Ladang Negeri Penilaian Slcp

Saya mengambil ujian SLCP bentuk negeri dan gagal. apa yang anda cari? Saya adalah ejen yang berpengalaman dan telah lulus ujian yang serupa.

Mereka mengharapkan anda mengetahui bagaimana untuk melakukannya. Tidak kira seperti dulu, kini sudah penting.

Langkah pertama untuk menjadi Kontraktor Ternakan Negara Bebas adalah melengkapkan soal selidik Profil Kerjaya Pemimpin dan Penjualan (SLCP).

Soal selidik SLCP dikembangkan oleh Lemra International untuk meramalkan peluang seseorang untuk berjaya dalam industri yang memfokuskan penjualan dan tadbir urus korporat dalam industri perkhidmatan insurans dan kewangan.

Respons yang dihantar oleh Lemra International diproses, dengan sebilangan besar ejen yang berjaya dari ladang negeri kembali ke ladang negeri untuk mendapatkan jawapan. Harga yang boleh diterima menunjukkan kejayaan lebih daripada purata. Jelasnya, penilaian yang tidak dapat diterima menunjukkan kebarangkalian kejayaan yang rendah. Hasilnya tidak menunjukkan kemungkinan anda berjaya dalam karier lain.

Dengan mengisi SLCP, anda menggambarkan diri anda sendiri. Setiap calon unik dan jawapan masing-masing calon akan berbeza, jadi berhati-hatilah dengan jawapan kepada soalan-soalan tersebut.

Sales & Leadership Career Profile adalah alat pemeriksaan hibrid yang direka untuk meramalkan kejayaan kerjaya dalam penjualan insurans dan tadbir urus korporat. Artikel ini mempertimbangkan perkara berikut untuk anda:

Status terkini itment Ruitment Recruitment Experience preferences preferences preferences â pengalaman â present of Professional Preferences, Goals and Incentives â € ¢ Pengurusan Syarikat ae

Soal selidik disusun mengikut masa dan ditadbir, diselia atau tidak. Borang Negeri harus diberitahu sebelum terma atau syarat yang mempengaruhi kemampuan anda untuk melengkapkan soal selidik ini diperiksa. Bersedia untuk meninjau keperluan penginapan anda setelah anda membuat pesanan.

Jelas anda tidak mengambil ujian.

Anda mencari seseorang yang boleh membuka dan menjalankan pejabat anda sendiri, bukan urusan berpasukan. Seseorang mahu mematikan perisian dan menjalankannya. Ini adalah pemikiran yang berbeza daripada bekerja sebagai pekerja di agensi tradisional dengan pejabat yang ada. Mereka mahukan inovasi dan pengembangan, bukan muzik lama dan tarian eksploitasi dan persaingan yang sama.

Bolehkah ada yang mengambil ujian?

Ladang Negeri Penilaian Slcp