Idea pakaian Thanksgiving mungkin kelihatan sedikit berbeza setiap tahun tidak kira di mana anda berada atau apa yang anda lakukan, pakaian yang baik akan sentiasa membuat anda merasa seperti diri anda yang terbaik.

ouyfit

:diamonds: Idea pakaian kesyukuran 2020

Sekiranya anda makan kalkun kranberi di rumah, meraikan perkara sebenar dengan rakan-rakan, atau mengadakan pesta pizza malam permainan Keluarga, anda akan memerlukan pakaian bergaya yang sedikit hadiah, dan perwakilan kegembiraan cuti anda.

Memikirkan pakaian Thanksgiving yang comel dan tidak pasti apa yang harus dipakai, terutama pada musim yang jauh? Hari Kesyukuran kelihatan sama sekali berbeza pada tahun 2020, dan tidak ada alasan untuk tidak membuat persiapan untuk acara tersebut

Nama permainan Kesyukuran ini adalah kemudahan. Orang harus memakai seluar yoga, rok maxi, dan berpeluh bergaya. Saya mungkin akan melepaskan sepasang PJ yang cantik, saya rasa, mengakuinya.

Tidak ada yang diluar usia Covid. Dan sementara anda masih boleh melarikan diri dengan instrumentalis yang lebih kasual ini, tentu saja, anda selalu boleh memakai gaun pesta dan tumit jika anda ingin sekurang-kurangnya kelihatan seperti hari-hari abad ini.

Walaupun anda merancang panggilan Zoom besar dari semua keluarga besar, sesi intim dengan komuniti yang mengikuti peraturan CDC, atau pemberian Rakan luar yang jauh dari sosial, kami telah mengumpulkan pakaian hebat yang hangat, selesa, juga sebagai comel.

Dengan percutian yang semakin hampir, pereka melihat beberapa selebriti kegemaran seseorang untuk idea pakaian yang sesuai dengan suasana Thanksgiving dengan indah. Dari berpeluh (percayalah!) Dan legging hingga set yang sepadan dan pakaian rasmi, terus menatal untuk mencari kostum Thanksgiving terbaik.

:small_orange_diamond: Pakaian yang lebih manis oh ya

Tetap selesa adalah rahsia ketika merujuk kepada pakaian Thanksgiving yang comel kerana itu bermakna anda boleh makan dan ketawa semua yang anda suka tetapi sambil kelihatan (dan merasa) hebat. Itulah sebabnya pakaian bulu hangat mesti berada di bahagian atas senarai.

Mereka selesa dan mereka pasti memeluk anda di semua tempat yang betul, dan mereka akan kelihatan lancar tidak kira bagaimana anda memakainya. Pasangkan mereka dengan but tepi untuk menyelesaikan penampilan.

:small_orange_diamond: Cahaya Teratas

Siapa yang mengatakan bahawa anda harus meninggalkan kilauan dan kilauan untuk Krismas atau Malam Tahun Baru? Malam Krismas ini, bersenang-senanglah dengan pakaian dengan memilih gaun yang akan bersinar (secara harfiah) jika ada yang mengeluarkan telefon Kira secara rawak.

Sekiranya anda menggayakan jepit rambut yang berkilau, gaun jacquard, kasut logam, atau ketiga-tiganya pada masa yang sama, seperti mana banyak selebriti yang akan anda tanjakan.

:small_orange_diamond: Akhirnya sama pentingnya dengan Pembungkusan

Ini berlaku bagi kita yang terbaik, kita terjebak dengan pakaian Kesyukuran sehingga kita lupa bahawa pakaian itu sejuk di luar dan kita mesti memakai jaket (walaupun anda hanya pergi dari ruang makan ke kebun).

Tetapi jangan panik, pengguna dapat tetap selesa dan bergaya. Pastikan ia berkelas dengan mendapatkan lapisan neutral yang sempurna untuk dilalui.

:small_orange_diamond: Warna pop semakin jauh

Katakanlah kami ingin menyalurkan pencuci mulut Thanksgiving kegemaran, tetapi anda juga ingin menambahkan apa-apa pada pakaian Thanksgiving yang comel. Sekiranya demikian, lakukan perkara yang sama seperti seseorang dan pilih perhiasan yang akan membuat pakaian anda meletup. Mereka pasti bercakap di meja makan.

:small_orange_diamond: Lekatkan semuanya ke bahagian atas

Gayakan seluar jeans kurus dengan bahagian atas yang kemas atau sutera dan tali pinggang kulit macan tutul yang bergaya.

gaya

:small_orange_diamond: Potong hingga Maksimum

Gaun Maxi mesti ada sepanjang tahun. Apabila suhu menjadi sejuk, pelapkan diri dengan skirt pinggang tinggi lengan panjang yang membuat anda tetap hidup dari kepala hingga kaki. Gaun panjang dan cantik seperti itu akan kelihatan hebat dengan kasut baru yang setinggi lutut.

:small_orange_diamond: Beri peluang kepada baju sejuk

Sekiranya Simone memakai baju sejuk di karpet merah, anda boleh memakai baju sejuk untuk makan malam Thanksgiving anda. Drops Mic, kawan. Anda boleh membuat penampilan yang sangat meriah dengan t-shirt Hari Turki.

:small_orange_diamond: Kain ruang rehat yang mewah

Koleksi pereka adalah ciri khas pakaian kelab yang bergaya. Pakaian santai ini hampir dengan baju tidur, tetapi pakaian itu tetap dianggap sebagai pakaian sebenar.

Semua kepingan disesuaikan dengan cepat, dan bahannya seperti selimut lembut dan lembut. Anda boleh pergi dengan mengucapkan SKIMS untuk makan tengah hari atau makan malam Thanksgiving rendah.

:small_orange_diamond: Ia bertambah berganda

Pakaian yang pasti adalah pakaian one-and-one-all yang mudah. Tetapi menggabungkan dua set kelihatan sama hebat dan mereka tidak perlu terlalu banyak memikirkan koordinasi penampilan sehingga mereka sudah sesuai. titik polka

:maple_leaf: Polka Dot cantik

Adakah anda pernah salah dengan titik polka? Pengguna menikmati reka bentuk klasik dan mengikut coraknya. 10/10 disyorkan untuk makan malam sepanjang musim percutian, termasuk tetapi tidak terhad kepada Hari Kesyukuran.

Ringkasan :writing_hand: Pereka telah mengenakan pakaian yang basah, selesa dan menggemaskan. Hari Kesyukuran kelihatan sama sekali berbeza pada tahun 2020, dan tidak ada alasan untuk tidak pernah merancang acara tersebut. Oleh itu, sesiapa sahaja boleh mempunyai idea pakaian Thanksgiving yang berbeza.

Dari berpeluh hingga set yang sesuai dan pakaian rasmi, teruskan mencari untuk mencari pakaian Kesyukuran terbaik. Kembali ke halaman, anda bermula dari. Pengguna akan mendapatkan koleksi SKIMS untuk makan tengah hari atau makan malam Kesyukuran rendah.

Mencampurkan dua set kelihatan sama hebat, dan mereka tidak perlu terlalu bimbang untuk mencocokkan penampilan, kerana mereka sudah dipasangkan. 10/10 disyorkan untuk setiap makan malam terutamanya pada musim percutian, tetapi tidak terhad kepada Hari Kesyukuran. Semua kepingan mudah disesuaikan, dan produk

:orange_square: Gaya Almari Potret Keluarga Thanksgiving & Fall

Musim percutian ada di sekitar lingkaran ada banyak peluang untuk gambar keluarga, dari labu hingga makan malam Thanksgiving, belum lagi hadiah Krismas.

Apabila anda ditanya kandungan apa yang ingin dilihat orang pada musim gugur ini, salah satu cadangan yang paling biasa adalah pakaian foto keluarga, dan saya memberi tumpuan kepada semua variasi ini.

Sebilangan besar daripadanya boleh dicampur, dan anda mungkin membawanya jika anda sudah menjalani sesi foto pada musim luruh ini dan pada Hari Kesyukuran.

Terdapat pelbagai kombinasi seperti

 • Maxi
 • Booties
 • Baju
 • But panjang
 • Skirt
 • Seluar twill
 • Sweater bersatu kabel
 • Stoking lutut
 • Chinos kapas
 • Legging Corduroy
 • Ikat kepala busur Liberty
 • Rok tali
 • Baju Balut Pink

Ringkasan: :writing_hand: Musim percutian ada di mana-mana sahaja di seluruh dunia. Terdapat banyak peluang untuk gambar keluarga, dari labu hingga makanan Thanksgiving, belum lagi hadiah Krismas. Mana-mana variasi ini dapat digabungkan, dan anda dapat membawanya jika anda mempunyai sesi foto yang dijadualkan pada musim luruh

.

Pakaian Kesyukuran untuk pasangan

Berusaha keras untuk mengetahui apa yang harus dipakai pada Hari Kesyukuran ini! Atau mungkin anda mahu suami anda kelihatan cantik bersama.

Terdapat banyak idea menarik untuk mencampurkan rempah pakaian pasangan dan meningkatkan rasa.

:black_small_square: Bergaya

Sama ada anda akan mengadakan acara keluarga yang lebih besar dan lebih baik dan memerlukan penampilan yang lebih cantik - ini dia! Saya hanya menggayakan gaun midi bunga ini dan dipadankan dengan tumit neutral kerana gaun itu sudah banyak.

Untuk menyelaraskan penampilan Josh dengan saya, kami memakai denim hitam dan sweater hijau di baju. Sepanjang musim panas, kami telah menghabiskan pakaian yang baik ini, tetapi pakaian tersebut adalah yang terbaik.

:black_small_square: Rupa sukan kasual

Itulah lebih banyak pasangan dengan kadar ha-ha. Secara amnya, mereka akan menjadi lebih santai, tetapi kami menghargai giliran sporty ini dan kerja berpasukan untuk peralihan.

Apabila kedua-duanya memakai hoodie berwarna terang dan sepakan putih. Dalam kombinasi yang lain letakkan jaket denim dan beanie di atas saya.

:black_small_square: Kostum Kasual yang bergaya

Pakaian ini bergaya tetapi tidak bergaya seperti ensemble pertama. Tampilan suami tentu lebih kasual, dan saya mungkin akan memakai tangki hitam di bawahnya untuk Hari Kesyukuran daripada hanya bahagian atas tanaman.

:diamonds: Cara berpesta

Wow, acara utama ketika datang dan kegembiraan pasangan mengenai idea yang sesuai ada di puncak. Ia boleh berkeliling dengan skirt gaya panjang atau pendek yang mewah dan seluar pintar dengan pakaian kasual dengan suami.

Ringkasan : Terdapat banyak cadangan menarik untuk menggabungkan rempah-rempah beberapa pakaian dan meningkatkan aroma. Sekiranya anda akan mendapatkan acara keluarga yang lebih besar dan lebih baik dan memerlukan penampilan yang lebih baik, di sini anda memilikinya! Orang suka gaun midi bunga, dipasangkan dengan tumit neutral kerana banyak yang berlaku dalam pakaian.

:spiral_notepad: Panduan fesyen kesyukuran

Sama ada anda pelayan wanita atau pelawat ? Pengguna pakaian yang dipilih bergantung pada sama ada seseorang yang menghadiri atau menganjurkan majlis makan malam. Sebagai tetamu, anda akan menjaga cuaca kerana anda mungkin memandu atau merancang perjalanan.

Sebagai nyonya rumah, anda harus ingat bahawa melihat bahagian itu penting, tetapi ia tetap memuaskan dan mudah dicapai semasa anda berjalan dari dapur ke ruang makan, sambil menambah sentuhan terakhir untuk makan malam. Pertimbangkan perkara itu semasa merancang pakaian seseorang.

 • Berpegang pada konsep . Ini berfungsi dengan baik semasa anda mengadakan majlis makan malam Thanksgiving. Pilih skema warna untuk hiasan, tetapan meja, dan kostum anda juga.

Anda mungkin ingin menonjolkan aspek penuaian dalam tempoh tersebut. Anda boleh memilih jeruk bakar, coklat pekat, dan merah hangat seperti burgundy. Atau, jika anda ingin tetap berada dalam kisaran bergaya, anda boleh memilih palet yang lebih salji, seperti kelabu, orang putih, dan warna-warna neutral.

 • Buat pengubahsuaian untuk semua itu. Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, cuaca sejuk memerlukan anda untuk tetap hangat, jadi gunakan helai yang cerdas dan bergaya untuk menjaga kehangatan diri. Mantel panjang dan cetakan flanel serta jaket bomber adalah pilihan bermusim yang boleh dicuba oleh pengguna.
 • Fikirkan penonton seseorang. Anda mesti memilih pakaian yang sesuai dengan penonton. Kostum pilihan anda tentu saja akan lebih menarik jika anda melaburkan Hari Kesyukuran dengan pasangan lelaki anda daripada ketika anda bermalam dengan rakan terdekat.

Ringkasan : Keutamaan pengguna pakaian bergantung kepada sama ada sesiapa yang menghadiri atau mengadakan majlis makan malam sebagai pengunjung. Sebagai pelawat, anda akan menjaga cuaca kerana anda mungkin akan melakukan perjalanan atau bersiap untuk memandu.

Ingat bahawa melihat bahagian itu penting, tetapi itulah sebabnya anda masih selesa dan mudah diakses ketika orang berjalan dari dapur ke bilik keluarga.

:interrobang: Soalan Lazim

Beberapa Soalan Lazim adalah komponen tambahan untuk menyusun tema topik dengan lebih jauh.

1. Adakah anda perlu berpakaian untuk Hari Kesyukuran?

Tidak ada yang lebih buruk daripada berpakaian rumah yang penuh dengan individu yang berpakaian rapi. Peraturan praktis yang kuat untuk Perayaan dan majlis penting lain atau tetapan sosial adalah mengikuti falsafah kami tentang "berpakaian lebih baik daripada yang anda miliki."

2. Warna apa yang dapat ditambahkan orang pada idea pakaian Thanksgiving?

Pakai sut berwarna konvensional seperti kelabu, hitam atau tan. Turunkan dengan sepasang seluar khaki, butang di kemeja, tali pinggang, dan mantel sukan. Pakai anak-anak dengan rok, celana ketat, sweater atau seluar, kemeja dengan kancing, dan jaket.

3. Apa yang harus dipakai seseorang untuk Hari Kesyukuran 2020?

Idea Pakaian Perayaan Comel yang Menyediakan Anda Bersedia untuk Bercuti

 • Ini adalah kombinasi sweater dan skirt.
 • Skirt Mini Ruffle Cetak Pet Pet.
 • Gaun biasa untuk rok Midi dan panjang
 • Ia adalah kardigan dan seluar yang selesa.
 • Seluar jeans menyala dan tangki.
 • Pakaian vegan kulit yang cergas.
 • Lengan panjang dan seluar kulit.
 • Seluar jeans lengkap kelihatan.
 • Ini adalah pakaian peluh yang menyelaraskan.

:bulb: Kesimpulannya

Pada akhir atau pada waktu penamat dalam perbincangan mengenai idea pakaian Thanksgiving, kami dapati pelbagai kombinasi dan pilihan yang tidak terhitung.

Bercakap mengenai pandangan umum pada tahap individu, sesiapa sahaja boleh memilih mengikut kehendak keperibadian dengan mudah seperti seluar jeans, skirt, rok, gaun kancing, dll.

Kepelbagaian dalam gaun pasangan tetapi percintaan dengan pilihan kombinasi yang sama. dan yang lain adalah idea menurut tuan rumah dan tetamu pesta apa peranan anda dalam konsep di sana.

Apa pun idea itu, ia dapat dibuat hebat oleh kepakaran dalam pemilihan.

Baca Juga:pushpin:

Pakaian Paha Tinggi Baju Pelbagai Jenis Jaket