Anjing Perlindungan Peribadi: Kami menyesuaikan setiap anak anjing untuk setiap pelanggan. Kepakaran kami menyediakan pelanggan dengan penyelesaian latihan peribadi yang hanya memenuhi keperluan mereka, dan anjing mereka. Kami dengan teliti menyesuaikan arahan kami dengan kehendak pelanggan kami, sambil memastikan ia memenuhi pelbagai keperluan untuk anjing persendirian & rumah tangga. Kesaksian pelanggan kami bercakap sendiri, yang menunjukkan tahap kepuasan yang sangat tinggi di seluruh papan.

Oleh Dobermans ke Great Danes, Shepherds Jerman menjadi Giant Schnauzers, Cane Corso ke Presa Canarios, Kami bangga dengan pengiktirafan di Seluruh Dunia untuk kerja kami bersama dengan anjing penjaga keturunan yang terlatih. Di Dogs Protection di Seluruh Dunia, kami dengan senang hati menjalin hubungan kerja yang erat dengan pelanggan kami, yang membolehkan kami beroperasi secara kolektif, dan menyediakan haiwan peliharaan rumah tangga terlatih dari mana-mana baka operasi. Haiwan peliharaan rumah jauh dari anjing pelindung stereotaip. Mereka dilatih untuk memastikan pengendali dan rumah tangga mereka terkawal dan dalam situasi ancaman tertentu.

Ketika perlu berada dalam posisi untuk segera berubah dari perusahaan menjadi pelindung, di samping itu, ia harus memiliki kemampuan untuk kembali ke kondisi sebelumnya secepat, lagi terkendali. Tahap kepatuhannya harus seketika, dan anak anjing itu harus senang mengikuti perintah tanpa keengganan atau pertanyaan. Kami beroperasi bersama-sama dengan semua pemilik baru untuk memberikan kepatuhan kepada anjing mereka, kerana kami berpendapat ini bukan sahaja dapat membantu hubungan tanpa tekanan tetapi juga membina ikatan yang kuat dengan anak anjing itu. Ikatan ini sangat penting dari garis pertahanan. Banyak keturunan unggul sebagai anjing rumah tangga, namun, pengalaman kami menunjukkan bahawa beberapa lebih baik daripada yang lain. Pada pendapat kami, Doberman, German Shepherd Dog, dan Cane Corso cenderung menjadi Ideal.

Tetapi, baka ini hanyalah sebahagian kecil dari prosedur pemilihan. Sifat individu anjing jauh lebih penting dalam membiarkannya maju melalui program latihan kami, ditambah dengan anak anjing juga harus memiliki kemampuan yang sesuai dengan gaya hidup isterinya. Adalah idea yang baik untuk meluangkan masa dengan pelbagai jenis anak anjing, selain anjing individu untuk memastikan pertandingan itu sesuai untuk banyak pihak.

Latihan perlindungan menggunakan pemacu mangsa semula jadi anak anjing dan mengembangkan perhatian mereka kepada pelaku dan bukannya kemahiran dan peralatan latihan. Latihan berdasarkan senario sangat penting untuk pencapaian anjing isi rumah anda, dan kami sering menggunakan persekitaran rumah untuk menetapkan tingkah laku anjing sebelum membelinya untuk pelanggan. Sekiranya anda memikirkan untuk mendapatkan anjing isi rumah, maka ini adalah sesuatu yang pasti Anjing Keselamatan di Seluruh Dunia gembira dan bersedia membantu anda. Kami mempunyai kepakaran selama bertahun-tahun dalam memilih, melatih, dan mempromosikan beberapa Anjing Perlindungan Peribadi yang paling inovatif di dunia untuk Dijual kepada isi rumah, dan beroperasi dengan beberapa tekanan.

Walaupun kebanyakan anak anjing kita mempunyai ciri-ciri umum seperti bersikap ramah, pelindung, patuh, dan pintar, setiap strain mempunyai kebiasaan. Sebagai contoh, Cane Corsos dan Rottweiler lebih tua dan sangat termotivasi oleh makanan, sedangkan Dobermann Pinschers sangat meriah, dan Anjing Gembala Jerman sangat erat dengan rumah tangga mereka.

Anjing pelindung diri

Bahkan anjing keturunan yang tidak diketahui dapat berfungsi dengan luar biasa dalam konteks pertahanan. Tetapi jika anda menginginkan anjing yang akan melindungi keluarga anda secara naluri, anda harus mempertimbangkan keturunan berikut dari awal. Mereka telah membuktikan dari masa ke masa bahawa mereka bersedia dan mampu melindungi orang yang anda sayangi.

Perlu diingat bahawa tiga baka teratas dalam senarai kami - Anjing Gembala Jerman, Rottweiler, dan Doberman - dapat digabungkan untuk mewakili kumpulan pengawal .

Ini tidak menghairankan. Lagipun, ini adalah baka rumah AS yang paling popular ke-2, ke-9, dan ke-14. Juga, ketiga-tiga menunjukkan sifat yang anda mahukan pada anjing penjaga yang baik.

Tidak ada jaminan bahawa mana-mana anjing akan mengambil sikap mempertahankan diri kecuali telah dilatih dengan jelas dan profesional. Walaupun baka berikut umumnya menunjukkan sifat yang penting bagi anjing penjaga yang baik, pemilik pintar akan dinilai dan nasihat pakar dicari sebelum mereka boleh bergantung pada anjing mereka untuk sebarang jenis perlindungan.

 1. Rottweiler

 2. Gembala Jerman

 3. Doberman Pinscher

 4. Mastiffs Lembu

 5. Gergasi Schnauzer

 6. Pyrenees Besar

 7. Great Dane

 8. Malinois Belgium

 9. Gembala Belanda

 10. Cane Corso

 11. Bulldog Amerika

 12. peninju

 13. Bouvier des Flanders

 14. Beauceron

Latihan anjing pelindung diri

Untuk melatih anjing anda, anda perlu mengikuti langkah-langkah berikut:

:guide_dog: Ajar anjing anda untuk mematuhi perintah.

Perkara pertama yang harus anda lakukan adalah mengajar anjing anda Ketaatan Asas: Anjing anda mesti bertindak balas terhadap semua perintah asas kepatuhan. Anda harus duduk, berbaring, dan datang kepada anda 100% apabila dipanggil. Anjing anda harus diikat tanpa tali. Sebagai tambahan, anjing anda perlu belajar dan bertindak balas terhadap perintah "kulit kayu" dan "lepaskan".

CATATAN PENTING: Sekiranya anjing anda tidak mengikuti arahan ini secara konsisten atau anda tidak dapat mengajarnya arahan baru, anda harus berhenti berusaha menjadikan haiwan kesayangan anda menjadi anjing penjaga peribadi.

:guide_dog: Bergaul dengan anjing anda

Anda perlu bersosial dengan anjing anda supaya dia tidak takut dengan situasi baru dan tidak dikenali. Ini paling baik dilakukan pada masa yang sensitif secara sosial (sehingga 16 minggu) tetapi tentu saja, ini tidak mungkin dilakukan oleh semua anjing.

Sosialisasi boleh berlaku setiap kali anda membawa anjing anda berjalan - jalan . Sekiranya anda melihat objek yang pelik, terutamanya jika anjing itu gugup, pindahkan lebih dekat sehingga dia dapat memeriksanya. Anjing anda juga perlu mengetahui seperti apa pejalan kaki normal dan tidak merasa terancam atau terancam dengan orang lain yang ditemuinya.

CATATAN PENTING: Tidak semua anjing dapat membezakan siapa yang selamat dan tentu tidak semua anjing harus dilatih untuk melindungi diri.

:guide_dog: Ajar anjing anda untuk memerintahkan.

Galakkan anjing anda menggonggong ketika mendekati orang yang tidak dikenali. (Sekiranya anda memerlukan lebih banyak pertolongan, lihat Petua kami untuk Melatih Anjing Anda Untuk Menggantung Perintah.) Anjing menggonggong pada orang asing lebih berkesan daripada anjing yang bertindak balas terhadap perintah "menyerang" tetapi tidak menyalak.

Sebilangan anjing tidak mahir mempelajari perintah ini. Saya mempunyai seekor pit bull yang saya latih untuk menggonggong perkataan "urubu" (burung nasar) kerana ia teruja di pantai dan menyalak mereka. Sekarang apabila saya meminta anda menyalak, saya hanya mengatakan urubu.

Perhatikan apa yang dilakukan anjing anda secara semula jadi dan kadang-kadang dia akan bertindak balas.

Menyalak adalah perkara biasa di banyak anjing. Walau bagaimanapun, anda mungkin perlu mengajar anjing anda untuk berhenti menyalak ketika diminta. Apabila dia menyalak sekali atau dua kali, anda boleh menyuruhnya duduk dan memerintahkannya berhenti . Sangat sukar bagi anjing untuk menggonggong di tanah jika dia tidak berhenti memberi anjing itu perintah untuk “turun”.

CATATAN PENTING: Sekiranya anjing anda tidak menyalak perintah dan bahkan tidak menyalak orang asing, itu bukan pilihan yang baik untuk anjing penjaga.

:guide_dog: Ajar anjing anda untuk melindungi anda

Untuk langkah seterusnya dalam proses latihan, anda perlu mencari orang, "orang asing" yang tidak diketahui oleh anjing anda, mendekati mereka semasa berjalan, berjalan dan mencabar anjing anda. Seekor anjing boleh memakai pakaian serang, sarung tangan oven, atau selimut di lengannya . Tetapi dia mungkin tidak memerlukannya. Apabila anda memberi pesanan dan anjing anda menggonggong kepadanya, dia perlu menunjukkan rasa takut dan melarikan diri. Anjing anda akan lebih yakin

Secara peribadi, saya fikir ini adalah tempat yang baik untuk berehat. Anjing anda telah belajar menggonggong, dan ketika dia berjalan- jalan, dia seolah-olah mengancam sesiapa sahaja yang mendera anda.

Berfikir panjang dan bersungguh-sungguh sebelum melatih anjing anda menyerang. Sekiranya anda memutuskan untuk bekerja lebih jauh, ingatlah bahawa anjing terlatih bukanlah haiwan kesayangan yang baik untuk dikelilingi rumah . Ada banyak anekdot mengenai anjing yang menyerang keluarga yang taat, dan ada banyak anekdot mengenai anjing yang menyerang mencederakan orang di dalam rumah. (Biasanya kanak-kanak) Ada juga kemungkinan anjing anda menggigit orang yang datang untuk bercakap dengan anda baru-baru ini. Kerana anjing anda adalah haiwan peliharaan yang terlatih, anda mungkin akan dituntut dan mungkin kehilangan semua yang anda miliki.

Pada masa yang lain "orang asing" mendekati anjing anda dan membuat gerakan yang mengancam, ia mungkin akan menyalak sebelum anda memberi perintah. Sekiranya anda mahu meneruskan, anda harus berehat. (Tetapi jangan lepaskan) kolar anjing anda.

Anda kemudian boleh membiarkannya naik ke atas dan memegang lengan orang asing yang dilindungi. (Anda mungkin perlu mendorongnya dengan mengatakan "bawa" dengan nada bersemangat. (Beberapa anjing akan berjalan sendirian ke orang asing itu.) Jika anjing anda tidak mendekati orang asing, letakkan lengan empuk di sebelah anjing, menakut-nakuti anjing itu , dan mendorongnya untuk menggigit .

CATATAN PENTING: Sekiranya anjing takut atau takut kepada orang yang tidak dikenali, mereka tidak sesuai sebagai anjing pengawal peribadi.

:guide_dog: Ajar anjing anda untuk berdiri di tepi

Ini adalah salah satu aspek terpenting dalam latihan anjing pelindung diri. Dia mesti bersedia melindungi anda. Tetapi dia mesti selalu rela meninggalkan orang itu sendirian.

Contohnya, jika anda memilih untuk melatih anjing anda menyerang. (Sekali lagi, saya tidak mengesyorkan) Sebaik sahaja gigi anjing anda menjadi "asing" dalam situasi di atas, mereka harus diarahkan untuk "melepaskan" dan memberi mereka pujian.

CATATAN PENTING: Sekiranya anjing anda tidak bertindak balas terhadap arahan "lepaskan" pada masa ini, ia mungkin buruk kemudian dan anda tidak dapat mengawalnya. Dalam keadaan seperti itu, anda harus berhenti menerima latihan pertahanan diri untuknya.

Anjing pelindung diri untuk dijual

Harga anjing penjaga yang terlatih sepenuhnya adalah antara $ 30,000 hingga $ 80,000 di Holley dengan harga runcit purata sekitar $ 50,000, tetapi jika anjing itu berasal dari silsilah atau pemenang, harganya boleh jauh lebih tinggi.

Cara memperkenalkan anjing pelindung kepada orang baru

Berikut adalah beberapa petua umum untuk memperkenalkan anjing penyelamat anda kepada orang baru.

:dog2: Baca bahasa badan anjing anda. Telinga , mata, dan ekor mereka menyampaikan bagaimana perasaan mereka.

:dog2: Meminta orang itu mengabaikan anjing anda sejak awal ...

:dog2: Ingatkan orang baru memukul kepala anjing anda, bukan kepalanya.

:dog2: Pegang gula-gula di tangan anda dan berikan kepada seseorang yang baru!

Anjing pelindung diri hypoallergic

Sebelum kita menyelami anjing pengawal hypoallergenic, mari kita bincangkan anjing hypoallergenic secara umum. Anjing ini adalah baka yang cenderung serasi dengan penghidap alergi . Kemarahan dan air liur anjing melekat pada bulu mereka dan jika mereka berkurang, mereka tidak akan dilepaskan ke persekitaran.

8 keturunan besar anjing pelindung yang tidak menumpahkan

:dog: Schnauzer gergasi

:dog: Bouvier des Flandres

:dog: Briard.

:dog: Airedale.

:dog: Kerry Blue Terrier.

:dog: Puli.

:dog: Anjing air Sepanyol

:dog: Piawai Schnauzer

Anjing perlindungan peribadi Malinois Belgia

Malinois Belgia sangat kuat di hadapan mereka dan menjaga mereka di rumah seringkali cukup menghalang penceroboh atau kemungkinan ancaman, mereka juga mempunyai kemahiran latihan dan perlindungan.

Malinois Belgia menjadi pilihan utama pejabat tentera dan penguatkuasaan, kerana mereka sering mempunyai masalah kesihatan yang lebih sedikit dan hidup lebih lama daripada Gembala Jerman. Ini menjimatkan bil perubatan dan juga memberikan pulangan pelaburan yang lebih lama, baik dari segi kewangan dan, lebih penting lagi, secara emosional, kerana anjing-anjing yang hebat dan pintar ini telah bertahun-tahun bersama keluarga anda sebagai anggota yang dihargai, sibuk, dan dilindungi.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

S: Adakah anjing pengawal peribadi sah?

Pada masa ini tidak ada undang-undang nasional yang mengatur pemilikan anjing pelindung. Dalam praktiknya, setiap dewan bandar raya berhak membuat pengaturan yang mengusulkan anjing pemeliharaan untuk tugas penjaga.

S: Berapakah kos anjing penjaga di UK?

Harga bermula dari £ 15,000 Anjing kami berkisar antara £ 4,000 untuk anak anjing hingga 70,000 £ untuk seekor anjing, bergantung pada usia dan tahap latihan yang diperlukan.

S: Apakah peraturan gigitan untuk anjing?

Peraturan tersebut menyatakan bahawa tuan rumah (seperti anjing) bertanggungjawab sepenuhnya atas kecederaan yang disebabkan oleh haiwan ini hanya jika pemiliknya mengetahui atau mengetahui sifat berbahaya atau berbahaya haiwan yang disenaraikan pada masa lalu.

Q: Adakah anjing penjaga layak?

Kos purata anjing penjaga yang baik adalah 15,000-40,000 Sekiranya anda tidak mempunyai wang sebanyak itu, cuba tarik pinjaman. Memiliki anjing pengawal adalah pelaburan dalam keselamatan dan keselamatan anda dan boleh membuat perbezaan besar dalam situasi hidup atau mati.

S: Apa itu anjing pelindung tahap 3?

Anjing perlindungan diri tahap III dilatih untuk menangkap penyerang / penceroboh dan menekannya sehingga mereka tidak lagi terancam. Anjing Perlindungan Peribadi Kelas III dilatih khas untuk keperluan pelanggan kami dan dapat memberikan perlindungan sepenuhnya kepada pemiliknya di rumah, di pejabat, atau semasa dalam perjalanan.

S: Anjing apa yang boleh membunuh singa?

Apakah 10 anjing yang boleh melawan singa? Sepuluh baka anjing terkenal dengan kemampuan mereka menangkap dan membunuh haiwan liar: Rottweiler, anjing Wolf, mastiff Neopolitan dan Tibet, anjing Boerboel, Rhodesian Ridgeback and Bloodhounds, Fila Brasileiro, Dogo Argentino, dan Kangals.

S: Apakah anjing penjaga nombor 1?

Gembala Jerman. Baka ini adalah pilihan pertama Hack dari segi anjing penjaga untuk perlindungan, keselamatan, dan anjing keluarga.

Q: Adakah anjing dilindungi daripada bahaya?

Industri anjing penjaga telah merebak ke masyarakat umum. Ini adalah sifat yang tidak biasa dan kadang-kadang berbahaya pada semua anjing. Walau bagaimanapun, sangat berbahaya bagi anjing yang akan dilatih menyerang.

Q: Adakah anjing penyerang dilatih untuk membunuh?

Latihan anjing penyerang adalah bentuk latihan anjing penjaga yang dilatih untuk mengejar, menangkap dan menyakiti atau mungkin membunuh sasaran musuh daripada memerhatikan penyusup. Anjing penyerang dilatih untuk mentafsirkan situasi dan bertindak balas dengan sewajarnya.

S: Adakah anda memerlukan anjing penjaga?

Selama berabad-abad, pegawai tentera dan polis telah menggunakan anjing untuk tujuan pertahanan dan perang. Semakin banyak orang di sektor swasta pada masa ini membeli anjing yang selamat untuk melindungi keluarga mereka di dalam dan di luar rumah.

Q: Adakah Pitbull haram di UK?

Ratusan anjing dari baka yang dilarang dihapuskan setiap tahun di UK, beberapa di antaranya tidak berisiko kepada orang ramai. Pada masa ini, jenis anjing haram adalah Pit Bull Terrier, Japanese Tosa, Dogo Argentino, dan Fila Brasileiro.

S: Anjing apa yang digunakan Navy Seals?

The Belgian Malinois, juga dikenal sebagai Belgian Shepherd, adalah keturunan dominan yang digunakan oleh pasukan SEAL.

S: Berapa lama anjing menggigit?

Laman web ini juga harus menunjukkan bahawa serangan pemilik rumah dapat menampung bayaran sewa. Banyak tuan tanah mungkin tidak menyedari membuat tuntutan kecil jika anda harus pergi ke mahkamah, kerana cuti anda tidak berpotensi untuk diikuti. mahkamah pampasan kecil.

S: Berapakah kos anjing penjaga Gembala Jerman?

Berkat latihan jenis ini, Gembala Jerman memberikan tahap perlindungan peribadi yang melebihi yang diberikan oleh haiwan kesayangan. Anjing Gembala Jerman yang terlatih biasanya berharga antara $ 30,000 hingga $ 40,000. Anjing yang paling terlatih boleh menelan belanja sehingga $ 60,000.

Kesimpulannya

Anjing pelindung diri adalah keperluan di dunia sekarang. Perlindungan kediaman adalah keutamaan pertama. Apabila anda memelihara anjing peliharaan, anda perlu melatihnya agar tidak dapat menyerang orang lain yang datang ke rumah anda. Ada banyak anjing yang digunakan untuk perlindungan seperti Gembala Jerman, pitbull, puli, dan lain-lain. Apabila berkaitan dengan keselamatan, anjing-anjing ini tidak pernah mengecewakan anda.

artikel berkaitan

Mengapa anjing menjilat anda?

Bolehkah anjing melihat warna

Bolehkah Anjing Makan Nasi?

Bolehkah Anjing Makan Ais Krim?

Bolehkah Anjing Makan Udang?