Robert Keizer adalah pentadbir dan dermawan pendidikan tinggi Amerika . Nama penuhnya ialah Robert Maxwell Keizer . Dia dilahirkan pada 24 Disember 1989. Dia adalah pemilik minoriti Southeastern College . Dia juga merupakan pengarah eksekutif Southeastern College. Robert Keizer adalah Presiden-terpilih Persatuan Sekolah-sekolah dan Kolej Postsecondary (FAPSC) Florida . Dia juga merupakan anggota Suruhanjaya Florida untuk Pendidikan Bebas (CIE).

:round_pushpin: Kehidupan awal Robert Keizer

Robert Keizer dilahirkan di Benteng Lauderdale, Florida , pada 24 Disember 1989. Nama ayahnya adalah Arthur Keizer , dan nama ibunya Belinda Keizer. Arthur Keizer adalah pengasas bersama dan Canselor Universiti Keizer .

Ibunya, Belinda Keizer , adalah pentadbir pendidikan tinggi dan profesional pembangunan tenaga kerja. Dia juga bertanggungjawab untuk media & perhubungan awam, perkhidmatan pelajar, hubungan majikan, dan pemberian amal untuk Keizer University.

Keizer bertarung dengan berat badannya ketika masih muda . Keizer mula mendorong Badan Perundangan Florida untuk melakukan reformasi ketika berusia 16 tahun, melihat perlunya lebih banyak latihan fizikal dan kesedaran kesihatan di sekolah .

Beliau adalah ahli termuda bernama Majlis Gabenor pada Physical Fitness untuk menubuhkan sebuah negeri pelan tindakan untuk alamat juvana obesiti. Dia dihormati oleh Gabenor ketika itu, Charlie Crist untuk kerjanya.

Dia diberi penghormatan oleh American Heart Association . Dia bercakap untuk menyokong Akta Kanak-kanak Fitness Integrated to Teaching (FIT), yang memerlukan satu jam aktiviti fizikal di sekolah awam Amerika.

:writing_hand: Ringkasan

Robert Maxwell Keizer adalah seorang dermawan Amerika. Dia dilahirkan pada 24 Disember 1989. Nama ayahnya adalah Arthur Keizer, dan nama ibunya Belinda Keizer.

:round_pushpin: Pendidikan

Robert Maxwell Keizer belajar di Pine Crest School dari tahun 2004 hingga 2008. Dia mendapat Diploma SMA dari Pine Crest School . Dia juga merupakan Kapten pasukan bola sepak, ahli pasukan debat, dan anggota masyarakat kehormat Sepanyol nasional dalam kehidupan sekolahnya.

Pada tahun 2008, dia mendapat kemasukan ke George Washington University . Dia belajar Politik Antarabangsa / Konflik dan Keselamatan dan Sejarah di Universiti George Washington. Sejarah adalah subjek minornya, dan Politik / Konflik dan Keselamatan Antarabangsa adalah subjek utamanya.

Pada tahun 2008, dia menjadi ahli Phi Sigma Pi Honor Fraternity Spring di universiti. Dia juga menjadi ahli College Republicans pada tahun 2008. Pada tahun 2010, dia menjadi anggota Order of Omega (Leadership Honor Society for Members of Greek Orgs).

Pada tahun 2011, beliau memperoleh Ijazah Sarjana Muda dalam Hal Ehwal Antarabangsa dan Politik dari Universitat Pompeu Fabra. Dia juga mengikuti kelas Nasionalisme & Perang Saudara di Sepanyol Terrorism Law (Diajar dalam bahasa Sepanyol).

Dia sekali lagi belajar di George Washington University dari tahun 2012 hingga 2014. Dia memperoleh Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dari sana.

Sekarang, Robert Keizer sedang mengusahakan Ph.D. dalam Kepimpinan Pengajian Tinggi di Universiti Capella.

:writing_hand: Ringkasan

Robert Keizer belajar di Pine Crest School. Dia pergi ke George Washington University. Dia memperoleh MBA dari George Washington University.

:round_pushpin: Kehidupan kerjaya

:sparkles: Pada Februari 2021, dia telah menjadi Wakil Canselor Sekolah Siswazah Universiti Keizer, Benteng Lauderdale, Amerika Syarikat .

:sparkles: Dia bergabung dengan Suruhanjaya Pendidikan Bebas pada bulan November 2016. Dalam topik mengenai institusi pendidikan bukan awam, pasca-sekunder, Suruhanjaya Pendidikan Bebas mempunyai tanggungjawab perundangan . Dia adalah sebahagian daripada Suruhanjaya Pendidikan Bebas selama empat tahun dan sembilan bulan terakhir .

:sparkles: Dia telah menjadi Presiden-terpilih dan Anggota Lembaga Eksekutif Florida Association of Postsecondary Schools and Colleges (FAPSC) sejak tahun 2017. Sejak tahun 1956, sekolah - sekolah kerjaya Florida telah diwakili oleh Florida Association of Postsecondary Schools and Colleges (FAPSC). FAPSC kini mewakili semua sekolah dan kolej karier pemberian ijazah dan bukan ijazah di Florida .

:sparkles: Dia telah menjadi ahli Son of Boss sejak Februari 2017. Di Amerika Syarikat , tempat perlindungan cukai yang dikenali sebagai Son of BOSS telah dibuat dan didorong oleh perunding cukai pada tahun 1990-an untuk meminimumkan liabiliti cukai pendapatan persekutuan atas keuntungan modal dari penjualan perniagaan atau aset bernilai lain.

:sparkles: Dia telah menjadi ahli Vistage Florida sejak Januari 2016. Vistage Florida adalah organisasi bimbingan eksekutif dan penasihat perniagaan terkemuka.

:sparkles: Beliau adalah Pengarah Eksekutif / Ketua Pegawai Operasi Southeastern College and Institute dari Jun 2016 hingga Februari 2021.

:sparkles: Dia juga merupakan Presiden Southeaster College dari Mei 2015 hingga Jun 2016. Southeastern College adalah sebuah kolej swasta di Miami Lakes, Florida , dengan kampus West Palm Beach dan Miami.

:sparkles: Dari Julai 2014 hingga Januari 2016, dia bekerja sebagai ahli lembaga Parks Foundation of Broward Country. Tujuan umum Yayasan adalah untuk berfungsi sebagai sukarelawan dan pengumpulan dana DIVISI BROWARD COUNTY PARKS DAN REKREASI untuk pemberian dana modal, serta inisiatif pendidikan , rekreasi, dan budaya masyarakat, dengan meminta, menerima, memegang, melabur, mentadbir , pemberian, dan pengeluaran hadiah dana dan harta benda, dan membuat pengeluaran ke atau untuk pemberian dana tersebut.

:sparkles: Dari bulan Jun 2014 hingga Februari 2015, Robert Keizer bekerja sebagai Pegawai Bantuan Kewangan di Universiti Keizer , Benteng Lauderdale, Florida, Amerika Syarikat .

:sparkles: Dari Februari 2015 hingga Mei 2015, dia bekerja sebagai Penasihat Rungutan (Akademik) dan Pelatih Pengurusan Eksekutif di Keizer University , Fort Lauderdale, Florida, Amerika Syarikat .

:sparkles: Dia bekerja sebagai Penyelaras Kemasukan di Southeastern College dari Jun 2014 hingga Disember 2014.

:sparkles: Pada tahun 2013, Robert Maxwell Keizer menjadi ahli Pasukan Pengurusan Kekayaan Pengurusan Kekayaan USB . Dia bekerja di sana kurang dari satu tahun .

:sparkles: Dari Mei 2008 hingga Ogos 2012, dia bekerja sebagai anggota Jabatan Perhubungan Media dan Kerajaan dan Perkhidmatan Pelajar di Universiti, Fort Lauderdale, Florida, Amerika Syarikat .

:writing_hand: Ringkasan

Dia bekerja sebagai Wakil Canselor Sekolah Siswazah Universiti Keizer, Fort Lauderdale, Amerika Syarikat . Dia juga bekerja sebagai ahli Pasukan Pengurusan Kekayaan Pengurusan Kekayaan USB. Dia juga berkhidmat di kolej yang berbeza.

:round_pushpin: Soalan Lazim (Soalan Lazim)

:one: Siapa Max Keizer?

Max Keizer adalah seorang wartawan, pemeran luas, dan pembuat filem. Dia dilahirkan pada 23 Januari 1960. Dia dilahirkan di New Rochelle, New York, Amerika Syarikat. Nilai bersihnya adalah $ 1 juta hingga $ 5 juta.

Popular sebagai Timothy Maxwell Keizer
Umur 61 tahun
tanda zodiak Aquarius
Kewarganegaraan Amerika Syarikat

:two: Adakah Max Keizer kaya?

Dia mempunyai nilai bersih $ 10 juta pada Ogos 2021. Sebagai penyampai, penyiar , dan pengeluar banyak rancangan dan siri TV, dia memperoleh wang. Sebagai hasil ketekunan dan kerja kerasnya, dia telah mendapat kemasyhuran dan kekayaan . Dia memulakan dengan mempersembahkan dan menambat rancangan televisyen.

:three: Di manakah Universiti Keizer berada?

Keizer University adalah universiti swasta di Fort Lauderdale, Florida, yang mempunyai kampus utamanya di sana. Kampus kediaman utamanya adalah di West Palm Beach , Florida . Terdapat lebih banyak cawangan di wilayah lain di Florida dan juga di seluruh dunia. Keizer University menawarkan program pendidikan tradisional dan dalam talian di peringkat sarjana, siswazah , dan kedoktoran .

:four: Siapakah pengasas Universiti Keizer?

Arthur Keizer dan Evelyn Keizer membentuk Universiti Keizer pada tahun 1977, dengan tujuan untuk menyediakan sebuah universiti yang akan lebih baik melayani pelajar dewasa yang mencari pendidikan yang berpusatkan kerjaya .

:five: Adakah sukar untuk mendapatkan kemasukan ke Keizer University?

Dengan kadar penerimaan 85 peratus , kemasukan ke Keizer University kurang selektif . Tarikh akhir permohonan untuk Keizer University bergulir, dan kos permohonan adalah $ 55 .

:round_pushpin: Kesimpulannya

Robert Keizer adalah seorang dermawan Amerika. Dia dilahirkan pada 24 Disember 1989. Dia bersekolah di Pine Crest School. Robert bekerja sebagai Naib Canselor Sekolah Siswazah Universiti Keizer, Amerika Syarikat.

:round_pushpin: Artikel berkaitan

Lily dari AT&T

Topik bertanda death-of-marily

Deborah Jennifer Stern

Pengenalan

Pada bulan Jun 2016, Robert M. Keizer mengambil alih jawatan sebagai pengarah eksekutif Southeastern College / Institute. Keizer dipilih sebagai pengarah eksekutif keenam Southeastern setelah berkhidmat sebagai presiden kampus di kampus West Palm Beach Southeastern College. Dia adalah seorang pemimpin berwawasan dan pemimpin pendidikan tinggi yang berpengalaman. Keizer telah memimpin Tenggara melalui masa pertumbuhan dan perkembangan yang stabil, dengan populasi pelajar sekolah meningkat 65 peratus hanya dalam lima tahun. Program ijazah perniagaan dan teknologi Southeastern College akan ditambah dengan penawarannya pada tahun 2020 di kampus Florida dan South Carolina. Sekolah ini mula menerima pelajar untuk bujangan perdana pada tahun berikutnya.

Robert Keizer di Media

Jurnal Perniagaan Wilayah Columbia Southeastern Institute Menukar Nama menjadi Southeastern College 8 Disember 2020
Pengalaman Edu Keperluan Pilihan dalam Pengajian Tinggi 7 Oktober 2020
Pertunjukan Michael Finkley Bercakap Dengan Pengarah Eksekutif - Robert M. Keizer 20 Oktober 2020
Podcast Edisi Tinggi Higher Ed 2.0: Apa Seterusnya? 5 Oktober 2020
Mesej dari Robert Keizer Inisiatif Kepemimpinan Hebat: Robert Keizer - Apa yang di luar musim? 31 Julai 2020
Kajian Pendidikan Kerjaya Southeastern College dan Southeastern Institute Fasa Pertama Pembukaan Semula 15 Jun 2020
Kajian Pendidikan Kerjaya Aplikasi Teletherapy Memberi Kemudahan, Privasi dan Pilihan Terapis kepada Pelajar 11 Januari 2020
Kajian Pendidikan Kerjaya Memupuk Budaya Keselamatan Kolektif 7 Julai 2019
Mesej dari Robert Keizer Minggu Penghargaan Guru 10 Mei 2019
Kajian Pendidikan Kerjaya Merapatkan Jurang Kemasukan-Pemasaran 13 Jun 2018
Jawatankuasa Pendidikan dan Buruh Rumah Kesaksian Tuan Robert Keizer mengenai "Manfaat Pendidikan Jasmani dan Kesihatan untuk Anak Bangsa Kita" 24 Julai 2008
C-SPAN Kesaksian Robert Keizer mengenai Obesiti Kanak-kanak 24 Julai 2008

Kehidupan awal

Keizer dilahirkan di Benteng Lauderdale, Florida, pada 24 Disember 1989. Belinda Keizer, pentadbir pendidikan tinggi dan pakar pembangunan tenaga kerja, adalah ibunya. Arthur Keizer, Ph.D., pengasas bersama dan Canselor Universiti Keizer, adalah bapanya. Keizer bergelut dengan berat badannya ketika kecil. Keizer mula menekan Florida Legislatur untuk reformasi ketika dia berusia 16 tahun, menyedari perlunya lebih banyak latihan fizikal dan kesedaran kesihatan di sekolah. Dia adalah anggota termuda yang pernah dilantik ke Majlis Gabenor mengenai Kecergasan Fizikal untuk membantu merancang rancangan tindakan negara untuk mengatasi obesiti remaja, dan dia diakui oleh Gabenor ketika itu, Charlie Crist atas kerjanya. Dia dikenal pasti.

Pendidikan

Keizer memperoleh ijazah sarjana muda dan sarjana dalam bidang pentadbiran perniagaan (MBA) dari George Washington University di Washington, DC. Dia kini melanjutkan pelajaran kedoktoran dalam kepimpinan pendidikan tinggi di Capella University.

Kerjaya

Keizer telah bekerja dalam pendidikan pasca-menengah dalam pelbagai kapasiti. Dia kini merupakan pengarah eksekutif Southeastern Educational, sebuah sistem kolej bertauliah lima kampus. Dia adalah ahli Kolej dan Universiti Pendidikan Kerjaya (CECU) dan telah mengambil bahagian sebagai penceramah utama di konvensyen nasional organisasi. Dia menyumbang untuk Kajian Kerjaya Pendidikan secara berkala. Dia juga muncul di podcast berkaitan pendidikan seperti Edu Experience dan Higher Ed, the Podcast.

Anugerah

Hadiah Goldsmith untuk buku terbaik mengenai politik dan media berita pada tahun 2002 dianugerahkan kepada The News About The News oleh Universiti Harvard. Pada tahun 1975, laporannya dari Moscow dinobatkan sebagai surat-menyurat asing terbaik tahun ini oleh Overseas Press Club. Dia dilantik sebagai wartawan diplomatik terbaik National Press Club pada tahun 2003.

Wewenang untuk Robert Kaiser

Robert "Bob" Kaiser adalah pemancing yang berminat! Pada hari Sabtu, 28 November 2020, dia dilahirkan pada 24 Mei 1032, dan meninggal pada 28 November 2020. Byron Lee Kaiser, anaknya, meninggal di hadapannya. Myrella "Millie" Kaiser, isterinya, selamat oleh anak-anaknya, Jay (Debbie) dan Dale (Laurie) Kaiser, serta lima cucu perempuan dan lima cucu. Pada hari Isnin, 14 Disember, dari jam 10 hingga 11 pagi, perayaan hidup akan diadakan di St John the ■■■■■■■■ Gereja Katolik, 4625 W. 125th St., Savage, dengan perkhidmatan gereja sejurus selepas itu. Pemakaman St. John di Burnsville adalah tempat dia dikebumikan.

Biografi

Kaiser, Robert (Bob) E. Herbert dan Charlotte (Drews) Kaiser mempunyai seorang anak lelaki bernama Bob. Isterinya Ann (Hoffmeier) dan anak-anak Kelley (Dan) Berwick dari Spring Grove dan anak-anak mereka Kayleen, Morgan, dan Bob, dan anak mereka Bob (Sarah) Kaiser dan anak-anak mereka Connor dan Mia, selamat daripadanya. Di persimpangan Elston, Western, dan Diversey di Chicago, Bob dilahirkan di tempat duduk belakang kereta orang tuanya. Dia mati dengan tenang di rumah, dikelilingi oleh orang-orang yang dia sayangi. Bob bekerja dengan MTC Gear, Profile Gear, dan ZF dari Amerika Utara sebelum bersara pada tahun 2007. Dia menikmati bekerja di kenderaan dan kereta api ketika bersara dan terus aktif di gimnasium. Dia selalu dalam perjalanan. Bob adalah seorang lelaki yang percaya akan kepentingan keluarga.

Sorotan Kerjaya

Untuk memenuhi perubahan keperluan bahagian pemasaran / reka bentuk grafik syarikat, saya merekrut dan menubuhkan pasukan bakat bebas. Mengenalpasti bakat, mengembangkan tutorial dan panduan amalan terbaik, mendorong komunikasi, dan menjalin kerjasama jangka panjang, menghasilkan pasukan fleksibel yang mampu menyesuaikan diri dengan keadaan yang berubah-ubah. Membuat aset 3D dengan pantas dan cekap Membangunkan koleksi hampir 30 kereta 3D dan 500 kepingan gaya luaran yang akhirnya menjimatkan wang syarikat. Potongan fizikal berharga $ 100K, tetapi mereka menjimatkan / mengurangkan perbelanjaan fotografi sebanyak $ 200K setahun.

Soalan Lazim

Apakah bidang kepakaran?

● Pembangun 3D ● Pembangunan Pasukan ● Promosi Dalaman ● Pembangunan Konsep ● Penyumbang Jauh ● Penjana Idea ● Keaslian ● Pemasaran ● Berorientasikan Penyelesaian Tuliskan nama perisian yang telah dilakukannya?

● 3D Studio Max & Maya ● ZBrush ● Photoshop & Illustrator ● Tayangan Perdana & Selepas ● Lukisan Bahan ● Unity & Unreal 4

Bagaimana dia menggunakan Ikhtisar Kerjaya Profesional & Karya Tajuk yang Diterbitkan?

Menciptakan dan menguruskan semua aset untuk bahan promosi, iklan, katalog, dan inisiatif dalaman sebagai satu-satunya artis kreatif untuk kakitangan, termasuk: Ford Mustang, Jeep Wrangler, Chevy Silverado, Dodge Challenger, dan Ram semuanya mempunyai banyak iterasi. Konsep reka bentuk dalaman dan seni bina yang dibangunkan. Direka sebilangan besar watak utama dan dibantu dengan alat peragaan untuk Revolusi 1979: Black Friday - PC / iPad. Sebilangan besar pemandangan dibuat dan pencahayaan dikendalikan oleh saya. Hampir semua raksasa dan watak untuk Ember - PC / iPad dirancang oleh saya sendiri.

Kesimpulannya

Di Top Shot Arcade, saya bekerja sebagai artis watak tunggal, mencipta semua aset haiwan seperti Moose, Big Horn Sheep, dan Whitetail Deer, serta haiwan yang lebih rendah seperti tupai, arnab, dan rakun. Menggunakan Photoshop untuk mengembangkan tekstur dan alat peraga untuk permainan mini seperti Wild West Shoot Out dan Animatronics dan suasana yang diilhamkan oleh Chucky Cheese. Seni watak yang direka / dibuat untuk Guitar Hero: Legends of Rock. Band Hero - port PS2; pengurangan watak generasi seterusnya Axel, Judy, Pandora, Eddie, Clive, Taylor Swift, dan ahli No Doubt adalah antara aset. o Tekstur diedit dan diturunkan di Photoshop untuk PS2. o Prestasi PS2 ditingkatkan dengan menghidupkan semula aset watak yang menurun, termasuk mengurangkan jumlah tulang.