Dana Tarikh Sasaran ,

Apakah Dana Tarikh Sasaran?

 • Target-Date Fund dapat didefinisikan sebagai, Dana niaga hadapan yang disasarkan adalah dana bersama atau dana yang diperdagangkan pertukaran (ETF) yang dibentuk sedemikian rupa sehingga mereka dapat memaksimumkan aset Anda dalam jangka waktu tertentu. Penyusunan dana ini disesuaikan dengan keperluan pelaburan para pelabur di kemudian hari, oleh itu disebut sebagai hutang sasaran. Pelabur sering menggunakan dana sasaran untuk membuat tuntutan persaraan awal. Walau bagaimanapun, sebilangan dana biasanya digunakan oleh pelabur yang bekerja untuk menampung perbelanjaan masa depan, misalnya. B. Menolong anak-anak.

  • Target Debt Mutual Fund adalah kelas dana bersama atau ETF yang meningkatkan risiko dan masa. Mengimbangkan berat kelas aset untuk dikembalikan secara berkala.
  • Tujuan peruntukan aset dana sasaran biasanya untuk bergerak secara beransur-ansur ke profil yang lebih konservatif untuk mengurangkan risiko ketika tarikh sasaran semakin hampir.
  • Target Debt Funds memberi tumpuan kepada memberi peluang kepada pelabur untuk mengotomatisasi aktiviti pelaburan automatik mereka.

 • Target-Date Fund bermaksud: Jenis dana bersama khas yang memperuntukkan dan mengimbangkan aset anda untuk anda.

 • Jenis dana bersama di mana anda boleh melabur dalam aset persaraan yang secara automatik menjadi lebih konservatif daripada peruntukan aset berisiko ketika tahun persaraan yang dipilih semakin hampir.

 • Dana yang menawarkan definisi jangka panjang dan tahap perlindungan modal yang berubah-ubah, bergantung pada usia atau tarikh persaraan. Seiring usia anda atau sebelum persaraan, gabungan kelas aset dalam dana kitaran hidup akan berdasarkan pertumbuhan rendah dan pendapatan tinggi. Juga dikenali sebagai pembiayaan kitaran hidup.

Makna Literal Dana Sasaran-Tarikh

Sasaran:

Makna Sasaran:
 1. Orang, objek atau tempat yang diserang.

 2. Perisai atau perisai bulat kecil.

 3. Pilih sebagai fokus atau sasaran serangan.

Kalimat Sasaran
 1. Terminal lapangan terbang dibom

 2. Dia adalah seorang askar yang lengkap, dipimpin oleh Gonzalo de Cordoba, yang telah mengalahkan pembentukan tombak Habs-Valuez dalam Perang Itali.

 3. Penyerang menyerang dua orang

Sinonim Sasaran

mangsa, kuari, permainan, bunuh, beg, buckler, target, pilih, single out, pilih, pilih, memutuskan, earmark, memperbaiki

Tarikh:

Makna Tarikh:
 1. Hari bulan atau tahun, ditunjukkan oleh nombor.

 2. Janji temu atau hubungan sosial atau romantik.

 3. Tetapkan atau ubah tarikh (untuk item atau acara)

 4. Tunjukkan atau tunjukkan sejarah.

 5. Dating (dengan siapa anda suka atau berhubungan seks)

 6. Buah bujur coklat batu lembut, penuh dengan batuan keras. Ia biasanya dimakan kering.

 7. Pokok sawit besar dengan telapak tangan dari Asia Barat dan Afrika Utara.

Ayat Tarikh
 1. apakah tarikhnya hari ini

 2. Seorang pelajar sejarah yang saya temui di kelas

 3. Lukisan ini berukuran 1460-1470

 4. Disco - Semua terlintas di fikiran

 5. Bertahun-tahun yang lalu, saya pergi berkencan dengan seorang rakan

 6. Namun, dia mengingatkan pesakit diabetes untuk menghindari buah-buahan rendah kalori, seperti mangga, delima dan gatal, dan buah-buahan berkalori tinggi seperti kurma dan anggur.

 7. Palm Phoenix Sylvester Palm atau Toddy Palm sangat mirip dengan pokok kenari dan kurma makanan.

Sinonim Tarikh

hari, hari bulan, kesempatan, tahun, ulang tahun, waktu, janji temu, mesyuarat, pertunangan, pertemuan, penugasan, menetapkan tarikh untuk, menentukan tarikh, menentukan tarikh, menetapkan tarikh, meletakkan tarikh, meletakkan tarikh untuk, menentukan usia, menentukan usia, menentukan usia, tarikh karbon, keluar dengan, mengambil, pergi bersama

Dana:

Maksud Dana:
 1. Kuantiti disimpan atau tersedia untuk tujuan tertentu.

 2. Bayar untuk tujuan tertentu.

Ayat Dana
 1. Mewujudkan dana untuk menyelaraskan pelaburan ekonomi

 2. Bank Dunia enggan membiayai projek itu

Sinonim Dana

pengumpulan, kitty, simpanan , kolam, dompet, kewangan, membayar, kembali, memanfaatkan, menaja, menyediakan modal untuk, membiayai, menyiapkan wang untuk, mensubsidi, menaja jamin, memberi, menyokong, menjadi penaung, mengapung, menjaga