Mampu mendapatkan bantuan syarikat pembangunan laman web di AS boleh menjadi kelebihan utama bagi syarikat anda ketika anda berusaha menavigasi perisian pasca wabak dan lanskap teknologi. Seperti yang anda mungkin sudah sedia maklum, apa yang anda tunjukkan kepada pelanggan dan orang ramai mempunyai kesan besar terhadap bagaimana industri melihat anda, dan jenis perniagaan apa yang dapat anda tarik dengan kehadiran dalam talian anda. Sekiranya anda tidak kelihatan seperti berhubungan dengan perisian terkini atau inovasi berteknologi tinggi, maka ada kemungkinan calon pembeli dan pelanggan tidak ingin atau tidak dapat melabur dalam perniagaan anda. Anda tidak suka melaksanakan rancangan perniagaan yang benar-benar pintar dengan kemahiran dalam fasa pembuatan, hanya untuk melihatnya layu kerana kehadiran digital yang kurang berkembang. Untuk benar-benar menunjukkan kepada dunia karya yang telah anda masukkan ke dalam perniagaan anda, berapa pun saiznya, maka anda akan ingin melabur dalam beberapa jenis pembangunan laman web atau perisian untuk benar-benar menunjukkan kepada dunia warna sebenar perniagaan anda . Syukurlah, anda tidak perlu melakukan perjalanan pengembangan laman web atau pengembangan perisian anda sendiri.

> Terdapat perniagaan yang mengkhususkan diri dalam perkhidmatan pengembangan perisian khusus yang dapat membuat perbezaan nyata dalam peta jalan perniagaan anda.

Semasa anda merancang laman web anda, anda ingin menawarkan beberapa grafik dan ciri dinamik untuk meletakkan kaki terbaik anda dan menyampaikan kepada pelabur bahawa anda adalah perniagaan yang patut diberi perhatian. Sebuah syarikat pembangunan laman web dapat menambahkan beberapa ciri dinamik ini ke syarikat anda dengan beberapa langkah pendek. Perkara pertama yang ingin anda tunjukkan kepada pelabur dan bakal pelanggan ialah anda mempunyai reka bentuk di laman web anda yang menawarkan ciri-ciri yang mengagumkan. Dengan pembangun laman web dengan pengalaman dan latar belakang tertentu dalam reka bentuk UI / UX, anda dapat menonjolkan pelbagai bidang perniagaan anda melalui antara muka laman web anda. Sekiranya perniagaan anda unggul dalam mengembangkan teknologi marin, anda boleh membuat menu klik-tayang grafik yang menunjukkan kedua-dua peralatan anda dan juga maklumat penting untuk menyoroti peralatan tersebut.

Menambah Lapisan dan Kedalaman ke Aplikasi atau Laman Web Anda dengan Perkhidmatan Pembangunan Perisian Tersuai

Dengan bantuan perkhidmatan pengembangan perisian khusus , anda dapat menambahkan pelbagai fitur ke laman web dan / atau aplikasi mudah alih atau web khusus untuk membuatnya lebih menarik bagi pelanggan anda. Apa sahaja yang anda perlukan daripada perisian anda, anda akan dapat mencari penyelesaian sekiranya anda bekerjasama dengan pembangun perisian yang betul. Untuk menggunakan contohnya, katakanlah bahawa anda adalah perniagaan yang memfokuskan diri untuk menjual hoagies terbaik di Philly (sekurang-kurangnya anda menuntut!). Untuk menargetkan pelanggan, ada baiknya anda mempunyai pautan ke laman web anda dan iklan untuk rampasan anda yang melayang di sekitar kota. Tetapi iklan yang tidak disasarkan hanya dapat membawa anda sejauh ini, terutama di pasar yang besar dan sesak seperti Philadelphia. Sekiranya anda ingin benar-benar maju dalam bidang ini, anda akan memerlukan bantuan beberapa alat perisian khusus untuk mempersempit khalayak anda. Dua dari kemampuan tersebut yang akan membantu anda menjadi pemasaran geofencing dan perisian piksel.

> Jika anda ingin menjadi pintar bukan hanya dengan mengagumkan pangkalan pelanggan yang ada, tetapi juga memupuk khalayak baru, perisian khusus dapat menjadi teman terbaik anda.

Dengan bantuan kempen geofencing, yang berada di bawah payung pengembangan perisian tersuai, maka anda dapat membuat geofence di kawasan tertentu. Kerana hoagies adalah makanan klasik Philadelphia, katakan anda membina geofence di sekitar bandar . Dalam geofence ini, telefon pintar pengguna diketuk setelah mereka berjalan. Anda boleh menghantar promosi yang dibuat khas untuk kawasan ini terus ke telefon khalayak khusus anda! Anda juga boleh membuat beberapa geofences dengan perkhidmatan pengembangan perisian tersuai. Dengan cara ini, anda dapat membuat promosi tahap tertentu untuk khalayak anda. Contohnya, jika anda ingin memberi ganjaran kepada pelanggan yang masuk ke kedai anda, anda boleh membuat geofence di sekitar kedai anda dengan tawaran istimewa.

Perisian Pixel adalah cara untuk mengurus khalayak dalam talian yang mungkin berminat dengan perniagaan anda. Sebagai contoh, anda boleh membuat piksel untuk memasang iklan Facebook atau Instagram anda, atau bahkan piksel di laman web anda! Piksel ini ingat siapa yang mengunjungi iklan dan perkhidmatan anda dalam talian, dan dapat membantu anda membuat khalayak sasaran yang hanya terdiri dari mereka yang telah menunjukkan minat dalam perniagaan anda.