insurans progresif adalah salah satu syarikat terbesar yang dijumpai pada tahun 2019. ia menyediakan insurans auto pada skala yang lebih besar dari segi premium langsung yang ditulis. ia mempunyai kawasan liputan dan faedah yang luas. walaupun ada diskaun yang baik. Apabila anda memikirkan Progressive Insurance, masalah utama yang melibatkan minda mungkin adalah Flo, watak lukisan syarikat. namun, di samping cukup dilupakan untuk mendapatkan halaman Wikipedia sendiri, pembekal insurans ini mempunyai banyak tambahan.

insurans progresif

Apa yang ditawarkan oleh insurans kenderaan progresif

Progresif membahagikan insurans kenderaan kepada 3 kategori:

1. Perlindungan untuk kecederaan atau kenderaan orang lain

Perlindungan liabiliti, yang diperlukan di kebanyakan negeri, membayar kecederaan atau kerosakan harta benda kepada orang lain yang hanya disebabkan oleh anda semasa memandu. Ini juga merangkumi yuran undang-undang anda dan juga bil perubatan pihak lain dan kehilangan keuntungan kewangan sekiranya mereka cedera.

2. Liputan untuk kecederaan atau kenderaan anda

Anda mahu polisi insurans anda melindungi diri anda, penumpang anda dan anda automotif. Di sini, keluarkan unit pilihan anda:

 • Liputan komprehensif membaiki atau mengganti automotif anda jika rosak dengan mencuri, melakukan vandalisme, memukul haiwan tahap bersekutu, perapian, atau tindakan alam sekitar. (Keuntungan yang baik: Jika anda mempunyai rakan sekutu perlanggaran, haiwan kesayangan anda cedera dalam kemalangan kenderaan, Progresif melindungi bil doktor haiwan anda hingga batas nominal.)

 • Perlindungan perlanggaran membayar kerosakan kenderaan anda jika anda memukul objek lain, seperti automotif, pokok, atau peti surat, walaupun siapa yang bersalah.

 • Perlindungan kecederaan badan automobilis yang tidak diinsuranskan / kurang diinsuranskan membayar kecederaan anda sekiranya anda dilanggar oleh pemandu dengan insurans yang tidak mencukupi atau tidak.

 • Perlindungan kecederaan kenderaan automatik yang tidak diinsuranskan / kurang diinsuranskan membayar kecederaan kenderaan anda sekiranya anda dilanggar oleh pemandu dengan insurans yang tidak mencukupi atau tidak.

 • Perlindungan pembayaran perubatan membayar untuk tahap rawatan anda atau harga upacara sekiranya anda cedera atau terbunuh dalam kemalangan, walaupun siapa yang bersalah. Bayaran perubatan juga dapat menampung harga penumpang anda. Sekiranya anda atau ahli unit kawasan keluarga anda cedera ketika berjalan, menunggang basikal, atau menunggang kenderaan automotif orang lain, bayaran perubatan juga boleh menambah harga perubatan. Beberapa negeri mempunyai perlindungan kecederaan diri (PIP) daripada perlindungan perubatan; ini menawarkan perlindungan yang serupa.

3. Perlindungan dan Faedah Tambahan

Anda boleh menambahkan tambahan seterusnya ke insurans kenderaan anda jika anda suka:

 • Pengabaian pelanggaran yang ditolak : Progresif dapat mengetepikan pemotongan pelanggaran anda sekiranya anda mengalami kemalangan ijazah bersekutu yang disebabkan oleh pemandu bersekutu, pemandu yang tidak boleh diinsuranskan.

 • Bayaran balik sewa : Sekiranya anda mendapat liputan komprehensif dan perlanggaran, anda akan menambahkan liputan pembayaran balik sewa untuk membeli automotif sewa anda sedangkan kenderaan anda sedang diperbaiki.

 • Bayaran pinjaman / pajakan (juga disebut sebagai jurang insurans) : Adakah seseorang menyewa kenderaan anda atau mempunyai pinjaman yang sangat baik untuk automotif itu bernilai? Sekiranya kenderaan anda dikatakan hilang sepenuhnya, insurans pinjaman / pembayaran sewa merangkumi perbezaan antara kuantiti penyelesaian dan juga jumlah hutang yang anda bayar kepada peminjam anda, sehingga dua puluh lima dari harga wang kereta anda.

 • Bantuan Tepi Jalan : Ini membayar untuk pembaikan, bantuan, atau perkhidmatan penarik margin bersalut. Elemen dan liputan instrumen tersuai: Jika anda mempunyai kebiasaan, anda automotif dengan stereo kelas atas, sistem navigasi, roda khusus, atau pekerjaan cat khusus, anda ingin liputan ini dapat memperbaiki atau mengganti barang tersebut.

 • Perlindungan Rideshare : Sekiranya anda menginginkan perkhidmatan bahagian perjalanan, insurans ini membantu menutup jurang perlindungan yang wujud setelah anda log masuk ke aplikasi namun belum menerima permintaan lawatan. Kebanyakan polisi insurans syarikat rideshare menawarkan perlindungan terhad sekarang.

 • Bank simpanan yang boleh dikurangkan : Untuk setiap jumlah polisi bebas tuntutan (enam bulan), ciri ini mengurangkan $ 50 dari perlanggaran anda dan pemotongan komprehensif .

 • Insurans kereta di Negara Amerika Utara : Sekiranya anda melancong ke Mexico, anda pasti tahu untuk mendapatkan insurans untuk perjalanan tersebut. Melalui rakan kongsi, Progressive menawarkan liputan tahap asas, normal, dan luas untuk kereta, RV, dan motosikal

Ringkasan: insurans progresif adalah salah satu syarikat insurans terbesar yang menyediakan insurans untuk kenderaan, kesihatan, harta benda. Ini memudahkan pelanggan mereka hampir semua jenis insurans kereta dan juga memberikan faedah tambahan kubah juga.

Cara-cara Mengelakkan Pembaziran Dengan Insurans Progresif

Terdapat banyak cara untuk mengelakkan pembaziran insurans anda dengan Progressive, serta potongan harga berdasarkan kesetiaan, diskaun berdasarkan pemandu, dan potongan untuk cara anda membeli dan membeli insurans anda. Nilai unit unit diskaun untuk sebut harga anda secara mekanikal, namun tidak semua unit kawasan diskaun menawarkan semua negeri yang diberitahu.

Potongan berdasarkan kesetiaan adalah seperti berikut.

Diskaun berbilang polisi:

Penggabungan insurans rumah dan kenderaan mungkin menghalang $ 1,000, selaras dengan Progressive. (Penyewa dan unit kawasan liputan kondominium memikirkan insurans "rumah".) Dan potongan harga merangkumi insurans automotif dan kediaman yang jauh: dapatkan 2 bentuk perlindungan dan anda akan mendapat potongan harga minima lima puluh.

Diskaun berbilang kereta:

Pelanggan PBB mengasuransikan 2 atau tambahan kenderaan dan menjimatkan sistem 12 nada.

Diskaun insurans berterusan:

Sekiranya anda mempunyai insurans secara berkala (walaupun dengan syarikat insurans lain), anda boleh mendapat potongan harga. Nilai diskaun akan bergantung pada berapa lama anda diinsuranskan secara berterusan tanpa pembatalan atau jurang.

Diskaun pemandu remaja:

Betul, Ibu dan Ayah, Progressive memberikan potongan harga untuk remaja berumur 18 tahun ke bawah apabila anda memerlukan selama setahun.

Bagaimana Tuntutan Progresif Berfungsi?

Sama seperti mendapat tawaran dari Progresif, permohonan adalah mudah dilakukan. Anda boleh memohon bila-bila masa yang anda mahukan, dalam talian, melalui telefon, atau dengan menghubungi ejen khusus anda, jika anda memilikinya. Cara terpantas untuk memohon adalah melalui aplikasi mudah alih Progresif. Gunakan fitur penilaian foto aplikasi untuk mengirim foto atau video kenderaan dan kerosakan untuk mendapatkan anggaran dengan segera.

Progressive mencadangkan mengumpulkan maklumat berikutnya sebelum mengemukakan tuntutan anda:

 • Lokasi, tarikh, dan masa kemalangan

 • Nama, alamat, pelbagai nombor telefon, dan nombor polisi insurans untuk semua orang yang terlibat

 • Keadaan cuaca

 • Foto kenderaan yang rosak

 • Salinan laporan polis dan / atau kemalangan, jika berkenaan

Bergantung pada tuntutan anda, anda akan bekerjasama dengan pencari gelar bersekutu, wakil tuntutan, atau masing-masing. Perwakilan tuntutan menentukan bahawa agensi PBB bersalah disokong undang-undang negara dan juga keadaan kemalangan. Anda lebih baik hanya menerima pembayaran untuk kerosakan atau membaikinya; jika yang terakhir, wakil tuntutan boleh membuat kes untuk bagaimanapun ia berfungsi dan menguruskan kaedahnya. anda akan menggunakan mana-mana kedai fix-it yang anda mahukan, namun, jika anda memilihnya di rangkaian seluruh negara Progressive, kawasan unit pembaikan anda selamat selama anda memiliki atau menyewa kenderaan anda.

Potongan harga berdasarkan pemandu

 • Potongan gambar : Muat turun aplikasi mudah alih foto atau pasang pemalam foto di automotif anda dan anda akan mendapat pengurangan sekaligus sekiranya anda adalah pelanggan Progresif pengganti. gambar menjejaki tabiat memandu anda, dan kadar pembaharuan anda disesuaikan disokong walaupun anda memandu. Gambar tuntutan progresif menjimatkan pemandu selamat dengan purata $ 145 setiap tahun — walaupun anda mungkin akan membayar banyak jika Progressive menganggap anda memandu dengan teruk.

 • Diskaun pelajar yang baik: Tambahkan pelajar dengan purata nilai B atau lebih tinggi pada polisi anda dan dapatkan pengurangan. untuk keterangan lebih lanjut lihat artikel INSURANS KERETA UNTUK PELAJAR KOLEJ

 • Diskaun pelajar yang jauh: Dapatkan pengurangan sekiranya pelajar yang mengikuti polisi anda berada di fakulti sepenuh masa, dua puluh dua tahun atau lebih muda, dan tinggal beberapa ratus batu dari rumah anda.

 • Diskaun pemilik rumah: Walaupun rumah anda tidak diinsuranskan melalui rangkaian Progressive, anda akan mendapat potongan harga 100 peratus hanya untuk memiliki satu.

Potongan harga untuk membeli dan membayar

 • Petikan dalam talian: Dapatkan potongan empat dimensi rata-rata untuk memulakan sebut harga anda secara dalam talian, walaupun anda menamatkannya melalui telefon.

 • Log masuk dalam talian: Hanya untuk bahasa isyarat dokumen anda dalam talian, anda akan mendapat potongan rata-rata lapan.5%.

 • Tanpa Kertas: Diskaun tinggi untuk dokumen bahasa isyarat secara dalam talian, terdapat potongan kecil untuk penggunaan tanpa kertas.

 • Bayar sepenuhnya: Dapatkan pengurangan jika anda membayar premium enam bulan secara langsung.

 • Pembayaran automatik: Sekiranya anda lebih suka membayar bulanan, anda masih akan mendapat pengurangan dengan membuat pembayaran automatik.

Bonus dan Faedah Progresif

Progresif menawarkan beberapa pilihan dan kelebihan yang menarik untuk anda minati.

Ganjaran kesetiaan:

Sebagai pelanggan Progresif pengganti, anda secara mekanikal terdaftar dalam program Loyalty Rewards, dan anda akan mendapat banyak kelebihan lebih lama anda tetap diinsuranskan. Segera, anda akan mendapat sedikit pengampunan kemalangan, yang bermaksud anda tidak akan dikenakan bayaran untuk tuntutan komprehensif di bawah $ 500 melainkan ia berlaku berulang kali. ketika 5 tahun — dan jika anda bebas dari kemalangan selama sekurang-kurangnya 3 tahun berturut-turut — anda akan layak mendapat pengampunan kemalangan raksasa, itu bermaksud kadar anda tidak akan meningkat jika anda mengalami kemalangan yang sangat besar. Progresif malah menghitung masa anda diinsuranskan dengan syarikat sebelumnya dan menerapkannya ke tahap kesetiaan anda.

Perk Kongsi:

Pelanggan progresif akan mendapat potongan harga , tawaran, dan kupon untuk semua perkara, dari aksesori motosikal, kapal, dan ATV hingga penyewaan kabin dan kenderaan, rekreasi, kad hadiah bangunan, dan banyak lagi.

Aplikasi mudah alih:

Sebagai tambahan kepada mangsa, aplikasi mudah alih Progresif untuk mengemukakan tuntutan, anda juga akan menggunakannya untuk menyemak dan mengedit maklumat polisi, membeli insurans, membayar premium anda, membaca, menyimpan, berkongsi dan menyimpan kad pengenalan, dan mendapatkan bantuan terkini.

Dengan atau sementara bukan aplikasi mudah alih, Progressive menawarkan banyak cara mendesak untuk mendapatkan sokongan atau pertanyaan pelanggan, bersama dengan sembang, e-mel, telefon, dan media sosial.

Ringkasan: insurans progresif memberikan beberapa pilihan dan kelebihan kepada pelanggan mereka. melalui program ganjaran kesetiaan pemegang polisi boleh mendapatkan pengampunan kemalangan, dalam potongan harga diskaun ditawarkan pada aksesori motor, bot, ATV. Aplikasi mudah alih adalah pilihan yang sangat baik dalam polisi ini sehingga pemegang polisi dapat mendapatkan maklumat segera dengan menghantar gambar kereta.

Adakah Petikan Insurans Kenderaan Bermotor Mempengaruhi Kredit?

Sebelum membeli insurans, anda harus terus mendapat sebut harga dari banyak syarikat. Alat perbandingan Progresif memberikan anggaran dari pesaing, bagaimanapun, ingat ukuran persegi ini hanya anggaran. Untuk perbandingan yang betul, anda mesti meminta sebut harga dari syarikat insurans bertentangan.

Membeli harga untuk sebut harga tidak akan merugikan skor kredit anda, kerana sebut harga insurans kenderaan bermotor bersangkutan diambil kira pertanyaan yang lembut. Kononnya, jika anda mendapat kredit berbahaya, anda mungkin membayar banyak untuk insurans kenderaan bermotor. Sebilangan besar syarikat insurans menggunakan skor insurans berasaskan kredit untuk mengira premium anda yang berbeza dengan skor kredit biasa anda.

Walaupun skor insurans berdasarkan kredit ditunjukkan untuk meramalkan secara tepat kebarangkalian seseorang mengemukakan tuntutan, penggunaan skor tersebut tidak sah di Calif., Hawaii, dan Massachusetts. Di Michigan, penggunaan skor kredit untuk menentukan kadar adalah dilarang.

Liputan Tambahan yang Ditawarkan oleh Progressive

Progresif akan membantu anda mendapatkan lebih banyak daripada insurans kenderaan bermotor. sama ada anda ingin menjaga kesihatan dan kediaman anda, perniagaan anda, atau percutian anda yang akan datang, Progresif atau rakannya akan menangani setiap insurans yang diinginkan.

Sebilangan besar produk yang dinyatakan di bawah ukuran persegi ditawarkan oleh syarikat rakan kongsi, dan umumnya oleh syarikat yang tidak berkaitan dengan Progresif sedikit pun. Sebelum membeli, pastikan untuk menganalisis nama syarikat insurans dan kestabilan wang. Berikut adalah penjelasan mengenai apa yang Progressive akan bantu anda perhatikan. Tidak semua liputan dapat diperoleh semua negeri yang diberitahu.

Kenderaan lain

Progressive menawarkan insurans untuk pelbagai jenis kenderaan, di darat, laut, salji, atau mungkin trotoar. Anda akan mendapat liputan untuk kenderaan medan serba guna atau utiliti (ATV atau UTV), kapal perahu atau perahu peribadi, kereta golf, motosikal, kenderaan sendiri atau treler perjalanan, kereta salji, atau Segway secara langsung dari Progressive, seperti juga insurans klasik melalui rangkaian syarikat penerbangan.

Insurans peribadi

Progresif akan membantu anda mendapatkan segalanya mulai dari kesihatan dan insurans sehingga menjual insurans.

Insuran kesihatan:

Melalui syarikat e-Health rakan kongsi, Progressive akan menghubungkan anda dengan rancangan insurans individu dan keluarga dari seratus lapan puluh pembekal insurans, begitu juga dengan insurans pergigian dan penglihatan. anda juga akan mendapat rancangan penjagaan kesihatan dan rancangan pendek untuk menyembunyikan jurang liputan — katakan, jika anda berada di antara pekerjaan. Untuk maklumat lebih lanjut, lihat artikel adakah insurans nyawa menjadikan hidup lebih bahagia?

Insurans hayat:

Gunakan platform Progresif untuk mendorong sebut harga insurans sehingga $ 1 juta, bersama dengan jangka hayat, sepanjang hayat, dan insurans sejagat, juga sebagai insurans "perbelanjaan akhir" untuk menyembunyikan harga rumah dan harga rumah sakit. Untuk maklumat lebih lanjut, lihat artikel bagaimana insurans nyawa berfungsi?

Insurans payung:

Anda boleh mendapat sehingga $ 5 juta perlindungan liabiliti lebih jauh di seberang batas polisi kenderaan bermotor dan pemilik rumah anda secara langsung dari Progressive. Untuk maklumat lebih lanjut, lihat artikel apa itu insurans payung

Insurans pencuri identiti:

Melalui rakan kongsi Experian, anda akan mendapat kredit dan pemerhatian penipuan 24/7 untuk keluarga anda, bersama dengan anak-anak.

Insurans perjalanan:

Ada perjalanan yang luar biasa? Anda melindungi pelaburan anda dengan insurans untuk kejadian yang tidak dijangka seperti pembatalan perjalanan, perbelanjaan perubatan kerana kecederaan atau tidak sihat, dan bagasi yang hilang atau tertunda. Anda juga akan menyesuaikan dasar anda dengan liputan khusus untuk penerbangan, pelayaran, dan perjalanan antarabangsa. untuk maklumat lebih lanjut lihat artikel apa itu insurans perjalanan dan apa yang dilindungi insurans perjalanan?

Insurans haiwan kesayangan:

Pilihan insurans haiwan peliharaan dari pasangan Haiwan peliharaan Terbaik merangkumi perlindungan kecelakaan dan tidak sihat, perlindungan hanya untuk kemalangan, dan perlindungan eudemonia untuk membayar wang untuk rawatan pencegahan.

Insurans peranti telefon:

Pastikan hampir semua peranti, bersama dengan telefon, tablet, komputer riba, konsol rekreasi, dan kamera, daripada pencurian, kecederaan air, atau kemalangan

Insurans perkahwinan dan acara:

Sama ada anda merancang perkahwinan, perayaan hari kelima puluh, atau acara amal, persediaan ini akan memudahkan perisai daripada kehilangan secara tiba-tiba. Sesuaikan komitmen untuk menutup segala-galanya dari Auntie Mimi yang tergelincir dan jatuh ke lantai hingga ke paip pecah yang memaksa menangguhkan acara anda. Anda juga dapat memastikan gaun pengantin, hadiah, dan banyak.

Insurans harta tanah

Tidak kira seperti apa "rumah" bagi anda, rangkaian syarikat insurans insurans kediaman Progressive akan membantu anda untuk mengetahui kontrak Associate in Nursing untuk menyembunyikannya.

Insurans pemilik rumah:

Insurans rumah adat Progressive merangkumi tempat tinggal dan struktur alternatif, keperibadian, perbelanjaan sara hidup sementara jika rumah anda tidak dapat digunakan, dan tanggungjawab peribadi dan perlindungan perubatan jika pengembara melakukan pertempuran di rumah anda. Liputan elektif merangkumi bahaya air dari pam bah yang disokong dan sistem pembetung; insurans banjir; dan insurans kecederaan peribadi, yang melindungi anda daripada tuduhan fitnah atau fitnah atau alternatif yang tidak biasa namun tuntutan undang-undang. malah anda akan dapat insurans untuk rumah buatan dan bergerak.

Insurans jaminan rumah:

Insurans pemilik rumah tidak menyebabkan kerosakan atau kerosakan pada sistem paip, pemanasan, elektrik dan alternatif anda; anda memerlukan insurans jaminan rumah untuk itu. Sekiranya sistem atau alat yang dilapisi rosak, juruteknik yang diluluskan dapat memeriksa dan memperbaiki masalahnya; jika sistem atau perkakas tidak dapat diperbaiki, ia akan diganti.

Insurans kondo:

Pemilik rumah kondominium akan mendapat liputan untuk keperibadiannya, sebarang peningkatan yang dibuat ke tempat tinggal, tuntutan mahkamah, dan kehilangan penggunaan, sama dengan perlindungan tanggungjawab peribadi terhadap tuntutan mahkamah.

Insurans penyewa:

Insurans penyewa dari Progressive merangkumi barang-barang anda, bil perubatan, dan tanggungjawab peribadi anda sekiranya seseorang berperang di kediaman anda dan perbelanjaan sara hidup sementara sekiranya rumah anda tidak dapat dihuni.

Insurans perkongsian rumah:

Sekiranya anda mengusahakan rumah anda melalui perkhidmatan penjagaan di rumah, anda akan dapat perlindungan harta benda, tanggungjawab, dan perlindungan pembayaran perubatan, dan menambah sebilangan liputan khusus, seperti kehilangan keuntungan kewangan jika anda tidak dapat menyewa harta tanah anda terima kasih atas kerugian yang dilapisi.

Insurans perniagaan

Adakah anda memiliki perniagaan? Progressive menawarkan insurans kereta perniagaan secara langsung dan menyediakan pelbagai jenis polisi insurans perniagaan alternatif melalui rangkaian syarikat insurans . Pilihan liputan merangkumi:

Insurans perniagaan:

Pilih dari jumlah keseluruhan jumlah perniagaan am, serta polisi pemilik perniagaan (BOP), tanggungjawab umum, tanggungjawab mahir, insurans siber, dan pampasan pekerja.

Insurans perniagaan khusus:

Progresif juga menawarkan liputan khusus seperti insurans minuman keras, insurans amalan pekerjaan, insurans kontraktor, dan juga perlindungan untuk usaha buruk. Belum memutuskan gaya insurans perniagaan yang anda perlukan? Anda akan dapat mencari liputan yang menyokong perdagangan atau profesion anda.

Insurans kenderaan komersial:

Apa sahaja gaya kenderaan yang digunakan oleh perniagaan anda, kemungkinan Progressive menginsuranskannya. Anda akan dapat insurans untuk segalanya dari sedan syarikat atau trak panel anda untuk membuang trak, traktor treler, dan trak makanan. Gunakan alat cadangan Progressive untuk mengetahui sama ada insurans kereta peribadi atau perniagaan sesuai dengan keinginan anda.

Insurans untuk pekerja:

Anda boleh mendapatkan insurans pampasan pekerja untuk menyembunyikan kakitangan Pertubuhan Kesihatan Sedunia secara berkala atau menjadi sakit semasa menjalankan tugas. Progresif juga menjual insurans untuk pekerja dan haiwan kesayangan mereka, yang akan dapat anda berikan sebagai pekerja.

Soalan Lazim

Pertanyaan lebih lanjut mengenai insurans progresif diberikan di bawah.

1. Apa yang diliputi oleh dasar progresif saya? Apa Adakah Cover Insurans Komprehensif Progressive ini? Komprehensif meliputi kenderaan anda sekiranya berlaku kerosakan yang tidak disebabkan oleh kemalangan. Ini termasuk kebakaran, vandalisme, dan bahkan banjir. Anda membayar potongan anda, dan Progressive akan membayar sisa kerosakan.

2. Adakah insurans progresif baik dengan tuntutan? POKOKNYA. Progressive adalah salah satu syarikat insurans kenderaan terbesar di AS dan mempunyai harga yang kompetitif. Ulasan positif menyebutkan proses tuntutan yang cepat dan kadar yang rendah sebagai alasan untuk terus berpegang teguh pada syarikat. Progressive menawarkan pelbagai potongan, terutamanya untuk pelajar, pemandu selamat, dan pelanggan yang membayar secara automatik.

3. adakah progresif membenarkan trampolin? Progresif . Liputan trampolin : Trampolin mungkin dilindungi di bawah bahagian tanggungjawab peribadi polisi pemilik rumah.

4. Adakah insurans saya progresif? Progressive menasihatkan agar anda menghubungi syarikat di 1 (866) 416-2003 untuk membatalkan polisi semasa anda. Biasanya, pemegang polisi tidak akan dikenakan bayaran pembatalan. ... Anda mungkin layak mendapat bayaran balik yang setara dengan premium polisi yang belum dibayar.

5. Adakah kenaikan kadar progresif selepas 6 bulan? Ya. Insurans Progresif menaikkan kadar selepas 6 bulan , dalam banyak kes kerana itulah jangka masa standard untuk polisi insurans Progresif .

Kesimpulannya

Sekiranya anda mencari insurans, Progressive dapat dilihat dengan pantas. Alat Namakan Nilai anda menjadikannya mudah untuk menyesuaikan polisi anda untuk liputan yang anda inginkan dengan nilai yang anda mampu. Progresif juga menawarkan banyak potongan untuk mengurangkan premium anda. Bagi mereka yang hanya mencari insurans kereta, Progressive menawarkan liputan untuk pelbagai jenis kenderaan perniagaan dan persendirian, sama seperti insurans payung. Melalui rangkaian pembawa rakan kongsi, syarikat akan membantu anda untuk melihat spektrum penuh barang dagangan insurans, serta isi rumah, insurans kesihatan, terma, keseluruhan, dan sejagat, dan liputan perniagaan yang komprehensif serta insurans khusus untuk beberapa industri dan profesi .

Topik-topik yang berkaitan

Polisi insurans kereta untuk pemandu baru

Bagaimana Insurans Hayat Berfungsi?

Apakah insurans tanaman?

JENIS-JENIS INSURANS KERETA

INSURANS KERETA UNTUK PELAJAR KOLEJ

Progressive Insurance mempunyai penarafan 4.5 daripada 5 dengan $ 552 setahun dengan perlindungan minimum tetapi boleh melebihi $ 5,040 setahun jika anda memerlukan insurans auto perlindungan penuh.

Insurans kereta adalah wajib

Apa itu Insurans Kereta Progresif?

Insurans progresif diasaskan oleh Joseph Lewis dan Jack Green untuk memberi peluang 'Keselamatan dan Perlindungan' kepada pemilik kenderaan. Mereka adalah yang pertama yang memulakan prosedur pembayaran ansuran untuk premium insurans. Dan juga perkhidmatan tuntutan tuntutan masuk diperkenalkan oleh mereka. Itu antara syarikat insurans kereta murah.

Perlindungan dan Faedah Yang Diberikan

Insurans automatik adalah untuk melindungi kenderaan anda dari sebarang kerosakan yang tidak disengajakan pada kenderaan atau kenderaan tersebut. Berikut adalah jenis perlindungan dan faedah insurans kereta yang disediakan oleh insurans kereta Progresif:

1. Perlindungan Liabiliti:

Perlindungan tanggungjawab adalah mustahak di hampir semua negeri kerana apabila anda bertanggungjawab atas tindakan anda, iaitu menyebabkan kemalangan, anda mungkin menghadapi banyak beban kewangan. Ini merangkumi:

 • Kecederaan seseorang sekiranya anda memukulnya secara tidak sengaja dengan kereta.
 • Kerosakan yang dilakukan terhadap kenderaan atau harta benda seseorang.
 • Bayaran undang-undang sekiranya anda dibawa ke mahkamah atas tindakan anda.

Tetapi ia tidak melindungi kerosakan yang disebabkan oleh kereta anda.

2. Perlanggaran:

Ini adalah jenis polisi insurans kereta yang disediakan. Sekiranya kereta anda terhempas ke beberapa objek lain seperti kereta, pokok, pagar, pili hidran, atau apa sahaja, liputan ini akan membantu anda membayarnya tetapi anda perlu membayar potongan. Bukan hanya ini, jika haiwan kesayangan anda cedera akibat kemalangan kenderaan, maka perlanggaran perlanggaran akan baik untuk membayar bil doktor haiwan.

Perlanggaran antara dua kereta

3. Liputan Komprehensif:

Jenis ini sangat berguna apabila perkara-perkara di luar kawalan anda. Seperti jika anda menghadapi masalah berkaitan cuaca, pecah tingkap kereta anda, memukul binatang, kecurian atau bahaya lain, maka liputan ini akan menanggung kerugian anda.

4. Bayaran Perubatan:

Seperti namanya, ia juga menampung perbelanjaan perubatan anda dan ahli keluarga anda. Ia boleh merangkumi:

 • Bil perubatan dan bayaran pengebumian untuk anda, ahli keluarga anda dan juga penumpang anda ketika memandu di dalam kereta yang diinsuranskan.
 • Sekiranya anda atau keluarga anda berada di dalam kereta lain maka mereka juga dilindungi.
 • Ini juga melindungi anda dan keluarga anda atas kemalangan ketika berjalan atau menunggang basikal.

Di beberapa negeri liputan ini diganti dengan Perlindungan Kecederaan Peribadi (PIP).

5. Kecederaan Badan dan Motor yang Tidak Diinsuranskan dan Kerosakan Harta:

Ada kalanya pemandu yang salah mungkin tidak diinsuranskan atau kurang diinsuranskan untuk menanggung kerosakan yang dialami oleh kenderaan atau badan anda olehnya, liputan ini membantu anda pada masa ini. Ia membayar bil perubatan atau kos pembaikan atau penggantian kenderaan semasa keadaan sedemikian.

Setiap liputan mempunyai sesuatu yang hilang atau tidak ditemui, kerana insurans insurans perlindungan penuh juga merupakan pilihan yang merupakan gabungan tanggungjawab, perlindungan komprehensif dan perlanggaran.

Selain perlindungan ini terdapat beberapa faedah tambahan yang diberikan oleh insurans kereta progresif.

6. Bantuan di tepi jalan:

Bantuan di tepi jalan adalah perkara yang selalu anda perlukan kerana kehabisan bahan bakar, tayar rata, dan sebagainya adalah masalah yang sering berlaku. Keuntungan ini dapat menolong anda menarik kenderaan anda ke mana-mana mekanik yang anda inginkan hingga 15 batu, dan juga dapat mengirimkan bahan bakarnya.

7. Bayaran Balik Kereta Sewa:

Sekiranya anda dan kereta anda terlibat dalam kemalangan yang dilindungi dan tidak dapat memandu kenderaan tersebut, maka anda akan dilindungi untuk menyewa kereta tersebut sehingga kenderaan anda tidak diperbaiki.

8. Perlindungan Bayaran Pinjaman / Pajakan:

Ia juga dikenali sebagai ' Gap Insurance' . Sebaik sahaja anda membeli kereta anda, nilai kereta itu akan habis dan meninggalkan jurang antara nilai yang perlu anda bayar dan harga kereta anda. Ia membantu ketika kereta anda dicuri atau dianggap sebagai kerugian total.

Ringkasan: Pada akhirnya, sangat jelas bahawa terdapat beberapa liputan dan faedah yang dapat dicapai oleh syarikat ini. Anda boleh mendapatkan jenis liputan yang anda mahukan khas untuk kenderaan anda.

Kos Insurans Progresif

Insurans ini dianggap sebagai salah satu insurans kereta murah di Indiana , di beberapa negeri lain juga. Tetapi kosnya mungkin berbeza-beza bergantung pada beberapa faktor, oleh itu anda mungkin tertanya-tanya berapa banyak insurans kereta di sini.

1. Kumpulan Umur

Salah satu faktor yang paling penting adalah kumpulan umur. Pemandu usia remaja biasanya memerlukan insurans yang tinggi berbanding pemandu dewasa kerana mereka tidak berpengalaman.

Kumpulan umur Kadar purata
Wanita bujang berumur 25 tahun $ 1,626.68
Lelaki bujang berumur 25 tahun $ 1,669.88
Berkahwin dengan wanita berusia 35 tahun $ 1,352.98
Berkahwin dengan lelaki berusia 35 tahun $ 1,274.29
Berkahwin dengan wanita berusia 60 tahun $ 1,136.81
Berkahwin dengan lelaki berusia 60 tahun $ 1,174.41

2. Jenis Liputan

Jenis liputan bergantung pada pilihan anda. Anda mungkin memilih liputan minimum atau penuh tetapi kosnya mungkin berbeza-beza.

Jenis Liputan Kadar purata
Rendah $ 1,274.28
Sedang $ 1,372.51
Tinggi $ 1,489.28

Insurans kereta memerlukan wang

3. Kedai Kredit

Beberapa pemandu mempunyai kredit yang baik dan ada yang miskin tetapi variasi ini juga mempengaruhi kosnya.

Kedai Kredit Kadar purata
Baik $ 1,364.53
Adil $ 1,690.26
Buruk $ 2,307.61

4. Rekod Memandu

Memandu sejarah penting. Pengalaman adalah kunci untuk harga anda. Kurang pengalaman menghasilkan kadar yang lebih tinggi kerana lebih banyak peluang atau sebaliknya.

Rekod Memandu Kadar Purata Nasional
Rekod bersih $ 1,372.51
Dengan pelanggaran 1 laju $ 1,802.52
Dengan 1 kemalangan $ 2,324.39
Dengan 1 DUI $ 1,793.44

Kelemahan Insurans Kereta

Selain mempunyai semua kelebihan dan kelebihan, terdapat beberapa kekurangan yang berkaitan dengan syarikat ini yang mungkin menjadi penyebab menarik pelanggan.

1. Kaedah Pembelian

Terdapat tiga kaedah pembelian secara dalam talian, melalui ejen dan melalui telefon. Harga berbeza bergantung pada kaedah yang anda gunakan untuk pembelian anda.

2. Diskaun Tidak Ada

Potongan harga yang ada untuk insurans ini mungkin berbeza bergantung pada lokasi. Seperti diskaun bundle insurans rumah dan auto akan berubah-ubah kerana lokasinya.

3. Peringkat yang lebih rendah

Peringkat industri rata-rata adalah 868 dan penilaian insurans progresif adalah 856 pada tahun 2019, yang berada di bawah purata. Manakala menurut tuntutan automatik JD 2019, ia berada di kedudukan ke-16 daripada 23 syarikat.

Insurans Kereta untuk Pemandu Baru

Ia dinilai terbaik untuk insurans kereta terbaik untuk remaja. Progressive menyediakan dua jenis polisi insurans kereta untuk pemandu baru. :

 • Berkongsi polisi anda dengan remaja: Ini bermaksud bahawa mereka akan mendapat keuntungan dari semua liputan yang anda ajukan sama ada perlindungan liabiliti, bantuan di tepi jalan, insurans jurang, dll.
 • Polisi Berasingan: Tetapi jika anda membelinya polisi yang berasingan, berhati-hatilah untuk memastikan jumlah tanggungjawab yang betul, pilih potongan yang berpatutan, dll.

Manfaat lain ialah, apabila remaja anda berusia 18 tahun, anda boleh mendapat potongan harga sebanyak 10% dan pada 21 diskaun akan menjadi 16%, menurunkan kadar tahunan yang memberi anda manfaat insurans kereta murah untuk pemandu muda .

Insurans kereta untuk pemandu muda

Insurans Kereta tanpa Lesen

Jenis insurans ini tidak dibenarkan oleh kebanyakan syarikat tetapi mungkin memiliki insurans kereta tanpa lesen di Progressive. Sekiranya anda memiliki kereta tetapi tidak memandu maka anda boleh mempunyai polisi dan boleh menyenaraikan diri anda sebagai pemandu yang dikecualikan.

Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa pertanyaan yang boleh muncul di fikiran anda semasa memilih insurans kereta progresif untuk kenderaan yang baru anda beli:

Berapakah insurans kereta progresif setiap bulan?

Kadar setiap bulan mungkin berbeza-beza bergantung pada faktor seperti usia pemandu, lokasi dan lain-lain. Dalam insurans progresif, harga bermula dari serendah $ 46 sebulan hingga setinggi $ 420.

Adakah insurans kereta Progresif ada baiknya?

Ya, kadar insurans progresif 4.5 daripada 5 untuk keseluruhan prestasi. Ia adalah antara insurans kereta terbaik 2020 menurut nerdwallet.com . Selain daripada pilihan insurans biasa, ia juga menawarkan bantuan di tepi jalan dan kereta sewa, dll.

Adakah Progresif atau GEICO lebih baik?

Pada tahun 2019 JD power US Insurance shopping independen, GEICO menduduki tempat ke-12 di antara 19 syarikat sementara Progressive menduduki tempat ke-18. Ini disebabkan oleh laporan pelanggan yang lebih baik untuk GECIO dan insurans kereta progresif.

Adakah insurans kenderaan Progresif meningkat selepas 6 bulan?

Syarikat ini menaikkan kadarnya selepas 6 bulan kerana bulan-bulan ini merupakan jangka masa standard untuk polisi mereka. Oleh itu, jika anda terus membuat tuntutan mengenai polisi anda, anda mungkin akan mencatat kenaikan selepas setengah tahun.

Mengapa insurans progresif saya begitu tinggi?

Walaupun ini adalah insurans kereta yang murah, kosnya mungkin meningkat kerana pelanggaran berulang. Semakin banyak anda melakukan pelanggaran bergerak, semakin tinggi risiko untuk mengajukan tuntutan yang membawa kepada peningkatan atau kadar insurans yang tinggi. Pandu dengan berhati-hati.

Kesimpulannya

Insurans kereta progresif adalah yang terbaik untuk pilihan perlindungan dan juga terkenal kerana terdapat sedikit keluhan pelanggan. Syarikat ini mempunyai pilihan mudah dan kadar purata insurans setahun ialah $ 1,373 yang lebih murah di antara syarikat lain.

Baca Artikel Berkaitan

CARA MENDAPATKAN INSURANS KERETA Insurans Kereta Murah Indiana Liberty insurans kereta bersama Syarikat insurans kereta murah di Ireland