Cadangan,

Definisi Cadangan:

  1. Rancangan atau cadangan, terutama formal atau bertulis, yang disampaikan kepada orang lain untuk dipertimbangkan dan dibincangkan.

  2. Diminta atau tidak bergerak oleh pihak untuk persembahan, atau menyediakan (atau membeli) beberapa barang atau perkhidmatan dari pihak lain (atau). Tidak seperti tawaran, cadangan itu bukan janji atau komitmen, tetapi jika pihak lain menerimanya, penyokongnya harus mematuhi dan merundingkan perjanjian tersebut. Ketika diserahkan sebagai tindak balas kepada Proposal untuk Proposal (RFP), biasanya itu adalah rujukan.

  3. Cadangan perkahwinan

Sinonim Cadangan

Bimbingan, Projek, Intitusi, Fungsi, Majlis, Kemajuan seksual, Keinginan, Pendekatan, Arahan, Advokasi, Pikiran, Instance, Tawaran perkahwinan, Tawaran, Nasihat, Perhatian, Keinginan, Niat, Prospektus, Pas, Proffer, Skema, Animus, Proposisi , Expostulation, Hortation, Briefing, Tender, Bid, Nasihat, Saran, Nominasi, Projek, Tender, Proposisi, Proposal tidak senonoh, Manifesto, Skema, Saranan, Peringatan, Penunjukan, Saranan, Kehendak, Motif, Penamaan, Rencana permainan, Peringatan, Sake , Kajian, Cadangan Perkahwinan, Saranan, Pandangan, Reka Bentuk, Penasihat, Pendapat, Draf, Tujuan tetap, Tujuan, Niat, Nisus, Titik, Kesan, Permintaan, Idea, Monition, Persembahan, Pertunangan, Undangan, Desideratum, Syarat, Rencana, Program , Pemikiran, Makna, Menyelesaikan, Berusaha, Rencana, Presentasi, Desakan, Tata Letak, Parley, Penentuan, Senario, Konsultasi, Arahan, Resolusi, Gerakan, Aspirasi, Caveat, Nasihat, Cita-cita, Penyerahan, Saranan yang Tidak Tepat, Garis Besar, Tujuan, Overture, Gerak, P rojection, Bid, Draf

Bagaimana menggunakan Proposal dalam ayat?

  1. Saya ingin menyampaikan idea saya kepada pasukan saya dan saya harap mereka akan menerimanya. Oleh itu, saya berusaha keras untuk mengemukakan cadangan saya.
  2. Satu siri petua untuk barisan berkelajuan tinggi baru yang utama.
  3. Semasa perjumpaan itu, mereka menawarkan untuk memberi kami bahan binaan yang diperlukan untuk menyelesaikan projek ini.
  4. Adakah anda pasti ada wanita yang cantik seperti yang anda sarankan?
  5. Tawaran untuk membeli tawaran tersebut telah diundi oleh semua pemegang saham dan keputusannya diambil sebulat suara pada suara pertama.

Makna Proposal & Definisi Proposal

Cadangan ,

Cadangan:

Cadangan dapat didefinisikan sebagai, Perjanjian antara tertanggung dan penanggung insurans yang menentukan syarat-syarat umum

Terdapat borang pendaftaran perundingan yang anda isi sekiranya anda ingin memastikannya. Borang permohonan yang lengkap adalah tawaran yang anda buat untuk melengkapkan kontrak insurans dan syarikat insurans boleh menerima, menukar atau menolaknya.

Kalimat Cadangan

  1. Adakah anda fikir seorang wanita harus sama cantik?