Tom Mccarthy Phillies

Berapakah gaji Tom McCarthy?

| Biro Statistik Tenaga Kerja tidak mempunyai data mengenai gaji profesional untuk pengiklan sukan, tetapi melaporkan pada bulan Mei 2017 bahawa pengiklan radio dan televisyen mempunyai pendapatan tahunan rata-rata $ 32,450.

Orang juga bertanya: Adakah Tom McCarthy bermain besbol?

Thomas Michael McCarthy (lahir 18 Jun 1961) adalah pemain tengah Major League Baseball yang bermain untuk Boston Red Sox (1985) dan Chicago White Sox (1988-89) dari 1985 hingga 1989 dengan tangan kanannya ditumbuk dan dilancarkan.

Jadi siapa hos Phillies malam ini?

stesen semasa
  • Tom McCarthy, penyampai Playby Play (sejak 2009)
  • John Kruk, Penganalisis Risiko (sejak 2017)
  • Ben Davis, penganalisis warna (sejak 2015)
  • Mike Schmidt, penganalisis warna (permainan rumah Sabtu dan Ahad) (sejak 2014)
  • Jimmy Rollins, penganalisis risiko (permainan terpilih) (dari 2019)
Di mana Tom McCarthy tinggal dalam pengertian ini?

Dia kini menetap di Allentown, New Jersey bersama isterinya Meg dan empat anak.

Siapa yang memanggil permainan Phillies hari ini?

PHILADELPHIA (15 Jun 2018) - Sebagai sebahagian daripada Malam Peminat Autentik NBC Sports Philadelphia di Phillies, Tom McCarthy, John Kruk dan Ben Davis akan membatalkan permainan dari barisan depan bahagian 138 hingga baris ketiga.

Dari mana datangnya Tom McCarthy?

Tom dilahirkan di Jersey City, New Jersey. Dia dan isterinya Meg tinggal di Allentown, New Jersey bersama dua anak lelaki mereka Patrick dan Tommy dan dua anak perempuan mereka Maggie dan Kerri.

Saluran mana yang menyiarkan permainan Phillies di DirecTV?

Anda hanya dapat menonton Phillies di DirecTV jika mereka berada di penyiar nasional. Stesen NBC Philadelphia Channel 10 akan mempunyai 12 penampilan tahun ini. Permainan lain boleh di ESPN atau Fox. Oleh kerana semua perlawanan disiarkan secara nasional selepas musim, semua perlawanan Phillies atau World Series ditunjukkan.

Stesen radio mana Phillies berada?

1 FM Adakah Ben Davis Masih Mempromosikan Permainan Phillies?

Setelah kembali ke liga kecil selama beberapa musim, Davis menyertai kendi pada tahun 2008. Dua anak perempuan selama tiga musim sebelum bersara pada tahun 2011. Chester, Pennsylvania.

Adakah Kruk masih penyampai Phillies?

Sepanjang kerjayanya dia diukur oleh MLB AllStar. Setelah bersara sebagai pemain, Kruk menjadi penganalisis besbol untuk ESPN. Dia kini menjadi pengulas hitam untuk permainan Phillies di NBC Sports Philadelphia.

Apa yang berlaku kepada Mike Schmidt?

Ketika dia bersara dari Major League Baseball, Schmidt menjual rumahnya di Pennsylvania dan berpindah ke Jupiter, Florida. Dia pada awalnya melakukan sejumlah percubaan yang gagal untuk terlibat dalam permainan, termasuk mengomentari permainan Phillies. Dia menawarkan untuk melatih Phillies tetapi ditolak.

Apa yang berlaku kepada John Kruk?

John Kruk Memilih Phillie's Booth untuk Makan Sepanjang Hari. John Kruk menghabiskan enam dari sepuluh musim liga utama dengan Phillies. Dia dilatih di ladang organisasi dan bergabung dengan kru televisyen pasukan pada tahun 2003. Setelah bekerja sebagai penganalisis ESPN selama 12 musim yang lalu, Kruk telah kembali ke pasukan.

Apa yang Kruk katakan?

"Saya, hidup dan mati bersama pasukan ini," kata Kruk kepada yang lain.

Adakah Phillies bermain dalam hujan?

Kelewatan Hujan / Ramalan Cuaca: Hak untuk menangguhkan perlawanan perlawanan diberikan oleh pasukan tuan rumah, kecuali untuk siri terakhir (oleh Ketua Pengadil ke-1.

Adakah perlawanan Phillies ditunda malam ini?

Phillies dan New York Mets hari ini telah dibatalkan kerana cuaca buruk. Perlawanan akan ditunda hingga 2 Jun jam 7:05 malam. Semua tiket sehingga 30 April akan tetap sah untuk masuk sehingga 2 Jun. Perlawanan akan berlangsung pada 2 Jun di Comcast SportsNet.

Saluran mana yang Phillies mainkan dengan Verizon?

Permainan Phillies. Tahun lalu saya dapat menonton semua permainan Phillies di saluran 76.

Di mana saya boleh menonton permainan Phillies?

Android: Jika anda ingin menstrim permainan Philadelphia Phillies ke telefon Android, tablet Android dan Kindle Fire, muat turun aplikasi TuneIn Radio untuk Android atau MLB At Bat untuk Android dan daftar untuk aplikasi At Bat Premium (beberapa dolar). / Mes e) untuk mempunyai akses ke semua rumah dan luar rumah

Tom Mccarthy Phillies