Acuan Berus Gigi Sonicare

Keluarkan acuan dari berus gigi saya?

Sebaik-baiknya, anda akan membeli yang baru, tetapi penyelesaian terbaik adalah dengan mengenal pasti penyebabnya dan menjauhinya terlebih dahulu. Berus harus dijaga bersih dan kering di antara setiap penggunaan. Ubat gigi serbuk untuk ragi juga membantu melawan acuan.

Pemutihan berkesan, walaupun larutan 50/50 air panas, baking soda, dan cuka elektronik mungkin mencukupi.

pe sedikit berguna

Ya! Jangan gunakan! Sekiranya masih baru, hubungi pengeluar dan ajukan tuntutan. Berus boleh menyebabkan kekacauan di kawasan mati dan boleh dijual di tempat lain. Tuntut, tuntut! Periksa kedai dari mana anda membelinya dan minta bantuan. Kulat itu beracun dan anda tidak dapat melihat telur mikroskopik. Juga, pastikan bilik mandi anda bersih, dibasmi kuman dan berventilasi. Pergi ke doktor lebih mahal daripada berus gigi!

Bagaimana cara membuang acuan dengan berus gigi?

Saya dan anak perempuan berkongsi berus gigi sonicare. Kita masing-masing mempunyai kepala berus kita sendiri. Beberapa hari yang lalu saya melihat yang kecil di tengkoraknya. Dalam beberapa hari ia akan merebak dan seluruh bahagian kepala sikat akan ditutup dengan acuan. Adakah terdapat cara untuk membuangnya atau adakah saya perlu menghilangkan kepala sikat 10 berus? tolong!

Kami memisahkan kepala sikat !!! Hanya ada satu enjin di mulut kita, kita tidak akan berkongsi!

Acuan Berus Gigi Sonicare

Acuan Berus Gigi Sonicare

Apabila anda sudah bersedia untuk membeli sikat gigi baru, rendam dalam larutan pemutih ringan selama beberapa jam dan kemudian bersihkan dengan bersih. Sekiranya anda tidak membersihkan, sekurang-kurangnya itulah yang berlaku. Namun, mungkin sudah tiba masanya untuk berus gigi baru.

anda bergurau. Sekiranya anda mempunyai pelindung pada berus gigi, tidak ada alasan untuk mengambil yang baru. Semua orang tahu bahawa anda boleh membeli berus gigi kelima baru dalam setiap pek paun!

Masukkan peluntur anda ke dalam cucian. Hanya ganti Berus yang kuat adalah yang terbaik untuk menghilangkan plak, selalu dengan berus baru di laci dan bersiaplah.

Semburkan secawan peluntur pada pemegang. Kesannya akan hilang.

Cukup masukkan ke dalam larutan pemutih dan air dan acuan akan hilang. Selepas itu, basuh seperti pinggan. Sekiranya anda tidak mahu menunggu terlalu lama, celupkannya dalam peluntur, tetapi pastikan anda mencucinya dengan baik.

Letakkan di atas loyang selama 2 minit, 20 minit.

Keluarkannya di luar tingkap.

Tidak menyenangkan, kesan anda belum bermula!

Beli yang baru sekarang dan jimat wang untuk pembelian lain ...

Acuan Berus Gigi Sonicare