Kita tahu teknologi memainkan peranan penting dalam kehidupan seharian kita. Setiap pelajar memerlukan apa-apa jenis alat yang dapat menolong mereka menjadikan kehidupan mereka lebih mudah. Kita semua menjadikan kehidupan lebih mudah bagi pelajar. Tetapi nasihat terbaik kami hanya dapat membawa anda sejauh ini - kadang-kadang anda perlu menggigit peluru dan mempunyai alat yang membantu anda.

Alat menjadi sangat mahal bagi pelajar peringkat pendidikan dalam talian . Oleh itu, kebanyakan pelajar tidak dapat membeli alat kerana anggaran mereka dan ada yang tidak memerlukan pembelian. Di setiap negara, pelajar memerlukan beberapa jenis alat. Di sini, pakar-pakar dari wallpaper mampu milik.UK sedang membincangkan alat elektronik yang digunakan oleh pelajar UK.

1. Pocketbook notebook terakhir yang boleh digunakan semula pintar

Harga pasaran adalah sekitar £ 30. Saya rasa ia boleh dibeli terutamanya untuk pelajar kerana tidak terlalu mahal. Sekiranya pelajar dapat berfikir bahawa ia dapat membantu mereka dan ia adalah dalam anggaran mereka, jadi mereka harus membelinya kerana ia banyak membantu dan menjimatkan banyak masa yang sangat penting dalam kehidupan pelajar.

Sebilangan pelajar lebih suka menulisnya dengan tangan dan mereka yang lebih suka menaipnya. Oleh itu, buku roket dapat membantu anda melakukan kedua-dua perkara. Yang perlu anda buat adalah menulis dalam buku roket dengan pena mereka dan kemudian mengimbas semuanya menggunakan aplikasi buku roket.

Setelah mengimbas, anda dapat mencari mana-mana perkataan yang bermaksud halaman anda akan dioptimumkan dan didigitalkan. Oleh itu, anda hanya perlu menaip perkataan yang anda ingin cari dan ia akan dipaparkan kepada anda.

2. Beg komputer riba anti-kecurian dengan port USB:

Terdapat banyak jenis beg yang terdapat di pasaran. Sebilangan besar harganya adalah £ 10 hingga £ 15 dan harganya sangat sederhana hanya untuk membawa buku atau komputer riba kami. Tetapi ada beg yang boleh menyelamatkan kita dari sebarang rompakan dengan port USB yang dilampirkan dan harganya adalah £ 20. Jadi mengapa kita tidak harus membelanjakan lebih dari £ 5 hingga £ 10 yang dapat membantu kita dari banyak rompakan?

Oleh itu, saya cadangkan untuk meningkatkan sebelum komputer riba anda atau perkara penting mengalami kecederaan yang berakhir dengan kerjaya. Beg komputer riba yang dinilai tinggi ini dilengkapi dengan port pengecasan USB untuk memastikan telefon anda tetap aktif semasa dalam perjalanan, juga terdapat kunci peribadi yang hanya dapat diakses dengan memasukkan kod laluan yang betul. Ia juga tahan air.

3. Amazon menyalakan:

Harga pasaran adalah sekitar £ 69,99 - £ 79,99. jadi saya rasa saya tidak dapat dibeli oleh setiap pelajar dan ia hanya dibeli jika anda berminat dengan buku fizikal. Tetapi sebelum melabur dalam kindle, pastikan anda benar-benar dapat memperoleh buku penting yang anda perlukan untuk kursus anda dalam format eBook.

4. Pemacu Keras Luaran:

Harga pasaran cakera keras ini adalah kira-kira £ 40 - £ 50. Tetapi ini, bukan alat menarik. Ia hanya dapat digunakan untuk menyimpan data anda sebagai sandaran. Contohnya, jika komputer riba anda dicuri dan anda bimbang tentang data anda sehingga anda dapat menggunakan pemacu ini dan mendapatkan kembali data anda. Ini bukan sahaja dapat digunakan untuk tujuan universiti tetapi jika anda seorang pemain permainan, anda juga boleh menggunakannya untuk mengembangkan kapasiti Xbox atau stesen permainan anda.

5. Fon kepala membatalkan kebisingan:

Kami telah melihat banyak jenis fon kepala tetapi kebanyakannya kami gunakan yang ringkas dan murah. Tetapi ini adalah fon kepala lain yang juga murah dan berpatutan. Harga pasaran ialah £ 60. Kelebihan utama fon kepala ini ialah anda dapat mendengar jenis muzik tanpa sebarang bunyi. Sekiranya anda berpendapat bahawa £ 60 adalah banyak untuk fon kepala ini, maka saya dapat mengesahkan bahawa nilai tersebut mewakili nilai wang yang sangat baik.

Dan tentu saja, mereka diaktifkan Bluetooth, dengan saluran masuk audio 3.5mm juga terbina dalam. sekiranya anda kehabisan bateri atau menggunakan peranti tanpa keupayaan Bluetooth.

6. Pembesar suara Tribit Bluetooth:

Harga pasaran pembesar suara ini ialah £ 30 - £ 40. Ini adalah alat terbaik untuk pelajar. Kami tahu penceramah digunakan untuk pelbagai tujuan seperti pesta, menonton filem, bahkan pada masa kini pelajar menggunakan pembesar suara hanya untuk mendengar ceramah mereka. Oleh itu, mempunyai kualiti pembesar suara yang baik akan sentiasa berguna.

Pembesar suara ini bersaiz kecil sehingga setiap orang dapat mengambilnya di tangan atau poket atau beg sandang dll. Ia juga berpatutan dan juga menggunakan bateri lebih sedikit daripada yang lain.

7. Xiaomi Mi Band 4

Anda telah melihat banyak alat yang berguna untuk aktiviti harian seperti bersenam, dan sebagainya, jadi ini salah satu daripadanya bukan hanya menunjukkan masa kepada kita tetapi juga dapat membantu kita dalam aktiviti lain seperti berlari, dll. Harga pasaran band ini ialah £ 25 - £ 30. Seperti bit Fit, Mi. band mengesan degup jantung anda untuk membantu anda memantau perubahan dan akan membantu mencapai matlamat anda.

Ia juga dapat membantu anda melihat berapa banyak waktu yang anda tidur dalam sehari. Adakah cukup atau tidak? Lagipun, tidur adalah perkara utama dalam hidup kita yang harus kita lakukan cukup setiap hari.

8. Dulang komputer riba dengan kipas

Ingin menyelesaikan karangan anda hanya dengan duduk di rumah tetapi anda tidak mahu melakukannya sendiri kerana apabila anda menggunakan komputer riba anda menjadi panas sehingga anda boleh mendapatkannya dari sebarang perkhidmatan dalam talian seperti ** perkhidmatan menulis karangan murah di UK **. Jika tidak, ini adalah perkara yang akan membuatkan komputer riba tetap sejuk dan anda akan berminat untuk menggunakannya.

Ia memegang komputer riba selebar 17 inci, dan kipas sudah terpasang di sana yang tidak akan membiarkan komputer riba anda berisiko terlalu panas.

9. raspberry pi

Raspberry pi adalah komputer papan tunggal dengan tanda harga sekitar $ 35, tanpa paparan, tetikus, atau papan kekunci jenis lain, agar sesuai dengan saiznya yang kecil. Tetapi bermaksud untuk mengganti komputer sehari-hari. Pi digunakan di bilik darjah untuk membantu pelajar mempelajari kemahiran pengaturcaraan dengan sangat mudah.

10. termostat sarang

Alat rumah untuk menarik perhatian pasaran massa adalah Nest Thermostat. Kombinasi bentuk bulat ikonik termostat klasik dengan paparan lengkap dan perisiannya seperti perisian Apple, dengan kekuatan pemprosesan yang besar. Enjin carian gergasi juga telah mengubah peranti ini menjadi landasan strategi rumah pintarnya, bertujuan untuk memperkenalkan era peranti bersambung yang akan menjadikan kehidupan seharian kita selesa dan produktif.

11. Komputer riba:

Komputer riba telah menjadi bahagian utama kehidupan kita bukan sahaja dapat digunakan dalam kehidupan pelajar tetapi juga penting dalam kehidupan kerja atau pekerjaan. Dokumen Google dan kata Microsoft secara efektif telah menggantikan kertas dan pena yang pernah kita sebut, sementara sekarang kebanyakan penyelidikan dilakukan dengan menggunakan internet lebih banyak daripada perpustakaan atau buku-buku yang tersedia untuk kita.

Memilih komputer riba yang sesuai untuk belajar boleh menjadi tugas yang sangat sukar. Sebagai contoh, anda adalah BBA atau mana-mana pelajar bidang perniagaan yang anda boleh memilih jenis komputer riba kerana kebanyakan dalam bidang ini hanya kita perlu mengusahakan ppt atau beberapa perisian. Tetapi jika anda seorang pelajar sains komputer anda harus memilih komputer riba mengikut kehendak anda kerana di bidang ini terdapat perisian dengan ruang yang sangat tinggi yang harus kita muat turun. Anda boleh membeli komputer riba berkualiti dari kedai dalam talian seperti Amazon.com .

12. Papan kekunci Bluetooth:

Sekiranya anda ingin menaip nota dalam kuliah anda tetapi tidak mahu membawa komputer riba setiap hari ke dan dari tempat kerja, jadi lipat papan kekunci Bluetooth adalah pilihan terbaik untuk melaksanakan tugas itu.

Model papan kekunci ribut pasir ini sangat langsing dan ringan. Ini akan mudah dibawa ke mana sahaja dan juga boleh disambungkan ke mana-mana peranti seperti telefon bimbit , tablet, iPad, dll.

13. Pencetak mudah alih:

Terdapat pencetak yang tersedia di mana anda boleh mencetak semua jenis dokumen yang anda mahukan. Tetapi apabila tarikh akhir sudah hampir dan anda khuatir mencetak sehingga terdapat pencetak mudah alih yang boleh digunakan untuk mencetak dari telefon anda.

Ia mempunyai keserasian berasaskan wayarles dan awan . Oleh itu, anda tidak perlu pergi ke mana-mana studio percetakan, anda boleh mendapatkan salinan dari mana sahaja anda berada. Anda juga boleh memasangkannya ke sistem Alexa.