Subaru Forester Key Tersekat Dalam Pencucuhan

Cubalah beberapa perkara 1) Hidupkan kunci tempat letak pada kedudukan 2) Pastikan kereta diparkir 3) Putar perlahan stereng dari satu sisi ke sisi yang lain sambil cuba menghidupkan kunci mengikut arah jam (lihat dari depan)

Sekiranya langkah ini gagal, hubungi peniaga kereta anda; Dalam kebanyakan kes, mereka akan dapat bercakap dan mempunyai pilihan lain. Kemungkinan besar anda telah melihat keadaan ini

Subaru Forester Key Tersekat Dalam Pencucuhan

Subaru Forester: Key Stuck in Ignition → Diagnosis

Terdapat beberapa contoh untuk memperbaiki sebab mengapa kunci Subaru Forester anda mungkin akan terhenti pada awalnya. Lazimnya mudah untuk melepaskan kunci. Apa sahaja yang anda lakukan, jangan mula mencubanya sejak awal. Itu boleh menyebabkan masalah yang lebih serius.

Artikel ini disusun dengan anggapan bahawa kunci anda tersekat pada masa ini, dan anda berharap dapat mengeluarkannya.

Kunci yang terhenti dalam permulaan Forester anda bukanlah masalah yang paling terkenal. Anda boleh menggunakan keseluruhan kenderaan dan ini tidak akan berlaku.

Penyebab Kekunci Penyebab Pencucuhan: Subaru Forester

Inilah sebab-sebab paling mutlak mengapa kunci itu akan habis pada mulanya. Mereka diperkenalkan sampai tahap tertentu dalam permintaan untuk jalan masuk sejauh mungkin menjadi alasannya.

Menghentikan Kunci

Semua kenderaan yang dilengkapi transmisi yang diprogramkan mempunyai kunci yang menahan kunci agar tidak dihapuskan dari awal semasa kenderaan berada dalam keadaan gear. Ini membuat Forester anda tidak bergerak.

Pada ketika kenderaan berada di dalam barang-barang lain maka taman akan berkelakuan seperti tidak berpihak dan tergelincir tanpa meninggalkan brek. Membiarkan kunci tersangkut di kunci adalah kaedah pembuat untuk memberitahu anda bahawa anda perlu meletakkannya di taman sebelum anda meninggalkan tempat duduk pemandu.

Kunci Panduan

Sejumlah kenderaan dilengkapi dengan kunci pemandu. Kunci ini dapat mengikat suis permulaan dan berhenti sekarang dan lagi. Ini jelas kelihatan di lereng. Mengendalikan roda pemandu Forester anda dapat melepaskan kunci.

Kunci Mengerikan

Memusingkan masa dan menggunakan semula, kunci boleh dipusingkan. Sekiranya demikian, anda perlu mendapatkan yang lain. Masalah ini kerap berlaku dengan kunci yang disalin sederhana. Sekiranya anda menggosok kunci, jangan buang. Ambil kunci yang hebat dan salin.

Berkarat –Kunci yang berkarat boleh terhenti di kerangka permulaan tanpa masalah. Tidak perlu banyak karat. Hampir tidak dapat menahannya dari bergerak secara terbuka. Begitu juga dengan kekunci berpusing, mulakan sekali lagi. Apabila sesuatu berkarat, ia akan menjadi lebih sederhana.

Sampah - Sekiranya anda telah menggunakan kunci anda untuk menghapuskan sesuatu, atau mendapatkan makanan (atau flotsam dan jetsam lain) di atasnya dengan satu atau lain cara, anda akan melihat bahawa kunci itu dapat bertahan dengan berkesan di kunci permulaan.

Telah dipakai –Jika kunci telah dipakai di luar tempat yang berguna, ia boleh mula diabaikan untuk melalui kunci permulaan. Menyediakan kunci akan sangat bagus. Sekiranya anda mempunyai vital yang sesuai sebagai biola, anda perlu menggunakannya untuk membuat salinan.

Mulakan Lock Cylinder

Ruang kunci permulaan Forester itu sendiri boleh berubah menjadi masam dalam jangka masa panjang. Walaupun nampaknya merupakan alasan yang paling mungkin untuk kunci berhenti pada awalnya, berbeza dengan kunci yang mengerikan, ini tidak sedekat mungkin.

Membekalkannya boleh menjadi tidak menentu. Hal ini paling baik disampaikan kepada seorang pakar, dengan adanya komponen pencegahan pencurian elektronik yang ada sekarang.

Bateri

Sekiranya bateri Subaru Forester anda memerlukan lebih banyak voltan untuk menarik sistem keselamatan dengan tepat yang membiarkan kunci anda tersekat dari awal boleh menyebabkan masalah.

Kaedah yang paling berkesan untuk mendapatkan Key Unstuck: Subaru Forester

Berikut adalah cara untuk mendapatkan kunci Forester's sans anda. Ini adalah permintaan yang telah ditetapkan untuk menghancurkan mereka.

Pastikan Anda Mempunyai Voltan

Adakah bateri dicas? Sekiranya kenderaan itu betul-betul bermula, ia pasti baik-baik saja. Bagaimanapun, kerana ini pada dasarnya tidak memerlukan pekerjaan untuk diperiksa, mengapa tidak bermula di sini? Voltan rendah dapat mengelakkan sistem kunci permulaan berfungsi dengan baik.

Pusingkan stereng

Beri roda untuk menggerakkan sambil berusaha mematikan kunci dari awal. Sekiranya kunci kawalan menyebabkan titik ketat, ini akan mengurangkan faktor penekan dan mengeluarkan kunci. Ini sangat biasa apabila anda pergi di lereng, biarkan dengan roda berpusing ke kanan satu arah, atau di sisi lain, jika roda dipusingkan dengan kenderaan tidak bergerak sebelum permulaan ditutup.

Masalah Shifter

Pastikan Forester anda berada di taman. Tidak kira ia ada di taman, tekan shifter ke atas lebih tinggi ke arah taman sambil membelok kuncinya dengan lembut. Anda tidak perlu menyalahgunakan apa-apa. Anda hanya ingin memeriksa sama ada komponen kunci pusat rekreasi tidak berfungsi. Sekiranya ada, kuncinya harus keluar secara langsung.

Masukkan kunci

Oleh kerana kita telah mencuba keseluruhan yang lebih sederhana, dan mungkin perkara yang dapat menjadikan kunci Forester terhenti yang bukan hanya kunci, ini adalah peluang yang ideal untuk merasa bebas untuk mengeluarkan kunci itu. Anda perlu menggunakan salap dalam jumlah yang sedikit untuk memeriksa sama ada ia dapat membantu anda mendapatkan kunci.

Sekiranya anda dapat menekan tombol ke depan, jangan ragu untuk melakukannya sehingga anda dapat menyebar sedikit minyak. Cobalah untuk tidak menggerakkannya terlalu keras atau anda akan memotongnya di ruang.

Apa yang Perlu Dilakukan Apabila Kunci Anda Tersekat Dalam Pencucuhan?

Banyak kenderaan baru telah melepasi keperluan untuk mendapatkan kunci sebenarnya. Kerangka laluan berdasarkan kedekatan telah menjadikan demonstrasi mengubah kunci sebagai peninggalan masa lalu, namun sebilangan kecil dari kita masih berpegang pada karya seni atau kenderaan model asas yang sebenarnya memerlukan kunci untuk dikunci.

Pada kenderaan tersebut, kerangka starter kenderaan yang jauh dapat mulai rusak apabila suis permulaan atau kunci habis. Anda boleh menyerah sepenuhnya dan hanya menggunakan pemutar skru kepala lama untuk memulakan kenderaan anda, namun itu tidak disukai kerana pelbagai sebab. Anda juga mungkin dapat mengetahui bahawa kunci telah tersekat dengan teruk semasa suis berubah.

Beberapa waktu, anda tidak dapat mengeluarkan kunci.

Pada saat ini mula berlaku, ini adalah peluang yang ideal untuk memperbaiki suis permulaan anda. Ini termasuk memasukkan kunci yang dihilangkan, mengubah suis permulaan itu sendiri, dan memastikan kunci yang sebenarnya tetap atau diganti. Apa pun masalahnya, memperbaiki suis permulaan adalah satu kitaran yang jelas, selagi anda sudah bersedia. Benarkan Drive untuk membantu anda terus fokus dan anda akan kembali dalam masa beberapa saat.

Masalah Pencucuhan Biasa

Kami sudah cukup awal untuk mengetahui bila keadaan boleh menjadi buruk. Beberapa masalah yang paling terkenal termasuk:

Kemungkinan besar pihak yang bersalah untuk kunci permulaan yang tersekat adalah alat pengunci roda kawalan. Pada saat kenderaan ditinggalkan, roda pemandu boleh terkunci. Itu luar biasa untuk mengelakkan rompakan, namun ia juga menyimpan kunci dari mengalihkan atau dihapuskan dari suis permulaan. Kadang-kadang, permulaan atau kenderaan bukanlah masalahnya. Ini cenderung menjadi kunci yang digunakan dengan baik atau dicederakan yang telah menahan dirinya pada suis permulaan. Menarik atau menarik kunci boleh membahayakan permulaannya dan mungkin menjadikannya lebih sukar untuk menghilangkan kunci.

Kami tidak memanggil anda bodoh (kami tidak akan pernah melakukannya!), Tetapi pastikan anda menggunakan kunci kanan untuk kenderaan yang betul, dan tinjau kunci untuk sebarang kerosakan sebelum memulakan penyelenggaraan pada kenderaan anda. Sekiranya anda merasa ragu-ragu bahawa masalah ini hanyalah permulaan, teruskan membaca dengan teliti.

Mula Membaiki Keselamatan

Anda mungkin tidak akan kehilangan jari semasa memperbaiki permulaan kenderaan anda, namun itu bukan motivasi untuk tidak berhati-hati. Oleh itu, ikuti peraturan keselamatan kami untuk memastikan setiap jari dan jari kaki anda berkaitan dengan badan anda.

Jangan bersikap sederhana pada suis permulaan konvensional. Beli yang sesuai dengan kenderaan anda agar tidak mengalami kerosakan yang berbahaya. Pastikan bateri anda telah dipisahkan sebelum berurusan dengan kenderaan. Sekiranya anda tidak pasti mengenai sesuatu, periksa dengan ace. Permulaan adalah bahagian penting dari kenderaan anda, dan masalah dengan pendirian yang mengerikan boleh berubah menjadi masalah kesejahteraan yang tulen.

Semua Yang Anda Perlu Untuk Membaiki Pencucuhan

Tidak memerlukan banyak masa untuk memperbaiki suis permulaan, namun beberapa alat dan bahagian yang diperlukan sangat penting. Anda juga boleh bergantung pada perjalanan ke vendor atau pentadbiran kejiranan anda untuk mencari kunci pengganti jika yang anda gunakan dipakai atau dicederakan.

Senarai Radas

 • Set pemutar skru dengan pemutar skru kepala flathead dan Phillips yang berbeza

 • Pincai

 • Manual pentadbiran atau sokongan kenderaan

 • Senarai Bahagian

 • Kunci penggantian

 • Penggantian mula penggantian

Cara Membaiki Pencucuhan

Anda akan melihat bahawa kami meminta anda merujuk kembali manual pentadbiran kenderaan anda secara konsisten. Ini bukan kerana kita tidak tahu apa yang kita bincangkan. Ini kerana kami tidak tahu apa jenis kenderaan yang anda miliki dan bagaimana ia berbeza dengan galas yang kami harapkan.

• Bongkar Penutup Tiang Pemandu

• Tanggalkan terminal buruk pada bateri kenderaan anda.

Hilangkan trim dari sekitar roda pemandu. Akan ada lebih dari satu bahagian, namun jumlah tertentu bergantung pada bentuk dan model kenderaan anda. Pastikan memantau skru dan bahagian tambahan lain agar tidak kehilangan apa-apa.

• Sediakan Suis Pencucuhan

• Tambahkan kunci dan ubah perubahan ke mod tambahan.

• Tanpa mengira sama ada kunci tersekat pada suis permulaan, anda harus mempunyai pilihan untuk menghidupkannya.

• Tekan kuku penghantaran ke bahagian bawah suis permulaan dengan pemutar skru.

• Ini memerlukan pemutar skru terhad untuk mencari jalan masuk ke bukaan kecil.

• Modul permulaan akan meluncur keluar sebaik sahaja pin dihantar.

• Hancurkan paku penghantaran ke modul baru dan geser kembali ke bukaan permulaan pada bahagian kawalan.

• Anda semestinya mendengar kutu ketika pin berada di tempat yang tepat. Terus gunakan suis sehingga anda mendengar suaranya.

• Sebelum memasang semula bahagian dalam, anda perlu menguji suis baru. Untuk melakukan ini, sambungkan semula bateri dan pastikan anda telah memperkenalkan suis permulaan baru dengan tepat.

• Kenderaan hendaklah sepana lurus ke atas. Sekiranya tidak berlaku, anda perlu meneliti cara yang anda ambil untuk memperkenalkan peralihan. Masukkan manual sokongan kenderaan anda untuk menjamin anda memahami butir-butir model anda.

• Sekiranya kenderaan ditutup dengan betul, anda sudah selesai. Putar kembali ke kedudukan mati dan lepaskan bateri sekali lagi.

• Pasang kembali potongan-potongan di dalam kenderaan anda, pastikan untuk mengganti mereka dalam permintaan agar mereka dikeluarkan.

• Sambungkan semula bateri.

Drive merasakan bahawa sementara panduan Cara Kami diperincikan dan diikuti dengan mudah, bolt berkarat, bahagian motor tidak berada di posisi yang tepat, atau tumpahan minyak di mana sahaja boleh merosakkan usaha. Itulah sebabnya kami bergabung dengan JustAnswer, yang mengaitkan anda dengan mekanik terjamin di seluruh planet ini, untuk membuat anda melalui kedudukan yang paling sukar. Oleh itu, jika anda mempunyai pertanyaan atau terperangkap, klik di sini dan bercakap dengan pakar yang berdekatan dengan anda. Nasib baik anda dengan butang tekan mula yang mewah.

Petua Profesional untuk Membaiki Pencucuhan

Sepanjang jangka masa panjang, editor The Drive telah melakukan pelbagai pekerjaan dan secara mengejutkan telah melihat beberapa kunci yang tersekat ketika ini. Inilah petua bintang kami untuk memperbaiki permulaan anda. Sekiranya anda tidak mendengar keributan dari mesin pemula semasa anda menghidupkan kunci, masalahnya mungkin ada pada mesin dan bukan pada suis permulaan. Pastikan kunci tidak menjadi masalah sebelum anda mula membongkar segmen arahan kenderaan anda. Cuba jangan menahan diri untuk memperbaiki permulaan yang goyah. Sekiranya suis mula menyebabkan masalah semasa anda memandu tidak terlalu jauh, roda kawalan dapat terkunci, kenderaan boleh ditutup, dan beberapa perkara mengerikan lain boleh berlaku untuk anda semasa kenderaan bergerak .

Berapakah Kos untuk Membaiki Pencucuhan?

Bahagian untuk memperbaiki suis permulaan akan berharga di mana saja dari sekitar $ 75 hingga lebih dari $ 200. Di mana kos anda berada pada jarak tersebut akan bergantung pada jenis kenderaan yang anda miliki dan bagaimana bahagian baru yang normal. Itu bukan kerja membaiki kenderaan DIY yang paling murah yang dapat anda lakukan, namun, seimbangkan perbelanjaan tersebut dengan kos untuk mendapatkan pekerjaan dan ia akan menjadi pertanda baik. Selepas perbelanjaan bahagian, anda akan membayar di tempat antara $ 100 dan $ 200 lebih banyak untuk kerja-kerja agar mereka diperkenalkan.

Trik perdagangan Untuk Membaiki Pencucuhan

Oleh kerana anda mungkin tidak menghampiri peranti yang betul, atau mempunyai teman yang anda dapat, maka kami juga mengumpulkan sejumlah peretasan terbaik kami untuk menjadikan hidup anda lebih mudah dan kurang menyalurkan poket anda.

Kunci kenderaan adalah perniagaan yang tidak menentu, jadi memilikinya diganti bukanlah tugas yang dapat dilakukan oleh semua orang. Pastikan anda mempunyai pengaturan untuk mengganti atau menukar kunci. Cuba jangan pergi secara tidak terkendali sambil menarik potongan-potongan di bahagian dalam kenderaan anda. Secara amnya terdapat potongan-potongan yang menyatukan barang-barang, jadi anda akan bersamanya walaupun selepas melepaskan skru. Beberapa model mempunyai suis permulaan yang pelbagai untuk pelbagai trim dan reka bentuk eksplisit yang lain. Untuk alasan yang jelas, pastikan anda mempunyai bahagian yang tepat untuk model kenderaan anda.

Soalan Lazim

1. Mengapa kunci saya tersekat di Subaru Forester pencucuhan?

Mungkin pelaku yang paling mungkin untuk kunci permulaan yang tersekat adalah alat pengunci roda kawalan. Pada saat kenderaan ditinggalkan, roda kawalan dapat terkunci. Itu luar biasa untuk pencegahan pencurian, bagaimanapun, ia juga menyimpan kunci dari mengalihkan atau dihapuskan dari suis permulaan.

2. Bagaimana anda memasuki Subaru Pedalaman?

Berikut adalah cara untuk masuk ke Subaru Legacy, Outback anda dengan menggunakan Slim Jim: Gunakan Slim Jim dan tambahkannya di antara pintu pintu dan tingkap, maka, pada ketika itu, anda meletakkannya di tempat kunci dijumpai. Menggunakan bahan ini dan ikuti cara ini dalam membuka Subaru Legacy, Outback: Slide baji ke dalam lubang di pintu masuk kenderaan anda.

3. Adakah Subarus sukar ditembusi?

Kompak Subaru, Honda, dan Mazda yang berusia 10 tahun atau lebih ini merangkumi sebahagian besar kenderaan yang menipu nampaknya menjadi sasaran. Ini bukan kerana mereka perlu menggunakan Subarus pacuan roda semua yang lebih berpengalaman dengan romping 4x4, ini kerana mereka sangat wajar untuk masuk.

4. Bolehkah anda mengunci kunci anda di Subaru?

Seperti yang dinyatakan, jawapan asasnya adalah tidak. Walau bagaimanapun, dengan andaian anda perlu mengamankan coxcomb kedua di dalam kenderaan, anda boleh melakukan ini dengan menekan butang kunci pada utama dandy. Kerangka tanpa kunci tidak akan mengunci kenderaan dengan rangka sentuhan sekiranya terdapat kunci di dalamnya.

5. Adakah saya perlu membayar Subaru Starlink?

Terdapat dua kumpulan Keselamatan dan Keselamatan STARLINK yang boleh anda lihat. STARLINK Safety Plus menemani semua yang tercatat di bawahnya dan percuma selama satu tahun apabila anda membeli Subaru lain atau Subaru Pra-Milik yang Disahkan. Selepas tahun percuma yang mendasari, STARLINK Safety Plus berharga $ 99 / tahun.

6. Adakah Subaru Starlink bernilai wang?

Adakah ia hebat? Bagi pembeli tertentu, $ 99 atau $ 149 setahun mungkin merupakan wang tunai untuk banyak sorotan yang tidak akan mereka gunakan. Bagaimanapun, bagi orang lain, kesejahteraan dan keselamatan tambahan kerangka Starlink (digabungkan dengan kerangka pacuan semua roda yang terdapat di banyak Subarus) akan menjadikan setiap pemacu agak tidak merisaukan.

7. Mengapa kunci saya tidak keluar dari pencucuhan?

Sekali-sekala, bahagian pengarah dapat mengamankan tempat yang menekan suis permulaan dan memastikan kunci tidak muncul dari kunci semasa anda menariknya. Pengaturan: Genggam tengkorak pengarah anda untuk memindahkannya ke sana kemari. Seharusnya ada sedikit permainan di roda ketika arahan terkunci.

8. Bagaimana anda memasuki Subaru Pedalaman?

Berikut adalah cara untuk masuk ke Subaru Legacy, Outback anda dengan menggunakan Slim Jim: Gunakan Slim Jim dan tambahkannya di antara pintu pintu dan tingkap, maka, pada ketika itu, anda meletakkannya di tempat kunci dijumpai. Menggunakan bahan ini dan ikuti cara ini dalam membuka Subaru Legacy, Outback: Slide baji ke dalam lubang di pintu masuk kenderaan anda.

9. Adakah Subaru Starlink bernilai wang?

Adakah ia hebat? Bagi pembeli tertentu, $ 99 atau $ 149 setahun mungkin merupakan wang tunai untuk banyak sorotan yang tidak akan mereka gunakan. Namun, bagi orang lain, kesejahteraan dan keselamatan tambahan kerangka Starlink (digabungkan dengan kerangka pacuan semua roda yang terdapat di banyak Subarus) akan menjadikan setiap pemanduan agak tidak merisaukan.

Subaru Forester Key Tersekat Dalam Pencucuhan

Sayang, periksa tuas pergeseran anda terlebih dahulu, jika tidak berada di posisi taman, simpan di posisi taman, pijak brek dan cuba lepaskan kunci ini Sekiranya tidak berfungsi, anda perlu mengisi semula bateri.

Cuba mengecas bateri terlebih dahulu. Kedengarannya seperti, tetapi saya fikir ia akan berjaya.

Subaru Forester Key Tersekat Dalam Pencucuhan

Subaru Forester Key Tersekat Dalam Pencucuhan

Kuncinya ada dalam pencucuhan Subaru Star saya dan baterinya ada. tolong !? ^

Saya menjalankan subbuster tahun 2002.

Ketika saya keluar dari kereta hari ini, saya menyedari bahawa saya telah membiarkan tingkap terbuka. Saya menyerahkan kunci untuk mengunci tingkap, jadi rakan-rakan saya menarik perhatian saya dan meninggalkan kunci dalam pencucuhan.

Saya kembali kira-kira 2 jam kemudian untuk mencari kunci pencucuhan (Lily membiarkan pintu terbuka). Saya cukup yakin baterinya habis dan saya tidak dapat meletakkan suis kembali ke kedudukan 0 kerana ia mengeluarkan bunyi ketika diklik. Saya tidak tahu adakah ini jam penggera. Oleh itu, saya harus meninggalkan suis pada 2, tetapi tidak kira apa yang saya lakukan, suis tidak akan keluar.

Seseorang memberitahu saya bahawa penghantaran disekat, tetapi saya tidak tahu maksudnya. Tetapi jika saya meminta seseorang untuk memastikan kunci saya keluar, saya akan berterima kasih. Dari situ, saya berjaya mendapatkan pinjaman pada kabel tambahan dan membaiki kereta.

Saya kecewa dan tidak tahu apa yang harus dilakukan sehingga pertolongan akan dihargai. Terima kasih banyak - banyak!!

Magnet suis adalah elektrik, ia tidak mempunyai daya klik untuk menarik. Tambahkan kotak lompat, ganti bateri atau tambah, lakukan dengan segera. Akan muncul ke hadapan.

Apa jenama dan model? Bateri akan menjelaskan bahawa buka kunci automatik tidak berfungsi, tetapi biasanya anda tidak mengubah pencucuhan melainkan kunci pada kereta baru. Adakah kunci anda senyap?

Subaru Forester Key Tersekat Dalam Pencucuhan

Subaru Forester Key Tersekat Dalam Pencucuhan

Cuba beberapa perkara

1) Hidupkan kunci tempat letak kenderaan

2) Pastikan kereta diparkir

3) Putar stereng perlahan dari satu sisi ke sisi lain sambil cuba memutar kunci mengikut arah jam (semasa melihatnya dari depan)

Sekiranya langkah ini gagal, hubungi peniaga kereta anda; Dalam kebanyakan kes, mereka sesuai untuk bercakap dan mungkin mempunyai pilihan lain.

Kemungkinan besar anda telah melihat keadaan ini

Sayang, periksa tuas shift anda terlebih dahulu, jika tidak berada dalam posisi tegak, simpan di posisi tegak, pijak brek dan cuba lepaskan kunci. Sekiranya tidak berjaya, anda perlu mengisi semula bateri.

Cuba mengecas bateri terlebih dahulu. Kedengarannya seperti itu, tetapi saya fikir ia akan berjaya.

Subaru Forester Key Tersekat Dalam Pencucuhan

Subaru Forester Key Stuck in Ignition adalah masalah. Masalahnya biasanya diselesaikan dengan memutar stereng sedikit semasa anda cuba membuka kunci yang dipanaskan.

Subaru Forester.

Subaru Forester adalah sebuah kereta yang dikeluarkan sejak tahun 1997 oleh Subaru. Ditubuhkan di Jepun pada tahun 1997, Forester berkongsi platformnya dengan Impreza. Forester semasa mempunyai 5 ciri, standard, premium, sukan, terhad, dan pelancong. Lawatan ini menampilkan seperti tempat duduk kulit coklat, tempat duduk yang dipanaskan, ayunan, dan sunroof yang indah. Dan ia mempunyai semua pemacu roda standard dalam setiap model.

Subaru Forester Generasi Pertama.

Forester pertama kali dikembangkan oleh Tokyo Motor Show pada bulan November. Ia dibina dalam gaya kereta, tetapi ia mempunyai jarak jauh, tempat duduk h-point tinggi, dan pemanduan empat roda.

Subaru Forester Generasi Ke-2.

Perubahan yang paling ketara adalah penyediaan versi 2.5 L dan di AS Pengenalan model 2.5 liter turbocharged

Subaru Forester Generasi ke-3

Forester generasi ketiga bermula dari jarak jauh dengan pembinaan gerbong tradisional dan menjadi crossover SUV. Itu besar di semua sisi dan dilapisi dengan atap miring dengan banyak ruang kargo. Model Amerika Utara pertama kali muncul di Pameran Auto Antarabangsa Amerika Utara 2008 di Detroit.

Subaru Forester Generasi Ke-4.

Hutan generasi keempat dilancarkan di Guangzhou Motor Show pada tahun 2012, diikuti oleh New York International Auto Show 2013. Transmisi turun naik berterusan dan penurunan graviti. Menunda maksimum kapasiti dikurangkan kepada 1,500 lb di semua garis memotong. Varian Turbocharged menggunakan CVT dan kawalan yang kuat untuk mengarahkan roda mendayung.

Suspensi, roda beroda (18 inci) dan pelekap casis XT (turbo) yang diperbaharui unik, memberikan cengkaman yang halus di bahagian sisi dan pengendalian keseluruhan yang lebih baik dengan kesan minimum pada pergerakan.

Ekonomi petrol meningkat, lebuh raya hingga 32 mpg (7.35 L / 100 km) sepanjang 1.4 inci, lebar 0.6 inci, panjang roda 1 inci

Kesesuaian e-BOXER.

e-BOXER memasukkan kereta elektrik ke dalam Lineartronic CVT untuk meningkatkan ekonomi bahan bakar dan meningkatkan tenaga Forester di BOXER menambah satu kereta elektrik. Bateri trak tunda dipasang di atas gandar belakang, meningkatkan keseimbangan berat depan / belakang.

Subaru Cross Strek.

Subaru XV (dikenali sebagai Subaru Crosstrek di Amerika Utara) adalah crossover subkompak yang dikembangkan oleh Subaru sebagai peminat Outback Sport di Amerika Syarikat dan Kanada, serta Impreza XV di seluruh dunia.

Ciri-ciri Subaru Forester

(i) Enjin.

Forester Included adalah kotak gear manual enam-kelajuan, intercooler yang lebih besar, dan sistem pelepasan tekanan rendah. Peringkat tiga kotak gear teratas adalah 14 peratus lebih lama untuk menyesuaikan dengan keluk tork enjin .

(ii) Komponen.

Terdapat banyak perubahan pada komponen kereta ini.

(iii) Roda dan Tayar

Mereka mempunyai roda aloi bersaiz 18 inci dengan Bridgestone 225 / 45R-18. Brek brembo dengan empat piston pada roda depan digunakan, dan unit dua piston digunakan untuk bac

(iv) Bahagian Dalaman

Forster STi mempunyai tempat duduk baldi STi khas dengan sisipan merah, stereng kulit kecil dan peralihan salji yang dijahit merah.

Ringkasan Subaru Forester adalah sebuah kereta yang dibuat pada tahun 1997 oleh Subaru. Ditubuhkan di Jepun pada tahun 1997, Forester berkongsi platformnya dengan Impreza. Forester semasa mempunyai 5 ciri, standard, premium, sukan, terhad, dan pelancong. Ciri-ciri perjalanan seperti tempat duduk kulit coklat, tempat duduk yang dipanaskan, buaian dan sunroof yang indah. Subaru Forester Key Stuck in Ignition adalah masalah. Masalahnya biasanya diselesaikan dengan memutar stereng sedikit semasa anda cuba membuka hotkey.

Hibrid Crosstrek.

Pada bulan Mei 2018, Subaru AS mengumumkan versi elektrik plug-in untuk tahun 2019 yang akan berfungsi sebagai kereta susulan, jadi ia hanya dijual di negeri-negeri mengikut standard pelepasan di California. Ia mempunyai tiga mod berbeza: elektrik penuh (drag bertenaga bateri), hibrid seragam (motor daya tarikan yang membantu mesin petrol), atau hybrid siri (unit motor yang menarik mesin petrol). Dua motor elektrik mempunyai fungsi yang berbeza: Motor Generator One adalah starter dan bertindak sebagai generator di bawah brek regeneratif. Dengan kuasa elektrik sahaja, Crosstrek Hybrid dapat mencapai jarak 17 mi dengan kelajuan hingga 65 mph.

Pengilang Subaro
Pengeluaran 1997
Kelas Ringkas
Gaya badan Lima pintu

Soalan Lazim.

Soalan-soalan berkaitan mengenai kunci Subaru forester yang tersangkut dalam pencucuhan adalah seperti berikut:

1: Apa itu subaru?

Subaru adalah kenderaan yang kebanyakannya merupakan kereta sport. Strukturnya seperti perkhidmatan sukan.

2: Di mana kereta ini disediakan?

Kereta ini disediakan dalam industri berat pada skala komersial . Kereta sport berat ini adalah pengeluar industri tinggi Subaru Fuji.

3: Apakah gaya badan Subaru Forester 2005?

Gaya badan Subaru Forester 2005 sangat mengagumkan . Ia adalah wegon lima pintu.

4: Adakah hanya untuk penggunaan sukan?

Oleh kerana ia disediakan untuk ciri-ciri sukan jadi ini adalah kereta sukan tetapi dalam kes lain, tidak wajib menggunakannya hanya untuk sukan.

5: Apakah persamaan antara Subaru dan kereta lain?

Perbezaannya hanya pada struktur dalaman mereka. Jika tidak, kereta ini sama seperti kereta lain secara luaran.

Kesimpulannya.

Subaru Forester adalah sebuah kereta yang dibuat pada tahun 1997 oleh Subaru. Ditubuhkan di Jepun pada tahun 1997, Forester berkongsi platformnya dengan Impreza. Forester semasa mempunyai 5 ciri, standard , premium, sukan, terhad, dan pelancong. Ciri-ciri perjalanan seperti tempat duduk kulit coklat, tempat duduk yang dipanaskan, ayunan dan sunroof yang indah. Subaru Forester Key Stuck in Ignition adalah masalah. Masalahnya biasanya diselesaikan dengan memutar stereng sedikit semasa anda cuba membuka hotkey. Namun, menukar stereng melonggarkan pin sedikit. Termasuk kotak gear manual enam kelajuan, intercooler yang lebih besar, dan sistem pelepas tekanan rendah. Tiga dimensi teratas kotak gear 14 peratus lebih panjang daripada lengkung mesin. Banyak perubahan telah dibuat pada komponen mekanikal Forester untuk membina Forester STI. 45R-18 Bridgestone Potenzas. Brek brembo dengan empat piston pada roda depan digunakan, dan unit dua piston digunakan pada BI-Forster STi dengan tempat duduk baldi STi khas dengan sisipan merah, stereng kulit kecil dan suis merah jambu.

Orang juga bertanya

Bagaimanakah saya dapat melepaskan kunci Subaru saya dari pencucuhan?

Bagaimana anda membuka kunci pencucuhan Subaru Forester?

Artikel berkaitan.

1: Enjin Subaru mana yang harus dielakkan 2: Subaru Forester Key Stuck In Ignition 3: Adakah Subarus Boleh dipercayai

Terdapat beberapa motif pembaikan yang baik mengapa kunci Subaru Forester anda mungkin terperangkap di dalam pencucuhan . Selalunya bersih untuk melepaskan kunci. Apa sahaja yang anda lakukan, jangan mula mencubanya dari pencucuhan. Itu boleh menyebabkan masalah lebih besar. Artikel ini ditulis dengan idea bahawa rahsia anda tersembunyi sekarang, dan yang anda cari untuk membongkarnya. Kunci yang terperangkap untuk pencucuhan Forester anda tidak selalu menjadi masalah maksimum yang tidak biasa. Anda boleh menggerakkan keseluruhan kewujudan kereta dan ini biasanya tidak akan berlaku.

Memanipulasi roda kemudi Forester anda dapat melepaskan perkara penting.

Kunci Buruk

Bent ** - Lama-kelamaan dan penggunaan berulang kali, kunci boleh bengkok. Sekiranya demikian, anda pasti mahu mendapatkan yang baru. Masalah ini sering berlaku dengan kunci pendua yang berpatutan. Sekiranya anda membuang perkara yang penting, gerakkan terlebih dahulu dan buang. Ambil kunci terbaik dan salin.

** Berkarat ** - Kekunci yang berkarat boleh terperangkap di dalam alat pencucuhan tanpa masalah. Tidak semestinya banyak karat. Cukup untuk menahannya daripada beralih secara bebas. Seperti kunci yang tidak beretika, mulailah dari awal. Sebaik sahaja sesuatu berkarat, ia akan dikembalikan lebih sukar.

## Serpihan - Sekiranya anda telah menggunakan kunci anda untuk melicinkan sesuatu, atau mendapatkan makanan (atau serpihan yang berlainan) di atasnya, anda akan mendapati bahawa ia mungkin dengan mudah melekat di dalam kunci pencucuhan.

## Haus - Jika kunci telah dipakai melebihi faktor kegunaan, ia mungkin gagal gagal melewati kunci pencucuhan. Mengganti perkara penting boleh menjadi ideal. Sekiranya anda mempunyai kunci yang berbentuk lebih tinggi, anda perlu menggunakannya untuk membuat pendua. Sekiranya anda tidak mempunyai kunci untuk mendua, banyak pengeluar boleh menggunakan varieti VIN untuk mengurangkan anda menjadi kunci OEM sekarang. Cukup teratur untuk menunjukkan kepemilikan kepada Subaru dengan beberapa cara.

Pencucuhan kunci Sabura Forester
Terdapat beberapa motif pembaikan yang baik mengapa kunci Subaru Forester anda mungkin terperangkap di dalam pencucuhan Kunci yang terperangkap untuk pencucuhan Forester anda tidak selalu menjadi masalah maksimum yang tidak biasa.
Silinder Kunci Pencucuhan Silinder kunci pencucuhan Forester itu sendiri boleh bergerak dengan teruk dari masa ke masa. Walaupun sepertinya merupakan tujuan maksimum untuk kunci tertangkap di dalam pencucuhan pada mulanya
Cara Mendapatkan Kekunci Terhenti: Pastikan Anda Mempunyai Voltan Adakah bateri dicas? Sekiranya kenderaan tetap tidak berfungsi, ia pasti baik
Bagaimana anda membuka kunci pencucuhan Subaru Forester? Letakkan kaki anda di brek dan putar roda ke arah yang sedikit bergerak.

# Silinder Kunci Pencucuhan

Silinder kunci pencucuhan Forester itu sendiri boleh bergerak dengan teruk dari masa ke masa. Walaupun sepertinya adalah tujuan maksimum untuk kunci tertangkap di dalam pencucuhan pada mulanya, dibandingkan dengan kunci yang mengerikan, ini tidak selalu mungkin. Menggantikannya mungkin sukar. Ini adalah kelas pertama yang diserahkan kepada profesional, dengan mekanisme pencegahan rompakan digital hari ini mungkin ada banyak perkara ini. Bateri Jika bateri Subaru Forester anda tidak mempunyai voltan yang mencukupi untuk berinteraksi dengan baik, mekanisme perlindungan yang melepaskan kunci anda tertangkap di dalam pencucuhan boleh menyebabkan masalah.

Cara Mendapatkan Kekunci Terhenti:

Subaru Forester Berikut adalah kaedah yang anda boleh dapatkan kunci Forester anda secara percuma. Ini adalah perintah kami untuk melakukannya. Pastikan Anda Mempunyai Voltan Adakah bateri dicas? Sekiranya kenderaan tetap tidak berfungsi, ia pasti baik. Tetapi, mengingat ini memerlukan hampir tidak ada upaya untuk menguji, mengapa sekarang tidak lagi dimulai di sini? Voltan rendah dapat menahan mekanisme kunci pencucuhan agar tidak berfungsi dengan baik. Goyangkan Roda Kemudi Beri roda goyangan sambil perlahan-lahan berusaha menunjukkan perkara penting daripada pencucuhan. Sekiranya kunci pengikat menyebabkan pengikatan, ini dapat menghilangkan tekanan dan mengeluarkan perkara penting. Ini adalah senario yang tidak biasa semasa anda meletak kenderaan di bukit, taman dengan roda tumbuh menjadi semua arah dalam satu arah, atau jika roda telah menjadi dengan kereta sekarang tidak lagi bergeser lebih awal daripada pencucuhan menjadi dekat.

Isu Perubahan Jadikan positif bahawa Forester anda berada di taman. Walaupun jauh di taman, dorong shifter ke arah taman dengan lebih baik sambil memutar perkara penting dengan ringan. Anda tidak mahu mengendalikan apa-apa. Anda hanya ingin melihat apakah mekanisme kunci taman gagal. If it's far, the important thing need to come proper out. Lubricate the Key Now that we've attempted all the less difficult, and in all likelihood matters which could make a Forester's key get caught that aren't the important thing itself, it's time to head beforehand and attempt to get the important thing out.

You're going to need to use a small quantity of lubricant to look if it let you get the important thing shifting. If you may nevertheless circulate the important thing forward, move beforehand and do it so you can get the lubrication unfold a little. Don't pressure it too difficult or you'll wreck it off withinside the cylinder. Many new automobiles have developed beyond the need for a bodily key. Proximity-primarily based totally access structures have made the act of turning the important thing a element of the beyond, however a number of us are nevertheless clinging to a traditional or base version automobile that also wishes a key to crank. In the ones automobiles , the faraway automobile starter gadget can begin to malfunction while the ignition transfer or key wears down. You ought to surrender absolutely and simply use an vintage flat head screwdriver to begin your vehicle, however this is frowned upon for quite a few motives.

Ignition Repair Basics Estimated Time Needed:

A couple of minutes to three hours, relying your ability degree and the way a long way long gone the important thing and ignition transfer are.

Tahap kemahiran:

Beginner Vehicle System:

Electrical, mechanical Common Ignition Problems We've labored on sufficient ignitions to understand while matters can move wrong. A few of the maximum not unusualplace issues include:

One of the maximum in all likelihood culprits for a caught ignition secret is the steerage wheel locking mechanism. When a car is parked, the guidance wheel can lock. That's fantastic for robbery prevention, however it additionally prevents the important thing from turning or being eliminated from the ignition transfer. In a few cases, the ignition or car isn't the trouble. It may be a worn or broken key that has lodged itself withinside the ignition transfer. Pulling or yanking on the important thing can purpose most important harm to the ignition and can make it even tougher to do away with the important thing.

We're now no longer calling you dumb (we'd in no way do that!), however ensure that you're the use of the suitable key for the suitable vehicle, and investigate the important thing for any harm previous to beginning a restore to your vehicle's ignition. If you're definitely positive that the trouble is the ignition itself, maintain reading. Ignition Repair Safety You won't lose a finger whilst repairing your car's ignition, however that's now no longer a purpose now no longer to be careful. So observe our protection hints to hold all of your palms and ft linked for your body.

Don't reasonably-priced out on a popular ignition transfer. Buy the only that suits your automobile to keep away from having a risky malfunction.

Make positive your battery has been disconnected earlier than running on the auto's ignition.

If you're uncertain approximately some thing, check with a seasoned. Ignitions are an crucial a part of your vehicle, and issues with a shoddy set up can grow to be a actual protection trouble. Everything You'll Need To Repair An Ignition It doesn't take a good deal to restore an ignition switch, however the few equipment and components which are required are extraordinarily essential. You also can anticipate a journey on your neighborhood provider or carrier save for a alternative key if the only you're operating with is worn or broken.

Tool List

Screwdriver set with diverse flathead and Phillips head screwdrivers

Pliers

• Vehicle carrier or preservation manual Parts List

• Replacement key

• Replacement ignition transfer Organizing your equipment and tools so the whole thing is without problems available will shop treasured mins awaiting your handy-dandy infant or four-legged helper to bring you the sandpaper or blowtorch . (You might not want a blowtorch for this process. Please don't have your youngster hand you a blowtorch—Ed.) You'll additionally want a flat workspace, which include a storage floor, driveway, or road parking. Check your nearby legal guidelines to ensure you're now no longer violating any codes when the usage of the road due to the fact we aren't getting your experience out of the clink.

Here's How To Repair An Ignition You're going to peer that we ask you to refer returned on your automobile's provider guide often. This isn't due to the fact we don't recognize what we're speaking approximately. It's due to the fact we don't have any concept what sort of vehicle you personal and the way it differs from the instructions we assume to give. If you want to update the ignition transfer, you'll want to get new keys to go together with it, so don't forget! Take Apart the Steering Column Covering

 1. Disconnect the poor terminal for your automobile's battery.

 2. Remove the trim from around the steerage wheel. There could be multiple piece, but the precise variety will depend upon the make and model of your automobile

• Be positive to maintain track of screws and different spare components to avoid misplacing anything. Replace the Ignition Switch

 1. Insert the key and flip the transfer to accent mode.

• Even if the secret is caught withinside the ignition transfer, you need to have the ability to show it.

 1. Press the discharge pin on the lowest of the ignition transfer with a screwdriver.

• This would require a slender screwdriver to healthy into the small hole.

• The ignition module will slide right out as soon as the pin has been released.

 1. Squeeze the discharge pin on the brand new module and slide it again into the ignition hollow at the facet of the steerage column.

• You need to listen a click on while the pin has well seated itself. Keep running the transfer till you listen the sound.

 1. Before reassembling the indoors trim, you'll want to test the brand new switch. To do this, reconnect the battery and ensure you've established the new ignition transfer well.

• The automobile need to crank proper up. If that's now no longer the case, you'll want to study the stairs you took to put in the transfer. Refer on your car's preservation manual to make certain you apprehend the specifics in your version.

• If the car cranks nicely, you're nearly ■■■■■■■■. Turn the ignition returned to the off function and disconnect the battery again.

 1. Reinstall the portions of your car's indoors, being positive to update them withinside the order that they had been removed.

 2. Reconnect the battery. Tahniah! You've simply replaced your ignition transfer. Pro Tips To Repair An Ignition Over the years, The Drive's editors have ■■■■■■■■ all types of jobs or even visible some caught keys in our time. Here are our seasoned hints for repairing your ignition.

• If you're now no longer listening to any noise from the starter motor whilst you switch the important thing, the issue is probably below the hood and now no longer withinside the ignition transfer.

• Make positive the important thing isn't the trouble earlier than you begin disassembling your automobile's guidance column.

• Don't wait to restore a failing ignition. If the transfer begins offevolved inflicting issues at the same time as you're riding down the street, the steerage wheel ought to lock, the automobile ought to close off, and any variety of different awful matters can befall you whilst the auto is in motion. Since you can now no longer have get admission to to the proper gear, or have a pal you may ■■■ a wrench off of, we additionally compiled a listing of our first-class hacks to make your existence less difficult and drain your pocket much less.

• Vehicle keys are complex business, so having them replaced isn't a task that simply anybody can do. Make positive you've got got a plan to both update or remake keys

• Don't pass wildly yanking away trim portions for your automobile's interior. There are typically clips maintaining matters together, so you'll want to be ginger with them even after eliminating the screws.

• Some fashions have distinctive ignition switches for one of a kind trims and different particular configurations. For obvious motives, it's crucial to make certain you've were given the proper element in your precise automobile version. The ignition lock of your Subaru Forester is a secureness component. Its purpose is to stable your vehicle from theft attempts. It is located at the guidance column of your motor car, invented in 1931 via way of means of Abram Neiman. Its goal is to save you your Subaru Forester from beginning via way of means of blocking off the steerage and the guidance lock if it does now no longer perceive your motor vehicle key.

Here are the exceptional motives of a ignition that locks on Subaru Forester.

• Regular put on and tear at the ignition barrel of your Subaru Forester : As we defined earlier, with time, the additives of the neiman can grow to be seized up, or turn out to be loaded with dust or small debris from the outside with a view to prevent it from working properly. In this sort of case, you need to experience issue placing and turning the key earlier than it locks absolutely.

• An detail of the ignition of your Subaru Forester that breaks down: In the identical logic , an detail of the neiman can fail. As we defined in introduction, while we communicate approximately the neiman we have a tendency to include, the cylinder, the lock and the starter switch, if this kind of components is faulty, the neiman will now no longer permit the important thing flip withinside the cylinder of the lock

• Someone pressured an excessive amount of at the ignition barrel of your Subaru Forester: Finally, ultimate possibility, and it's extra or much less logical, if someone pressured an excessive amount of at the neiman in unlocking the guidance wheel of your motor automobile earlier than, he can also additionally have twisted inner factors and for that reason damaged the neiman of it.

Ringkasan :

Now it's time to explain to you why the secret is stuck for your Subaru Forester ignition cylinder . Now that we've defined what the ignition is, it's time to discover why it's caught. If it's far the steerage wheel of your Subaru Forester this is blocked, do now no longer assume two times to have a have a take a observe our content web page in this situation rely. A neiman isn't always a sporting aspect which you update frequently but time has a power on it and it may arise that you need to update it due to regular put on and tear

Frequently Asked Questions :

1. How do you unlock a Subaru Forester ignition

Place your foot on the brake and turn the wheel in the direction in which it has a little range of motion. This should ease the tension on the steering column and allow you to turn the key. Turning the key will also unlock the steering wheel, and you'll be good to go!

2- Why does my key get stuck in the ignition Subaru Forester?

The problem is usually solved by turning the steering wheel slightly as you try to turn the ignition key. Some cars are worse than others, and I have noticed it occur on my 2019 Forester more often than other cars. But still, turning the steering wheel slightly always frees up the jammed interlock pin

3- Why is my Subaru ignition locked?

A locked key ignition results from a fatigue failure of the ignition system, which causes your ignition to be practically worthless. You will know if your car ignition is locked if your key fails to turn your engine on and off.

4- Why wont my keys come out of the ignition?

Unlocking” the steering wheel – Many vehicles feature a locking mechanism that activates when the steering wheel is turned too far to the left or right. This will also prevent the removal of the key. Turning the wheel in the opposite direction can release the lock and enable you to take the key out of the ignition

5- How do you unlock a Subaru steering wheel?

The steering wheel lock on a Subaru is directly connected to the ignition cylinder. To unlock your steering wheel, use your left hand to wiggle the steering wheel left and right with significant force.

Kesimpulan :

If your Forester's secret is nevertheless caught after going via all of those steps, it could be time to have a mechanic test the ignition lock and spot if it has long gone awful. It's time to apply a code scanner and spot if there are any diagnostic hassle codes that could remove darkness from the trouble

Subaru Forester Key Stuck In Ignition

The key is in my subaru's ignition and the battery. Help !? .

I run a 2002 subconscious.

I got out of the car today when I realized I had left the window open. I handed the key to lock the window, then my friends distracted me and left the key in the ignition.

I came back about 2 hours later to find the ignition key (Lily left the door open). I'm pretty sure the battery is gone and I can't put the switch back to position 0 because it makes a clicking sound. I don't know if it's an alarm clock. So I have to leave the switch on 2, but no matter what I do, the switch will not come out.

Someone told me that the transmission is blocked, but I don't know what that means. But I would be grateful if someone told me my keys were out. From there, I was able to borrow auxiliary cables and fix the car.

I'm disappointed and I don't know what to do, so any help is welcome. Terima kasih banyak - banyak!!

The main magnet is electric, the clicking sound lacks the force to attract it. Add a jumpbox, replace the battery or boost it, it will jump out.

Which brand and model? The battery will explain that auto unlock does not work, but usually you will not turn on the ignition unless it is a lock on new cars. Is there a key in your key?

Some things to try

1) Turn the parking lock to the on position.

2) Make sure the car is parked.

3) Slowly turn the steering wheel from one side to the other while trying to turn the key clockwise (when looking at it from the front).

If these steps fail, contact your car dealer. In most cases they will be kind enough to talk and may have other options.

It is possible that you have seen this situation.

Subaru Forester Key Stuck In Ignition