Sewa Pusat Atau Harun Lebih Baik

Apa yang lebih baik dari itu? Penyewa atau Aaron? Tiada beza. Sekiranya anda tahu apa yang anda mahu lakukan, itu tidak penting antara anda dan dia, anda akan hancur dan berhutang, sehingga anda dewasa sekiranya anda tahu.

Pusat Sewa Aaron Aaron

Sebenarnya, tempat-tempat ini tidak melaporkan tarikh pembayaran yang baik atau buruk. Sekiranya seseorang atau kedai memberitahu anda perkara lain, anda berbohong. Satu-satunya cara untuk melaporkan skor kredit adalah dengan mencuri harta benda dan membuat keputusan terhadap diri sendiri. Yang membolehkan anda menggunakannya adalah laporan kredit untuk digunakan sebagai harta sewa . Anda belum mendaftar dengan Biro Kredit.

Menyewa pusat biasanya menawarkan produk berkualiti lebih baik daripada Aaron. Potensinya berpunca dari fakta bahawa Aaron & # x27s adalah francais dan juga diberi Koperasi RAC. Mereka sangat terlibat dalam perniagaan dengan perkara baru. Tanya kedua-dua kedai jika ada barang yang tidak digunakan. Ini adalah bilik yang bergerak perlahan. Kedua-dua syarikat akan bersedia untuk mundur dan anda akan dapat tawaran yang baik sepanjang perjalanan. Anda bosan menggunakan perabot dan ketika anda membeli perabot terpakai anda berkeras untuk membersihkannya secara profesional. Saya boleh bercakap tentang kesilapan, tetapi saya tidak akan melakukannya.

Saya mencadangkan untuk mengunjungi kedua-dua kedai dan mencari item pilihan anda di kedua-dua kedai tersebut dan kemudian membandingkan. Perhatikan panjang kontrak, pilihan pra-penjualan, insurans, dan sebarang bayaran kelab. Lakukan pengiraan dan pengiraan, anda boleh memesan keduanya walaupun setelah melihat jumlah kosnya.

Sewa Pusat Atau Harun Lebih Baik

Aaron vs Rent-A-Center

Sewa untuk menuntut, sekarang dan kemudian disebut sewa untuk dimiliki, adalah salah satu pendekatan untuk membeli barang-barang mewah seperti perabot, mesin, dan perkakasan apabila anda tidak mempunyai wang tunai dengan semua dana yang diperlukan di depan dan di tengah. Dua kedai sewa-untuk-tuntutan utama di Amerika Syarikat adalah Aaron dan Rent-A-Center. Dalam artikel ini, kami melakukan kerja keras untuk membandingkan Aaron dan Rent-A-Center sehingga anda tidak perlu melakukannya. Kami akan memberitahu anda item apa yang mereka tawarkan, apa rancangan ansuran mereka, dan apa dorongan yang mereka tawarkan untuk berbelanja dengan mereka.

Aaron's versus Lease A-Center: Pelan Sewa untuk Memiliki

Dengan rancangan ansuran sewa-untuk-dimiliki, kos habis-habisan pembelian anda menjadi banyak ansuran selama beberapa minggu atau bulan berbanding dengan satu ansuran penuh. Beberapa kedai banyak memberi motivasi seperti pilihan wang sekiranya anda mengurus pengaturan lebih awal. Di bawahnya, kami telah menetapkan pelbagai rancangan ansuran dan pilihan ansuran untuk Aaron dan Rent-A-Center.

Aaron

Prasyarat: Keperluan sewa asas Aaron menggabungkan jenis pendapatan, rumah, dan 3 rujukan yang diperiksa. Aaron akan memeriksa rekod dan keseimbangan kewangan dan bergantung pada laporan pelanggan dan data yang diperoleh daripada orang luar ketika memikirkan tentang aplikasi, namun anda tidak perlu mendapat kredit untuk disokong. Pelan ansuran untuk dimiliki: 12, 18, atau pilihan rancangan dua tahun

Ansuran: Angsuran anda yang dijadualkan secara berkala dapat dilakukan dengan menggunakan ansuran automatik dengan kad kredit atau cek atau dalam talian melalui laman web Aaron.

Sama dengan wang: Tawaran Aaron 120 hari sama dengan wang (90 hari sama dengan wang di California). Ini menunjukkan bahawa sekiranya anda mengurus sewa anda dalam masa 120 atau 90 hari, anda akan menanggung kos barang sewaan anda selain penilaian yang sewajarnya. Perbelanjaan pentadbiran sewa akan ditangguhkan.

Bayaran: Tidak ada perbelanjaan rahsia dengan rancangan ansuran sewa-ke-tuntutan Aaron anda. Penyampaian, pengaturan, pentadbiran, dan perbaikan sepenuhnya disertakan dengan ansuran anda yang dijadualkan secara berkala.

Menghentikan ansuran: Jika anda memilih anda sekarang tidak memerlukan barang anda atau sekali lagi jika anda perlu menghentikan ansuran anda sebentar, Aaron menawarkan penarikan sewa dan pembekuan sewa. Kedua-dua alternatif tersebut membolehkan anda mengembalikan barang anda setiap kali dan berhenti membuat ansuran standard anda. Aaron juga menawarkan Pemulihan Sepanjang Hayat, yang membolehkan anda menerima barang anda kembali sekiranya dan ketika anda bersedia dan meneruskan ansuran dengan tepat di tempat menarik terkini.

Sewa Pusat A

Keperluan: Bukti rumah, jenis pendapatan, dan dua rujukan individu. Lease A-Center dapat memeriksa rekod sebagai pengguna, namun tidak ada skor FICO yang diselesaikan penting untuk mempunyai pilihan untuk menyewa.

Pelan ansuran sewa dimiliki: Pelan ansuran sewa-ke-tuntutan berbeza lama dan memerlukan ansuran setiap bulan. Bagaimanapun, anda boleh memilih seberapa kerap anda ingin membuat ansuran anda. Anda boleh membuat ansuran setiap minggu, dua kali sebulan, atau satu kali sebulan.

Ansuran: Anda boleh membuat ansuran biasa anda, melalui telefon (namun sedikit bayaran akan dinilai untuk ansuran telefon), atau internet menggunakan ePay Rent-A-Center.

Sama dengan wang: Rent-A-Center menawarkan 90 hari sama dengan wang. Ini menunjukkan bahawa jika anda mengurus sewa anda dalam masa 90 hari, anda akan mengatasi kos wang untuk barang anda sebagai tambahan kepada caj material.

Bayaran: Tidak ada perbelanjaan rahsia dengan rancangan ansuran sewa-untuk-tuntutan Rent-A-Center anda. Penyampaian dan penyusunan barang anda sama seperti sebarang bantuan atau pembaikan yang diperlukan akan diingati untuk ansuran anda yang dijadualkan secara berkala.

Menghentikan ansuran: Rent-A-Center menawarkan pengesahan pembekuan ansuran sekiranya anda perlu menghentikan ansuran anda sebentar. Setiap kali semasa penyewaan anda, anda boleh mengembalikan barang anda ke Rent-A-Center dan menghentikan ansuran anda. Pada saat anda bersedia untuk meneruskan ansuran, anda boleh mendapatkan kembali barang atau barang serupa anda dan mendapatkan ansuran anda sebagai tempat menarik terkini.

Aaron berbanding Rent-A-Center: Apa Yang Ada dalam Stok

Aaron dan Rent-A-Center menawarkan pelbagai jenis barang untuk disewa. Di bawahnya, kami telah menyusun klasifikasi item mereka dan memberikan contoh jenis perkara yang boleh anda harapkan untuk ditemui di setiap kelas. Sejalan dengan ini, anda akan menyedari ke mana harus pergi sekiranya anda mencari sesuatu yang eksplisit, atau anda akan tahu membeli dua kedai tersebut untuk melihat barang dan kos.

Aaron

Perabot: Sofas dan keratan, set sofa dan tempat tidur, set ruang tamu, set bilik, set ruang rehat, kerusi dan tempat duduk, set alas tidur, pendirian TV, dan hiasan, misalnya, meja malam

Mesin: Set mesin basuh dan pengering, penyejuk, penyejuk, julat, dan peralatan yang berbeza seperti mesin basuh pinggan mangkuk

Alat: TV, pek TV, stesen kerja, tablet, kawasan kerja, skrin, permainan, dan suara dan video

Kadang-kadang: Rumput dan barang terbuka dan cerobong asap

Dipulihkan: Sebilangan kawasan Aaron mungkin mempunyai stok pra-sewaan yang dapat diakses dengan kos terhad untuk disewa atau dibeli. Perkara-perkara yang disewa sebelumnya boleh merangkumi perabot, mesin, perkakasan, atau barang sesekali.

Sewa Pusat A

Perabot: Sofa dan keratan, kerusi dan tempat duduk, set ruang tamu, perabot bilik, perabot bilik kanak-kanak, alas tidur, dan set ruang tamu

Peralatan: Mesin basuh dan pengering, penyejuk, penyejuk, pinggan mangkuk, dan mesin basuh pinggan mangkuk

Alat: TV, teater dan suara rumah, pusat kawalan permainan komputer, kamera, camcorder, projektor, stesen kerja, tablet, kawasan kerja, dan telefon bimbit

Kadang-kadang: Tiada yang diiklankan

Diperbaiki: Perabot, perkakasan, dan mesin yang diperbaharui dan disewa baru dapat diakses untuk disewa atau dibeli di dalam dan di luar dengan kos yang rendah. Ketahui lebih lanjut mengenai interaksi Rent-A-Center dalam memperbaiki perkara.

Pusat Harun berbanding Rent-A: Insentif

Aaron dan Rent-A-Center berusaha untuk serius dalam pasaran sewa-untuk-dimiliki utama. Di bawahnya, kami telah memberikan kekuatan pendorong tertentu yang ditawarkan oleh setiap kedai untuk berbelanja dengan mereka.

Aaron

Nilai rendah memastikan cadangan Aaron untuk berkoordinasi dengan kos sewa mutlak yang dipromosikan oleh pesaing kejiranan untuk perkara serupa.

Aaron's Club: The Aaron's Club, yang memerlukan caj pendaftaran dari bulan ke bulan yang rendah, ingatlah pengecualian ansuran sekiranya anda menjadi pengangguran secara automatik atau mengalami kecelakaan atau penyakit. Penyertaan Aaron's Club anda juga boleh menyertai dana simpanan untuk perkara seperti penginapan, kenderaan sewa, dan makan.

Sewa Pusat A

Jaminan langsung: Jaminan Rent-A-Center dengan mudah merangkumi yang disertakan: tidak ada kredit yang diperlukan semasa memulakan rancangan sewa untuk menuntut di Rent-A-Center, alternatif ansuran yang dapat disesuaikan, tanpa perbelanjaan rahsia, pilihan untuk mengemas kini barang anda kapan pun sama ada masih belum diselesaikan untuk memiliki pemahaman ansuran, dan penegasan ansuran pembekuan.

Ringkasnya

Lebih-lebih lagi, itu adalah pemeriksaan Aaron-versus Rent-A-Center. Sewa untuk dimiliki adalah pendekatan untuk membeli barang-barang mahal untuk rumah anda tanpa mengharapkan untuk membuat ansuran penuh secara langsung. Dua kedai sewa-untuk-tuntutan yang terkenal di AS adalah Aaron dan Rent-A-Center, dua daripadanya menawarkan pelbagai perabot, peralatan, dan alat untuk rancangan ansuran sewa-untuk-dimiliki. Kedua-duanya juga menawarkan pilihan hasil awal seperti wang. Kedua-dua kedai itu berusaha keras dalam pasar sewa-untuk-tuntutan yang terus berkembang dan menawarkan dorongan untuk berbelanja dengan mereka. Aaron menawarkan jaminan nilai rendah dan pendaftaran di Aaron's Club sementara Rent-A-Center menawarkan jaminan langsung.

Bagaimana Perbandingan Aaron dengan Rent-A-Center?

Aaron dan Rent-A-Center adalah dua organisasi sewa-dimiliki terbesar di Amerika Syarikat, dan organisasi-organisasi tersebut bersikap adil. Pada tahun 2010, Rent-A-Center menggugat Aaron kerana menipu mempromosikan data yang salah mengenai pengaturan Rent-A-Center. Sebagai contoh, kedua-duanya meletakkan set dan pengiriman yang longgar, namun, beberapa pemberitahuan Aaron yang lebih mantap menyimpulkan bahawa Rent-A-Center tidak.

Kedua-dua organisasi itu menawarkan perjanjian panjang turun naik, terma ansuran yang dapat disesuaikan, dan kelebihan lain yang bermanfaat. Aaron mempunyai jaminan dua tahun untuk barangnya, sementara Rent-A-Center menawarkan jaminan untuk jangka masa kontrak penyewa. Kedua-duanya membenarkan pelanggan mengurus perkara lebih awal jika mereka memutuskan. Kedua-duanya juga terlibat dalam kerja-kerja penyatuan yang kuat dan kadang-kadang menyalahi undang-undang mengenai pelanggan yang ketinggalan secara ansuran.

Tandan sokongan pelanggan tidak mencadangkan penyewaan dari satu atau kedai lain. Kos wang sering lebih tinggi tidak kira bila dibandingkan dengan kos peruncit yang berbeza. Semasa pelanggan menguruskan perkara itu, dia mungkin telah menindaklanjuti sehingga dua kali ganda kos pembelian. Ini adalah kos pinjaman yang lebih tinggi daripada Mastercard yang paling tinggi. Individu yang mempertimbangkan program sewa-ke-tuntutan mungkin dalam situasi yang ideal untuk mendapatkan Mastercard atau berhenti seketika dan menyimpan sehingga mereka dapat membeli barang itu sama sekali.

Soalan Lazim

1. Apa yang lebih baik Aaron atau sewa-pusat?

Kedua-dua organisasi itu menawarkan perjanjian perubahan jangka panjang, syarat ansuran yang dapat disesuaikan, dan kelebihan lain yang bermanfaat. Aaron mempunyai jaminan dua tahun untuk barangnya, sementara Rent-A-Center menawarkan jaminan untuk jangka masa kontrak penyewa. Kedua-duanya membenarkan pelanggan mengurus perkara lebih awal jika mereka memutuskan.

2. Bolehkah anda berunding dengan Rent-a-Center?

Ada banyak tawar-menawar sejauh yang dimiliki - nilai, caj alternatif, kredit pajakan, perbelanjaan pajakan, jangka masa akhir, perbaikan dan itu baru permulaan. Pada dasarnya, apa sahaja yang terdapat dalam perjanjian anda boleh diperdebatkan. Anda boleh menguruskan pajakan sepenuhnya sebelum menandatangani perjanjian.

3. Adakah Rent-A-Center melaporkan barang yang dicuri?

Strategi Rent-A-Center mengenai perkara yang diambil adalah menangani tuntutan yang bergantung kepada keadaan, kata ketua bantuan pelanggan untuk menyewa peruncit perabot dan perkakasan. Sekiranya terdapat perkara yang disewa, penyelia kanan harus melihat pendua laporan polis.

4. Apa yang berlaku sekiranya anda melanggar sesuatu dari Rent-A-Center?

Sekiranya barang anda berhenti berfungsi dan memerlukan pembaikan di luar laman web, Rent-A-Center akan memberikan pinjaman yang hampir sama tanpa bayaran tambahan sementara kami menyelesaikan perkara pertama. Di sini dan barang-barang mereka pecah dari ketidaksempurnaan pemasangan. Sekiranya tidak berlaku, dan anda mendapat ansuran yang luar biasa, kami akan segera memperbaiki atau menggantikannya.

5. Adakah Rent-A-Center meletakkan alat penjejak?

Jawapan ringkas mungkin, mereka boleh. Fokus sewa hanya menyedari bahawa anda berhenti membayar sewa dan tidak akan mengembalikan televisyen, sehingga mereka dapat masuk akal… Anda terdengar seperti anda berada dalam kesulitan yang sebenarnya.

6. Adakah Produk Rent-A-Center baru?

RAC memberikan perabot, mesin, PC, dan alat jenama baru dan terpakai dari jenama, seperti Ashley Furniture, Sony, Whirlpool Corporation, Dell, dan HP. Sebagai komponen dari rencana tindakan sewa-untuk-dimiliki mereka, Rent-A-Center pada umumnya menjadikan barang-barangnya dapat diakses dengan ansuran awal yang sedikit dan tanpa komitmen yang dikeluarkan.

7. Apa yang berlaku sekiranya anda tidak membayar Rent-A-Center?

Setiap ansuran yang anda buat di Rent-A-Center terjamin sepenuhnya. Sekiranya anda tidak membayar dan anda tidak mengembalikan barang itu, keseluruhan perkara akan jatuh tempo, dan dihantar pelbagai. ... Bagaimanapun, Rent-A-Center akan menuntut lebihan jumlah / perkara dan perbelanjaan tambahan yang anda buat sekarang.

8. Bolehkah Rent-A-Center menerobos kediaman anda?

Kemungkinan besar, polis tidak akan mempunyai keinginan untuk terlibat dalam perkara biasa. Jadi Sewa Pusat harus menuntut. Kemudian, pada ketika itu, apabila menang, menerimanya, Rent a Center dapat meminta Sheriff masuk ke rumah anda dan mengambil semula barang anda. Meskipun demikian, perjanjian tersebut mungkin memungkinkan mereka untuk meminta Sheriff masuk.

9. Bagaimana Rent-A-Center mengesahkan pekerjaan?

Lease a-Center akan menghubungi bos anda untuk memeriksa gaji anda seperti rujukan yang anda bawa sebelum mengesahkan permohonan anda. ... Jika Anda tidak memiliki perniagaan atau rujukan tertentu, Rent-a-Center dapat menolak permohonan anda sehingga anda dapat memenuhi data ini.

10. Bagaimana Rent-A-Center berfungsi?

Di Rent A Center, anda biasanya mempunyai alternatif membeli awal yang akan mengetepikan wang tunai anda yang berbeza dengan membayar perbelanjaan yang lengkap untuk dimiliki dalam sewa anda. Anda berpeluang memilih alternatif yang paling sesuai untuk rancangan perbelanjaan anda. Pada saat anda bersedia untuk memiliki, pada dasarnya ikuti kos pembelian awal, dan itu adalah milik anda!

Sewa Pusat Atau Harun Lebih Baik

Anda tahu bahawa tidak ada yang membantu reputasi anda, bukan? Seperti yang orang lain katakan, mereka memanggil apabila anda tidak membayar. Anda mesti pergi ke kedai perabot dan memohon pinjaman di sana. Di tempat-tempat ini biasanya ada sedikit atau tidak ada dana faedah untuk satu set. Sekiranya mereka tidak mahu melakukan ini, tanyakan kepada penandatangan bersama (pastikan anda selalu membayar tepat pada waktunya).

Anda berkata tidak, tetapi saya akan ... Kedua-dua tempat ini adalah tempat terburuk untuk membeli perabot atau barang pengguna. Sekiranya sewa meningkat, anda biasanya membayar harga rumah dua hingga tiga kali ganda pada masa itu.

Baik Aerons maupun Rent A Center melaporkan pembayaran yang baik kepada agensi pelaporan kredit. Mereka hanya melaporkan jika anda tidak.

Oleh itu, ia tidak meningkatkan keseimbangan anda. Cubalah penghias rumah tempatan yang menawarkan pembiayaan.

Aaron memberikan pujian yang pasti . Mereka membaiki dan mengganti semua yang akan dibayar . Saya telah bekerja dengan mereka selama bertahun-tahun.

Saya suka cara orang tidak menggalakkan anda apabila anda pergi ke salah satu kedai ini !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! !!!! !!! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! !! !!! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! !! !!! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! !! !!! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! !! !!! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! !! !!! ! ! Dia adalah ibu yang tidak mempunyai wang, pelajar yang baru sahaja menamatkan pelajaran dan ibu bapa mereka melunaskan pinjaman pelajar dan tidak dapat membayarnya! Ya, orang pertama akan memasuki rumah anda dan berkata: Adakah anda pernah melihat rumah lama itu? Jangan menilai, anda tidak selalu tahu mengapa orang harus memikirkannya dan sejujurnya itu bukan urusan anda, mereka hanya bertanya satu soalan, itu murah

Sewa Pusat Atau Harun Lebih Baik

Sewa Pusat Atau Harun Lebih Baik

Harun.

Mereka mempunyai kadar sewa yang lebih rendah dan anda biasanya dapat membayarnya lebih awal.

Sewa Pusat Atau Harun Lebih Baik

Sewa Pusat Atau Harun Lebih Baik

Apa yang lebih baik dari itu? Penyewa atau Aaron? ^

Saya tahu ini bukan alternatif terbaik untuk membiayai salah satu tempat ini. Jangan beritahu saya, jika tidak, anda membuang masa anda. Saya mahu membeli barang dan membina kredit saya. Saya berumur 18 tahun dan tidak mempunyai sejarah kredit, jadi ini mungkin satu-satunya cara. Saya tertanya-tanya apa yang lebih baik dalam e dan kewangan. Tiada cadangan?

Tidak menjadi masalah. Setelah anda tahu apa yang anda mahu lakukan, tidak menjadi masalah dan anda akan kehabisan wang dan hutang sehingga anda dewasa.

Sewa Pusat Atau Harun Lebih Baik

Sewa Pusat Atau Harun Lebih Baik

Rent A Center Or Aaron's Better

Sebenarnya, tempat-tempat ini tidak melaporkan tarikh pembayaran yang baik atau buruk. Sekiranya ada salah satu kedai yang lain, anda berbohong. Anda hanya boleh melaporkan pinjaman sekiranya anda mempunyai kecurian harta benda dan dugaan terhadap anda. Apa yang mereka izinkan untuk anda gunakan untuk menjadi harta sewa adalah laporan kredit. Anda tidak memberitahu biro kredit.

Pusat sewa biasanya menawarkan produk berkualiti lebih baik daripada Aron's, tetapi Aron jauh lebih murah dan lebih fleksibel daripada Aron's. Sebab untuk berehat adalah bahawa Tharoons adalah syarikat francais dan menawarkan koperasi RAC. Mereka lebih cenderung berniaga dengan bahan mentah baru. Tanya kedua-dua kedai jika ada barang yang tidak aktif. Kedua-dua tawaran akan siap dimuat turun untuk penghijrahan dan anda akan mendapat banyak tawaran. Berhati-hati dengan perabot terpakai dan ketika membeli perabot terpakai, pastikan ia bersih secara profesional. Saya dapat memberitahu anda beberapa kisah mengerikan, tetapi saya tidak akan.

Saya cadangkan untuk mengunjungi kedua-dua kedai dan mencari apa yang anda suka mengenai kedua-dua kedai tersebut dan kemudian membandingkannya. Perhatikan panjang kontrak, pilihan pra-pesanan, insurans dan yuran kelab. Lakukan matematik dan ketahui apakah anda boleh memutuskan untuk menukar kedua setelah melihat jumlah harga.

Anda tahu bahawa tidak ada yang membantu reputasi anda, bukan? Seperti yang disebutkan sebelumnya, mereka menelefon apabila anda tidak membayar. Anda mesti pergi ke kedai perabot dan memohon pinjaman di sana. Di tempat-tempat ini biasanya terdapat sedikit atau sedikit kepentingan kewangan dalam satu set. Sekiranya mereka tidak mahu melakukan ini, tanyakan kepada penandatangan bersama (pastikan anda selalu membayar tepat pada waktunya).

Anda berkata tidak, tetapi saya akan ... Kedua-duanya adalah tempat terburuk untuk membeli perabot atau barang pengguna. Apabila anda meningkatkan sewa, anda biasanya membayar dua hingga tiga kali ganda kos seunit dalam tempoh ini.

Baik Aaron maupun Pusat Sewa melaporkan pembayaran yang baik kepada agensi pelaporan kredit. Mereka memanggil apabila anda tidak datang.

Oleh itu, ia tidak akan meningkatkan keseimbangan anda. Cubalah kedai reka bentuk dalaman tempatan yang menyediakan pembiayaan.

Aaron pasti mempunyai reputasi yang baik. Mereka memperbaiki dan mengubah semua yang akan membuahkan hasil. Saya bekerja dengan mereka selama bertahun-tahun.

Orang suka melihat saya seperti ini apabila saya mesti pergi ke salah satu kedai ini !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!! !! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!! !! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!! !! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!! !! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!! !! ! ! ! Mereka adalah ibu tunggal tanpa pemberhentian , pelajar yang baru sahaja menamatkan pelajaran dan ibu bapa mereka melunaskan pinjaman pelajar dan tidak dapat membayarnya. Ya, orang pertama akan masuk ke rumah anda dan berkata: Adakah anda pernah melihat rumah lama itu? Jangan menilai, anda tidak selalu tahu mengapa orang harus memikirkannya dan sejujurnya itu bukan urusan anda, mereka hanya bertanya kepada anda, itu murah.

Sewa Pusat Atau Harun Lebih Baik

Sewa Pusat Atau Harun Lebih Baik

Harun

Mereka mempunyai kadar sewa yang lebih rendah dan biasanya anda dapat membayarnya dengan lebih cepat.

Sewa Pusat Atau Harun Lebih Baik

Sewa Pusat Atau Harun Lebih Baik

Apa yang lebih baik dari itu? Penyewa atau Aaron? ^

Saya tahu ini bukan alternatif pembiayaan terbaik untuk tempat ini. Jangan beritahu saya bahawa anda membuang masa jika saya tidak. Saya mahu membeli harta tanah dan membuat kredit saya sendiri. Mungkin satu-satunya cara untuk melakukannya adalah kerana saya berumur 18 tahun dan tidak mempunyai sejarah kredit. Saya tertanya-tanya apa yang lebih baik dalam e dan kewangan. Tiada cadangan?

Tidak menjadi masalah. Sekiranya anda tahu apa yang anda mahu lakukan, sebenarnya tidak ada perbezaan antara keduanya. Sekiranya anda tahu apa yang anda mahu lakukan, anda akan kehabisan wang dan hutang sehingga anda dewasa.

Sebenarnya, tempat-tempat ini tidak melaporkan tarikh pembayaran yang baik atau buruk. Sekiranya ada salah satu kedai yang lain, anda berbohong. Anda hanya boleh keluar dari hutang sekiranya anda mencuri harta benda dan anda dinilai. Kredit adalah standard kredit yang mereka gunakan untuk menjadi harta sewa. Anda belum mendaftar dengan Biro Kredit.

Pusat sewa biasanya menawarkan produk berkualiti lebih baik daripada Aron's, tetapi Aron jauh lebih murah dan lebih fleksibel daripada Aron's. Sebab untuk berehat adalah bahawa Thara Arons adalah francais dan RAC Koperasi adalah ayam. Mereka lebih cenderung berniaga dengan bahan mentah baru. Tanya kedua-dua kedai jika ada barang yang tidak aktif. Kedua-dua tawaran akan siap dimuat turun untuk penempatan semula dan anda boleh mendapatkan banyak tawaran. Berhati-hati dengan perabot terpakai dan ketika membeli perabot terpakai, pastikan ia bersih secara profesional. Saya dapat memberitahu anda beberapa kisah mengerikan, tetapi saya tidak akan.

Saya cadangkan untuk mengunjungi kedua-dua kedai dan mencari apa yang anda suka mengenai kedua-dua kedai tersebut dan kemudian membandingkannya. Perhatikan panjang kontrak, pilihan pra-pesanan, insurans dan yuran kelab. Lakukan matematik, anda boleh mendapatkan kedua-duanya dengan melihat jumlah harga.

Anda tahu tidak akan membantu meningkatkan skor kredit anda, bukan? Seperti yang disebutkan sebelumnya, mereka menelefon apabila anda tidak membayar. Anda mesti pergi ke kedai perabot dan memohon pinjaman di sana. Di tempat-tempat ini biasanya terdapat sedikit atau sedikit kepentingan kewangan dalam satu set. Sekiranya mereka tidak mahu melakukannya, tanya penandatangan bersama (pastikan anda selalu membayar tepat pada waktunya).

Anda berkata tidak, tetapi saya akan ... Kedua-duanya adalah tempat terburuk untuk membeli perabot atau barang pengguna. Apabila anda meningkatkan sewa, anda biasanya membayar dua hingga tiga kali ganda kos seunit dalam tempoh ini.

Baik Aerons maupun Rent A Center melaporkan pembayaran yang baik kepada agensi pelaporan kredit. Mereka memanggil apabila anda tidak datang.

Oleh itu, ia tidak akan meningkatkan keseimbangan anda. Cubalah penghias rumah tempatan yang menawarkan pembiayaan.

Saya suka cara orang tidak menggalakkan anda apabila anda perlu pergi ke salah satu syarikat ini !!!! Ini adalah ibu yang tidak mempunyai wang, pelajar yang baru sahaja menamatkan pelajaran dan yang atau ibu bapa mereka melunaskan pinjaman pelajar dan tidak mampu memasangnya! Ya, orang pertama akan masuk ke rumah anda dan berkata: Adakah anda pernah melihat rumah lama itu? Jangan membuat keputusan, anda tidak selalu tahu mengapa orang harus memikirkannya dan sejujurnya itu bukan urusan anda, mereka hanya bertanya, itu murah

Sewa Pusat Atau Harun Lebih Baik

Rent A Center Atau Aaron's Better Adalah syarikat yang bekerjasama dengan sewa ke pasar mereka. Rent-A-Center lebih dikenali sebagai RAC adalah awam syarikat diadakan di Amerika dan syarikat sewa elektronik yang diadakan di Texas. Syarikat ini ditubuhkan sebagai Institusi pada tahun 1986 dan juga pada tahun 2014 dan juga mengoperasikan sekitar 2000 peruncit yang dimiliki oleh syarikat di negara yang berbeza. Rent-A-Center mengendalikan 28 kedai bernama Get It Now. Kedai Pilihan Rumah di Minnesota dan kira-kira 1,359 Kedai Masuk Sekarang ditempatkan di kedai rakan kongsi yang menjual di seluruh Amerika Syarikat.

Sejarah Sewa Pusat.

Perniagaan sewa ini dimulakan oleh orang yang bernama Ernie Talley pada tahun 1960 ketika dia memberitahu pelanggan tentang kedainya. Thomas Devlin yang merupakan pekerja Mr Ernie melihat potensi untuk menyewa produk jenama dan bekerjasama dengan W. Frank Barton.

Peralatan Sewa Pusat.

RAC menawarkan perabot, peralatan, komputer dan elektronik berjenama terpakai baru dari jenama, seperti Ashley Furniture, Sony, Whirlpool Corporation, Dell dan HP. Pelanggan dapat mengembalikan barang tersebut pada bila-bila masa, dengan alasan apa pun, secara percuma dan mungkin mempunyai pilihan untuk menyewa semula barang tersebut dan mengambil pembayaran ketika mereka berhenti. Penghantaran, muat turun, servis dan pembaikan juga termasuk dalam harga sewa. Pelanggan juga dapat memperbaikinya semasa mengambil pekerja - pembayaran akan berubah dengan sewajarnya.

Lokasi Sewa Pusat.

Pembinaan bermula di bangunan seluas 175.000 kaki persegi pada Januari 2006. Pekerja berpindah ke bangunan pada 16 Mac 2007. Ibu pejabat sekarang berukuran tiga tingkat dan merangkumi tempat letak kenderaan 400, gimnasium, gimnasium dan ruang makan.

Harga produk Rent-A-Center.

Sewa Pusat untuk satu perabot sangat mengejutkan . Harga sangat rendah tidak kira seberapa cepat anda membayar barang tersebut. Sekiranya ada yang dapat melakukan carian Google pantas untuk membandingkan harga, mereka dapat melihat bahawa Pusat Sewa menanggung harga pelanggan. Sudah tentu, mereka membawa produk yang baik tetapi anda boleh mendapatkan tawaran yang lebih baik dengan terus pergi ke produk tersebut dan membeli perabot atau barang yang anda perlukan.

Syarikat Aaron.

Syarikat Aaron adalah syarikat pemegang Amerika yang menyewa dengan pemiliknya. Syarikat ini memfokuskan pada penjualan dan penjualan runcit produk yang berbeza seperti perabot, elektronik, perkakas, dan komputer. Syarikat ini menjual kedai milik syarikat dan francais , platform e-dagang dan rakan antarabangsa yang menjual menggunakan teknologi sewa-ke-sendiri Progressive Leasing technology

Sejarah Aaron.

Aaron Rent diasaskan oleh R. Charles Loudermilk pada tahun 1955. Pada bulan Februari 2013, pelanggan mengemukakan tuntutan terhadap Aaron kerana didakwa menggunakan perisian intip pada komputer yang disewa untuk menghantar lebih daripada 185,000 e-mel kepada syarikat penyewaan, termasuk nombor, kata laluan dan kunci keselamatan Jaminan Sosial Pelanggan. , dan gambar eksplisit. Pegawai Syarikat Aaron sebelumnya telah menyatakan bahawa syarikat itu tidak mengupah mata-mata dan hanya mereka yang mempunyai hak hak komersial yang bertanggungjawab. Pada bulan Oktober 2013, Aaron mengesahkan perjanjian dengan Suruhanjaya Perdagangan Persekutuan yang mengatur penggunaan teknologi pengawasan dan memerintahkan agar ia menghapus maklumat pelanggan yang dihapus

Sewa-A-Pusat Aaron
Diniagakan Sebagai: Nasdaq Diniagakan Sebagai: NYSE
Ditubuhkan: 1973 Ditubuhkan; Jun 19.1998
Ibu pejabat: Plano Ibu pejabat: Atlanta

Ringkasan. Sewa institusi atau Aaron's Better Is syarikat sewa di pasaran mereka. Rent-A-Center yang terkenal dengan RAC adalah syarikat awam yang berpusat di AS dan syarikat sewa elektrik yang berpusat di Texas. Syarikat ini ditubuhkan sebagai Institusi pada tahun 1986 dan 2014 dan mengendalikan sekitar 2000 syarikat yang dimiliki oleh syarikat di pelbagai negara. Sewa perniagaan telah dimulakan oleh seorang yang bernama Ernie Talley pada 1960-an apabila beliau memberitahu pelanggan tentang kedainya. Thomas Devlin yang merupakan pekerja Mr Ernie melihat peluang untuk menyewa produk dan bekerja dengan W.Frank Barton yang juga mengasaskan produk Rent-A-Center di Wichita, Kansas pada tahun 1973. Syarikat Aaron adalah syarikat milik Amerika yang juga mengupah pemilik. Syarikat ini memberi tumpuan kepada penyewaan dan penjualan pelbagai produk seperti perabot, elektronik, perkakas dan komputer. Syarikat ini menjual kedai proprietari dan francais, platform perdagangan dan rakan antarabangsa yang menjual melalui teknologi sewa Progressive Leasing technology.

Soalan Lazim.

Pertanyaan berkaitan mengenai Rent A Center atau Aaron's Better adalah seperti berikut.

1: Apakah Perbezaan antara Rent A Center dan Aaron?

Dengan rancangan pembayaran sewa, jumlah kos pembelian anda menjadi lebih banyak pembayaran dalam beberapa minggu atau bulan daripada yang dibayar terlebih dahulu. Beberapa kedai bahkan menawarkan insentif seperti pilihan tunai jika anda membayar rancangan anda lebih awal. Di bawah ini, kami telah menerangkan pelbagai rancangan pembayaran dan pilihan pembayaran untuk Aaron dan Rent-A-Center

2: Bolehkah Aaron menyediakan perabot rumah tangga?

Ya, Aaron menyediakan perabot rumah tangga seperti Sofa, Tempat Tidur dll dan perabot rumah tangga yang berbeza. Semua kemudahan rumah ada di Aaron.

3: Rent-A-Center dan Aaron berbeza atau serupa?

Dalam beberapa aspek ini serupa atau dalam beberapa kes berbeza. Sebagai produk sampingan ini serupa dan dalam beberapa kes ini berbeza. Semasa mengadakan perbincangan mengenai objek rumah tangga, Tey sama-sama serupa antara satu sama lain.

4: Bolehkah Aaron mempunyai beberapa Gadget?

Alat adalah alat mereka untuk kemudahan manusia. Ya, Aaron menyediakan beberapa alat dan mesin untuk kemudahan orang-orangnya.

5: Adakah terdapat beberapa item di Rent-A-Center yang mudah dibeli?

Ya, ini adalah beberapa item yang berguna dan sensitif yang mudah pecah. Sebilangan produk mereka mudah rosak.

6: Bolehkah ada perkara yang percuma di Rent-A-Center?

Dunia adalah kesejahteraan bagi mereka yang mempunyai wang di poket mereka. Setiap orang menjadi gila wang. Jadi, tiada apa-apa di laman web ini yang percuma.

Kesimpulannya.

Sewa institusi atau Aaron's Better Is syarikat sewa di pasaran mereka. Rent-A-Center yang terkenal dengan RAC adalah syarikat awam yang berpusat di AS dan syarikat sewa elektrik yang berpusat di Texas. Syarikat ini ditubuhkan sebagai Pusat pada tahun 1986 dan 2014 dan bekerja dengan kira - kira 2000 peruncit yang dimiliki oleh syarikat di pelbagai negara. -Whirlpool Corporation, Dell dan HP. Pelanggan boleh mengembalikan barang tersebut pada bila-bila masa, dengan alasan apa pun, secara percuma dan mungkin mempunyai pilihan untuk menyewa semula barang tersebut dan membayar di tempat mereka meninggalkannya. Aaron Rent diasaskan oleh R. Charles Loudermilk pada tahun 1955. Pada 31 Disember 2016, Aaron telah memiliki 1,864 kedai yang terletak di 28 negeri dan Wilayah Kanada. Selain itu, mereka memiliki 699 kedai milik persendirian di 46 negeri dan Kanada. Mereka menyediakan kemudahan untuk orang-orang mereka dengan mempunyai barang-barang rumah tangga yang mudah dan santai. Mereka menyediakan objek untuk kemudahan orang mereka. Kedai-kedai ini berfungsi untuk kesejahteraan manusia.

Orang juga bertanya

Adakah Rent-A-Center sama dengan Aarons? Adakah Harun adalah penipuan? Adakah Rent-A-Center lebih mahal? Bolehkah anda berunding dengan Rent-a-Center?

Artikel berkaitan.

1: Sewa Pusat Atau Harun Lebih Baik 2: Insurans kereta sewa 3: Mengembalikan Barang Rusak Kepada Aaron

Menyewa pusat dari semasa ke semasa yang disebut sebagai sewa-untuk-peribadi , adalah salah satu cara untuk membeli alat yang mahal seperti perabot, peralatan rumah , dan elektronik sementara anda tidak mempunyai wang tunai yang harus dibayar di muka. Dua kedai sewa untuk peribadi yang terkenal di Amerika Syarikat adalah Aaron dan Rent-A-Center. Dalam artikel ini, kami melakukan usaha menilai Aaron dan Rent-A-Center sehingga anda tidak perlu melakukannya. Kami akan membolehkan anda memahami barang dagangan yang mereka berikan, apa rancangan caj mereka, dan apa insentif yang mereka berikan untuk membeli dengan mereka.

Pusat Aaron vs Rent-A :

Rancangan Sewa-ke-Milik Dengan rancangan bayaran sewa-ke-peribadi, nilai penuh pembelian anda akan dibahagikan kepada beberapa bil selama beberapa minggu atau bulan dan bukannya dalam satu caj lengkap di muka. Beberapa kedai malah memberikan insentif seperti alternatif sebagai duit syiling sekiranya anda melunaskan rancangan anda lebih awal. Di bawah ini, kami telah menyebut rancangan bayaran yang luar biasa dan alternatif harga untuk setiap Aaron dan Rent-A-Center.

Keperluan :

Keperluan pengambilan minimum Aaron merangkumi bekalan pendapatan, rumah dan tiga rujukan yang telah diuji. Aaron akan melihat catatan skor kredit dan kelayakan kredit dan bergantung pada ulasan dan fakta pembeli yang diperoleh daripada peristiwa ketiga dalam memikirkan permohonan, namun anda tidak mahu skor kredit disetujui.

• Pelan caj sewa-untuk-sendiri: 12, 18, atau alternatif rancangan 24-bulan.

Bayaran :

Bayaran bulan ke bulan anda mungkin dibuat di kedai, melalui caj automatik dengan skor kredit atau kad debit, atau melalui talian melalui laman web Aaron .

Sama seperti wang tunai:

Aaron memberikan seratus dua puluh hari yang sama dengan wang tunai (sembilan puluh hari sama dengan duit syiling di California). Kaedah ini sekiranya anda membayar sewa anda dalam masa seratus dua puluh atau 90 hari, anda akan membayar yuran alat yang anda sewa ditambah dengan cukai yang berkaitan. Nilai penawaran sewa dapat diketepikan.

Yuran :

Tidak ada perbelanjaan tersembunyi bersama dengan rancangan caj sewa-ke-peribadi Aaron anda. Penghantaran , penyediaan, pembawa, dan pemulihan semuanya dilindungi bersama dengan caj bulan ke bulan anda.

Menjeda bil :

Sekiranya membuat keputusan, anda tidak mahu gajet anda atau sekiranya anda ingin mengelakkan pembayaran anda sebentar, Aaron memberikan pembatalan sewa dan pembekuan sewa. Kedua-dua alternatif ini membantu anda mengembalikan objek anda pada bila-bila masa dan mengelakkan daripada membuat bil biasa. Aaron juga memberikan Pengembalian Sepanjang Hayat, yang memungkinkan anda untuk mendapatkan kembali gadget anda jika dan semasa anda bersiap sedia dan menyambung semula bil tepat di mana anda berhenti. Sewa-A-Pusat

Keperluan :

Bukti rumah, bekalan pendapatan dan rujukan peribadi. Rent-A-Center juga dapat menguji rekod skor kredit, namun tidak ada penarafan FICO terpasang yang penting dengan tujuan untuk menyewa.

** Pelan bayaran sewa untuk peribadi: **

Pelan bayaran sewa untuk peribadi berkisar dalam jangka masa dan memerlukan bayaran setiap bulan. Namun, anda boleh memilih seberapa kerap anda ingin membuat bil anda. Anda boleh membuat bil setiap minggu, dua kali sebulan, atau secepat sebulan.

Bayaran :

Anda boleh membuat pembayaran biasa anda, melalui telefon bimbit telecells (walaupun walaupun kadar kecil dapat dinilai untuk bil telefon bimbitmartphone), atau penggunaan ePay Rent-A-Center secara on-line.

Sama seperti wang tunai:

Rent-A-Center menawarkan sembilan puluh hari sama dengan duit syiling. Kaedah ini sekiranya anda membayar sewa dalam masa sembilan puluh hari, anda akan membayar kadar tunai dalam gajet anda dan cukai yang dikenakan.

Yuran :

Tidak ada caj tersembunyi bersama dengan rancangan bayaran sewa-ke-peribadi Rent-A-Center anda. Penghantaran dan penyediaan alat anda di samping pembawa atau pemeliharaan yang dikehendaki semuanya dilindungi dengan caj bulan ke bulan anda.

Menjeda bil:

Rent-A-Center memberikan jaminan beku caj yang diperlukan untuk anda dengan cepat mencegah bil anda. Pada bila-bila masa sepanjang tempoh sewaan anda, anda boleh mengembalikan objek anda ke Rent-A-Center dan mencegah bil anda. Apabila anda bersedia untuk memperbaharui pembayaran, anda boleh mendapatkan kembali alat atau alat serupa dan memilih pembayaran yang anda tinggalkan.

Pusat Aaron vs Rent-A:
Pusat Aaron vs Rent-A: Sewa-ke-peribadi, dari semasa ke semasa disebut sebagai sewa-ke-pribadi, adalah salah satu cara untuk membeli alat yang mahal seperti perabot, peralatan rumah, dan elektronik sementara anda tidak mempunyai wang tunai yang harus dibayar di muka.
Bagaimana Perbandingan Aaron dengan Rent-A-Center? Aaron dan Rent-A-Center sangat serupa dengan syarat kontrak dan rancangan caj fleksibel. Kosnya juga hampir sama, walaupun sangat baik untuk memeriksa setiap kedai dengan bayaran yang luar biasa

Aaron vs Rent-A-Center:

Apa Yang Ada Dalam Stok Baik Aaron dan Rent-A-Center menyediakan sejumlah barang untuk disewa-ke-peribadi. Di bawah ini, kami telah menyebut kelas produk mereka dan memberikan contoh jenis alat yang mungkin anda anggap terdapat dalam setiap kategori. Dengan cara ini, anda akan memahami ke mana harus pergi sekiranya anda mencari sesuatu yang spesifik, atau anda akan mengenali setiap kedai untuk memeriksa barang dan caj. Aaron

Perabot :

Sofas & bahagian, set sofa & tempat tidur, set bilik kediaman, set bilik tidur, set ruang makan, kerusi dan kerusi, set tempat tidur, pendirian TV, dan alat tambahan bersama dengan meja berhenti

Peralatan :

Set mesin basuh & pengering, peti sejuk, penyejuk beku, julat, dan peralatan rumah yang berbeza yang merangkumi mesin basuh pinggan mangkuk

Elektronik :

TV, bundle TV, komputer riba, tablet, desktop , monitor, permainan, dan audio & video

Bermusim :

Rumput & barang luar dan perapian

Diperbaharui :

Beberapa tempat di Aaron juga mungkin mempunyai produk pra-sewa yang dapat dikenakan dengan harga potongan untuk disewa atau dibeli. Alat pra-sewa juga dapat terdiri dari perabot, peralatan rumah, elektronik, atau alat musiman. Sewa-A-Pusat

• Tidak ada yang ditawarkan

Diperbaharui :

Peralatan, elektronik, dan peralatan rumah yang diperbaharui dan sebelumnya disewa harus disewa atau dibeli secara langsung dengan kos yang lebih rendah. Ketahui lebih lanjut mengenai prosedur menyewa alat Rent-A-Center.

Aaron vs Rent-A-Center:

Insentif Baik Aaron dan Rent-A-Center cuba bersikap agresif di pasar sewa yang sangat terkenal. Di bawah ini, kami telah menyebutkan beberapa insentif yang selalu ditawarkan oleh mereka untuk membeli. Aaron

Jaminan kadar rendah:

Tawaran Harun, untuk dalam membentuk nilai mana-mana pesaing berdekatan yang dipasarkan sewa umum pemilikan bagi objek yang sama.

Kelab Aaron:

The Aaron's Club , yang memerlukan harga kelab bulanan yang rendah, terdiri daripada pengecualian caj di samping sekiranya anda menganggur secara sukarela atau mengalami kebetulan atau sakit. Kelab Aaron's Club anda juga boleh merangkumi penjimatan kewangan untuk perkara seperti hotel, kereta pangsapuri dan makan. Sewa-A-Pusat

Jaminan kebimbangan:

Jaminan rent-A-Center Rent-A terdiri daripada yang berikut: tidak ada skor kredit yang diinginkan semasa memulakan rancangan sewa-ke-peribadi di Rent-A-Center, alternatif caj bendy , tanpa caj tersembunyi, pilihan untuk meningkatkan keberatan pada bila-bila masa walaupun masih di bawah perjanjian caj sewa-ke-peribadi, dan jaminan pembekuan yuran

Bagaimana Perbandingan Aaron dengan Rent-A-Center?

Aaron dan Rent-A-Center sangat serupa dengan syarat kontrak dan rancangan caj fleksibel. Kosnya juga hampir sama, walaupun sangat baik untuk memeriksa setiap kedai dengan bayaran yang luar biasa. Aaron dan Rent-A-Center adalah 2 kumpulan sewa-untuk-peribadi terbesar di Amerika Syarikat, dan kumpulan-kumpulan itu bersaing secara adil. Pada tahun 2010, Rent-A-Center menggugat Aaron untuk pemasaran dan pemasaran yang menipu yang memberikan statistik yang salah mengenai dasar Rent-A-Center.

Sebagai contoh

Setiap kedai menawarkan penyediaan dan penghantaran yang longgar, namun beberapa iklan Aaron yang lebih tua menunjukkan bahawa Rent-A-Center tidak. Kedua-dua agensi menawarkan kontrak pelbagai panjang, frasa caj bendy dan faedah berguna yang berbeza. Aaron mempunyai jaminan dua tahun untuk barang dagangannya, sementara Rent-A-Center memberikan jaminan sepanjang perjanjian apartmen. Kedua-duanya membenarkan pelanggan untuk membayar semula barang-barang tersebut lebih awal sekiranya mereka memilih. Kedua-duanya juga terlibat dalam praktik siri yang tidak sah dan berulang -ulang yang menyangkut pelanggan yang ketinggalan.

Agensi advokasi pengguna sekarang tidak lagi mencadangkan sewa dari kedua-dua kedai tersebut. Bayaran duit syiling adalah lebih baik untuk dimulakan berbanding dengan harga di kedai yang berbeza. Pada saat pengguna dapat melunaskan objek, dia juga dapat membayar dua kali ganda dari biaya perolehan . Ini adalah bayaran faedah yang lebih baik daripada kad skor kredit terbaik. Orang yang memikirkan mengenai aplikasi sewa-sendiri-sendiri mungkin lebih baik mendapatkan kad skor kredit atau bersedia dan menyimpan sehingga mereka harus membeli objek itu secara langsung. Sewa-untuk-peribadi adalah cara yang berharga tinggi untuk melakukan kedua-duanya Walaupun dalam keadaan kes kelas pertama, anda membayar lebih banyak daripada pembelian yang anda harapkan.

Salah satu kesalahan monetari yang paling biasa dan mahal yang dilakukan orang adalah seperti ini: semasa membeli sesuatu pada pelan ansuran (kad skor kredit atau pembiayaan pembekal, tidak masalah), mereka dengan lebih baik mengkaji skala caj mingguan atau bulanan mereka, berbanding dengan mengira keseluruhan nilai. Dan tidak keterlaluan untuk mengatakan bahawa tanpa pelanggan melakukan kesalahan ini, yang disebut sebagai syarikat "sewa kepada peribadi" tidak akan wujud. Serius: sekiranya anda membeli perabot, peralatan rumah atau elektronik dari barang-barang seperti Aaron atau Rent-a-Center, walaupun dengan keadaan luar biasa, anda akan membayar sekurang-kurangnya dua kali ganda dari harga runcit lama yang sama.

Keseluruhan versi perusahaan sewa-sendiri sangat bergantung pada pelanggannya membayar jauh lebih besar daripada apa yang mereka beli sangat bernilai. Tonya A. dari Illinois akhir-akhir ini memperhatikan hal ini dengan cara yang sukar, sementara dia menulis kepada kami kira-kira menyewa alat dari Aaron: "Kami telah menyewa set mesin cuci / pengering, TV 40" dan satu set bilik tidur. Namun, kerana menjatuhkan proses saya , kami perlu menyediakan set mesin basuh / pengering dan TV. Walaupun dengan barang-barang ini dikembalikan, bil kami tetap berlebihan.

Kami sudah lama membayar di akaun ini. Selebihnya masa suami saya masuk ke kedai mereka, dia meminta mereka berapa jumlah bil yang tersisa. Dia diberi arahan untuk tinggal 6 atau 7 bil. ” Perbandingan harga Oleh kerana ingin tahu, kami cuba memeriksa laman web Aaron untuk melihat berapa banyak kos untuk menyewa / membeli TV 40 ”dari mereka. Tetapi kami tidak dapat memperoleh kadar bayaran sehingga kami membuat borang pendaftaran yang memberi mereka rekod peribadi kami, yang kami tidak mempunyai tujuan untuk dilakukan.

Walau bagaimanapun, pesaing Aaron Rent-A-Center menawarkan jarak ketelusan tambahan; anda boleh mendapatkan harga dalam talian tanpa pendaftaran. Mulai 5 November, Rent-a-Center memasarkan sebuah TV pintar 1080p LG 47 ": anda boleh mendapatkannya seharga $ 19. sembilan puluh sembilan sesuai dengan minggu, dan memperibadikannya dalam" 24 bulan atau kurang "sekiranya anda membuat "104 bil bebas bimbang, yuran keseluruhan: $ 2,078,96." Rent-a-Center juga memberikan pilihan caj yang murah: bayar dalam masa sembilan puluh hari dan anda juga mendapat "sama dengan wang tunai" $ 1,372.11.

Kami mencari on-line untuk membuat dan versi televisyen, dan salah satu laman web pertama yang sampai di sini adalah Kohl's (yang tidak selalu jauh dari kedai paling murah yang harus kita temui): pada 5 November, Kohl menawarkan TV yang sama asli dengan bayaran "normal" $ 979.99, dijual dengan harga $ 729. sembilan puluh sembilan - kurang dari separuh sebagai harga yang baik seperti menyewa.

Sementara itu, fungsi penyemakan imbas di Pricewatch.com menemui kedai elektronik bata dan mortar yang mempromosikannya dengan harga hanya $ 599. sembilan puluh sembilan. Oleh itu: sekiranya anda memerlukan TV yang tepat, anda boleh membayar $ 600 sekiranya anda menyimpan sebuah kedai berdekatan yang terdiri daripadanya, anda mungkin lebih boros dan membelinya dari Kohl dengan harga $ 730 — atau anda boleh membuat “104 bimbang” bil ”di Rent-a-Center dan habiskan hampir $ 2, seratus pada saat anda akhirnya membeli televisyen. Kepuasan Segera Bayaran pengguna Rent-A-Center Lokasi sewa-ke-peribadi “kelebihan” terbaik berbanding runcit biasa — dan kelebihan yang diragukan, pada masa itu — adalah segera: sekiranya anda memerlukan TV tertentu namun tidak mempunyai wang tunai kerana sekarang, tempat sewa maksimum untuk dimiliki akan membolehkan anda membawa satu rumah hari ini. Walau bagaimanapun, dalam perdagangan untuk keperluan ini, anda akhirnya membayar beratus-ratus atau mungkin beratus-ratus dolar tambahan daripada TV itu semestinya sangat bernilai.

Lebih teruk lagi: keperluan keluarga anda menghadapi masa kewangan yang sukar — seperti yang dilakukan Tonya dan suaminya, semasa dia kehilangan proses antiknya dan terpaksa mengambil yang baru dengan gaji berkurang beberapa batu — anda tetap keluar dari jumlah yang banyak atau banyak wang, dan alat anda akan diambil semula. Kemudian anda melalui yang terburuk di setiap dunia: Tonya dan suaminya kemungkinan besar membayar Aaron lebih besar daripada peralatan rumah mereka dalam nilai realiti, sebagai gantinya mereka sekarang tidak mempunyai peralatan rumah sama sekali.

Pada hari yang sama yang kami dengar dari Tonya, kami juga meneliti kisah sedih dari Corinne B. di Pennsylvania. Dia juga menghadapi kemunduran ekonomi terbaharu, menghadapi masalah membayar bil Rent-a-Center modennya, dan menjadi kecewa untuk mengetahui bahawa tenaga kerja repo RAC tidak akan memotongnya, bahkan walaupun "Saya adalah pembeli lama RAC, dan ciri terjual habis minimum 7 alat dari mereka. " Mari kita jangkakan keadaan terburuk di mana ketujuh-tujuh pembelian Corinne's Rent-A-Center mempunyai markup $ 1,500 yang serupa dengan TV pintar LG yang kami nasihatkan sebelumnya. Sekiranya ada, itu adalah $ 10,500 yang dia bayar, melebihi kos sebenar peralatan rumah itu sendiri.

Sebaliknya, jika dia harus kembali pada waktunya dan memujuk dirinya yang sedikit lebih muda untuk tinggal di luar Rent-a-Center, simpan bil mingguan dan simpan di TV dan pelbagai perkara sehingga dia harus membayar untuk berbelanja bagi mereka secara langsung, hari ini Corinne dapat memiliki semua alat itu dan $ 10,000 lagi. Dan jika Tonya melancong waktu membujuk dirinya yang lebih muda untuk tidak membeli TV dan mesin basuh / pengering sehingga mereka mungkin dapat membayar dengan harga yang lebih tinggi daripada Aaron, kini dia dan suaminya dapat memiliki peralatan rumah mereka ditambah dengan banyak timbunan dolar mereka telah membayar caj apartmen Aaron.

Bayaran pengguna Aaron Rents Kami sekarang tidak lagi berusaha untuk memfitnah kumpulan sewa-ke-peribadi, di sini. Keserakahan semula jadi bukan lagi yang mendorong mereka untuk mencari tanda-tanda yang sangat berlebihan pada barang mereka; sejumlah markup tersebut merangkumi ancaman ekonomi sebenar yang mereka serap memberikan objek tanda harga yang berlebihan kepada orang yang mungkin tidak membayarnya lebih rendah, ditambah dengan kos pengambilan pekerja repo sementara itu berlaku. Tetapi sebagai wartawan pembeli, subjek kami adalah untuk kesejahteraan pelanggan, sekarang bukan lagi kumpulan pangsapuri.

Dan kita sekarang bukan sekadar wartawan pembeli; kami juga pelanggan, dan tidak ada tempat yang cukup kaya untuk menguruskan penambahan seribu dolar tambahan setiap kali kami membeli peralatan atau perkakas. Itulah sebabnya, sebagai pelanggan yang mengikat syiling dengan pelanggan yang lain, kami menggesa anda: tinggal jauh dari kedai sewa-sendiri-sendiri. Nasib anda sendiri mungkin berpuas hati seperti yang anda lakukan.

Ringkasan :

Dan itulah analisis Aaron vs Rent-A-Center. Sewa untuk peribadi adalah cara untuk membeli alat mahal untuk kediaman anda sendiri tanpa perlu membuat caj sepenuhnya di muka. Dua kedai sewa-untuk-peribadi yang terkenal di AS adalah Aaron's dan Rent-A-Center, yang kedua-duanya menyediakan beberapa perabot, peralatan, dan elektronik untuk rancangan caj sewa-untuk-peribadi. Mereka juga menyediakan alternatif pembayaran awal seperti duit syiling. Kedua-dua kedai tersebut berusaha untuk menjadi agresif di pasar sewa-sendiri-yang selalu berkembang dan memberikan insentif untuk membeli dengan mereka. Aaron memberikan jaminan dan pendaftaran yang rendah di Aaron's Club sementara Rent-A-Center memberikan jaminan yang tidak kuat

** Soalan Lazim: **

1- Adakah Aarons adalah penipuan?

Pengguna membayar sebanyak 311% hobi pada alat seperti televisyen paparan besar dan peralatan rumah tangga yang berbeza dari kedai sewa ke peribadi, termasuk Rent-A-Center (RCII) dan Aaron '

2- Adakah Aaron dan Rent a Center adalah syarikat yang serupa?

Aaron (NYSE: AAN) dan Rent-A-Center (NASDAQ: RCII) berfungsi dalam syarikat yang stabil tetapi tidak bersemangat. Mereka berdua menyewa barang yang merangkumi peralatan rumah, komputer, perabot, dan pelbagai tambahan di bawah perjanjian pangsapuri kepada pelanggan

3- Adakah Aarons akan membina skor kredit anda?

Bolehkah saya meningkatkan skor kredit saya melalui kaedah membuat kejayaan Pajakan? Tidak. Kami tidak mendokumentasikan biro skor kredit pada masa ini. Aaron memberikan penyewaan untuk program sendiri, kini tidak lagi mendapat skor kredit.

4- Bolehkah anda mengunjungi penjara kerana sekarang tidak lagi membayar sewa pusat?

Agar ia menjadi kejahatan, anda harus mempunyai tujuan untuk melucutkan sewa pusat. Itulah cara terbaik untuk menghadapi masa penjara, dan penjara mungkin tidak mungkin berlaku dalam masa ini

5- Bolehkah Aarons memberi nama pegawai penguatkuasa di atas anda?

Harun mungkin penderita atau saksi, seperti mana-mana lelaki atau wanita lain atau entiti perusahaan komersial, namun semua yang dapat mereka lakukan adalah meminta Jaksa Pendamai untuk masalah waran dalam penangkapan suami anda, atau kemungkinan besar hanya saman untuk dia kelihatan di mahkamah.

Kesimpulan :

Aaron's Inc (AAN.N), rantai pangsapuri elektronik dan perabot AS, telah berkembang menjadi banyak prosedur pengambilalihan kasual dengan baki satu tahun lagi dari Rent-A-Center Inc (RCII.O), sesuai dengan manusia yang mengenalinya perkara itu. Kawasan runcit sewa-untuk-peribadi telah mengalami kerugian seperti beberapa tahun sebelumnya, kerana pelanggan yang mempunyai keuntungan rendah mengurangkan perbelanjaan. Tindak balas Rent-A-Center menggambarkan bahawa tentangan yang semakin meningkat memberi tekanan pada beberapa kedai untuk mengingat pengambilalihan. Teknik Rent-A-Center hari ini kepada Aaron, yang mempunyai permodalan pasaran kira-kira $ 2.5 bilion, lebih awal sebelum ini tetapi sekarang tidak lagi menghasilkan perbincangan yang melampau di antara 2 kumpulan itu, kata laporan itu minggu ini.