Apakah nombor tuntutan Ladang Negeri ? Nombor tuntutan ladang negeri adalah 800-SF-CLAIM ( 800-732-5246 ) . Sekiranya anda pelanggan State Farm, anda mesti mengetahui kod alfa-numerik unik anda, bukan nombor tuntutan yang merupakan nombor polisi bagi setiap polisi, tetapi untuk mendapatkan bantuan tuntutan dan untuk mengetahui tentang penjejakan atau aktiviti tuntutan anda, berikan maklumat log masuk anda untuk menyemaknya.

Nombor tuntutan

Banyak syarikat insurans memberikan Nombor Tuntutan sebagai nombor unik setelah mengemukakan tuntutan anda, yang boleh anda gunakan lebih lanjut untuk mengesan tuntutan anda. Anda boleh mendapatkan nombor ini di dokumen tuntutan anda atau mendapatkannya dengan menghubungi talian bantuan syarikat insurans tersebut. Sekiranya nombor tuntutan State Farm, anda mungkin perlu mengetahui nombor polisi anda.

Walau bagaimanapun, anda hanya dapat mengesan tuntutan melalui nombor tuntutan hanya jika anda memfailkannya. Pertama, anda mesti mengemukakan tuntutan maka anda boleh mencari atau mengesannya dalam talian dengan menggunakan nombor tuntutan .

Nombor telefon tuntutan ladang negeri

Nombor telefon tuntutan ladang negeri adalah 800-732-5246 atau anda juga boleh terus menghubungi ejen anda di State Farm dan anda juga boleh menghubungi rakan sekutu tuntutan jika anda mempunyai sebarang pertanyaan yang berkaitan dengannya.

Juga, nombor tuntutan State Farm dan nombor telefon tuntutan Farm Farm adalah dua perkara yang berbeza. Semasa menghubungi nombor telefon tuntutan State Farm, anda boleh mendapatkan bantuan berkaitan dengan mengemukakan tuntutan atau tuntutan tetapi anda tidak memerlukan nombor tuntutan State Farm jika anda adalah pemegang polisi State Farm, kerana mereka mempunyai nombor polisi yang unik dan setiap individu maklumat peribadi yang digunakan untuk mengesan tuntutan yang ada atau memeriksa aktiviti tuntutan di aplikasi mudah alih State Farm.

Anda juga boleh menghubungi nombor telefon penjagaan pelanggan mereka yang 1-800-STATE-FARM ( 800-782-8332 ).

Tuntutan Ladang Negeri

 • Pertama, anda boleh Memfail secara dalam talian atau dengan aplikasi State Farm , atau dengan menghubungi 800-SF-Claim (800-732-5246) nombor bantuan tuntutan mereka pada bila-bila masa 24/7.
 • Ejen State Farm akan menyemak tuntutan anda dan memberitahu anda apa yang perlu anda lakukan seterusnya
 • Dapatkan anggaran.
 • Gunakan kedai Servis atau mana-mana kedai yang anda suka.
 • State Farm akan membuat pembayaran.
 • Mereka akan membayar kedai, langsung memasukkan wang ke dalam akaun anda, atau menghantar cek - apa sahaja yang berkesan.

Tetapi, ingat sebelum mengemukakan tuntutan anda mesti mengetahui

 • Tarikh dan masa kejadian
 • Pengangkutan terlibat
 • Penjelasan mengenai kejadian itu
 • Jenis kerugian
 • Lokasi kejadian

Dan kadar premium dapat ditentukan dengan mengetahui faktor - faktor seperti:

 • Siapa yang disalahkan atas kemalangan itu
 • Kekerapan kemalangan
 • Sejarah pemanduan pemandu
 • Kos kerosakan harta benda lain

Ladang Negeri

State Farm Mutual Automobile Insurance Company adalah salah satu syarikat insurans terbesar yang menyediakan insurans harta tanah dan korban jiwa di seluruh AS dengan ibu pejabat di Bloomington, Illinois.

Ia juga merupakan syarikat insurans kenderaan terbesar di AS yang menduduki tempat ke-36 di senarai Fortune 500 syarikat terbesar 2020, berdasarkan pendapatan. State Farm terutamanya bergantung kepada ejennya untuk menjual insurans. Sekiranya anda adalah pemegang polisi State Farm, anda boleh menghubungi State Farm Agents, dan ejennya hanya boleh menjual produk State Farm.

Log masuk Ladang Negeri

Sekiranya anda berdaftar di State Farm , anda boleh log masuk dengan mudah

 • Buka halaman log masuk State Farm
 • Masukkan ID Pengguna dan Kata Laluan anda
 • Pilih Log Masuk

Ingat, anda hanya boleh log masuk jika anda sudah mempunyai akaun tetapi jika anda tidak mempunyai akaun State Farm, buatlah.

Rondaan Keselamatan Ladang Negeri

State Farm, bekerjasama dengan beberapa pihak berkuasa lebuh raya AS , menjalankan State Farm Safety Patrol yang memberikan bantuan di tepi jalan percuma kepada pemandu yang terkandas di jalan raya yang mengambil bahagian. Apabila pemandu memanggil nombor telefon yang ditunjukkan untuk Safety Patrol , mereka akan bertindak balas dan memberikan perkhidmatan berikut seperti mengisi semula bahan bakar; pengisian semula radiator; pengisian semula minyak enjin, dll.

Ladang Negeri Beberapa tugas adalah:

 • Memberi tindak balas kepada kemalangan.
 • Memberi kawalan lalu lintas untuk penstabilan pemandangan.
 • Memberi sokongan awal (pembersihan sampah, kawalan tumpahan, dll.)
 • Meronda di jalan raya.
 • Memberi bantuan pelanggan.

Insurans Ladang Negeri

State Farm menyediakan Insurans Auto , Insurans Hayat , Kesihatan , kecacatan , dan insurans liabiliti , Insurans perniagaan kecil , Insurans Rumah dan Harta Tanah .

Setelah anda mendaftarkan akaun anda di laman web rasmi State Farm , anda akan mendapat State Farm Insurance , dan anda boleh menguruskan polisi, membuat pembayaran, meminta perubahan, mengemukakan dan mengesan tuntutan secara dalam talian. Hanya perlu beberapa minit untuk memulakan.

Kemudian, jika anda kehilangan barang-barang di rumah sewa anda atau jika ada barang yang dicuri dari kereta anda atau anda mengalami kebakaran atau kemalangan di tepi jalan , anda harus segera melaporkan kerosakan atau kerugian kepada pemilik tanah anda atau melaporkan sebarang kecurian kepada polis tetapi berbincang dengan anda syarikat insurans sebelum melakukan sebarang pembaikan, maka syarikat insurans melakukan semakan mengenai perincian tuntutan anda, juga syarikat insurans boleh meminta dokumentasi item atau spesifikasi mengenai barang yang hilang termasuk resit, nama jenama, nombor model, harga pembelian, tempat pembelian. Penanggung insurans juga menilai kerosakan dan menjelaskan perlindungan dan sokongan anda . Jadi, mendapatkan insurans selalu menjadi pilihan yang baik.

Insurans kereta Farm State

Mengenai insurans kereta , setiap negeri mempunyai had tersendiri mengenai apa yang diperlukan dan berapa banyak yang diperlukan, dan apa yang menjadi pilihan.

Pertama, anda mesti memahami bahawa insurans kereta mempunyai pelbagai faktor yang boleh mempengaruhi liputan dan pembayaran dan ejen anda akan menerangkan jenis perlindungan yang ada yang merangkumi pilihan seperti liabiliti , perlindungan pemandu yang tidak diinsuranskan , perlanggaran , dan komprehensif .

Sekarang untuk membuat insurans kereta anda sendiri, anda memerlukan:

 • Seorang pemandu sah lesen
 • Maklumat akaun bank
 • Perincian kenderaan, termasuk nombor VIN (terdapat di dasbor berhampiran bahagian bawah cermin depan atau di dalam pintu pemandu), model , dan tahun .
 • Maklumat pinjaman kenderaan anda.

Insurans kereta State Farm

Setelah anda menetapkan polisi, jadualkan tinjauan insurans sekurang-kurangnya sekali setahun untuk mengetahui polisi, perubahan, dan keperluan. Seiring usia anda, anda mungkin memerlukan liputan lebih banyak, kurang, atau berbeza, dan anda mungkin layak mendapat penjimatan tambahan.

Sekiranya anda bersusah payah menghubungi ejen anda? Kemudian State Farm memberikan sejumlah prospek untuk berhubung dengan ejen atau wakil perkhidmatan pelanggan anda. Salah satu pilihan paling mudah adalah memuat turun aplikasi mudah alih State Farm percuma dan menggunakannya untuk mengakses salinan polisi insurans anda, melaporkan tuntutan, membayar bil anda dan menghubungi ejen anda. Cari "aplikasi mudah alih State Farm" baik melalui iTunes atau Google Play.

Potongan Insurans Kereta Ladang Negeri

State Farm menawarkan banyak diskaun yang dapat menurunkan kadar insurans mahal yang besar, Beberapa di antaranya termasuk

Potongan Pelbagai Kenderaan

Sekiranya dua atau lebih kenderaan anda diinsuranskan oleh State Farm, anda boleh menjimatkan sehingga 20%.

Potongan Latihan Pemandu

Anda boleh layak mendapat potongan latihan pemandu sekiranya semua pemandu kenderaan di bawah usia 21 tahun melengkapkan kursus pendidikan pemandu yang diluluskan.

Memandu Program Selamat dan Jimat

Anda boleh mendaftar dalam program Drive Safe and Save di State Farm yang akan menggunakan maklumat dari telefon pintar anda untuk mengira potongan anda.

Diskaun Memandu yang Baik

Sekiranya anda melakukan kerja selama tiga tahun atau lebih tanpa melakukan pelanggaran atau kemalangan di atas kesalahan , anda boleh layak mendapat diskaun memandu yang baik.

Ganjaran Pelajar yang Baik

Idea diskaun lain adalah, Kekalkan nilai yang baik, dan anda boleh memenuhi syarat untuk program Good Student Rewards sehingga anda berusia 25 tahun.

Steer Clear Diskaun

Pemandu di bawah usia 25 tahun tanpa kemalangan kesalahan atau melakukan pelanggaran dalam 3 tahun terakhir boleh memenuhi syarat untuk program Steer Clear dan mendapat potongan hingga 20%.

Sejarah Ladang Negeri

State Farm ditubuhkan pada tahun 1922 oleh seorang pesara pesara George J. Mecherle (mengasaskan State Farm setelah kecewa dengan kadar insurans yang dikenakan kepada petani) sebagai syarikat insurans auto bersama yang dimiliki oleh pemegang polisi . Syarikat ini pada mulanya bermula dengan insurans kenderaan untuk petani dan kemudian mengembangkan perkhidmatannya ke jenis insurans lain, seperti harta tanah dan insurans hayat, dan kemudian ke perkhidmatan perbankan dan kewangan juga.

Kini, Michael L. Tipsord adalah Ketua, Presiden , dan Ketua Pegawai Eksekutif CEO State Insurance Mutual Automobile Insurance Company.

State Farm mempunyai lebih daripada 58,000 pekerja dan 19,000 ejen kontraktor Bebas. Juga, menurut State Farm Mutual Automobile Insurance Company, ejennya melayani 80 juta polisi di seluruh AS

Fakta Ladang Negeri

Dijumpai di 1922.
Pendapatan Bersih pada tahun 2018 $ 6.35 bilion.
Premium Bersih yang diperoleh pada tahun 2018 $ 44.4 bilion.
Bilangan pekerja 58,000.
Bilangan Ejen 19,000.
Keuntungan pada tahun 2020 Jumlahnya kira-kira 3.74 bilion dolar AS.

Anak syarikat Ladang Negeri

Syarikat Farm Mutual Automobile Insurance adalah syarikat induk bagi beberapa anak syarikat State Farm yang dimiliki seperti:

 • Syarikat Ladang Bomba dan Sakit Negeri
 • Syarikat Insurans Hayat Ladang Negeri
 • Syarikat Jaminan Kehidupan dan Kemalangan Pertanian Negeri
 • State Farm County Mutual Insurance Company of Texas
 • State Farm Mutual Insurance Company of Texas
 • Syarikat Indemniti Ladang Negeri / Syarikat Insurans Jaminan Ladang Negeri
 • Syarikat Insurans Am Ladang Negeri
 • Syarikat Insurans State Farm Florida
 • Syarikat Insurans Khas Dover Bay
 • State Farm Lloyds
 • Bank Ladang Negeri, FSB
 • Syarikat Ladang Pelaburan Ladang Negeri (SFIMC)
 • State Farm VP Management Corp. (SFVPMC)
 • State Farm International Service, Inc.
 • Trust Funds Associate Farm Negeri
 • Amanah Reksa Dana Ladang Negeri
 • Perbadanan Penempatan Insurans SF Kanada
 • Perkhidmatan Penempatan Insurans, Inc.
 • Syarikat Farm International Life Insurance Company Ltd.
 • Plaza One Realty Co.
 • Syarikat Insurans Jaminan Ladang Negeri
 • Kepercayaan Produk Pembolehubah Ladang Negeri
 • Amberjack Ltd. (Harta Tanah)

State Farm Longview TX

Sekiranya anda menyewa atau mempunyai rumah sendiri, State Farm dapat membantu menjaga rumah dengan insurans rumah dan harta tanah di Longview . Ini akan melindungi kerosakan yang disebabkan oleh kecurian , cuaca, dan kemalangan lain . Anda boleh mendapatkan insurans auto di Longview, TX yang memenuhi keperluan anda. Anda mempunyai banyak pilihan - dari perlanggaran dan komprehensif hingga sewa dan tambang. Anda tidak perlu memiliki tempat yang anda panggil ke rumah untuk melindunginya. Insurans penyewa menyediakan perlindungan untuk harta tanah, seperti telefon pintar, perabot, dan elektronik anda. Anda bahkan dapat menjimatkan lebih banyak dengan menggabungkan polisi membeli dan rumah.

Sekiranya anda mempunyai simpanan berharga seperti perhiasan , peralatan sukan, dan lain-lain, polisi insurans pemilik rumah atau penyewa anda mungkin menyekat liputan pada beberapa barang paling berharga anda. Pastikan barang berharga anda dilindungi dengan Dasar Artikel Peribadi di Longview, TX . Polisi Artikel Peribadi State Farm bahkan boleh memberikan perlindungan harta benda peribadi di seluruh dunia sekiranya berlaku kecurian, kerosakan atau kerugian yang tidak disengajakan.

Jake dari State Farm

Terkenal dengan kemeja merah ikonik dan seluar khaki, Jake dari State Farm, alias, Kevin Miles mempunyai pelbagai iklan di bawah karier lakonannya, tetapi watak Jake yang menjadikan wajah dan suaranya menjadi viral kepada semua orang.

Miles baru-baru ini meraikan satu tahun iklan viral, kali pertama dunia melihatnya secara terang-terangan sebagai Jake dari State Farm. Jake dari State Farm adalah watak yang mendapat kemasyhuran sejak debut di sebuah iklan 2011. Seorang pekerja Ladang Negeri yang sebenar bernama Jake Stone berperanan dalam iklan pertama, yang menjadi viral.

Sebagai pengakuan atas popularitinya, State Farm memberikan segmen laman web mereka kepada Jake dan akhirnya melancarkan akaun Twitter yang dengan cepat memikat ribuan pengikut.

Ladang Negeri berdekatan dengan saya

Sekiranya anda mencari StateFarm berdekatan dengan saya !!! Anda boleh mencari Agen Ladang Negeri berhampiran anda dengan hanya mengikuti langkah-langkah berikut:

 • Laman web ejen ladang Open State
 • Masukkan Alamat , Bandar , Negeri / ZIP di bar carian
 • Klik Cari

Dan anda akan menemui Agen Ladang Negeri berhampiran anda

Bayaran bil Negeri Ladang

State Farm akan membantu anda mengatur pengebilan tanpa kertas , dan kemudian anda dapat memperoleh peringatan bil yang berguna, atau memilih rancangan pembayaran. Daripada penyataan kertas, penagihan tanpa kertas lebih senang dan senang. Mereka akan menghantar e-mel kepada anda setiap bulan apabila mereka membuat bil anda. Tetapi untuk peringatan e-mel, anda mesti Mendaftar agar mereka mengetahui kapan pembayaran akan datang, jatuh tempo, atau jika ada masalah dengan pembayaran automatik anda.

Dan anda juga tidak perlu log masuk untuk membayar bil, cukup masukkan nombor telefon anda dan Tarikh lahir di laman web State Farm, anda akan mendapat semua maklumat penagihan anda .

Bayaran bil Negeri Ladang adalah:

 • Fleksibel untuk membuat pembayaran bulanan.
 • sediakan pembayaran automatik .
 • tanpa kertas .

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

1. apakah nombor telefon untuk tuntutan ladang negeri?

Sekiranya anda ingin mengemukakan tuntutan melalui telefon, anda boleh Hubungi 800-SF-CLAIM (800-732-5246)

Tetapi memfailkan secara dalam talian atau menggunakan Aplikasi State Farm untuk pengajuan tuntutan adalah kaedah yang jauh lebih pantas dan bermanfaat atau anda juga boleh menghubungi terus ejen anda di State Farm dan meminta sebarang pertanyaan.

2. Apakah nombor tuntutan ladang negeri?

anda boleh Hubungi 800-SF-CLAIM (800-732-5246) atau menghubungi ejen Ladang Negeri anda. Mereka akan memberikan panduan untuk masalah tuntutan dan jika anda ingin mengemukakan tuntutan, anda boleh memfailkannya dalam talian dari laman web rasmi mereka atau dengan menggunakan State Farm Mobile App yang lebih mudah dan juga ada yang dapat mengesan tuntutan mereka di sana, tetapi anda mesti ketahui maklumat log masuk atau nombor polisi anda sekiranya terdapat masalah Tuntutan Ladang Negeri.

Tetapi State Farm tidak memberikan nombor tuntutan State Farm khas kepada setiap pemegang polisi seperti yang diberikan oleh Geico.

3. Bolehkah ladang negeri menurunkan anda kerana sejumlah tuntutan?

State Farm - syarikat insurans kenderaan terbesar di negara ini menjatuhkan pelanggan di beberapa negeri apabila mereka mengemukakan sebanyak dua tuntutan dalam beberapa tahun. Jadi, ia boleh berlaku. Sebagai contoh, Di Amerika Syarikat, syarikat insurans Automobil tidak dapat menaikkan premium atau menjatuhkan anda kecuali anda lebih daripada 51% bertanggungjawab atas kemalangan dan kerosakannya melebihi $ 750. Walau bagaimanapun, beberapa Syarikat Insurans yang lebih besar, seperti State Farm, memaafkan pemegang polisi lama dengan tidak memasukkan kemalangan pertama yang salah.

Walau bagaimanapun, terdapat masalah dengan mengemukakan tuntutan kecil kerana mungkin ia dapat dituntut jika anda perlu mengemukakan tuntutan yang lebih besar.

4. Bagaimana nombor tuntutan insurans penyewa Negeri Farm?

Pertama, pakar tuntutan anda akan menentukan nilai berdasarkan maklumat Nilai Tunai Sebenar atau Maklumat Penggantian semasa. Oleh itu, berbincanglah dengan ejen insurans anda terlebih dahulu untuk menangani kemungkinan tuntutan sekiranya:

Anda kehilangan sesuatu di harta sewa anda atau jika barang dicuri dari kereta anda atau anda mengalami kebakaran, anda harus segera melaporkan kerosakan atau kerugian kepada pemilik tanah anda atau melaporkan sebarang kecurian kepada polis tetapi berbincang dengan ejen insurans anda sebelum melakukan pembaikan. , kemudian syarikat insurans melakukan semakan perincian tuntutan , mungkin melalui penyiasatan tuntutan insurans penyewa juga penanggung insurans boleh meminta dokumentasi item atau perincian mengenai barang yang hilang termasuk resit, foto, nama jenama, nombor model, usia, harga pembelian, tempat pembelian. Penanggung insurans juga menilai kerosakan dan menjelaskan perlindungan dan sokongan anda

5. Bagaimana cara membuat tuntutan ke State Farm?

 1. Anda boleh Mengemukakan tuntutan anda secara dalam talian di laman web rasmi State Farm.
 2. Gunakan aplikasi mudah alih State Farm yang lebih senang
 3. Atau anda boleh menghubungi 800-SF-Claim800-SF-Claim (800-732-5246) 24/7.

6. Bagaimana cara menyemak status tuntutan Ladang Negeri saya?

Anda boleh menyemak status tuntutan anda dalam talian atau dengan aplikasi mudah alih State Farm. Untuk ini, anda mesti log masuk terlebih dahulu menggunakan akaun State Farm anda dengan memberikan ID Pengguna dan kata laluan anda. Pada peringkat ini, anda tidak memerlukan nombor tuntutan State Farm untuk mengesan tuntutan anda.

7. Adakah State Farm mempunyai perkhidmatan pelanggan 24/7?

Ya, anda boleh menghubungi Customer Farm State Farm di 888-559-1922, 888-559-1922, kapan saja, siang atau malam, ia menyediakan perkhidmatan pelanggan 24/7.

8. Berapa lamakah masa State Farm untuk menyelesaikan tuntutan?

Penyesuai dan ejen Ladang Negeri sangat cekap dan berpengalaman. Insurans Ladang Negeri tidak memerlukan masa yang lama untuk membuat tawaran pampasan. Anda boleh mengharapkan tawaran dari State Farm dalam masa 30-45 hari hanya setelah menghantar pakej permintaan lengkap, kadang-kadang lebih cepat mungkin. Ia juga memeriksa pampasan dengan cepat apabila kes diselesaikan.

9. Apakah penyelesaian yang adil untuk kesakitan dan penderitaan?

Kadang-kadang, State Farm menawarkan sejumlah kecil antara $ 500 dan $ 750 untuk kesakitan dan penderitaan dan cuba membayar sejumlah wang perubatan sehingga $ 10.000 tanpa sebarang bukti bil perubatan atau rekod. Sekiranya mereka membuat tawaran itu, mereka akan bersetuju untuk mengembalikan caj yang sewajarnya dan diperlukan selama 180 hari anda melepaskan pemandu yang diinsuranskan dari State Farm dari sebarang tuntutan.

Tetapi dalam hampir semua kes, State Farm memerlukan bukti pernyataan dan rekod perubatan anda untuk menjadikan anda tawaran untuk kesakitan dan penderitaan anda.

Namun, State Farm melakukan perkara itu ketika berlaku kemalangan kereta yang merisaukan. Dengan kata lain, kerosakan pada sekurang-kurangnya salah satu kereta itu besar kemudian mereka bayar.

10. Adakah State Farm pandai membayar tuntutan?

Malangnya, State Farm mengelakkan pembayaran tuntutan dengan semua kos dan kadang-kadang melambatkan pembayaran sehinggalah meningkatkan tandatangan pelanggan pada dokumen polisi penting. Tetapi, mereka membayar ketika itu adalah kemalangan kereta yang merepotkan seperti jika kerosakan pada sekurang-kurangnya salah satu kenderaan itu besar maka mereka membayar.

11. Apakah syarikat insurans terburuk?

Syarikat insurans di Amerika memperoleh SATU TRILLION dolar setiap tahun dari premium, menurut American Association for Justice (AAJ). Tetapi menurut penyelidikan AAJ, beberapa syarikat insurans terburuk adalah:

 • Allstate
 • Unum
 • AIG
 • Ladang Negeri
 • Lagu Kebangsaan
 • Petani
 • UnitedHealth
 • Kehidupan Global
 • Liberty Mutual
 • USAA

12. Apakah 10 syarikat insurans terbaik ?

Beberapa syarikat Insurans terbaik adalah:

 • Geico
 • Allstate
 • Progresif
 • Insurans Pemilik Auto
 • Ketahanan
 • Liberty Mutual Insurance
 • Di seluruh negara
 • Insurans Pelancong
 • Safeco
 • USAA

13. Adakah State Farm adalah perkhidmatan pelanggan?

Sekiranya anda memerlukan pertolongan dengan apa sahaja sebagai pemegang polisi State Farm, anda boleh berbincang dengan ejen State Farm anda atau menghubungi jurucakap Khidmat Pelanggan 24/7 mereka di 1-800-STATE-FARM (800-782-8332).

14. Berapa lama nombor polisi Ladang Negeri?

Nombor polisi State Farm adalah kod alpha-numerik yang unik untuk setiap polisi individu di State Farm. Nombor polisi atau akaun adalah nombor 10 digit yang dikaitkan dengan Pelan Pembayaran Ladang Negeri (SFPP). Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai polisi atau rancangan pembayaran anda, anda boleh menghubungi ejen State Farm anda.

15. Adakah Ladang Negeri baik?

Secara keseluruhan, State Farm adalah syarikat insurans Auto yang baik yang menekankan pelbagai pilihan polisi insurans, tetapi harganya agak mahal untuk insurans rumah dan kenderaan.

Kesimpulannya

Sekiranya anda mencari bantuan untuk nombor Tuntutan Ladang Negeri, anda boleh Hubungi 800-SF-CLAIM ( 800-732-5246 ). Mereka akan memberikan bantuan yang berkaitan dengan masalah tuntutan dan jika anda ingin mengemukakan tuntutan, anda boleh memfailkannya secara dalam talian dari laman web rasmi mereka atau dengan menggunakan State Farm Mobile App dan juga ada yang dapat mengesan tuntutan mereka di sana, tetapi anda mesti mengetahui log masuk anda maklumat atau nombor polisi sekiranya terdapat tuntutan Tuntutan Ladang Negeri kerana mereka tidak memberikan nombor tuntutan 16 digit khas seperti yang diberikan oleh Geico kepada pelanggannya untuk mengesan tuntutan. Rondaan keselamatan State Farm memberikan bantuan di tepi jalan percuma kepada pemandu yang terkandas sekiranya berlaku kecemasan. Selain insurans kenderaan, State Farm juga menyediakan insurans harta tanah dan nyawa , dengan perkhidmatan perbankan dan kewangan juga.

Carian Berkaitan