R cukupinternet juga dikenali sebagai r / cukupinternet . Subreddit ini telah dilarang kerana melanggar dasar kandungan . Oleh itu, sisi gelap reddi t masih ada dan anda boleh menemui kandungan kontroversi di r / cukupinternet kerana pelanggaran dasar Reddit terhadap kandungan ganas.

R cukupinternet

:eight_pointed_black_star: Apa itu Reddit dengan kata mudah?

Reddit pada dasarnya adalah rangkaian komuniti yang besar, di mana individu yang diberi kuasa bertindak balas terhadap apa sahaja yang dapat mereka fikirkan, merangkumi politik, budaya popular , sains, filem, novel, topik paling aneh, bahkan perkara seperti tidak selamat untuk perniagaan.

Reddit dibahagikan lebih jauh kepada kira-kira satu juta kumpulan "subredit", masing-masing merangkumi isu yang berasingan. Subreddit disebut "r /," yang merupakan elemen dari Alamat yang digunakan oleh Reddit. Sebagai contoh, r / nba adalah anak syarikat di mana orang bercakap mengenai Persatuan Bola Keranjang Kebangsaan dan dalam permainan, lelaki bercakap membincangkan bermain. Dan ini adalah subreddit sederhana, walaupun boleh menjadi aneh, seperti r / birdswitharms, sub-site burung bersenjata.

Semasa anda pergi ke Reddit pada saat pertama, anda mungkin agak bingung dengan semua yang anda lihat, tetapi inilah kejayaan ringkas. Halaman arahan menawarkan anda beberapa artikel yang ada di Laman Web, diambil dari pelbagai tinjauan. Sekiranya anda tidak masuk ke topik ini, anda boleh mengetuk salah satu pautan di kotak Jatuh bawah di bawah Buat Catatan (apabila profil Reddit telah masuk ) dan di sepanduk bawah, yang disebut Popular Posts.

Sekiranya seseorang memenuhi kriteria tertentu, boleh memulakan subreddit subjek. Oleh itu, anda akan mempunyai akaun Reddit, profil anda mesti berumur sekurang-kurangnya satu bulan, dan akaun anda mestilah agak aktif dan telah mencapai jumlah mata karma yang diperlukan. Jumlah peratusan mata karma yang diperlukan tidak terpaku, tetapi hanya Reddit yang mengetahui kuantiti.

:small_red_triangle_down: Mendaftar

Walaupun Reddit kelihatan di luar kawasan anda, anda boleh bergabung kembali di bahagian atas skrin Reddit besar dan klik pada pilihan pendaftaran ungu. Isi borang di halaman untuk mendaftar. Dan Reddit tidak membataskan anda hanya untuk 1 profil. Anda boleh memilih beberapa identiti untuk log masuk berdasarkan subreddits yang ingin anda sertai. Sebagai contoh, kapal selam tertentu mahu artikel diungkapkan kepada orang lain, tetapi ada baiknya ada satu manusia di sana, satu dalam sub-laporan acara sukan. Beberapa individu menggunakan profil sekali pakai, misalnya, ketika mencari hubungan atau bimbingan pakar.

Setelah anda bergabung, Reddit mungkin memberi anda cadangan untuk mengenal pasti forum aktif yang sesuai dengan minat anda. Sekiranya anda mendapat maklumat kumpulan tertentu untuk dimasukkan, kembali dan laksanakan kata kunci dalam borang carian. Walau bagaimanapun, anda mungkin mencari dan meneroka kata kunci yang sesuai.

Sesiapa sahaja boleh mengambil bahagian dalam banyak penentuan yang anda mahukan dalam pelbagai subjek untuk memastikan penerangan aspirasi anda. Mungkin ciri Reddit yang paling menarik ialah anda akan bersembunyi atau rendah secara profesional seperti yang anda mahukan. Kerana semua sifat menarik ini, tidak mengejutkan bahawa terlalu banyak pelanggan berminat.

:small_red_triangle_down: Pengguna negara Reddit

Anggota Reddit kebanyakannya dikenali di seluruh dunia . AS menempatkan 223.48 juta anggota Reddit. Australia, Brazil , Filipina dan India juga mempunyai pengikut Reddit yang signifikan. Sembilan negara dengan komuniti pengguna Reddit yang besar adalah seperti berikut:

Negara Bilangan pengguna Reddit
Amerika Syarikat 223.48 juta
Inggeris 6.51 juta
Australia 17.88 juta
Poland 8.27 juta
Kanada 6.17 juta
India 14.26 juta
Filipina 9.59 juta
Brazil 8.18 juta
Belgium 7.84 juta

:white_square_button: Ringkasan:

Sekiranya anda log masuk untuk reddit, ikon ini menyusun entri Terhebat, Segar, Terbaru, Terbaik atau Trend . Oleh kerana anda tidak dilog masuk, ia akan memesannya oleh pelayan yang anda pilih (dan bukannya Teratas) bersama dengan Cool, Baru, Teratas, atau Trending. Di dalam kotak teks, anda dapat membaca cerita dan subreddit yang dihubungkan dengan istilah tertentu. Pertanyaan “Piala Dunia”, misalnya, akan membuka banyak artikel Piala Dunia yang terkenal dan subditud yang bersangkutan, termasuk r / worldcup atau r / sports.

:eight_pointed_black_star: Apa itu Reddit Karma?

Mengenai Reddit Karma

Kerana privasinya, Reddit menggunakan "karma" untuk menilai reputasi anggota. Jumlah anugerah karma yang dinyatakan oleh setiap akaun pengguna. Apabila karma tumbuh, kekuatan anda di Laman Web juga cenderung meningkat. Semakin banyak karma yang diperoleh seseorang, dan semakin tinggi ahli tertentu yang membawa anda.

:small_red_triangle_down: Terdapat dua jenis karma:

 1. Kongsi karma diperoleh melalui suara positif untuk artikel yang anda terbitkan.

 2. Ucapan Karma diperoleh daripada memuat naik komen mengenai topik yang anda buat.

Sama ada orang lain menurunkan komen dan siaran anda dengan cukup sehingga sekarang penarafannya kurang dari 0, anda mungkin juga mula kehilangan karma. Secara amnya , anda mesti menyebarkan artikel berkualiti tinggi dan sentiasa memberi komen mengenai kandungan orang lain. Oleh itu, ia cuba menangani pemikiran asal anda.

:eight_pointed_black_star: Subredit terbaik yang harus anda langgani

:small_red_triangle_down: r / Futurologi

Suka artikel teknikal, dan tidakkah anda peduli dengan laporan atau isu kewangan terbaru Apple di media Sosial? Lupakan pilihan / r / tech dan pergi ke Futurology. Itu semua berkaitan dengan tamadun teknologi terbesar, lebih glamor, dan paling berani.

:small_red_triangle_down: r / Nonononoy

Sepanjang sub komunikasi ini, individu mengemukakan rakaman kejadian ketika semuanya kelihatan salah, namun malapetaka hingga saat terakhir dapat dielakkan. Ini boleh menjadi sesuatu yang mencegah kemalangan mengerikan, pulangan hebat dari pesaing dan bukannya penyerang. Anda jarang mengetahui apa yang anda akan dapati di seluruh sub ini, tetapi biasanya mendebarkan.

:small_red_triangle_down: r / ReverseAnimalRescue

Ia menggembirakan seisi keluarga. Orang boleh mengambil klip dan GIF manusia yang membantu haiwan peliharaan dan membalikkannya untuk menjadikannya berbahaya. Jadi, walaupun anda hanya melihat video yang dicerminkan dan anda tidak perlu tersenyum, jika kucing membuat paip selokan , jatuh kanggaru ke tasik atau beruang melambung dan menyerahkannya ke menara .

:small_red_triangle_down: r / Gif

Manusia belum berusaha memasukkan terlalu banyak subreddit standard di sini pada koleksi. Walau bagaimanapun, r / gif menjadi terlalu baik untuk diabaikan. Sebagai salah satu kapal selam terbesar dan paling berjaya Reddit, ia mempunyai aliran bahan berasaskan web yang hampir tidak berkesudahan. Itulah yang hebat mengenainya. Di mana-mana, r / gif memberikan gambaran keseluruhan mengenai apa yang berlaku bukan sahaja di Laman Web tetapi di seluruh dunia. Sekiranya sesuatu yang besar, mengejutkan atau tidak dapat dilupakan berlaku baru-baru ini, anda mungkin menjangkakan bahawa entah bagaimana sub ini akan berakhir dengan video kejadian yang sesuai . Semua orang berada di sini dengan cara terpantas dan termudah.

:small_red_triangle_down: r / PhotoshopBattles

Walaupun anda tidak cukup untuk mengambil bahagian dalam "pergaduhan" dalam penyuntingan Foto , subseksyen ini pasti patut dikunjungi. Fungsinya adalah seperti berikut: ahli memuat naik gambar yang siap diedit dan kemudian mengubah dan menyusun gambar sebelum mereka diterbitkan di utas perbincangan. Hasilnya hampir selalu menggelikan, beberapa di antaranya cukup menakjubkan.

:small_red_triangle_down: r / Buku

Pengetahuan terbaru mengenai buku dan penulis terkenal dan perdebatan mengenai penulisan merangkumi Homer hingga Jonathan Franzen boleh didapati di r / Books. Subreddit biasanya merangkumi perbincangan Kumpulan dengan kesejahteraan . Mungkin yang paling ketara, r / Books mengadopsi kebijakan Reddit Arthur, melarang salinan dan kedudukan rendah hati yang lain, dan mengharuskan ucapan itu mengekalkan semacam kebaikan sosial. Terhubung ke internet, pencinta buku akan menemui banyak rangkaian sosial yang menyenangkan seperti r / buku untuk memenuhi permintaan membaca mereka.

:small_red_triangle_down: r / 100 tahun

Sub-ujian ini dapat digunakan untuk membaca artikel mengenai kejadian abad yang lalu. Ahli-ahli sejarah akan sentiasa menemui perkara-perkara baru untuk tahu setiap hari, dan mereka akan mempunyai masa yang hebat perusing laman web ini penuh dengan menarik imej, petikan, klip jurnal, dan lain-lain (sekarang, jelas, pada tahun 1920, yang mempunyai tawaran hebat untuk tawaran ). Sekiranya anda meminati sejarah atau ingin menimba ilmu, ini adalah peluang untuk anda.

:white_square_button: Ringkasan:

Reddit, identiti "laman web pertama" - mempunyai segalanya untuk semua orang. Sekiranya citarasa anda bergaya, meluas atau tidak biasa dan gelap, kami pasti anda akan menemui sekumpulan kekasih Reddit. Tidak bergurau - walaupun ada jaringan hidup yang komited untuk menghargai estetika data untuk pemuliharaan video. Oleh itu, pasti, ada sesuatu yang anda sukai mengenai Reddit. Teknik ini melalui banyak sampah yang dapat menemukan banyak perkara yang menarik - sehingga kami telah menyiapkan rekod subreddit Reddit yang sederhana.

:eight_pointed_black_star: Dark Side of Reddit - Beberapa subreddit yang paling mengerikan

Bahagian Gelap Reddit

Reddit telah menjadi elemen popular dalam kontroversi Web atau bahkan kewartawanan seperti CNN. Nampaknya masyarakat Reddit (subreddit) r / cukupinternet dihalang. Yang paling kita dapati adalah bahawa ia tidak diizinkan kerana kandungan ganas. Contoh beberapa subreddit gelap / mengganggu / menjijikkan terdapat di bawah:

:small_red_triangle_down: r / Kejadian

Ini mengenai seseorang yang memuat naik sebilangan besar personaliti bogel. Foto-foto ini diambil dari awan IOS sandaran jauh mereka.

:small_red_triangle_down: r / Deepfakes

Anda mungkin telah memperhatikan satu lagi klip konspirasi dari [Vlogger]> ( Cara Menjadi Umbi Anda ) Shane Dawson semasa dia membincangkan fenomena wajah seseorang ini.

:small_red_triangle_down: r / GunsForSale

Cukup jelas. Tentunya ini dilarang, namun mengejutkan selama 7 tahun, ini berterusan.

:small_red_triangle_down: r / Penjualan Kedai

Laman web pertama yang saya dapati baru-baru ini dibina untuk mengelakkan anak-anak membeli - belah .

:small_red_triangle_down: r / Bunuh Diri yang Disahkan

Komuniti meneroka masalah bunuh diri. Kerana semua orang dapat mengakses URL tertentu, bahkan mendaftar di "Saya lebih dari 18", sementara tidak berada di usia yang baik, anak - anak muda atau remaja mungkin merasa tertekan dan terpengaruh untuk melakukan sesuatu yang buruk, mengerikan dalam situasi sebenar.

:white_square_button: Ringkasan:

Nampaknya banyak bahagian negatif Reddit sama ada tertutup, tersembunyi, pengikut terhad, dll. Sementara itu, Reddit tidak dapat menyukainya dan menyekat Laman Web kerana pelanggaran hak asasi manusia. Namun, persepsi masyarakat Reddit juga terbukti. Semua perkara ini boleh didapati.

Soalan Lazim - Soalan Lazim

 • :one: Bagaimanakah ia datang untuk Permulaan setiap hari?

Capodimonte "yang banyak hari ini" mempunyai sejarah aneh yang tidak ada yang benar-benar tahu, tetapi orang yang mencipta setara dalam talian mungkin ditemui.

 • :two: Bagaimana subreddit dapat dijumpai?

Pertama, di halaman utama terdapat kotak kata kunci. Taipkan subjek yang anda mahukan, tetapi tidak mungkin anda akan menemuinya. Anda perlu mendaftar dan mengaktifkan tema NSFW dalam pilihan sama ada anda mencari masalah NSFW.

 • :three: Adakah terdapat peraturan untuk Reddit?

Ringkasnya, etika menunjukkan bahawa anda akan menjadi orang dewasa yang rasional dan menyedari bahawa orang yang sebenar benar-benar berada di seberang komputer. Kebiasaan atau trolling tidak dibenarkan, seperti biasa. Hanya sedar tentang apa yang anda lakukan, berusaha untuk mengambil berat tentang orang, dan anda baik-baik saja.

 • :four: Apa yang lebih kerap digunakan oleh Reddit?

Reddit adalah laman web internet yang popular yang membolehkan ahli mengkaji dan memberi reaksi terhadap artikel yang diterbitkan oleh individu lain. Reddit muncul dengan tanda "karma" untuk membantu mengendalikan laman web dan menghentikan penipu daripada menyerang pengguna. Ahli memperoleh karma dengan komen dan URL anda yang dipilih oleh ahli dalam rangkaian.

 • :five: Mengapa Reddit menjadi begitu popular?

Reddit adalah laman web untuk media dalam talian . Dengan susun atur asas, banyak individu melayari laman web ini setiap hari. Rasional untuk orang yang kembali ke Reddit nampaknya barang berkualiti yang ditawarkan. Orang-orang Reddit cukup sibuk dan menyerahkan apa sahaja yang unik dan menarik.

 • :six: Adakah akaun Reddit sia-sia?

Setelah anda memadamkan akaun anda, profil anda akan dinyahaktifkan dan tidak akan muncul lagi di Reddit atau mana-mana pentadbir kami tidak dapat menghidupkannya semula untuk anda. Masalah asas atau topik yang berkaitan mungkin mendorong anda untuk membuat posting pertama. Ada kemungkinan pengguna reddit lain telah menanyakan perkara ini, atau anda boleh mengemukakan soalan yang sedikit berbeza dan pentadbir Reddit atau salah seorang rakan redditor anda akan membantu anda.

 • :seven: Adakah Reddit laman web yang selamat?

Sebagai permulaan, Reddit adalah komuniti dalam talian di mana orang berkongsi dan membincangkan bahan asli. Oleh kerana itu, terdapat banyak barangan NSFW (Tidak Selamat Untuk Kerja) di laman web ini. Isi kandungan yang banyak, serta peraturan, mencegah garis yang jelas antara informasi yang disetujui dan yang tidak disetujui.

 • :eight: Adakah jawatan yang dikeluarkan di Reddit kekal?

Apabila anda membuang siaran, hanya teks yang diubah dengan dipadam tetapi ID pengguna tetap utuh (dan kerana reddit menyimpan versi terkini dari catatan yang diedit, anda harus menimpanya terlebih dahulu).

 • :nine: Apa yang tidak dibenarkan di Reddit?

Kami tidak membenarkan seseorang memulakan atau meneruskan segala jenis penyalahgunaan, misalnya dengan mendedahkan maklumat peribadi seseorang. TIDAK PERNAH boleh diterima untuk berkongsi atau mencuba untuk menyiarkan bahan kandungan intim atau tidak pantas seseorang melainkan mereka telah memberi kebenaran . Mempromosikan kandungan cabul atau provokatif yang berkaitan dengan kanak-kanak tidak dibenarkan.

 • :keycap_ten:Adakah mungkin untuk dipantau di Reddit?

Selepas tiga bulan, sebarang alamat IP dikeluarkan secara automatik dari sistem. Mengenai alamatnya, kami akan mengumpulkan maklumat ini dengan beberapa cara, baik dengan menggunakan sistem penentuan kedudukan Global atau Bluetooth atau dengan menghubungkan konten Anda dengan bidang tertentu. Sekiranya kami tidak dapat menentukan kedudukan umum anda berdasarkan alamat IP anda, kami juga akan bergantung pada lokasi GPS anda.

:closed_book: Kesimpulannya

Reddit, laman web di seluruh dunia sebagai "halaman depan", yang digunakan oleh 170 juta orang setiap bulan, dan membangun reputasi untuk menerima apa sahaja. Banyak isu dari segi menganalisis tingkah laku manusia di Internet. Sebilangan besar perniagaan platform media telah mengadopsi berbagai kandungan dan kebijakan mod anggota kerana hasutan yang semakin meningkat terhadap keganasan, gangguan, dan tingkah laku anti-sosial yang lain. Sebagai contoh, di Reddit, komuniti, iaitu sub-dedikasi, kadang-kadang dilarang kerana pelanggaran. Kami mengkaji kesan perubahan dasar ini dan ketika masyarakat mengalami peristiwa besar yang berlaku seperti kemunduran ideologi atau ekonomi.

artikel berkaitan

1. Bagaimana Memadamkan Sejarah Reddit? 2. Bekerja Di Costco Reddit 3. Tonton Scrubs Reddit Dalam Talian