Perubahan alamat mel AS: Untuk menukar e-mel Alamat e-mel AS hanya log masuk ke suis USPS.com untuk menukar alamat anda dalam talian maka anda akan mendapat e-mel pengesahan dengan segera. $ 1.05 akan dikenakan untuk menukar alamat. Kunjungi pejabat pos tempatan berhampiran anda untuk meminta paket panduan penggerak PS Form 3575 akan berada di dalam paket.

Pindah Dalam Talian boleh menjadi sangat sibuk dan memakan masa semasa anda berusaha menguruskan pekerjaan anda dan aktiviti kurikulum yang lain berjalan. Daripada menggunakan proses sekolah lama yang memerlukan masa dan wang anda untuk sampai ke pejabat pos dan berjaga-jaga berjam-jam untuk mendapatkan surat anda, lebih baik jika anda mengambil langkah dan menukar alamat e-mel anda secara dalam talian. Anda ingin tahu mengapa menggunakan perkhidmatan pertukaran e-mel dari kami? Kita semua tahu bahawa berpindah bukan hanya untuk menukar rumah tetapi juga memindahkan harta benda anda ke seluruh negara, anda memerlukan bantuan profesional untuk memindahkan barang anda dan juga perlu mencari sekolah baru.

Semua kekecohan ini mungkin melanda anda sehingga anda tidak perlu risau untuk mengunjungi pejabat pos setiap pagi untuk mendapatkan maklumat minimum yang anda perlukan. Oleh itu, pertukaran alamat mel AS dapat membantu anda membuat pergerakan dan penyesuaian mudah dan selesa untuk anda. Tukar semua alamat anda dengan menjimatkan wang masa dan gas dan pindah ke pejabat pos Perubahan alamat AS akan membantu anda menjimatkan semua perkara di atas dan tidak dikenakan biaya sama seperti kos bergerak individu. tukar alamat untuk seisi keluarga anda dalam satu penyerahan.

apa yang perlu dilakukan untuk bergerak mudah?

Berpindah bukan hanya untuk memindahkan perabot anda dari satu tempat ke tempat lain tetapi juga untuk mengubah hidup anda Untuk kebaikan. Terutama bagi mereka yang bergerak untuk pertama kalinya, ini adalah keputusan paling sukar bagi mereka dan dengan mudahnya pertukaran alamat AS dapat menjadikan pengalaman anda lancar dan mudah.

Sekiranya anda tidak mempunyai masa untuk membuat setiap keputusan kecil yang memerlukan masa dan wang anda, jadi cuba bayar harga yang kecil dan semuanya akan sesuai untuk anda dan akan membuat pengalaman pertama bergerak dengan andal. Perubahan alamat mel AS sangat berguna sekiranya anda tergesa-gesa dan anda tidak mempunyai masa untuk menguruskan semuanya sekaligus sekiranya anda bergerak dalam masa yang singkat dan anda tidak mahu melakukan semuanya dan berulang-ulang dan anda mahu perkara-perkara diurus dan anda bergerak untuk pertama kalinya dan anda tidak tahu bila harus mengisi semua borang dan borang apa yang perlu diisi jadi jangan risau perkhidmatan ini dibuat tepat untuk situasi seperti ini.

Artikel yang Lebih Boleh Dibaca

Saiz Kotak Kadar Rata USPS Pukul berapakah fedex berhenti menghantar Rakan Penghantaran Usps

Perkhidmatan Mel Profesional

Perkhidmatan profesional memberi anda kaedah yang paling tepat dan termudah untuk mengisi borang alamat dengan mudah. Perkhidmatan pemfailan juga tersedia dalam talian yang kurang memakan masa dan anda tidak perlu menunggu berjam-jam untuk menyelesaikan pengajuan anda. Laman web pertukaran alamat mel USA direka sedemikian rupa agar anda mempunyai proses pengajuan yang lebih mudah dan tepat yang jauh lebih praktikal dan lebih mudah daripada perkhidmatan pemfailan fizikal.

Setiap kali seseorang perlu memberitahu setiap kad USPS , IRS, dan DMV dan langganan mengenai pemindahan anda, kedengarannya agak sibuk dan menjengkelkan, jadi sebaiknya bayar harga minimum untuk pertukaran alamat e-mel AS dan serahkan semua pekerjaan yang sibuk kepada perkhidmatan ini yang akan menjadikan pengalaman anda menyenangkan dan kurang rumit.

Faedah perkhidmatan dalam talian

• Kita semua tahu betapa sukarnya menunggu berturut-turut pada hari yang cerah dan bagaimana memakan masa. Untuk menyelesaikan pengisian anda, sangat sukar untuk menunggu dalam barisan jadi lebih baik menyelesaikan proses ini secara dalam talian yang bukan sahaja akan menjimatkan masa tetapi juga menjimatkan tenaga anda. • Bangun pagi dan memandu ke pejabat dan memandu ke pejabat pos akhirnya dapat mengambil banyak gas yang tidak sesuai bagi mereka yang memihak kepada penjimatan gas. Perkhidmatan pemfailan dalam talian dapat membantu anda menjimatkan petrol. • Dan yang paling penting adalah menjimatkan wang, jika anda menggunakan perkhidmatan alamat pertukaran surat AS dalam talian, ia akan membantu anda dalam jangka masa panjang dan banyak wang anda akan disimpan melalui perkhidmatan ini, jadi pastikan anda menggunakannya dengan bijak dan tidak kehilangan peluang untuk faedahnya.

Pertukaran alamat dari struktur

Sekiranya anda bergerak untuk pertama kalinya dan anda ingin tahu apa bentuk yang terdiri daripada jenis maklumat apa yang diperlukan oleh borang untuk menyelesaikan perubahan alamat anda. Borang biasanya meminta alamat, bandar, dan negeri Old Street anda bersama dengan poskod . Selepas itu maklumat yang sama mengenai alamat baru. borang meminta alamat e-mel dan maklumat anda mengenai berapa banyak orang yang bergerak seperti dalam keluarga atau individu. maklumat perniagaan diminta dan wajib diisi dalam mengisi borang.

Tarikh pindah dan sampai bila pindah terakhir semua ini diperlukan dalam borang pertukaran alamat. Ini adalah panduan bagi mereka yang bergerak untuk pertama kalinya pastikan untuk mengisinya dengan betul kerana semua maklumat di atas wajib diisi.

Penggunaan pertukaran alamat mel AS

Perkara terbaik mengenai laman web dalam talian untuk menukar alamat adalah jika anda mencari perkhidmatan bergerak untuk pertama kalinya atau anda berpindah setelah beberapa kali ia adalah pilihan terbaik untuk anda kerana ia hanya memerlukan sedikit pembayaran dan semua kerja anda adalah dilakukan dengan cara yang paling senang. Sekiranya anda mencari jalan untuk memindahkan haiwan kesayangan anda tanpa sebarang kesulitan maka anda berada di tempat yang tepat dan perkhidmatan akan menjaganya.

Adakah anda mencari borang pengisian yang kurang memakan masa dan tepat tanpa maklumat yang tidak betul? anda berada di landasan yang betul dan semuanya akan dijaga dalam masa yang singkat. Dan juga jika anda ingin menyelesaikan semua kerja melalui kad kredit maka perkhidmatan akan diberikan untuk menyelesaikannya dengan cara yang anda inginkan.

Kami menukar alamat e-mel

Pusat arahan di perkhidmatan anda

Anda tidak perlu melakukan semuanya secara berasingan dan akan memerlukan banyak masa untuk menukar alamat pejabat pos anda secara manual untuk majalah, elektrik, dan kad kredit anda . Pusat arahan pertukaran alamat e-mel anda akan menguruskannya dalam satu langkah tanpa usaha manual.

Kumpulan bergerak diskaun

Sekiranya anda baru bergerak, ini adalah peluang terbaik bagi anda untuk memanfaatkan sepenuhnya perkhidmatan ini kerana ia menyediakan kumpulan bergerak satu-satunya-jenis dengan memberikan pemindahan dan potongan harga yang selamat untuk pengalaman pertama anda.

Perkhidmatan pelanggan terlatih

Bantuan dalam perkhidmatan pertukaran alamat diberikan kepada anda dan mereka akan membantu anda dan membimbing anda melalui setiap langkah dan anda tidak akan mengalami masalah dan ia akan berjalan lancar hanya kerana perkhidmatan pelanggan terlatih yang diberikan kepada anda. jadi jangan tertekan dan biarkan perkhidmatan pelanggan menangani masalah bergerak anda.

Pengisian borang yang betul

Pengisian borang boleh menjadi rumit dan anda harus mengisi maklumat bergantung kepada keadaan yang anda hadapi mengenai alamat lama dan alamat baru sehingga cukup sibuk. semua orang adalah manusia dan kita semua membuat kesilapan ketika mengisi borang walaupun kita tahu maklumat kita dengan hati kita boleh membuat kesilapan kerana tekanan tetapi laman web untuk pertukaran alamat mel AS tidak membiarkan maklumat yang tidak betul masuk dan mengesahkan semua alamat sebelum menghantar. jadi perkhidmatan ini memberikan kemudahan mengisi borang yang betul.

Jejak terus memacu papan pemuka

Untuk mengetahui semua potongan yang diberikan oleh perkhidmatan, pastikan anda mempunyai papan pemuka digital yang bergerak yang akan membantu anda mengetahui semua maklumat penting yang perlu anda ketahui semasa anda bergerak.

Tujuan perkhidmatan alamat surat-menyurat

Soalan yang sering diajukan ialah mengapa menggunakan perkhidmatan alamat surat-menyurat dalam talian dan bukannya menggunakan perkhidmatan kerajaan AS . jawapannya ialah bergerak bukan proses yang mudah, memerlukan banyak usaha dan bahkan wang yang digunakan untuk gas dan pengangkutan, jadi tidak salah untuk mengatakan bahawa anda akhirnya akan membelanjakan wang walaupun kerajaan memberikan perkhidmatan percuma.

Perkhidmatan alamat surat - menyurat mengambil bayaran minimum dari anda dan menangani semuanya sekaligus seperti anda tidak perlu pergi ke setiap pejabat Mel dan langganan yang memakan banyak masa anda dan kemudian anda perlu mengetahui yang mana yang membantu anda tetapi melalui perkhidmatan alamat surat-menyurat anda akan mendapat borang yang sempurna untuk mengisi sekaligus.

Terdapat begitu banyak sebab mengapa pelanggan Amerika menggunakan perkhidmatan ini dan salah satu sebab terbesar adalah kerana ia memakan masa yang lebih sedikit daripada perubahan alamat manual. semasa anda bergerak, anda mempunyai banyak tekanan di fikiran anda dan anda memerlukan cara yang betul untuk memindahkan harta benda anda dari satu tempat ke satu tempat dan tidak akan mudah jika anda tidak menumpukan perhatian pada perkara-perkara penting. tetapi melalui perkhidmatan alamat surat-menyurat, anda mempunyai masa untuk memberi tumpuan dan mengurus perkara-perkara yang penting dan meninggalkan semua perkara kecil yang rumit untuk dikendalikan. Mengikuti sebab penting lain mengapa pelanggan menggunakan perkhidmatan alamat surat-menyurat AS.

1. Kaedah penjimatan masa

Titik kaedah penjimatan masa telah diulang dan mesti kerana ini adalah faktor besar dalam proses bergerak anda kerana masa adalah satu-satunya perkara paling penting yang perlu anda kelola ketika membuat keputusan besar. agensi akan mengurus semua kerja individu yang akan dilakukan di satu tempat yang merupakan impian yang menjadi kenyataan bagi semua penggerak kali pertama dan juga mereka yang mengulangi pergerakan mereka.

2. Kelebihan papan pemuka

Salah satu faktor bermanfaat yang besar mengenai perkhidmatan ini ialah anda tidak perlu membayar banyak wang secara berasingan untuk mendapatkan semua maklumat yang anda perlukan, yang perlu anda lakukan hanyalah menyimpan papan pemuka yang disediakan oleh perkhidmatan ini dan ia akan membantu anda menentukan semua maklumat penting dan tindakan seterusnya yang perlu anda lakukan. Kelebihan papan pemuka memastikan anda sentiasa mengikuti pergerakan dan langganan anda.

3. Ketepatan

Terdapat begitu banyak kes di mana banyak orang Amerika mengisi borang dengan maklumat yang tidak betul dan kehilangan peluang untuk menukar alamat e-mel mereka sehingga menggunakan perkhidmatan alamat mel AS untuk mendapatkan maklumat yang tepat dengan pengesahan maklumat yang dihasilkan secara automatik. perkhidmatan ini bukan sahaja dapat membantu anda mendapatkannya dengan betul dan mengisi borang pada masa ini dengan maklumat yang tepat tetapi juga menjimatkan banyak kesulitan dan tekanan memandangkan anda sudah tertekan untuk bergerak.

4. Menggerakkan koordinasi

Faktor terbesar yang terdapat di antara kelancaran proses bergerak adalah anda tidak cukup terkoordinasi untuk menyelesaikan langkah bergerak. Perkhidmatan ini akan memberi anda langkah demi langkah koordinasi untuk membantu penggerak kali pertama, terutamanya di mana ada pengalaman di masa lalu dan anda akan dibimbing untuk semuanya tanpa ragu-ragu dan halangan yang merupakan masalah besar, untuk pertama kalinya penggerak. memberikan anda setiap maklumat dan panduan yang anda perlukan.

Proses tiga langkah

Menukar alamat setelah bergerak boleh menjadi sangat rumit dan melelahkan tetapi jika seseorang mengatasi halangan ini sebelum bergerak, ia akan menjadikan pergerakan lebih mudah. Proses tiga langkah yang mudah akan membolehkan anda menukar alamat mengisi borang dengan betul dengan maklumat yang tepat dan yang terbaik ialah anda boleh membatalkannya bila-bila masa hanya dengan satu klik.

Keuntungan menggunakan pertukaran alamat AS sangat luar biasa dan langkah-langkahnya menjadikannya sangat mudah bagi penggerak kali pertama. Garis panduan dan sokongan menjadikannya boleh dipercayai dengan segala cara yang mungkin. Proses ini dapat dipertimbangkan tanpa ragu-ragu dan tidak ada batasan masa wang disimpan dan kemahiran pengurusan masa akan berfungsi dalam proses ini.

 1. Mengisi borang Langkah pertama dan terpenting untuk menukar adalah alamat anda ialah anda mengisi borang dengan maklumat yang tepat dengan mempertimbangkan perniagaan apa yang anda miliki, lokasi anda, dan berapa banyak orang yang bergerak misalnya seorang individu atau keluarga. Laman web alamat e-mel akan mengesahkan maklumat sebelum menyerahkannya sehingga tidak ada kemungkinan kesalahan yang dapat menyebabkan borang menunggu keputusan. Dengan laman web ini, tidak ada kemungkinan untuk menangguhkan borang anda dan tidak ada maklumat yang tidak betul.
 2. Kumpulan dan potongan Langkah kedua adalah bonus kerana setelah borang diisi laman web secara automatik akan menghasilkan bundle dan potongan untuk anda gunakan dan ini akan banyak membantu anda dalam menjimatkan wang dan menjadikan pengalaman pertama anda bergerak dengan mudah dan sempurna. Oleh itu, menggunakan surat AS untuk menukar laman web alamat anda boleh menjadi sangat bermanfaat dan merupakan kaedah terbaik untuk bergantung pada apa sahaja apabila anda harus memindahkan harta benda anda dari satu tempat ke tempat lain, ia akan menjejaki barang dan pengurusan masa anda serta maklumat penting mengenai papan pemuka yang akan memudahkan anda mengatur keseluruhan proses bergerak.
 3. Mengikuti arahan OK, langkah terakhir adalah yang paling mudah di mana anda hanya perlu bebas tekanan dan ikuti semua arahan di atas dan selebihnya akan dikendalikan oleh laman web di mana anda mengisi borang anda dan ikut arahannya. Menurut peraturan pemerintah, permintaan bergerak Anda akan dijawab dan selebihnya akan dijaga tanpa Anda menekankan. Oleh itu, apa lagi yang diperlukan oleh seseorang apabila semuanya dikendalikan dengan mudah dengan hanya klik mudah.

Perubahan alamat mel AS

Mengemas kini alamat anda dengan USPS

Mengemas kini alamat anda mungkin terdengar tidak penting bagi sesetengah orang terutama remaja Kerana mereka tidak mendapat banyak e-mel. Tetapi masalahnya adalah undang-undang untuk menukar alamat anda jika anda berpindah ke tempat lain. Berjuta-juta orang melalui proses yang menyakitkan ini untuk berdiri di barisan dan menunggu giliran hanya untuk menukar alamat mereka, jadi mesti ada sebab mengapa ia perlu.

Bergantung pada tempat baru di mana anda tinggal, anda mungkin memerlukan beberapa maklumat penting untuk melalui surat anda, jadi anda perlu menukar alamat surat anda. anda mempunyai masa hampir 30 hari untuk mengubahnya jika tidak, anda akan dikenakan hukuman sekiranya anda tidak mengubahnya selepas 30 hari. Berikut adalah beberapa sebab mengapa anda mesti mengemas kini alamat anda dengan USPS . • Lokasi anda diperlukan untuk pemerintah. • Untuk maklumat cukai, IRS perlu mengetahui lokasi anda. • Pendaftaran kenderaan anda perlu dikemas kini agar anda tidak menghadapi hukuman yang tidak perlu. • Sekiranya anda ditarik dan tidak betul anda boleh mendapatkan tiket. • Syarikat insurans kesihatan perlu mengetahui lokasi semasa anda dengan alasan peribadi. • semasa pilihan raya, anda perlu mempunyai maklumat dan alamat lokasi yang betul apabila anda perlu memilih jika tidak, anda tidak akan layak sebagai pemilih.

Mengenai mel AS yang menukar alamat

Beberapa proses mengenai pertukaran alamat AS dibincangkan di bawah:

 1. USPS adalah proses yang paling rumit dan memakan masa di mana mereka akan menghantar bungkusan borang dan kertas kepada anda dan anda perlu mengisi borang yang anda perlukan. Isi sendiri yang merupakan pekerjaan yang sangat berisiko dan sukar. daripada menggunakan perkhidmatan Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat, cuba gunakan pertukaran alamat laman web di mana anda hanya mengklik beberapa butang dan semua kerja anda diuruskan yang menjimatkan masa dan usaha.
 2. Mengemas kini maklumat anda diperlukan untuk mengirimkan pemberitahuan dan langganan penting dari IRS kepada anda. ini jauh lebih rumit daripada USPS yang memberi anda alasan lain untuk mempertimbangkan laman web dan bukannya menukar alamat manual.
 3. Perkara lain yang perlu anda jaga ialah mengisi borang di bahagian kenderaan bermotor. Untuk menangani keadaan dan menukar alamat kenderaan anda, anda harus terus mengawasi dan menjalani proses menukar alamat yang menyakitkan yang juga perlu kerana kereta anda juga memerlukan bantuan, walaupun anda berpindah ke tempat lain.
 4. Jaga maklumat dan pemberitahuan kad kredit anda dengan menukar alamat anda. Dan untuk itu, seseorang perlu mengisi borang untuk menukar maklumat lokasi anda supaya sebarang maklumat atau kemas kini disahkan ke alamat e-mel anda.
 5. Sekarang jika anda tidak menukar alamat surat dan majalah terus datang ke lokasi lama anda, anda tidak mahu membayar barang yang tidak anda terima, jadi lebih baik anda menukar alamat surat anda untuk mendapatkan semua langganan dan majalah ke lokasi yang betul.
 6. Tukar alamat anda dan beritahu semua perkhidmatan utiliti anda yang terdiri daripada bil elektrik, syarikat kabel, gas, dan air. Ini adalah semua perkara yang paling diperlukan yang anda perlukan dalam rutin harian anda, jadi pastikan untuk memberitahu syarikat dan perkhidmatan ini supaya mereka dapat membantu anda menyelesaikannya setelah anda menukar lokasi anda.

Perubahan alamat mel AS

Soalan Lazim

1. Bagaimanakah cara meneruskan surat saya semasa bergerak?

Log masuk ke USPS .com, pilih tab Alat Pantas , lalu pilih untuk Tukar Alamat Saya . apabila anda memilih tab ini, ia akan mengarahkan anda ke bentuk pertukaran alamat rasmi USPS. Kemudian, anda akan mengakses alamat lama dari sana, alamat baru, dan akan bermula dengan tarikh yang diinginkan untuk menghantar surat anda.

2. Berapa lamakah masa untuk mendapatkan surat selepas pertukaran alamat?

Setelah anda menghantar Borang Perubahan Alamat, biasanya memerlukan 7 hingga 10 hari kerja untuk membuat proses permintaan USPS untuk penghantaran surat. Oleh itu, anda harus mengemukakan permintaan anda sekurang-kurangnya 7 hingga 10 hari sebelum waktu yang anda perlukan untuk mula menerima e-mel anda.

3. Adakah Penghantaran Mel USPS Percuma?

Berkala (buletin dan majalah), surat kelas pertama dan, perkhidmatan penghantaran premium (surat ekspres keutamaan, surat keutamaan, pakej kelas pertama) dihantar secara percuma. Tetapi penghantaran mel USPS tidak percuma.

4. Bilakah anda harus menukar alamat semasa bergerak?

Apabila anda memindahkan rumah anda alamat pos anda berubah setiap masa, dengan bantuan Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat (USPS) sehingga anda dapat menerima surat anda dengan mudah. Sekiranya anda ingin melindungi diri anda dari sebarang kesulitan, anda harus menukar alamat anda sekurang-kurangnya 2 minggu sebelum pertukaran anda ke rumah baru berlaku.

5. Surat apa yang tidak dapat dihantar?

Surat Standard A (buku, pekeliling, surat iklan , dan katalog) tidak dihantar sehingga pengirim memintanya. Surat Standard B (ia berlaku apabila anda mempunyai pakej minimum 16 ons) dihantar secara percuma sekurang-kurangnya selama setahun. Bayaran dikenakan hanya untuk penghantaran sekiranya anda beralih ke luar kawasan.

6. Adakah kos untuk menghantar surat?

Surat kelas pertama selalu dihantar secara percuma melalui borang pertukaran alamat surat-menyurat USPS . Bayaran pengenalan sekali dikenakan untuk proses pengisian borang dalam talian iaitu $ 1.05.

7. Apa yang berlaku sekiranya surat dihantar ke alamat lama?

Setelah permintaan anda untuk pertukaran permintaan alamat surat diterima oleh sistem, mereka akan menghentikan alamat lama anda dan akan menghantar surat anda ke alamat baru anda termasuk surat yang sudah dihantar ke alamat lama.

8. Apakah perkhidmatan penghantaran surat yang terbaik?

Perkhidmatan penghantaran mel terbaik ada di bawah:

 • Mel Global AS.
 • Surat Pos Maya.
 • pos.
 • Mel PostScan.
 • Bila-bila masa mel.
 • Peti mel perjalanan
 • Mel Kelas Bumi.

9. Bagaimana saya mengetahui ke mana surat saya pergi?

Periksa penjejakan USPS sebelum anda memulakan jika anda mempunyai pakej pelacakan mel untuk melihat status semasa. Pratonton mel masuk akan diberikan dalam Penghantaran Berinformasi . Mungkin terdapat kelewatan penghantaran surat ke destinasi kerana berlainan kesempatan.

10. Adakah penghantaran surat sama dengan pertukaran alamat?

Perubahan alamat dan penghantaran surat USPS adalah perkara yang sama. Untuk menukar alamat anda dengan bantuan USPS untuk memastikan bahawa surat dihantar dari alamat lama ke alamat baru.

Kesimpulannya

Perkhidmatan Pos AS menyediakan semua harga ini secara percuma dengan enkripsi hujung ke hujung tetapi masalah utamanya ialah jika anda ingin menunggu sebentar dan ingin melakukannya setiap perkara secara individu jika anda bergerak untuk membayar harga yang kecil untuk laman web ke mengawalnya dan mengatasinya akan menjadikan jalan bergerak anda lebih mudah dan selesa jadi pilihan anda sekiranya anda merasa selesa melakukannya secara individu dan manual anda bebas menggunakan Perkhidmatan Pos tetapi jika anda lebih teratur, laman web pertukaran alamat AS adalah pilihan terbaik untuk anda.

Baca Artikel Berkaitan

Petak Pilihan USPS

Saiz Kotak Kadar Rata USPS

Adakah USPS Menghantar Pada Hari Ahad?

Perubahan alamat mel AS ! Perubahan alamat AS mel hanya bermaksud bahawa apakah kemungkinan atau kaedah apa untuk menukar alamat surat anda. Pada asasnya ada dua cara utama yang pasti dapat membantu anda menukar alamat mel satu secara fizikal sementara yang lain adalah sistem portal perkhidmatan dalam talian.

Prosedur pertukaran alamat mel AS

Adakah anda tahu apakah prosedur lengkap pertukaran alamat mel AS? Di sini, saya menerangkan beberapa kaedah langkah demi langkah untuk menukar surat alamat anda .

Anda telah menggunakan dua kaedah untuk menukar alamat e-mel AS seperti:

 1. Melalui pejabat pos secara fizikal di Amerika Syarikat.

 2. Melalui perkhidmatan pos perkhidmatan dalam talian di Amerika Syarikat.

Kaedah Pertama

Bagaimana Mengubah Alamat Anda Secara fizikal di Pejabat Pos?

 • Anda mesti mengunjungi lokasi Pejabat Pos tempatan anda dan mencari Pejabat Pos di Amerika Syarikat.

 • Minta paket Panduan Penggerak percuma untuk menukar alamat e-mel anda.

 • Pemilik pejabat pos meminta beberapa maklumat tambahan.

 • Anda membayar sejumlah caj untuk menukar alamat surat dengan menggunakan kad kredit atau debit.

 • Kemudian, mereka membenarkan alamat baru surat anda.

 • Pulihkan borang PS 3575 di dalam paket.

Kaedah kedua

Sekiranya anda mahu menukar alamat mel melalui Dalam Talian

 • Pergi ke aplikasi pejabat pos AS dalam talian seperti: USPS.com

 • Beralih untuk menukar alamat anda dalam talian.

 • Seterusnya, pilih Tetap atau Sementara.

 • Bayar caj $ 1.05 untuk menukar alamat anda dalam talian

 • Pergi ke pejabat pos kawasan anda dan mereka, minta paket Panduan Penggerak. Dalaman paket adalah PS Form 3575.

 • Lengkapkan borang dalam talian yang sesuai.

 • USPS akan meminta kod pengesahan e-mel kepada anda. Gunakan kod ini untuk mengubah atau membatalkan permintaan Anda sesuai dengan kebutuhan Anda.

 • Kit urut dan selamat datang dengan kupon dari rakan USPS akan datang di alamat baru anda.

 • Surat akan diganti ke alamat baru anda.

Perkara apa yang anda ada, apabila pertukaran alamat AS mel

Ini adalah cara yang paling cepat dan cepat dipercayai, jika anda segera mendapat e-mel yang mengesahkan perubahannya, anda mesti memikirkan beberapa perkara seperti:

:small_blue_diamond: Anda mesti telefon no.1-800-ASK-USPS. Anda akan membayar yuran pengesahan $ 1 untuk perubahan alamat melalui telefon.

:small_blue_diamond: Anda mesti memerlukan kad kredit atau debit anda untuk membayar caj untuk menukar alamat e-mel di AS atau bayaran pengesahan.

:small_blue_diamond: Anda memberikan maklumat tepat untuk menukar alamat e-mel.

Ringkasan

Dua cara untuk menggunakan pertukaran alamat mel AS . Pertama anda pergi ke pejabat pos dan kemudian menukar alamat surat anda dan kedua kami dapat memanfaatkan melalui aplikasi pejabat pos dalam talian. Anda harus mempunyai kad kredit atau debit kerana anda harus membayar yuran pengesahan atau menukar caj.

Apa yang perlu dilakukan untuk bergerak mudah?

Berpindah bukan hanya untuk memindahkan perabot anda dari satu tempat ke tempat lain tetapi ia juga berkaitan dengan mengubah diri anda menjadi yang hebat. Terutama bagi individu yang bergerak dengan menarik, ini akan menjadi pilihan paling sukar bagi mereka dan menjadikannya pertukaran alamat AS yang ringkas dapat menjadikan pengalaman anda lancar dan sederhana.

:small_blue_diamond: Anda tidak berpeluang untuk menyelesaikan setiap pilihan kecil yang memerlukan sedikit pelaburan dan wang tunai sehingga semua perkara sama perlu ditindaklanjuti dengan sedikit kos dan semua itu akan bermanfaat bagi anda dan akan menjadikan pengalaman utama untuk bergerak bergantung.

:small_blue_diamond: Perubahan alamat mel AS sangat berharga sekiranya anda tergesa-gesa dan anda tidak berpeluang untuk mengawasi semuanya pada masa yang sama dan sekiranya anda meneruskan tanpa pemberitahuan sebelumnya, anda lebih suka tidak mengulang kaji semua dan lagi.

:small_blue_diamond: Anda memerlukan perkara yang perlu diuruskan dan anda bergerak dengan pelik dan anda tidak tahu kapan harus mengisi semua reka bentuk dan binaan apa yang harus diisi jadi jangan menekan bantuan ini dibuat dengan betul untuk keadaan seperti ini.

Bagaimana anda boleh Mengemas kini alamat mel AS dengan USPS?

Menyegarkan lokasi anda mungkin terdengar tidak penting bagi individu tertentu terutamanya remaja. Mengenai mereka tidak mendapat banyak mesej.

 • Namun, memang merupakan undang-undang untuk mengubah lokasi anda. Namun, tanpa keraguan adalah undang-undang untuk mengubah kawasan anda jika anda berpindah ke tempat lain.

 • Tidak terkira banyak orang yang melalui corak mengerikan ini untuk terus berjaga-jaga dan tetap bersama untuk pergi hanya untuk mengubah kawasan mereka jadi semestinya ada inspirasi yang mendorong mengapa ia penting.

 • Beberapa tempat baru yang anda tinggali mungkin memerlukan beberapa data penting untuk mengatasi kiriman anda, jadi penting bagi anda untuk menukar maklumat pos anda.

 • Anda mempunyai masa sekitar 30 hari untuk mengubahnya dalam apa jua keadaan akan menghadapi hukuman sekiranya anda tidak mengubahnya setelah 30 hari.

Berikut adalah sebahagian sebab mengapa anda perlu menyegarkan lokasi anda dengan USPS.

:small_blue_diamond: Lokasi Anda0 diperlukan untuk pihak berkuasa awam.

:small_blue_diamond: Untuk data penilaian IRS harus mengetahui Lokasi anda0.

:small_blue_diamond: Pendaftaran kenderaan anda semestinya luar biasa sehingga anda tidak menghadapi hukuman yang sia-sia.

:small_blue_diamond: Sekiranya anda ditarik dan anda tidak mempunyai hak anda, anda boleh mendapatkan tiket.

:small_blue_diamond: Agensi insurans kesihatan perlu mengetahui kawasan anda sekarang atas sebab-sebab individu.

:small_blue_diamond: Semasa membuat keputusan, anda perlu mempunyai data dan alamat Lokasi0 yang sesuai apabila anda perlu memberikan suara, anda tidak akan layak sebagai pemilih.

Surat AS yang menukar alamat

USPS adalah interaksi yang paling rumit dan memakan masa di mana mereka akan menghantar sekumpulan struktur dan kertas kepada anda dan anda perlu mengisi struktur yang anda perlukan.

Selesaikan sendiri yang merupakan kerja yang sangat tidak selamat dan sukar. daripada menggunakan pentadbiran Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat, gunakan cara menukar surat alamat laman web di mana anda hanya mengklik beberapa tangkapan dan semua kerja anda diawasi yang menjimatkan masa dan tenaga.

Menyegarkan data anda diperlukan untuk mengirimkan pemberitahuan dan keahlian penting dari IRS kepada anda. ini jauh lebih berbelit-belit daripada USPS yang memberi anda motivasi lain untuk mempertimbangkan laman web dan bukannya perubahan lokasi manual.

:small_blue_diamond: Sesuatu yang lain yang anda perlukan untuk menangani struktur pengisian di bahagian kenderaan enjin. Untuk menangani keadaan dan menukar alamat kenderaan anda, anda perlu terus mengikuti dan melalui interaksi yang menyusahkan untuk menukar alamat yang juga mendasar kerana kenderaan anda juga memerlukan pertolongan, tidak kira sama ada anda berpindah ke tempat lain.

:small_blue_diamond: Tangani data dan notis Mastercard anda dengan menukar lokasi anda. Selanjutnya, untuk itu, satu syarat untuk mengisi struktur untuk mengubah data Lokasi anda0 sehingga setiap data atau kemas kini disahkan ke alamat surat anda.

:small_blue_diamond: Sekiranya anda tidak menukar nombor jalan dan majalah terus ke kawasan lama anda, anda lebih suka tidak membayar untuk barang yang tidak anda terima jadi lebih baik anda menukar maklumat pos anda untuk mendapatkan setiap keahlian dan majalah ke kawasan yang betul.

:small_blue_diamond: Tukar alamat anda dan beritahu semua pentadbiran utiliti anda iaitu bil elektrik, organisasi pautan, gas dan air. Ini semua adalah perkara paling penting yang anda perlukan dalam jadual setiap hari anda, jadi beri tahu anda tentang organisasi dan pentadbiran ini supaya mereka dapat membantu anda menyelesaikannya setelah anda menukar kawasan anda.

Ringkasan :blue_book:

Mengemas kini alamat anda mungkin tidak penting bagi sesetengah orang terutamanya remaja. Bagi mereka tidak mendapat banyak e-mel. Tetapi masalahnya adalah undang-undang untuk menukar alamat anda. Namun, memang undang-undang untuk mengubah lokasi anda sekiranya anda berpindah ke tempat lain.

Soalan Lazim :blue_book:

1. Bolehkah saya menukar alamat mel saya secara percuma?

USPS akan menukar Surat Kelas Pertama anda secara percuma melalui perbezaan struktur alamat yang standard. . USPS juga menawarkan penghantaran premium sehingga anda dapat memperoleh keseluruhan surat anda di lokasi baru anda. Kos penghantaran premium adalah perbelanjaan permulaan yang mendasari $ 21.90, selain $ 21.90 tambahan untuk setiap tujuh hari pentadbiran

3. Apa yang berlaku jika anda tidak mengemas kini alamat anda?

Mengabaikan untuk memperbaharui lokasi anda dengan betul https://npcparty.org/t/absolute-location/79176 selepas berpindah mungkin benar-benar berlaku dalam penembusan kontrak perlindungan anda. Itu dapat mendorong keluarnya strategi perlindungan atau penutupan kes.

4. Berapa lama pertukaran alamat berlangsung?

Sebilangan besar surat anda akan dihantar selama setahun, termasuk pentadbiran First Class Mail, Priority Mail, dan First-Class Package. Ini memberi anda satu tahun untuk menyegarkan lokasi anda dengan rakan, keluarga, bank, dan organisasi yang berbeza

5. Bagaimana cara menukar alamat saya tanpa kad kredit?

Sekiranya anda tidak benar-benar ingin menggunakan Visa anda, anda boleh melengkapkan PS Form 3575 yang diperoleh dari Pejabat Pos kejiranan anda. Awas: Terdapat laman web luar yang akan mengenakan perbelanjaan sebanyak $ 40.00 atau lebih untuk menunjukkan Perubahan Alamat anda

6. adakah surat tidak dapat dihantar?

Surat Standard A (handout, buku, inventori, dan mempublikasikan surat) tidak dihantar kecuali jika disebut oleh pengirim surat. Surat Standard B (bundle yang berukuran 16 auns atau lebih) dihantar secara tempatan selama setahun tanpa sebarang bayaran. Anda membayar caj penghantaran sekiranya anda berpindah ke luar kawasan sekitar.

Kesimpulannya :blue_book:

Sekiranya anda tidak tahu apa yang harus anda gunakan melalui proses pertukaran alamat e-mel AS? Dalam artikel ini, menerangkan kedua-dua kaedah yang akan sangat membantu anda. Selanjutnya, saya juga menerangkan semua butiran tambahan dalam artikel ini. Betul pahit bahawa kebanyakan orang tidak tahu mengenai perkara ini. Itulah sebabnya memutuskan untuk menulis mengenainya.

Surat Penyerahan Piawai dan Perubahan Alamat

Kirim permintaan pertukaran alamat tetap jika anda berpindah sehingga surat USPS® anda dialihkan ke alamat baru anda dengan tepat. Kirim permintaan pertukaran alamat sementara jika anda hanya melakukan perjalanan untuk waktu yang singkat untuk mengunjungi rumah kedua anda atau menghabiskan masa bersama keluarga.

Bermula

Buat persiapan lebih awal. Walaupun penghantaran e-mel dapat dimulakan secepat tiga hari kerja setelah anda membuat permintaan, disarankan untuk memberi diri anda dua minggu. Sepotong demi sepotong, surat anda akan dihantar ke alamat baru anda.

Surat Apa yang Dihantar?

Surat dan majalah First-ClassTM yang dihantar percuma (buletin dan majalah). Priority Mail, Priority Mail Express, dan First-Class Package adalah antara pilihan penghantaran premium yang dihantar secara percuma.

Bagaimana Mengubah Alamat Anda Secara Dalam Talian?

Lawati laman web Perubahan Alamat® rasmi USPS.

Pilih antara Kekal dan Sementara.

Bayar kos pengesahan pengenalan $ 1.10.

Isi bidang yang diperlukan di borang dalam talian.

Nombor pengesahan akan dihantar melalui e-mel kepada anda oleh USPS. Kod ini dapat digunakan untuk mengubah atau membatalkan permintaan anda.

Alamat baru anda akan menerima kit sambutan dengan kupon dari rakan USPS.

Sepotong demi sepotong, surat akan dialihkan ke alamat baru anda.

Bagaimana Mengubah Alamat Anda di Pejabat Pos?

Lawat ke Pejabat Pos tempatan anda. Cari pejabat pos.

Minta salinan Panduan Penggerak percuma.

Isi Borang PS 3575, yang termasuk dalam paket.

Perkhidmatan Penghantaran Premium

Bagi pelanggan di rumah dan korporat yang menginginkan lebih banyak fleksibiliti atau kawalan kapan dan di mana mereka menerima surat, USPS menyediakan pilihan Perkhidmatan Pemajuan Premium berbayar sebagai tambahan kepada pemajuan mel asas.

Perkhidmatan Mel Berkaitan

Lihat pilihan alternatif untuk menguruskan surat USPS supaya anda tenang ketika tidak ada orang di rumah untuk menerima dokumen atau bungkusan penting.

Perkhidmatan Mel Hold USPS

Sekiranya anda akan hilang selama kurang dari 30 hari, gunakan perkhidmatan USPS Hold Mail, dan surat anda akan disimpan di Pejabat Pos tempatan anda sehingga anda kembali. Apabila anda kembali, pembawa surat anda akan meneruskan penghantaran tetap, atau anda boleh mengambil surat anda di Pejabat Pos.

Berhenti atau Maju Mel untuk Orang Yang Berpenyakit

Ketahui cara mengendalikan surat untuk orang tersayang yang telah meninggal dunia. Anda mempunyai pilihan untuk mengalihkan surat mereka ke alamat lain dan mengeluarkannya dari senarai iklan.

Perubahan alamat sementara dan tetap. Pembantu pemfailan dalam talian yang mudah

Ia sukar untuk dipindahkan. Kami berusaha sedaya upaya untuk memastikan bahawa anda tidak hanya menyerahkan pertukaran maklumat alamat pejabat pos yang tepat, tetapi juga bahawa anda mengetahui pelbagai prosedur yang harus anda lakukan semasa bergerak untuk memberitahu semua pihak berkuasa yang penting.

Perubahan Alamat AS dan Sokongan Bergerak

Dengan menukar semua alamat anda di sini dan memanfaatkan alat dan diskaun bergerak kami, anda dapat menjimatkan masa, wang, dan memudahkan pemindahan. Jangan antre di pejabat pos atau mengemukakan beberapa permintaan perkhidmatan. Kami memudahkan untuk menukar alamat anda dengan Perkhidmatan Pos AS, IRS, dan DMV, serta perubahan alamat lain yang anda perlukan untuk kad kredit, penerbitan, atau kemudahan rumah.

Mengapa Menggunakan US-Mailing-Change-of-Address.com ?

Keindahan perkhidmatan kami adalah bahawa ia disesuaikan untuk penggerak pertama dan keluarga yang telah berpindah berkali-kali. Adakah anda memerlukan cara cepat untuk mengemas kini alamat anda tanpa perlu berurusan dengan Pejabat Pos di Amerika Syarikat? Di sinilah anda boleh melakukannya. Perlu mengemas kini alamat kad kredit anda tetapi tidak mahu berurusan dengan perkhidmatan pelanggan mereka yang lemah? Kami akan menjaganya untuk anda.

Pusat Perintah Perubahan Alamat Anda

Apabila anda bergerak, anda mesti menukar lebih banyak daripada alamat pejabat pos anda. Daripada memburu dan melakukan semuanya secara manual, anda boleh mengubah semuanya dengan kami di satu tempat. Kami mengendalikan segalanya, dari kad kredit hingga penerbitan hingga kuasa anda hingga ke akaun bank anda.

Bundle Bergerak Satu Jenis

Adakah anda baru dalam proses penempatan semula? Kumpulan bergerak kami akan memandu anda melalui proses ini, memberikan cadangan keselamatan, dan menawarkan penjimatan yang besar. Ini adalah pakej satu-satu-jenis yang anda tidak akan dapati di tempat lain.

Penukaran Alamat Pembantu

Setiap masa, wakil perkhidmatan pelanggan mahir kami sedia membantu anda. Mereka akan membantu anda melalui setiap peringkat prosedur dan menjawab sebarang pertanyaan yang anda ada, sama ada mengenai penempatan semula atau mengenai kertas alamat anda.

Borang yang senang diikuti

Mengisi borang mungkin sukar, terutamanya ketika anda berada di tengah-tengah penempatan semula. Anda mungkin mengetahui fakta anda dengan hati, tetapi kita semua manusia. Belum lagi fakta bahawa pelbagai maklumat diperlukan berdasarkan keadaan anda.

Pergerakan Sementara atau Kekal

Anda hanya akan hilang selama 6 bulan? Itu juga sesuatu yang boleh kita atasi. Daripada mencari cara untuk mendaftarkan perubahan alamat sementara anda sendiri, cukup klik butang pada borang kami, dan ia akan segera diformat dengan tepat.

Dapatkan Papan Pemuka Custom Custom

Papan pemuka anda mempunyai semua maklumat yang anda perlukan untuk menyelesaikan langkah yang selamat, lancar dan menyeluruh. Ikuti semua perkara yang penting bagi anda di satu lokasi dan manfaatkan tawaran hebat!

Mengapa Menggunakan Perkhidmatan Perubahan Alamat Surat?

Ia mungkin kelihatan tidak bertentangan pada mulanya. Kami memahami sepenuhnya. Mengapa menggunakan perkhidmatan menukar alamat surat-menyurat AS apabila pemerintah AS menawarkan perkhidmatan yang sama secara percuma? Sebabnya adalah kerana bergerak adalah prosedur yang sangat menegangkan yang melibatkan pelbagai pemboleh ubah.

Mereka Tidak Mempunyai Masa

Perkara ini telah disebutkan sebelumnya, tetapi perlu diulang. Sekiranya anda sedang bergerak, setiap detik akan diambil kira. Daripada membuang masa untuk mengisi borang dengan pelbagai agensi, kami akan memastikan anda menyelesaikan semuanya di satu tempat.

Untuk Menyelaraskan Pergerakan Mereka

Salah satu kelebihan yang paling ketara dalam menggunakan perkhidmatan seperti ini ialah anda dapat menguruskan keseluruhan penempatan semula anda dari satu papan pemuka. Daripada mengatur banyak perkhidmatan atau membayar sejumlah besar wang kepada seseorang untuk melakukannya, anda mungkin menguruskan keseluruhan penempatan semula anda dari papan pemuka ringkas kami.

Untuk Mendapatnya 100% Betul

Kita semua manusia, dan kita semua melakukan kesilapan, terutama ketika kita mengalami tekanan. Ribuan orang Amerika memfailkan surat-surat mereka dengan tidak betul dengan Perkhidmatan Pos AS setiap tahun, hanya untuk mengetahui setelah terlambat.

Jimat Masa Anda

Jangan buang masa menunggu di pejabat pos. Anda boleh melakukan apa sahaja dari kemudahan rumah anda sendiri. Kerajaan menyediakan perkhidmatan dalam talian $ 1 untuk mengisi borang, tetapi anda tidak akan menerima sebarang bantuan, dan mereka tidak akan membantu anda dengan prosedur atau faedah penempatan semula.

Jimat Wang Anda

Kerana masa adalah wang, menjimatkan masa adalah tidak mementingkan. Walau bagaimanapun, simpanan kita jauh melebihi itu. Sebarang kesilapan dalam alamat anda mungkin akan membebankan wang anda.

Jimat Tekanan

Perlu 7-10 hari untuk menukar alamat anda. Daripada terus bertanya-tanya jika anda melakukan semuanya dengan betul, anda mungkin yakin bahawa anda melakukan semuanya dengan betul dengan menggunakan perkhidmatan pemfailan profesional. Kami berusaha sedaya upaya untuk memastikan bahawa anda memahami proses membingungkan ini.

Selaraskan Langkah Anda

Adakah anda pasti memahami semua peringkat yang terlibat dalam penempatan semula yang selamat? Sebilangan besar tidak. Sekiranya anda bergerak buat pertama kalinya, kami akan memastikan anda mengetahui semua yang perlu anda ketahui.

Apa yang Termasuk dalam Kumpulan Perubahan Alamat Surat Menyurat Anda?

Perkhidmatan kami berada di atas dan ke atas untuk menawarkan semua yang anda perlukan, tidak seperti pemerintah AS, yang tidak memberikan sokongan, tidak ada perkhidmatan tambah nilai, dan sedikit atau sedikit maklumat mengenai apa yang perlu anda lakukan semasa memindahkan. Dengan bayaran sekali sebanyak $ 20, anda boleh mendapat akses ke:

Bantuan pemfailan borang profesional

Teknologi kami telah direka khas untuk membantu anda dalam mengemukakan dokumen anda dengan tepat bergantung pada keperluan individu anda. Sekiranya anda memerlukan bantuan pada bila-bila masa, sila hubungi salah satu pakar penjagaan pelanggan kami yang berpengetahuan.

Diskaun diperibadikan untuk perkhidmatan bergerak

Tidak ada dua pergerakan yang sama. Sama ada anda memindahkan perniagaan atau keluarga yang sedang berkembang, kami akan memberikan penjimatan khusus untuk perkhidmatan bergerak yang berkaitan dengan senario anda. Kami akan memastikan anda menjimatkan wang untuk perkara yang sangat penting.

Sokongan bertaraf dunia

Bantuan telefon dan e-mel kami tersedia 24 jam sehari, 7 hari seminggu untuk membantu anda.

Label alamat percuma (penghantaran diperlukan)

Pernahkah anda terfikir berapa banyak label penghantaran yang anda perlukan untuk penempatan semula? BANYAK. Kami akan mengurusnya sehingga anda tidak perlu membuang masa mencetaknya sendiri.

Buku Easy Move E yang eksklusif

E-book kami adalah satu-satunya alat yang anda perlukan untuk bergerak dengan selamat dan cekap. Ini akan menunjukkan kepada anda bagaimana menyelesaikan penempatan semula anda tepat pada waktunya, mengikut anggaran, dan tanpa halangan. Lihat di bawah untuk mengintip!

Petua bergerak

Sangat sukar untuk bergerak dengan sempurna sehingga syarikat bergerak melibatkan pekerja profesional untuk membimbing pengguna melalui setiap peringkat. Jangan risau, kami akan mengajar anda semua yang anda perlu tahu tentang bergerak.

Potongan harga untuk trak bergerak

Perbelanjaan biasa untuk berpindah adalah beratus-ratus dolar. Kami akan memberikan penjimatan pada trak yang bergerak supaya anda dapat menjimatkan wang.

Potongan harga untuk bekalan

Semuanya menambah: kotak, pita, dan peralatan bergerak. Anda boleh mendapatkan bahan bergerak terbaik dengan harga borong berkat tawaran eksklusif kami.

Mengintip Panduan Bergerak Lengkap Kami!

Adakah anda bimbang dengan penempatan semula anda yang akan datang? Anda bukan satu-satunya yang merasa seperti ini. Segala-galanya boleh menjadi salah sekiranya anda tidak belajar bagaimana merancang dan mempersiapkan penempatan semula. Ikutilah kata kami. Kami melancarkan perniagaan ini kerana kami menunggu hingga saat-saat terakhir dan kemudian menyedari bahawa kami tidak tahu apa yang kami lakukan. Kami akhirnya membuang ribuan dolar dengan menyewa syarikat bergerak "2 lelaki dan trak" dan gagal menyelesaikan semua penyesuaian alamat yang diperlukan.

Mengapa Anda Benar-benar Mesti Mengemas kini Alamat Anda dengan USPS (dan Semua Orang Lain!)?

Walaupun kita menyedari bahawa kebanyakan orang (terutama generasi muda) tidak menerima hampir sekerap surat yang pernah mereka terima, masih perlu untuk mengemas kini alamat anda dengan agensi kerajaan. Setiap tahun, berjuta-juta orang Amerika melalui proses yang menyakitkan untuk mengemas kini maklumat peribadi mereka dengan Pos AS

Soalan Lazim

Mengapa USPS mengenakan bayaran kepada saya $ 40 untuk menukar alamat saya?

Pengajuan pertukaran alamat dalam talian dengan Perkhidmatan Pos AS berharga hanya $ 1.05. Transaksi kad kredit ini diperlukan untuk pengesahan identiti dan, sebagai akibatnya, pencegahan penipuan. Anda tidak berada di tempat yang betul jika anda melihat apa-apa yang mengatakan bahawa anda harus membelanjakan lebih dari $ 1.05 untuk menukar alamat anda dalam talian.

Bolehkah saya menukar alamat surat-menyurat saya secara percuma?

Dan yang terbaik, menukar alamat anda dengan USPS adalah percuma! Cubalah di laman web dalam talian pos, atau laman web lain dalam hal ini. Selanjutnya, perubahan alamat USPS anda sepenuhnya selamat dan terjamin dengan teknologi 2048 bit yang selamat.

Berapa lama masa pertukaran alamat e-mel?

Perkhidmatan pos biasanya mengambil masa sekitar 7-10 hari bekerja pos untuk memproses permintaan penghantaran surat USPS anda setelah anda menghantar Borang Perubahan Alamat anda. Sekiranya anda ingin mula mendapatkan surat pada hari bergerak, pastikan untuk memintanya sekurang-kurangnya 7-10 hari lebih awal.

Berapakah pertukaran alamat di pejabat pos?

Berapakah kos untuk menukar alamat anda dengan Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat? Menukar alamat surat anda dengan perkhidmatan pos hanya berharga $ 1.05 . Laman web lain yang mengenakan bayaran harus dielakkan. Periksa untuk mengetahui sama ada anda menggunakan borang pertukaran alamat USPS rasmi jika anda diminta membayar sebarang bayaran tambahan.

Kesimpulannya

Kecuali pengirim surat memintanya, Surat Standard A (pekeliling, buku, katalog, dan surat iklan) tidak akan dihantar. Surat Standard B (bungkusan seberat 16 ons atau lebih) dihantar ke alamat tempatan secara percuma selama 12 bulan. Tidak ada had masa yang ditetapkan.

** Mengubah alamat lesen memandu anda: Anda boleh mengemas kini alamat anda melalui laman myDMV, secara langsung di mana-mana pejabat Jabatan Kewangan dan Pentadbiran, atau melalui surat menggunakan borang pertukaran alamat ini **.

Beritahu kami mengenai pertukaran alamat semasa bergerak

Sekiranya anda menggunakan penyelesaian dalam talian, anda boleh merakam penempatan semula anda ke Posten dan Daftar Penduduk Nasional.

Apabila anda memindahkan alamat anda, anda mesti memberitahu Posten untuk memastikan bahawa anda menerima surat dan bungkusan. Anda juga boleh bersetuju agar perubahan alamat anda dilaporkan ke Daftar Penduduk Negara.

Kemudian ada:

Di Pendaftaran Posten, alamat yang betul, Dalam Daftar Penduduk Negara, alamat yang betul disenaraikan. Untuk dua bulan pertama, surat yang dihantar melalui Posten dihantar secara percuma. Anda boleh membuat pesanan dan membayar penghantaran surat anda lebih lama. Sila lihat senarai harga di bawah untuk maklumat lebih lanjut.

Perhatikan bahawa e-mel yang dihantar boleh mengambil masa sehingga dua hari bekerja lebih lama untuk sampai. Ini adalah bagaimana ia berfungsi.

Pertukaran Alamat: USPS Akan Mengesahkan

Seorang pembaca memberitahu saya bahawa bekas kekasihnya yang marah mengubah alamatnya tanpa pengetahuannya setelah saya menulis mengenai penipuan identiti yang dilakukan oleh Perkhidmatan Pos AS.

Sukar bagi saya untuk membayangkan bahawa prestasi seperti itu dapat dicapai. Sekiranya penjenayah memiliki kemampuan untuk mengubah alamat orang sesuka hati, itu dapat menyebabkan banyak masalah, termasuk kehilangan bil, pencurian identiti, dan kesulitan besar.

Nasib baik, mengganggu surat lebih sukar. Saya bertanya kepada Doug Bam dari Perkhidmatan Pemeriksaan Pos Amerika Syarikat mengenai bagaimana perubahan alamat dikesan. Orang-orang yang berurusan dengan bekas rakan kongsi yang marah mesti merasa kenyataannya meyakinkan.

Perubahan penipuan alamat yang melanda Ohio

Ohio menjadi sasaran penipuan alamat.

Jonathan Walsh dan John Matarese adalah pengarang karya ini.

Pada asalnya diterbitkan pada pukul 6:00 pagi 21 September 2017 dan diubah suai pada jam 3:00 pagi pada 21 September 2017.

Setelah menjadi mangsa kecurian identiti, pasangan Ohio berusaha untuk memulihkan kepercayaan mereka. Yang lebih menakutkan adalah bahawa tidak ada yang dapat mereka lakukan untuk menghentikannya. Semuanya bermula dengan pertukaran borang alamat pejabat pos.

Selama beberapa hari, Bob dan Angel Clark tidak mendapat surat.

"Kami menerima surat dari pejabat pos, dan itu menyatakan bahawa ada perubahan alamat," jelas Robert.

Satu-satunya masalah ialah mereka tidak bergerak. "Mereka menunjukkan surat rumah kami mempunyai perubahan alamat selama 2 minggu," jelas Robert.

Pindah dan pertukaran alamat

Adakah anda berpindah selama-lamanya? Tolong beri tahu kami secepat mungkin mengenai perubahan alamat anda agar surat anda dapat dikirim ke alamat yang benar secepat mungkin setelah anda berpindah. Pada masa yang sama, anda dapat memberitahu pejabat pendaftaran tempatan mengenai tindakan anda. Alamat baru anda akan segera dihantar ke sebilangan organisasi lain.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan di sini jika anda ingin menghantar e-mel sementara ke rumah musim panas anda atau menangguhkannya.

Tukar alamat surat-menyurat anda. Dengan perkhidmatan Posit Relokasi, surat anda akan membawa anda ke kediaman baru anda. Perkhidmatan Posti Relokasi 30 hari percuma disertakan dengan pemberitahuan pertukaran alamat.

Soalan Lazim

Apakah perbezaan antara alamat surat dan alamat fizikal?

Perbezaan utama antara alamat surat dan alamat fizikal adalah bahawa alamat fizikal adalah di mana firma berada secara fizikal, sedangkan alamat surat adalah di mana syarikat menerima surat tetapi tidak semestinya berfungsi dari. Ada kemungkinan alamat ini sama, tetapi tidak selalu berlaku.

Kerana tidak selalu ada syarat untuk banyak alamat, tidak semua perniagaan akan menggunakan keduanya. Organisasi korporat dengan ruang komersial yang besar, misalnya, tidak perlu menghantar surat perniagaan ke tempat lain kerana akan mempunyai cukup ruang di lokasi untuk ruang mel khusus.

Sebaliknya, sebuah syarikat kecil yang beroperasi dari rumah, mungkin tidak.

Bagaimana Meneruskan Surat USPS Anda: Manual Yang Lebih Baik Daripada Biasa?

Akhirnya, ada manual. Semasa saya belajar mengendalikan surat saya sendiri, saya terkejut apabila mendapati bahawa tidak ada bahan yang memberikan gambaran menyeluruh yang melangkaui asas USPS yang kita semua tahu dan suka. Tidak akan ada lagi penderitaan di dunia! Berikut adalah senarai banyak soalan yang telah saya kemukakan dan pengetahuan yang saya perolehi dari penyelidikan dan penempatan berulang.

Ini hanya akan meliputi penghantaran terus dengan USPS, sementara ada penyelesaian alternatif yang tersedia melalui Kedai UPS dan di tempat lain.

Perkhidmatan ini disediakan oleh USPS secara percuma di atas kertas atau dengan bayaran sekali melalui perkhidmatan dalam talian atau telefon yang sesuai.

Kesimpulannya

Semua pelajar antarabangsa dalam status F-1 atau J-1 diwajibkan oleh undang-undang kerajaan AS untuk melaporkan alamat (tempatan) dan tetap (negara asal) semasa mereka ke SEVIS. Keperluan tersebut juga menetapkan bahawa sebarang perubahan alamat kediaman AS mesti dinyatakan dalam masa 10 hari dari perpindahan tersebut.

ISPO menghendaki pelajar antarabangsa F-1 dan J-1 untuk menyimpan alamat (tempatan) dan tetap (negara asal) semasa di Triton Link untuk mematuhi syarat peraturan ini. ISPO menggunakan alamat Triton Link ini untuk pelaporan SEVIS.

BAGI PELAJAR ANTARABANGSA F-1 / J-1, LAPORAN ALAMAT DALAM JANGKA PANJANG 2020

Oleh kerana kemampuan Universiti untuk menyediakan kerja kursus jarak jauh pada waktu-waktu tertentu dalam setahun.