Samara Saraiva dikenali sebagai isteri Damon Wayans Jr. samara adalah seorang ahli perniagaan. Suaminya adalah pelawak, pelakon dan penghibur terkenal.samara saraiva

Keterangan mengenai Samara

Ciri-ciri
1- Nama penuh Samara Saraiva
2-Tinggi 5'6 "(1.85 meter)
3- Hari Lahir 20- Jan-1987
4-Kewarganegaraan Orang Amerika
5-terkenal dengan Isteri Damon Wayans Jr
6-Umur 34
7-Status perkahwinan Berkahwin
Tanda 8-Zodiak Capricorn
9-Nama Ibu Tidak diketahui
10- Nama Bapa Tidak diketahui
11-Nama kakak Tidak diketahui
12-Berat 77 kg
12-Etika Orang Amerika
13-Kelayakan bujang
14- Warna mata Biru
15-warna rambut Hitam
16-pekerjaan Tiada
17-Nilai bersih Tidak diketahui
18-Agama Agama Kristian
19- nama ibu - mertua Lisa Thorner

Dia, samara, terkenal di dunia kerana dia adalah pasangan Damon Wayans Jr. Damon Wayans Jr mempunyai namanya di industri ini kerana dia adalah penghibur terkenal dan telah muncul di rancangan TV dan drama yang luar biasa pada tahun 2021.

SUAMI SAMARA:

Dia luar biasa dalam pekerjaan dan penggambaran serta dalam drama yang terakhir dalam adegan Happy Endings. Juga, kerana lakonan luar biasa dalam adegan-adegan itu, popularitasnya telah meningkat ke tahap yang lain.

SIFAT DAN PENAMPILAN SAMARA SARAIVA:

Samara Saraiva adalah keperibadian yang paling rendah hati, dan dia tidak terlalu menyukai dunia media dan menjauhkan diri dari paparazzi. Menurut beberapa orang, dia sangat baik dan juga memiliki panti asuhan di mana dia akan berkunjung. Dia juga terlihat dalam beberapa wawancara yang berkhotbah tentang kebaikan dan kerendahan hati. Dia langsing dan mempunyai ciri badan yang cantik . Dia kerap melakukan senaman untuk memastikan dirinya langsing. Dia juga peminat Yoga

Pertemuan samara dan Damon dan temu janji:

Kedua samara dan Damon bertemu di sebuah pesta di Amerika. Mereka saling bertemu melalui rakan mereka. Samara hanya seorang gadis muda ketika itu. Mereka memulakan hubungan mereka dengan persahabatan tetapi setelah berpacaran tiga hingga empat bulan, mereka memutuskan untuk menjadikan hubungan mereka menjadi tahap yang baru. Mereka datang ke media dan mengumumkan hubungan mereka secara rasmi. Peminat mereka terpegun dan sangat gembira serentak. Menurut peminat Damon, mereka berdua adalah pasangan yang dibuat di syurga. Mereka juga menunjukkan temu janji mereka dengan dunia membeli muncul di tayangan perdana filem yang berbeza. Kali terakhir, Damon dan samara dilihat di Tayangan Perdana "Let's Be Cops". Pada 7 Ogos 2014, kedua samara dan Damon dilihat di perdana filem Twentieth Century Fox's Let's Be Cops di Arclight. Mereka berdua adalah filem Hollywood . Damon dan samara dilihat bersama-sama di California. Pada bulan November 2014, mereka juga dilihat di Teater El Capitan di Hollywood. Melihat reaksi pasangan. Sepertinya pasangan ini telah berpacaran sejak beberapa tahun dan peminat hanya akan kagum dengan melihat mereka. Juga, hubungan mereka berdua dapat dilihat dari gambar Facebook dan Instagram yang telah disiarkan oleh Damon dan samara. Pasangan ini biasanya menyiarkan gambar mereka di media sosial yang menunjukkan hubungan mereka di antara mereka dengan dunia.

Nilai bersih samara:

walaupun tidak banyak maklumat mengenai nilai bersih samara tetapi dikhabarkan bahawa dia bernilai 5 juta dolar. sementara suaminya masih mempunyai nilai bersih lebih banyak daripada dia. nilai bersih suami .samara adalah sekitar 9 juta USD. Samara dikhabarkan memiliki sekitar 25% bahagian kekayaan suaminya menurut laporan media. Sepertinya samara telah memperoleh banyak hasil dari kehidupan kerjanya. walaupun dia belum mendedahkan apa-apa kepada media. Beberapa khabar angin mengatakan bahawa kekayaan bersihnya sekitar 550 juta UD. Dan tentu saja kita tidak dapat menafikannya kerana dia telah melakukan banyak pekerjaan dalam kehidupan profesionalnya untuk mendapatkan banyak wang ini. Juga, menurut beberapa berita media lain, isteri pelawak Damon yang elegan yang merupakan samara mesti melakukan sesuatu seperti perniagaan atau pihak lain.

Nilai bersih suami samara Damon:

Dia mengumpulkan keseluruhan aset dari profesionnya iaitu komedi dan lakonan di Hollywood. juga, kerana dia adalah komik profesional dan penghibur terkenal, jumlah keseluruhan aset ini adalah jumlah aset biasa bagi pelawak muda Hollywood. Selain itu, dengan melihat secara mendalam jumlah aset suami samara, tidak ada masalah yang mungkin dia menghabiskan hidup ceria dan mewah di samping Damon, suaminya. Nilai bersihnya jauh lebih besar daripada FlightReacts Net Worth

Hubungan antara samara dan Damon.

Dalam temu bual Damon mengaku bahawa samara agak marah pada awal hidupnya yang berpacaran. tetapi itu berubah kerana kerja keras yang dilakukan oleh suaminya sekarang, Damon. Dia mengatakan bahawa dengan pergi dan melawat tempat-tempat di seluruh dunia bersama-sama pasangan saling mengenali antara satu sama lain. Mereka pergi berkencan setiap hujung minggu, menempuh perjalanan panjang, dan berkelah. Dia juga mengatakan bahawa mereka sering pergi ke pemacu jarak jauh pada BMW kegemaran samara. Juga, samara suka pergi ke perdana filem dengan Damon. Mereka sering menunjukkan hubungan baik antara mereka di media sosial . Isterinya berkongsi banyak gambar yang menunjukkan hubungan antara di Facebook .

samara facebook

Zaman Samara Saraiva

Saraiva dibawa ke dunia pada tahun 1980-an di Amerika Syarikat. Tetapi sayangnya, tarikh lahirnya yang pasti belum diketahui oleh media. Oleh itu, sukar untuk mengira berapa usia dan tarikh lahirnya yang sebenarnya. tetapi rahsia umurnya ini pada masa akan datang akan terungkap juga.

Ketinggian Samara Saraiva

Saraiva mempunyai model seperti tinggi dan berat badan. dia nampak sangat tinggi dalam semua gambarnya. . Walaupun begitu, usia dan tarikh lahirnya yang sebenar, maklumat mengenai berat badan sebenar, bahagian badan dan berat badannya tidak diketahui.

Samara Saraiva Ibu bapa dan keluarga:

Tidak ada maklumat mengenai siapa ibu bapa samara Saraiva. ibu bapa samara tinggal di Amerika. Ibunya adalah seorang suri rumah, dan ayahnya adalah seorang doktor. Ibu bapanya menginginkan anaknya., Samara Saraiva menjadi seorang peniaga. Dia menjadi ahli perniagaan dan memenuhi kehendak ibu bapanya. Samara tinggal di Amerika Syarikat bersama tiga adik-beradiknya dalam keluarganya. nama mereka adalah Michael, Cara Mia, dan Kyla.

ISTERI SEBELUM DAMON:

Sebelum Samara, suaminya yang sekarang penuh kasih sayang telah terikat dengan Aja Metoyer. Dari hubungan ini, dia bahkan mempunyai dua anak perempuan tetapi tidak pernah mengungkapkan nama mereka. Selepas berpisah dengan isteri sebelumnya, Metoyer pergi. Damon juga ingin menjaga anak perempuannya, tetapi Aja tidak memberinya hak ini. Aja memikul tanggungjawab untuk menjaga kedua-dua gadisnya. Kemudian, Aja mengikat hubungan dengan bintang NBA, Dwayne Wade. Tetapi tidak lama kemudian Damon mengemukakan petisyen untuk tanggungjawab menjaga di mahkamah yang mendakwa bahawa gadis-gadis itu tidak dijaga dengan baik dari Aja. Dia mengemukakan petisyen untuk menjaga gadis-gadis kecilnya, Amara Wayans, dan Aniya. Oleh kerana semua ini berlaku dalam keluarganya. Damon terganggu dengan pemikiran bahawa mantannya tidak bertanggungjawab terhadap kedua-dua gadisnya dan memilih untuk tidak tenang lama. Dia juga menyalahkan ibu mereka, Aja, kerana tidak dapat menumpukan perhatian pada persekolahan Amara Wayans dan Aniya. Dia memerlukan kewibawaan agar mereka tidak dilucutkan hak sekolah mereka dengan hak dan dia juga Pastikan bahawa dia benar-benar ingin menolong mereka dengan kerja sekolah mereka. Isu utama di sini ialah Aja meletakkan keperluannya sendiri sebelum keperluan anak perempuannya, Amara Wayans, dan Aniya, seperti di Damon. Dalam temu bual dia juga mengatakan bahawa. "Hubungan di antara dia dan Aja menjadi lebih buruk dari sekarang, dan ternyata lebih disesalkan ketika Damon pada suatu masa memerlukan kewenangan penuh untuk sekolah dua anak perempuannya. "Dia lebih jauh menyatakan bahwa alasan utama di balik kemurungan Damon, seperti yang dinyatakan sebelumnya, adalah karena Aja tidak memperhatikan anak-anak Damon. Dia juga menyalahkannya kerana meminta bantuan orang lain. Dia juga mengatakan bahawa tidak memberi banyak perhatian kepada anak perempuannya.

Dia juga membicarakan satu kejadian di mana isterinya mengeluarkan satu anak perempuannya Aniya, semasa dia mengikuti kelasnya. Dia mengatakan bahawa isterinya membawa anak perempuannya ketika dia seharusnya berada di sekolah. Oleh itu, kerana peristiwa ini, anak perempuannya diusir keluar dari kelas.

SOKONGAN SAMARA KEPADA DAMON

Tetapi masih, Samara masih menyokong suaminya dengan sepenuh hati. Dia telah menerima semua Damon. Dia selalu memberi dia sokongan yang diperlukan setiap kali Damon memerlukan dari samara, pada masa-masa buruknya.

PERKAHWINAN SAMARA DAN DAMON:

Dia mengikat hubungan dengan Damon Wayans Jr, dan pasangan ini menjalani kehidupan yang sangat indah. Mereka selalu menjauhkan kehidupan perkahwinan dari media dan paparazzi. Perkahwinan yang dinanti-nantikannya secara konsisten berlangsung pada 12 April 2016. Sejak itu, pasangan ini menjalani kehidupan yang bahagia. Pada hari perkahwinan samara, dia mengenakan gaun merah yang indah. Sementara Damon memakai tuksedo putih. Samara dan Damon dalam temu bual mengatakan bahawa perkahwinan itu adalah sesuatu yang mereka anggap sebagai upacara yang sangat besar. oleh itu, setelah banyak persefahaman dan persahabatan antara mereka, mereka memutuskan untuk berkahwin antara satu sama lain. Kata samara dalam temu bual: 'itu adalah hari yang cerah ketika mereka berkahwin.' Pasangan ini menjalani kehidupan yang sangat bahagia di Amerika. Juga, walaupun melakukan perkahwinan mereka secara rahsia pada tahun 2016. Menurut beberapa khabar angin. Damon dilihat berpakaian kemas dengan sut gelap dan Damon juga dilihat mengenakan mantel putih yang sesuai pada majlis resepsi.

Profesion Samara:

Walaupun pada hakikatnya dia adalah pasangan pelawak terkenal Amerika. Samara menjalani kehidupan yang sangat bahagia dan penuh pertengkaran. Dia tidak mengatakan apa-apa dan belum mendedahkan apa-apa mengenai profesion yang dia miliki dalam kehidupan peribadinya. Dia juga tidak membiarkan suaminya mendedahkan fakta ini mengenai profesi samara kepada media. Juga, ada kemungkinan dia mungkin menjadi ahli perniagaan dengan melihat kekayaan samara.

Fakta mengenai Samara Saraiva:

  1. Ayah mertuanya (Damon Wayans Sr) adalah seorang yang lucu, dengan sejarah menjadi pelawak. dia biasanya membawanya (Damon Jr) dan saudara-saudaranya untuk berkelah dan berpesta dan juga membuatnya komedi berdiri.

  2. Ayah Samara Saraiva secara konsisten mengaibkan Damon ketika Damon memilih komedi sebagai profesionnya. dia menyesal dengan kelakuannya terhadap Damon selepas itu.

  3. Dia mengetahui dalam pertemuan bahawa ayah samara Saraiva memberinya tuisyen selepas sekolah dan tuisyen juga sebelum sekolah.

  4. Ayahnya selalu membuat lelucon kepadanya bahawa dia mempunyai tiang ****** dengan spageti. jadi, ketika Damon akan berpacaran dengan beberapa wanita. salah seorang wanita berehat pada pesta kencan mengingatnya dan mengatakan bahawa anda lelaki yang bertubi-tubi dengan spaghetti. Menurut Damon, ini adalah saat paling memalukan bagi Damon.

  5. Damon juga menyedari dalam temu bual bahawa bapanya akan memberitahu lelucon lumpuh kepadanya dan juga membuat lelucon lumpuh kepadanya.

  6. Dia juga menambahkan dalam temu bual yang mungkin tidak ada seorang pun dari saudara terdekatnya dan yang dikenali mempunyai ayah seperti dia. cara hidupnya yang mewah juga disebabkan oleh ayahnya dan rumah besarnya juga dibawa oleh ayahnya.

  7. Ada banyak lagi yang diberitahu oleh Damon pada set wawancara sebuah rancangan Amerika. Kami harap anda melihatnya dan menikmati wawancara itu dan juga pada suatu masa mempunyai keberanian untuk ketawa tidak terkawal.

SUAMI SAMARA SARAIVA DI TV DAN DRAMAS:

Suami Samara Saraiva adalah pelawak dengan profesion tetapi dia juga pernah memainkan kemahiran lakonannya dalam banyak filem aksi. Dia juga muncul dalam beberapa drama. Dia menjadi perhatian selepas peranannya dalam sitkom ABC Happy Endings. Dia muncul di TV ketika pertama kali memainkan peranannya di Happy Endings. Happy Endings mempunyai penilaian 7,7 berdasarkan laporan media, dan penilaian 78% dari Rotten Tomatoes. Ia juga mempunyai penilaian 7.1 yang hebat dari TV. com. Bahagian utama drama suami samara Saraiva, Damon ditayangkan pada ketiga belas April 2011 dan yang terakhir pada ketiga Mei 2013. Karyanya dalam Happy Together juga mengagumkan menurut peminat. Susunan TV mempunyai 5.7 penilaian dari IMDb dan 53 peratus dari Rotten Tomatoes. Drama ini tampil di layar kecil pada 1 Oktober 2018. Suami Samara Saraiva yang berperanan luar biasa dalam New Girl memenangi banyak hati. Rancangan TV mempunyai 7.7 penilaian dari IMDb, 7.8 dari TV. com, dan 94 peratus dari Rotten Tomatoes. Sekali lagi, ini dikeluarkan pada edaran kedua puluh September 2011 dan yang terakhir pada lima belas Mei 2018. Suami Samara Saraiva adalah seorang humor. dia telah berlakon dalam banyak pertunjukan dan menunjukkan kemahiran komedi. Karyanya di Underground juga luar biasa, dan ini mempunyai 5.5 penilaian dari IMDb dan 6.6 dari TV. com. Ia disiarkan pada empat belas September 2006 dan yang terakhir pada enam belas November 2006. Setiap filemnya ada di Billboard . Oleh itu, daripada membuat anda letih dengan berfikir Berapa Banyak Tahap Yang Ada Di Candy Crush? anda mesti menonton filemnya secara tidak sengaja.

Filem Damon :movie_camera::movie_camera:
Nama filem penilaian
1- Pengakhiran Gembira 7.1
2-Senang Bersama N / A
3-Gadis Baru 7.8
4-Bawah Tanah 6.6

Kemahiran lakonan suami Samara:

Dia hebat dalam filem kerana kemahiran lakonannya. Dia tekun memainkan peranannya dalam filem berjudul Let's Be Cops. Kemahiran lakonannya sekali lagi dipuji oleh peminat dalam hal ini. Keseluruhan ini "mari kita polis" memiliki 6.4 penilaian dari IMDb, dan memperoleh 138.2 juta dolar di papan iklan. Aktingnya dalam filem "Blackman" juga hebat, dan filem ini memperoleh 7 juta dolar di seluruh Hollywood. Filemnya berjudul "The Other Guys" menjaring 170,4 juta dolar, dan itu dibuat dengan jumlah yang sangat sedikit sebanyak 100 juta dolar. Dia juga cukup terkenal di Bursa Saham Hollywood (HSX)

Filem Damon
Nama Belanjawan
1- Kita Sepatutnya Polis 17
2-Blankman N / A
3-Super Pasukan 2 13.5
4- Lelaki Lain 100

Pertemuan Dengan Suaminya Di Ellen Show :video_camera::video_camera:

Ellen memanggil pelawak terkenal dalam rancangannya dan mengajukan beberapa soalan darinya. Semasa Ellen bertanya kepadanya berapa orang yang tinggal di rumah mereka sebagai keluarga? Dia menjawab, "60." Dia dengan riang mengatakan bahawa anda harus masuk ke majlis kesyukuran lebih awal kerana di pesta di akhir tidak ada makanan yang tersisa. Oleh itu, dia memberi nasihat suka bermain kepada rakan dan peminatnya untuk pergi ke pesta ini lebih awal. Sekiranya anda ingin menyingkirkan DEPRESSION seorang pembunuh yang senyap , anda mesti menonton rancangannya dan mendengar komedi. Dia menambah dengan cara lucu dan suka bermain sehingga dia suka melakukan persetubuhan dan itulah sebabnya terdapat sebilangan besar orang dalam keluarganya. Tidak, ragu betul pertemuan Damon dengan Ellen itu lucu. Jadi, apabila secara langsung memberi anda lemon , tonton episod ini.

Soalan Lazim::question: :

Kerana Samara adalah isteri pelawak terkenal. Oleh itu, ada banyak orang yang ingin mengetahui mengenai mereka. Berikut adalah beberapa soalan yang belum dijawab dari Samara. Itu saya telah cuba jawab.

1- Di mana samara Saraiva sekarang?

Samara tinggal bersama suaminya di Amerika di kawasan Huntington, Vermont, AS, Amerika Syarikat. Dia tinggal di rumah ini bersama suaminya dan seorang anak yang cantik. Dia menemani suaminya ketika pergi ke permaidani merah untuk filem.

2- Berapa banyak akaun media sosial yang dimiliki oleh samara?

Samara mempunyai akaun media sosial di Facebook, Instagram dan juga mempunyai laman web sendiri. Dia tidak mempunyai akaun di YouTube, Pinterest, tiktok dan twitter. Dia berada di faceboom dengan nama 'Samara Saraiva'.

3- Kereta apa yang suka dikendalikan oleh samara?

Samara gemar memandu BMW dan limosin. Dia sering datang ke permaidani merah bersama suaminya di Lamborghini.

4- Adakah samara di media sosial?

Ya, samara ada di instagram dengan 950 pengikut dan 850 mengikuti. Dia cukup terkenal dalam menyiarkan pekerjaan hariannya di akaunnya.

5- Siapakah anak kandung Samara?

Samara bukanlah ibu kandung bagi setiap anak. Tetapi dia adalah ibu tiri dari dua anak Dayn yang dia miliki dari perkahwinannya sebelumnya .

6- Untuk anak siapa Samara adalah ibu tiri?

Samara adalah ibu tiri anak-anak Ajay Metoyer.

7. Siapakah bapa Amara Wayans?

Bapa Amara Wayans adalah Damon Wayans, Jr.

8- Di manakah Samara tinggal di Amerika ?

Dia tinggal di Los Angeles bersama dua anak perempuannya.

9- Dalam berapa filem suami samara berjaya?

Suami Samara bekerja dalam filem termasuk membiarkan polis, filem tarian, pahlawan besar 6, bagaimana menjadi bujang, lelaki kosong, ceri, seseorang berkahwin barry, gaji besar, masalah dan hujung minggu yang panjang.

10 - Berapakah nilai bersih samara?

Samara mempunyai nilai bersih 9 Juta boneka. Khabarnya dia mendapat kekayaan bersih ini dari pekerjaan sambilan di mana dia menjalankan perniagaan.

KESIMPULAN: :end::end:

Samara menjadi isteri Damon cukup terkenal dalam industri media. Dia tidak suka bergaul di kalangan media. Dia adalah gadis paling rendah hati yang dikenali di media. Samara hanya ada di Facebook dan twitter. Sekiranya anda ingin berinteraksi dengannya, jadilah pengikutnya di media sosial!

ARTIKEL BERKAITAN

Kenya Duke Erin Angle