Walmart gaji minimum dikatakan yang asas permulaan gaji buruh akan kekal pada $ 11 60 minit . Adversaries Amazon dan Target telah membuat gaji permulaan $ 15 60 minit. Tenaga buruh Walmart AS berjumlah kira - kira 1.5 juta individu, menjadikannya pengurus swasta terbesar di negara ini .

Berapa gaji walmart juruwang per jam?

Gaji tahunan Gaji mingguan
Pendapatan tertinggi $ 65,000 $ 1,250
Persentil ke-75 $ 34,500 $ 663
Rata-rata $ 35,728 $ 687
Persentil ke-25 $ 21,000 $ 403

Walmart hanya menyokong pampasan hingga $ 15 :books:

New York (Perniagaan CNN) :writing_hand:

:arrow_right: Walmart melaporkan kenaikan gaji pada hari Khamis yang akan membawa pampasan berdasarkan waktu biasa kepada lebih dari $ 15 60 minit .

:arrow_right: Bagaimanapun, langkah itu benar-benar meleset mengenai $ 15 gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang yang dilaporkan oleh sebahagian pesaing terbesarnya.

:arrow_right: Walmart, pengurus swasta terbesar di Amerika, mengatakan akan meningkatkan pampasan untuk 425,000 buruh AS - lebih dari seperempat tenaga kerjanya - dengan harga $ 13 60 minit.

:arrow_right: Mulai 13 Mac, pakar setiap jam memuat rak dan memenuhi pesanan pengangkutan pelanggan dan pesanan pengambilan di tepi jalan di kedai akan mendapat permulaan $ 13 hingga $ 19 60 minit, berdasarkan kawasan dan pasar kedai, kata Walmart (WMT).

:arrow_right: Setahun yang lalu, organisasi ini menaikkan upah untuk 165,000 pekerja kedai di bahagian pentadbiran hingga permulaan $ 18 60 minit.

:arrow_right: Secara umum, kira-kira 50% wakil Walmart — sekitar 730,000 — akan memperoleh dengan harga $ 15 60 minit.

Titik penting :writing_hand:

"Ini adalah kepentingan bagi individu yang sangat penting bagi masa depan kita kerana mereka memberikan penjelasan, penyampaian dan wawasan luar biasa bagi pelanggan kami," kata Ketua Pegawai Eksekutif Walmart, Doug McMillon, semasa menunjukkan kepada ahli Wall Street.

:arrow_right: Bagaimanapun, Walmart akan mengekalkan $ 11 gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang, meletakkannya di belakang beberapa rantai besar yang lain.

:arrow_right: Akhir-akhir ini, sebilangan peruncit lawan dan rangkaian kafe berpindah ke $ 15 sejam gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang.

:arrow_right: Amazon (AMZN) menaikkan pampasan awalnya kepada $ 15 pada 2018 , sementara Target (TGT) dan Best Buy (BBY) menaikkan gaji asas mereka kepada $ 15 setahun yang lalu.

:arrow_right: Harry Holzer, pendidik strategi awam di Universiti Georgetown yang menganggap gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang, mengatakan dalam e-mel bahawa Walmart "berusaha untuk tetap bermain, dan tidak ketinggalan banyak peruncit yang berbeza" yang telah naik pampasan, seperti Amazon, sama seperti masyarakat bandar dan negeri yang menaikkan gaji pokok mereka.

Bayaran terendah yang dibenarkan oleh pemerintah ialah $ 7.25 sejam sejak 2009:dizzy:

• Presiden Joe Biden memasukkan pemerintah $ 15 dengan gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang dalam cadangan kenaikan $ 1.9 trilion sebulan yang lalu, dan penting bagi kumpulan itu menguruskan Dewan.

• Undang-undang ini, yang dapat diputuskan ketika satu minggu dari sekarang, menuntut kenaikan pampasan berdasarkan waktu secara berperingkat sehingga mencecah $ 15 pada tahun 2025 .

• McMillon pada hari Khamis mengatakan bahawa $ 15 gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang adalah "objektif yang penting, tetapi juga merasakan bahawa harus dilanjutkan sehingga berguna untuk ekonomi AS. "

• Kenaikan gaji yang paling baru difokuskan pada pekerja yang “pada umumnya akan bersama kami untuk jangka masa yang lebih banyak daripada seseorang yang mungkin memperoleh upah,” kata McMillon . "Kami berusaha untuk menaikkan keadaan normal" dan menjadikan motivator bagi pekerja untuk tinggal bersama Walmart.

• Dia menambah bahawa Walmart "akan mudah menyentuh topografi . Terdapat bahagian negara di mana pampasan awal harus lebih rendah daripada yang lain. "

Mengapa Walmart menaikkan struktur gaji mereka? :evergreen_tree:

:point_right: Dalam melaporkan langkah itu, Ketua Pegawai Eksekutif Walmart, Doug McMillon memuji pelaksanaan suku akhir peruncit untuk kenaikan pampasan dan mengucapkan terima kasih kepada pekerja atas usaha mereka sepanjang tahun yang sengit.

:point_right: "Kami menamatkan tahun yang kukuh dan Q4 yang kukuh kerana rakan kongsi kami yang menakjubkan.

:point_right: Mereka memberanikan diri untuk melayani pelanggan dan individu kami dengan sangat baik dalam masa yang sibuk di tengah wabah , " kata McMillion.

Titik penting:pen:

"Perniagaan kami kukuh, dan kami menjadikannya lebih berlandaskan usaha terfokus untuk mempercepat pembangunan , mengingat kenaikan untuk 425,000 rakan kongsi untuk pekerjaan mutakhir yang mendorong pengalaman pelanggan."

:point_right: CNN menilai bahawa kenaikan gaji ini akan menyaksikan sekitar separuh pekerja Walmart, sekitar 730,000 individu , memperoleh dalam 15 $ 60 minit .

:point_right: Walau bagaimanapun, walaupun pampasan berdasarkan waktu biasa sekarang akan melebihi $ 15, kakitangan di seluruh negara akan memperoleh jumlah yang sama sekali berbeza untuk melakukan pekerjaan seperti pekerjaan .

:point_right: Walmart berpendapat bahawa metodologi mereka "halus untuk topografi" , dan bahawa ada "bahagian negara di mana kompensasi awal harus lebih rendah daripada yang lain".

:point_right: Oleh itu, mereka belum memberikan bayaran terendah sebanyak $ 15 setiap jam yang dibenarkan oleh undang-undang yang diterima oleh beberapa peruncit.

Ketidakupayaan untuk menunjukkan $ 15 setiap jam gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang membuat analisis :evergreen_tree:

• Walau apa pun pernyataan ini, Walmart masih ketinggalan dengan banyak pesaing berkaitan dengan struktur pampasan mereka .

• Pada tahun 2018 Amazon menaikkan gaji permulaannya menjadi $ 15 60 minit , sementara Target dan Best Buy juga pada tahun 2020.

• Secara korelasi, jumlah ansuran Walmart $ 11 sejam nampaknya agak pelik.

• Deklarasi itu ditegur keras oleh Senator reformis Bernie Saunders, yang menggambarkan kenaikan tersebut sebagai "kejutan etika".

• Dalam tweet, dia menyebutkan banyaknya keluarga Walton yang menubuhkan dan memiliki peruncit sehingga sekarang .

• Sanders telah berada di garis depan pengembangan yang dapat melihat Walmart terpaksa meningkatkan struktur pampasan mereka pada tahun-tahun akan datang.

• Dia telah membantu pemerintah dengan gaji rendah yang dibenarkan oleh undang-undang $ 15 60 minit, kenaikan besar pada $ 7.25 yang diperintahkan oleh undang-undang.

• Ia merasakan bahawa Corona rangsangan virus bundle kini sedang diperiksa di Kongres akan menggabungkan prasyarat untuk organisasi untuk melaksanakan $ 15 sejam gaji paling rendah yang dibenarkan oleh undang-undang sepanjang lima tahun berikut.

Walmart Melawan Upah Minimum $ 15:dizzy:

• Setiap malam selama lebih dari 10 tahun, setelah menyelesaikan pergeseran sepanjang hari , pegawai Walmart Mendy Hughes memandu dari kedai besar yang memanfaatkannya kembali ke rumahnya di negara Arkansas .

• Sekiranya dia malu makan tengah hari atau makanan sejuk beku , dia akan berhenti di McDonald's drive-through dan mendapatkan sandwic ayam $ 1.59 dari menu yang berharga untuk dia dan anak-anaknya.

• Dia mengatakan bahawa pampasan berdasarkan $ 11.85 berdasarkan waktu Walmart Inc. membayarnya - yang menjadikan organisasi itu terkecuali daripada saingan Amazon, Best Buy, dan Target, yang semuanya membayar dalam $ 15 - menunjukkan bahawa dia berjuang untuk menguruskan kos barang ruji .

• Selama lebih kurang 10 tahun, perkembangan untuk mendorong organisasi membayar dalam apa jua keadaan $ 15 sejam telah memperoleh tenaga, menghasilkan perhimpunan , misalnya, Berjuang untuk $ 15 dan United for Respect — sebuah persatuan bagi sebahagian besar pekerja Walmart yang dimiliki Hughes tempat dengan.

• Jadilah seperti yang mungkin, Walmart, A.S. pengurus terbesar, dengan lebih daripada 1.5 juta perwakilan, telah berjaya memusnahkan perbalahan tersebut.

• Bagi Hughes - yang sekarang dan lagi telah ketinggalan membayar sejumlah besar perbelanjaan lawatan doktor dari kecederaan lutut sambil membayar rawatan untuk diabetes dan asma anaknya - kedudukan organisasi memahami dibawa ke dunia "ketamakan yang tidak diubah. "

• Dia sangat meremehkan eksekutif dan keluarga Walton yang mengendalikan rantai kerana menahan pakar yang rendah hati, walaupun mereka meningkatkan diri mereka melalui langkah-langkah, misalnya, pembelian balik tawaran $ 20 bilion yang dilaporkan pada bulan Februari.

"Mereka tidak begitu peduli dengan rakan kongsi [wakil peringkat masuk, misalnya, juruwang] dengan khayalan. Mereka hanya memerlukan lebih banyak wang tunai untuk diri mereka sendiri, ”kata Hughes. Setelah 11 tahun pentadbiran di wilayah rumah goliath runcit di Arkansas, dia mengatakan bahawa dia tidak lagi merasa senang bekerja di sana. "Ini bukan organisasi serupa dulu."

• Seorang wakil untuk Walmart melindungi perlakuan pekerja terhadap organisasi.

• "Sangat penting untuk memahami bahawa Walmart menawarkan pekerjaan, bukan sekadar pekerjaan, kerana kami memasukkan sumber daya ke dalam kemajuan rakan kongsi kami melalui gabungan kekukuhan, konsistensi, faedah, upah, persiapan dan peningkatan, dan menetapkan bangku melangkah kebebasan, ”katanya.

• Dengan usaha Presiden Joe Biden untuk mendapatkan pampasan berdasarkan masa paling sedikit $ 15 di peringkat pemerintah menjelang 2025 yang perlahan, sebilangan besar AS. organisasi terbesar mengambil alih kawalan terhadap isu dan menetapkan pembayaran lintas negara paling minimum pada tahap itu dengan sengaja. Costco Wholesale Corp. telah menetapkan asasnya pada $ 16 .

• Walmart, pada masa yang sama, membayar sekurang-kurangnya $ 11, dan keraguannya yang lama untuk mengikuti saingan dalam menaikkan angka itu sangat menggembirakan para pakar memandangkan wang organisasi mungkin.

• Ketika pandemi muncul setahun yang lalu dan pelanggan menyerang jalan masuk untuk menyimpan jenis makanan dan pembersih, pendapatan tahunan Walmart meningkat sebanyak $ 35 bilion menjadi lebih dari $ 500 bilion, di mana ia memperoleh keuntungan $ 22 bilion.

• Kekayaan keluarga Walton, yang paling mewah di dunia, menjana $ 250 bilion selama tempoh tersebut.

• Perhimpunan menekan peruncit untuk mendapatkan gaji yang lebih besar kerana jumlah keluarga yang bertambah menjadi setiap saat sepanjang tahun 2020 dengan jumlah yang serupa yang diperoleh dalam setahun oleh pekerja Walmart yang paling kurang bernasib baik, yang sebahagian dari upahnya sangat rendah sehingga mereka mendapat bantuan cap makanan kerajaan.

• Untuk setiap kelebihan, kata Walmart sebagai pakar peringkat bahagian, misalnya, pendaftaran dalam program ijazah skolastik dalam talian dengan harga $ 1 setiap hari, selain cuti bersalin yang bagus, perlindungannya yang kuat dari kenaikan pampasan yang sedikit telah membuka peluang kepada pakar yang menggambarkannya sebagai gambaran hebat untuk menghilangkan ketidakseimbangan yang melimpah di AS. Itu berlaku walaupun terdapat dorongan baru Walmart untuk menyokong pampasan.

• Sejak tahun 2015 gaji biasa yang dibayar kepada rakan kongsi telah meningkat separuh. Lebih-lebih lagi, pada bulan Februari, Ketua Pegawai Eksekutif Doug McMillon mengatakan Walmart akan menyumbang sebahagian keuntungannya untuk meningkatkan pampasan rakan kongsi yang normal - tidak kurang dari itu kepada lebih dari $ 15, dengan sekitar 7 30,000 buruh dibayar dalam apa jua kejadian $ 15,25 setiap jam bermula pada bulan Mac.

• Pengaruh terhadap gaji kerja tahunan organisasi di AS adalah sekitar 14%, organisasi diiktiraf atas panggilan pendapatan terbarunya.

• Semua perkara yang dipertimbangkan, Yannet Lathrop , seorang pakar pendekatan di National Employment Law Project , kumpulan promosi, mengatakan kadar perolehan tahunan perniagaan runcit sekitar 60% akan menyebabkan sebahagian kecil pekerja peringkat bahagian bergabung dengan organisasi dalam apa jua keadaan dibayar $ 11 60 minit.

• Oleh itu, "pengisytiharan bahawa mereka akan menaikkan gaji normal $ 15 benar-benar adalah langkah PR yang lebih besar," kata Lathrop .

• "Jelas, Walmart telah membuat rancangan tindakan untuk membayar upah rendah dan akan terus melakukannya sejauh mungkin."

• Seperti dulu, Walmart adalah mikrokosmos untuk tekanan kewangan yang menjadi teras aspirasi Biden $ 15 per jam .

• Organisasi berusaha keras untuk menjadi pesaing yang lebih luas kepada Amazon.com Inc., membuka kemudahan klinikal, memberi subsidi kepada permulaan pentadbiran monetari, dan menyelidiki pintu terbuka di laman web video sebagai komponen pengaturan yang mahal untuk mengubah dirinya menjadi gergasi perniagaan internet . Tidak begitu banyak sehingga Walmart tidak tahan untuk membayar $ 15 hari ini.

• Sebilangan pakar mengatakan prosedurnya boleh menjadi perkiraan bahawa keuntungan dari kepentingan sumber daya manusia yang diharapkan dapat melakukan itu tidak akan layak untuk kos keseluruhan pendapatannya ketika organisasi membuat usaha utama di tempat lain, misalnya, mekanisasi bahagian rangkaian inventori dan mengusahakan organisasi promosi yang maju untuk menjadikannya lebih mahir terhadap musuh seperti Amazon.

Penegasan McMillon mengenai penekanan kenaikan gaji pekerja dengan cara yang menguntungkan ekonomi AS nampaknya cenderung menuju alasan yang meragukan: bahawa kenaikan sebanyak $ 15 setiap jam dapat dilakukan untuk buruh, ia juga boleh membuat banyak kerugian dengan pemotongan kedudukan dorongan . Baru-baru ini, Pejabat Anggaran Kongres menilai bahawa sementara $ 15 akan mengangkat 900,000 individu dari kemiskinan, kira - kira 1,4 juta kedudukan akan hilang ketika organisasi ingin mengurangkan kesan terhadap kebimbangan utama mereka.

• Kompromi yang jelas itu menjadikan $ 15 "ibu bagi setiap perbincangan kewangan," kata pakar kewangan JPMorgan Chase and Co. Michael Feroli dan Daniel Silver .

• Berbagai skolastik gaji berpendapat bahawa pengaruh musibah pekerjaan yang sangat ditakuti sangat dibesar-besarkan.

• Arindrajit Dube, seorang pendidik aspek kewangan di University of Massachusetts Amherst dan rakan peperiksaan di National Bureau of Economic Research, menyusun bahagian penilaian untuk Washington Post yang meneliti anggaran CBO .

• Dia menyedari bahawa dia dan beberapa rakannya menjalankan penyelidikan menyeluruh dalam laporan baru-baru ini yang diedarkan dalam Quarterly Journal of Economics yang memeriksa kesan 138 tingkat negeri gaji terendah yang dibenarkan oleh kenaikan undang-undang dari 1979 hingga 2016 di AS

• "Secara semula jadi, pekerjaan yang membayar di bawah pangkalan berkurang - sejak pampasan meningkat," katanya.

• “Jadilah seperti itu, dalam keadaan apapun banyak posisi ditambahkan pada kompensasi baru yang lebih tinggi — yang bermaksud pekerjaan diperbaharui, tidak dimusnahkan. Secara keseluruhan, jumlah pekerjaan dengan gaji rendah hampir tidak bergerak. "

• Jangka masa objektif Biden 2025 juga akan membolehkan organisasi mengimbangi kesan kenaikan pampasan dengan terus menaikkan kos barang dagangan mereka, yang benar-benar telah digunakan oleh pelanggan , seperti yang dilakukan oleh penyelidikan oleh Michael Reich , seorang penganalisis perniagaan di University of California di Berkeley dan ketua bersama Pusat Dinamika Upah dan Pekerjaan.

• Selama empat tahun berikutnya, [wang itu] ( Jam berapa Walmart Money Center Close? ) Kenaikan dolar akan secara praktikal tidak sesuai dengan pelanggan biasa Amerika, kata Lathrop, di National Employment Law Project.

• Dia juga mengatakan bahawa pendapat McMillon bahawa kenaikan pampasan harus mencerminkan piawaian wilayah dan tidak dianggap sebagai masalah pemerintah juga dapat dibalik, dengan Walmart mengenakan lebih banyak barang untuk masyarakat bandar yang dapat membayarnya.

• Ini akan mengimbangi kesan $ 15 paling sedikit ketika mengangkat individu dari rangkaian yang hancur, katanya.

• Bagi Hughes, rakan kongsi yang memperoleh $ 11.85 60 minit , penolakan Walmart untuk memfokuskan usaha menaikkan negara merentasnya agar tidak sesuai dengan yang dilakukan oleh pihak lawan, sehingga perpecahan wilayah antara negeri-negeri kaya dan negara yang ditinggalkan pincang dengan gaji yang lebih rendah, termasuk terasnya sendiri.

• fantasi beliau adalah untuk meninggalkan Walmart dan berpindah ke Florida, yang tahun yang lalu dibaringkan undi untuk menaikkan terendah gaji yang dibenarkan oleh undang-undang untuk $ 15 oleh 2026. "Saya tidak dapat membayangkan apa-apa lebih baik daripada untuk melarikan diri Arkansas pada kira peluang yang saya tahan untuk bergerak, ”katanya.

Berapakah jumlah yang dibuat oleh pekerja Walmart? :moneybag:

Ini adalah pampasan berdasarkan masa biasa, jumlah pekerja di setiap negeri

:evergreen_tree: Walmart, perniagaan terbesar di Amerika Syarikat , yang menggunakan kira - kira 1.5 juta orang Amerika , telah menjadi tumpuan perdebatan mengenai upahnya yang rendah sejak sekian lama.

:evergreen_tree: Pada tahun 2020, gaji biasa seorang pakar per jam di sebuah kedai Walmart di AS adalah $ 14.76, yang berjumlah $ 25,000 dan $ 30,000 setiap tahun untuk pekerja sepenuh masa.

:evergreen_tree: setiap minit setiap hari Wall St. menyiasat realiti kedai dari laman web syarikat Walmart untuk mengenali jumlah individu di setiap negeri bekerja di Walmart sebagai rakan niaga dan jumlah yang mereka bayar.

Gaji biasa pakar bidang Walmart :globe_with_meridians:

:arrow_right: Gaji biasa bagi bidang Walmart , yang menganggap kedua-dua pekerja penyelenggaraan penuh dan rendah, tidak banyak berbeza dari satu negeri ke keadaan yang lain. Ia berbeza dari $ 13.42 sejam di Idaho hingga $ 16.02 sejam di New Hampshire .

:arrow_right: Berbeza dengan negeri, gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang dan kos purata untuk barang-barang asas, bagaimanapun, perwakilan di negeri tertentu jelas lebih unggul daripada orang lain.

:arrow_right: Bayaran terendah yang dibenarkan oleh pemerintah ialah $ 7.25 60 minit, dan 19 negeri belum menyesuaikannya. Lima belas negeri telah menetapkan gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang lebih dari $ 10 60 minit .

:arrow_right: Kos biasa untuk barangan asas adalah lebih tinggi daripada awam biasa di sembilan daripada 15 negeri yang mempunyai pekerjaan yang Walmart paling lumayan. Satu dolar naik paling jauh di negara-negara selatan dan tengah barat Amerika .

:arrow_right: Tujuh daripada negeri di mana kos purata barang asas paling terkenal adalah antara 15 negeri dengan gaji paling rendah yang dibenarkan oleh undang-undang.

:arrow_right: Untuk membezakan bilangan individu yang bekerja di Walmart di setiap negeri dan jumlah yang mereka bayar, Wall Street dinilai dari hari ke hari menilai realiti kedai , sebagai contoh, kawasan Walmart yang lengkap di setiap negeri , bilangan penyelenggaraan sepenuh masa dan rendah setiap jam rakan kongsi lapangan, sama seperti pampasan biasa dari laman web syarikat Walmart.

:arrow_right: Kuantiti kedai Walmart adalah pada 21 Ogos 2020 dan gaji biasa adalah pada 31 Julai 2020.

Alabama:boom:

Kedai Walmart: 3 untuk setiap 100,000 penghuni - ketiga umumnya (semuanya: 144)

Rakan niaga: 964 untuk setiap 100,000 orang dewasa usia bekerja - kelima umumnya (lengkap: 37,423

Pampasan berdasarkan masa purata: $ 13.91 - ketujuh paling minimum

Nyatakan gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang: Tiada

Kos sara hidup: 13.6% tidak betul-betul normal - paling rendah ketiga

Negara emas:boom:

Kedai Walmart: 1 untuk setiap 100,000 penduduk - paling sedikit keempat belas (mutlak: 9)

Rakan niaga: 409 untuk setiap 100,000 orang dewasa usia bekerja - paling sedikit ketiga belas (mutlak: 2,221

• Pampasan berdasarkan masa purata: $ 15.56 - kelapan yang paling penting

Nyatakan gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang: $ 10.19 - keempat belas yang paling penting

Kos sara hidup: 4.8% lebih tinggi daripada orang awam - kesepuluh yang paling penting

Arizona:boom:

Kedai Walmart: 2 untuk setiap 100,000 penghuni - paling sedikit ke-23 (lengkap: 124)

Rakan jualan: 563 untuk setiap 100,000 orang dewasa usia bekerja - paling sedikit kedua puluh (lengkap: 32,981

• Pampasan berdasarkan masa purata: $ 14.61 - kedua puluh paling tinggi

Nyatakan gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang: $ 12 - keempat paling tinggi

Kos sara hidup: 3.5% tidak betul-betul umum - ke-25 paling tinggi

Arkansas:boom:

• Kedai Walmart: 4 untuk setiap 100,000 penghuni - paling banyak (mutlak: 130)

Rakan niaga: 2,104 untuk setiap 100,000 orang dewasa usia bekerja - paling banyak (mutlak: 49,580

Delaware:boom:

Kedai Walmart: 1 untuk setiap 100,000 penghuni - paling sedikit kesebelas (mutlak: 10)

Rakan niaga: 544 untuk setiap 100,000 orang dewasa usia bekerja - paling sedikit kesembilan belas (mutlak: 4,291

Pampasan berdasarkan masa biasa: $ 15.69 - keenam yang paling penting

• Nyatakan gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang: $ 9.25 - 22 yang paling terkenal

• Kos sara hidup: 1.2% tidak betul-betul umum - kelapan belas paling penting

Florida:boom:

Kedai Walmart: 2 untuk setiap 100,000 penghuni - paling sedikit 25 (lengkap: 384)

Rakan niaga: 600 untuk setiap 100,000 orang dewasa yang bekerja - paling sedikit ke-23 (semuanya: 106,375

Pampasan berdasarkan masa purata: $ 14.09 - kelima belas paling minimum

Nyatakan gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang: $ 8.56 - 23hb minimum

Kos sara hidup: 0.6% lebih tinggi daripada orang awam - kelima belas paling tinggi

Georgia:boom:

Kedai Walmart: 2 untuk setiap 100,000 penduduk - umumnya kedua puluh (lengkap: 214)

Rakan niaga: 729 untuk setiap 100,000 orang dewasa usia bekerja - keenam belas umumnya (mutlak: 60,664

Pampasan berdasarkan masa purata: $ 13.96 - kesebelas paling minimum

Nyatakan gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang: $ 5.15 - paling minimum

Kos sara hidup: 7% tidak betul-betul umum - 24 paling rendah dikurangkan

Hawaii:boom:

Kedai Walmart: 1 untuk setiap 100,000 penduduk - paling sedikit kelima (mutlak: 12)

Rakan jualan: 342 untuk setiap 100,000 orang dewasa usia bekerja - paling sedikit kesebelas (semuanya: 3,724

• Pampasan berdasarkan masa purata: $ 15.74 - kelima yang paling penting

• Bayaran terendah yang dibenarkan oleh undang-undang: $ 10.1 - kelima belas paling terkenal

Kos sara hidup: 18.1% lebih banyak daripada orang awam - yang paling penting

Idaho:boom:

Kedai Walmart: 2 untuk setiap 100,000 penghuni - paling sedikit kedua puluh (lengkap: 27)

Rakan niaga: 584 untuk setiap 100,000 orang dewasa usia bekerja - paling sedikit 21 tahun (mutlak: 8,230

Pampasan berdasarkan masa biasa: $ 13.42 - paling sedikit

Nyatakan gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang: $ 7.25 - 21 minimum

Kos sara hidup: 7.5% tidak normal awam - paling sedikit ke-22

Kenaikan gaji Walmart 2021 :rainbow:

Pada Mesyuarat Komuniti Pelaburan Walmart 2021, yang diadakan hampir tahun ini, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Walmart, Doug McMillon memperhatikan bahawa organisasi itu juga meningkatkan minatnya terhadap upah perwakilan, yang akan meningkatkan pampasan berdasarkan masa normal rakan kongsi kepada lebih dari $ 15 60 minit .

Kenaikan pampasan berdasarkan masa yang dijamin oleh Walmart menimbulkan masalah dan gaji :writing_hand:

• Walmart menyatakan bahawa 425,000 wakil mereka akan mendapat kenaikan gaji yang kritikal.

• Seperti yang ditunjukkan oleh Walmart, Covid telah mendukung minat perniagaan bagi buruh yang mengambil bahagian dalam pesanan dalam talian, dengan kenaikan kenaikan yang dicadangkan.

• Kenaikan gaji ini akan berlaku untuk pekerja di pejabat maju dan pemuatan.

Pekerjaan yang disebutkan sebelumnya sangat penting bagi kemakmuran Walmart semasa wabak ini , kerana pelanggan mendapat pesanan mereka yang disediakan oleh wakil-wakil ini dan rak bekalan pembersih terus diperbaharui untuk menampung pelanggan yang mengunjungi kedai tersebut .

• Mulai 13 Mac, pampasan di kawasan-kawasan ini akan meningkat ke suatu tempat dalam lingkungan $ 13 dan $ 19 setiap jam.

• Bagaimanapun, apabila kenaikan gaji mereka, segera ditambahkan bahawa pekerja-pekerja ini pada masa ini tidak akan mendapat ganjaran suku tahunan mereka selepas suku utama tahun ini.

• Kerana mendapat hadiah pada suku berikutnya, seorang wakil Walmart mengatakan, "Sebilangan besar rakan kongsi kami mengatakan bahawa pampasan berdasarkan masa mereka adalah bahagian utama dari pampasan mereka."

• Oleh itu, para pekerja yang mendapat kenaikan gaji ini nampaknya bersemangat untuk memikirkan pemikiran Walmart .

• Mengingat tingkah laku baru klien semasa wabak tersebut, Walmart menerima bahawa mereka perlu memberi peluang kepada pelanggan mereka dan menyediakan rak. Walmart telah mencatatkan bahawa pada suku terakhir kunjungan AS berkurang sekitar 10.9 peratus, sementara jumlah normal yang dibelanjakan oleh pelanggan setiap perjalanan meningkat sebanyak 21.9 persen .

• Plainly Walmart mempunyai pemikiran baru mengenai bagaimana organisasi mereka akan berjalan selama bertahun-tahun berikut.

• Penekanan yang mereka pakai pada mahir baru mereka di web dan pengalaman berbelanja yang cepat membolehkan orang pada umumnya menerima kedai boleh mengubah cara mereka bekerja sejak pembukaannya.

• Pandemi ini menyebabkan rak yang tidak terlalu teliti - seperti yang dilihat oleh penurunan waktu perjalanan pelanggan - jadi akan menarik untuk melihat bagaimana Walmart dan peruncit yang berbeza akan menyesuaikan diri dengan cara hidup baru yang ditimbulkan oleh wabak tersebut.

• Secara jujur, saya menerima bahawa sebahagian daripada perwakilan dapat memperoleh kenaikan peluang jika ia mendorong Walmart mengubah cara mereka untuk berurusan dengan perniagaan mereka .

• Walau apa pun, saya juga menerima ini boleh mempunyai pandangan negatif bagi perwakilan di pejabat yang berbeza.

• Sekiranya Walmart mulai kurang menghargai kedudukan ini, mereka secara beransur-ansur perlu mengurangkan jumlah pekerja dan tidak akan didesak untuk menaikkan gaji mereka.

• Jelas bahawa wakil-wakil bahagian tidak akan bertindak balas dengan baik terhadap perubahan baru ini, mungkin melonjak tenaga kerja dan membawa perjuangan di persekitaran kerja.

Soalan Lazim :globe_with_meridians:

1) Adakah Walmart membayar $ 15 60 minit? :writing_hand:

Pada hari Khamis Walmart menyatakan bahawa mereka akan memberikan kenaikan gaji yang besar yang akan menyaksikan pampasan berdasarkan waktu biasa mencapai $ 15 60 minit . Setahun yang lalu Walmart membantu upah 165,000 pekerja dalam pekerjaan pentadbiran hingga permulaan $ 18 setiap jam.

2) Apa yang Walmart bayar untuk gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang? :writing_hand:

$ 11 Walmart mengatakan asas pampasan untuk pekerja akan kekal pada $ 11 60 minit. Adversaries Amazon dan Target telah membuat gaji permulaan $ 15 60 minit. Tenaga buruh Walmart AS berjumlah kira-kira 1.5 juta individu, menjadikannya pengurus swasta terbesar di negara ini.

3) Adakah pekerja Walmart membuat gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang? :writing_hand:

Walmart WMT, + 0,24% telah bergabung dengan kumpulan peruncit yang sedang berkembang meningkatkan upah perwakilan menjadi $ 15 60 minit , namun tidak sama dengan lawan seperti Target TGT, - 0,20%, Amazon AMZN, - 0,22% dan Costco COST, - 2,38%, semuanya yang kini menawarkan pampasan asas sebanyak $ 15 sejam untuk semua pekerja, bos swasta terbesar di negara ini akan terus memulakannya

4) Adakah Walmart menaikkan pampasan pada tahun 2020?

Secara amnya, kami menaikkan gaji untuk sekitar 165,000 rakan sejam di semua kedai Walmart AS. … Keseluruhan rakan kongsi di atas akan mendapat kenaikan gaji pada bulan Oktober, menggantikan kenaikan tahunan yang biasanya mereka perlukan sehingga Februari atau April untuk mendapatkannya.

5) Siapa yang membayar $ 15 60 minit? :writing_hand:

Amazon menaikkan pampasan awal untuk semua pekerja AS sehingga $ 15 sejam pada tahun 2018. "Kami telah melihat kesan positif yang ada pada wakil kami, keluarga mereka dan rangkaian mereka," organisasi itu menyatakan di laman webnya. "Sejak saat itu, kami telah melakukan kampanye Kongres untuk memperluas pemerintah dengan gaji terendah yang diizinkan oleh undang-undang."

6) Adakah ubat Walmart menguji calon baru 2020? :writing_hand:

Sekiranya mesyuarat anda bekerja di luar positif dan anda memutuskan untuk menjadi patut terbaik, anda akan mendapat satu cadangan perniagaan dan didekati untuk menyelesaikan berikut peringkat di dalam pemeriksaan pra-pekerjaan, sebagai contoh, peribadi siasatan dan skrin ubat, sekiranya berkaitan.

7) Apakah pampasan permulaan Walmart 2021? :writing_hand:

Walmart menaikkan pampasan berdasarkan masa permulaannya dari $ 9 hingga $ 11 pada masa lalu yang tidak begitu jauh, dan gaji permulaan itu akan tetap ada. Amazon dan Target telah berjaya memperluas pampasan berdasarkan masa kepada $ 15 untuk semua pekerja. Walmart Inc.

8) Apakah Mcdonalds memulakan pampasan? :writing_hand:

Pampasan berdasarkan waktu biasa McDonald meningkat dari kira-kira $ 8.30 setiap jam untuk Operasi Associate hingga $ 17.20 setiap jam untuk Pengawal Keselamatan. Pampasan biasa McDonald meningkat dari sekitar $ 15,660 setiap tahun untuk Runner hingga $ 75,164 setiap tahun untuk Pengurus Daerah.

9) Berapakah jumlah yang dibuat oleh kerani Walmart selama 60 minit? :writing_hand:

Berapakah jumlah yang dibuat oleh Juruwang di Walmart di Calgary, AB? Pampasan berdasarkan waktu biasa Walmart Cashier di Calgary, AB adalah sekitar $ 15.77, iaitu 12% berbanding orang awam.

10) Apakah keadaan yang paling menguntungkan di Walmart? :writing_hand:

Gaji Walmart mengikut Tajuk Pekerjaan

Situasi yang lebih menguntungkan di Walmart merangkumi pengarah bersama, profesional terlatih pentadbiran stok, penyelia penjagaan pelanggan, dan pentadbir bahagian. Pampasan bersama penyelia biasa di Walmart adalah $ 107,532. Sebilangan bahagian yang berbeza di Walmart adalah profesional pelumas dan alat penekan ruck .

11) Adakah Walmart panggilan yang baik? :writing_hand:

Ini adalah pekerjaan peringkat bahagian yang baik untuk belia dan bagi mereka yang mencari tugas untuk membawa wang tunai. Anda tidak perlu bersusah payah menghadapi pertemuan. Ada yang memutuskan untuk membuat kerja di kedai walit sebagai keputusan panggilan dan itu baik-baik saja, cukup memanfaatkan peluang yang diberikan oleh organisasi. Adakah stokis Walmart adalah pekerjaan yang baik untuk remaja?

12) Adakah Walmart membuang rakan kongsi jarak jauh? :writing_hand:

Walmart mengatakan dalam pernyataan rasminya bahawa rakan-rakan yang dilupuskan pekerjaan akan mempertahankan pampasan mereka sehingga Oktober 2021 , namun ia tidak akan menyatakan apa yang mempengaruhi kemajuan yang akan berlaku pada waktu atau tanggungjawab yang telah dipesan .

13) Adakah Hobby Lobby membayar $ 15 60 minit? :writing_hand:

14, 2020 - Hobby Lobby Stores, Inc., hari ini melaporkan bahawa ia menaikkan pampasan asas sepenuh masa kepada $ 17 yang layak pada 1 Oktober 2020.… Pada tahun 2014, Hobby Lobby menaikkan pampasan berdasarkan masa sepenuh masa kepada $ 15 lama sebelum bergaya dengan peruncit yang berbeza.

14) Adakah Walmart membayar 16 60 minit? :writing_hand:

"Sebahagian besar" pekerja maju dan pemuatan Walmart di pantai timur dan barat akan dibayar sekurang - kurangnya di suatu tempat antara $ 15 dan $ 19 60 minit, bergantung pada pekerjaan mereka, katanya. … Costco Wholesale Corp mengatakan seminggu yang lalu bahawa ia menaikkan gaji terendah yang dibenarkan oleh undang-undang untuk kakitangan setiap jam kepada $ 16

15) Berapa lama masa sepenuh masa di Walmart? :writing_hand:

34 jam Walmart menganggap mana-mana wakil yang bekerja 34 jam atau lebih sepenuh masa, walaupun pada hakikatnya sesiapa yang bekerja 30 jam setiap minggu atau lebih memenuhi syarat untuk dimasukkan dalam kesejahteraan. Dengan perancangan kumpulan, pekerja Walmart akan mempunyai rancangan 39 hingga 40 jam yang tetap , kata peruncit.

Kesimpulannya

Terdapat bukti kukuh bahawa gaji terendah yang diizinkan oleh undang-undang menyokong perolehan buruh gaji paling minimum, dan ini dapat membantu keuntungan mereka yang memperoleh pampasan berdasarkan waktu yang lebih tinggi. Walmart menyatakan pada hari Khamis bahawa pihaknya akan meningkatkan pampasan untuk pakar tertentu, sambil mengekalkan gaji permulaan $ 11 . Presiden Doug McMillon mengatakan kenaikan tersebut dimaksudkan untuk membuat kerangka kerja “stepping stool” untuk kemajuan pakar di peruncit terbesar dan pengurus kawasan swasta terbesar di negara ini.

Artikel berkaitan

  1. Nombor Panggilan Walmart

  2. Keluarga Bergerak

  3. Pukul berapa Pusat Wang Walmart Tutup?

  4. APAKAH WALMART RESTOCK?

  5. PANGGILAN WALMART DALAM NOMBOR SICK

  6. Nombor Pengesahan Panggilan Walmart

  7. Apakah Waktu Walmart Money Center?

  8. Pukul Berapakah Perkhidmatan Pelanggan Walmart Dibuka?

  9. Nombor Panggilan Bersekutu Walmart

  10. Nombor Panggilan Pekerja Walmart