Quinton Anderson Reynolds adalah satu-satunya anak lelaki legenda Hollywood Burton Reynolds dan ibunya adalah penghibur bernama Loni Anderson. Mengikuti ayahnya, Quinton bekerja di Hollywood, namun dia tidak begitu terkenal di kalangan industri media . Walaupun tidak banyak yang diketahui oleh media mengenai kanak-kanak ini. Kami berpendapat bahawa melalui artikel kami, anda akan mengetahui secara terperinci mengenai pelakon Quinton Anderson.

Quinton Anderson-seorang jurugambar

Ciri-ciri
1- Nama penuh Quinton Anderson Reynolds
2-Tinggi 5'8 "(1.87 meter)
3- Hari Lahir 31 Ogos 1988
4-Kewarganegaraan Orang Amerika
5-terkenal dengan anak lelaki Burton Leon Reynolds Jr
6-Umur 32 tahun
7-Status perkahwinan Bujang
Tanda 8-Zodiak Virgo
9-Nama Ibu Loni Anderson
10- Nama Bapa Burton Leon Reynolds Jr
11-Nama kakak Deidra Hoffwan
12-Berat 77 kg
12-Etika Orang Amerika
13-Kelayakan bujang
14- Warna mata hitam
15-warna rambut Coklat
16-pekerjaan jurukamera
17-Nilai bersih 3 juta USD
18-Agama Agama Kristian

Satu perkara yang unik dalam Quinton daripada orang lain dalam industri ini ialah dia tidak berada di media seperti keluarganya. Dan juga, mahukan keberadaannya memiliki sedikit daya tarik, daya tarikan, dan skandal media yang melemparkan ke wajahnya. Quinton Anderson Reynolds tidak bertindak dalam filem seperti bapanya kerana dia bekerja sebagai pembantu kamera dalam pekerjaannya. Dia bekerja di Hollywood. Dia membuat orang-orang keluar sebagai orang cantik di hadapan kamera. Dia adalah orang yang memainkan peranan ini sebagai jurukamera di belakang pentas dan dia telah memperlihatkan kisaran kameranya di banyak tv dan filem . Beberapa filem terkenal di mana dia telah menjalankan tugasnya adalah Origin of Evil, 100 Degree down Zero, Mercury, NCIS dll.

BIO PENDEK SIAPA REINNOLDS QUINTON ANDERSON ADALAH:

Dia mempunyai nama panggilan Quinton, dan dia dilahirkan di Amerika di bandar Florida. Dia dilahirkan pada 31 ogos 1989. Dia berketurunan putih dan berketurunan Amerika. Dia bekerja sebagai jurukamera, pakar pencitraan di Hollywood. Dia juga merupakan pekerja di jabatan elektrik dan jabatan editorial Hollywood . Keluarga kecilnya termasuk burton milo, Maxine hazel, Klaydon carl dan Anderson. Ibu bapanya adalah pelakon dan pelakon terkenal dengan nama Burt Anderson dan Loni Anderson. Nama kakaknya adalah Deidra Anderson. Dia belum berkahwin. Dia mempunyai ketinggian 5'9 "dan dalam cm dia 177 cm. Ukuran kasutnya adalah 12. dia juga yang paling berat dalam keluarganya dan mempunyai berat 75 kg dan 165 lbs.

KELAYAKAN KUTITON ANDERSON:

Dia dibesarkan di dunia di Amerika pada hari yang cerah pada 31 ogos pada tahun 1988. Dia terkenal sebagai anak pelakon dan pelakon terkenal. Menurut laporan media, dia diterima pakai pada hari ulang tahunnya oleh ibu bapa. Ibu bapa kandungnya tidak terlalu terbuka. Hari lahirnya disambut dengan penuh semangat oleh keluarga angkatnya. Onn Quinton Anderson Reynolds pada hari ulang tahun ibu bapanya selalu membelikannya makanan kegemarannya kerana itu juga keinginan quinton Anderson. Quinton Anderson Reynolds dilahirkan pada bulan Ogos menjadikannya orang Virgo . Dan mengikut tandanya dia mesti menjadi orang yang paling cerdik dalam keluarganya.

pendidikan Quinton Anderson:

Quinton Anderson Reynolds telah menyelesaikan matrikulasi dari kampung halamannya di Florida tetapi untuk pendidikan menengah dia berpindah ke New York . Dia pergi ke semua sekolah menengah budak lelaki. Pendidikannya adalah semua ibu bapanya bimbang. Kehidupan pendidikannya dia memilih untuk belajar seni dari universiti California. Tidak ada maklumat lebih lanjut mengenai ijazah pendidikan yang dia miliki setelah sarjana dari universiti. Tetapi cukup jelas dari media sosial Quinton Anderson Reynolds bahawa dia adalah peminat pendidikan. Quinton Anderson Reynolds juga turut serta dalam kempen media sosial yang difokuskan untuk memberi pendidikan percuma kepada semua orang di dunia. Dia juga pandai dalam pelajarannya. Daripada bekerja di industri seni, dia memilih latar belakang pendidikannya dan sekarang bekerja sebagai pembantu kamera dalam filem Hollywood.

Kerjaya Quinton Anderson:

Kerjaya Quinton Anderson Reynolds agak berbeza dengan ibu bapanya. Kenapa? Kerana dia suka bermain dengan gambar seperti ibu bapa. Dia dalam kariernya juga bermain dengan beberapa adegan filem sebagai pakar dan juruteknik pengimejan. Dia telah menunjukkan beberapa kemahiran yang luar biasa yang dipelajari oleh Quinton Anderson Reynolds dalam kerjayanya dalam pergerakan yang disebut sifar darjah di bawah sifar, profesional sekolah menengah dan banyak lagi. Quinton Anderson Reynolds dalam kerjayanya juga bekerja di jabatan elektrik dan mekanikal industri Hollywood. . Quinton Anderson Reynolds telah menunjukkan kemahiran mekanik yang dipelajarinya dalam kariernya dalam filem berjudul Chrisman in Palm Springs, Starvation di Suburbia.

Quinton Anderson Reynolds berpacaran:

Quinton Anderson Reynolds tidak pernah dilihat berpacaran dalam hidupnya. Walaupun ada akaun media sosial Quinton Anderson Reynolds nut, dia tidak pernah dilihat menyiarkan kencan mengenai hidupnya. Nampaknya Quinton Anderson Reynolds ingin memisahkan hidupnya dari media. Juga, dikhabarkan bahawa kerana peningkatan jumlah penglibatan media dalam kehidupan Quinton Anderson Reynolds, dia juga telah mengurangi penggunaan media sosialnya. Quinton Anderson Reynolds berumur 32 tahun pada tahun 2021 dan kami tahu betul bahawa Quinton Anderson Reynolds mesti berpacaran dalam hidupnya. Oleh kerana penglibatan orang tua Quinton Anderson dalam hidupnya, kami juga yakin bahawa kehidupan kencan Quinton Anderson Reynolds mesti kacau. Juga, tidak ada petunjuk yang diberikan oleh Quinton Anderson Reynolds Quinton Anderson Reynolds menjodohkan kehidupan oleh ibu bapanya ketika mereka melepaskan janji temu dengan Quinton Anderson. Dia selalu menjauhkan hidupnya dari paparazzi. Juga, di media sosial Quinton Anderson Reynolds tidak pernah menyiarkan apa-apa mengenai kehidupannya yang berpacaran. Sepertinya Quinton Anderson Reynolds tidak pernah menyukai sesiapa sahaja yang berada di ruang peribadi. Nampaknya single Quinton Anderson Reynolds juga tidak ada maklumat siapa kekasihnya.

Quinton Anderson Reynolds jumlah aset:

Jumlah aset Quinton Anderson Reynolds dianggap sangat banyak oleh pengkritik tetapi mengecewakan mereka jumlah keseluruhan aset bintang ini tidak banyak. Dikabarkan bahawa jumlah penilaian Quinton Anderson Reynolds adalah 1 juta USD. Pada mulanya media dan peminat menjangkakan bahawa jumlah aset Quinton Anderson Reynolds pasti besar kerana ibu bapa Quinton Anderson memiliki jumlah aset 12cm juta USD, dan ibunya memiliki aset 11 juta USD. Tetapi dugaan ini sia-sia ketika ayah Quinton Anderson Reynolds mengumumkan bahawa Quinton Anderson Reynolds tidak akan mendapat wang dari jumlah asetnya. Menjadi tinggal di rumah besar ayahnya, Quinton Anderson Reynolds selalu menjalani kehidupan yang mewah, dalam hidupnya. Dia mendapat jumlah aset sebanyak ini dengan bantuan karya kameranya dan beberapa kerja teknikal. Walaupun Quinton Anderson Reynolds tidak mendapat jumlah aset ayahnya, dia mendapat sejumlah wang dari bapanya yang meninggal dunia. Dikhabarkan bahawa separuh daripada jumlah aset ayahnya diserahkan kepada badan amal di Florida. Tidak diragukan lagi bahawa jumlah aset Quinton Anderson Reynolds tidak boleh kurang daripada ayahnya kerana kerja dan kemahirannya yang sangat baik yang ditunjukkannya di belakang pentas. Dana amanah khas diberikan kepada Quinton Anderson Reynolds dari jumlah aset ayahnya. Menjadi anak jutawan tetapi dia masih gagal meraih lebih banyak kejayaan daripada Jk .

Wang Quinton Anderson

Quinton Anderson Reynolds media sosial:

Quinton Anderson Reynolds lelaki sosial seperti bapanya. Bapa Quinton Anderson Reynolds juga seorang yang sosial dan mempunyai akaun twitter aktif dengan pengikut 14k. Quinton Anderson Reynolds juga menggunakan platform media sosial Instagram, Facebook, dan twitter. Walaupun akaun media sosial Quinton Anderson Reynolds di Facebook tidak diketahui oleh banyak orang dan hanya mempunyai 780 rakan tetapi akaun media sosial Quinton Anderson Reynolds di twitter cukup popular dan mempunyai sekurang-kurangnya 147 k pengikutnya, Quinton Anderson Reynolds juga tweet mengenai beberapa kehidupan sehariannya dan sepertinya twitter adalah platform media sosial yang paling disukai oleh Quinton Anderson Reynolds. Dia di akaun twitternya juga memaparkan mengenai projek yang diusahakannya. Dia sekali menyiarkan di media sosial mengenai filemnya yang akan datang di mana dia bekerja di belakang pentas di bidang kamera. Media sosialnya diketahui oleh orang-orang ketika di salah satu laman peminat ayah Quinton Anderson, akaun twitternya diumumkan. Sejak itu, terdapat banyak senarai orang yang mengikuti Quinton Anderson Reynolds di media sosialnya. Dia tidak mempunyai Profil Facebook yang aktif

Quinton Anderson Reynolds umur, ibu bapa, keluarga, agama:

Quinton Anderson Reynolds berumur 2021 adalah 32 tahun. Ketika Quinton Anderson Reynolds berumur 5 tahun, dia diadopsi oleh Quinton Anderson Reynolds bapa bukan biologi yang merupakan seorang pelakon. Selama berabad-abad, Quinton Anderson Reynolds dilihat sangat kurang di media dan nampaknya Quinton Anderson Reynolds yang berusia 32 tahun tidak benar-benar berinteraksi dengan orang-orang yang berasal dari media. Sebagai Quinton Anderson Reynolds semua berada di industri media dan adik perempuannya tidak ada di media. Ibu bapa Quinton Anderson Reynolds mengikat tali pada tahun 1988 sejurus selepas perkahwinan ibu bapa Quinton Anderson, satu-satunya adik perempuannya datang ke dalam kehidupan mereka. Tetapi nampaknya ibu bapa Quinton Anderson Reynolds mempunyai beberapa perselisihan faham di antara mereka pada awal tahun 1990 kerana ibu bapanya bercerai pada tahun 1993. Pada masa perceraian ibu bapa Quinton Anderson Reynolds dia baru berusia 7 tahun. Di kalangan ibu bapa, ibunya memikul tanggungjawab untuk menjaga keluarganya yang tinggal kerana ayah mereka meninggalkan keluarga Quinton Anderson. Terdapat sekurang-kurangnya 3 orang tua ibu bapa Quinton Anderson Reynolds kerana ibu bapa ayah Quinton Anderson melakukan tiga perkahwinan. Bapa Quinton Anderson Reynolds hanya menikah dengan ibu kandungnya yang merupakan liana Anderson. Quinton Anderson Reynolds memberitahu di salah satu catatan twitternya bahawa ada keluarga berkumpul dalam keluarga mereka setiap pagi dan semua anggota keluarga tehri sangat dinasihatkan untuk mengambil bahagian dalam pesta ini. Berhubungan dengan Quinton Anderson Reynolds ibu bapanya dan terutama keluarganya adalah aset berharga dalam hidupnya dan dia lebih jauh mengatakan bahawa menjadi yang terkecil dan yang tidak berfungsi dalam industri media di seluruh keluarganya. Dia jarang mendapat masa untuk bertemu keluarganya. Ibu kandungnya menurutnya adalah satu-satunya dalam keluarganya yang menyokongnya ketika memilih kerjayanya sebagai kamera lelaki. Sejak kematian ayah Quinton Anderson, tidak ada satu hari pun yang tidak dilewatkan oleh Quinton Anderson Reynolds. Dia mengatakan bahawa ayahnya hanya keluarga dan ibu bapa kepadanya tetapi melambangkan sahabatnya di seluruh dunia. Kerabat yang dekat dengan keluarga Quinton Anderson Reynolds adalah kait Reynold, James, dan Sara. Quinton Anderson Reynolds juga diketahui mempunyai kawan baik dengan bapa saudaranya yang bernama James. Dia juga rapat dengan Reynold yang merupakan pelakon. Terdapat bukan anak dan bukan pasangan Quinton Anderson. Quinton Anderson Reynolds tinggi dalam cm adalah 198 perintah dalam meter itu agama 1.98 m menurut Quinton Anderson Reynolds adalah dan bahagian penting dalam keluarganya. Dan dia mengatakan bahawa dia Quinton Anderson Reynolds dan keluarganya dengan tegas mengikuti agama Kristian. Di sana keluarga biasa pergi ke gereja setiap hari Ahad. Beranggapan sepertinya Quinton Anderson Reynolds adalah seorang yang beragama, tetapi dadanya tidak dilihat sama agamanya seperti itu (Quinton Anderson)

Penampilan Quinton Anderson:

Quinton Anderson Reynolds seperti ayahnya mendapat penampilan estetik. Dia mempunyai mata coklat dan rambut hitam, dan ukuran bicep Quinton Anderson Reynolds adalah 13. Walaupun beberapa pengkritik media mengatakan bahawa Quinton Anderson Reynolds kelihatan sangat mirip dengan ayahnya walaupun mereka tidak berkaitan dengan darah. Mereka juga mempunyai ciri-ciri wajah yang umum di dalamnya. Penampilannya merangkumi ukuran yang ideal adalah badannya yang 40-35-43 ceruk. Dia mempunyai rambut sutera. Dia telah memotong rambut dan senyuman yang menggemaskan.

Sisters od Quinton Anderson- Deidra Hoffman:

nama adik perempuan quinton ialah Deidra Hoffman. Dia, Deidra Hoffman adalah satu-satunya anak perempuan kandung dari Reynolds Anderson jr. Dia adalah ibu kepada mckenzie Hoffman Dan Megan Hoffman dan nama suami Quinton adalah Chris Hoffman. Deidra Chris Hoffman tinggal sekarang di Michigan di Amerika. Ibu quinton adalah pelakon pemenang anugerah Emmy. Pada tahun 2009 saudara perempuan Quinton Anderson Reynolds didiagnosis dengan penyakit imun auto. Deidra Hoffman adalah anak perempuan Loni. Loni pertama kali berkahwin dengan pengurus harta tanah, tetapi perkahwinan mereka menjadi huru-hara dan mereka kemudian memutuskan perkahwinan itu sebelum kelahiran Deidra Hoffman. Deidra Hoffman adalah anak perempuan pinggang dan Bruce Hasselberg. Ibu Bruce Hasselberg bekerja di sebuah universiti di University of Minnesota. Dia bekerja mereka sebagai profesor di universiti. Deidra tidak pernah bercakap mengenai profesionnya di media. Pada tahun 1999, Deidra didapati mempamerkan kemahiran lakonannya dalam salah satu adegan 'Cozy Portrait,' yang disiarkan di 'Lifetime.' Berikutan lakonannya dalam drama bersejarah ini, pada tahun 2014, dia melakonkan watak sampingan dalam 'The Doctors', sebuah sitkom Amerika. Dia juga dilihat mempamerkan lakonannya dalam 'Jayne Marie Mansfield' dalam filem TV 1980 'The Jayne Kisah Mansfield. ' Deidra adalah orang yang sensitif sejak dilahirkan dan secara konsisten menghindari perhatian. Sumber mendapati bahawa dia mengikat hubungan dengan Chris Hoffman. Mereka bertarikh cukup lama dan kemudian mereka berkahwin setelah dua tahun. Deidra dikhabarkan mendapat rawatan dari penyakit sklerosis berganda. Penyakit ini menjadikan sistem ketahanan saudara perempuan Quinton Anderson Reynolds agak lemah. . Loni dilihat menyokong anaknya Deidra sepanjang perjalanan rawatannya. Dia pergi bersama Deidra ketika pergi ke hospital untuk mendapatkan rawatan. Deidra Hoffman dibawa ke dunia pada tahun 1965 dan ibunya memberikan nama Dedra Kaye Hasselberg. Loni melahirkan Deidra di Roseville, Minnesota, Amerika. Dia tinggal di Amerika sejak kelahirannya. Kewarganegaraannya adalah Kaukasia-Putih, dan agamanya sama dengan ibunya. Dia adalah gadis paling manis dari ibu bapanya yang bernama Bruce Hasselberg dan Loni Anderson. Bruce Hasselberg ditemui mati di hospital pada bulan September 2018 di Pusat Perubatan Jupiter. Dia dianggap mati oleh doktor kerana penyakit jantung.

Perkara kegemaran Quinton Anderson:

Menurut Quinton Anderson, pelakon kegemarannya mengikut penampilan adalah Daughter Sharon. Dia mengatakan bahawa dia telah menonton hampir setiap filem pelakon ini. Menurutnya kualiti yang paling digemari adalah dia suka cara pergerakan mata yang dia lakukan dalam lakonannya. Dia mengatakan bahawa dia paling suka lakonan sharbion dalam filem kegemarannya "keajaiban untuk syurga". Dia menambah bahawa pelakon kegemarannya di Amy kicker dan perkara yang disukai oleh Quinton Anderson Reynolds adalah kerana cara bercakap yang lancar dalam menyampaikan dialog dalam filem alias. . Quinton Anderson Reynolds adalah peminat bunga dan dia mengatakan bahawa di antara bunga dia paling suka warna ungu mawar. Sebab di sebalik keinginan bunga kegemaran ini adalah kerana ungu melambangkan keharmonian dan kedamaian. Hidangan kegemaran Quinton Anderson Reynolds adalah pizza Itali. Dia adalah peminat pizza babi terbesar. Dia mengatakan bahawa semasa bercuti dia makan sekurang-kurangnya 3 pizza sehari. Quinton Anderson Reynolds juga pencinta haiwan kesayangan dan haiwan kesayangan yang paling digemari olehnya adalah kucing, dia mengatakan bahawa nama lakonannya adalah Leo dan kegemarannya ke tempat itu adalah Greece. Dia menambah bahawa hobi kegemarannya untuk meluangkan masa lapang dengan melukis, membuat sketsa, berenang, dan bersenam. Quinton Anderson Reynolds mengatakan bahawa buku kegemarannya adalah harry potter dan pengarang kegemarannya adalah Paulo Coelho. Quinton Anderson Reynolds suka menonton filem seram. Juga seperti orang media sosial Quinton Anderson Reynolds, dia suka berinteraksi dengan beberapa orang kegemaran dalam hidupnya.

BEBERAPA FAKTA CEPAT MENGENAI QUINTON ANDERSON:

 1. Ayah Quinton Anderson adalah yang paling dekat dengannya dalam seluruh keluarganya. Ayahnya pada mulanya adalah satu-satunya yang dapat menolong menjana pendapatan Rumah Tangga .
 2. Dia dalam salah satu temu bualnya memberitahu bahawa Quinton Anderson Reynolds adalah salah satu pencapaian terbaik dalam hidupnya. Dia mengatakan bahawa setelah melihat anaknya, dia selalu merasa lebih baik .
 3. Pada tahun 1994, ketika ibu bapa Quinton Anderson Reynolds bercerai, Quinton Anderson Reynolds ditinggalkan sendirian, dan dia menyokong ibunya pada hari-hari yang menyedihkan itu.
 4. Menurut ibu Quinton Anderson Reynolds, dia mahukan seseorang yang dapat menjaga Quinton Anderson Reynolds dan untuk alasan ini ayahnya juga membiarkannya menjaga pengasuh yang menjaga Quinton Anderson Reynolds ketika ibunya berada di luar.
 5. Dia menamatkan pendidikan matrik dari sekolah terkenal di Florid yang dipanggil sekolah Palm dan dia adalah pemain bola sepak yang hebat dan itulah salah satu sebab mengapa dia mendapat biasiswa bola sepak ketika dia menamatkan pengajian sarjana dari universiti California.
 6. Quinton Anderson Reynolds telah melayani industri Holly Wood sejak 20 tahun.
 7. Dia menjadikan semua orang yang muncul di TV cantik kerana kemahiran kamera yang luar biasa. Dia juga adalah pemilik beberapa Camcorder Terbaik .
 8. Dia adalah yang paling dekat dan juga sahabat baik lee Corso. Kerana analisis lee Corso yang hebat di TV, dia juga peminatnya.
 9. Akaun media sosial Quinton Anderson Reynolds di twitter adalah satu-satunya akaun yang diketahui oleh orang ramai. Akaunnya dengan nama Quinton Anderson Reynolds di Instagram tidak aktif. Tetapi dia dikhabarkan mengetahui semua Trend Media Sosial Terkini yang Harus Anda Ketahui pada abad ke-21.
 10. Quinton Anderson Reynolds mempunyai badan atletik, dan dia suka bersenam dan yoga pada masa lapang.
 11. Setelah perceraian ibu bapa Quinton Anderson, mereka berpindah ke sebelah timur Florida.
 12. Juga dikhabarkan bahawa banyak penghargaan yang dimenangi oleh ibu bapa Quinton Anderson habis terjual ketika mereka bercerai yang juga menunjukkan kebencian yang dimiliki ibu bapa Quinton Anderson pada masa itu antara satu sama lain. Anugerah itu semua dijual di Las Vegas untuk wang. Masih ada banyak Nasihat Kehidupan Terbaik yang anda dapat dari kejayaan mereka.
 13. Kerana tingkah laku kasar ayah Quinton Anderson Reynolds ibunya menentangnya untuk pergi ke ayahnya untuk berjumpa. Bapa Quinton Anderson selepas perceraian itu tinggal di sebelah barat Florida.
 14. Ini menyedihkan bagi Quinton Anderson Reynolds kerana bapanya tidak memberinya wang tetapi sebaliknya menjadikan keponakannya yang digelar sebagai LEE BROWN sebagai penerus masa depannya.
 15. Quinton Anderson Reynolds mendapat dana khas dari wang ayahnya.
 16. Quinton Anderson Reynolds terkenal dalam industri kerana kemahiran kamera yang hebat, dan dia juga dipuji oleh bapanya untuk tidak menggunakan sumber yang tidak ada dalam industri Holly Wood. Quinton Anderson Reynolds mendapat nama sendiri dalam industri dengan bekerja keras. Ayahnya memanggilnya pencapaian terbesar. Tidak syak lagi Grunt Work membuahkan hasil.
 17. Ayah Quinton Anderson adalah peminat anaknya sendiri. Quinton Anderson Reynolds diadopsi oleh bapanya pada tahun 1988. Berita pengangkatan itu juga dilaporkan oleh akhbar Florida. Brithday ayahnya termasuk dalam Hari Lahir Selebriti
 18. Quinton Anderson Reynolds dilihat dekat dengan ayahnya di perdana filem. Sebagai anak bintang yang selalu dikelilingi oleh kamera, Quinton Anderson Reynolds telah membayar banyak untuk menjaga kehidupan peribadinya dari dunia fantasi media.
 19. Adalah keinginan Burt untuk menjauhkan anaknya dari asetnya.
 20. Satu-satunya harapan arwah ayahnya adalah untuk mendapatkan anak kandung mereka, tetapi perkara itu berlaku walaupun dia berada dalam pelbagai hubungan dengan banyak wanita di dunia. Tetapi tidak lama kemudian hasratnya dipenuhi ketika Quinton Anderson Reynolds diterima pakai.
 21. Ayahnya didiagnosis menghidap Copd .

Sebab Pemisahan Ibu Bapa Quinton Anderson:

Ini adalah perceraian yang sangat tidak baik oleh ibu bapanya yang dilakukan pada tahun 1993. Sebab di sebalik perceraian itu ialah Bapa BURT (Quinton Anderson Reynolds) terperangkap dalam kes curang dan ibunya sakit kerana tingkah laku ayahnya yang tidak menentu. Pada masa perceraian Quinton Anderson Reynolds ibu bapa menjual anugerah dunia emas mereka juga. Quinton Anderson Reynolds setelah perceraian ibu bapanya disaman pergi ke Florida untuk menemui ayahnya. Kerana tindakan kasar dan kasar Burt isterinya, itulah ibu Quinton Anderson Reynolds akan menghantar pengasuh untuk menjaga Quinton Anderson. Tidak syak lagi Quinton Anderson Reynolds mempunyai masa yang sukar setelah perceraian ibu bapa mereka. Beberapa peguam perceraian terbaik disewa oleh mereka. Ibu bapanya juga saling mendakwa sebagai Kesalahan .

Perceraian Quinton Anderson

Bapa Quinton Anderson:

Burt Reynolds adalah suara artis dan pelakon. Dia menunjukkan kemahiran lakonannya dalam banyak filem dan drama yang memikat, pembebasan dll. Bapa Quinton Anderson Reynolds terkenal dalam duet kayu Holly kerana kemahiran lakonannya yang hebat. Ayahnya juga memainkan peranan utama dalam pergerakan itu. Nama panggilan ayahnya adalah BURT dan BUDDY. Nama kelahiran ayahnya ialah Burton Leon Reynolds Jr. Bapa kepada Quinton Anderson Reynolds dilahirkan pada 11 Februari 1936. Dia ditemui mati di hospital Florida yang digelar sebagai HOSPITAL PALM BEACH COUNTY. Hospital ini berada di Florida dan kematian bapanya disebabkan oleh serangan jantung. Ayahnya ditempatkan di Tanah Perkuburan Holly Forever yang terletak di Florida. Bapa Quinton Anderson Reynolds baru berusia 82 tahun ketika dia meninggal dunia. Bintang bapanya ialah Aquarius. Ayahnya dilahirkan di Michigan di Amerika. Ayahnya juga didapati belajar di sekolah yang sama dari mana Quinton Anderson Reynolds belajar. Ayahnya mengambil ijazah matrik dari sekolah pantai Palm tinggi. Dia adalah sahabat terdekat phi delta theta. Bapa Quinton Anderson Reynolds juga merupakan penerbit, penulis, kolumnis, dan penyanyi. Ibu dari nama bapa Quinton Anderson adalah Harriet Fournette dan bapa kepada Quinton Anderson adalah Burton Milo Reynolds. Quinton Anderson Reynolds juga mempunyai saudara perempuan, tetapi namanya masih belum diketahui. Ayah kandung Burt Anderson adalah John Burton Reynolds dan Effie May Thompson. Bapa bapa Quinton Anderson adalah seorang lelaki yang bernama Erik Ritzer. Lagu yang dirilis di bawah produksi ayah Quinton Anderson adalah Mercury. Badan Quinton Anderson Reynolds kurus. Ketinggian ayah Quinton Anderson adalah 5'11 ”. Berat Quinton Anderson Reynolds ialah 80 kg. Etnik bapa Quinton Anderson adalah orang Scotland dan Amerika. Ibu bapanya berasal dari Switzerland. Bapa Quinton Anderson Reynolds mempunyai rambut kelabu dan mata hitam. Menurut bapanya, Quiton selalu bermain di Hip Hop Fashion tahun 90-an .

Perkara Kegemaran Bapa Quinton Anderson Reynolds
1- Pelakon kegemaran Richard Griffiths
2- Filem kegemaran voila
3- Pelakon kegemaran Meryl Streep
4-warna kegemaran Hitam
5-masakan kegemaran Orang India
Gadis-gadis yang dikencan oleh ayah Quinton Anderson Reynolds
1- Farrah Fawcett
2- Asa Maynor
3- Lori Nelson
4- Pantai Dinah
Filem di mana bapa Quinton Anderson Reynolds berfungsi
1- Dan Ogos
2- Shade Petang
3- Halaman Terpanjang
4- Bermula Berulang
5- Malam Boogie
Penghargaan ayah Quinton
1- Pelakon terbaik
2- Pelakon penyokong terbaik
3- Pelakon filem pelakon penyokong terbaik
4- Pelakon terbaik
5- Pelakon yang cemerlang
Iklan TV Burt Reynold
Petroleum Britain
Filem Kodak Max
mako
Bir Miller Lite

Soalan Lazim

1. Berapakah bilangan gadis yang dijodohkan oleh bapa Quinton Anderson Reynolds?

Bilangan gadis yang dikencan oleh bapa Quinton Anderson Reynolds adalah tiga belas. Di antara semua 13 kekasih Reynold yang kejam ini dia hanya menikahi ibu Quinton Anderson Reynolds yang namanya loni Anderson. Oleh itu, jika anda tidak tahu bahawa Bagaimana Mendapatkan Girlfriend (GF)? maka anda mesti bertanya kepadanya.

2. Di manakah Quinton Anderson Reynolds sekarang?

Quinton Anderson Reynolds tinggal bersama keluarganya yang merangkumi adik perempuannya dan ibunya di Florida. Dia menjalani kehidupan terbaiknya dengan mengikuti impiannya untuk menjadi seorang kamera.

3 Adakah Quinton Anderson Reynolds kini bujang?

Nampaknya Quinton Anderson Reynolds masih bujang pada tahun 2021. Kerana dia tidak kelihatan di mana-mana dengan teman wanitanya. Juga Quinton Anderson Reynolds selalu bersikap peribadi mengenai hubungannya.

4 Apakah nama-nama ibu bapa utama Quinton Anderson Reynold?

5 Adakah Quinton Anderson Reynolds anak kandung Burt Reynolds?

Tidak, Burt Reynolds tidak mempunyai anak kandung. Dia mengadopsi Quinton Anderson Reynolds pada tahun 1988. Berita mengenai adopsi itu disebarkan kepada umum oleh jawatan yang dibuat oleh Palm Beach.

6 Berapa banyak perkahwinan yang dilakukan oleh ibu Quinton Anderson Reynolds?

Ibu Quinton Anderson Reynolds melakukan 4 perkahwinan. Dia berkahwin dengan Bruce hasselberg pada tahun 1994, dia kemudian menikahi Bob Flick pada tahun 2008, Ross Bickel pada tahun 1994 dan dari tahun 1974 - 1981. Dia kemudian menikah dengan Burt Reynolds pada tahun 1994.

7 Siapakah ibu kepada Quinton Anderson Reynolds?

Ibu kepada Quinton Anderson Reynolds adalah Loni Anderson. Loni adalah pelakon. Dia terkenal di industri media kerana peranannya di PJK sebagai penyambut tetamu.

8 Apakah nilai bersih ibu Quinton Anderson Reynolds?

Loni Anderson, ibu kepada Quinton Anderson Reynolds mempunyai nilai bersih kira-kira 55 Juta dolar.

9 Di manakah Loni Anderson, ibu kepada Quinton Anderson Reynolds?

Loni anderson bagaimanapun jauh dari filem kayu holly tetapi dia masih membuat kehadirannya terkenal dalam acara amal dan perdana filem .

10 Apakah nama kelahiran Loni Anderson? Berapa banyak filem yang digunakan Loni?

Nama kelahiran Loni Anderson ialah Loni Kaye Anderson. Loni bekerja dalam 8 filem. Filem di mana dia bekerja adalah Nevada Smith, Stroker ace, The lonely guy, Munchie, A night at Roxberry, 3 ninjaas dan semua anjing pergi ke syurga

KESIMPULAN:

Quinton Anderson Reynolds menjadi anak angkat ayahnya tidak pernah dilihat mendapat kelebihan dengan nama ayahnya. Quinton Anderson Reynolds adalah orang rahsia seperti kakaknya, dan dia tidak menunjukkan aktiviti yang dilakukannya dalam hidupnya melalui media sosial. Quinton Anderson Reynolds pernah dilihat menemani ayahnya di karpet merah.

ARTIKEL BERKAITAN

Erin Angle David Rubulotta Letesha Marrow