Sekiranya anda seorang yang gemar gadget atau mencari rakan yang taksub gadget, ada antara item terbaik di pasaran. Dari peningkatan pelbagai peranti anda hingga mengemas kini perhimpunan di pentas baru, peranti ini tentu dapat membolehkan anda melakukannya. Artikel ini mengandungi petua cara mendapatkan unit yang betul.

Semasa kita memasuki jenama baru, kita dapat memperoleh beberapa teknologi baru yang terkini. Terdapat begitu banyak pengeluar yang berusaha untuk memenangkan kami dengan barang dagangan mereka. Sama ada anda mahukan teknologi yang dapat dipakai atau keahlian zaman baru yang luar biasa di bilik anda, pengeluar telah menghasilkan masalah yang anda mahukan. Mari ketahui petua cara tambahan untuk alat.

Jam pintar dengan Pembantu Google

Skrin interaktif adalah perkara biasa di harta tanah kami, mulai dari Amazon Echoes dan hub Google. Jam yang indah dan masuk akal ini mempunyai banyak pilihan, bersama dengan kesederhanaannya. Sekarang, anda mungkin melihat waktu dalam jam biasa, namun dengan ini, anda mungkin menelan belanja telefon bimbit anda, dan mungkin membangunkan anda dengan lembut.

Untuk petua cara tambahan untuk alat , anda boleh menyertainya dengan Pembantu Google, dan dengan itu, anda dapat melakukan banyak tambahan. Ukuran dan bentuk yang padat menjadikannya lebih menarik di rumah bilik tidur anda. Ini adalah harga melaburkan wang tunai anda.

Penceramah Pintar

Mengadopsi peranti yang masuk akal di rumah bermula dengan Alexa Amazon dan Google Home. Orang ramai mula membeli sistem audio model ini. Mereka boleh didapati dengan harga yang bervariasi mulai 3000 hingga 12000. Anda boleh menggunakannya untuk menempah e-mel teksi, memesan produk anda dalam talian, memainkan muzik, podcast, mengemukakan soalan di Google, untuk mengetahui penilaian perlawanan kegemaran anda, trivia, dan tambahan.

Bahagian yang lebih baik mengenai sistem audio ini adalah pengeluar yang berterusan termasuk kemampuan untuk meningkatkan kepakaran orang tersebut. Anda juga boleh melatih beberapa bahasa ibunda kepada penutur. Di samping itu, sistem audio boleh menguruskan unit-unit yang berkaitan dengan internet di dalam rumah.

Mentol LED Pintar

Ini adalah alat petua cara terbaik - Mentol LED pintar. Mentol ini sesuai dengan Amazon Alexa, pakej Apple Home, & Google Assistant. Anda boleh memilih pelbagai jenis lampu LED antara pilihan seperti lampu Wipro Garnet ringan dan lampu Philips Hue 9.5W.

Barang niaga pelbagai jenis dan pilihan. Anda boleh mencari pelbagai pengeluar untuk produk yang serupa dan membeli mana sahaja yang melabur harga untuk anda. Selanjutnya, anda boleh menyertainya dengan aplikasi bantuan untuk telefon pintar, untuk mengatur sinar matahari bersama dengan telefon bimbit anda dari mana saja.

Palam Pintar

Anda boleh menambahkan palam yang masuk akal ke senarai anda untuk menjadikan pelbagai alat anda hebat. Palam pintar berfungsi dengan utiliti rumah yang masuk akal. Anda boleh menguruskan mesin yang berkaitan dengan meter tenaga palam yang masuk akal. Semua unit yang berkaitan dengan palam masuk akal Syska dapat dipantau.

Pintu Pintar

Loceng pintu Wi-Fi yang masuk akal ini membantu anda memeriksa siapa yang berada di pintu masuk. Setelah bel pintu anda berkaitan dengan telefon pintar, anda boleh memeriksa orang tertentu dan mungkin berkomunikasi melalui aplikasi dari mana-mana bahagian dunia.

Ia tidak memerlukan pendawaian dan boleh diatur dalam beberapa minit. Juga, bateri berfungsi hampir 4-6 bulan.