Pelanggan,

Definisi Pelanggan:

  1. Pihak yang menandatangani memorandum persatuan firma baru dan berjanji untuk membeli jumlah saham yang ditulis dengan namanya.

  2. Seseorang yang menerima penerbitan secara berkala dengan membayar di muka.

Sinonim Pelanggan

Pembaca, Pembaca tetap, Pelanggan biasa, Pengikut, Anggota, Pelindung, Penyokong, Penyokong, Penerima, Penaja, Penderma, Penyumbang, Maecenas, Santa Claus, Almoner, Almsgiver, Angel, Approver, Assignor, Awarder, Backer, Bestower, Certifier, Cheerful pemberi, Conferrer, Confirmer, Consignor, Kontributor, Cosignatory, Cosigner, Donator, Donor, Endorser, Fairy godfather, Feoffor, Financer, Funder, Giver, Grantor, Guarantor, Imparter, Insurance, Lady bountiful, Notary, Notary public, Party, Patron , Pelindung, Filantropis, Penyampai, Penyahkan, Peneroka, Penandatangan, Sugar daddy, Penyokong, Testis, Penguji, Testatrix, Penaja Jamin, Pemegang Saham, Pemegang Vouchsafer

Bagaimana menggunakan Pelanggan dalam ayat?

  1. Saya sudah lama menjadi pelanggan majalah itu dan mahu setiap isu yang mereka ada, ditambahkan ke koleksi saya.
  2. Sekiranya anda dapat membina laman web yang mempunyai asas pelanggan yang baik yang boleh menjadi masa depan perniagaan anda.
  3. Saya telah bertahun-tahun menjadi pelanggan majalah anda.
  4. Anda harus berusaha mendapatkan pelanggan ke laman web anda yang akan membayar yuran bulanan sehingga anda mempunyai pendapatan pasif yang baik.

Makna Definisi Pelanggan & Pelanggan

Pelanggan ,

Makna Pelanggan:

Definisi Pelanggan: Istilah ini boleh digunakan dalam dua cara: o, l, ia boleh merujuk kepada orang atau organisasi yang membayar premium insurans kesihatan. Kedua, ini merujuk kepada orang yang profesinya memenuhi syarat mereka untuk mendapat manfaat insurans kesihatan.

Makna Pelanggan

  1. Orang yang menerima e-mel biasa membayar lebih awal.

Kalimat Pelanggan

  1. Saya telah melanggan majalah anda selama bertahun-tahun.