.

 • Oleh itu, organisasi ini membawa wang tunai bukan dari penawaran buku kepada pengguna seperti yang dilakukan oleh pengedar lain, tetapi dari perjanjian dan pentadbiran kepada penulis buku. Sejauh ini, ini bukan organisasi penerbitan konvensional.

 • Salah satu sebab utama individu mula mengemukakan pertanyaan, "adalah Menerbitkan Halaman" adalah dengan alasan bahawa organisasi itu adalah pengedar yang sia-sia. Mesin solek biasanya tidak mempunyai sokongan atau sokongan pelanggan yang luar biasa.

Ringkasan

Penerbitan Halaman, yang terdapat dalam talian di PagePublishing.com , adalah organisasi yang mengatakan bahawa mereka dapat membantu penulis mengubah buku mereka dari versi yang belum selesai menjadi salinan cetak atau e - book yang diedarkan dengan bantuan yang mahir secara konsisten. Penerbitan Halaman mencari jalan seberapa banyak yang diharapkan dalam keadaan membawa wang tunai untuk pencipta kami.

Apa yang Saya Suka Tentang Penerbitan Halaman (Kelebihan)

Mereka mengkaji pelbagai karya seni

Penerbitan Halaman adalah istimewa kerana mereka menyukai pelbagai jenis. Mereka akan memberikan keramahan kelas pertama untuk anda sebagai penulis sama ada karya anda adalah sentimen, tegas, peningkatan diri, fiksyen, boleh disahkan, anekdot atau buku kanak-kanak.

Kumpulan pakar mereka akan membantu anda mengubah buku anda dari karya yang sedang berjalan menjadi e-book atau versi bercetak yang diedarkan dan menjadikannya mudah diakses oleh pembeli di gerai buku paling terkenal di seluruh dunia.

Mereka membuang karya daripada menerbitkan buku anda

Page Publishing, sebuah penerbitan pentadbiran penuh, menangani setiap latihan yang dilakukan untuk menerbitkan buku penulis dan ini termasuk memasukkannya ke dalam penyebaran dan seterusnya menghasilkan kelebihan.

 • Mereka menerima bahawa penulis harus dibiarkan membuat konten dan tidak terlalu terbebani dengan masalah perniagaan yang rumit seperti menyiapkan akaun diskaun , transformasi dan perlindungan buku digital, pengangkutan, caj, dan latihan yang berbeza.

 • Mereka berada di sana untuk berurusan dengan setiap satu daripada isu-isu yang kompleks dan membosankan supaya penulis dihantar ke sifar di atas semangat mereka yang membuat dan mengarang.

Pengarang terlibat dengan setiap masa

Mungkin perkara terbaik untuk bekerjasama dengan organisasi penerbitan ini ialah mengingatkan pencipta untuk setiap bahagian kitaran penerbitan.

 • Bermula dari perubahan pada rancangan sampul dan pencetakan, pencipta harus menyokong kaedah ini. Saya merasakan bahawa organisasi melakukan ini untuk mencegah keperluan untuk mencetak semula dan perbelanjaan tambahan.

 • Sekiranya penulis mengetahui kesalahan langkah dalam buku ini, mereka diizinkan untuk menuntut pembetulan berturut-turut kerana dapat dilakukan perubahan pada sebaran.

 • Sekiranya kemajuan dibuat sebelum pencetakan selesai, mereka tidak akan mengenakan sebarang perbelanjaan.

Mereka adalah organisasi penerbitan bersendirian dengan siaran awam mereka sendiri

Ini adalah motivasi lain mengapa pencipta harus memilih Penerbitan Halaman untuk mengedarkan karya mereka. Organisasi ini mempunyai siaran awam di radio WOR (iHeart). Secara konsisten, mereka menonjolkan beberapa pencipta yang dipilih.

Ringkasan

kemajuan dibuat sebelum pencetakan selesai, mereka tidak mengenakan sebarang perbelanjaan. Page Publishing, sebuah penerbitan pentadbiran penuh, menangani setiap latihan yang dilakukan dengan menerbitkan [buku penulis]

Apa yang Saya Tidak Suka Tentang Penerbitan Halaman (Kekurangan)

Mereka memberikan pentadbiran yang terhad

Page Publishing akan mengambil wang tunai anda untuk pentadbiran mereka dan selepas itu memberi mencukupi mempromosikan pentadbiran kepada masa yang singkat. Adakah saya telah merujuk bahawa mereka juga akan mengambil bahagian dari kehormatan berterusan anda?

 • Ada kemungkinan bahawa kelebihan itu tidak penting kerana pengiklanan terhad dan sokongan tawaran yang tidak berdaya. Dengan andaian anda perlu membuat lebih banyak tawaran, anda harus melaburkan kerja anda sendiri.

 • Ingatlah bahawa anda akan perlu membayar dua puluh sen untuk setiap buku yang dijual tanpa mengira sama ada kedaulatan bertambah baik sebagai usaha anda sendiri.

Mereka adalah pengedar "keturunan silang"

Mereka juga dapat disebut sebagai "kesombongan akhbar" yang menyiratkan bahawa mereka menawarkan pentadbiran penerbitan mereka dengan kos. Struktur penilaian bergantung pada model "kreator membayar".

 • Ini menyiratkan bahawa Penerbitan Halaman pasti bukan organisasi penerbitan konvensional, tanpa menghiraukan sama ada mereka menjamin bahawa mereka akan mengkaji komposisi yang anda buat.

 • Dengan cara ini, sekiranya saya menjadi pencipta , saya akan lebih arif memikirkan pemahaman penerbitan mereka.

Mereka menawarkan pentadbiran yang mahal

Untuk Penerbitan Halaman untuk mengedarkan buku anda, anda perlu membayarnya. Ingatlah bahawa walaupun setelah membuat ansuran itu, mereka akan mendapat tawaran dalam setiap kesepakatan yang dibuat.

Saya tidak boleh mendorong pencipta untuk membayar sesiapa sahaja untuk mengedarkan karya mereka. Di pasaran hari ini, anda akan menemui banyak organisasi yang menawarkan untuk mengedarkan buku anda secara percuma.

 • Selain menerbitkan buku anda secara percuma, anda akan diberikan halaman tawaran percuma di Amazon , tidak seperti di Penerbitan Halaman di mana penulis perlu membayar wang tunai untuk mendapatkan halaman promosi.

 • Adakah saya menyatakan bahawa anda mendapat ISBN percuma? Gambar sampul yang diberikan oleh pelbagai tempat ini sangat bagus dan anda dapat membuatnya tanpa sebarang perbelanjaan. Penulis harus memahami bahawa mereka adalah pengedar asas buku mereka.

 • Sekiranya anda berada dalam interaksi ini dan anda perlu mengatur dan mengubah, anda harus mempertimbangkan untuk merekrut seseorang untuk melakukan pekerjaan untuk anda berbanding dengan pergi ke organisasi seperti Penerbitan Halaman. Anda akan menyisihkan sejumlah wang.

 • Bagaimanapun, anda perlu membuat iklan tanpa orang lain, atau anda boleh memilih untuk menggunakan seseorang untuk melakukannya untuk anda. Penerbitan Halaman, sebenarnya seperti sebilangan besar pengedar, sangat sedikit buat penulis dan ini menunjukkan bahawa para sarjana perlu melakukan banyak kerja.

Kadar penciptaan yang terlalu tinggi

Penerbitan Halaman telah lama menjalankan perniagaan . Dalam jangka masa itu, mereka telah mengedarkan beberapa ratus buku. Tidak ada pengedar buku adat utama, bahkan yang terbesar, dapat menyebarkan sejumlah besar dalam jangka masa yang singkat.

Kadar penciptaan ini mengesyorkan bahawa Penerbitan Halaman hanyalah kemudahan industri sama ada salinan asli diperoleh dan buku dikeluarkan. Mereka tidak banyak yang dapat dibahas mengenai penawaran, promosi, dan sokongan pendedahan.

Mereka menawarkan jaminan yang tidak masuk akal

Pada saat anda pertama kali menghubungi Penerbitan Halaman, mereka akan mula memajukan "pek penginapan pencipta percuma" mereka. Mereka juga memberi jaminan untuk menyebarkan pelanggan mereka pada masa yang sama.

 • Walaupun begitu, saya tidak pernah mengetahui tentang pengedar konvensional dengan kedudukan yang baik yang mengesyorkan agar seorang esei dapat memuat turun peraturan penginapan mereka dan diedarkan pada masa yang sama.

 • Ini adalah jaminan yang tidak masuk akal yang harus diragui oleh setiap pelanggan .

Sampul buku berkualiti rendah

Buku-buku yang Page Publishing meletakkan di laman web mereka sebenarnya tidak berkualiti. Tidak banyak penutup yang saya mahir. Semua yang lain ditampar.

Ringkasan

Page Publishing akan mengambil wang tunai anda untuk pentadbiran mereka dan selepas itu memberi mencukupi mempromosikan pentadbiran kepada ringkas time.Page Publishing baru sahaja melakukan perniagaan untuk masa yang sangat lama. Dalam jangka masa itu, mereka telah mengedarkan beberapa ratus buku.

Untuk siapa ini

Penerbitan Halaman tentu tidak sesuai untuk semua orang. Sangat sesuai untuk individu yang menerima bahawa ada yang boleh diterima yang datang dari bekerja dengan organisasi penerbitan kesombongan dan tidak percaya dengan penerbitan persatuan secara bebas.

 • Sekiranya anda adalah pencipta yang telah lama dalam perniagaan, anda akan menyedari bahawa tawaran yang dibuat oleh Penerbitan Halaman tidak realistik .

 • Walau apa pun, sekiranya anda pencipta dengan wang tunai untuk menghabiskan dan tempoh yang singkat untuk menjalani kitaran penerbitan tanpa orang lain, Penerbitan Halaman mungkin merupakan tempat yang tepat untuk anda.

 • Selain itu, sekiranya anda dapat diterima dalam mempamerkan diri anda, adalah wajar untuk membawa wang tunai dari buku anda melalui Penerbitan Halaman kerana mereka akan melakukan penerbitan untuk anda dan selepas itu anda dapat bergerak memajukan pekerjaan anda.

Gambaran Keseluruhan Alat Latihan Penerbitan Halaman

Sekiranya anda seorang pengarang dan anda berminat untuk bekerja dengan Penerbitan Halaman, anda perlu menunjukkan salinan asal anda terus kepada mereka agar mereka dapat menyemaknya.

 • Tempat penginapan boleh dilakukan dalam reka bentuk berkomputer apa pun, namun tidak kira ia tidak dalam struktur maju anda boleh menghantarnya kepada mereka kerana mereka juga membuat ulasan mengenai komposisi yang ditulis dan ditulis secara manual.

 • Setelah kajian dilakukan, mereka memerintahkan setiap komposisi yang diakui untuk diedarkan dan membawanya melalui setiap bahagian interaksi penerbitan.

 • Kitaran ini merangkumi tahap-tahap seperti mengubah, rencana halaman, dan mengatur jenis, konfigurasi sampul, percetakan, penyebaran, pendaftaran hak cipta, pembuatan pernyataan awam, penandaan buku , penyelarasan kesempatan, dan kedaulatan lembaga.

 • Seperti per halaman pengedar, kitaran ini memerlukan setengah tahun atau kurang. Sejak saat itu, jumlah buku diedarkan ke semua kedai buku runcit dan diskaun terbesar di dunia.

Bagaimana buku-buku Pengarang disebarkan

Saya telah merujuk bahawa pengedar halaman adalah orang yang menyebarkan buku-buku tersebut ke semua kedai runcit. Apabila buku itu benar-benar diubah dan disusun, rancangan sampul selesai dan ISBN telah ditandakan, ini menunjukkan bahawa buku itu sudah siap dicetak.

 • Tahap berikutnya adalah buku ini sampai ke tahap berikut yang mana penyampaiannya. Pada peringkat ini, terdapat beberapa perkara yang berlaku.

 • Pertama, rekod elektronik siap cetak dipindahkan kepada pekerja mesin cetak syarikat. Pada tahap berikut, penekanan dimulakan dan kumpulan utama buku salinan bercetak dihantar.

 • Perhatikan bahawa beberapa pendua buku dalam kelompok utama dihantar terus kepada penulis .

 • Pendua yang berbeza digunakan oleh Penerbitan Halaman untuk membuat buku anda disemak dan lebih jauh lagi untuk tujuan pengiklanan. Oleh kerana dokumen buku itu kini disimpan dengan selamat di pekerja pengedar, segala pesanan yang dibuat dapat dihantar dengan cepat.

 • Sebagai contoh, apabila pelanggan berjalan ke lokasi runcit yang perlu membeli buku anda, peruncit buku pada dasarnya dapat memasuki kedai buku selama mereka menggunakan Kumpulan Kandungan Ingram.

 • Untuk menjamin bahawa pelanggan membuat seberapa banyak tawaran seperti yang diharapkan dalam keadaan ini, Penerbitan Halaman juga menjadikan buku anda dapat diakses melalui Amazon, Barnes dan Noble, Apple iTunes Store untuk individu yang menggunakan iDevices seperti iPhone dan iPad, dan juga Google play store sehingga sangat baik dapat diterima oleh klien alat Android dan Google.

 • Adalah menjadi tanggungjawab pengedar untuk melakukan pemindahan bentuk lanjutan buku anda yang betul di setiap peringkat terbuka. Penerbitan Halaman adalah pedagang yang diluluskan dalam tahap ini.

 • Organisasi ini juga menjamin bahawa mereka menggunakan Perisian Pengurusan Hak Digital untuk menjamin bahawa penduaan dan perkongsian buku-buku yang diedarkan secara tidak sah dan tidak disetujui tidak akan berlaku.

 • Kemajuan terakhir interaksi ini adalah pelbagai wang yang dibuat oleh peniaga. Mula-mula mereka menghapuskan 20% dan selepas itu baki wang dihantar dari pencipta. Interaksi ini boleh menjadi sangat berbelit-belit dan terutamanya sekiranya tidak dijaga oleh pakar.

Ringkasan

Tempat penginapan mesti boleh dilakukan dalam reka bentuk berkomputer apa pun, namun tidak kira ia tidak dalam struktur maju anda boleh menghantarnya kepada mereka kerana mereka juga membuat ulasan mengenai komposisi yang ditulis dan ditulis secara manual.

Perkhidmatan Sokongan Penerbitan Halaman

Saya memahami bahawa Penerbitan Halaman mempunyai kumpulan perkhidmatan pelanggan yang sangat mantap dan selalu bersedia untuk membantu pelanggan mereka.

 • Sekiranya anda adalah pelanggan yang mungkin ingin berkomunikasi dengan kumpulan sokongan pelanggan Penerbitan Halaman mengenai pentadbiran yang mereka tawarkan, atau beberapa masalah dan rungutan lain, anda boleh menghubungi mereka melalui 800-204-6099, menyampaikan bantahan anda secara langsung ke laman web atau e-mel mereka di laman web [dilindungi e-mel] .

 • Tempat kerja asas mereka berada di New York City . Sekiranya anda ingin mengunjunginya, anda boleh merancang perjanjian.

Berapa harganya?

 • Laman Penerbitan Halaman tidak memberikan perincian yang munasabah mengenai banyak perbelanjaan. Walau apa pun, mereka mengatakan bahawa mereka menawarkan jenis bantuan mereka pada apa yang mereka sebut sebagai " usaha yang boleh diabaikan".

 • Dengan andaian anda memerlukan organisasi untuk mengedarkan buku anda, mereka perlu mengambil 20% setiap buku untuk setiap buku yang anda jual.

Ulasan dan Aduan Penerbitan Halaman

Ulasan Penerbitan Halaman berpendapat bahawa pengedar mungkin seperti yang seharusnya. Banyak ulasan Penerbitan Halaman secara dalam talian menyatakan bahawa bantuan yang mereka dapat hanyalah tipuan.

Pelanggan yang menggerutu menggabungkan pertolongan yang mahal, tidak langsung pada kos, mematikan pencipta, memalsukan, mengambil dan menyalahgunakan pencipta. Malah, sebilangan pembeli menasihati orang lain untuk menjauhkan diri dari Penerbitan Halaman seperti wabak dan menilai mereka tanpa apa-apa.

Namun, di sisi lain, ada pelanggan yang memuji organisasi dalam tinjauan Penerbitan Halaman mereka yang mengatakan bahawa mereka mendapat pentadbiran yang cemerlang. Sejalan dengan ini, "Apakah Penerbitan Halaman adalah tipu daya?" Saya akan katakan, mereka adalah muslihat kecil.

Inilah Yang Saya Fikirkan Tentang Penerbitan Halaman

Saya merasakan bahawa Penerbitan Halaman adalah tipu muslihat dan terutama dengan alasan bahawa saya tidak percaya pengedar silang mata wang itu asli.

 • Kecenderungan umum saya mengenai organisasi adalah bahawa mereka adalah akhbar dengan kejutan. Mereka mempunyai kitaran penyaringan di mana beberapa buku terbunuh.

 • Seperti yang ditunjukkan oleh mereka, menindaklanjuti jaminan mereka menyiratkan mengambil wang anda dan setelah itu meninggalkan anda di lapangan, kerana mereka terus mengeluarkan dua puluh wang dari kelebihan dari setiap buku yang dijual.

 • Ini adalah beberapa organisasi penerbitan yang tidak dapat diterima sekiranya anda mencari ketenaran dan kekayaan. Apa yang mereka jamin adalah membawa kerja anda ke pasar namun mereka jarang akan mencapai apa-apa.

 • Oleh karena itu, sebelum menyetujui pemahaman penerbitan mereka, Anda harus sangat berhati-hati. Organisasi penerbitan terhormat akan menawarkan untuk membayar penciptanya dan bukan pencipta yang membayar organisasi tersebut.

 • Sekiranya anda kehabisan pemahaman tentang ketidakbenaran dan jaminan palsu, lihat saja cadangan aset no.1 saya. Setelah masuk, anda akan menemui kaedah membina perniagaan dalam talian peribadi anda sendiri. Bagaimana saya mula membawa wang tunai di web. Anda mendapat semua alat yang anda perlukan, laman web percuma , kemudahan percuma dan banyak penyediaan percuma.

Bagaimana saya dapat membawa wang tunai dari buku saya dengan Penerbitan Halaman sebagai pengedar saya?

Penerbitan Halaman mencari jalan seberapa banyak yang dibenarkan untuk membawa wang tunai untuk pencipta kami. Perlu diingat, jika anda menjadi salah seorang penulis yang dikenali dalam senarai karya kami, kecenderungan anda akan langsung terpasang pada karya kami kerana semakin banyak pendua buku anda terjual, semakin banyak wang yang kami hasilkan.

Dengan cara yang sama, adalah keuntungan terbaik kami untuk memajukan buku anda di media kertas, di TV / radio, dan dalam talian sekuat yang diharapkan. Kami perlu membuat "buzz" yang luar biasa mengenai buku baru anda untuk menjual seberapa banyak pendua yang dibenarkan melalui sebilangan gerai yang paling terkenal.

 • Pelbagai organisasi berkembang (terutamanya di web), menawarkan pentadbiran di mana anda boleh mengedarkan buku anda sendirian. Sebilangan besar organisasi ini benar-benar menawarkan pentadbiran cetak atau keupayaan mengubah asas.

 • Ingatlah bahawa susunan ini meninggalkan ukuran kerja asas yang masih perlu dilakukan oleh penulis (mendapatkan ISBN, membuat akaun dengan peruncit eBook utama, merancang, memindahkan reka bentuk rekod yang mencukupi, memeriksa kesahihan perubahan, mengurus perakaunan anda sendiri banyak, dan sebagainya).

 • Khususnya, mereka "membantu" meninggalkan kemajuan paling asas dalam genggaman anda - mempamerkan dan menjual buku!

 • Sebagai pengedar anda, Penerbitan Halaman melakukan segalanya dari awal hingga akhir. Kami menggunakan aset kami seperti penyunting dalaman, penyunting, pengrajin rancangan, pakar perlindungan dan sebagainya untuk menjamin bahawa buku anda berada dalam keadaan yang sesuai untuk diedarkan.

Kami kemudian, pada ketika itu menggunakan rekod peruncit eBook kami untuk menjual karya anda sekuat yang diharapkan.

 • Sama sekali tidak seperti rumah penerbitan zaman dulu, Penerbitan Halaman tidak menyimpan sebagian besar pulangan dari tawaran buku anda sambil memberikan sedikit karya kepada anda, penulis, sebagai "keunggulan". Kebalikan yang luar biasa.

keseluruhan pulangan bersih dari sebarang transaksi diberikan kepada anda, dengan Penerbitan Halaman hanya mendapat sedikit komisen jika sesuatu transaksi berlaku (secara tetap 20 sen). Bagaimana dengan kita melihat-lihat model:

 • Buku anda dijual di kedai Apple iTunes dan dimuat turun ke Apple iPad dengan harga $ 9,99. Apple akan mengekalkan 30% kesepakatan sebagai bonus mereka, meninggalkan 70% ($ 6.99 pasti) untuk diserahkan kepada pengedar / pencipta. Sebagai pengedar anda, Penerbitan Halaman akan memenuhi syarat hanya dengan 20 sen dari $ 6,99, sehingga $ 6,79 akan dibayar kepada anda untuk setiap buku yang dijual dengan begitu.

 • Seperti yang anda bayangkan, terdapat pelbagai cara buku anda dapat dijual untuk menjana pendapatan. Kaedah menjual buku yang berlainan, dan perjanjian yang membingungkan yang dipaksa oleh setiap pedagang boleh menyebabkan interaksi nampaknya luar biasa, namun tidak perlu.

Sebagai pengedar anda, Penerbitan Halaman akan menangani segala sesuatu dengan gaya yang meningkatkan manfaat untuk semua. Perlu diingat, sekiranya anda membawa wang tunai dari tawaran buku, kami juga melakukannya! Kami berada di kapal yang sama, jadi anda boleh yakin bahawa kami akan mempunyai keseluruhan kerumitan interaksi ini dengan mudah.

Walau apa pun, sekiranya anda benar-benar berminat dengan kehalusannya, terdapat penjelasan mengenai setiap syarat kedaulatan penjual yang penting di bawahnya.

Jualan Digital

Kedai Amazon Kindle: Dengan syarat anda boleh

1. jual buku anda di Amazon dengan kos rendah di antara $ 2.99 dan $ 9.99; dan

2. bersetuju bahawa kos pengunduran buku anda di Amazon mungkin tidak melebihi kos pengunduran buku anda di organisasi lanjutan atau sebenar di beberapa saluran tawaran lain; dan

3. bersetuju bahawa kos pelepasan di Amazon untuk penyesuaian komputer anda secara berkomputer akan secara konsisten 20% dan bukannya kos pengurangan untuk penyampaian fizikal / cetakan di beberapa saluran tawaran lain; maka, pada ketika itu

Amazon akan membayar kedaulatan 70% bergantung pada kos rundown ditolak caj “pengiriman” kecil (yang bergantung pada ukuran buku anda-sekarang .15 sen / MB di AS).

 • Sekiranya anda ingin menyenaraikan kos buku anda lebih tinggi daripada $ 9.99 atau di bawah $ 2.99, atau anda tidak mahu bersetuju dengan mana-mana prasyarat penilaian lain di atas,

Amazon akan membayar komisen sebanyak 35% dari kos pengeposan. Jelas sekali, adalah lebih bermanfaat untuk memilih program 70% dan mengekalkan prasyarat tersebut apabila keadaan mengizinkan.

Barnes dan Mulia:

Untuk buku yang direkodkan boleh dibeli di suatu tempat dalam lingkungan $ 2.99 dan $ 9.99, Barnes dan Noble akan membayar kedaulatan sebanyak 65% dari kos pengurangan.

Untuk buku yang mempunyai kos penurunan di bawah $ 2.99. atau sebaliknya lebih dari $ 9,99 (namun tidak pernah di bawah $ 0,99 atau lebih menonjol daripada $ 199,99), Barnes dan Noble akan membayar 40% daripada kos pengurangan.

Penyampaian buku lanjutan semestinya mempunyai nilai pengunduran yang tidak lebih penting daripada kos pelepasan varian / pelepasan cetakan sebenar buku atau penyesuaian komputerisasi yang dapat diakses di beberapa saluran tawaran lain.

Epal:

Apple akan membayar komisen 70% dari kos pengurangan buku. Apple mensyaratkan bahawa anggaran untuk buku itu harus dalam kenaikan dolar yang berakhir pada ".99" (kecuali jika buku itu ditawarkan secara percuma).

Apple juga mempunyai keperluan anggaran yang menetapkan kos senarai buku lanjutan di iTunes bergantung pada kos senarai rendition cetak keras. Sebagai contoh, buku yang mempunyai jumlah rangkuman hardcover yang diedarkan antara $ 10.00 hingga $ 21.00, boleh disenaraikan di iTunes dengan harga hampir $ 9,99.

Google Play (tawaran lanjutan):

Google membayar 52% kedaulatan dari kos pengurangan buku.

Soalan Lazim

1. Berapakah jumlah yang akan saya hasilkan untuk setiap buku lanjutan yang dijual?

Dalam banyak contoh, buku yang kami edarkan melalui Apple iTunes atau Amazon akan membawa sekitar 70% pendapatan bersih kepada penulis (dengan Apple / Amazon menyimpan 30% yang lain sebagai bonus perniagaan mereka).

Dengan sewajarnya, jika buku anda dapat diakses pada tahap ini dengan harga runcit $ 9,95, anda akan mendapat pendapatan bersih $ 6,97 dari Apple atau Amazon, dan menghantar hanya 20 sen kepada kami.

2. Adakah anda akan menangani semua bahagian interaksi penerbitan untuk saya?

Kami akan menangani setiap bahagian interaksi penerbitan untuk anda; mengubah, merancang halaman dan menetapkan jenis, konfigurasi sampul, percetakan , penyebaran, transformasi ke pengaturan lanjutan, pembuatan dan peredaran pernyataan rasmi, dan menonjolkan para eksekutif. Khususnya - kami melakukan keseluruhan ini hanya dengan spekulasi yang boleh diabaikan daripada anda dan 20 sen untuk setiap buku yang dijual, sementara anda menyimpan semua hak dan kepemilikan dalam buku anda dan dalam semua kerja yang kami buat demi anda.

3. Adakah buku saya boleh diakses di sektor perniagaan di seluruh dunia?

Sepenuhnya. Buku anda akan dapat diakses secara universal (AS, Perancis, Australia, Jerman, UK, dan sebagainya) melalui Amazon dan Apple iTunes.

4. Di mana anda dijumpai? Adakah saya dapat mengunjungi tempat kerja anda?

Kami terletak di Conneaut Lake, PA dan kami suka lawatan dari pencipta kerinduan. Pada asasnya beritahu kami pada hari apa anda mungkin ingin datang sebentar dan kami akan mengatur perjanjian.

(* Nota: Malangnya, kerana Covid-19, kita tidak berada di bertolak ansur hadir perkiraan . Pada masa ini Walau apa pun, kita pasti akan membuka pilihan ini kembali apabila ia dilindungi untuk melakukan seperti itu!)

5. Saya baru-baru ini mengedarkan buku saya di tempat lain. Adakah saya dapat menukar ke Penerbitan Halaman?

Anda dibenarkan untuk menukar pengedar. Kami hanya akan menyebarkan semula karya anda yang baru diedarkan sebagai "pelepasan kedua". Kami juga dapat mengatasi sebarang kesilapan yang berlaku semasa interaksi pengedaran sebelumnya dan berusaha untuk mengerjakan buku anda dengan mengemas kini sampul jika perlu, atau meninggalkan perang salib pendedahan yang ditingkatkan, dan sebagainya

6. Adakah saya akan mendapat pendua sebenar buku saya?

Sesungguhnya. Kami akan menghantar pendua buku anda untuk kegunaan peribadi dan penyebaran kepada orang yang anda sayangi. Pendua tambahan dalam sekejap sahaja dapat diakses oleh anda kerana anda memerlukannya pada dasarnya dengan menghubungi kami atau meminta melalui jalan masuk pencipta tersuai anda.

7. Apa yang anda perlu menyemak buku saya?

Komposisi siap yang disusun dalam reka bentuk berkomputer praktikal sangat sesuai. Sekiranya salinan asal anda disusun sebagaimana nenek moyang kita akan melakukannya atau ditulis dengan tangan, kita boleh menyemaknya. Kami mengakui PDF, Microsoft Word, atau beberapa rekod program alat kandungan lain. Sekiranya anda mempunyai komposisi dalam konfigurasi alternatif, beri tahu kami - kemungkinan kami dapat mengusahakannya.

8. Berapa lama masa yang diperlukan untuk menyebarkan buku saya?

Kami mengambil masa paling cepat 8-10 bulan, namun kebanyakan penulis melihat buku mereka dapat diakses melalui saluran cetak dan penyebaran dalam talian yang ketara dalam 6-8 bulan.

9. Di manakah buku saya akan dijual?

Kami menyebarkan banyak buku kami melalui peringkat dalam talian, misalnya, kedai iTunes Apple, kedai Amazon Kindle, Google Play, dan Barnes dan Noble. Kami juga menyampaikan pendua sebenar buku anda melalui Ingram supaya kedai fizikal konvensional dapat menyimpan buku anda.

10. Adakah Penerbitan Halaman sah?

Saya Googled "Page Publishing Scam " dan menemui pelbagai hits. Saya membaca 5-6 dari mereka dan kebanyakan dari mereka adalah penulis notis untuk menjauhkan diri daripada kenyataan bahawa organisasi memerlukan anda membayar banyak dolar untuk menyebarkan buku anda. Tidak, mereka tidak akan mengiktiraf sebarang buku; mereka mempunyai kitaran tinjauan.

Kesimpulannya

Penerbitan Halaman, yang terdapat dalam talian di PagePublishing.com , adalah organisasi yang mengatakan bahawa mereka dapat membantu penulis mengubah buku mereka dari versi yang belum selesai menjadi salinan cetak atau e - book yang diedarkan dengan bantuan yang mahir secara konsisten. Penerbitan Halaman mencari jalan seberapa banyak yang diharapkan dalam keadaan membawa wang tunai untuk pencipta kami. Pelbagai organisasi berkembang (terutamanya di web), menawarkan pentadbiran di mana anda boleh mengedarkan buku anda sendirian. Sebilangan besar organisasi ini benar-benar menawarkan pentadbiran cetak atau keupayaan mengubah asas.

Meninjau adalah untuk menyusun pemeriksaan dasar (buku, main, filem, dan sebagainya) yang seharusnya tersedia untuk tontonan umum di dalam makalah atau majalah .

artikel berkaitan