INSURANS PET

Kita manusia melindungi diri kita dengan pelbagai jenis insurans daripada risiko yang sangat berbeza, seperti kos rawatan akibat penyakit. Perlindungan insurans juga berguna untuk haiwan kesayangan kami. Dalam beberapa kes, insurans haiwan juga diharuskan oleh undang-undang. Dalam artikel ini, Anda akan mengetahui jenis asuransi hewan peliharaan apa yang ada, kapan mereka masuk akal dan peraturan apa yang dimiliki perundangan berkenaan dengan insurans hewan peliharaan.

Faedah insurans haiwan kesayangan

 1. Perlindungan kos untuk rawatan pesakit luar dan pesakit dalam

 2. Tiada had umur dalam tempoh insurans

 3. Sah di seluruh dunia

Apa insurans haiwan kesayangan yang ada?

Pemilihan insurans haiwan peliharaan tentu saja lebih mudah dikendalikan daripada insurans untuk orang lain. Anda boleh mengambil insurans kesihatan dan insurans liabiliti untuk haiwan kesayangan anda. Paling tidak yang terakhir hanya diperlukan untuk spesies haiwan tertentu.

Tanggungjawab pemilik haiwan kesayangan

Menurut undang-undang, anda sebagai pemilik bertanggung jawab atas segala kerosakan yang disebabkan oleh haiwan kesayangan anda. Ini berlaku untuk arnab anda dan juga anjing anda. Tidak ada bedanya sama ada seseorang telah dirugikan atau adakah kerosakan harta benda baru saja berlaku. Walau apa pun, anda mesti membayar semua kos sepenuhnya. Sekiranya berlaku kecederaan diri, khususnya, sejumlah wang boleh timbul yang bermaksud kemerosotan kewangan bagi anda. Atas sebab ini, saya sangat mengesyorkan agar anda sebagai pemilik haiwan peliharaan melindungi diri anda dengan insurans liabiliti yang sesuai. Untuk tujuan ini, tidak diperlukan insurans haiwan peliharaan yang berasingan untuk haiwan dan kucing kecil. Kerana kemungkinan kerosakan biasanya dilindungi oleh tanggungjawab peribadi anda sendiri. Untuk anjing dan kuda, sebaliknya, anda memerlukan tanggungjawab pemilik haiwan kesayangan yang berasingan.

Insurans liabiliti untuk anjing

Anjing menyebabkan kerosakan dalam bentuk kecederaan akibat gigitan pada haiwan lain dan juga kecederaan harta benda dan kecederaan peribadi. Yang terakhir biasanya sangat mahal. Sebagai pemilik anjing, anda harus mengambil insurans liabiliti anjing.

Insurans liabiliti untuk kuda

Tidak ada kewajiban undang-undang untuk mengambil insurans liabiliti kuda. Walaupun demikian, pemilik kuda yang bertanggungjawab tidak boleh melakukan tanpa bentuk insurans haiwan ini. Lagipun, kuda boleh menyebabkan kerosakan besar dengan mudah hanya kerana ukuran dan kekuatannya. Dengan insurans liabiliti kuda, anda mempunyai pilihan untuk melindungi diri anda daripada akibat kewangan akibat kerosakan yang disebabkan oleh kuda tersebut.

Insurans kesihatan untuk haiwan peliharaan

Seperti anda, haiwan kesayangan anda boleh jatuh sakit atau cedera. Oleh itu, insurans kesihatan khas adalah insurans haiwan yang masuk akal dalam hal apa pun, yang sangat disyorkan untuk sekurang-kurangnya beberapa spesies haiwan. Secara amnya, insurans kesihatan haiwan boleh dibahagikan kepada dua bentuk yang berbeza. Insurans OP yang disebut hanya merangkumi kos yang ditanggung kerana campur tangan pembedahan yang diperlukan. Walau bagaimanapun, insurans kesihatan haiwan yang komprehensif juga memerlukan rawatan dan ubat biasa.

Insurans pembedahan untuk haiwan peliharaan

Pembedahan biasanya merupakan salah satu rawatan paling mahal yang boleh diberikan oleh doktor haiwan kepada haiwan kesayangan anda. Ini berlaku terutamanya pada kuda. Pada anjing, pembedahan biasanya dikaitkan dengan bil veterinar yang tinggi. Dengan insurans anjing, kosnya dilindungi sehingga anda tidak perlu risau tentang kesan kewangan dari rawatan tersebut. Tetapi juga untuk haiwan peliharaan lain seperti kucing atau arnab, insurans teater operasi dapat memberikan perlindungan yang masuk akal, yang pada suatu ketika bahkan dapat menyelamatkan keputusan antara pembedahan dan euthanasia.

Insurans kesihatan menyeluruh untuk haiwan peliharaan

Walaupun tujuan utama operasi insurans teater adalah melindungi anda dari kos campur tangan pembedahan, insurans kesihatan menyeluruh untuk haiwan peliharaan menawarkan perlindungan insurans yang luas. Sama seperti insurans kesihatan anda sendiri, insurans haiwan peliharaan seperti ini merangkumi sebahagian besar kos kesihatan yang ditanggung. Ini termasuk, misalnya, ubat, pemeriksaan, nasihat dan rawatan.

Insurans kesihatan haiwan mana yang harus dipilih

Kos veterinar yang anda harapkan tidak boleh dipandang rendah. Oleh itu, insurans haiwan peliharaan dalam bentuk insurans teater operasi atau insurans kesihatan menyeluruh sangat diperlukan. Anda sekurang-kurangnya harus mengambil insurans pembedahan. Dalam kes kuda dan anjing khususnya, kos operasi biasanya sukar dikendalikan bagi mereka yang berpendapatan normal. Tetapi insurans kesihatan yang komprehensif juga bermanfaat. Memang benar bahawa premium untuk insurans haiwan kesayangan tersebut sedikit lebih tinggi. Walau bagaimanapun, anda mendapat banyak perkhidmatan tambahan.

Kesimpulan mengenai insurans haiwan kesayangan:

Insurans haiwan kesayangan secara sukarela tetapi penting memberi anda peluang untuk melindungi diri anda daripada akibat kewangan akibat kecederaan atau kecederaan, serta kerosakan yang disebabkan oleh haiwan kesayangan anda.

Premium biasanya diurus dan tidak boleh menimbulkan masalah besar bagi kebanyakan pemilik haiwan kesayangan. Walaupun insurans haiwan kesayangan, kecuali insurans liabiliti anjing, adalah sukarela di beberapa tempat, oleh itu saya tidak mengesyorkan agar anda melakukannya tanpanya. Bagaimanapun, insurans haiwan kesayangan yang tepat dapat menyelamatkan anda dari kesulitan kewangan utama dalam keadaan terburuk.

1 Suka

Insurans haiwan kesayangan , seperti namanya, adalah bantuan yang diberikan oleh pelbagai agensi yang membantu anda menjaga kesihatan haiwan kesayangan anda. Ia juga dipanggil sebagai Insurans Kesihatan Veterinar. Perniagaan insurans ini membayar rawatan haiwan kesayangan anda yang sakit atau cedera layu sebahagian atau sepenuhnya bergantung pada polisi mereka.

Apakah insurans haiwan kesayangan?

Mengapa insurans haiwan kesayangan penting?

Haiwan peliharaan sama pentingnya dengan keluarga, kereta dan rumah anda. Sama seperti anda semestinya perlu memastikan kesihatan anda keselamatan keluarga anda dengan mengasuransikan rumah dan kereta anda juga, kesihatan haiwan juga sama pentingnya. Insurans ini adalah untuk melindungi haiwan anda dari segala bahaya yang mungkin dihadapinya dalam hidupnya.

Bagaimana insurans haiwan peliharaan berfungsi?

Insurans berfungsi sama untuk segalanya. Anda hanya perlu mengikuti lima langkah mudah untuk membuat haiwan kesayangan anda diinsuranskan, iaitu:

 1. Langkah pertama ialah memilih yang boleh ditolak. Adalah jumlah yang perlu dibayar oleh orang yang mengambil polisi sebelum polisi membayar dan mungkin dibayar setiap tahun atau setiap kejadian.
 2. Pilih tahap pampasan dengan polisi supaya anda tidak mendapat beban.
 3. Bayar bahagian perlindungan anda setiap bulan.
 4. Sekiranya ada kejadian, perhatikan doktor haiwan berlesen.
 5. Bayar doktor selepas rawatan dan pastikan untuk mengambil tuntutan yang kemudian diserahkan kepada polisi insurans untuk mendapat balasan. Pastikan semua kerja kertas selesai.

Bilakah saya harus mendapat insurans haiwan kesayangan? Dan berapa lama saya boleh menggunakannya?

Insurans adalah sesuatu yang perlu dilakukan secepat mungkin kerana anda tidak akan tahu apa yang boleh berlaku dalam beberapa saat. Sebaik sahaja anda mendapat insurans haiwan kesayangan, ada jangka masa 14 hari di mana haiwan kesayangan anda diperiksa untuk kesihatan iaitu jika ia layak untuk pulih dari kemalangan dan penyakit dan insurans menerima pembayarannya. Liputan kemudian bermula dalam 24 jam selepas pembayaran.

Ringkasan: Pengerjaannya sangat sederhana walaupun ada perkara yang perlu anda berhati-hati. Baca semula dan bincangkan setiap titik perjanjian dengan penanggung insurans dan pastikan untuk bertanya setiap butirannya agar anda tidak menghadapi masalah pada masa akan datang.

Apakah insurans haiwan kesayangan yang terbaik?

Semasa mengambil insurans, semua orang akan memilih yang terbaik di bandar. Terdapat sembilan insurans haiwan peliharaan terbaik yang berbeza untuk dipilih kerana keunikan mereka sendiri .

Insurans Haiwan Peliharaan Kelebihan
Di seluruh negara Pilih untuk penilaian
Kaki Sihat Pilih nilai
ASPCA Pilih beberapa haiwan peliharaan
Ikuti Insurans Haiwan Peliharaan Pilih untuk keadaan kecemasan
Insurans Haiwan Peliharaan Pertama Pilih untuk rawatan rutin
Insurans Pet Trupanion Pilih keadaan keturunan
Haiwan PeliharaanBest Pilih untuk anjing yang lebih tua
PetPlan Pilih untuk kucing yang lebih tua
Haiwan Peliharaan Pilih haiwan eksotik

Ringkasan: Semua syarikat adalah yang terbaik mengikut perspektif mereka sendiri. Setiap daripada mereka akan menawarkan perkhidmatan terbaik untuk menarik minat pelanggan. Anda boleh memilih syarikat dengan mudah mengikut kredit dan keadaan haiwan kesayangan anda.

Apa yang dilindungi dan tidak dilindungi dalam insurans haiwan kesayangan?

Insurans haiwan kesayangan dilindungi untuk mengikuti empat jenis pelan perlindungan . Bergantung pada anda bahawa jenis rancangan liputan apa yang telah anda pilih:

 1. Pelan Kesihatan: Pelan ini merangkumi pemeriksaan harian dan vaksin tahunan juga tetapi tidak merangkumi kemalangan atau kecederaan.

 2. Kemalangan & penyakit Ia menyediakan semua ujian dan rawatan yang diperlukan untuk kemalangan atau penyakit sedangkan ia tidak menyediakan perkhidmatan penjagaan rutin .

 3. Kemalangan sahaja: Seperti namanya berguna untuk rawatan kecemasan kerana kemalangan sementara itu tidak akan meliputi penyakit atau penyakit yang sudah ada sebelumnya.

 4. Kemalangan, penyakit dan kesejahteraan: Ini adalah jenis rancangan terbaik kerana ia merangkumi semua jenis rawatan dalam setiap keadaan kecuali untuk keadaan yang sudah ada.

Doktor haiwan menjaga haiwan kesayangan anda

Ringkasan: Pelan liputan dipilih oleh pemilik haiwan peliharaan jadi sebelum memilih salah satu daripadanya, pastikan untuk menyemak semua dos dan tindakan yang tidak perlu dilakukan. Kerana satu rancangan tidak dapat merangkumi segalanya.

Berapakah kos insurans haiwan kesayangan?

Biasanya insurans haiwan kesayangan berpatutan kerana ia mempunyai kisaran yang sangat luas dari sekitar $ 190 hingga $ 600 lebih kurang tetapi bergantung kepada pelbagai faktor yang:

 • Jenis haiwan kesayangan
 • Saiz haiwan kesayangan
 • Umur haiwan kesayangan
 • Baka haiwan kesayangan
 • Lokasi
 • Jenis rancangan liputan yang anda pilih
 • Syarikat yang anda insuranskan

Ringkasan: Kos insurans haiwan kesayangan mungkin sangat mahal atau mungkin murah, bergantung terutamanya pada faktor-faktor ini kerana harganya selalu berbeza.

Faedah insurans haiwan kesayangan

Insurans haiwan kesayangan adalah salah satu polisi paling selamat dan membawa banyak faedah kepada anda tanpa mengira status kewangan anda. Beberapa faedah yang paling biasa adalah:

 • Jimat wang: Ini membolehkan pemilik menyimpan wang untuk dirinya sendiri dan tidak bimbang tentang kenyataan bahawa pada suatu ketika dia mungkin harus memilih antara keperluannya dan kesihatan haiwan kesayangan. Pada masa-masa sukar, dia tidak perlu risau akan perbelanjaan penyakit tiba - tiba atau kemalangan haiwan kesayangan.

 • Peduli dengan haiwan peliharaan: Insurans haiwan peliharaan dapat membantu pemilik memikirkan kesihatan haiwan peliharaan mereka bukan mengenai wang yang harus mereka belanjakan.

 • Rawatan terbaik: Insurans dapat menjamin rawatan terbaik melalui doktor haiwan untuk prosedur mahal seperti kemoterapi dll.

 • Menawarkan Dana: Sekiranya haiwan kesayangan anda dicuri, polisi dapat membantu anda dengan memberikan dana kepada mereka yang menjumpainya. Atau jika haiwan kesayangan anda seperti anjing telah mencederakan orang yang tidak dikenali, ia dapat menolong anda menanggung kos atau kerosakan undang-undang anda.

Ringkasan: Manfaat insurans haiwan kesayangan tidak berhenti begitu sahaja, ia berterusan dan berterusan kerana insurans ada untuk membimbing anda mengenai haiwan kesayangan anda.

Soalan Lazim

Mana insurans haiwan peliharaan terbaik di Afrika Selatan?

Insurans haiwan peliharaan terbaik adalah Afrika Selatan adalah 'dotsure.co.za'. Ia menyediakan perlindungan untuk kucing dan anjing dan juga yang pertama menawarkan perlindungan untuk haiwan peliharaan eksotik dan juga anjing tua.

Bolehkah saya mendapatkan insurans haiwan kesayangan jika anjing saya sudah sakit?

Ya, walaupun keadaan itu anjing anda akan dianggap sebagai keadaan yang sudah ada dan tidak akan termasuk dalam rancangan baru yang akan anda ambil.

Apa yang boleh ditolak untuk insurans haiwan kesayangan?

Yang boleh ditolak adalah jumlah bil doktor haiwan yang sepatutnya anda bayar sebelum liputan anda bermula. Jumlah ini bergantung pada keadaan perubatan haiwan peliharaan dan polisi pilihan anda, anda boleh membayar sekaligus atau boleh membahagikannya setiap bulan.

Kesimpulannya

Insurans haiwan peliharaan adalah pelindung kesihatan haiwan kesayangan anda dan kredit peribadi anda. Ini adalah pertolongan yang sangat baik dalam membawa ketenangan di fikiran anda sambil mempunyai kebimbangan mengenai haiwan kesayangan anda. Kerana memiliki haiwan peliharaan mungkin sangat mahal daripada yang anda fikirkan.

Baca Topik Berkaitan

Insurans Haiwan Peliharaan

Insurans Kesihatan Haiwan Peliharaan Terbaik

Insurans Haiwan Peliharaan Sihat

Kos purata insurans haiwan kesayangan

Kos Insurans Haiwan Peliharaan Banfield

Insurans Haiwan Peliharaan Terbaik untuk Anjing

Insurans Haiwan Peliharaan:

Insurans haiwan kesayangan adalah insurans kesihatan untuk haiwan kesayangan anda. Ia boleh berfungsi sebagai penyelamat haiwan kesayangan anda. Anda harus membuat insurans untuk haiwan kesayangan anda. Sekiranya berlaku kemalangan secara tiba-tiba, maka dari mana anda akan membayar semua perbelanjaan. Oleh itu, anda harus menyedari perkara ini.

Adakah layak untuk mendapatkan insurans haiwan kesayangan?

Ya, ada baiknya mendapatkan insurans haiwan kesayangan. Mari kita pertimbangkan kemalangan haiwan kesayangan anda secara tiba-tiba, kemudian dari mana anda akan menguruskan bil. Dalam insurans, anda memberikan premium sepanjang tahun kepada syarikat. Sekiranya ada kemalangan, syarikat akan menanggung semua perbelanjaan. Sebab utama untuk memiliki insurans haiwan kesayangan adalah bil haiwan. Terdapat banyak jenis insurans, seperti seumur hidup, kemalangan sahaja, dan insurans tahunan.

Apakah insurans haiwan kesayangan yang terbaik?

Anda mungkin berfikir bahawa apakah insurans haiwan kesayangan terbaik yang boleh anda beli atau polisi insurans yang paling sesuai untuk haiwan kesayangan anda. Mari lihat senarai polisi insurans haiwan peliharaan terbaik .

Tidak. Nama Insurance Sebab mengapa Best?
1 NationWide Seluruh haiwan peliharaan dengan pesawat Kesihatan bersama dengan pesawat besar
2 Kaki Sihat Ia berfungsi untuk semua haiwan peliharaan, bukan untuk mereka yang meminta polisi insurans
3 Ikuti insurans haiwan kesayangan Berikan tuntutan dengan cepat dan cekap
4 Trupanion Meliputi keadaan keturunan dan kongenital
5 Insurans haiwan kesayangan pertama Perlindungan rutin ditambahkan pada sebarang polisi insurans

Jadual di atas menerangkan nama insurans yang sesuai untuk haiwan kesayangan anda. Jadi, anda boleh memilih mengikut keperluan dan kehendak anda. Oleh itu, pilihlah dengan bijak dan tepat.

Apakah Insurans Haiwan Peliharaan Terbaik di Afrika Selatan?

Dot.sure.co.za adalah insurans haiwan kesayangan terbaik di Afrika Selatan. Ia merangkumi kucing dan anjing. Ia juga meliputi haiwan eksotik. Ini adalah satu-satunya syarikat yang merangkumi haiwan peliharaan eksotik dan haiwan tua di Afrika Selatan. Oleh itu, jika anda berada di Afrika Selatan, anda boleh membawa haiwan kesayangan anda ke syarikat ini.

Apakah insurans haiwan peliharaan terbaik di NZ?

Insurans haiwan kesayangan adalah perkara baru di New Zealand. PetPlan bermula pada tahun 1976 di United Kingdom. Sekarang, ia menjadi organisasi besar di seluruh dunia. Ia mempunyai nama terbesar di dunia insurans haiwan kesayangan. Newzealand kini memberi kepentingan kepada isu penting yang berkaitan dengan haiwan.

Apa yang tidak dilindungi oleh insurans Haiwan Peliharaan?

Insurans haiwan kesayangan merangkumi semua perkara yang diperlukan untuk kesihatan Haiwan Peliharaan. Insurans ini merangkumi spaying dan neutering, pemeriksaan tahunan, vaksinasi, ubat-ubatan , pembersihan telinga, pembersihan gigi, dan banyak lagi. Beberapa organisasi mungkin meninggalkan beberapa perkara tetapi organisasi terbaik menawarkan liputan penuh kepada haiwan peliharaan.

Adakah Costco menawarkan insurans haiwan kesayangan?

Sekiranya anda ingin mendapatkan keahlian Costco maka jangan menunggu masa yang tepat, pergi dan dapatkan keahlian Costco. Kerana ahli Costco mendapat bulan pertama secara percuma sambil mendapat insurans haiwan kesayangan. Pelanggan boleh membeli liputan kemalangan hingga $ 5000 dan perlindungan penyakit $ 15000. Jadi, ada faedah menjadi ahli Costco, anda akan mendapat rawatan percuma selama sebulan untuk haiwan kesayangan anda. Anda akan bebas dari penjagaan haiwan kesayangan dan masalah lain seperti penyakit dan banyak lagi. Mendapatkan keahlian Costco adalah berkat.

Adakah Insurans Haiwan Peliharaan Berbaloi?

Sebilangan besar penjaga haiwan peliharaan membayar secara tunai untuk kos klinikal haiwan kesayangan mereka. Ini lebih mudah untuk mendapatkan cukup wang untuk membelanjakan wang tunai untuk rawatan perubatan haiwan kesayangan anda. Walau bagaimanapun, kebanyakan orang Amerika bertempur untuk menyisihkan wang dengan cara apa pun. Lebih penting lagi, tidak mungkin meramalkan apa yang akan berlaku kemudian - anda tidak dapat menjangka kapan atau bagaimana haiwan kesayangan anda akan jatuh sakit, atau berapa harganya. Kisah-kisah bahaya yang tidak disengajakan oleh haiwan peliharaan memasukkan taring yang tidak diinsuranskan yang meluncur dari taman metropolitan ke dalam lalu lintas dan menyebabkan timbunan kenderaan banyak dan ledakan pendakwaan, babi guinea yang melarikan diri memendekkan kerangka penyejukan jiran, dan kelinci menggigit saluran telefon berdekatan. Model-modelnya mungkin keterlaluan namun memandangkan perbelanjaan pertimbangan veterinar yang besar, sejumlah pemilik haiwan peliharaan yang semakin banyak menjamin makhluknya, membayar premium dari bulan ke bulan untuk ketenangan sejati. Kes hampir berlipat ganda dalam enam tahun sebelumnya, dari £ 452 juta pada tahun 2012 menjadi £ 815 juta pada tahun 2019, dengan kes biasa berjumlah £ 793, seperti yang ditunjukkan oleh Statista Research. Walau bagaimanapun, pasaran insurans haiwan peliharaan boleh menjadi kawasan lombong bahasa yang tidak dapat diramalkan. Pelbagai pilihan dapat diakses pada berbagai tahap penyebaran, ditambah dengan caj yang lebih tinggi yang dikenakan pada varietas yang rumit atau yang mempunyai keadaan sebelumnya. Individu mempunyai skop keputusan mengenai bagaimana mereka menyusun insurans mereka, dan yang betul untuk haiwan kesayangan dan akaun mereka hanya ada di sini dan di sini dapat dibuktikan sendiri. Manja untuk keputusan Bagi pemilik haiwan kesayangan lain, ada lima keputusan berkaitan dengan mengawasi bil doktor haiwan dan tuntutan kewajiban. Strategi insurans haiwan peliharaan "penyebaran seumur hidup" merangkumi makhluk anda untuk keadaan baru sepanjang hayatnya, sama seperti kecelakaan dan risiko orang luar, tertakluk kepada titik pecah dan kelebihan jumlah tahunan. Pendekatan "had masa" tahunan akan melindungi haiwan kesayangan anda untuk keadaan dan kecelakaan hingga keseluruhan yang telah ditentukan dan akan dikenakan jumlah yang berlebihan untuk jangka masa satu tahun. Strategi "kelebihan paling melampau" (atau "per keadaan") akan menetapkan agregat satu kali tetap bagi setiap kecederaan atau penyakit sehingga keseluruhannya habis. Pengaturan "kecelakaan khususnya" memberikan bil doktor haiwan standard kepada anda namun melindungi haiwan kesayangan anda sekiranya berlaku kecederaan yang tidak disengajakan. Atau sebaliknya, pemilik boleh mengambil alternatif terakhir untuk menjamin diri dan membayar kos doktor haiwan dan kecelakaan semasa ia muncul. Pemilik yang melebihi satu haiwan peliharaan secara berkala dapat mendapat rebat atas perbelanjaan individu haiwan kesayangan mereka dengan memberi jaminan kepada mereka dengan pembekal serupa. Serentak dengan jumlah yang lebih tinggi juga dapat mengurangi biaya, namun, harus ditimbang dengan biaya ketika suatu kes itu mendasar. Tinjauan statistik yang diketuai oleh syarikat insurans Pet plan, yang mempunyai 1.3 juta pelanggan di UK, mendapati bahawa individu terikat untuk menjamin insurans haiwan kesayangan mereka daripada insurans kenderaan atau rumah mereka . Setahun yang lalu, pemilik haiwan kesayangan AS membelanjakan lebih dari $ 1 bilion untuk insurans sehingga 23 peratus dan lebih daripada 1.8 juta kucing dan anjing kini disembunyikan melebihi 17 peratus seperti yang dinyatakan oleh Persatuan Insurans Kesihatan Haiwan Peliharaan Amerika Utara.

Permintaan itu didorong oleh jaminan yang terlalu kuat dari penjamin: perkhidmatan perubatan sepanjang hayat yang sederhana untuk Woof atau Kitty.

Namun, pemeriksaan Buku Pemeriksa selama dua bulan mendapati bahawa kebanyakan kecelakaan dan rancangan penyakit berakhir tidak sederhana atau mendalam.

Nilai naik

Sebilangan besar pembeli mendapatkan insurans apabila haiwan kesayangan mereka masih muda dan bayaran dari bulan ke bulan adalah minimum. Namun, empat atau setelah lima tahun, perbelanjaan yang dikenakan oleh kebanyakan organisasi mulai meningkat sepenuhnya dengan alasan haiwan peliharaan semakin mantap. Kadang kala, kosnya mungkin terlalu mahal.

Berapa mahal? Ambil pelbagai jenis anjing campuran yang dijaga oleh Haiwan Peliharaan Terbaik di Daerah. Mendaftar sebagai anak anjing, premiumnya akan menjadi $ 35 setiap bulan, kecuali pada usia 8 tahun, yang meningkat secara mendadak, menjadi $ 83. Pada usia 12 tahun, harganya $ 149 setiap bulan, atau hampir $ 1,800 setiap tahun.

Oleh itu, selama hampir 13 tahun seumur hidup , premium $ 35 sebulan yang berubah-ubah menjadi caj 11,172 $ yang tidak terkawal sama sekali.

Tambahan pula, kenaikan premium berdasarkan usia itu tidak termasuk pengembangan nilai veterinar masa depan, yang kemungkinan besar akan membuat lebih banyak perbelanjaan pada bulan ke bulan.

Kemudahan veterinar mencuba pendekatan yang lebih baik untuk meredakan perpisahan yang menyusahkan. Memeriksa perkiraan di sembilan organisasi insurans yang membuat sebahagian besar buku Pemeriksaan perniagaan insurans haiwan kesayangan mendapati kenaikan nilai berdasarkan usia di Nationwide, penjamin haiwan peliharaan terbesar; AKC dan Pet Partners (kedua-dua jenama tersebut disokong oleh rancangan sandaran yang serupa); ASPCA dan Hartville (dua jenama berbeza yang dijual oleh satu penyedia jaring keselamatan); Peluk; Figo; dan rancangan Haiwan peliharaan . Dua organisasi dipertimbangkan, tidak menaikkan kos seiring usia peliharaan.

Di kebanyakan organisasi , "perbelanjaan biasanya rendah pada tahun-tahun remaja haiwan dan meningkat dengan meningkatnya usia haiwan peliharaan," kata Trupanion kepada Pejabat Pesuruhjaya Insurans Washington State dalam laporan pentadbiran 2016. "Pemilik strategi tidak selalu mengantisipasi hal ini dan mungkin akan [membatalkan] pendekatan ketika ini terjadi," kata rakaman itu. Oleh itu, tinjauan statistik menunjukkan bahawa pemegang polisi yang normal menjamin bukan untuk hidup haiwan peliharaan mereka selama tiga tahun, seperti yang ditunjukkan oleh pengajuan Trupanion.

Perbelanjaan boleh melebihi faedah Perbelanjaan disembunyikan caj mengganggu, namun ia boleh menjadi yang munasabah sekiranya anda menerima kelebihan berkadar tinggi akibatnya. Sejajar dengan itu, Buku Cek mengarahkan penyelidikan kos / kelebihan dari dalam dan luar.

Bayaran terkumpul pelanggan Checkbook menyebut dan bekerjasama dengan Purdue University College of Veterinary Medicine untuk membina peti pentadbiran doktor haiwan yang masuk akal untuk dua haiwan peliharaan model: Woof, taring pelbagai jenis campuran lelaki, dan Kitty, kucing peliharaan campuran lelaki , dari umur 2 bulan hingga 12 tahun. Para saintis pada ketika itu menerapkan peraturan cetak rapi dari sembilan rancangan insurans kecelakaan dan penyakit dengan alternatif dan syarat utama yang setanding.

Pada amnya, insurans adalah pengaturan yang lebih mengerikan ketika Woof dan Kitty bernasib baik kerana hanya mempunyai masalah perubatan yang rendah, dan pengaturan yang lebih baik ketika mereka mengalami banyak masalah klinikal. Walau bagaimanapun, masalah dengan membelanjakan sejumlah besar untuk melindungi dari kegagalan adalah bahawa kemungkinan malapetaka benar-benar panjang. Pada selang waktu yang tetap, pemilik haiwan peliharaan menghadapi bil doktor haiwan bernilai $ 1,000 atau lebih, seperti yang ditunjukkan oleh pusat komersial dalam talian. Penjamin haiwan peliharaan juga merujuk kepada ukuran ini. Kedengarannya mengejutkan, bagaimanapun, di negara dengan 185 juta kucing betina dan taring, itu kemungkinan lebih besar 3 persen lebih lama dari setahun.

1 Suka

Dengan kos yang tinggi, pemilik haiwan peliharaan mungkin ingin meminta pertolongan dengan insurans haiwan kesayangan untuk menampung kos perubatan haiwan kesayangan mereka

APA INSURANS PET

Insurans haiwan kesayangan adalah sejenis insurans harta tanah http: // insurans harta tanah . bahawa Berapa Banyak Insurans Kesihatan Anjing? . melindungi kesejahteraan kewangan pemilik haiwan peliharaan dengan menanggung perbelanjaan perubatan haiwan peliharaan yang diinsuranskan.

Insurans haiwan peliharaan merangkumi hingga 80-90% dari Insurans Haiwan Peliharaan . perbelanjaan perubatan haiwan diinsuranskan. Walau bagaimanapun, ia tidak melindungi sebarang keadaan perubatan yang ada sebelum kontrak insurans. Contohnya anda mempunyai anak anjing Cara menghentikan anak anjing daripada menggigit . dan dia mengalami patah kaki sebelum anda menginsuranskannya, insurans tidak akan menampung perbelanjaan yang ditanggung oleh kaki yang patah itu, jadi kontrak insurans TIDAK MENGESAN UNTUK KEADAAN YANG Sedia Ada.

INI PENTING TIDAK ADA SELEPAS MENDAFTAR PET ANDA DENGAN SYARIKAT INSURANS PET, IA MENGAMBIL SELAMA 2-3 MINGGU UNTUK INSURANS AKAN DIAKTIFKAN.

Sekiranya haiwan kesayangan anda jatuh sakit dalam tempoh menunggu 2-3 minggu sebelum kontrak insurans saya aktifkan ... itu akan dianggap sebagai sudah ada jadi insurans APA INSURANS GAP? . tidak akan menutupinya ... jadi anda tidak menginsuranskan haiwan kesayangan anda ketika mereka sakit, anda mengasuransikannya ketika mereka sihat sebagai persediaan untuk menghadapi hari hujan.

INSURANS DAN KURSUS BERKURANG

Deductable Deductible . adalah sejumlah wang yang harus dibayar terlebih dahulu oleh pemilik haiwan peliharaan sebelum kos perubatan haiwan kesayangannya dapat ditanggung. Walaupun Co-insurans adalah peratusan kos perubatan haiwan kesayangan yang akan ditangani oleh pemilik haiwan peliharaan semasa kontrak insurans berfungsi ... ini adalah kerana PET INSURANCE Pet Insurance . HANYA MENYELESAIKAN MENGENAI 80-90% KOS PERUBATAN PET SETIAP PEMILIKAN PET AKAN BERTANGGUNG JAWAB 10-20% KOS PERUBATAN PET. ** Adalah selalu penting untuk bertanya kepada ejen insurans apa yang boleh ditolak dan rakan anda surat kredit siap sedia insurans (L / C) adalah.

Ringkasan Deductable adalah jumlah yang harus dibayar oleh pemilik haiwan peliharaan sebelum kos perubatan haiwan kesayangan dapat ditanggung sementara insurans bersama adalah peratusan bil perubatan haiwan kesayangan yang akan ditangani oleh pemilik haiwan peliharaan semasa kontrak insurans aktif

SOALAN UNTUK MENGHARAPKAN KETIKA MENDAFTAR INSURANS PET ANDA

 1. apakah kawasan anda dan poskod kawasan anda ... ini kerana beberapa kawasan lebih mudah diserang penyakit daripada yang lain
 2. Jenis haiwan peliharaan yang anda miliki ... anjing biasanya lebih mahal daripada kucing Cat Pheromone Spray . dan beberapa spesies lebih mudah diserang penyakit daripada yang lain
 3. Baka insurans haiwan kesayangan anda.
 4. Umur haiwan kesayangan anda ... semakin muda haiwan itu semakin murah kos insurans. Berapakah kos insurans kesihatan? .

APAKAH PERLINDUNGAN INSURANS PET?

Insurans Haiwan Peliharaan .

terdapat 3 jenis asas insurans haiwan peliharaan Berapa Banyak Insurans Kesihatan Anjing? . pakej ini adalah;

 1. penjagaan kesihatan: seperti rawatan kutu & kutu dan lawatan doktor haiwan tahunan

 2. Perlindungan Kemalangan dan Penyakit Insurans Haiwan Peliharaan . seperti lawatan kecemasan dan perbelanjaan perubatan asas.

 3. liputan menyeluruh Liputan penuh . : ini merangkumi kedua-dua 1 & 2 di atas.

soalan yang sering diajukan

Adakah harga insurans haiwan peliharaan sama untuk semua haiwan peliharaan? Apa yang anda bayar dalam insurans haiwan kesayangan bergantung pada jenis haiwan kesayangan yang anda miliki. Secara amnya, anjing lebih mahal daripada kucing. Dan semakin besar haiwan kesayangan anda, semakin tinggi jumlah yang akan anda bayar.

Mengapa insurans lebih mahal untuk haiwan peliharaan tertentu daripada yang lain? Haiwan peliharaan spesies tertentu lebih rentan terhadap penyakit dan penyakit daripada yang lain, dan faktor persekitaran juga berperanan dalam seberapa kerap haiwan kesayangan anda sakit.

kesimpulan

Insurans haiwan kesayangan adalah sejenis insurans harta tanah yang melindungi kesejahteraan kewangan pemilik haiwan peliharaan dengan menanggung perbelanjaan perubatan haiwan kesayangan. Harus diingat bahawa walaupun insurans haiwan peliharaan merangkumi hingga 90% dari kos perubatan haiwan kesayangan yang diinsuranskan, ia tidak menanggung sebarang keadaan perubatan yang ada yang wujud sebelum kontrak insurans.

Artikel berkaitan

Insurans Kesihatan Haiwan Peliharaan Terbaik .

Apakah insurans haiwan kesayangan yang terbaik .

Insurans Haiwan Peliharaan Sihat

Insurans kesihatan anjing terbaik

SNAK PET

INSURANS PET

Insurans haiwan kesayangan boleh dipanggil kerana perlindungan haiwan kesayangan adalah strategi perkhidmatan perubatan untuk haiwan kesayangan anda yang membayar anda untuk semua kos klinikal tertentu. Ini memastikan anda menghadapi bahaya membayar kos pertimbangan klinikal yang tinggi untuk haiwan kesayangan anda, meletakkan haiwan kesayangan anda dengan alasan bahawa anda tidak dapat menguruskan kos prosedur perubatan. Sekiranya berlaku kecelakaan atau penyakit yang tidak dijangka, mempunyai rancangan perlindungan atau insurans boleh menjadi jalan keluar bagi haiwan kesayangan anda.

BAGAIMANA INSURANS PET BEKERJA?

Untuk memastikan individu tidak mendapat perlindungan ketika haiwan kesayangan mereka musnah, organisasi juga mempunyai jangka waktu penahanan antara ketika anda membeli strategi anda dan ketika penyakit dimasukkan. Untuk penyertaan kecelakaan, tempoh penahanan biasanya beberapa hari. Pelan cadangan akan memerlukan haiwan kesayangan anda untuk mendapatkan pendaftaran sebelum penyertaan anda bermula untuk membina keadaan sebelumnya. Untuk dibayar balik oleh penjamin haiwan kesayangan anda, anda harus membayar tunai berdasarkan dahulu dan selepas itu merekodkan kes selepas itu. Pelan cadangan akan menilai kes anda dan, apabila disahkan, baik langsung menyimpan simpanan pembayaran anda atau menghantar cek melalui pejabat pos. Kitaran ini biasanya memakan masa beberapa hari bekerja, namun memerlukan masa lebih lama daripada tujuh hari untuk kes yang lebih berantakan atau jika anda mendapat aset pembayaran balik melalui pejabat pos. Bayaran balik anda bergantung pada bagaimana pengaturan anda diatur.

APA YANG MENGESAN INSURANS PET ANDA? Beban perlindungan haiwan peliharaan bergantung pada seberapa teliti anda memerlukan penyertaan anda, haiwan kesayangan anda, dan tempat anda tinggal. Sebagai peraturan, ingat anda akan membayar lebih banyak setiap bulan jika anda perlu membayar lebih sedikit setiap kejadian. Anda boleh memilih sama ada anda cenderung ke ansuran berjadual yang lebih rendah atau lebih banyak wang tunai apabila penyakit atau kecederaan melanda. A rendah ditolak tahap pembayaran balik dan tinggi akan meminta perbelanjaan yang rendah setiap kejadian lagi premium yang lebih tinggi setiap bulan. Juga, beberapa rancangan membolehkan anda memilih berapa kos klinikal yang anda perlukan penjaminnya setiap tahun. Ini dikenali sebagai jumlah maksimum tahunan, dan memilih nilai maksimum yang tinggi akan bermaksud ansuran berjadual yang lebih tinggi secara berkala .

Selain dari tahap penyertaan, di bawahnya terdapat beberapa pemboleh ubah mengenai haiwan kesayangan anda yang digunakan penyedia jaring keselamatan untuk memastikan perbelanjaan perlindungan.

 • Spesies:

Kos anjing lebih tinggi untuk diinsuranskan daripada kucing, dengan anjing jantan mempunyai premium tertinggi dan kucing betina terendah.

 • Keturunan:

Haiwan peliharaan yang lebih besar biasanya memerlukan lebih banyak kos untuk diinsuranskan kerana mereka cenderung mempunyai jangka hayat yang lebih pendek dan mengembangkan lebih banyak masalah kesihatan .

 • Umur:

Haiwan peliharaan yang lebih muda lebih murah untuk diinsuranskan, kerana mereka biasanya mempunyai masalah kesihatan minimum pada tahun-tahun awal mereka.

 • Lokasi:

Premium berbeza mengikut negeri dan poskod , dengan kawasan yang lebih padat dengan kos insurans yang lebih tinggi.

Apakah insurans haiwan kesayangan

Apa itu haiwan kesayangan?

Haiwan peliharaan adalah haiwan yang dipelihara oleh manusia sebagai pendamping dan sumber kesenangan. Haiwan peliharaan biasanya dipelihara untuk kesenangan yang dapat diberikannya kepada pemiliknya, seperti dengan kuda, anjing, dan kucing, juga seperti binatang lain. Keseronokan ini nampaknya saling. Oleh itu, pemeliharaan haiwan peliharaan sering digambarkan sebagai hubungan simbiotik, hubungan yang memberi manfaat kepada haiwan dan manusia warganegara.

Apakah insurans haiwan kesayangan?

Insurans haiwan kesayangan juga disebut sebagai insurans kesihatan haiwan peliharaan membantu melindungi nilai penjagaan haiwan jika haiwan kesayangan anda sakit atau cedera. Beberapa rancangan insurans haiwan peliharaan juga memberikan penggantian untuk prosedur kesihatan seperti vaksinasi, ujian cacing jantung dan spaying / pemutihan. Ia serupa dengan insurans kesihatan manusia tetapi berbeza dalam dua cara:

 1. Ia adalah program pembayaran balik. Ini bermaksud anda membayar bil veterinar anda dan kemudian membuat tuntutan syarikat insurans haiwan peliharaan untuk pembayaran balik.

 2. Ia tidak menggunakan rangkaian . Anda bebas menggunakan doktor haiwan berlesen di AS. Beberapa rancangan malah akan membolehkan anda menggunakan doktor haiwan berlesen di negara lain semasa bepergian dengan haiwan kesayangan anda.

Bagaimana insurans haiwan peliharaan berfungsi?

Apabila haiwan kesayangan anda sudah uzur dalam situasi tersebut skema insurans tidak berfungsi kerana syarikat juga mempunyai tempoh menunggu antara ketika anda membeli polisi anda dan ketika perlindungan penyakit bermula. Tetapi sekiranya berlaku liputan kemalangan, masa menunggu tidak lebih lama daripada beberapa hari. Penanggung akan meminta haiwan kesayangan anda untuk membuat pemeriksaan sebelum perlindungan anda bermula untuk menentukan keadaan yang sudah ada sebelumnya.

Untuk mendapatkan bayaran balik oleh pengunderaitan haiwan kesayangan anda, anda perlu membayar wang saku pertama dan kemudian membuat tuntutan kemudian. Penanggung insurans dapat menilai tuntutan anda dan, jika diluluskan, langsung mengarahkan dana pampasan kepada anda atau menghantar tanda di surat. Kaedah ini biasanya memerlukan 2 hingga beberapa hari bekerja , walaupun memerlukan lebih lama daripada seminggu untuk tuntutan tambahan yang canggih atau jika anda menerima dana pampasan melalui pos. Pampasan anda bergantung pada bagaimana susunan anda disusun, dan juga komponen utamanya adalah:

 • Deductible : Wang tunai yang harus anda bayar untuk membayar bil .

 • Tahap penggantian: Apabila dikurangkan dibayar, bahagian bil yang mungkin akan dibayar balik oleh penjamin emisi.

 • Maksimum tahunan : Kuantiti maksimum yang dapat dibayar oleh penaja jamin dalam bil perubatan setiap tahun. Sebarang caj yang dikenakan di atas sabun dibayar di luar poket.

Berapa banyak yang perlu anda bayar untuk insurans haiwan kesayangan?

Contohnya jika rancangan anda mempunyai tahap pembayaran balik 100%, potongan $ 50 dan maksimum $ 10,000 tahunan . Sekiranya haiwan kesayangan anda mengalami kemalangan yang berakhir dengan $ 15,000 bil perubatan , anda "membayar" untuk $ 50 pertama, dan syarikat insurans akan membayar balik anda sebanyak $ 10,000, dan anda bertanggungjawab untuk baki $ 4,950.

Bagaimana premium insurans dikira untuk haiwan peliharaan?

Berikut adalah beberapa faktor yang dipertimbangkan oleh penanggung insurans untuk insurans premium haiwan kesayangan anda:

 • Spesies. Kos anjing lebih tinggi untuk diinsuranskan daripada kucing , dengan anjing jantan mempunyai premium tertinggi dan kucing betina terendah.
 • Keturunan. Haiwan peliharaan yang lebih besar biasanya memerlukan lebih banyak kos untuk diinsuranskan kerana mereka cenderung mempunyai jangka hayat yang lebih pendek dan mengembangkan lebih banyak masalah kesihatan .
 • Umur. Haiwan peliharaan yang lebih muda lebih murah untuk diinsuranskan, kerana mereka biasanya mempunyai masalah kesihatan minimum pada tahun-tahun awal mereka.
 • Lokasi. Premium berbeza mengikut negeri dan poskod , dengan kawasan yang lebih padat dengan kos insurans yang lebih tinggi.

Mengapa insurans haiwan kesayangan adalah penting?

Menjadi pemilik haiwan peliharaan sama seperti ibu bapa. Mungkin berlaku kejadian seperti itu kepada haiwan kesayangan anda yang mana sangat mustahak untuk mendapatkan insurans . Sebagai ibu bapa, anda selalu mengambil berat tentang anak anda, sama seperti penjagaan haiwan peliharaan. Berikut adalah beberapa sebab utama anda harus membuat insurans haiwan kesayangan anda secepat mungkin:

1. Perkara yang tidak dijangka

Anda tidak pernah menangkap sekali haiwan kesayangan anda memerlukan pertolongan perubatan akibat kejadian yang berlaku secara tiba-tiba setiap hari. Mereka akan dilanggar oleh kereta atau mereka akan jatuh sakit suatu hari nanti dan memerlukan bantuan doktor haiwan. Sepanjang perkara ini, perlu bersiap dan di mana sahaja insurans haiwan peliharaan yang paling berpatutan di Brooklyn, epal besar akan membantu anda. Insurans haiwan kesayangan dapat mempersiapkan anda untuk perkara-perkara yang akan berlaku secara tiba-tiba .

2. Prosedur Mahal

Sekiranya haiwan kesayangan anda memerlukan prosedur perubatan dengan harga tinggi seperti pembedahan atau ubat yang mahal , maka insurans haiwan kesayangan akan memudahkan. Jenis insurans ini dapat membantu anda memikul harga prosedur tersebut, yang dapat membantu anda menyelamatkan seumur hidup teman berbulu anda. Ini mungkin memudahkan mendapatkan bentuk bantuan yang lain.

3. Mendapatkan Insurans yang betul

Terdapat banyak jenis insurans alternatif yang anda akan dapat untuk haiwan kesayangan anda. Atas sebab ini, perlu melihat beberapa ulasan insurans haiwan peliharaan di awal besar epal. Ini dapat membantu anda merealisasikan liputan yang betul dengan nilai yang betul. Anda mungkin ingin memikirkan pelbagai syarat yang mereka gunakan, potongan, dan juga yuran tahunan yang akan anda bayar.

Beberapa soalan yang sering diajukan

Apa yang akan Dilindungi Insurans Haiwan Peliharaan?

Insurans haiwan peliharaan merangkumi kemalangan, penyakit, atau kecederaan secara tiba-tiba, sebagai contoh, jika anda berfikir bahawa anjing anda memakan satu perkara yang tidak seharusnya dilakukannya, atau kucing anda didiagnosis menghidap barah. Sejumlah rancangan insurans haiwan peliharaan juga penjagaan kesihatan rutin lembu, seperti pemeriksaan tahunan dan dandanan. Syarikat insurans haiwan peliharaan tidak menyembunyikan keadaan yang sudah ada (syarat yang memberi perlindungan sebelum perlindungan anda bermula).

Bagaimana Insurans Haiwan Peliharaan Berfungsi?

Insurans haiwan peliharaan pada dasarnya adalah jenis insurans untuk rakan berbulu anda yang membantu anda menjimatkan bil doktor haiwan. Sebagai pemilik haiwan kesayangan, anda membayar premium bulanan . Sebaik sahaja harga perubatan naik, anda akan membayar ubat anda dan membuat tuntutan bersama dengan institusi kewangan haiwan simpanan anda untuk mendapatkan pampasan.

Adakah Insurans Haiwan Peliharaan Mahal?

Secara keseluruhan, insurans haiwan peliharaan bukanlah tiket yang sangat tinggi, walaupun harga bulan ke bulan anda bergantung pada premium yang tepat yang anda putuskan. Sejalan dengan penguin bernilai, kebanyakan pemilik rumah haiwan peliharaan membayar sekitar $ 30 hingga $ 50 sebulan; premium mungkin berbeza-beza serendah $ 10 untuk beberapa rancangan, atau cukup $ 100 untuk yang lain.

Adakah Insurans Haiwan Peliharaan Dikurangkan?

Insurans haiwan peliharaan tidak boleh ditolak cukai kecuali haiwan kesayangan anda mungkin haiwan perkhidmatan yang disahkan. Selaras dengan Blok H&R, jika anda mempunyai ketidakupayaan fizikal dan memiliki haiwan perkhidmatan (bukan rawatan perubatan atau haiwan sokongan emosi), anda akan menghapuskan perbelanjaan perubatan untuk haiwan tersebut dengan cukai anda. Jika tidak, pemotongan mengenai perbelanjaan perubatan untuk haiwan peliharaan tidak dibenarkan.

Adakah Insurans Haiwan Peliharaan Berbaloi?

Jawapan ini boleh berbeza-beza dari orang ke orang. Untuk penjagaan kesihatan rutin , insurans haiwan peliharaan mungkin tidak setimpal dengan harganya. Kecuali untuk kemalangan atau kecederaan yang mendadak , insurans haiwan kesayangan mungkin bernilai 100%. Tenangkan fikiran Associate in Nursing premium untuk pemilik rumah haiwan peliharaan sangatlah berharga.

Pelan Insurans Anjing

Insurans dan Yayasan Haiwan Peliharaan Anjing melindungi anjing anda dari kepala hingga kaki. Pelan liputan perubatan anjing kami membayar bil veterinar sebenar anda dan merangkumi luka dan penyakit baru, krisis, keadaan keturunan, dan banyak lagi.

Sekiranya anjing atau anjing anda memerlukan rawatan untuk kecelakaan atau penyakit lain (selain daripada keadaan sebelumnya), anda dijamin. Itu asasnya!

Penyertaan Insurans Haiwan Peliharaan Sound Paws tidak mementingkan pembayaran.

Sekiranya haiwan kesayangan anda memerlukan rawatan untuk kecelakaan atau penyakit, dan ini adalah keadaan sebelumnya, anda dijamin . Ia sangat mudah.

Ketepikan hingga 90% pada bil doktor haiwan, tanpa tambahan pembayaran setiap kejadian, tahunan, atau seumur hidup .

 • Penyakit
 • Kesalahan
 • Keadaan Genetik
 • Keadaan Intrinsik
 • Keadaan Tidak Terus
 • Keganasan
 • Rawatan Indikatif
 • Sinar X, Ujian Darah, Ultrasound
 • Prosedur perubatan
 • Kemasukan ke hospital
 • Doktor mengesyorkan Ubat
 • Penjagaan Krisis
 • Penjagaan Forte
 • Rawatan Elektif

Apakah keadaan sebelumnya?

Keadaan sebelumnya menyiratkan bahawa keadaan awalnya berlaku atau memberi petunjuk klinikal atau manifestasi (tidak seharusnya ada penentuan) sebelum penyertaan anjing anda bermula, termasuk tempoh penahanan. Solid Paws melarang syarat terdahulu dari penyertaan seperti semua agensi insurans haiwan kesayangan .

Apa yang tidak dijamin?

Kami diikat dengan melindungi anjing anda dari yang tidak dijangka dan anda dari masalah belanjawan yang mungkin disebabkan oleh rawatan mereka. Pelan perlindungan anjing kami tidak merangkumi syarat sebelumnya, caj penilaian, atau penjagaan pencegahan, misalnya, pendaftaran tahunan, imunisasi, strategi memperbaiki, dan pembersihan gigi. Untuk lebih banyak data, lihat jumlah penolakan keseluruhan kami.

Insurans Haiwan Peliharaan - Untuk Anak Anjing hingga Anjing Kanan

Tidak kira sama ada anjing anda menjadi jahat yang menyebabkan dia berada di pusat trauma atau membina penyakit yang jauh di jalan yang mengejutkan anda berdua, pertimbangan klinikal anjing anda boleh menanggung kos anda pada bila-bila masa dalam hidup mereka.

Anak anjing kepada anjing berusia lima tahun

Anda boleh mula melindungi anjing kecil anda yang berharga hanya pada usia dua bulan dan memastikan anda dapat melindungi mereka dari apa-apa seperti lebah madu yang menyakitkan hingga parvo, penyakit yang mungkin berbahaya. Selain itu, sekiranya anda memasukkan anjing anda sebelum berumur 6 tahun, kemasukan displasia pinggul digabungkan tanpa perbelanjaan tambahan.

Anjing berumur enam tahun ke atas Seiring usia anjing, keadaan keturunan dan kongenital boleh mempengaruhi anjing anda dan rawatan ini boleh menjadi mahal (walaupun anjing dari semua peringkat umur terdedah kepada keadaan ini). Berita baiknya ialah anda boleh mendaftarkan rakan setia anda dengan Healthy Paws hingga hari jadi mereka yang ke-14. Ketika anjing anda mencapai tahun keemasan, yakinlah bahawa mereka dilindungi sepanjang hayat polisi mereka .

Tidak ada diskriminasi usia ketika datang ke perkara yang tidak dijangka. Pasukan Insurans Haiwan Peliharaan Sihat akan berada di sana untuk melindungi anda dan anjing anda dari pengembaraan hidup (mis).

Bagaimana Insurans Anjing Berfungsi

Dengan Healthy Paws, anda boleh mengunjungi doktor haiwan yang sah termasuk klinik pro dan makhluk halus yang benar-benar boleh memberi kesan apa pun dalam pertimbangan haiwan kesayangan anda. Kami bahkan menyebarkan pertimbangan elektif. Setelah memilih anjing anda, anda akan mempunyai tempoh 15 hari yang pendek untuk mengalami kecelakaan dan penyakit dan satu tahun masa yang ketat untuk displasia pinggul1.

Kes. Cepat, Mudah, Bebas Risau!

Tanpa struktur kes, kami telah membuat langkah kes yang paling cepat dan tidak menuntut untuk pelanggan kami. Cukup ambil gambar caj doktor haiwan anda dan hantarkan melalui aplikasi serba boleh atau Pusat Pelanggan Healthy Paws dalam talian anda. Ia semudah itu!

Kami akan menangani kes anda dengan cepat (kebenarannya, 99% kes disiapkan dalam dua hari bekerja) dan akan menghantar cek pembayaran melalui pos atau anda boleh terus ke kedai langsung. Jelas, jika ini adalah kes pertama anda, kami memerlukan rekod klinikal haiwan kesayangan anda untuk menyelesaikan kes anda. Kami juga boleh meluluskan ubat-ubatan yang berlebihan (bergantung kepada keadaan) dengan klinik kecemasan doktor haiwan anda untuk membantu mengurangkan berat badan anda.

1 Suka

Apakah insurans haiwan kesayangan ?

Kami secara keseluruhan menyukai haiwan kesayangan kami, namun bil doktor haiwan mahal. Sekiranya haiwan kesayangan anda tidak sihat, cedera, atau hilang, rawatan mereka boleh memakan banyak pound.

Itulah tempat rancangan haiwan peliharaan . Memiliki perlindungan makhluk dapat membantu anda mengurus perbelanjaan tersebut.

Bagaimana pencapaian rancangan haiwan kesayangan berfungsi?

Dengan perlindungan haiwan kesayangan , agensi insurans UK mengenakan bayaran sebulan ke bulan untuk menampung kos doktor haiwan anda sekiranya haiwan kesayangan anda sakit atau mengalami kecelakaan.

Perlindungan haiwan kesayangan yang terbaik juga dapat menanggung caj sekiranya anda memerlukan pertimbangan tidak tetap untuk haiwan kesayangan anda sekiranya anda sakit atau di klinik perubatan.

Terdapat pelbagai jenis rancangan haiwan peliharaan yang boleh diakses. Sebagai contoh, anda boleh mendapatkan pendekatan perlindungan anak anjing. Atau di sisi lain, anda boleh mendapatkan pengaturan perlindungan haiwan peliharaan seumur hidup - yang boleh diterima jika pelbagai haiwan kesayangan anda diketahui mempunyai masalah klinikal .

Apa yang dilindungi oleh perlindungan haiwan kesayangan ?

Terdapat banyak jenis perlindungan haiwan peliharaan yang dapat diakses. Perlindungan haiwan peliharaan terbaik untuk anda bergantung pada keadaan anda.

 • Haiwan peliharaan merancang perlindungan biasanya meliputi kecelakaan, penyakit, dan luka.
 • Kaedah penyebaran kesalahan anda dijamin sekiranya haiwan kesayangan anda cedera atau kebetulan membahayakan orang lain.
 • Penyebaran penyakit adalah jika haiwan kesayangan anda ternyata sakit sementara strategi perlindungan haiwan kesayangan anda penting.

Penyebaran krisis adalah sekiranya anda jatuh sakit dan perlu pergi ke klinik . Beberapa pendekatan menyebarkan perbelanjaan pertimbangan ringkas haiwan kesayangan anda.

Arahan langkah demi langkah untuk memilih tahap penutup yang betul

Sebelum anda mendapat pernyataan perlindungan haiwan peliharaan dan menganalisis perlindungan haiwan kesayangan , anda harus mengetahui tahap penyebaran yang anda perlukan.

Sekiranya anda memerlukan perlindungan haiwan kesayangan sederhana, anda mungkin perlu mencari tahap penyebaran yang rendah. Walau bagaimanapun, pastikan strategi anda merangkumi anda untuk apa yang anda perlukan. Tidak ada alasan untuk strategi perlindungan haiwan kesayangan yang tidak memberikan tahap penyebaran yang betul.

Berikut sinopsis tahap perlindungan haiwan peliharaan yang berlainan, di seluruh UK yang boleh anda lihat.

Sekiranya anda memiliki haiwan kesayangan keluarga, anda harus mempertimbangkan untuk mendapatkan salah satu tahap penyebaran yang lebih ketara. Perlindungan seumur hidup boleh menjadi perlindungan haiwan kesayangan yang ideal untuk anak yang bersih. Ini dengan alasan bahawa mereka sering mengalami kesan buruk dari penyakit bawaan ketika mereka semakin berpengalaman.

Sebagai contoh, sangat mustahak untuk mempertimbangkan bahawa jika anda mencari perlindungan anjing yang terbaik, bil doktor haiwan di UK kerana kewujudan baka keluarga boleh menjadi sebilangan besar pound. Thusly lamanya atau Kelebihan terbesar Perlindungan boleh menyelamatkan anda satu tan wang tunai dalam jangka panjang.

Anda mungkin juga perlu memeriksa penyebaran yang anda miliki untuk haiwan kesayangan keluarga anda diambil atau hilang. Untuk perlindungan haiwan kesayangan , pembekal UK secara amnya akan menawarkan ruang lingkup item tambahan dan item tambahan.

Ketahui apa yang dijamin dengan pelbagai pengaturan perlindungan haiwan peliharaan untuk memilih perlindungan haiwan kesayangan yang anda perlukan.

Periksa larangan secara berterusan

Malah, perlindungan haiwan kesayangan yang terbaik, di seluruh UK, akan mempunyai larangan. Itu menunjukkan anda boleh diberhentikan kerana profesion tertentu cuba dibuat. Pada ketika anda melihat rancangan kesejahteraan untuk haiwan kesayangan, pastikan anda memeriksa jumlah penolakan.

Beberapa pengaturan melarang haiwan peliharaan yang lebih mapan. Pengaturan yang berbeza hanya memberi perlindungan kepada haiwan peliharaan yang baik dan tidak melindungi haiwan peliharaan yang mempunyai penyakit sebelumnya. Lebih-lebih lagi, banyak agensi insurans haiwan peliharaan tidak akan menyebarkan haiwan peliharaan yang berfungsi untuk perniagaan atau pemeliharaan.

Sekiranya haiwan kesayangan anda tergolong dalam salah satu kelas ini, anda boleh menyiasat rancangan haiwan peliharaan pakar. Sebagai contoh, jika anda memerlukan perlindungan haiwan kesayangan, syarat-syarat sebelumnya tidak boleh menghalangi anda untuk mendapatkannya. Anda mungkin memerlukan pengaturan luar biasa untuk haiwan kesayangan anda.

Berikut adalah cara untuk menjamin strategi perlindungan haiwan kesayangan anda, termasuk semua penolakan yang perlu diberi perhatian khusus.

Kaedah yang paling berkesan untuk mendapatkan perlindungan haiwan peliharaan terbaik untuk keluarga

Pada ketika anda melihat perlindungan haiwan kesayangan , anda harus memikirkan apa yang mungkin diperlukan oleh haiwan kesayangan anda. Sebagai contoh, anjing peliharaan keluarga atau kucing liar lebih cenderung kepada penyakit daripada jenis silang sehingga anda mungkin perlu memilih strategi perlindungan haiwan peliharaan dengan penyebaran yang lebih tinggi. Untuk perlindungan enchilada yang besar dan perlindungan anjing yang terbaik, pembekal UK biasanya perlu melihat kerja dan sokongan meja rasmi.

Petunjuk langkah demi langkah untuk melihat perlindungan haiwan kesayangan

Pada ketika anda melihat petikan perlindungan haiwan kesayangan , anda akan melihat pelbagai penyedia jaring keselamatan yang menawarkan petikan. Ini bergantung pada beberapa pemboleh ubah. Korelasi perlindungan haiwan kesayangan anda akan mempertimbangkan pemboleh ubah yang menyertainya:

 • Umur haiwan kesayangan anda: Haiwan peliharaan yang lebih tua pasti jatuh sakit, jadi perlindungannya lebih mahal. Berikut adalah beberapa data mengenai penemuan penyebaran untuk haiwan kesayangan anda yang lebih mantap.
 • Penyakit terdahulu: Sekiranya haiwan kesayangan anda mempunyai masalah klinikal, pada masa itu kebanyakan rancangan cadangan tidak akan menyebarkannya. Mereka yang akan mengenakan bayaran lebih tinggi kerana lebih berbahaya bagi mereka untuk melindungi anda.
 • Kos haiwan kesayangan anda: Insurans untuk haiwan peliharaan keluarga lebih mahal daripada perlindungan untuk kawanan silang. Ini adalah alasan bahawa haiwan peliharaan keluarga lebih mahal untuk dibeli dan boleh mengalami kesan buruk dari masalah perubatan yang diperoleh.
 • Jenis haiwan kesayangan: Haiwan peliharaan kecil seperti kelinci lebih murah untuk dilindungi daripada haiwan peliharaan yang lebih besar seperti anjing dan kucing. Ini adalah dengan alasan bahawa haiwan peliharaan lebih kecil harganya lebih murah untuk dibeli, dan perbelanjaan doktor haiwan mereka lebih rendah.

Anda boleh menggunakan jadual korelasi perlindungan haiwan peliharaan kami di kepala halaman ini untuk memikirkan perlindungan haiwan kesayangan , di seluruh UK. Tidak kira sama ada anda memerlukan perlindungan haiwan kesayangan sederhana, pernyataan perlindungan haiwan peliharaan UK, atau perlindungan haiwan peliharaan yang merangkumi keadaan sebelumnya, anda berada di tempat yang betul. Kami akan membantu anda mendapatkan semua data mengenai perlindungan haiwan kesayangan, menganalisis kos, dan mencari perlindungan yang betul untuk anda.

Ini juga merupakan pemikiran bijak untuk meneliti audit perlindungan haiwan peliharaan sebelum memilih strategi. Itu akan memberi anda rasa jenis penjagaan yang anda akan dapat dari pelbagai agensi insurans haiwan sekiranya anda perlu menjamin. Tinjauan perlindungan haiwan peliharaan, di seluruh UK, dapat menunjukkan anda ke doktor haiwan berdekatan yang baik sekarang juga.

Dengan kaedah lain apa saya dapat melindungi haiwan kesayangan saya ?

Mendapatkan perlindungan haiwan peliharaan terbaik mungkin menjadi keperluan anda pada masa ini. Walau apa pun, anda juga dapat melihat haiwan kesayangan berhasrat untuk menjaga kesihatan haiwan peliharaan anda.

Oleh kerana ada alasan yang tidak berkesudahan anda boleh membawa haiwan kesayangan anda ke doktor haiwan, perlindungan haiwan peliharaan tidak merangkumi setiap dari mereka. Dengan rancangan pertimbangan haiwan kesayangan , anda akan membayar perbelanjaan dari bulan ke bulan. Selanjutnya, akibatnya, anda akan mendapat had ubat-ubatan rutin yang tidak dijamin dengan perlindungan haiwan peliharaan khas.

Jenis ubat-ubatan yang mungkin akan dikenang untuk rancangan penjagaan haiwan kesayangan termasuk:

 • Penilaian penuh
 • Ubat serangga dan ubat cacing
 • Pemeriksaan pergigian dan ubat-ubatan yang terhad, misalnya, memperbaiki
 • Makanan dan preskripsi haiwan kesayangan terhad
 • Perbincangan doktor haiwan terhad
 • Keretakan mikro.

** Arahan untuk mendapatkan banyak kebaikan> perlindungan haiwan peliharaan anda **

Sekiranya anda mempertimbangkan 'berapa jumlah perlindungan haiwan kesayangan?' pada ketika itu, penting ia boleh berubah.

Mendapatkan strategi perlindungan hewan peliharaan sederhana yang menggabungkan semua yang anda perlukan tidak dapat dibayangkan, ia hanya memerlukan sedikit usaha. Menyiapkan dapat membantu anda menyisihkan wang tunai untuk perlindungan haiwan kesayangan anda. Berikut adalah beberapa petua teratas.

Lakukan pemeriksaan anda: Sekiranya anda memikirkan jenis haiwan kesayangan yang anda perlukan, ada baiknya memeriksa makhluk mana yang pada umumnya akan lebih cenderung kepada penyakit tersebut. Makhluk-makhluk itu akan dikenakan biaya lebih banyak dalam bil doktor haiwan atau perlindungan haiwan kesayangan . Anda pasti akan mendapat perlindungan haiwan kesayangan sederhana sekiranya anda memilih anjing yang lebih normal seperti Jack Russell, dan bukannya Dalmation.

Tangani kesejahteraan haiwan kesayangan anda: Rancangan pencegahan pencegahan haiwan peliharaan membantu memastikan imunisasi dan pengaturan rutin sentiasa moden. Ini bermakna anda mempunyai haiwan kesayangan yang lebih bermanfaat dengan penyakit yang lebih sedikit.

Memproses pusat haiwan kesayangan anda: Sejak April 2016, anda memerlukan komputer untuk mematikan taring anda. Ia tidak diperlukan untuk kucing atau binatang peliharaan yang berbeza, namun ia dapat membantu anda mendapatkan perlindungan haiwan peliharaan yang lebih murah, di seluruh UK.

Perlindungan pelbagai haiwan peliharaan: Sekiranya anda melindungi lebih dari satu haiwan peliharaan dengan organisasi yang serupa, mereka mungkin menawarkan potongan harga. Ini dipanggil perlindungan berbilang haiwan peliharaan .

Belanja di sekitar: Sekiranya anda melihat perlindungan haiwan kesayangan, bezakan tawaran dari pelbagai rancangan cadangan dengan mencari perlindungan haiwan peliharaan yang paling bernilai . Pemeriksaan perlindungan haiwan kesayangan kami akan membantu anda melakukan ini. Ingatlah bahawa pelbagai jenis perlindungan haiwan peliharaan memerlukan banyak jumlah, jadi renungkan jenis yang anda perlukan sebelum mendapatkannya. Sebagai contoh, dengan perlindungan haiwan kesayangan , penyebaran seumur hidup adalah jenis yang paling jauh namun anda mungkin tidak memerlukan tahap penyebaran ini.

** Perlindungan diri: Korelasi perlindungan haiwan peliharaan ** harus diselesaikan berdasarkan rancangan kewangan anda sendiri. Kaedah lain untuk menggunakan rancangan kewangan anda sendiri adalah membuat perlindungan haiwan kesayangan anda sendiri. Untuk melakukan ini, anda memilih jumlah yang akan diketepikan setiap bulan dan menggunakan wang tunai itu apabila anda perlu membayar tab doktor haiwan. Anda kemudian dapat memperoleh semangat pada akaun bank yang berbeza - sasaran dengan mencari minat untuk memperoleh akaun teratas.

Sekiranya anda bertengkar dengan wang, anda mungkin mempunyai pilihan untuk mencari sokongan dengan memikirkan haiwan kesayangan anda.

Adakah kos perlindungan haiwan kesayangan bergantung pada jenis makhluk yang anda miliki ?

Memang, kos perlindungan haiwan kesayangan anda berbeza bergantung pada jenis makhluk yang anda miliki. Setiap haiwan peliharaan luar biasa jadi anda harus memastikan anda mendapat perlindungan yang akan melindungi mereka untuk jangka masa yang luar biasa.

Insurans Haiwan Peliharaan, Seperti namanya, insurans kesihatan untuk haiwan kesayangan anda dan bekerja untuk penyelamat haiwan kesayangan anda. Anda mesti membuat insurans untuk haiwan kesayangan anda kerana perniagaan insurans haiwan kesayangan membayar rawatan haiwan kesayangan anda yang cedera bergantung pada polisi insurans mereka. Insurans haiwan peliharaan hanya merangkumi hampir 80-90% perbelanjaan perubatan haiwan kesayangan sedangkan pemilik haiwan peliharaan akan diuruskan untuk baki 10-20% perbelanjaan perubatan haiwan kesayangan.

Mengapa insurans haiwan kesayangan penting?

Menjadi pemilik haiwan peliharaan sama seperti ibu bapa dan menjadi ibu bapa anda selalu terganggu dan berhubung dengan anak anda. Anda boleh mengambil insurans kesihatan dan insurans liabiliti untuk haiwan kesayangan anda. anda harus membuat insurans haiwan kesayangan anda secepat mungkin dan ada beberapa sebab seperti: Sekiranya haiwan kesayangan anda memerlukan prosedur perubatan dengan harga tinggi seperti pembedahan atau ubat yang mahal, maka insurans haiwan kesayangan akan memudahkan sejumlah besar. Terdapat banyak jenis insurans yang anda akan dapat untuk haiwan kesayangan anda. Insurans haiwan kesayangan sangat diinginkan oleh undang-undang Dalam beberapa kes

Bagaimana insurans haiwan peliharaan berfungsi?

Semua insurans berfungsi dengan cara yang sama untuk segalanya. Terdapat lima langkah mudah dan mudah, anda hanya perlu mengikuti langkah-langkah ini.

 • Langkah pertama adalah memilih yang boleh ditolak, sepertinya jumlah yang harus anda bayar untuk membayar bil oleh seseorang yang mengambil polisi insurans sebelum polisi insurans membayar.
 • Apabila ditolak dibayar, langkah kedua adalah memilih penggantian tahap dua dengan polisi insurans supaya anda tidak mendapat beban.
 • Langkah ketiga adalah membayar bahagian liputan anda setiap bulan dan mungkin dibayar setiap tahun atau setiap acara.
 • Langkah keempat adalah mustahak kerana Sekiranya berlaku sebarang kejadian, carilah doktor haiwan berlesen.
 • Selepas rawatan membayar doktor dan memastikan tuntutan yang harus diambil yang kemudian dipersetujui oleh polisi insurans 1 untuk dibayar balik. Ini adalah langkah terakhir dan penting. Perhatikan bahawa: Pastikan menyelesaikan semua dokumen dan tidak ada masalah [subrogasi] ( Subrogasi ) dalam polisi insurans.

Berapakah kos insurans haiwan kesayangan?

Insurans Haiwan Peliharaan mempunyai rentang yang sangat besar sekitar $ 190 hingga $ 600. hampir semua insurans haiwan peliharaan mampu dimiliki dan bergantung kepada pelbagai faktor seperti:

Jenis haiwan kesayangan

Terdapat pelbagai jenis haiwan peliharaan dan harganya juga berbeza seperti anjing jantan yang mempunyai kos tertinggi dan kucing betina paling rendah.

Umur haiwan kesayangan

Mereka biasanya mempunyai masalah kesihatan yang minimum pada tahun-tahun awal mereka dan haiwan peliharaan yang lebih muda lebih murah untuk diinsuranskan.

Baka haiwan kesayangan

Haiwan peliharaan yang lebih besar biasanya memerlukan lebih banyak kos untuk diinsuranskan kerana mereka cenderung mempunyai jangka hayat yang lebih pendek dan mengembangkan lebih banyak masalah kesihatan.

Lokasi

Premium berbeza mengikut negeri dengan kawasan yang lebih padat dengan kos insurans yang lebih besar.

Apakah insurans haiwan kesayangan yang terbaik?

Semasa memilih polisi insurans yang sesuai untuk haiwan kesayangan anda, anda mungkin berfikir bahawa apakah insurans haiwan kesayangan yang terbaik. Mari lihat polisi insurans haiwan kesayangan terbaik untuk haiwan kesayangan anda . Oleh itu, anda boleh memilih mengikut keperluan dan kehendak anda dan memilih dengan bijak. 1.NationWide Sebab mengapa Terbaik: Haiwan peliharaan penuh dengan pesawat Kesejahteraan bersama dengan pesawat besar Kelebihan: Pilih untuk kelas 2. Kaki yang sihat Sebab mengapa Terbaik: Ia berfungsi untuk semua haiwan peliharaan, bukan untuk mereka yang meminta polisi. Kelebihan: Pilih untung

3. Trupanion

Sebab mengapa Terbaik: kongenital dan keturunan, Meliputi kedua-dua keadaan. Kelebihan: Pilih untuk keadaan keturunan 4. PetFirst Pet Insurance Sebab mengapa Terbaik: Dalam mana-mana polisi insurans Perlindungan rutin ditambahkan. Kelebihan: Pilih untuk penjagaan biasa 5. Rawat insurans haiwan kesayangan Sebab mengapa Terbaik: Berikan tuntutan dengan cepat dan mahir Kelebihan: Pilih untuk keadaan kecemasan

Apakah faedah insurans haiwan kesayangan?

Pada masa-masa sukar, pemilik haiwan peliharaan tidak perlu risau tentang perbelanjaan penyakit tiba-tiba atau kemalangan haiwan peliharaan, kerana insurans haiwan peliharaan merangkumi hampir 80-90% daripada perbelanjaan perubatan haiwan kesayangan dan anda menjimatkan wang dan mengambil faedah insurans haiwan kesayangan.

 • Tidak ada had umur dalam tempoh insurans
 • Ia sah di seluruh dunia
 • Insurans ini dapat melindungi rawatan terbaik melalui doktor haiwan untuk prosedur yang mahal seperti kemoterapi dll
 • Ia juga merupakan liputan Kos untuk rawatan pesakit luar dan pesakit dalam
 • Sekiranya haiwan kesayangan anda dicuri atau diculik, polisi dapat membantu anda dengan memberikan dana 1 kepada mereka yang menjumpainya.
 • jika haiwan kesayangan anda seperti anjing telah mencederakan orang asing, maka polisi ini dapat membantu anda untuk menampung kos atau kerosakan undang-undang anda.
 • Insurans haiwan peliharaan dapat membantu menjadikan pemilik hanya memikirkan kesihatan haiwan kesayangan mereka dan bukan mengenai wang tunai yang harus mereka belanjakan.

Adakah Insurans Haiwan Peliharaan Berbaloi?

Jawapan untuk soalan ini boleh berbeza dari orang ke orang. Tetapi ya, ada baiknya mendapatkan insurans haiwan kesayangan. Mari kita anggap kemalangan haiwan kesayangan anda secara tiba-tiba, kemudian dari mana anda akan menguruskan bil. Dalam polisi insurans, anda memberikan premium sepanjang tahun kepada syarikat. Sekiranya ada kemalangan, syarikat akan menguruskan semua perbelanjaan. Sebab utama untuk memiliki insurans haiwan kesayangan adalah bil haiwan. Terdapat banyak jenis insurans , seperti seumur hidup, kemalangan sahaja, insurans kesihatan, insurans kereta, insurans perjalanan, dan insurans tahunan. Dalam penjagaan biasa, insurans haiwan peliharaan dipercayai tidak setimpal dengan harganya, Tetapi jika berlaku kemalangan atau kecederaan secara tiba-tiba, insurans haiwan kesayangan mungkin bernilai 100%

Apakah Insurans Haiwan Peliharaan Terbaik di Afrika Selatan dan NZ?

Di Afrika Selatan, Dot.sure.co.za adalah insurans haiwan kesayangan terbaik. Ia merangkumi kucing, anjing, dan juga haiwan eksotik. Di Afrika Selatan, satu-satunya syarikat yang merangkumi haiwan peliharaan eksotik (haiwan peliharaan apa pun yang bukan anjing, kucing, atau binatang ternakan, seperti burung, kura-kura, kura-kura, kelinci, dan reptilia) dan binatang peliharaan senior. Sekiranya anda berada di Afrika Selatan anda mesti membeli insurans haiwan kesayangan Dot.sure.co.za. Dot.sure.co.za adalah salah satu insurans haiwan peliharaan terbaik bukan sahaja di Afrika Selatan tetapi juga di seluruh dunia. Di New Zealand, insurans haiwan kesayangan adalah perkara baru. PetPlan menjadi organisasi besar di seluruh dunia dan dalam dunia insurans haiwan kesayangan, ia mempunyai nama terbesar.

Soalan lazim

Faktor apa yang menentukan kos Insurans haiwan kesayangan?

Faktor berikut menentukan kos insurans haiwan kesayangan

 • Saiz, keturunan dan umur haiwan kesayangan anda
 • Lokasi geografi
 • Pelan tawaran syarikat
 • Tempoh polisi anda

Apa yang sebenarnya dilindungi insurans haiwan peliharaan?

Ia merangkumi rawatan dan rawatan kecemasan sekiranya berlaku kemalangan dan penyakit. Anda juga boleh mendapatkan rancangan kesihatan untuk pemeriksaan kesihatan rutin.

Apa yang merangkumi kesihatan Geico?

Ia merangkumi banyak masalah dan keadaan kesihatan termasuk ultrasound, rawatan barah dan MRI.

Apakah insurans haiwan peliharaan terbaik di Afrika Selatan?

dotsure.co.za adalah insurans haiwan kesayangan terbaik di Afrika Selatan.

Kesimpulannya

Insurans haiwan kesayangan juga dikenali sebagai Insurans Kesihatan veterinar. Terdapat banyak rancangan insurans haiwan kesayangan yang dapat memberi banyak faedah. Pelan ini sesuai dengan masalah dan keperluan kesihatan haiwan kesayangan anda. Sekolah pelan insurans juga bergantung pada saiz, umur, keturunan dan lokasi haiwan peliharaan anda.

Topik-topik yang berkaitan

Insurans Kesihatan Haiwan Peliharaan Terbaik

Apakah insurans haiwan kesayangan yang terbaik

Insurans Haiwan Peliharaan Terbaik untuk Anjing

Kos purata insurans haiwan kesayangan

Apa insurans anjing yang anda perlukan?

Sekiranya anda mempunyai anjing peliharaan, mereka mungkin memerlukan lebih banyak penyebaran perlindungan daripada makhluk yang berbeza.

Rawatan doktor haiwan untuk anjing boleh harganya lebih mahal daripada haiwan peliharaan keluarga yang lain. Itulah sebabnya anda harus mencari tahu apa yang menyebarkan keperluan anjing anda sebelum anda mengetahui strategi perlindungan anjing.

Apakah tahap penyebaran perlindungan anjing yang anda perlukan?

Semua pendekatan adalah pelbagai namun kebanyakan perlindungan anjing, di seluruh UK, merangkumi penyebaran terhadap:

 • Bayaran doktor haiwan : Anda dapat menjamin perbelanjaan rawatan doktor haiwan sementara anda mempunyai perlindungan untuk anjing. Fikirkan tentang perlindungan anjing menggunakan jadual kami di atas untuk mengetahui berapa banyak penyebaran yang ditawarkan setiap penjamin untuk perbelanjaan doktor haiwan.
 • Demise : Sekiranya anda mempunyai perlindungan haiwan peliharaan untuk anjing, kebanyakan penyedia jaring keselamatan akan menindaklanjuti kos pembelian haiwan kesayangan anda sekiranya mereka menggigit debu kerana kecelakaan atau penyakit . Aspek penyebaran anda dapat dikeluarkan ketika anjing anda semakin mantap. Berikut adalah beberapa data mengenai perlindungan haiwan peliharaan untuk anjing yang lebih mapan.
 • Pencurian atau pengembaraan : Sekiranya haiwan kesayangan anda diambil atau hilang dan anda mempunyai perlindungan anjing, strategi anda dapat merangkumi nilai yang anda bayar untuk haiwan kesayangan anda. Pengaturan perlindungan anjing terbaik juga menyebarkan perbelanjaan untuk membuat iklan ketika haiwan kesayangan anda hilang.
 • Perbelanjaan menaiki kapal terbang: Sekiranya anda perlu pergi ke klinik dan tidak dapat menjaga haiwan kesayangan anda, strategi perlindungan honcho kepala akan mengurus perbelanjaan bayaran hotel haiwan kesayangan.

Ada juga yang menggunakan penyebaran gigi atau pelayaran ke luar negara.

Berikut adalah lebih banyak data mengenai apa yang dijamin oleh strategi perlindungan haiwan kesayangan . Ini menggabungkan seberapa banyak penyebaran yang harus anda cari semasa melakukan korelasi perlindungan anjing anda.

Apa yang tidak dijamin dengan perlindungan haiwan peliharaan untuk anjing?

Setiap pendekatan luar biasa. Walau bagaimanapun, lebih kerap daripada anda, anda akan melihat bahawa anda tidak diamankan untuk pengaturan rutin dan imunisasi.

Ingatlah bahawa jika anjing anda adalah keluarga, ia cenderung kepada keadaan genetik. Adalah mustahil bahawa syarat ini akan dijamin dengan perlindungan anjing atau perlindungan anjing kecil anda.

Periksa strategi anda dengan berhati-hati, namun, ketahui bahawa itu adalah tindakan jangka panjang anda akan dijamin :

 • Pemeriksaan
 • Inokulasi
 • Penyakit terdahulu
 • Ubat pepijat
 • Emasculation atau neutering.

Ini menunjukkan bahawa anda perlu menjaga tab doktor haiwan itu sendiri.

Saya mendapat anjing. Bilakah disarankan bagi saya untuk mengatur insurans haiwan kesayangan ?

Pada saat anda mendapat anak anjing, sangat penting untuk mendapatkan perlindungan anak pada mulanya. Di sini dan individu mereka terpikat untuk bertahan sehingga anjing mereka lebih berpengalaman. Walau bagaimanapun, perlindungan anjing, di seluruh UK, akan melindungi anda untuk sebarang rawatan doktor haiwan yang mereka perlukan. Ini mungkin disebabkan oleh penyakit, kecederaan tidak sengaja, atau penyakit bawaan - dan anda akan diamankan dengan segera.

Tanpa perlindungan anjing , jika anjing kecil anda jatuh sakit, bil doktor haiwan anda mungkin memerlukan banyak wang tunai.

Selain itu, banyak pendekatan perlindungan anjing melarang keadaan kesejahteraan sebelumnya. Sekiranya anda membeli strategi perlindungan haiwan peliharaan anjing semasa anda masih muda, anda akan mempunyai pilihan untuk menjauhkan diri dari penghindaran ini. Perlindungan anjing terbaik yang mutlak adalah perlindungan anjing sepanjang hayat kerana ini adalah jenis strategi yang paling teliti. Ini juga melindungi anda daripada kenaikan nilai apabila anjing anda semakin berpengalaman.

Sekiranya anda memerlukan perlindungan anjing seperti ini, analisa pendekatan hari ini, dan cari perlindungan anjing kecil terbaik, di seluruh UK, untuk anjing muda anda.

Adakah anda dapat perlindungan haiwan peliharaan untuk anjing yang lebih berpengalaman?

Sebenarnya, anda boleh mendapatkan perlindungan anjing yang lebih mantap, tetapi ia menjadi lebih mahal kerana anjing anda lebih berpengalaman kerana ada lebih banyak bahaya bagi penjamin anda.

Taring yang lebih berpengalaman pasti akan sakit atau mengalami masalah fizikal, jadi sebilangan penyedia jaring keselamatan tidak akan memberikan perlindungan anjing untuk anjing yang lebih mapan. Bagi beberapa penjamin, 'anjing yang lebih mapan' adalah yang berumur lebih dari lapan tahun.

Mencari perlindungan haiwan peliharaan untuk anjing yang lebih mapan boleh menjadi tidak menentu. Berikut adalah beberapa panduan untuk mencari perlindungan haiwan peliharaan terbaik untuk anjing yang lebih mapan.

Apakah perlindungan anjing yang terbaik di seluruh Inggeris untuk haiwan kesayangan saya?

Terdapat beberapa jenis perlindungan anjing yang unik yang boleh anda lihat. Berikut adalah beberapa data mengenai empat jenis yang paling terkenal, jadi anda boleh memilih perlindungan haiwan peliharaan terbaik untuk taring, seluruh UK.

 • Mishap just canine protection: Dengan liputan perubatan anjing jenis ini, anda hanya boleh mendapat luka. Ini memberi anda ketenangan yang signifikan bahawa jika mereka mengalami kecelakaan, anda boleh merawatnya. Jika anda memerlukan perlindungan anjing yang sederhana, inilah strategi yang dapat anda pilih. Dalam beberapa kes, anda akan mendapat tahap penyebaran yang rendah untuk perbelanjaan doktor haiwan jika anjing anda jatuh sakit kerana kecelakaan mereka. Walau apa pun, tidak semua kecelakaan hanya reka bentuk haiwan peliharaan untuk taring menggabungkan ini, jadi periksa dengan berhati-hati.
 • Perlindungan anjing dengan had masa : Dengan perlindungan haiwan peliharaan seperti ini, di seluruh UK, anda boleh menjamin syarat tertentu untuk jangka masa yang ditetapkan. Jangka masa itu biasanya sekitar setahun.
 • Keuntungan terbesar perlindungan anjing : Dengan perlindungan haiwan peliharaan seperti ini, penyakit atau luka anjing disembunyikan hingga titik putus. Ini boleh menjadi sekitar £ 8,000 tetapi berbeza untuk setiap pengaturan. Setelah anda menjamin sebanyak itu, anda tidak akan mempunyai pilihan untuk menjamin lagi.
 • Perlindungan anjing sepanjang hayat : Ini, sebahagian besarnya, diperhatikan sebagai perlindungan haiwan peliharaan terbaik untuk anjing. Ini yang paling mahal, namun ia adalah alasan yang paling jauh. Sangat sesuai untuk membeli keselamatan tambahan anjing sementara anjing anda masih kecil. Anda harus mengembalikan kecemerlangan anda secara konsisten, namun ia akan memberikan ketenangan yang ketara yang dijamin anjing anda selama-lamanya. Lebih-lebih lagi, ia boleh merangkumi sebarang keadaan.

Adakah anda memerlukan penyebaran risiko orang luar sebagai ciri perlindungan haiwan peliharaan anda untuk taring?

Sesungguhnya, dengan risiko penyebaran orang luar sebagai aspek utama perlindungan haiwan peliharaan anda untuk anjing boleh menjimatkan banyak wang.

Ini hanya boleh diakses untuk anjing, dan dapat melindungi anda dengan wang sekiranya anda perlu membayar atau perbelanjaan yang sah akibat anjing anda. Ini berlaku sekiranya anjing anda mencederakan atau membunuh orang lain atau merosakkan harta benda orang lain.

Sekiranya ada perkara-perkara ini berlaku, risiko orang luar dapat mengurus perbelanjaan anda sekiranya seseorang perlu menuntut anda.

Penyebaran risiko orang luar menjadi standard dengan banyak pengaturan perlindungan anjing tetapi tidak semuanya. Sekiranya ia dikecualikan, anda mungkin mempunyai pilihan untuk menambahkannya ke pengaturan anda sebagai tambahan budi bicara.

Ketahui berapa banyak risiko penyebaran orang luar untuk dicari sebagai aspek utama perlindungan haiwan peliharaan anda untuk anjing di sini.

Berapakah jumlah perlindungan anjing?

Dengan perlindungan anjing, harganya bergantung pada pelbagai komponen. Ini dapat merangkumi jenis anjing yang anda miliki, berapa banyak penyebaran yang anda perlukan dan usia anjing anda.

Aktiviti terbaik adalah menganalisis perlindungan haiwan peliharaan untuk menggunakan taring dengan menggunakan jadual pemeriksaan perlindungan anjing di kepala halaman ini. Pada ketika itu, anda boleh mendapatkan skop petikan perlindungan anjing.

Bagaimana saya membandingkan insurans anjing ?

Bandingkan insurans anjing menggunakan jadual perbandingan insurans anjing di bahagian atas halaman ini. Setelah anda menemui sebut harga insurans anjing yang sesuai dengan anda, anda boleh memilih untuk membeli insurans anda. Mencari insurans haiwan peliharaan yang murah untuk anjing tidak terlalu sukar, tetapi anda perlu memeriksa polisi dengan teliti. Apabila anda membandingkan insurans anjing, di seluruh UK, anda harus fokus mendapatkan tahap perlindungan yang anda perlukan. Insurans anjing murah tidak ada gunanya jika ia tidak memberikan perlindungan yang mencukupi untuk anjing anda. Sekiranya anda mempunyai lebih dari satu anjing, insurans berbilang anjing boleh menjadi kaedah yang baik untuk menjimatkan wang. Ini boleh menjadi cara yang baik untuk mendapatkan insurans anjing murah, di seluruh UK. Anda juga harus membuat penyelidikan dan melihat syarikat insurans mana yang mendapat ulasan insurans anjing terbaik untuk memastikan anda menggunakan syarikat yang mempunyai reputasi baik .

Saya telah membaca artikel mengenai jenis Insurans yang berbeza Ketika saya mengetahui bahawa peraturan am hampir sama dalam semua polisi insurans di antara kategori.

Bagaimana Insurans Haiwan Peliharaan serupa dengan Insurans Kereta?

Untuk memahami dengan lebih baik mengenai cara kerja insurans, mari kita melihat persamaan antara insurans kenderaan dan insurans haiwan kesayangan.

Pengiraan Kos

Untuk mendapatkan insurans kereta, kita perlu memberikan butiran tertentu kepada syarikat insurans, misalnya, model kereta, nama, nombor, tahun pembuatan (atau import sekiranya berlaku) dan di mana pemilik kereta tinggal untuk menilai oleh syarikat kemungkinan kejadian yang boleh berlaku. Sebagai contoh, jika pemiliknya mempunyai pejabat yang jauh dan dia melakukan perjalanan jauh, kemungkinan kejadian itu lebih banyak daripada jika dia tidak bekerja / atau utiliti kereta kurang. Begitu juga, jika kereta itu model baru atau model jenama tertentu, kecekapan dapat dianggarkan sesuai. Untuk model juga, jumlah premium berbeza untuk kereta yang berbeza, misalnya, insurans Ferrari baru akan lebih mahal daripada Dodge Matador Coupe 1960.

Dengan cara yang sama ketika anda mencari insurans haiwan kesayangan, mereka akan meminta umur, spesies, keturunan haiwan peliharaan dan di mana anda tinggal juga. Risiko perbelanjaan haiwan kesayangan bergantung kepada jumlah yang anda bayar untuk insuransnya. Semakin mahal haiwan kesayangan, semakin banyak premium yang perlu anda bayar untuk insuransnya. Begitu juga, insurans seekor anak akan berbeza daripada kucing. Malah insurans kucing Savannah yang sebenarnya akan sangat tinggi daripada kucing jenis campuran.

Perbelanjaan yang tidak dilindungi oleh insurans:

Insurans ini melindungi semua jenis kerosakan kereta yang berlaku setelah kereta diinsuranskan, ia tidak termasuk kerosakan lain sebelumnya yang dibuat pada masa ia diinsuranskan. Ini tidak termasuk petrol anda, penyelenggaraan umum kereta, apa-apa jenis pertukaran minyak, tayar baru, cermin depan, atau pemasangan pengelap baru. Ini adalah perbelanjaan yang akan anda bayar dari poket anda kerana ini adalah sifat umum yang diharapkan oleh pemilik kenderaan.

Kriteria ini adalah sama sekiranya membuat haiwan kesayangan anda diinsuranskan. Untuk haiwan kesayangan, syarikat insurans akan membayar balik kos penyakit dan penyakit umum, jangkitan, patah tulang, dan penyakit lain yang mungkin dijangkiti haiwan kesayangan setelah diinsuranskan. Ia juga merangkumi kos veterinar untuk kemalangan. Perbelanjaan lain seperti vaksinasi, pembersihan atau mandi mandi, dandanan, pemeriksaan kesihatan rutin dan pencegahan kutu & kutu akan dibosankan oleh pemilik haiwan kesayangan kerana ini dianggap sebagai kos yang diharapkan untuk menjaga haiwan kesayangan.

Insurans sekiranya terdapat Keadaan yang Ada

Ini menunjukkan bahawa insurans akan melindungi kerosakan hanya untuk insiden yang berlaku setelah kereta diinsuranskan. Contohnya, jika kereta anda mengalami kerosakan atau calar secara tidak sengaja, setelah diinsuranskan, syarikat tersebut tidak akan mempunyai tanggungjawab untuk membayar kejadian sebelumnya di mana kereta anda tergores atau penyok sebaliknya akan membayar insiden yang berlaku selepas itu.

Dalam kes insurans haiwan kesayangan, peraturan polisi yang sama berlaku. Sebagai contoh, jika anda membeli haiwan kesayangan yang mengalami satu kaki pincang atau satu mata rosak, syarikat insurans tidak akan membayar balik mata anda yang mengalami kerosakan atau kaki yang lemas kerana kecederaan itu sebelum haiwan kesayangan diinsuranskan. Namun, sebarang kemalangan atau kerosakan yang terjadi pada haiwan peliharaan setelah diinsuranskan hanya akan layak mendapat perlindungan.

Setelah mengatakan semua, seseorang harus membeli insurans sebaik sahaja mereka mendapat kereta baru atau haiwan kesayangan baru. Apabila kita membeli rumah, kereta atau harta benda lain, kita membuat mereka diinsuranskan sehingga kita dapat keselamatan kewangan, begitu juga orang yang harus mempertimbangkan untuk membeli insurans haiwan kesayangan sehingga teman baru yang anda bawa ke dalam keluarga anda dapat memulihkan ganti rugi yang sebaliknya. perbelanjaan tambahan bagi pemiliknya.