Menyewa syarikat untuk membuat persembahan juruelektrik untuk rumah atau perniagaan anda boleh menjadi keputusan yang sangat trauma. Sekiranya anda memilih yang salah dan ada perkara yang tidak menyenangkan berlaku? Bagaimana jika bayaran melambung 1/2 melalui cabaran dan anda tidak dapat mencari wang untuk dijaga? Artikel ini cuba menawarkan teknik langkah demi langkah yang sangat baik untuk memilih juruelektrik yang sesuai untuk aktiviti tersebut. Jadi tarik nafas dalam-dalam ... Mungkin k!

LANGKAH SATU:

Perniagaan Penawaran elektrik yang sesuai yang dijalankan di harta tanah anda harus dilesenkan dan diinsuranskan sekiranya berlaku. Setiap juruelektrik yang anda ingat pengambilan pekerja mesti disahkan, diinsuranskan, dan diikat. Mereka seharusnya cenderung untuk membantu anda mengenali pelbagai jenis lesen kerajaan mereka. Juga, periksa apakah anda mempunyai insurans yang ideal untuk tanggungjawab undang-undang standard dan pembayaran pekerja. PETUA: Bahaya keupayaan untuk mengambil juruelektrik yang tidak diinsuranskan sangat besar. Apa yang mungkin berlaku jika "rakan" anda yang "tahu banyak tentang elektrik" mengalami kerosakan teruk pada masa yang sama seperti di bawah rumah anda atau bergerak perlahan di ruang pejabat anda? Nah, lebih kerap daripada tidak lagi, jauh dari anda yang boleh dipertanggungjawabkan seratus% untuk sebarang kecederaan yang dialami semasa berada di rumah anda sendiri.

LANGKAH DUA:

Rujukan Minta dan periksa rujukan mereka! Anda perlu memastikan bahawa organisasi mempunyai rekod melakukan lukisan yang sesuai di dalam rangkaian.

LANGKAH TIGA:

Pekerja mereka Beberapa agensi pembawa berkuasa elektrik yang mempunyai reputasi yang lebih besar memastikan semua kakitangan mereka sering diperiksa dadah dan sejarah masa lalu diperiksa. Ini adalah petunjuk yang luar biasa bahawa agensi ini mempunyai kesenangan anda lebih awal daripada mereka. Teknik ini sangat mahal, dan segera memberitahu anda bahawa mereka telah membuat pelaburan yang sangat baik untuk pekerja mereka sendiri. PETUA: Lihat apakah syarikat berada di senarai "lokasi terbaik untuk bekerja" di sekitar anda.

Kaedah dekat dengan lukisan yang baik bahawa kakitangan dilayan dengan baik dan dihormati. Emosi yang baik antara pekerja dan organisasi akan diterjemahkan ke dalam lukisan mereka juga. Senang dan mempunyai minat anda terhadap pemikiran di atas pemikiran mereka.

LANGKAH EMPAT:

Mendapatkan Harga Lebih Depan Percaya atau tidak, anda mungkin tidak akan mendapat bayaran yang besar dengan membida tugas kepada beberapa syarikat . Hubungi orang yang anda minati dengan beroperasi, dan dapatkan pengalaman untuk sokongan pelanggannya (watak tetap menjawab telefon bimbit selalu menjadi petanda yang sangat baik!) KEMUDIAN memanggil seseorang ke rumah atau tempat kerja anda untuk menyiapkan anggaran.

Sebilangan besar syarikat memberikan pengurangan kali pertama untuk pelanggan baru dengan jenama, dan jika sekarang tidak biasanya akan mencuba dan mendapatkan syarikat jangka panjang anda dengan cara mengurangkan kos aktiviti pertama itu. PETUA: Anda perlu meningkatkan jodoh yang hebat dan tahan lama dengan juruelektrik. Kemungkinannya adalah anda boleh memanggilnya lebih dari sekali sepanjang penginapan anda di rumah, syarikat atau pejabat anda.

LANGKAH LIMA:

Mengetahui bahawa anda telah disebut sebagai (Tidak Diupah YET!) Juruelektrik yang betul. Berikut adalah beberapa perkara yang perlu diperhatikan semasa juruelektrik datang ke pintu anda pada kali pertama: o Juruelektrik yang hebat akan SELALU tiba di pintu anda dengan pakaian seragam yang mudah. Syarikat yang lebih pakar menegaskan bahawa juruelektrik mereka memberikan pakaian seragam yang cukup sehingga mereka boleh berganti-ganti selepas setiap pekerjaan jika seseorang kotor. Juruelektrik OA yang sangat baik boleh memiliki kad permainan perusahaan komersial dengan panggilan syarikat, nombor telefon pintar, dan jumlah lesen di dalamnya.

Juruelektrik yang hebat TIDAK AKAN menjalankan proses tanpa mendapat kebenaran yang sesuai. Ya, anda selalu dapat membuat seseorang melakukan tugas dengan lebih murah dan pantas sekarang tanpa menarik masuk, tetapi ia menjadikan anda dan keluarga / kakitangan anda sendiri berada dalam bahaya yang tinggi semasa anda melakukannya. Juga, apa yang berlaku sekiranya anda tidak menarik dan ada yang tidak betul, seperti perapian? Kemungkinan syarikat insurans anda akan memastikan bahawa kemasukan yang sewajarnya ada di kawasan itu, dan, jika sekarang tidak, anda mungkin tidak termasuk!

Kualiti juruelektrik yang baik

Juruelektrik yang luar biasa biasanya akan menamakan anda yang dikembalikan dalam masa 24 jam atau kurang, menawarkan anggaran bertulis yang didokumentasikan dengan baik yang menggariskan semua aktiviti dan bahan, dan meletakkan jangka masa pada anggaran juga. PETUA: Katakan bahawa tugas "berkembang" dalam beberapa waktu yang tidak ditentukan di masa depan, dan tidak ada kesalahan pihak lain yang perlu anda belanjakan lebih besar untuk melaksanakannya. Juruelektrik yang hebat akan menghalang dan menawarkan tambahan bertulis kepada anggaran yang sahih sehingga anda tahu apa yang diharapkan pada invois dan perkhidmatan terakhir .

Juruelektrik kelas pertama akan sentiasa memperhatikan apa yang anda perlukan untuk melaksanakannya, dan kemudian memberi petua terutamanya berdasarkan pendapat profesional mereka. Terdapat banyak perkara yang ingin diperhitungkan dalam proses pendawaian semula, misalnya: (penggunaan amperage total, litar khusus untuk sistem komputer, lampu lukisan dapur dengan watt tinggi, penggunaan pembersih vakum, jenis mentol yang dikehendaki, pendawaian semasa, dan lain-lain Juruelektrik yang sangat baik akan mengambil bahagian dalam semua perkara sampingan yang mungkin tidak anda fikirkan pertimbangan, jelaskan, dan beri anda alternatif di jalan mana yang perlu anda lalui.

Juruelektrik yang luar biasa biasanya akan memakai penutup kasut lucu itu semasa masuk ke rumah anda dari loteng atau ruang bawah tanah dan juga akan menjaga kesihatannya . Mereka juga mungkin tidak akan menghilangkan debu dan serpihan sebaik sahaja selesai.

Kesimpulannya

Juruelektrik berkualiti tinggi akan menggunakan elemen yang direka untuk penggunaan jangka masa panjang dan dipakai. Bila-bila masa anda melukis lukisan elektrik, anda juga harus ingat harga jual semula rumah / tempat kerja anda. Bahan-bahan gred kontraktor yang baik akan menambah harga harta tanah / pejabat anda, dan akan memastikan dokumen pemeriksaan super sebelum penjualan. Klik di sini perkhidmatan juruelektrik

1 Suka