Reka bentuk t-shirt yang boleh dipakai oleh individu mungkin digambarkan sebagai cabaran reka bentuk bahagian epik. Mari kita periksa beberapa petua untuk menghasilkan t-shirt yang tidak hanya akan ditinggalkan di bar!

Anda mesti menjana sesuatu yang orang kaitkan bersama dan mungkin suka bekerjasama. Anda harus menguruskan masalah termasuk reka bentuk dan warna (yang tidak semestinya menjadi perhatian untuk sebilangan besar projek reka bentuk tambahan). Dan juga jenis pakaian atau jenama boleh mempengaruhi keinginan seseorang untuk memakai gaya yang betul.

Pastikan Ringkas:

Sama ada anda membuat reka bentuk t-shirt untuk promosi atau bahkan untuk memasarkan di kedai anda sendiri termasuk Astroworld Hoodie Store , selepas itu rangkaian idea ini akan sama. Dan ini betul-betul peraturan emas: tetap mudah.

Kami sentiasa membincangkan alasan untuk menilai semula reka bentuk, tetapi sekiranya perkara itu penting, itu sangat mustahak. Reka bentuk tinggi yang terlalu sibuk boleh berantakan, mempunyai masalah pada jejak, dan juga menyusahkan untuk dipakai secara tergesa-gesa.

Reka bentuk baju yang terlalu rumit sukar untuk dikuasai. (Tidak ada yang ingin ditatap sementara seseorang berusaha mencari tahu bagaimana kemeja mengatakan, kan?)

Fahami Batas atau Tepi:

Bagaimana cetakan yang muncul paling berkesan? Adakah anda akan membuat sesuatu yang kelihatan seperti grafik yang merangkumi reka bentuk dengan sempadan? Atau adakah ia digambarkan sebagai reka bentuk aliran bebas yang menggunakan sempadan?

Kebanyakan susun atur yang tinggi tergolong dalam kategori terakhir. Gaya sempadan sudah usang.

Sudah tentu ada unsur khusus dengan ini tepat pada masa yang sama. Pada bila-bila masa anda mencetak seni untuk dicetak, maka berhati-hatilah dengan batasan atau sempadan "tidak dapat dikesan" yang mungkin merosakkan usaha tersebut. (Penderitaan dari seni anda di latar belakang mungkin menimbulkan kekeliruan, oleh itu lakukan perbualan yang sangat jelas termasuk semua yang paling terkini pencetak terkenal mengenai harapan terhadap produk atau sokongan sebelumnya.)

Pertimbangkan Warna Baju dan Warna Kesan:

Sebelum memperoleh banyak reka bentuk dan gaya t-shirt, pastikan untuk memahami warna apa yang akan menjadi kemeja asli.

Soalan berikut yang boleh diajukan ialah apakah warna tinta dapat diperoleh untuk kesan?

Bukan hanya hal-hal seperti pilihan warna dan tinta yang tinggi akan mempengaruhi pembiayaan, namun mereka juga merancang untuk menghasilkan kesan yang besar dalam cara anda mungkin mendekati penampilan.

Sekiranya anda ingin mempromosikan di pasaran internet, maka anda pasti perlu menghadkan pilihan warna tinggi kepada orang yang menggunakan rancangan ini. Sekiranya anda tidak berhati-hati, aspek warna yang sama atau sama mungkin kelihatan buruk sementara pada hasil sebelumnya atau sekadar keperluan penampilan mungkin diubah.

Terlepas dari jejak satu warna (yang jelas merupakan kemeja yang tinta semua orang mungkin warna yang sama dalam penampilan), warna yang tinggi dapat memperoleh variasi.

Fikirkan Tentang Faktor Keren:

Mengapa anda benar-benar membuat reka bentuk t-shirt sementara pada pandangan pertama?

  • Penyelesaiannya mungkin:
  • Untuk mendapatkan iklan promosi atau Give Off
  • Untuk mengiklankan (dan menjana wang tunai)

Agar makmur, kemeja itu harus mempunyai reka bentuk kontemporari yang bergaya, bergaya dan moden yang mungkin ingin dipamerkan. Potensi kemeja percuma cukup untuk membuat seseorang mengambil lebih kurang reka bentuk apa pun, tetapi untuk bekerja mereka mesti merobeknya dari orang. Sekiranya anda mengharapkan pelanggan memberi anda wang untuk menerima gaya utama anda, mereka perlu menyukainya.

Perkara Skala dan Saiz:

Skala dan dimensi dengan gaya ini di bahagian atas mungkin sama pentingnya semasa kedudukan jejak ini.

Masalahnya ialah anda mungkin tidak tahu bahawa pasti ada perjuangan dan tidak lama lagi anda membayangkannya.

Selepas hanya cadangan yang memakan masa dan itu bermakna bahawa anda dapat memastikannya dengan tepat. Buat reka bentuk. Cetak. (Anda mungkin mahu menerimanya semasa memakai baju) Adakah skala pelan induk ini berfungsi? Bolehkah satu keseimbangan tekstur?

1 Suka