Insurans hayat sejagat yang berubah-ubah,

Definisi insurans hayat sejagat yang berubah-ubah:

 1. Polisi insurans hayat yang menggabungkan ciri insurans hayat berubah-ubah dan insurans hayat sejagat. Polisi insurans hayat sejagat (VUL) yang berubah-ubah akan membolehkan pemilik polisi memberikan faedah insurans hayat kepada benefisiari mereka dan pada masa yang sama menggunakan insurans hayat mereka sebagai alat simpanan dan pelaburan.

Makna Insurans hayat sejagat yang berubah-ubah & Definisi insurans hayat sejagat yang berubah-ubah

Insurans Hayat Universal yang berubah-ubah ,

Insurans Hayat Universal yang berubah-ubah bermaksud,

 1. Jenis insurans hayat kekal ini memberikan perlindungan terhadap kematian dengan pilihan untuk mewujudkan nilai tunai. Relaksasi disediakan dengan pembayaran premium, rancangan pembayaran dan faedah kematian. Pembayaran premium anda dilaburkan dalam pelbagai pilihan yang disebut sub-akaun. Sebenarnya, ia meningkatkan risiko dan juga kemungkinan mengumpulkan wang tunai.

 2. Gabungan ciri insurans hayat berubah dan insurans hayat sejagat di bawah satu perjanjian. Manfaat berbeza berdasarkan nilai pelaburan ekuiti pemula, dan premium dan faedah dapat disesuaikan mengikut budi bicara pemegang polisi.

 3. Definisi Insurans Hayat Universal yang berubah-ubah adalah:

  Insurans hayat sejagat di mana premium berbeza-beza dan nilai penyerahan faedah. Insurans hayat sejagat yang berubah-ubah jauh lebih mahal daripada insurans hayat dan mempunyai banyak kos tambahan yang boleh merosakkan nilai wang tunai.

Makna Literal Insurans Hayat Universal yang berubah-ubah

Pembolehubah:

Makna Pembolehubah:
 1. Elemen, harta benda atau elemen yang mungkin berbeza atau berubah.

 2. Ia boleh diedit atau disesuaikan.

Ayat Pembolehubah
 1. Terdapat banyak pemboleh ubah yang terlibat dalam membuat ramalan yang bermakna

 2. Kualiti makanan hospital sangat berbeza

 3. Kelajuan pemboleh ubah dalam latih tubi

Sinonim Pemboleh ubah

berubah-ubah, berubah-ubah, tidak stabil, terapung, vilasi, bervariasi, tidak dapat diramalkan, sesuai, protean, tidak stabil, berubah-ubah, bunglon, tidak stabil, tidak bergantung, tidak teratur, tidak rata, bergerak, temperamen, tidak dapat diandalkan, tidak stabil, kaleidoskopik, berubah, tidak stabil, tidak stabil, tidak konsisten berubah-ubah, cair, boleh berubah, tidak tetap, goyah

Sejagat:

Makna Universal:
 1. Seseorang atau benda dengan kesan, mata wang atau aplikasi sejagat.

 2. Diperhatikan oleh atau oleh semua orang atau perkara di dunia, atau dalam kumpulan tertentu yang berlaku dalam setiap situasi.

 3. Syarikat produksi filem ini dibentuk oleh Carl Lemmel pada tahun 1912 dan merupakan studio pertama yang berpindah dari New York ke kawasan Los Angeles. Pada tahun 1962, syarikat tersebut bergabung dengan MCA (Music Corporation of America). Syarikat ini menghasilkan filem dengan Abbott dan Costello, siri filem Sherlock Holmes dengan Basil Rathbone dan Nigel Bruce, dan box office membuat filem seperti ETK's The Extra Terrestrial (1982).

Kalimat Universal
 1. Gosip dewasa sejagat

Sinonim Universal

hadir di mana-mana, umum, di mana-mana, merangkumi semua aspek, menyeluruh, umum, serba lengkap, merangkumi semua

Kehidupan:

Makna Kehidupan:
 1. Keadaan yang membezakan haiwan dan tumbuhan dari bahan tidak penting, termasuk pertumbuhan, pembiakan, aktiviti aktif, dan kemampuan untuk membuat perubahan kekal sebelum kematian.

 2. Kehadiran manusia atau haiwan.

 3. Tempoh antara kelahiran dan kematian orang yang hidup, terutama seseorang.

 4. Kepentingan, kuasa atau tenaga.

 5. (Dalam seni) mewakili artikel berdasarkan model asal dan bukan imaginasi artis.

Hukuman Hidup
 1. Hakikat kehidupan

 2. Malapetaka itu membunuh 266 orang Amerika

 3. Dia menghabiskan seluruh hidupnya di negara ini

 4. Dia cantik dan penuh dengan kehidupan

 5. Pose dan pakaian yang diilhamkan oleh kehidupan

Sinonim Hidup

jangka hayat, orang, dinamisme, animasi, dasbor, gegelung fana ini, brio, daya hidup, semangat, makhluk, elan, perjalanan hidup, keberadaan, waktu seseorang, semangat, tenaga, jiwa, api, semangat, semangat, semangat, kegiatan

Insurans:

Makna Insurans:
 1. Proses atau pengaturan di mana syarikat atau agensi kerajaan menjamin pampasan untuk beberapa kerugian, kecederaan, penyakit atau kematian sebagai pertukaran untuk pembayaran premium.

 2. Apa sahaja yang memberi perlindungan daripada kemungkinan berlaku keadaan darurat.

Hukuman Insurans
 1. Mematuhi standard tingkah laku peribadi yang tinggi adalah perlindungan terbaik terhadap masalah peribadi.

Sinonim Insurans

peruntukan, pencegahan, keamanan, ganti rugi, pertahanan, perlindungan, jaminan, kekebalan, langkah keselamatan, langkah pencegahan, perlindungan kewangan, ganti rugi, perlindungan, tempat tinggal, perlindungan

Insurans Hayat Universal yang berubah-ubah ,

Insurans Hayat Universal yang berubah-ubah: Apakah Makna Insurans Hayat Universal yang Berubah?

 • Insurans Hayat Universal yang berubah-ubah merujuk kepada insurans hayat yang menghasilkan nilai semasa dengan insentif cukai dan merangkumi fungsi insurans hayat sejagat dan berubah-ubah. Nilai polisi bergantung pada prestasi pelaburan utama yang dipilih. Seperti Universal Life, pilihan premium dan liputan fleksibel hingga tahap tertentu. Pemegang polisi menghadapi risiko pelaburan, termasuk kerugian modal.

Makna Literal Insurans Hayat Universal yang berubah-ubah

Kehidupan:

Sinonim Hidup

seumur hidup, individu, kerjaya seseorang, waktu di bumi, warna, semangat, semangat, makhluk, hari, pergi, semangat, semangat, jangka waktu yang diperuntukkan, jangka hayat, panache, kegembiraan, fana, semangat tinggi, semangat, tahun keenam dan sepuluh, melantun