Kulit Valcona

Apa itu kulit Valcona?

VALCONA adalah kulit aniline tulen dan kulit lembu semula jadi. VALCONA adalah kulit yang hangat dan lembut dengan sentuhan khas. Ia dibuat dengan cat dan minyak yang terbaik. Dibuat di Jerman dengan alasan yang baik.

Kulit jenis apa yang digunakan Audi?

Audi. Kulit yang digunakan oleh Audi bebas krom, disamakan secara sintetik dan selesai tanpa pelarut. VW dan Porsche telah mengambil pendekatan yang serupa. Audi menawarkan pelbagai jenis kulit: Buffalino, Cricket, Kodiak, Milan, Napa Leather, Fine Napa, Pearl Napa, Silk Napa, Valcona, Velvet, Vienna, Volterra.

Adakah anda tahu sama ada nappa itu kulit asli?

Bahagian dalam nappa adalah sejenis kulit gandum penuh lembut dengan rupa dan nuansa semula jadi yang dikekalkan dengan kemasan khas. Dengan penghalusan dan pigmentasi ini, nappa lebih tahan lama dan berkilat daripada kulit aniline atau semi-aniline, sesuai untuk kereta mewah.

Adakah tempat duduk Audi diperbuat daripada kulit asli?

Dengan BMW, Mercedes-Benz dan Audi semakin bergantung pada kulit sintetik untuk model kos rendah mereka, banyak pengeluar arus perdana menjual kereta dengan campuran kulit asli dan tempat duduk vinil sintetik, tetapi ada yang menggambarkan produk mereka secara samar-samar.

Apa itu kulit Milan?

Kulit Milano pada dasarnya adalah kulit premium untuk musim sejuk yang sejuk ketika anda ingin menjadi hangat dan selesa. Ini adalah bentuk kulit di mana ia tidak boleh lebih lembut. Mungkin tidak terasa berat ketika anda menyentuhnya, tetapi Milano sebenarnya adalah bentuk kulit yang sangat sukar.

Apakah jenis kulit yang digunakan dalam kereta?

Kulit berpigmen adalah yang paling umum dan kualitinya sangat berbeza. Akhirnya, semi-aniline, yang paling sering dijumpai di dalam kereta yang lebih mahal, jatuh di suatu tempat di antara keduanya. KULIT PIGMENTASI (dilindungi / dilapisi). Ia adalah kulit yang boleh dilapisi dengan bahan sintetik.

Kulit jenis apa yang ada di Rolls Royce?

3. PENGAJARAN ANDA MENAKJUBKAN. RollsRoyce menggunakan kulit lembu - lembu betina terlalu berharga untuk penternak - dan ia berasal dari lembu yang dibesarkan untuk dimakan, jadi kulit benar-benar merupakan produk sampingan. Lembu-lembu gembira ini hidup di ketinggian tinggi, tidak tersentuh oleh kawat berduri, dan melompat seperti perangkap.

Apakah jenis kulit yang digunakan Bentley?

Kulit Bentley OEM. Kulit nappa terpadu ini dipilih dari iklim sejuk terbaik di Eropah. Kulit lembu digunakan untuk tangan yang keras dan rasa yang kaya. Kulitnya bersih dan tahan lama dan kelihatan sangat mewah ketika empuk.

Adakah Porsche menggunakan kulit asli?

Kulit semula jadi Porsche dicetak dengan ringan. Seperti semua kulit Porsche, kulit gandum penuh dipilih untuk lelaki dalam iklim sederhana.

Kulit BMW diperbuat daripada apa?

Ini adalah kulit bijirin separa anilin yang tidak licin dengan lapisan ringan dan jelas di permukaan untuk perlindungan. Kualiti bijirin tidak setinggi kulit merino dan dianggap sebagai kulit kedua tertinggi dalam kenderaan BMW. Digunakan pada kebanyakan model bingkai.

Kulit kereta diperbuat daripada apa?

Ini adalah permukaan sintetik, biasanya dibuat dari vinil atau jenis plastik lain yang direka untuk meniru rupa kulit. Pasti, kulit adalah hakikat sebenarnya - ia berasal dari lembu.

Kulit yang mana yang digunakan oleh Volkswagen?

Sebilangan besar model asas menunjukkan tanda-tanda keausan di kedua sisi, sementara bahagian atasnya terbuat dari kulit asli. Dalam model Volkswagen seperti VW Passat dan Jetta, kulit itu dipanggil kulit sintetik VTex dan terdiri daripada campuran sintetik berkualiti tinggi dengan kualiti kerja tertinggi.

Mengapa kulit digunakan di dalam kereta?

Kulit berpigmen Kulit mengekalkan warna coklat gelap semula jadi kerana lapisan pelindung yang memberikan perabot menyelesaikan pigmentasi yang diinginkan. Sebilangan besar bahagian dalaman kereta menggunakan kemasan berpigmen berkat beribu-ribu kemasan yang mungkin dibuat oleh pengeluar pada kulit.

Adakah tempat duduk kulit itu berbaloi?

Tempat duduk kulit biasanya dianggap sebagai pilihan paling mewah untuk kereta dan biasanya lebih mahal. Kulit memberikan kenderaan rasa dan penampilan yang sangat mewah. Kerusi kulit jauh lebih mudah dibersihkan dan sangat tahan terhadap kotoran. Tempat duduk kulit juga tahan terhadap bau yang dapat menemani noda dan penumpang yang menyebabkannya.

Adakah Honda menggunakan kerusi kulit asli?

Honda, seperti kebanyakan pengeluar kereta, menggunakan kulit asli di mana sahaja ia menyentuhnya. Selebihnya adalah vinil berkualiti tinggi.

Adakah dalaman kulit itu berbaloi?

Tidak ada keraguan bahawa kulit lebih mahal daripada yang lain, tetapi ini adalah pengalaman sekali seumur hidup. Sarung tempat duduk kulit menjadikan tempat duduk anda tetap bergaya dan terlindung sepanjang beberapa batu. Ia akan mencantikkan dalaman anda.

Apa maksud belajar aksen?

Definisi pelapis kulit dan pelapis kulit Pelapis kulit dan pelapis kulit merujuk pada bahagian dalam kenderaan atau tempat duduk yang berlapis atau berlapis kulit, tetapi tidak sepenuhnya kulit.

Adakah tempat duduk Volvo diperbuat daripada kulit asli?

Tempat duduk di XC90 luar biasa. Kami menggunakan kulit semi-anilin, yang telah menjalani perawatan permukaan jauh lebih sedikit daripada kulit yang digunakan pada kenderaan premium lain, yang menjadikan tempat duduk lebih lembut dan lebih semula jadi. Volvo menggunakan dua jenis kulit: kulit Jambatan Scotland Weir dan kulit nappa lembut dari Elmo di Sweden.

Kulit Valcona