Nombor routing Vystar ialah 263079276 . Nombor routing Vystar adalah sama untuk setiap keadaan di mana ia beroperasi.

Apakah Nombor Laluan?

Apabila institusi kewangan menerima cek atau permintaan untuk memproses pemindahan, institusi perlu dapat mengenal pasti akaun cek yang akan berasal dari dana atau, jika Anda mengatur deposit langsung Anda, ke mana mereka akan pergi . Nombor laluan adalah cara penting untuk membantu mencari bank dan wilayah yang dimaksudkan untuk bank lain atau pusat penjelasan automatik yang mengendalikan pemindahan elektronik .

Walaupun jejak VyStar yang agak kecil bermaksud ia hanya memerlukan satu nombor untuk merangkumi semua anggotanya, bank yang lebih besar dengan skop nasional dapat memiliki puluhan nombor perutean untuk wilayah atau negara tertentu. Sebagai contoh, Chase mempunyai 24 nombor routing yang digunakan untuk mencari bank Chase mana yang diperlukan.

Apa maksud Nombor Laluan Bank?

Sembilan digit yang digunakan untuk membuat nombor penghala mempunyai beberapa makna dan makna tertentu. Kod sembilan digit sebenarnya dibahagikan kepada tiga segmen yang berbeza:

 • Segmen Pertama, empat digit pertama kod : Ini menunjukkan daerah Bank Rizab Persekutuan di mana bank itu berada.
 • Segmen Kedua, empat digit berikutnya: Ia digunakan untuk menunjukkan bank itu sendiri.
 • Segmen Ketiga, digit terakhir kod: Ia digunakan untuk mengesahkan kesahihan cek.

Banyak bank yang memudahkan pemindahan wang antarabangsa mempunyai kod SWIFT yang berasingan untuk membantu mereka berkomunikasi dengan bank asing. VyStar, bagaimanapun, tidak mempunyai kod SWIFT dan tidak mengendalikan pemindahan kawat antarabangsa yang keluar.

Petua Untuk Mencari Nombor Laluan VyStar

Terdapat beberapa cara untuk mencari nombor perutean Vystar Credit Union . Oleh kerana Vystar Credit Union hanya mempunyai satu nombor perutean untuk lokasinya , anda hanya boleh merujuk nombor di atas atau ikuti langkah alternatif di bawah.

Sekiranya anda mempunyai akaun pemeriksaan Vystar Credit Union, anda juga dapat mencari nombor perutean anda dalam cek - nombor perutean cek adalah sembilan nombor pertama di sudut kiri bawah. Anda mungkin tidak mempunyai cek, jadi anda juga boleh menghubungi Vystar Credit Union kapan saja di 800-445-6289 untuk mencari nombor perutean untuk akaun anda. Sekiranya anda benar-benar bingung mengenai nombor mana yang harus digunakan, anda harus mempertimbangkan untuk menghubungi Vystar Credit Union kerana menggunakan nombor yang betul boleh bermakna perbezaan antara wang anda masuk ke akaun yang betul atau salah.

Catatan: JANGAN gunakan nombor ahli anda semasa membuat deposit langsung atau perkhidmatan elektronik. Nombor akaun anda berbeza dengan nombor ahli anda.

Sekiranya anda memerlukan bantuan pada bila-bila masa, jangan ragu untuk menghubungi kami di (904) 777-6000 atau 1 (800) 445-6289 atau mampir ke mana-mana cawangan VyStar. Perkhidmatan elektronik adalah alat yang berharga dalam menguruskan wang anda dan memberi anda kemudahan dan ketenangan fikiran. Kami ingin memastikan anda dapat menggunakannya semaksimum mungkin.

Cara untuk mencari nombor penghalaan 263079276 secara dalam talian

Berikut adalah beberapa cara yang tersedia untuk anda mencari nombor penghalaan ABA anda:

 • Portal perbankan dalam talian: Anda dapat memperoleh nombor perutean bank anda dengan melog masuk ke perbankan dalam talian .
 • Cek kertas atau penyata bank: Cek yang dikeluarkan oleh bank atau penyata bank. Lihat bahagian kiri bawah cek anda.
 • Perkhidmatan pelanggan bank: Anda dapat memperoleh nombor perutean anda dengan menghubungi kakitangan perkhidmatan pelanggan bank anda
 • Fedwire / American Banking Association: Anda boleh mencari nombor perutean anda di laman web rasmi Federal Reserve atau American Banking Association.

Agar bank anda dapat memproses pembayaran dengan cepat dan selamat, anda harus selalu memeriksa nombor perutean dengan bank atau penerima anda.

Bagaimana perbezaan kod SWIFT / BIC, IBAN, kod pengisaran, dan nombor perutean?

Sekiranya anda merancang untuk menghantar atau menerima wang melalui bank anda, anda mungkin akan menemui istilah yang tidak dikenali seperti nombor perutean (ABA), kod SWIFT / BIC, IBAN , dan kod penguraian. Apa sebenarnya akronim ini, dan untuk apa digunakan? Sepertinya, semuanya nampaknya melakukan perkara yang sama iaitu membantu bank mengenal pasti ke mana wang anda perlu pergi semasa dipindahkan, tetapi masing-masing diperlukan dalam situasi tertentu kerana negara dan bank yang berlainan mempunyai proses dan keperluan yang berbeza.

 • Kod SWIFT / BIC adalah 8 atau 11 digit kod yang secara unik mengenal pasti bank-bank dan institusi kewangan di seluruh dunia. Tidak seperti penghalaan nombor, kod ini digunakan untuk pembayaran antarabangsa.
 • IBAN adalah nombor akaun bank antarabangsa yang mengenal pasti negara, institusi kewangan, dan akaun bank individu. Mereka dikeluarkan terutamanya oleh bank-bank di zon euro, tetapi negara-negara lain juga mulai menggunakannya.
 • Kod Urut adalah nombor 6 digit yang digunakan untuk pemindahan domestik di United Kingdom yang mengenal pasti bank dan cawangan di mana akaun bank disimpan.
 • Nombor laluan adalah kod 9 digit yang digunakan di AS untuk mengenal pasti bank ketika memproses pembayaran ACH domestik atau pindahan wang. Ini tidak diperlukan semasa membuat pembayaran di luar Amerika Syarikat .
 • Nombor transit adalah kod 9 digit yang digunakan di Kanada untuk pemindahan dana elektronik. Mereka mengenal pasti bank dan cawangan Kanada tertentu di mana pembayaran akan dihantar.

Catatan: Laman web ini menyediakan kaedah cepat dan mudah untuk mencari & mencari nombor perutean untuk bank dan institusi kewangan lain di Amerika Syarikat. Sekiranya anda tidak pasti nombor perutean yang hendak digunakan, hubungi terus bank anda. Anda boleh menghubungi bank anda menggunakan nombor telefon yang tertera di kad debit / kredit anda atau menghantar mesej melalui sistem perbankan dalam talian anda. Menggunakan nombor perutean yang salah boleh menyebabkan kelewatan dalam memproses pemindahan.

Mengenai VyStar Credit Union

VyStar Credit Union memulakannya pada tahun 1952 sebagai Jax Navy Federal untuk melayani tentera, penjawat awam, dan keluarga yang ditempatkan di Naval Air Station Jacksonville. Nama itu telah diubah menjadi VyStar dan keahliannya kini dibuka untuk penduduk Florida dan Southeastern Georgia.

VyStar Credit Union adalah alternatif yang baik untuk bank tradisional bagi mereka yang memenuhi syarat. Sebagai ahli, anda akan mendapat akses ke perkhidmatan kewangan kos rendah dan kadar faedah yang lebih tinggi, yang dikenali sebagai dividen.

Pemindahan Wang Antarabangsa

Seseorang kini dapat melakukan transfer dana antarabangsa dengan mudah, tetapi untuk melakukan transfer yang selamat, adalah mustahak untuk mengetahui nombor routing bank di mana dana tersebut perlu dipindahkan dan kod SWIFT.

Kod ini sangat berguna untuk membuat pemindahan kawat antarabangsa. Pemindahan wang secara tunai adalah kaedah terpantas untuk menerima dana di akaun VyStar anda .

Untuk menghantar wang ke dalam akaun, pengirim memulakan pembayaran melalui institusi kewangannya dengan memasukkan butiran bank penting seperti:

 • Nama bank
 • Nama Waris
 • Nombor akaun
 • Nombor Laluan
 • Kod SWIFT Bank Pengantara

Memproses Pemindahan Kawat Antarabangsa ke VyStar Credit Union

Wire transfer cara terpantas untuk menerima wang dari negara asing. Bank menggunakan sistem SWIFT untuk melakukan transaksi dan pemindahan wang ke seluruh bank antarabangsa. Bank-bank Utama di AS dan negara-negara lain menggunakan perkhidmatan ini tetapi ketika datang ke bank-bank yang lebih kecil dan Credit Union, mereka tidak mempunyai kod SWIFT dan dengan itu menggunakan bank-bank koresponden atau bank perantara untuk melakukan transfer bank.

Maklumat Waris

Nama Penuh Penerima Nama seperti yang tertera di butiran akaun anda
Nombor Akaun Penerima Nombor akaun VyStar Bank
Maklumat Alamat Alamat Lengkap termasuk bandar, negeri, dan negara

Bank Penerima

Nama bank Nama seperti yang tertera di butiran akaun anda
Nombor Laluan Nombor akaun VyStar Bank
Alamat Alamat Lengkap termasuk bandar, negeri, dan negara
Telefon 800-445-6289

Maklumat Bank Pengantara

Nama bank Bank Koresponden atau Perantara
Kod pantas SWIFT Code of Corresponding or Intermediary Bank
Alamat Alamat Bank Koresponden

Arahan untuk Pemindahan Kawat Antarabangsa

Oleh kerana VyStar Credit Union tidak mempunyai kod SWIFT dan oleh itu ia tidak dapat menerima pemindahan secara langsung.

Dalam kes sedemikian, bank pengirim membuat transaksi menggunakan bank yang sesuai di AS yang seterusnya memindahkan dana ke VyStar Credit Union menggunakan nombor perutean .

Berikut adalah maklumat penting untuk memasukkan Wire Transfer antarabangsa di VyStar Union Bank.

Memproses Pemindahan Kawat Domestik ke VyStar Credit Union

Seseorang boleh memproses pemindahan kawat domestik sama ada melalui sistem Fedwire atau Sistem Pembayaran Antara Bank Clearing Housing (CHIPS).

Semasa mempertimbangkan transfer wayar dan ACH, transfer wire lebih pantas (transfer real-time) berbanding dengan transfer ACH yang biasanya memerlukan 2-4 hari untuk memindahkan wang.

Arahan untuk Membuat Pemindahan Kawat Domestik

Melakukan pertukaran wang domestik di VyStar Credit Union sangat mudah dan boleh dilakukan dengan memasukkan butiran yang disebutkan dalam jadual di bawah.

Bayaran Transfer Wire untuk VyStar Credit Union

Pemindahan wayar domestik dan antarabangsa menarik bayaran pemprosesan. Bayaran kawat keluar adalah $ 15. Untuk maklumat lebih lanjut, sila hubungi perkhidmatan pelanggan di 904-777-6000.

Nama bank Kesatuan Kredit Vytar
Nombor Laluan 263079276
Nama Pemegang Akaun Nama awak
Nombor akaun Nombor akaun bank
Alamat bank Alamat Lengkap VyStar Credit Union

Peti Surat 45085 , Jacksonville

FL 32232-5085 |

Menghantar Wire Transfer Dari VyStar Credit Union

Untuk memproses pemindahan dana ke mana-mana akaun bank antarabangsa atau domestik, seseorang perlu mengisi Borang Permintaan Pemindahan Kawat yang terdapat di mana-mana cawangan VyStar Credit Union.

Masukkan semua bidang yang diperlukan dan wajib dalam Arahan Pemindahan Kawat.

 • Lengkapkan perincian dan tandatangan.
 • Hantarkan borang di cawangan dan simpan pendedahan pemindahan wang untuk rekod anda.
 • Permintaan pindahan wang diterima dan disahkan oleh waktu pemutusan kesatuan kredit.
 • Setiap pindahan kawat mempunyai beberapa bayaran yang sepadan.

Butiran Bayaran Pemindahan Kawat Untuk VyStar Credit Union

Berikut adalah caj yang dikenakan untuk melakukan Transaksi Kesatuan Kredit VyStar

Antarabangsa Masuk $ 0 untuk setiap transaksi + yuran bank perantara
Keluar $ 0 untuk setiap transaksi + pindahan bank perantara
Dalam Negeri Masuk $ 0 untuk setiap transaksi
Keluar $ 15 untuk setiap transaksi

Cara menyediakan Deposit Mudah Alih

Makluman E-mel:

 • Log masuk ke Perbankan Internet.

 • Klik "Tetapan / Perkhidmatan" di kanan atas skrin.

 • Klik pada "Uruskan Makluman."

 • Di bawah tab "Tetapan Saya", klik "Tambah E-mel Baru" untuk menambahkan alamat e-mel.

 • Setelah alamat e-mel anda disahkan, klik pada tab "Makluman Saya".

 • Pilih "Tambah Makluman Akaun Baru" dan pilih akaun.

 • Dari menu lungsur "Maklum saya kapan", pilih "Deposit cek mudah alih telah diposkan."

 • Pilih alamat e-mel dari pilihan "Dikirimkan Ke" dan klik "Simpan."

Makluman Teks :

 • Log masuk ke Perbankan Internet.

 • Klik " Tetapan / Perkhidmatan" di kanan atas skrin.

 • Klik pada "Uruskan Makluman."

 • Di bawah tab "Tetapan Saya", klik "Tambahkan Peranti Mudah Alih Baru."

 • Tandakan kotak "Makluman" dan klik "Teruskan."

 • Setelah nombor telefon anda disiapkan, klik pada tab "Makluman Saya".

 • Pilih "Tambah Makluman Akaun Baru" dan pilih akaun.

 • Dari menu lungsur "Maklum saya kapan", pilih "Deposit cek mudah alih telah diposkan."

 • Pilih nombor telefon dari pilihan "Dihantar Ke" dan klik "Simpan."

Makluman Tolak:

 • Log masuk ke Mobile Banking menggunakan aplikasi VyStar Mobile Banking .

 • Klik ikon "Lagi" dan pilih "Makluman."

 • Klik pada "Makluman Akaun."

 • Pilih akaun dari senarai yang disediakan.

 • Pilih amaran Deposit Cek Mudah Alih dari senarai.

Petua pantas:

Walaupun kami tidak perlu menerima cek fizikal anda, kami mengesyorkan menyimpannya di tempat yang selamat selama 30 hari setelah melakukan deposit melalui Deposit Cek Bergerak.

Sebilangan pemeriksaan mungkin memerlukan semakan tambahan sebelum diproses. Amaran teks / e-mel / push Banking Mobile boleh disediakan untuk memberitahu anda apabila deposit telah diposkan.

Beberapa sebab biasa pemeriksaan diadakan untuk semakan termasuk:

 • Medan atau watak pada gambar cek yang sukar dibaca
 • Tandatangan hilang atau tidak terbaca
 • Gambar cek pendua
 • Garis MICR (rangkaian nombor dan simbol yang muncul di bahagian bawah cek anda) tidak cukup kelihatan jika tanda tangan melambung ke garis MICR, latar belakang cek terlalu gelap atau lipatan menyebabkan bayangan .

Waktu operasi Vystar:

Waktu operasi Pusat Perhubungan VyStar adalah 7 hari seminggu dari jam 7:00 pagi hingga 7:00 malam, tidak termasuk cuti. Anda boleh menghubungi Pusat Perhubungan kami di 904-777-6000 atau 800-445-6289.

Waktu operasi cawangan kami biasanya dari hari Isnin hingga Khamis, 9:00 pagi hingga 5:00 petang; Jumaat, 9:00 pagi hingga 6:00 petang; dan Sabtu, 9:00 pagi hingga 1:00 petang *

Apa yang perlu saya lakukan dengan kad kredit / debit vystar semasa melakukan perjalanan?

Kerana penipuan antarabangsa yang ditangani oleh semua institusi kewangan, kami memantau transaksi di luar negara dan juga di banyak destinasi pelancongan di sini. Sekiranya anda merancang perjalanan, hubungi VyStar di (904) 777-6000 atau 1 (800) 445-6289, pilihan 9. Dengan memberikan tarikh dan destinasi perjalanan anda, anda dapat membantu kami menjangkakan perubahan aktiviti di kad anda, pantau urus niaga anda, dan perhatikan keperluan anda semasa anda pergi. Baca lebih lanjut mengenai ciri Perlindungan Kad Kredit & Debit VyStar lain yang memastikan kad anda selamat.

Bagaimana saya memohon pinjaman vystar?

VyStar menawarkan pelbagai pinjaman perniagaan dengan syarat pembayaran yang fleksibel dan kadar faedah yang kompetitif. Untuk memohon pinjaman perniagaan VyStar atau merancang program perkhidmatan kewangan peribadi yang sesuai untuk anda, sila hubungi Perkhidmatan Perniagaan dan bercakap dengan Wakil Perniagaan VyStar di (904) 777-6000 atau 1 (800) 445-6289, pilihan 6. Anda juga boleh singgah di mana-mana lokasi cawangan VyStar.

Berapa lama masa yang diperlukan untuk membuat cek / deposit?

Apabila cek dibersihkan, ini bermaksud wang tersebut telah dipindahkan dari akaun di mana ia berasal dari akaun anda sendiri. Jumlah masa yang diperlukan untuk membersihkan cek sangat bergantung pada berapa lama bank perlu berkomunikasi, mengesahkan bahawa akaun asal mempunyai dana yang diperlukan, dan memproses pemindahan ke akaun anda sendiri di mana anda telah menyimpan cek tersebut.

Penting untuk diperhatikan bahawa bank yang berbeza mungkin menggunakan istilah "jelas" dengan agak berbeza. Secara amnya, jika pegawai bank memberitahu anda bahawa cek telah dihapus, itu bermaksud dana tersedia untuk anda tarik, walaupun secara teknikal mereka belum didebitkan dari akaun asal. Untuk tujuan siaran ini, kami akan menentukan cek sebagai "dibersihkan" apabila dana tersedia untuk anda mengeluarkan wang tunai atau menggunakan kad debit.

Dalam kebanyakan kes, cek akan dikosongkan dalam dua hari bekerja atau kurang. Banyak bank akan membolehkan anda mengakses hingga $ 200 dengan serta-merta ketika anda memasukkan cek, selagi akaun anda dalam keadaan baik. Setelah cek dibersihkan, jumlah penuh akan tersedia untuk pengeluaran. Lihat di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai polisi bank yang tepat.

Akses Laman Web Mudah Alih VyStar

Laman Mudah Alih kami boleh diakses dengan telefon bimbit atau tablet dengan akses Internet.

 • Untuk mengakses laman web mudah alih kami melalui penyemak imbas peranti anda, kunjungi www.vystarcu.org dan klik butang Login merah di kanan atas. Anda juga boleh menaip https://mobile.vystarcu.org ke dalam penyemak imbas anda. Ini membawa anda ke Akses Perbankan di mana anda dapat:
 • Log masuk ke Internet Banking dan Bill Pay dengan menaip nama pengguna dan kata laluan Perbankan Internet anda.
 • Lihat akaun anda, buat pindahan, dan bayar bil. Untuk menggunakan perkhidmatan Bill Pay, anda mesti mendaftar terlebih dahulu melalui Internet Banking dan klik pada “Pay Bills ” dari komputer (PC).
 • Hubungi Kami
 • Cari cawangan atau ATM VyStar terdekat anda
 • Periksa kadar semasa kami
 • Lawati laman web Perbankan Internet kami
 • Muat turun Aplikasi VyStar untuk Telefon Pintar atau Tablet
 • Log masuk ke aplikasi dengan nama pengguna dan kata laluan Perbankan Internet anda dan pilih untuk menerima kod akses sekali anda sama ada melalui teks atau untuk mengesahkan melalui panggilan suara.
 • Dengan Aplikasi VyStar anda, anda dapat melihat dan memantau akaun anda, memeriksa baki akaun, cek deposit, membayar bil, memindahkan wang , mencari cawangan atau ATM, menghubungi kami, dan banyak lagi.
 • Untuk mengakses laman web mudah alih kami atau memuat turun aplikasi kami, peranti anda mesti mempunyai rancangan tanpa wayar dengan akses Internet. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai peranti dan keupayaannya, berbincanglah dengan pembekal / penyedia perkhidmatan telefon anda.

Pendaftaran Pengguna Baru Internet & Mobile Banking

Menggunakan Laman Web VyStar

 • Pergi ke www.vystarcu.org di komputer atau peranti mudah alih anda. Klik pada Memerlukan ID Masuk? Daftar di bahagian "Login Perbankan Internet".
 • Kaji dan terima Terma dan Syarat. Ini adalah langkah penting yang tidak dapat dilewati.
 • Sahkan akaun anda dengan menggunakan kad ATM / Debit atau nombor Akaun Simpanan anda.
 • Masukkan Maklumat Peribadi anda, seperti Nombor Anggota dan Nombor Jaminan Sosial atau Nombor Pengenalan Majikan (EIN) untuk perniagaan.
 • Cipta nama pengguna. Nama pengguna anda mesti mengandungi antara 6 dan 32 aksara dan boleh terdiri daripada huruf dan / atau angka.
 • Buat Kata Laluan. Masukkan kata laluan dan kemudian sahkan dengan menaipnya sekali lagi. Kata laluan anda mesti mengandungi antara 8 dan 32 aksara dan mempunyai sekurang-kurangnya satu daripada yang berikut: huruf besar, huruf kecil, angka, dan watak khas seperti -, # @:? ! () / $ \.
 • Masukkan Alamat E-mel anda dan tambahkan Nombor Telefon anda.
 • Masukkan maklumat Pengesahan anda, seperti soalan keselamatan. Lapisan perlindungan tambahan ini membantu mengesahkan identiti anda apabila komputer atau peranti mudah alih tidak dikenali. Ini juga digunakan untuk mengatur ulang kata laluan anda ketika terkunci (fitur "Lupa kata laluan anda?"). Sistem akan meminta anda melalui ini.
 • Siapkan Nombor Telefon anda untuk pengesahan dan kemudian masukkan Kod Pengesahan yang disediakan melalui kaedah penghantaran yang dipilih. Anda akan diminta untuk menyediakan pilihan untuk menerima kod akses sekali sahaja yang selamat. Ikuti langkah-langkah untuk memilih bagaimana anda mahu menerima kod akses anda: melalui pesanan teks atau panggilan suara automatik. Apabila anda log masuk dari komputer atau peranti mudah alih yang belum pernah digunakan sebelumnya untuk VyStar Internet atau Mobile Banking, kod akan dihasilkan dan dihantar secara rawak kepada anda.
 • Sahkan Tetapan dan Pendedahan e-Penyata anda. Pilih untuk menerima penyata bulanan secara elektronik dan bukannya melalui surat.
 • Sahkan pendaftaran perbankan Internet atau mudah alih anda . Pendaftaran selesai. Anda kini boleh mengakses akaun VyStar anda.

Menggunakan Aplikasi Mudah Alih VyStar

 • Selepas aplikasi VyStar Mobile Banking dipasang pada peranti mudah alih anda. Klik logo VyStar untuk melancarkan aplikasi.
 • Klik pada Memerlukan ID Masuk? dalam aplikasi VyStar Mobile.
 • Pilih pilihan pendaftaran: Akaun Simpanan VyStar atau ATM / Kad Debit VyStar. Seterusnya, kaji dan terima Terma dan Syarat .
 • Masukkan Maklumat Peribadi anda seperti Nombor Ahli dan Nombor Jaminan Sosial atau Nombor Pengenalan Majikan (EIN) untuk perniagaan.
 • Sahkan akaun anda dengan menggunakan kad ATM / Debit atau nombor Akaun Simpanan anda.
 • Cipta nama pengguna. Nama pengguna anda mesti mengandungi antara 6 dan 32 aksara dan boleh terdiri daripada huruf dan / atau angka.
 • Buat Kata Laluan. Masukkan kata laluan dan kemudian sahkan dengan menaipnya sekali lagi. Kata laluan anda mesti mengandungi antara 8 dan 32 aksara dan mempunyai sekurang-kurangnya satu daripada yang berikut: huruf besar, huruf kecil, angka, dan watak khas seperti - '., # @:?! () / $ .
 • Sahkan Alamat E - mel anda dan tambahkan Nombor Telefon anda.
 • Masukkan maklumat Pengesahan anda, seperti soalan keselamatan. Lapisan perlindungan tambahan ini membantu mengesahkan identiti anda apabila komputer atau peranti mudah alih tidak dikenali. Ini juga digunakan untuk mengatur ulang kata laluan anda ketika terkunci (fitur "Lupa kata laluan anda?"). Sistem akan meminta anda melalui ini.
 • Siapkan Nombor Telefon anda untuk pengesahan dan kemudian masukkan Kod Pengesahan yang disediakan melalui kaedah penghantaran yang dipilih. Anda akan diminta untuk menyediakan pilihan untuk menerima kod akses sekali sahaja yang selamat. Ikuti langkah-langkah untuk memilih bagaimana anda mahu menerima kod akses anda: melalui pesanan teks atau panggilan suara automatik. Apabila anda log masuk dari komputer atau peranti mudah alih yang belum pernah digunakan sebelumnya untuk VyStar Internet atau Mobile Banking, kod akan dihasilkan secara rawak dan dihantar kepada anda.
 • Sahkan Tetapan dan Pendedahan e-Penyata anda. Pilih untuk menerima penyata bulanan secara elektronik dan bukannya melalui surat .
 • Sahkan pendaftaran Perbankan Mudah Alih anda. Pendaftaran selesai. Anda kini boleh mengakses akaun VyStar anda.

Soalan Lazim :pencil2:

1- Bagaimana saya mencari nama pengguna VyStar saya?

Pastikan telefon yang disenaraikan dalam akaun anda siap untuk memulihkan nama pengguna anda. Sekiranya anda memerlukan bantuan tambahan, sila hubungi Perkhidmatan Ahli di talian 904-777-6000 atau 1-800-455-6289. Mulakan dengan memberikan nombor pengenalan cukai SSN atau EIN anda di bawah.

2- Bagaimana cara memindahkan wang dari VyStar ke bank lain?

Log masuk ke Perbankan Internet. Pergi ke tab Pindahkan Wang. Pilih Pemindahan Luaran. Masukkan maklumat berikut: Jumlah, akaun "Dari" dan "Ke", Kirim Aktif dan tambahkan Memo.

3- Bagaimana saya mempertikaikan caj di VyStar?

Untuk mempertikaikan transaksi yang tidak dibenarkan pada kad Debit VyStar Visa anda, hubungi kami di (904) 777-6000 atau 800-445-6289.

4- Adakah semua nombor penghalaan VyStar sama?

Nombor laluan yang anda perlukan bergantung pada transaksi. Anda mungkin memerlukan satu nombor untuk menerima pindahan ACH, dan yang lain untuk membuat pembayaran bil automatik.

5- Adakah VyStar melakukan Zelle?

Kami bekerjasama dengan Zelle supaya anda dapat menghantar wang dengan mudah kepada sesiapa sahaja yang anda kenal dan percayai1. Ini adalah kaedah baru bagi ahli VyStar untuk menghantar dan menerima wang, membagi bil atau membayar rakan sebilik anda untuk bahagian sewa anda. Mesti mempunyai akaun bank di AS untuk menggunakan Zelle.

6- Adakah VyStar menerima pindahan kawat?

VyStar menyediakan perkhidmatan perbankan internet dan mudah alih kepada anggotanya yang membolehkan mereka membuat pemindahan kawat dari keselesaan kediaman atau pejabat mereka. … Pindahan kawat domestik keluar dalam mata wang AS boleh diminta melalui Pusat Panggilan VyStar di 904-777-6000 atau 1-800-445-6289 dengan mengunjungi mana-mana cawangan VyStar.

7- Adakah VyStar mengenakan yuran ATM?

Sekiranya anda menggunakan kad debit atau ATM di ATM di halaman Lokasi kami, anda tidak akan dikenakan bayaran. Cukup setuju untuk "menerima" bayaran semasa transaksi anda.

8- Berapa banyak yang dapat anda gunakan dari ATM VyStar dalam satu masa?

Anda boleh mengeluarkan wang sehingga $ 500 sehari di ATM .

9- Pukul berapa deposit langsung VyStar mencecah?

Semua deposit yang diterima dan disemak selewat-lewatnya pada jam 5:00 petang Waktu Timur akan dipos pada hari bekerja yang sama. Deposit yang diterima selepas jam 5:00 petang Waktu Timur akan disemak dan dipos pada hari bekerja berikutnya.

10- Berapa banyak pemindahan yang dibenarkan oleh VyStar?

Anda boleh melakukan hingga enam pemindahan dan / atau pengeluaran setiap kitaran penyata ketika menggunakan Internet & Mobile Banking *, Magic * Touch, Pusat Perhubungan, terminal tempat penjualan, cek yang dibersihkan dari akaun pemeriksaan pasaran wang, overdraf, pemindahan automatik , dan debit pra-kebenaran.

KESIMPULAN

Nombor routing untuk Vystar Credit Union adalah 263079276. Nombor routing Vystar adalah sama untuk setiap keadaan di mana ia beroperasi.

artikel berkaitan

Nombor Laluan Bank AS Nombor Laluan Bank of Hawaii Nombor laluan Citibank

1 Suka

kejar cepat iban

Bergantung pada negara, kami mungkin meminta anda memberikan IBAN ketika menghantar pemindahan antarabangsa. Sekiranya seseorang di luar AS memindahkan wang kepada anda dan meminta IBAN kami, anda mesti memberikan kod SWIFT kami, CHASUS33, dan nombor akaun anda. Kami tidak menggunakan IBAN untuk menerima pembayaran antarabangsa yang masuk.

bolehkah anda mendapatkan nombor penghalaan anda dalam talian

Cari laluan dan nombor akaun anda dengan log masuk ke chase.com dan pilih empat digit terakhir dari nombor akaun yang muncul di atas maklumat akaun anda. Anda kemudian dapat memilih "Lihat Nombor Akaun Lengkap" di sebelah nama akaun anda dan kotak akan terbuka untuk memaparkan nombor dan penghalaan akaun anda.

mengejar nombor transit bank

Nombor transit bank Chase adalah 021000021

cara menyalurkan wang dari vystar

Untuk memulakan pemindahan luaran:

:point_right: Log masuk ke Perbankan Internet.

:point_right: Pergi ke tab Pindahkan Wang.

:point_right: Pilih Pemindahan luaran.

:point_right: Masukkan maklumat berikut: Jumlah, Akaun "Dari" dan "Ke", Kirim dan tambahkan memo. Kemudian klik "Teruskan".

apa yang saya perlukan untuk membuka akaun vystar

Sekiranya anda ahli VyStar:

Log masuk ke Perbankan Internet.

:white_check_mark: Setelah log masuk, klik pada pautan "Tetapan / Perkhidmatan" di sudut kanan atas skrin.

:white_check_mark: Klik "Buka akaun baru" dari menu pilihan.

:white_check_mark: Ikuti arahan pada skrin untuk membuka akaun pemeriksaan baru anda.

pertukaran alamat vystar

Untuk membuat perubahan pada perincian anda, masuk ke Internet Banking dari komputer anda, pergi ke "Tetapan / Layanan" dan pilih "Ubah alamat / nomor telepon" atau "Ubah alamat e-mel". Untuk mengemas kini soalan keselamatan anda, pilih "Kelola jawaban untuk pertanyaan keselamatan" di menu "Tetapan / Perkhidmatan".

nombor penghalaan vystar jacksonville

263079276

Nombor penghalaan VyStar selalu 263079276. Nombor perutean dan nombor akaun VyStar anda boleh didapati di baris MICR di bahagian bawah pemeriksaan VyStar anda.

vystar buka akaun baru

Ikuti langkah-langkah ini dan buka akaun di vystar:

 1. Pergi ke www.vystarcu.org di komputer atau peranti mudah alih anda. Klik pada Memerlukan nama pengguna? Daftar di bahagian "Sambungan Perbankan Internet".

 2. Baca dan terima terma dan syarat. Ini adalah langkah penting yang tidak dapat dilewati.

 3. Sahkan akaun anda menggunakan kad ATM / debit atau nombor akaun simpanan anda.

 4. Masukkan maklumat peribadi anda, seperti nombor keahlian dan nombor Jaminan Sosial atau Nombor Pengenalan Majikan (EIN) untuk perniagaan.

 5. Cipta nama pengguna. Nama pengguna anda mestilah panjang antara 6 dan 32 aksara dan boleh terdiri daripada huruf dan / atau angka.

 6. Buat kata laluan. Masukkan kata laluan dan kemudian sahkan dengan memasukkannya semula. Kata laluan anda mestilah panjang 8 hingga 32 aksara dan mengandungi sekurang-kurangnya satu daripada watak berikut: huruf besar, huruf kecil, angka, dan watak khas seperti - '. , # @ :? ! () / $.

 7. Masukkan alamat e-mel anda dan tambahkan nombor telefon anda.

 8. Masukkan maklumat pengesahan anda, seperti soalan keselamatan. Lapisan perlindungan tambahan ini membantu mengesahkan identiti anda apabila komputer atau peranti mudah alih tidak dikenali. Ia juga digunakan untuk menetapkan semula kata laluan anda sekiranya terkunci (Fungsi “Terlupa kata laluan?”) Sistem akan meminta anda untuk melakukannya.

 9. Siapkan nombor telefon anda untuk pengesahan, kemudian masukkan kod pengesahan yang disediakan melalui kaedah penghantaran yang dipilih. Anda akan diminta untuk mengkonfigurasi pilihan untuk menerima kod akses yang unik dan selamat. Ikuti langkah-langkah untuk memilih bagaimana anda mahu menerima kod akses anda: melalui SMS atau panggilan suara automatik. Apabila anda log masuk dari komputer atau peranti mudah alih yang belum digunakan untuk VyStar Internet atau Mobile Banking, kod akan dihasilkan dan dihantar secara rawak kepada anda.

 10. Sahkan tetapan dan pendedahan eStatement anda. Pilih untuk menerima penyata bulanan secara elektronik dan bukannya melalui pos.

 11. Sahkan pendaftaran anda untuk Internet atau Mobile Banking. Pendaftaran ditutup. Anda kini boleh mengakses akaun VyStar anda.

cara memindahkan wang dari satu akaun vystar ke akaun yang lain

Untuk memulakan pemindahan luaran:

:point_right: Log masuk ke Perbankan Internet.

:point_right: Pergi ke tab Pindahkan Wang.

:point_right: Pilih Pemajuan Luaran.

:point_right: Masukkan maklumat berikut: Tambah jumlah, "pengirim" dan "tujuan" akaun, hantar dan tambahkan nota. Kemudian klik Teruskan.

mengejar kod pantas

Kod SWIFT: CHASUS33XXX

nombor penghalaan bank bank hawaii

121301028

bolehkah anda menyimpan wang tunai di atm vystar

Anda boleh membuat deposit tunai dan cek, memindahkan wang untuk berkongsi atau meminjamkan akaun yang dikaitkan dengan kad VyStar anda, meminta pendahuluan tunai dengan kad kredit atau kredit, memeriksa baki akaun anda, menukar kod PIN debit / ATM VyStar anda. peta dan pilih bahasa pilihan anda (Inggeris atau Sepanyol).

nombor laluan vystar jacksonville fl

263079276

perbankan mudah alih vystar

Untuk mengakses laman web mudah alih kami melalui penyemak imbas peranti anda, kunjungi www.vystarcu.org dan klik butang Log masuk berwarna merah di kanan atas. Anda juga boleh menaip https://mobile.vystarcu.org di penyemak imbas anda. Ini membawa anda ke Akses Perbankan di mana anda boleh:

:white_check_mark: Log masuk ke Internet Banking dan Bill Pay dengan memasukkan nama pengguna dan kata laluan Perbankan Internet anda.

:white_check_mark: Lihat akaun anda, buat pindahan dan bayar bil. Untuk menggunakan perkhidmatan Bill Pay, anda mesti mendaftar terlebih dahulu melalui Internet Banking dan klik pada “Pay Bills” dari komputer (PC).

:white_check_mark: Hubungi Kami

:white_check_mark: Cari cawangan atau ATM VyStar terdekat anda

:white_check_mark: Rujuk harga semasa kami

:white_check_mark: Lawati laman web perbankan internet penuh kami

bank transfer wang hawaii

 1. Muat turun aplikasi mudah alih Bank of Hawaii pada telefon pintar anda.

 2. Daftar. Tambahkan nombor telefon bimbit AS atau alamat e-mel anda ke akaun bank anda untuk mula mengirim dan menerima wang.

 3. Hantar dan terima wang.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

S: Bagaimana saya membayar kad kredit VyStar saya?

Sila hubungi 904-777-6001 atau 800-235-6289.

:o: Bayar-My-Bill melalui perbankan internet adalah pilihan pembayaran terpantas.

:o: Log masuk ke Perbankan Internet.

:o: Pada halaman Gambaran Keseluruhan, di bahagian Pinjaman, pilih nama akaun kad kredit anda.

:o: Kemudian pilih Lakukan pembayaran pada tab Pembayaran.

Q: Adakah VyStar mempunyai peti besi?

Peti keselamatan tersedia dalam pelbagai saiz untuk memenuhi keperluan anda, dari 2 "x 6" dengan harga hanya $ 20 per tahun hingga peti besi 10 "x 10" yang lebih besar. Hubungi 904-777-6000 atau 800-445-6289 untuk mengetahui cawangan VyStar mana yang mempunyai peti besi.

S: Bolehkah saya membuat overdraf VyStar?

VyStar juga menawarkan Courtesy Pay sebagai perkhidmatan overdraf standard. Ini bertindak sebagai pertahanan tambahan terhadap pengembalian dan / atau transaksi yang ditolak. Bayaran Kesopanan boleh merangkumi transaksi kad debit biasa, pembelian titik penjualan (POS) satu kali, dan pengeluaran ATM.

Q: Adakah VyStar menerima ACH?

Kami menerima fail data dari Federal Reserve dengan transaksi Automated Clearing House (ACH) setiap hari. Contohnya, ini adalah pembayaran bil automatik yang telah anda izinkan. Transaksi ACH untuk akaun anda direkodkan mengikut urutan penerimaannya. - Transaksi pembelian kad debit berasaskan PIN.

Q: Berapa Kos VyStar untuk Pemindahan Kawat?

Yuran Pemindahan Wayar Union Credit VyStar

Bayaran pindahan kawat adalah $ 15 .

Q: Adakah semua nombor penghalaan VyStar sama?

Adakah semua nombor penghalaan VyStar sama? Kod bank yang diperlukan bergantung pada transaksi. Anda mungkin memerlukan satu nombor untuk menerima pindahan ACH dan nombor lain untuk membuat pembayaran invois automatik.

Kesimpulannya

Bergantung pada negara, kami mungkin meminta anda memberikan IBAN ketika menghantar pemindahan antarabangsa. Sekiranya seseorang di luar AS memindahkan wang kepada anda dan meminta IBAN kami, anda mesti memberikan kod SWIFT kami, CHASUS33, dan nombor akaun anda. Kami tidak menggunakan IBAN untuk menerima pembayaran antarabangsa yang masuk.

Nombor transit bank Chase adalah 021000021

Nombor routing Vystar adalah 263079276. Ini adalah nombor akaun cek atau simpanan di mana anda mahukan wang disimpan.

Nombor penghalaan vystar

Apakah Nombor Laluan Vystar?

Keperluan untuk mencari nombor perutean anda adalah masalah biasa bagi sesiapa yang telah mendaftar untuk deposit langsung atau log masuk untuk membayar dalam talian dengan eCheck. Sekiranya anda ahli VyStar Credit Union di Florida tengah, anda memerlukan nombor laluan VyStar Credit Union anda. Anda bernasib baik, kerana semua akaun VyStar berkongsi nombor penghalaan tunggal.

Nombor laluan Vystar Credit Union adalah 263079276. Untuk setiap keadaan di mana Vystar beroperasi, nombor perutean adalah sama untuk setiap negeri.

Apabila institusi kewangan menerima cek atau permintaan untuk memproses pemindahan wang, ia mesti mengesahkan akaun dari mana dana tersebut berasal dan jalan transaksi. Nombor laluan institusi diperlukan untuk pengenalan diri.

Beberapa bank hanya mempunyai satu nombor perutean, seperti VyStar. Sebaliknya, syarikat nasional akan mempunyai puluhan atau ratusan nombor penghalaan.

Apakah Nombor Laluan?

Institusi kewangan perlu mengetahui dari mana dana itu berasal dan ke mana mereka akan pergi ketika mereka menerima cek atau permintaan pemindahan. Sangat penting untuk mengetahui nombor laluan bank supaya bank lain atau pusat penjelasan automatik yang mengendalikan pemindahan elektronik dapat mencari bank dengan mudah.

Kerana saiznya yang kecil, VyStar hanya memerlukan satu nombor perutean untuk merangkumi semua anggotanya, sementara bank yang lebih besar dengan jangkauan nasional dapat memiliki ratusan nombor perutean untuk wilayah atau negara yang berlainan. Contoh: Chase menggunakan 24 nombor perutean yang berbeza untuk menentukan bank Chase mana yang berhutang.

Bagaimana Mencari Nombor Laluan Anda?

Sekiranya anda mencari nombor perutean Vystar Credit Union, anda mempunyai beberapa pilihan. Hanya ada satu nombor perutean untuk Vystar Credit Union, jadi anda boleh menggunakan nombor itu atau mengikuti arahan di bawah.

Di samping itu, anda boleh mendapatkan nombor perutean pada cek jika anda mempunyai akaun pemeriksaan Vystar Credit Union - nombor perutean adalah sembilan nombor pertama di sudut kiri bawah. Apabila buku cek anda tidak dapat dihubungi, anda selalu boleh menghubungi Vystar Credit Union di 800-445-6289 untuk mendapatkan nombor perutean.

Vystar Credit Union mengesyorkan menelefon jika anda tidak pasti nombor mana yang harus digunakan, kerana ini boleh membezakan antara memasukkan wang anda ke akaun yang betul atau salah.

Terdapat garis MICR di bahagian bawah cek VyStar yang mempunyai nombor perutean VyStar 263079276 dan nombor akaun.

Nombor akaun dan nombor perutean boleh didapati dengan masuk ke akaun perbankan internet anda.

Nombor penghalaan VyStar Credit Union boleh didapati dengan melayari laman web kami atau dengan menghubungi bahagian perkhidmatan pelanggan VyStar.

Apakah Nombor Laluan Bank?

Dalam nombor penghalaan anda, setiap kombinasi nombor mempunyai makna yang berbeza. Dua set empat digit digunakan untuk mengenal pasti daerah Bank Rizab Persekutuan di mana bank itu berada. Angka terakhir ditentukan oleh algoritma dan mengesahkan kesahihan cek dengan mengesahkan kesahihannya

Kod SWIFT digunakan oleh banyak bank yang memudahkan pemindahan wang antarabangsa untuk berkomunikasi dengan bank lain. Tidak ada kod SWIFT untuk VyStar, dan syarikat itu tidak mengendalikan pemindahan kawat antarabangsa.

Masing-masing dari sembilan digit yang digunakan untuk membuat nombor perutean mempunyai makna dan makna khusus bagi penerima. Ia terbahagi kepada tiga bahagian:

 • Pada segmen pertama, empat digit pertama kod, lokasi bank ditunjukkan.
 • Empat digit seterusnya dari segmen kedua adalah: Ia digunakan untuk mengenal pasti bank.
 • Keaslian cek disahkan oleh digit terakhirnya, segmen ketiga.

Apakah Kesatuan Kredit Vystar?

Untuk melayani tentera, penjawat awam, dan keluarga dengan lebih baik yang ditempatkan di Naval Air Station Jacksonville, Jax Navy Federal ditubuhkan pada tahun 1952. Kini dikenali sebagai VyStar, ia dibuka untuk penduduk Florida dan Southeastern Georgia.

Bagi mereka yang memenuhi syarat, VyStar Credit Union adalah alternatif yang baik untuk bank tradisional… Keahlian menyediakan akses ke perkhidmatan kewangan kos rendah serta kadar faedah (dividen) yang lebih tinggi.

Terletak di Jacksonville, Florida, VyStar Credit Union menawarkan pinjaman kenderaan, perniagaan, dan gadai janji serta perkhidmatan lain seperti kad kredit , peti deposit keselamatan, dan akaun simpanan. Dapatkan Nombor Laluan VyStar dalam maklumat di bawah untuk memanfaatkan sepenuhnya perkhidmatan.

Sebagai Jax Navy Federal Credit Union, VyStar Credit Union ditubuhkan pada tahun 1952, dan kini melayani ahli dari 22 negara yang berlainan di Florida Tengah.

Kesatuan Kredit

Kegunaan Nombor Laluan

Nombor laluan digunakan oleh bank dan kesatuan kredit untuk pelbagai transaksi kewangan. Sekiranya anda ingin melakukan perkara berikut, anda mungkin memerlukannya:

 • Sediakan deposit langsung atau pembayaran bil automatik dari akaun VyStar anda
 • Gaji atau pencen anda harus dimasukkan ke dalam akaun anda.
 • Bayar dengan cek peribadi
 • Bayaran melalui pindahan wang kepada seseorang di Amerika Syarikat

Memilih Antara Nombor Laluan Vystar

Itu akan bergantung pada jenis transaksi jika anda memerlukan nombor routing sama sekali. Dalam beberapa kes, satu nombor mungkin diperlukan untuk menerima pemindahan ACH dan yang lain untuk mengautomasikan pembayaran bil.

Dalam beberapa kes, bank mungkin mempunyai beberapa nombor routing yang berbeza yang tidak pernah dikongsi dengan institusi kewangan lain (seperti kesatuan kredit). Ini memastikan pembayaran anda sampai ke destinasinya. Nombor penghalaan VyStar ABA tersedia untuk yang berikut:

 • Nombor laluan untuk transaksi ACH
 • Nombor laluan untuk pemindahan kawat

Perbezaan antara Nombor Laluan, Kod Swift & IBAN

Beberapa butiran diperlukan untuk menghantar atau menerima pindahan kawat di Amerika Syarikat atau di luar negara.

Nombor Laluan

Dalam kes pembayaran ACH domestik atau transfer kawat, nombor perutean digunakan untuk mengenal pasti bank yang akan menerima dana tersebut . Ia hanya tersedia di Amerika Syarikat, bagaimanapun, Untuk membayar rakan di Perancis, misalnya, anda tidak memerlukan kad kredit.

Kod Pantas

Seperti nombor penghalaan, kod SWIFT digunakan untuk mengenal pasti bank dan institusi kewangan lain juga. Sekali lagi, pembayaran antarabangsa berjalan lancar! Kod BIC juga kadangkala disebut sebagai kod BIC.

IBAN

Mengenal pasti akaun bank individu menggunakan IBAN (nombor akaun bank antarabangsa). Di Eropah, banyak bank mengeluarkannya, tetapi bank di seluruh dunia juga mulai melakukannya.

Pemindahan ACH

Nombor Laluan VyStar untuk pemindahan ACH

Semasa menghantar pemindahan ACH ke mana-mana akaun VyStar, nombor penghalaan ACH mesti disertakan. Nombor laluan ACH 263079276 mesti digunakan semasa menghantar pembayaran ACH domestik antara bank.

Untuk mana-mana akaun VyStar, anda mesti memasukkan nombor perutean semasa menghantar pemindahan ACH.

Nombor Laluan Vystar untuk Pemindahan Kawat

Pindahan kawat di AS boleh dihantar menggunakan nombor wayar routing yang dijumpai. Anda juga memerlukan kod Swift jika anda menghantar wang ke peringkat antarabangsa.

VyStar Credit Union Menerima Pemindahan Kawat Antarabangsa

Ini adalah kaedah terpantas untuk menerima wang dari luar negara. Sistem SWIFT digunakan oleh bank antarabangsa untuk melakukan transaksi dan memindahkan wang. Walau bagaimanapun, bank-bank yang lebih kecil dan kesatuan kredit tidak mempunyai kod SWIFT dan mesti bergantung pada bank koresponden atau bank perantara untuk menyelesaikan pemindahan wang.

Maklumat Waris
Nama penuh Huraikan diri anda menggunakan nama yang tertera di maklumat akaun anda.
Nombor akaun Nombor akaun untuk VyStar Bank.
Maklumat Alamat Bandar, negeri, dan negara tempat tinggal.
Bank Penerima
Nama bank Huraikan diri anda menggunakan nama yang tertera di maklumat akaun anda.
Nombor Laluan Nombor akaun untuk VyStar Bank.
Alamat Bandar, negeri, dan negara tempat tinggal.
Telefon 800-445-6289
Maklumat Bank Pengantara
Nama bank Bank yang bertindak sebagai koresponden atau perantara
Kod pantas Kod SWIFT bank pengantara
Alamat Poskod Bank yang Sesuai

Cara menghantar wang ke peringkat antarabangsa melalui transfer bank

Kod SWIFT diperlukan untuk VyStar Credit Union untuk menerima pemindahan terus. Bank pengirim membuat transaksi dengan bank AS, yang kemudian memindahkan dana ke VyStar Credit Union menggunakan nombor perutean dalam kes ini.

Membayar VyStar Credit Union melalui pindahan wang

Sistem Fedwire atau Sistem Pembayaran Antara Bank Clearing House dapat digunakan untuk membuat kawat domestik (CHIPS). Terdapat dua jenis pemindahan wang: transfer kawat dan pemindahan ACH.

Arahan Pemindahan Kawat Domestik

Menggunakan VyStar Credit Union untuk membuat pemindahan kawat domestik sangat mudah. Cukup masukkan maklumat yang tertera di bawah.

Nama bank Kesatuan Kredit Vystar
Nombor Laluan 263079276
Nama Pemegang Akaun Nama awak
Nombor akaun Nombor akaun bank
Alamat bank Poskod 45085 untuk VyStar Credit Union di Jacksonville, Florida, 32234-8086

Pemindahan Wayar Union Credit VyStar

Cawangan VyStar Credit Union mempunyai Wire Request Transfer Form yang boleh digunakan untuk menghantar wang ke luar negara atau dalam negeri.

 • Arahan Pemindahan Kawat: Lengkapkan semua bidang wajib dan wajib.
 • Lengkapkan butiran dan tandatangani dokumen apabila anda selesai.
 • Simpan salinan pendedahan pertukaran wang anda untuk rekod anda dan hantarkan borang tersebut ke cawangan secara langsung.
 • Sebaik sahaja kesatuan kredit mencapai masa pemotongannya, kesatuan kredit menerima dan mengesahkan permintaan untuk pemindahan wang.
 • Setiap transfer wayar dikenakan bayaran.

Ringkasan: Ketika institusi keuangan menerima cek atau permintaan untuk memproses transfer wang, ia harus mengesahkan akaun dari mana dana tersebut berasal dan jalan transaksi. Institusi memerlukan nombor perutean untuk dapat mengenal pasti transaksi. Terdapat beberapa bank yang hanya mempunyai satu nombor perutean, seperti VyStar. Sebaliknya, syarikat nasional akan mempunyai puluhan atau ratusan nombor penghalaan.

Soalan Lazim

1. Nombor penghalaan VyStar - di mana saya boleh mencarinya?

Terdapat nombor yang berbeza untuk akaun cek dan simpanan. Nombor akaun 12 digit yang terdapat pada kupon pembayaran anda harus digunakan untuk akaun pinjaman. Nombor penghalaan untuk VyStar adalah 263079276.

2. Adakah nombor akaun VyStar enam digit panjang atau lebih daripada itu?

Terdapat nombor yang berbeza untuk akaun cek dan simpanan. Hanya gunakan nombor akaun 12 digit yang terdapat di bahagian bawah kupon pembayaran anda ketika datang ke akaun pinjaman.

3. Adakah terdapat nombor penghalaan pada cek yang anda terima?

Sekiranya anda mempunyai akaun Bank AS, anda akan mempunyai nombor perutean sembilan digit. Kumpulan nombor pertama yang dicetak di bahagian kiri bawah cek anda. Pada cek anda, ini adalah kumpulan nombor kedua di sebelah kanan nombor perutean bank anda.

4. Bolehkah anda menggunakan VyStar dan Zelle bersama?

Anda boleh menghantar wang kepada sesiapa sahaja yang anda kenal dan percayai dengan bantuan Zelle1. Selain mengirim dan menerima wang, ia membolehkan ahli VyStar membahagikan bil atau membayar balik rakan sebilik mereka untuk bahagian sewa mereka. Untuk menggunakan Zelle, anda mesti mempunyai akaun bank AS .

5. Adakah anda tahu jika VyStar hanya terdapat di Florida?

Lihatlah Produk Kami Ketika datang ke perbankan, kami tahu anda menginginkannya semudah mungkin. Sebagai tambahan kepada 61 cawangan perkhidmatan penuh kami, kami mempunyai 18 cawangan sekolah menengah, lebih daripada 235 ATM VyStar terletak di seluruh Florida dan Georgia, dan rangkaian lebih daripada 20,000 ATM tanpa bayaran tambahan di seluruh Amerika Syarikat.

6. Adakah terdapat senarai ATM yang boleh saya gunakan dengan VyStar?

Lebih daripada 20,000 ATM di kedai Target, Costco, Speedway, dan CVS serta Walgreens dan Duane Reade kini tersedia untuk ahli VyStar tanpa sebarang bayaran.

7. Adakah jumlah minimum diperlukan untuk membuka akaun VyStar?

Keahlian VyStar memerlukan penggunaan akaun simpanan . Untuk memulakan, anda hanya memerlukan $ 5 untuk memulakan.

8. Siapakah pengasas VyStar?

Sukar bagi anggota tentera untuk meminjam wang pada masa VyStar Credit Union ditubuhkan, menurut salah seorang anggota pengasasnya Michael Cascone. "Pada tahun 1950-an, sukar bagi lelaki dan wanita yang bekerja untuk mendapatkan kredit.

9. Kapan dan di mana saya boleh membuat deposit tunai untuk VyStar?

Lebih daripada 20,000 ATM di kedai Target, Costco , Speedway, dan CVS serta Walgreens dan Duane Reade kini tersedia untuk ahli VyStar tanpa sebarang bayaran.

10. Pukul berapa deposit langsung Vyster berkuat kuasa?

Selepas jam 5:00 petang Waktu Timur, semua deposit akan dihantar. Deposit yang diterima selepas jam 5:00 petang Waktu Timur akan disemak dan diposkan pada hari bekerja berikutnya setelah dikaji semula.

Kesimpulannya

Apabila anda membuat simpanan langsung gaji anda, cek keselamatan sosial, atau pendapatan persaraan lain, anda akan mendapat wang anda lebih cepat dan mudah. Majikan anda (atau sesiapa sahaja yang bertanggungjawab untuk pembayaran anda) akan memerlukan maklumat berikut untuk anda membuat deposit langsung dengan mereka: Ini adalah 263079276. Nombor akaun cek atau simpanan di mana anda mahu wang itu disimpan.