Berkenaan dengan perlindungan risiko, ketenangan "Anda tidak boleh diatur secara berlebihan" sangat penting. Walaupun pengusaha tidak dapat menjangka apa yang berlaku setiap hari atau tahun ke tahun, mereka boleh menyiasat mempunyai risiko perniagaan sebagai pendekatan untuk memberikan diri mereka perasaan ketenangan. Langkah awal adalah memahami mengapa ia begitu penting.

Insurans liabiliti Dallas Information Association melaporkan bahawa lebih daripada satu daripada dua pengusaha tempatan memerlukan perlindungan penting. Selain itu, Ejen Insurans Bebas Amerika (IIAA) mendapati bahawa 4 daripada 10 responden memerlukan lebih banyak penyertaan kerana mereka menerima strategi pemegang gadai janji mereka merangkumi tanggungjawab perniagaan. Seperti yang seharusnya jelas, latihan mengenai isu ini adalah asas. Berikut adalah gambaran mengenai beberapa jenis perlindungan risiko yang berbeza dari Pentadbiran Syarikat Swasta AS.

Liabiliti Am

Salah satu jenis perlindungan kewajiban yang paling terkenal bagi organisasi adalah risiko umum. Sekiranya perniagaan itu adalah pasar raya atau kedai makan, risiko umum sebahagian besarnya merangkumi pelanggan yang berharap dapat membayar bil perubatan doktor primer dan klinik kecemasan, harta benda yang merosakkan atau kehilangan gaji yang dibayar kerana mereka menjamin bahawa mereka adalah beberapa cara atau yang lain dipengaruhi sepanjang tugas perniagaan. Risiko umum juga dapat melindungi organisasi daripada tuntutan sekiranya orang luar menerima kedudukan mereka telah berubah warna oleh bahan-bahan yang disusun atau diucapkan dari organisasi.

Tidak kira sama ada perniagaan membuat item, adalah pengedar, pemborong atau menjual barang itu terus kepada pelanggan, perlindungan risiko item memastikan perniagaan daripada kemalangan yang berkaitan dengan wang setiap kali item tersebut salah dan menyusahkan pelanggan. Contoh item yang kekurangan adalah jika ada rantai yang putus pada ayunan atau ada ubat over-the-counter dengan pemasangan yang menyakitkan dan barang yang cacat itu diselesaikan sehingga menyebabkan kerosakan.

Insurans Liabiliti Mahir

Perlindungan semacam ini, yang disebut kesalahan dan pengecualian, menjamin pengusaha yang memberikan bimbingan atau pentadbiran yang mahir sekiranya mereka melakukan kesalahan atau pengawasan yang tidak disengajakan sepanjang pelaksanaan pentadbiran tersebut. Contohnya dapat merangkumi ahli radiologi atau salah seorang bawahannya yang mengabaikan untuk menyampaikan dan memberikan kesan sampingan dari laporan pengenalan dan terakhir, terutamanya jika analisis penyakit telah diubah untuk menunjukkan masalah yang lebih sukar, dan ketidakupayaan untuk menyampaikan sepenuhnya semua data mendorong klinikal yang dapat dicegah. masalah untuk pesakit.

Model yang berbeza dapat menggabungkan pakar yang salah menafsirkan campuran beban lalu lintas pada sambungan. Sekiranya pakar membuat kesalahan dengan tahap beban yang paling besar dan menggunakan bahan dan sauh yang salah, ini dapat menyebabkan kelewatan pembangunan dan juga perbelanjaan tambahan untuk menggunakan pelbagai bahan jika penyambungan yang lebih mendasar adalah asas.

Sehubungan dengan memastikan organisasi seseorang daripada bahaya terhadap sumber daya perniagaan mereka, perlindungan semacam ini dapat mengurangkan kemungkinan kesan kewangan. Pengaturan boleh dan tidak merangkumi struktur pengusaha dari pelbagai kesempatan, misalnya, kejadian api, hujan es dan angin, di samping kerosakan harta benda kerana jenayah. Perlindungan semacam ini dapat meliputi sumber perniagaan juga, misalnya, PC, perabot dan stok.

Insurans Perniagaan yang terletak di tempatan

Bagi pengusaha yang menjalankan tugas dari rumah mereka, strategi semacam ini dapat menjadi penting bagi pengaturan pemegang harta tanah sekarang. Inklusi seperti ini dapat melindungi pengusaha tempatan dengan merangkumi langkah-langkah gear yang terhad, seperti PC, telefon dan kamera. Hal ini juga dapat memberikan risiko masuk ke pemegang harta tanah jika, misalnya, pelanggan mengunjungi dan dirugikan oleh tergelincir pada pendahuluan atau tersandung kes.

Terlepas dari apa strategi perlindungan yang diperlukan oleh perniagaan, pendekatan yang paling ideal untuk melindungi dari musibah adalah dengan mengurangkan bahaya dalam hal apapun. Di samping mempersiapkan perwakilan untuk mengikuti metodologi kesejahteraan persekitaran kerja dan mengurangkan risiko bagi pelanggan dan buruh untuk mengurangkan kemungkinan kecelakaan, mencari gabungan perlindungan kewajiban yang betul membolehkan pengusaha kepada pemilik mengembangkan perniagaan mereka.

Individu yang menyelesaikan program ini kemudian layak untuk menunjukkan pengesahan MLIS untuk memastikan pandangan mereka mengenai perlindungan kewajiban lembaga dan membahayakan eksekutif. Program ini dirancang secara eksplisit untuk pakar dan perwakilan perlindungan runcit dan ketua bahaya tetapi juga akan membantu pengantara dan penjamin yang berlebihan. Untuk mendapatkan penegasan MLIS, anda harus menamatkan kursus lima pusat. Keseluruhan rancangan pendidikan disampaikan dalam talian melalui antara muka yang mudah digunakan.

Apabila anda menamatkan kursus yang diperlukan, pentauliahan MLIS anda akan dinamik selama satu tahun (setahun). Selama setahun setelah anda menerima pengesahan MLIS yang mendasari dan seperti jam kerja dari saat itu, anda akan diperlukan untuk memperoleh 6 jam mahir yang disahkan dan perlindungan kewajiban dewan meneruskan kredit persekolahan untuk memastikan sijil anda dalam keadaan baik.

MLIS Menetapkan Kredibiliti

Penyampaian dan penyertaan kewajipan eksekutif sangat tidak dapat diramalkan, dan para pelaksana perlindungan secara berkala membuat kesalahan dalam merancang program untuk pelanggan mereka. Sejalan dengan itu, IRMI membangun program MLIS dengan mempertimbangkan kebimbangan yang disampaikan oleh pelanggan mengenai masalah untuk memutuskan sama ada pakar perlindungan, ejen, dan penasihat bahaya mereka mempunyai maklumat tertentu yang penting untuk merancang dan mengatur program perlindungan mereka dengan tepat.

Menyelesaikan program pendidikan MLIS akan menjamin bahawa pakar, perantara, pakar, atau pentadbir bahaya dalaman atau pembeli perlindungan memahami bahagian utama risiko pakar dan eksekutif. Program ini juga meningkatkan kewajiban seseorang terhadap perniagaan dengan proses wajib dengan instruksi bahagian memusatkan perhatian pada perlindungan risiko pakar dan eksekutif.

Semasa mengurus pemegang akreditasi MLIS, pembeli akan menyedari bahawa individu ini mempunyai tahap penting untuk memahami jalan masuk pengenalan kewajiban eksekutif, perlindungan, dan bahaya kaedah papan dan bahawa individu tersebut mengemukakan berusaha untuk terus stabil terhadap perubahan dan corak industri perlindungan yang berkaitan.