William Delbert Gann adalah nama yang terkenal oleh kebanyakan penganalisis teknikal dan peniaga kewangan. Sekiranya kita bercakap mengenai awal abad ke-20, WD Gann adalah seorang peniaga terkenal yang bekerja dengan penganalisis perniagaannya. Ia menawarkan kaedah perdagangan berdasarkan geometri kuno dan matematik. Pedagang lain sangat mengagumi kaedah perdagangannya kerana mereka juga mendapat manfaat daripada cadangan Gann untuk berdagang . Yang mengejutkan anda, "9 kaedah persegi" yang paling terkenal di Gann diilhamkan oleh struktur kuil India dan Mesir.

Gann mendapat pulangan 1000% dari modal perdagangannya dengan kaedah yang dicadangkan sendiri, dan keuntungannya sekitar 92,4%. Pada hari perdagangan, dia membuat 16 perdagangan, dan dari 16 perdagangan itu, 8 adalah titik pembalikan fungsi pasar intraday.

Satu-satunya teori di dunia yang meramalkan masa dan harga.

Pasukan pakar dan profesional kami juga melakukan banyak usaha untuk memahami dan menguasai idea tersebut. Pakar kami menggunakan Kaedah WD Gann di pasaran India dengan banyak teknik yang dipermudahkan dan anda akan kagum kerana kami telah mencapai banyak tonggak dalam perjalanan kami.

Ramai pelajar telah mengikuti kursus dari kami dan memohon setelah tamat pengajian dan mereka mendapat banyak manfaat daripadanya. Anda memperoleh keuntungan yang baik dengan sokongan penuh dari pakar kami. Kami telah merangkumi semua cetak biru yang kami pelajari dari perjalanan kami mempelajari persamaan Gann.

Kursus Gann Di India

Keupayaan berniaga hanya dapat dicapai melalui latihan. Selagi anda mengamalkan konsep dengan ikhlas, anda dapat menghasilkan ramalan perdagangan. Pakar kami membantu pelajar belajar dan berlatih ke arah yang betul. Dari membaca carta hingga menganalisis pergerakan harga, kami membantu pelajar kami meningkatkan analisis teknikal mereka.

Analisis teknikal membolehkan anda mengetahui petunjuk ramalan untuk perdagangan yang berjaya. Jauh lebih baik daripada analisis asas. Analisis teknikal untuk pergerakan harga jangka pendek dan sederhana di pasaran akan membantu anda memisahkan kadar keuntungan anda.

GannandWaves berangkat dengan tujuan untuk membolehkan orang mendapatkan latihan yang tepat untuk berdagang di pasaran saham dengan betul. Kita sering memperhatikan bahawa peniaga mula berniaga dengan tujuan untuk membuat keuntungan besar tanpa pengetahuan perdagangan yang betul. Namun, setelah beberapa ketika, bukannya membuat keuntungan, mereka mengambil kerugian dan pada akhirnya mereka mula menyalahkan pasaran saham.

Pasukan pakar kami menjadikan setiap pelajar sangat berpendidikan dan berpengetahuan tentang membuat keuntungan yang baik dari berniaga dan mendapatkan nama mereka dan membina aset mewah.

Hari ini semua orang mengikuti pasaran saham untuk mendapatkan pulangan terbaik, tetapi tahukah anda bahawa 85-90% orang di pasaran saham kehilangan wang mereka yang sukar diperoleh setiap hari

Wang yang diperoleh dengan susah payah hanya masuk ke dalam poket 10-15% orang, 10-15% itu adalah mereka yang mempunyai banyak pengetahuan tentang pasaran saham, ada yang mempunyai banyak pengalaman yang mereka dapat meneka pasaran dengan mudah. . Oleh itu, anda dapat melihat aliran wang dari mereka yang kurang berpendidikan atau kurang berpengalaman ke poket yang lebih berpendidikan dan lebih berpengalaman.

Kami menyiapkan kursus kami supaya pelajar kami juga dapat menyertai peniaga pintar 10-15% ini.

Mengapa Kursus Terbaik?

Kami menyediakan kursus ** WD Gann ** yang fleksibel di India; Kami mengajar analisis teknikal dan had Masa Pasaran.

Kadang kala kaedah analisis teknikal tidak berfungsi untuk pedagang, sudah pasti sesuai untuk penganalisis yang bekerja pada analisis masa, tetapi kaedah ini dapat menyebabkan mereka mendapat bantuan terhad untuk peniaga. Apabila analisis teknikal gagal memenuhi ramalan pedagang, peniaga beralih ke kaedah pemasaan pasaran.

Dalam kursus kami, kami telah memperkenalkan kaedah pemasaan pasaran untuk membantu peniaga di barisan hadapan masa pasaran.

Kami sentiasa menyokong pelajar kami sekiranya mereka ingin menguasai pasaran. Kami sentiasa berada di sini untuk menghilangkan keraguan. Setelah menamatkan kursus, kebanyakan pelajar atau peniaga mencari kursus yang ditingkatkan atau dikemas kini , tetapi di sini di www.gannandwaves.com anda perlu mengikuti lebih banyak kursus setelah menamatkan kursus ini. Pelajar kami yang menamatkan kursus kami kini menjadi peniaga yang berjaya; mereka mengawal pasaran dan memperoleh pendapatan dengan baik.

Investasikan pembelajaran anda dengan cara yang betul, jangan hanya menjadi seperti peniaga jangka pendek yang setelah bekerja seharian membuang masa yang berharga dan akhirnya hanya memperoleh satu peratus keuntungannya. Jadilah seperti kuda dan dapatkan 20-25% dengan kursus satu pukulan kami.