APA YANG MENONTON2

Pelanggan boleh memanfaatkan tangkapan yang MENONTON untuk membuat ruangan dan menghantar rakan untuk menyambung untuk sama-sama melihat rakaman atau mendengarkan dokumen yang baik. Individu dapat memasukkan sambungan langsung ke video atau mencari kandungan dari pelbagai tempat, termasuk YouTube, Twitch, Twitter, dan Soundcloud, dan menambahkan sesuatu ke senarai main. Mereka dapat memeriksa apa yang mereka lihat di tetingkap lawatan di layar dan seterusnya memperkasakan perbincangan video. Semua ahli dapat mencari dan memainkan rakaman, kecuali jika anda memberi alternatif kepada penimbang tara.

Ini menambah sekiranya kami berkongsi kandungan dari laman web terus ke ruangan Watch2gether.

Pengembangan Chrome Watch2Gether yang berwibawa membolehkan anda berkongsi kandungan dari laman web yang baik (Youtube, Vimeo, Dailymotion) secara langsung ke ruangan Watch2Gether. W2gSync yang baru termasuk membolehkan anda menyesuaikan rakaman jam tangan dari mana-mana laman web di Watch2Gether.

Watch2Gether pastinya bukan ciri masa nyata di mana satu pelanggan berkomunikasi dan yang lain hanya menonton. Sebaliknya, setiap pelanggan di dalam bilik dapat melihat isi dan memilih rakaman atau trek suara untuk dimainkan untuk semua orang di dalam bilik.

Membuat Bilik

Anda boleh membuat ruangan dari halaman arahan Watch2Gether ( https://w2g.tv ) dengan mengklik Buat bilik anda.

Ini segera menempatkan anda ke bilik Watch2Gether yang tidak kekal.

Bilik Brief Watch2Gether dipadamkan secara semula jadi selepas 24 jam. Sekiranya anda perlu membuat bilik tahan lama, anda harus membuat akaun Watch2Gether percuma…

Sekiranya anda masuk sekarang, anda boleh membuat ruangan lain dari halaman Bilik Saya.

Membuat rekod

Anda boleh membuat rekod percuma dari halaman arahan Watch2Gether 605. Atau sekali lagi, jika anda berada di dalam bilik, anda boleh mengetuk simbol Tetapan (gear) di sudut kanan atas, dan di bawah tajuk Simpan Bilik, klik sambungan untuk akaun Watch2Gether 605 sambungan.

Sekiranya anda tidak mendapat surat pengesahan, anda boleh meminta yang lain di sini. Ingatlah untuk memeriksa sampul spam anda!

Apabila rekod anda telah dibuat, anda akan dibawa ke halaman My Rooms. Semua bilik yang anda simpan akan muncul di sini. Anda boleh membuat bilik baru dengan mengetuk kuning di samping mengikat.

Menyimpan bilik anda

Untuk menyelamatkan bilik anda, klik simbol Tetapan (gear) di sudut kanan atas. Anda boleh menamakan dan menyimpan bilik anda di bawah tajuk Save Room.

Menjemput Rakan

Di ruangan lain, anda akan menjadi pelanggan sendiri yang ada. Walaupun anda dapat menggunakan Watch2Gether tanpa orang lain, permulaannya hebat apabila anda mengalu-alukan beberapa rakan untuk menonton bersama anda. Untuk melakukannya, klik pada butang Undang Rakan di kanan atas bilik.

Pada masa ini anda boleh mendua dan berkongsi sambungannya. Anda boleh menggunakan beberapa pentadbiran untuk melakukannya, seperti E-mel, Facebook, WhatsApp, Skype, dan sebagainya

Semua bilik adalah peribadi. Sambungan ke bilik tidak diedarkan di mana saja di Watch2Gether dan tidak ada pelanggan sewenang-wenang yang dapat bergabung dengan bilik anda. Walau apa pun, anda boleh memberikan sambungan kepada seberapa banyak individu yang anda mahukan.

Catatan: Semasa pertama kali menyertai ruangan Watch2Gether, anda mungkin perlu mengklik sekali pada pemain untuk memulakan main semula. Selepas ini, perubahan main balik dan trek akan diselaraskan.

Apabila rakan anda telah memasuki bilik, mereka muncul di bar pelanggan di bahagian bawah bilik.

Simbol pelanggan boleh mempunyai simbol kecil yang bergabung dengannya:

• Simbol "Mahkota": Pelanggan ini adalah pemilik bilik (pembuat) bilik.

• Simbol "Selain": Pelanggan ini adalah bahagian Watch2Gether + PLUS.

Titik potongan: Anda boleh mengalu-alukan banyak pelanggan ke bilik Watch2Gether. Bagaimanapun, sorotan kamera web (lihat di bawahnya) hanya akan berfungsi sehingga 10 pelanggan / bilik.

Menukar nama pengguna anda

Bar pelanggan di bahagian bawah skrin adalah tempat di mana anda dapat melihat siapa yang ada sekarang di bilik anda.

Sekiranya anda belum log masuk, nama pelanggan yang tidak tetap akan diberikan kepada anda.

Sekiranya anda log masuk, nama pengguna anda akan muncul di bawah simbol anda.

Memilih Video

Di ruangan Watch2Gether, anda boleh memilih dan menghayati rakaman dan muzik dari skop tahap yang dipertahankan seperti Youtube, Vimeo, Soundcloud dan banyak lagi.

Cari kandungan

Gunakan bar pertanyaan di titik tertinggi halaman untuk mencari muzik atau rakaman.

Watch2Gether mempunyai pelbagai aplikasi yang melekat yang menambahkan sokongan untuk tahap bahan yang berbeza. Dengan mengetuk gambar aplikasi di sebelah kiri bar pencarian anda boleh memilih tahap tertentu untuk dilihat. Simbol aplikasi / pentas yang dipilih sekarang ditunjukkan di sebelah kiri medan input perburuan (YouTube dipilih secara semula jadi).

Ketik frasa nama anda ke bar pencarian untuk mencari kandungan di pentas yang bersambung. Akibat pengejaran ditunjukkan di bawah pemain video.

Pada masa ini anda mempunyai tiga pilihan:

  1. Mainkan dengan cepat: Klik lakaran kecil video, atau tajuk video.

  2. Permintaan dalam lawatan: Klik butang STAR (kiri). Video akan muncul dalam lawatan, dan boleh ditambahkan ke senarai main atau dimainkan secara langsung dari saat itu. Ini berharga untuk bilik yang diarahkan.

  3. Tambahkan video ke senarai main: Klik butang PLUS (kanan). Video akan dipaparkan dalam senarai main semasa.

Pada saat anda memainkan video, video akan mula dimainkan untuk semua orang di dalam bilik. Video tersebut dipaparkan dalam keadaan harmoni, yang menunjukkan bahawa semua orang melihat gambar video yang serupa.

Sekiranya seseorang mengetuk butang Jeda, video akan berhenti untuk semua orang. Yang setara berlaku sekiranya ada yang bergerak maju atau terbalik (mencari) dalam pemain video: video setiap orang lain akan melompat ke tempat yang serupa dan mula bermain dari saat itu.

Pautan Langsung

Sekiranya anda tidak menemui apa yang anda cari melalui pencarian, anda hanya boleh melekatkan sambungan ke bahan yang perlu anda tonton.

Anda tidak perlu memilih aplikasi Watch2Gether yang terhubung terlebih dahulu. Pada titik ketika anda melekatkan sambungan, Watch2Gether secara semula jadi mengenal pasti tahapnya.

Video muncul dengan cepat dalam senarai yang diindeks, dan anda boleh memainkannya, mengesyorkannya, atau menambahkannya ke senarai main dari saat itu.

Aksi yang menarik untuk dikenang ialah jika anda tidak memerlukan sambungan ke senarai main YouTube, setiap melodi dalam senarai main muncul dalam senarai yang diindeks.

Menggunakan Sembang

Semasa menonton video bersama, anda boleh bercakap dengan rakan anda melalui zon lawatan yang wujud. Anda boleh membuka kawasan lawatan dengan mengetuk simbol perbincangan di pangkalan kanan bilik.

Ini membuka kotak lawatan yang lebih kecil daripada biasa, di mana anda dapat mengirim mesej dan emotikon kepada rakan anda di ruangan tersebut. Ceramah itu juga menunjukkan ketika pelanggan muncul atau pergi, dan ketika melodi lain mula dimainkan, mesej lawatan disiarkan dari pelanggan yang memainkannya. Sekiranya dari senarai main semasa, mesej datang dari penimbang tara.

Anda boleh menjadikan tetingkap bicara lebih besar dengan menekan simbol bekas di sudut kanan atas. Ini menyebabkannya bersatu dengan senarai main dan zon Sejarah, berubah menjadi tab di peti ini.

Menggunakan Kamera Web dan Perkongsian Skrin

Watch2Gether mempunyai bantuan yang melekat untuk video, suara dan perkongsian skrin webcam. Ini membolehkan anda melihat dan mendengar tindak balas rakan anda, membaca laman web bersama, dan berkongsi gambar atau media lain dari kawasan kerja anda.

Sehingga 10 pelanggan dapat memperkasakan kamera mereka selama ini. Sekiranya bilik mempunyai lebih dari 10 pelanggan, sorotan kamera web secara semula jadi akan terganggu. Sebarang sorotan bilik yang masih ada akan terus berfungsi.

Untuk memperkuat suapan video dan suara anda, atau untuk mulai berbagi layar anda, gunakan kawalan pada bar klien.

Akaun Watch2Gether percuma diperlukan untuk memperkasakan perkongsian skrin.

Tangkap di mana sahaja pada bar yang diperkecil untuk menambahnya:

Pada masa ini anda boleh mengklik:

• Butang video, untuk menghidupkan kamera web anda

• Butang penutup mulut, untuk menguatkan penguat anda

• Butang bagi skrin untuk mula berkongsi skrin anda

Pada saat alat diberi kuasa, simbol akan menjadi mesra alam. Baut dekat dengan gambar cam / mikrofon dapat digunakan untuk memilih sumber video atau suara:

Pada saat diberi kuasa, setiap video pelanggan ditunjukkan di zon simbol mereka.

Pada masa anda memperkasakan perkongsian skrin, anda akan mendapat pilihan berikut:

Anda boleh memutuskan untuk berkongsi Keseluruhan Skrin anda, Tetingkap Aplikasi tertentu, atau tab program. Tangkap di skrin atau perkara yang perlu anda kongsi, dan tangkapan Kongsi akan muncul. Sekiranya anda perlu berkongsi suara dari sumber yang dipilih juga, centang kotak Kongsi Audio.

Anda boleh menunjukkan suapan kamera pelanggan atau skrin bersama di tetingkap pemain. Ini dilakukan sama seperti menambahkan video.

Sebagai permulaan, klik menu lungsur ke satu sisi bar pencarian

Pada ketika itu, pilih sama ada Kamera Web atau Perkongsian Skrin dari aplikasi yang ditunjukkan.

Pada ketika itu, pelanggan yang memiliki kamera mereka diberi kuasa, atau yang berkongsi skrin akan muncul dalam item pertanyaan. Dari sini, anda boleh mengetuk simbol untuk memainkannya terus ke pemain, atau menambahkannya ke senarai main - sangat serupa dengan beberapa video atau melodi lain.

Moderasi Bilik anda

Pekerjaan ahli

Di ruangan yang anda miliki, anda boleh memperuntukkan bahagian Moderator kepada beberapa pelanggan lain. Anda juga boleh memboikot individu, jika penting.

Tangkap simbol Tetapan (gear) di sudut kanan atas, pada ketika itu klik tab Ahli:

Individu yang dinamik (mereka yang sekarang berada di dalam bilik) muncul dengan bulatan hijau dekat dengan nama pengguna mereka, dan orang yang tidak aktif (yang baru bergabung, tetapi tidak berkaitan sekarang) dengan lingkaran gelap.

• Untuk menjadikan seseorang sebagai penimbang tara: Letakkan tanda centang dalam pendaftaran Moderator.

• Untuk memboikot seseorang: Klik gambar "No Entry" dengan nama mereka. Anda boleh memboikot individu dengan mengetuk tanda hijau yang muncul dengan nama mereka setelah mereka dilarang.

Sekiranya anda perlu membersihkan rancangan pelanggan, anda boleh menghapus pelanggan yang tidak, pada ketika ini di ruangan dengan mengetuk tanda silang di dekat nama mereka.

Kesederhanaan

Sudah tentu semua pelanggan di bilik Watch2Gether mempunyai hak istimewa untuk mencari rakaman dan memainkannya di dalam bilik. Ini berfungsi dengan baik di ruangan dengan lebih sedikit pelanggan dan cara di mana Watch2Gether dicadangkan untuk digunakan. Walaupun begitu, ada keadaan di mana anda perlu memiliki lebih banyak kuasa mengenai siapa yang dapat menjalankan aktiviti tertentu.

Ikuti simbol Tetapan (gear) di sudut kanan atas bilik yang anda miliki.

Wacana Tetapan akan muncul. Tangkap tab Moderasi.

Anda kini dapat memilih siapa yang dibenarkan untuk melakukan aktiviti tertentu. Untuk setiap situasi, anda boleh memilih antara Semua individu atau Moderator seperti dulu.

Aktiviti

• Sembang: Keupayaan untuk menyusun mesej perbincangan.

• Pemain: Kapasiti bermain bahan dan mengawal main balik (main, berhenti, cari).

• Senarai main: Kapasiti untuk menukar senarai main, dan untuk menambahkan melodi ke senarai main semasa.

• Warna: Kapasiti untuk mengubah kehadiran bilik (bayangan dan gambar asas).

Menggunakan Senarai Main

Setiap bilik Watch2Gether baru menyertai senarai main lalai yang disebut Watch2Gether Default. Anda boleh menukar senarai main dengan mengetuk menu lungsur di bar sisi di sebelah kanan ruangan.

Baiklah, belum ada yang boleh berubah - bagaimana pula kita membuat senarai main lagi!

Membuat senarai main

Anda boleh menambah senarai main tambahan dengan mengetuk tab Senarai Main di bar sisi kanan, dan selepas itu simbol Tetapan (gear) di bawah pemilih senarai main:

Pertukaran Playlist Manager muncul. Anda boleh menambahkan senarai main lain dengan menyusun nama untuknya dan mengklik Senarai Main Baru.

Anda juga boleh menamakan semula dan menghapus senarai main dari sini, seperti menetapkannya ke Autoplay.

Pada saat Autoplay terganggu, melodi mesti dimulakan secara fizikal. Main balik akan berhenti setelah selesai menyelesaikan permainan, dan anda perlu mengetuk tangkapan di bawah pemilih senarai main untuk Memainkan petikan berikut.

Senarai main peribadi

Senarai main individu adalah jenis yang luar biasa yang tidak ada orang lain kecuali anda boleh mengubah (menambah atau menghilangkan perkara). Senarai main individu boleh dihubungkan ke mana-mana bilik Watch2Gether anda, yang menunjukkan bahawa ia akan muncul sebagai salah satu pilihan senarai main yang boleh diakses dalam senarai juntai bawah.

Kapasiti untuk membuat senarai main individu terhad kepada pelanggan yang mendaftar. Tandakan kotak pilihan "Senarai Main individu" sambil membuat senarai main lain sekiranya anda memerlukannya berdekatan dengan rumah.

Senarai main individu muncul dalam wacana Urus Senarai Main dengan nama pengguna anda yang berdekatan dengannya. Daripada simbol padam, anda mempunyai pilihan untuk melepaskannya dari ruangan semasa.

Senarai main individu boleh dihubungkan ke ruang ganti dengan tempat yang dibuat. Ini mungkin boleh dilakukan di kawasan Urus senarai main individu di bahagian bawah pertukaran, dengan menekan butang Muatkan senarai main.

Senarai main anda sendiri muncul di peti, dan anda boleh menyambung atau menghapusnya dari saat itu.

Mod senarai main

Senarai main semasa boleh digunakan dalam tiga mod berbeza yang dapat dihidupkan di sebelah kiri di bawah pemilih senarai main.

Mod ini (dari kiri ke kanan)

• Normal: Perkara-perkara dalam rundown dimainkan mengikut corak di mana mereka muncul dalam rundown.

• Shuffle: Perkara-perkara dalam rundown dimainkan dalam permintaan tidak tetap.

• Pengundian: Pelanggan di dalam bilik boleh membuat keputusan untuk memilih perkara yang dikurangkan dan yang dengan undian terbanyak dimainkan terlebih dahulu.

Akaun Watch2Gether Anda

Sorotan tengah Watch2Gether dapat digunakan tanpa rekod. Walau bagaimanapun, membuat rekod percuma mempunyai kelebihan yang menyertainya:

• Anda boleh menyimpan bilik anda agar tidak terhapus setelah 24 jam

• Anda boleh memilih gambar simbol tersuai

• Anda tidak perlu memilih julukan setiap kali masuk ke bilik

• Anda mendapat garis besar semua bilik yang anda gunakan

• Anda boleh membuat senarai main individu

• Anda mempunyai pilihan untuk mengemas kini rekod anda ke pendaftaran Watch2Gether + PLUS

Pergi ke sini untuk membuat rekod percuma: Daftar

Sekiranya anda menghargai penggunaan Watch2Gether dan perlu membantunya berkembang, pertimbangkan untuk menjadi bahagian + PLUS dengan hanya € 3,49 / bulan.

Individu Watch2Gether + PLUS menghargai satu kelebihan, termasuk:

• Tidak ada publisiti di mana-mana bilik yang anda lawati!

• Tidak ada publisiti di ruangan yang anda buat untuk semua orang di dalam bilik!

• Kemasukan awal ke bentuk beta

• dan banyak lagi!

Jadilah bahagian Watch2Gether + PLUS sekarang, dan bantu menyokong peningkatan pentas!

Harga watch2gether

Keahlian yang berharga kira-kira $ 3 setiap bulan.

Tonton2Gether PLUS

Watch2Gether PLUS adalah program pendaftaran luar biasa kami. Ini memberi anda kemasukan ke sorotan tambahan yang meningkatkan pengalaman Watch2Gether anda DAN menyokong kemajuan berterusan Watch2Gether.

• Sorotan eksklusif

• Nada lawatan peribadi

• GIF animasi dalam mesej perbincangan

• Lebih banyak lagi yang akan datang ...

• Tidak ada iklan utama * di setiap ruangan yang anda lawati

• Tidak ada iklan penting * di mana-mana bilik yang anda buat (untuk semua individu dari bilik itu)

• Kemasukan awal ke bentuk beta

• Alamat e-mel sokongan khas

• Menyokong kemajuan Watch2Gether

Percubaan PLUS percuma selama 30 hari.

Hanya US $ 3.49 / bulan beberapa ketika kemudian.

ADAKAH APA YANG BAIK?

Pelanggan boleh tanpa banyak hubungan antara rakan-rakan untuk menonton sesuatu di laman video ini, namun mereka juga boleh mendapatkan bahan yang bermasalah. Watch2gether tidak mengharapkan pelanggan mendaftar untuk menggunakan laman web ini. Semua perkara sama, mereka hanya perlu menghantar e-mel ke bilik yang telah mereka buat kepada orang lain untuk memulakannya. Daripada sekadar memerhatikan, pengunjung yang disambut dapat menyumbang dengan menemui rakaman untuk ditonton dan dimainkan juga. Ahli juga boleh melihat mengenai perkara yang mereka lihat di skrin yang serupa dan mungkin mempunyai pilihan untuk bercakap video, walaupun komponen itu agak sukar untuk diselesaikan untuk semua pelanggan.

Pelanggan juga akan melihat idea, dan tidak sukar untuk mengesan rakaman untuk dimainkan di laman web ini. Mereka sering kali lebih terhad dari sumber seperti Vimeo dan YouTube. Sekiranya pelanggan perlu menonton sesuatu yang tidak dapat diakses dari mana-mana peringkat yang direkodkan di laman web ini, elemen yang menyegerakkan sumber luar yang tidak disokong menggunakan pembesaran program mungkin membolehkan mereka, misalnya, mengakses hal-hal yang menggunakan akaun Netflix mereka . Masalah yang paling serius dengan laman web ini adalah bahawa penjaga mungkin bimbang tentang bahan yang boleh dilarikan oleh kanak-kanak di Watch2Gether. Sebahagian daripada sumber video menonjolkan perkara dengan subjek dewasa. Tidak ada kawalan terhadap komen lawatan atau kandungan video, jadi ini dapat dilakukan sepenuhnya bagi klien ruang untuk mengisi senarai main genggaman dengan mengembangkan kandungan yang penuh dengan kekejaman, bahan seksual, bahasa, penggunaan bahan, atau bahan lain yang menakjubkan. Tinjau laman web dengan anak anda - atau jika tidak ada perkara lain yang memeriksa perkara yang dicatatkan di senarai main anak anda - dapat membantu menjamin anak-anak dan rakan mereka mendapat wawasan ulasan yang dilindungi.

APA YANG DIPERLUKAN IBU BAPA

Penjaga perlu menyedari bahawa Watch2Gether adalah laman menonton video. Pelanggan boleh mendapatkan maklumat dan berkunjung dengan rakan tanpa mendaftar untuk menggunakan laman web ini. Oleh itu, mereka diberi nama pengguna yang tidak teratur ketika mereka membuat ruang tinjauan, yang dapat mereka ubah. Bilik yang mereka buat adalah sebahagian besar peribadi secara semula jadi dan akan dihapus selepas 24 jam kecuali jika mereka mengejar rakaman Watch2Gether dan menyimpan kawasan yang jelas. Pelanggan boleh tanpa banyak mencari beberapa bahan yang bertujuan untuk orang dewasa, misalnya, rakaman termasuk penggunaan dadah dan topik seksual, dan tidak ada batasan bahasa pada perbincangan perbincangan yang berkaitan dengan laman web ini. Pelanggan juga dapat mengklik dengan berkesan dari video yang mereka tonton ke laman web yang memilikinya dan mengakses apa sahaja kandungan lain di laman web tersebut.

Terma dan syarat

Kepentingannya

Kami (orang-orang di Watch2gether) menjalankan pentas video sosial yang disebut Watch2Gether dan akan memuja anda untuk menggunakannya. Bantuan asas Watch2Gether adalah percuma, dan kami menawarkan reka bentuk semula berbayar untuk sorotan canggih dalam program penyertaan Watch2Gether + PLUS. Pentadbiran kami bertujuan untuk memberi anda kawalan dan tanggungjawab sebanyak mungkin di bilik lawatan Watch2Gether anda. Walau apa pun, berhati-hatilah dengan apa yang anda sebarkan. Khususnya, pastikan bahawa tidak ada perkara yang dilarang (seperti spam, jangkitan, atau bahaya kekejaman yang tulen) muncul di bilik anda.

Sekiranya anda menjumpai ruangan Watch2Gether yang anda terima mengabaikan Syarat Perkhidmatan ini, jika tidak terlalu banyak masalah, hubungi kami.

Syarat Perkhidmatan

Terma dan syarat yang disertakan mengawasi semua penggunaan laman Watch2Gether dan setiap bahan, perkhidmatan, dan item yang dapat diakses di atau melalui laman web ini. Pentadbiran kami ditawarkan bergantung pada pengakuan anda tanpa perubahan keseluruhan syarat dan ketentuan yang terkandung di dalamnya dan piawaian dan pengaturan kerja yang masih ada (menghitung, tanpa sekatan Dasar Privasi Data kami 202). Anda bersetuju bahawa kami mungkin akan mengemas kini Perkhidmatan kami, dan syarat-syarat ini akan berlaku untuk sebarang baik pulih.

Sekiranya tidak terlalu banyak masalah, baca Perjanjian ini dengan berhati-hati sebelum mendapatkan atau menggunakan Perkhidmatan kami. Dengan mendapatkan atau menggunakan mana-mana bahagian pentadbiran kami, anda bersetuju untuk dibatasi oleh terma dan keadaan pengaturan ini. Sekiranya anda tidak menyetujui setiap syarat dan ketentuan pemahaman ini, pada saat itu anda mungkin tidak mengakses atau menggunakan salah satu pentadbiran kami. Sekiranya terma dan syarat ini dilihat sebagai cadangan oleh Watch2Gether, pengakuan secara eksplisit terhad kepada syarat-syarat ini.

Perkhidmatan kami tidak dikoordinasikan untuk anak muda yang lebih muda daripada 13, dan akses dan penggunaan Perkhidmatan kami hanya ditawarkan kepada pelanggan yang berumur 13 tahun atau lebih mapan. Sekiranya anda berusia di bawah 13 tahun, jangan meminta untuk menggunakan Perkhidmatan kami. Mana-mana individu yang mendaftar sebagai pelanggan atau memberikan data mereka sendiri ke alamat Perkhidmatan kami bahawa mereka berumur 13 tahun atau lebih berpengalaman.

Akaun Watch2Gether Anda

Pada ketika anda membuat ruangan di Watch2Gether, anda bertanggungjawab menjaga keselamatan bilik anda dan anda bertanggungjawab sepenuhnya untuk semua latihan yang berlaku di dalam bilik dan beberapa aktiviti lain yang dilakukan mengenai bilik tersebut. Anda harus memberitahu Watch2Gether dengan cepat mengenai pekerjaan yang tidak disetujui di bilik anda, akaun Watch2Gether anda, atau beberapa keselamatan lain. Watch2Gether tidak akan diwajibkan untuk demonstrasi atau pengawasan oleh anda, termasuk sebarang bahaya yang disebabkan oleh demonstrasi atau pengecualian tersebut.

Tanggungjawab Penyumbang

Sekiranya anda bekerja di bilik, mengambil bahagian di dalam bilik, memasukkan bahan ke dalam bilik, atau dalam keadaan apa pun membuat (atau membenarkan mana-mana orang luar membuat) bahan yang dapat diakses (apa-apa bahan tersebut, "Kandungan"), anda benar-benar bertanggungjawab atas isi kandungan, dan segala kerosakan yang disebabkan oleh, Kandungan atau petunjuk anda. Begitulah masalahnya dengan sedikit memperhatikan struktur yang diambil oleh Konten, yang menggabungkan, namun tidak terbatas pada pesan, foto, video, suara, atau kod. Dengan menggunakan Watch2Gether, anda memberi tahu dan menjamin bahawa Kandungan dan langsung anda tidak menyalahgunakan syarat ini. Sekiranya anda menghapus Kandungan atau ruangan, Watch2Gether akan menggunakan usaha yang wajar untuk menghapuskannya dari Watch2Gether, namun anda menyedari bahawa tempahan atau rujukan ke Kandungan mungkin tidak dapat dibuat dengan cepat tidak dapat diakses. Tanpa menyekat mana-mana gambaran atau jaminan tersebut, Watch2Gether mempunyai hak (namun bukan komitmen) untuk, dalam kehati-hatian Watch2Gether,

(i) menuntut semula nama pengguna atau ruangan anda kerana tidak aktif,

(ii) menolak atau menghilangkan apa-apa bahan yang, seperti yang dilihat oleh Watch2Gether, menyalahgunakan strategi Watch2Gether atau dalam keadaan apa pun menyakitkan atau menakutkan, atau

(iii) menghentikan atau menolak penerimaan dan penggunaan Watch2Gether kepada mana-mana individu atau bahan dalam keadaan apa pun. Watch2Gether tidak akan mempunyai komitmen untuk memberikan potongan harga yang baru dibayar.

Iklan

Watch2Gether mengekalkan apa sahaja kuasa yang diperlukan untuk memaparkan iklan di bilik anda kecuali jika anda telah membeli pendaftaran Watch2Gether + PLUS.

Pembayaran dan Pembaharuan

Syarat Am

Interaksi permintaan kami dipimpin oleh gabungan dalam talian kami [ Paddle.com .] ( Https://Paddle.com .) Paddle.com adalah Merchant of Record untuk setiap pesanan kami. Oar memberikan semua permintaan sokongan pelanggan dan menangani pulangan.

Pentadbiran berbayar berdasarkan budi bicara, misalnya, penyertaan Watch2Gether + PLUS dapat diakses (mana-mana pentadbiran tersebut, "Kemas kini"). Dengan memilih Peningkatan, anda bersetuju untuk membayar Watch2Gether dari bulan ke bulan atau perbelanjaan keahlian tahunan yang ditunjukkan untuk pertolongan itu. Kecuali jika dalam keadaan apa pun dinyatakan, ansuran akan dikenakan pada premis pra-bayar pada hari Anda melakukan Upgrade dan akan meliputi penggunaan bantuan tersebut selama sebulan ke bulan atau tempoh keahlian tahunan seperti yang ditunjukkan. Permulaan percuma (30 hari) hanya boleh diakses sekali bagi setiap pelanggan.

Pembaharuan Automatik

Kecuali jika anda memberitahu Watch2Gether sebelum menyelesaikan jangka masa keahlian yang relevan bahawa anda perlu menurunkan Peningkatan, keahlian Peningkatan anda akan diisi semula dan anda meluluskan kami untuk mengumpulkan bahan keahlian tahunan atau bulan ke bulan untuk Peningkatan tersebut (hanya sebagai tugas apa pun) menggunakan Visa atau sistem ansuran lain yang kami ada dalam rekod untuk anda. Kemas kini boleh diturunkan setiap kali di segmen Naik taraf profil pelanggan anda. Bayaran keahlian tidak akan dikembalikan.

Tanggungjawab Pelawat

Watch2Gether belum memeriksa, dan tidak dapat mengaudit, keseluruhan bahan, termasuk program, yang disajikan di Perkhidmatan kami, dan dengan demikian tidak dapat dipertanggungjawabkan untuk bahan, penggunaan atau kesan bahan tersebut. Dengan menggunakan Perkhidmatan kami, Watch2Gether tidak menangani atau menyimpulkan bahawa ia merangkumi bahan yang disiarkan di sana, atau bahawa ia menerima bahan tersebut tepat, berharga, atau tidak menyakitkan. Anda bertanggungjawab untuk mengelakkan potensi risiko sama pentingnya untuk melindungi diri dan kerangka komputer anda daripada jangkitan, cacing, kuda Trojan, dan bahan berbahaya atau berbahaya yang lain. Perkhidmatan kami mungkin mengandungi kandungan yang memusuhi, pelanggaran, atau dalam hal yang menyinggung perasaan, sama seperti bahan yang mengandungi kesalahan khusus, slip tipografi, dan kesalahan yang berbeza. Perkhidmatan kami juga mungkin mengandungi bahan yang mengabaikan hak keselamatan atau pendedahan, atau melanggar inovasi berlesen dan hak eksklusif lain, dari pihak luar, atau memuat turun, meniru atau menggunakan yang bergantung pada terma dan syarat tambahan, dinyatakan atau tersirat. Watch2Gether menolak sebarang kewajipan mengenai kerosakan yang berlaku kerana penggunaan oleh tetamu Perkhidmatan kami, atau dari sebarang muat turun oleh para tetamu bahan yang disiarkan.

Kandungan Dihantar di Laman Web Lain

Kami belum menilai, dan tidak dapat meninjau, keseluruhan materi, termasuk program, dapat diakses melalui laman web dan laman web tempat Watch2Gether bergabung, dan yang terhubung ke Watch2Gether. Watch2Gether tidak mempunyai perintah ke atas laman Watch2Gether tersebut, dan tidak bertanggungjawab terhadap bahan atau penggunaannya. Dengan menyambung ke laman web bukan Watch2Gether, Watch2Gether tidak menangani atau menyimpulkan bahawa laman web tersebut menaja jamin. Anda bertanggungjawab untuk memainkannya dengan selamat untuk melindungi diri dan kerangka komputer anda daripada jangkitan, cacing, kuda Trojan, dan bahan berbahaya atau merosakkan yang lain. Watch2Gether menolak sebarang kewajiban mengenai sebarang kerosakan yang berlaku kerana penggunaan laman web dan laman web bukan Watch2Gether.

Pelanggaran Hak Cipta dan Dasar DMCA

Ketika Watch2Gether meminta agar orang lain menganggap hak inovasi berlesennya, ia menganggap hak inovasi terlindung orang lain. Sekiranya anda menerima bahawa bahan yang dijumpai atau dihubungkan di Watch2Gether mengabaikan hak cipta anda, anda diminta untuk memberitahu 156 Watch2Gether. Watch2Gether akan bertindak balas terhadap setiap pemberitahuan tersebut, termasuk yang diperlukan atau sesuai dengan menghilangkan bahan menceroboh atau melumpuhkan semua sambungan ke bahan menceroboh. Watch2Gether akan mengakhiri penerimaan tetamu dan penggunaan Laman Web jika, dalam keadaan yang sesuai, tetamu diselesaikan untuk menjadi pelaku pemulihan hak cipta atau hak inovasi berlesen lain dari Watch2Gether atau yang lain. Oleh kerana itu, Watch2Gether tidak akan mempunyai komitmen untuk memberikan potongan harga yang baru dibayar kepada Watch2Gether.

Harta Intelek

Perjanjian ini tidak berpindah dari Watch2Gether kepada anda sebarang inovasi berlesen Watch2Gether atau pihak luar, dan OK, tajuk, dan minat terhadap dan ke harta tersebut akan kekal (seperti di antara perjumpaan) secara eksklusif dengan Watch2Gether. Watch2Gether, logo Watch2Gether, dan sebarang nama jenama yang tersisa, jejak pentadbiran, ilustrasi dan logo yang digunakan mengenai Watch2Gether atau Perkhidmatan kami, adalah nama jenama yang dilindungi atau didaftarkan untuk pemberi lesen Watch2Gether atau Watch2Gether. Nama jenama yang berbeza, cetakan pentadbiran, reka bentuk dan logo yang digunakan mengenai Perkhidmatan kami mungkin merupakan jenama orang luar yang lain. Penggunaan Perkhidmatan kami oleh anda memberi anda hak istimewa atau izin untuk meniru atau dalam mana-mana menggunakan jenama jenama Watch2Gether atau orang luar.

Perubahan

Kami terus menyegarkan Perkhidmatan kami, dan ini menyiratkan ada kalanya kami perlu mengubah syarat sah di mana Perkhidmatan kami diiklankan. Sekiranya kami membuat perubahan yang penting, kami akan memberitahu anda dengan menyiarkan di salah satu laman web kami, atau dengan mengirimkan e-mel atau surat-menyurat lain sebelum kemajuan menghasilkan hasil. Pemberitahuan akan memberikan jangka waktu yang masuk akal setelah syarat baru akan menghasilkan hasil. Dengan andaian anda tidak dapat bertentangan dengan perubahan kami, anda harus berhenti menggunakan Perkhidmatan kami dalam jangka masa pemberitahuan yang ditetapkan. Anda meneruskan penggunaan Perkhidmatan kami akan bergantung pada syarat baru. Bagaimanapun, sebarang pertanyaan yang muncul sebelum kemajuan akan diwakili oleh Syarat (menghitung ketentuan penegasan individu yang membatasi) yang disusun ketika perdebatan itu muncul.

Penamatan

Watch2Gether boleh mengakhiri penerimaan anda ke semua atau mana-mana Perkhidmatan kami setiap kali, dengan atau tanpa sebab, dengan atau tanpa pemberitahuan, dari masa ini dan seterusnya. Sekiranya anda ingin menamatkan Perjanjian ini atau akaun Watch2Gether anda (sekiranya anda memilikinya), anda boleh berhenti menggunakan Perkhidmatan kami. Semua pengaturan Perjanjian ini yang menurut perangai mereka harus bertahan hingga akhir akan berakhir, termasuk, tanpa sekatan, pengaturan pemilikan, penafian jaminan, pembayaran balik dan kekangan risiko.

Penafian Waranti

Perkhidmatan kami diberikan "tanpa jaminan." Watch2Gether dan penyedia serta pemberi lesennya meninggalkan semua jaminan dalam bentuk apa pun, nyata atau dicadangkan, termasuk, tanpa batasan, jaminan kebolehdagangan, kesediaan untuk alasan tertentu dan tidak menceroboh. Baik Watch2Gether maupun penyedia dan pemberi lesennya, tidak memberikan jaminan bahawa Perkhidmatan kami akan menjadi salah atau pintu masuk ke dalamnya akan berterusan atau berterusan. Sekiranya anda benar-benar memahami hadiah ini, inilah hadiahnya. Anda memahami bahawa anda memuat turun dari, atau dalam apa jua keadaan, mendapatkan bahan atau pentadbiran melalui, Perkhidmatan kami dengan berhati-hati dan bahaya.

Had Liabiliti

Tidak akan sesekali Watch2Gether, atau penyedia atau pemberi lesennya, berkewajiban mengenai topik Perjanjian ini di bawah perjanjian, kecerobohan, risiko yang tepat atau hipotesis lain yang sah atau tidak berat sebelah untuk: (I) sebarang bahaya luar biasa, kebetulan atau penting; (ii) perbelanjaan mendapatkan barang atau pentadbiran pengganti; (iii) untuk gangguan penggunaan atau kemalangan atau kekotoran maklumat; atau (iv) untuk sebarang jumlah yang melebihi caj yang anda bayar untuk Watch2Gether di bawah pengaturan ini dalam jangka masa dua belas tahun sebelum alasan aktiviti. Watch2Gether tidak akan bertanggung jawab atas kekecewaan atau penangguhan kerana masalah setelah kawalan mereka masuk akal. Yang terdahulu tidak akan penting sejauh mana yang dihalangi oleh undang-undang yang sesuai.

Perwakilan Umum dan Jaminan

You address and warrant that (I) your utilization of our Services will be as per the Watch2Gether Privacy Policy, with this Agreement, and with every single material law and guidelines (counting without constraint any nearby laws or guidelines in your nation, state, city, or other administrative territory, in regards to online direct and worthy substance, and including all relevant laws in regards to the transmission of specialized information traded from the United States or the country where you dwell) and (ii) your utilization of our Services won't encroach or misuse the licensed innovation privileges of any outsider.

Indemnification

You consent to repay and hold innocuous Watch2Gether, its project workers, and its licensors, and their individual chiefs, officials, representatives, and specialists from and against all cases and costs, including lawyers' charges, emerging out of your utilization of our Services, including however not restricted to your infringement of this Agreement.

Translation

These Terms of Service were initially written in English (US). We may make an interpretation of these terms into different dialects. In case of a contention between an interpreted adaptation of these Terms of Service and the English form, the English rendition will control.

This archive is CC-BY-SA. It was last refreshed Jan 13, 2017

Initially adjusted from the WordPress

Watch2Gether Data Privacy Policy

Our site ( w2g.tv , community.w2g.tv ) might be utilized without entering individual data. Various principles may apply to specific administrations on our site, notwithstanding, and are clarified independently underneath. We gather individual data from you (for example name, address, email address, phone number, and so forth) as per the arrangements of German information security rules. Data is viewed as close to home in the event that it tends to be related only to a particular regular individual. The legitimate system for information security might be found in the German Federal Data Protection Act (BDSG-new) and the Telemedia Act (TMG). The arrangements beneath serve to give data regarding the way, degree and reason for gathering, utilizing and handling individual data by the supplier:

Watch2Gether GmbH

Turmstr. 20A

10559 Berlin

[dilindungi e-mel]

To make Watch2 Gether audit we checked Watch2gether.com notoriety at loads of destinations, including Siteadvisor and MyWOT. We found that Watch2gether is ok for kids and doesn't look deceitful. We would portray it as genuine.

Florian Sailer keeps it dependable. If it's not too much trouble, be cautioned that to portray security status of Watch2gether.com we use information transparently accessible on the Web, along these lines we can't ensure that no trick destinations may have been erroneously considered genuine and no misrepresentation or PC issues may happen in such manner. Yet, generally the publicly supported information we have is quite precise.

If it's not too much trouble, know that information move through the web is dependent upon security chances and, consequently, complete assurance against outsider admittance to moved information can't be guaranteed.

Cookies

Our site utilizes supposed treats to perceive rehash utilization of our site by a similar client/web association supporter. Treats are little content records that your web program downloads and stores on your PC. They are utilized to improve our site and administrations. Much of the time these are alleged “meeting treats” that are erased 7 days after your last visit of our site.

To a degree, nonetheless, these treats additionally pass along data used to naturally remember you. Acknowledgment happens through a special ID string saved to the treats. The data accordingly acquired is utilized to oversee access rights, improve our administrations and to speed up your admittance to the site.

You can keep treats from being introduced by changing the settings on your program programming as needs be. You ought to know, nonetheless, that thusly you will be unable to utilize every one of the elements of our site.

Server Data

For specialized reasons, information like the accompanying, which your web program sends to us or to our web space supplier (alleged worker log documents), is gathered:

• type and adaptation of the program you use

• operating framework

• websites that connected you to our webpage (referrer URL)

• websites that you visit

• date and season of your visit

• your Internet Protocol (IP) address.

This mysterious information is put away independently from any close to home data you may have given, along these lines making it difficult to associate it to a specific individual. The information is utilized for factual purposes to improve our site and administrations. The information is erased following 52 days.

Purpose of Registering

We offer you the chance to pursue our site to have the option to offer you extra highlights. The data entered when joining, as demonstrated in the enlistment structure

Email, Username, Password, Status, Avatar-Image

is gathered and put away exclusively for use by our site. When pursuing our site, we likewise store your IP address and the date and time you enlisted. This serves to secure us in the occasion an outsider inappropriately and without your insight utilizes your information to pursue our site. None of this data is moved to outsiders. Nor is any of this data coordinated to any data that might be gathered by different segments of our site.

Newsletter

Our site offers you the chance to buy in to our bulletin. The pamphlet gives you intermittently data about our administrations. To get our pamphlet, we require a substantial email address. We will audit the email address you accommodate the reason for deciding if you are truth be told the proprietor of the email address gave or whether the genuine proprietor of said address is approved to get the pamphlet. When buying in to our bulletin, we will store your IP address just as the date and time you bought in. This serves to ensure us in the occasion an outsider inappropriately and without your insight utilizes your email address to buy in to our bulletin. We won't gather some other information. The information in this way gathered is utilized exclusively to get our bulletin. No information is moved to outsiders. Nor is any of this data coordinated to any data that different parts of our site may gather. You may drop your membership to the pamphlet whenever. You will discover extra subtleties in the email affirming your membership just as in every bulletin.

Contacting Us

On our site we offer you the chance to get in touch with us. In such occasion, data given by the client is put away to encourage interchanges with the client. No information is moved to outsiders.

Watch2Gether GmbH

Turmstr. 20a

10559 Berlin/Germany

Handelsregisternummer

Amtsgericht Charlottenburg HRB 216937 B

Geschäftsführer: Florian Sailer

E-mel: [dilindungi e-mel]

Umsatzsteuer-Id: DE 330498942

Kesimpulannya

The authority Watch2Gether Chrome expansion permits you to share content from an upheld site (Youtube, Vimeo, Dailymotion, …) straightforwardly into a Watch2Gether room. The new W2gSync highlight permits you to synchronize watch recordings from any site on Watch2Gether.

Watch2Gether is definitely not a web-based feature where one client communicates and the others simply watch. Rather every client in a room can peruse for content and select recordings or sound tracks to be played for everybody in the room.

Soalan Lazim

1. Would you be able to chat on Watch2Gether?

It's in reality lovely simple to converse with a companion. I just settled on a decision to my little girl and began the video on w2g and we had the option to watch and hear the video in addition to converse with one another. This application is the awesome!! That is to say, I would simply utilize disunity or another application in the interim that gets added.

2. Is observe together protected?

Sesungguhnya. Broadcast appointment: Watch Together is protected to utilize.

3. Does Watch2Gether work with Netflix?

Watch2Gether

Netflix isn't viable with the Watch2Gether player, yet the organization has thought of a workaround. The beta W2gSync highlight allows you to glue a Netflix URL straightforwardly into an uncommon window in your private room. At the point when you start the video, every other person will actually want to see it.

4. How would I utilize Watch2Gether?

In spite of the fact that you can utilize Watch2Gether without anyone else, the pleasant starts when you welcome a few companions to watch with you. To do as such, click on the Invite Friends button at the upper right of the room. Presently you can duplicate and share the connection. You can utilize a few administrations do to along these lines, like Email, Facebook, WhatsApp, Skype, and so on

5. How would I utilize Watch2Gether for karaoke?

At the highest point of the Watch2Gether room is a pursuit bar. Type in your melody title and select one of the outcomes that populate beneath the playback window. Add it to the line by tapping the + image. At the point when your tune comes up, sing!

6. Is Watch2Gether legitimate?

Its 100% legitimate. We are utilizing the authority Youtube API (Programming Interface) to get to the substance. Have some good times on Watch2Gether!

7. Is Watch2Gether augmentation Safe?

It is anything but an ideal framework, however generally, even expansions that solicitation admittance to all your information on sites are protected to utilize. On the off chance that you need to be extra cautious, just introduce expansions from checked creators.

8. Does Watch2Gether have voice chat?

Right now it's not possible to voice chat without video. … Not everyone enjoys video chatting but do still enjoy voice chatting .

9. Does Watch2Gether work with Hulu?

Watch2Gether

Though, this also means, there is no support for streaming services that are hidden behind login like Netflix, Hulu , Prime videos etc. To get started, simply create a temporary room, load the video and share the URL with your friends. … You can stream videos just by entering the video URL in the search bar.

10. How do you sync Watch2Gether?

Basic Workflow. Copy the link to a website that contains a video and paste it into the search bar on Watch2Gether . When a link can not be played directly with one of the build-in apps, the W2gSync app is automatically selected and the related video is displayed in the search results.

artikel berkaitan

( 8 Drama Korea Teratas pada 2020