Untuk majalah Inggeris, lihat Town and Country Magazine . Bandar & negara, pernah menjadi Home Journal dan The National Press adalah majalah gaya hidup Amerika yang berulang. Ia adalah majalah kepentingan umum tertua yang terus diterbitkan di Amerika Syarikat.

SEJARAH AWAL BANDAR & NEGARA:

Majalah ini ditubuhkan sebagai The National Press oleh penyair dan penulis Nathaniel Parker Willis dan editor akhbar New York Evening Mirror , George Pope Morris pada tahun 1846. Lapan bulan kemudian, ia dinamakan semula sebagai The Home Journal . Selepas tahun 1901, nama majalah itu menjadi "Town & Country " , dan sejak itu ia mengekalkan nama tersebut.

Sepanjang abad ke-19, majalah mingguan ini menyoroti puisi, artikel, dan cerita. Ketika orang-orang terkenal mula membacanya, majalah itu mula menambah berita sosial dan gosip ke halamannya. Pada tahun 1901, majalah tersebut terus mencatat peristiwa sosial dan kegiatan rekreasi masyarakat darat Amerika Utara, termasuk debutante atau bola cotillion, dan juga melaporkan mengenai "perkahwinan yang bermanfaat" yang disebabkan oleh orang-orang yang bertemu di majlis sosial tersebut.

Pembacaan majalah terdahulu terdiri daripada anggota-anggota Pertubuhan. Ini termasuk keluarga kaya yang lebih tua di New York City, Boston Brahmins, dan, kemudian, orang-orang di bahagian lain Amerika Syarikat yang nama keluarga mereka mungkin muncul dalam Daftar Sosial (ditubuhkan 1887).

Willis mengekalkan dan menyunting majalah itu dari tahun 1846 sehingga dia meninggal pada tahun 1867.

SEJARAH MODEN:

Selepas kematian Willis, majalah itu melalui pelbagai pemilik dan penyunting sehingga William Randolph Hearst mengambil alih hak milik pada tahun 1925. Penyunting pertama di bawah hak milik Hearst adalah Harry Bull. Dia menerbitkan majalah dari 1925 hingga 1949. Henry B. Sell menjadi pengikut Bull.

Majalah tersebut masih dimiliki dan dikeluarkan oleh Hearst Corporation. Ia dikeluarkan setiap bulan, dan pembacanya terbentuk daripada sosialis, masyarakat kafe, dan pakar kelas menengah.

Sebilangan besar salinan promosi di majalah tersebut adalah untuk aset dan perkhidmatan mewah. Sorotan artikel dan fotografi terutama berfokus pada fesyen, seni, budaya, reka bentuk dalaman, perjalanan, perkahwinan, pesta, acara perayaan, dan minat serta urusan lain dari kelas atasan.

EDITOR PEREMPUAN PERTAMA BANDAR & NEGARA:

Pada bulan Mei 1993, Pamela Fiori berkembang menjadi penyunting wanita pertama penerbitan Town & Country. Selama kepemilikannya, Fiori diberi kepercayaan untuk meningkatkan aliran dengan menjadikan majalah lebih maju ke hadapan dan dalam beberapa tahun terakhir, menjadikan perlindungan lebih menjadi keutamaan untuk majalah tersebut.

Fiori juga mendorong lebih banyak variasi dalam liputan majalah itu. Untuk menurunkan WASP yang sombong dan elit terkenal majalah, atau gambar preppy, lebih banyak selebriti telah muncul di sampul majalah itu, dan terdapat peningkatan dalam jumlah artikel yang memaparkan peristiwa dan perkahwinan orang-orang Afrika-Amerika yang terkenal secara sosial keturunan, serta aktiviti sosial orang dari etnik lain.

Pada 6 April 2010, Fiori digantikan oleh Steven Drucker sebagai ketua pengarang majalah tersebut.

BIDANG JAY:

Jay Fielden dilantik sebagai ketua pengarang pada tahun 2011. Fielden sebelum ini adalah ketua pengarang Men's Vogue. Sebelumnya dalam kerjayanya, dia bekerja di Vogue dan The New Yorker . Dia menyatakan dia bermaksud membawa "beberapa orang di bawah khemah" "majalah pengecualian yang tidak menyenangkan." Dia selanjutnya berkata, "Saya memberi gigi dan negara sendiri , melaporkan tingkah laku yang tidak selalu seperti itu, baik, yang akan disetujui oleh Emily Post, seperti minum malam dan bukannya Scotch di atas batu." Pada tahun 2014, Fielden meyakinkan novelis Jay McInerney untuk memindahkan kolumnya mengenai wain dari Wall Street Journal ke bandar dan negara .

Fielden melancarkan senarai T&C 50, termasuk peringkat dermawan dan keluarga Amerika yang berpengaruh. Pada tahun 2014, dia menubuhkan Summit Philanthropy kota & negara, yang telah mengetengahkan pendakwah seperti Michael Bloomberg, Chelsea Clinton, Julia Louis-Dreyfus, Bradley Cooper, Lin-Manuel Miranda, dan Geoffrey Canada. Fielden meninggalkan bandar dan negara pada tahun 2016 ketika dia menggantikan David M. Granger sebagai ketua pengarang Esquire Magazine. Adweek menyusun bagaimana Fielden telah mengubah majalah dari "penerbitan yang berdebu menjadi jenama yang sibuk."

RINGKASAN: Menurut HuffPost pada 9 Mei 2018, bandar & negara mengecam kerana menolak Monica Lewinsky dari sidang kemuncak dermawan mereka kerana bekas Presiden Bill Clinton memutuskan untuk menghadiri acara tersebut. Penerbit Hollywood Judd Apatow berkomentar, "Inilah yang diperjuangkan oleh semua orang." Dia kemudian menambahkan bahawa kota dan negara "harus malu pada diri mereka sendiri."

PERBADANAN MENDENGAR:

Hearst Corporation adalah salah satu syarikat media terbesar di negara ini dengan kontrak di majalah, surat khabar, dan penerbitan perdagangan; penyiaran kabel, televisyen, dan radio; sumber internet; Pengeluaran dan pengedaran TV; pengedaran surat khabar dan harta tanah.

Operasi:

Hearst menerbitkan data untuk aktiviti automotif, elektronik, farmasi, dan kewangan melalui anak syarikatnya, yang merangkumi Buku Hitam, CAMP Systems International, Motor Information Systems, Fitch Group, dan Hearst Health Network.

Fitch Group memberikan penilaian pelaburan untuk syarikat dan alat dan perkhidmatan kewangan yang berbeza.

Melalui unit Hearst Ventures, syarikat tersebut membuat pelaburan penting dalam hartanah dalam talian seperti BuzzFeed dan Pandora dan mempunyai jawatan minoriti dalam rangkaian hiburan IGN Entertainment.

Sistem Hearst Magazines International merangkumi hampir 300 penerbitan cetak dan lebih daripada 265 laman web dalam sekitar 35 bahasa dan hampir 85 negara. Ia juga mengeluarkan sekitar 20 majalah di UK melalui anak syarikat milik penuhnya, Hearst Magazines UK.

Latar belakang syarikat:

Pada tahun 1887, William Randolph Hearst menjadi pemilik San Francisco Chronicle, menjadikan platform kerjayanya sebagai baron pers, pengembangan politik, dan inspirasi untuk apa yang disebut oleh banyak pakar sebagai filem paling terkenal, Citizen Kane. Hearst Corporation telah mengalami naik turun selama beberapa dekad dan kini mendapati dirinya sebagai gergasi media kelas kelas dengan aset di surat khabar, termasuk San Francisco Chronicle , saluran TV, media moden, pelaburan, dan sebilangan syarikat lain yang bekerja di seluruh dunia . Jangkauan Geografi:

Hearst mempunyai lebih dari 360 kontrak di sekitar 150 negara dengan anak syarikat milik penuh di China, Itali, Jepang, Belanda, Sepanyol, Taiwan, dan UK.

Kajian Kewangan:

Dipegang secara peribadi, Hearst mengumumkan bahawa pendapatannya meningkat 4% menjadi $ 11.4 bilion pada tahun 2018 dari tahun 2017, disokong oleh hasil Akta Pemotongan dan Pekerjaan Cukai AS dan pulangan dari penguasaan pelaburan yang dibuat oleh Hearst Ventures dan Fitch.

Strategi:

Hearst telah mendirikan perniagaan pengembangan dalam perkhidmatan media perniagaannya, sekumpulan majalah perdagangan digital berasaskan langganan yang menyediakan maklumat perniagaan dan perubatan, serta perisian. Pelanggan perniagaan ini merangkumi hospital, syarikat ubat, rancangan kesihatan, pengurus wang, dana pembayaran, pemilik pesawat turbojet, dan perusahaan otomotif. Hearst merancang untuk memperluas kumpulan penerbitan Business Media melalui pemberian dan pelaburan dalam sumber data dan perisian baru.

Pada tahun 2018, syarikat membeli 20% Fitch miliknya yang tidak dimiliki, memberikannya kawalan penuh terhadap perniagaan dan menjadikan Fitch sebagai pegangan terbesarnya.

Hearst menambah kakitangan majalahnya dengan khalayak tertentu pada tahun 2018 dengan penambahan Rodale Inc. dan penerbitannya yang merangkumi Kecergasan Lelaki, Kecergasan Wanita , dan Dunia Runner . Hearst juga melekat pada surat khabarnya dengan membeli sekelompok mingguan di Connecticut. Ia melabur dalam teknologi percetakan dan pembungkusan di San Francisco untuk menurunkan harga percetakan di Chronicle dan meningkatkan kemampuan untuk mencetak surat khabar lain di negara ini.

SOALAN YANG BANYAK DITANYA:

Adakah majalah Town & Country masih dikeluarkan?

Majalah tersebut masih dimiliki dan diterbitkan oleh Hearst Corporation. Pada bulan Mei 1993, Pamela Fiori menjadi ketua penyunting wanita pertama majalah Town & Country .

Berapa kerapkah Bandar dan Negara dikeluarkan?

Langganan majalah Town & Country menawarkan masa lapang tepat di hujung jari anda. Langgan sekarang untuk tawaran eksklusif dan dapatkan 9 terbitan setiap tahun yang dihantar tepat ke peti mel anda. Harga perlindungan ialah $ 4,99 terbitan, dan kadar pemulihan semasa adalah 9 terbitan dengan harga $ 20,00.

Bagaimana untuk membatalkan langganan majalah bandar & negara?

Log masuk ke akaun anda (anda boleh menggunakan pilihan alamat e-mel / kod zip atau nama / alamat surat jika anda belum mempunyai nombor akaun anda) dan jika pesanan undian anda telah berlaku, pilih " Batalkan Langganan " dari pilihan menu di sebelah kiri skrin.

Siapa yang mempunyai Bandar & Negara?

Hearst Corporation. Majalah tersebut masih dimiliki dan dikeluarkan oleh Hearst Corporation. Buku ini diterbitkan setiap bulan, dan pembacaannya terdiri daripada golongan sosialis, masyarakat kafe, dan pakar kelas menengah.

Adakah bandar & negara mempunyai tempat tinggal dan pergi?

Bandar & negara menjadi standard dengan pintu lif dan pintu tempat duduk kedua dan ketiga Stow 'n Go yang dilipat rata ke lantai. Kerusi Stow 'n Go baris ketiga lipat kuasa adalah pilihan.

MATI:

Pada bulan September 2003, majalah spin-off bernama, Town and Country Travel, dikeluarkan. Ia diterbitkan setiap suku tahun. Pada bulan September 2007, Town and Country Travel memulakan laman web pelancongan dan blog perjalanan kakitangan. Terdapat edisi terhad majalah yang menumpukan pada perancangan perkahwinan. Dalam dekad yang lalu, majalah ini juga telah mengeluarkan berbagai panduan tata cara, perkahwinan, dan gaya hidup. Di antara buku terbaru yang dikeluarkan oleh majalah tersebut adalah "Modern Manners: The Thinking Person's Guide to Social Graces," yang diterbitkan pada tahun 2005 dan diedit oleh editor kanan Town & Country, Thomas Farley.

Pada tahun 2003, perkahwinan bandar dan negara dikeluarkan oleh negara dan negara, yang diterbitkan dua kali setahun.

Varian antarabangsa majalah pertama, yang disebut Town and Country Philippines, dilancarkan oleh Summit Media pada tahun 2007.

Majalah bandar dan negara Britain dimulakan oleh Hearst Magazines UK, anak syarikat Hearst Corporation, pada Mei 2014.

KESIMPULAN:

EditorStellene Volandes

Bekas penyunting: Frank Zachary

Jurugambar: Ronny Jacques

Kekerapan: Bulanan

Jumlah edaran:

(2015) 486,297

Pengasas Nathaniel Parker Willis dan George Pope Morris

Tahun ditubuhkan: 1846

Syarikat: Majalah Hearst

Negara: Amerika Syarikat

Berpusat di New York City

Laman web: www.townandcountrymag.com