Laman web seperti mangago merangkumi Bato, Webtoons, MangaKaKalot, Mangarock, Manytoon, dan sebagainya. Mangago adalah salah satu laman web terbaik untuk mendapatkan akses ke pelbagai rangkaian manga . Beberapa laman web alternatif mangago dijelaskan di bawah.

Laman web seperti mangago

:eight_pointed_black_star: Alternatif Mangago SIte

Adakah anda mencari laman web seperti mangago? Adakah anda ingin mengetahui laman web mana yang memberi anda akses luas ke manga? Anda berada di tempat yang baik jika ini adalah soalan anda. Saya akan mendedahkan 10 pengganti Mangago teratas dalam artikel ini.

Agak sukar untuk membaca Manga dalam talian secara percuma kerana anda dapat melihat banyak laman web dengan beberapa iklan dan pengalaman pengguna yang rumit. Ini tidak bermaksud, bagaimanapun, bahawa semua laman web percuma tidak bernilai. Beberapa laman web terkenal memberikan manga percuma dan hebat.

Mangago adalah salah satu laman web manga percuma yang paling popular untuk membaca manga dalam talian kegemaran anda tanpa mengenakan apa-apa. Terdapat juga banyak kategori untuk dipilih. Pilih manga berdasarkan genre seperti pengembaraan, fantasi, fiksyen ilmiah, aksi, percintaan , dll.

:eight_pointed_black_star: Mengenai Manga Series

:small_red_triangle_down: Fakta Pantas

Penerbit Shueisha, Shogakukan, Kodansha, Hakusensha, Gangan Comics, ASCII, Media Works
Penerbitan Shōnen Mingguan, Lompat Mingguan, Majalah Shōnen Mingguan, Lompat Muda, Shōnen Mingguan, Riben Majalah Muda Mingguan, Nakayoshi, CoroCoro, Shōnen Bulanan Komik
Beberapa Seri terkenal Doraemon, One Piece , Astro Boy, My Hero Academia, The Promised Neverland, Demon Slayer, Kimetsu no Yaiba, Dr. Stone, Naruto, Bleach, Dragon Ball, Golgo 13, Black Jack
Pencipta Osamu, Tezuka Akira, Toriyama, Eiichiro Oda, Yoshihiro Togashi, Naoko Takeuchilist
Bahasa Orang Jepun

:eight_pointed_black_star: 10 Tapak Terbaik seperti Mangago

sepuluh laman web terbaik seperti Mangago

:white_square_button: Sepuluh laman web terbaik, seperti Mangago disenaraikan di bawah:

:small_red_triangle_down: Mangareader

Mangareader adalah alternatif lain untuk Mangago, di mana anda mungkin membaca buku komik secara dalam talian. Anda tidak perlu bergabung atau mendaftar untuk membaca manga di laman web ini. Ia mempunyai antara muka pengguna asas, dan anda boleh memilih salah satu manga dengan tab pintasan atau dengan mudah mencari manga yang anda cari dengan kotak carian.

Anda boleh mendapatkan semua kemas kini manga yang popular dan terkini di laman utama. Koleksi ini mempunyai banyak manga, termasuk pelbagai jenis genre seperti seram, muzik, pengembaraan , fiksyen ilmiah, misteri, aksi, sejarah, percintaan, fantasi, drama, dan teriakan.

Ciri penapisan membolehkan anda mencari atau menapis manga berdasarkan beberapa pemboleh ubah: jenis manga, genre, status manga, dan banyak lagi. Anda boleh mengklik " Surprise Me" dan manga rawak akan muncul untuk anda membaca komik manga rawak.

:small_red_triangle_down: KissManga

KissManga baru membina semula industri antarabangsa ini, salah satu laman web terhebat seperti Mangago. Laman web ini telah memainkan peranan utama bersama dengan rakan sejawat lain dalam globalisasi komik Jepun. Kini, manga re bukan lagi fenomena Jepun.

Sekiranya anda baru menggunakan Manga, ini adalah laman web paling mesra pengguna di Internet yang boleh anda temui. Ia diperbaharui setiap hari, dan semua mangga yang baru dikeluarkan berada di bahagian atas halaman utama sehingga anda dapat mencarinya dengan lancar tanpa terlalu banyak masalah . Komik manga juga boleh dicari mengikut abjad.

Ini terdiri daripada lebih dari 100,000 siri manga, menjadikannya direktori terbesar mereka. Di antara manga yang popular adalah meratakan solo, kisah syaitan, di atas semua tuhan, satu bahagian, fleksibiliti, kisah setan dan dewa, apotheosis, puncak bela diri, dan banyak lagi.

:small_red_triangle_down: Sepuluh Manga

Anda boleh membaca ribuan manga setiap hari dengan Tenmanga. Ini adalah salah satu tempat terbaik di dunia, seperti Mangago, yang mempunyai pelbagai manga terkini dan manga teratas. Mereka mempunyai klasik dan baru.

Anda boleh mencari dengan mengklik di bahagian atas skrin pada pilihan manga atau kategori baru. Anda boleh memilih huruf dari kategori dan mencari manga apa pun. Ia mempunyai lebih dari 55, seperti aksi, sejarah, seram, muzik, misteri, pengembaraan, fiksyen ilmiah, percintaan, teriakan, gaya hidup , fantasi, drama, dan banyak lagi.

Sekiranya anda tidak dapat memilih manga, anda boleh mengejutkan untuk mendapatkan manga secara rawak. Beberapa manga terkenal termasuk One Piece, Shokugeki No, My Hero Academy, Black Clover, Land Ruler, the Tales of Demons and Gods, dll.

:small_red_triangle_down: MangaPanda

Laman web lain yang menakjubkan seperti MangaPanda adalah MangaPanda. Seperti Mangago, ia menawarkan banyak kategori untuk membantu anda mencari manga pilihan anda. Rumah ini mempunyai banyak pilihan penyaringan untuk menayangkan manga berdasarkan keadaan popular, lengkap, atau berterusan dan banyak lagi.

Anda juga boleh mencari manga tertentu mengikut genre, termasuk aksi, sejarah, seram, muzik , misteri, pengembaraan, fiksyen ilmiah, percintaan, fantasi, dan banyak lagi. Anda juga boleh mencari dengan mudah di kotak carian manga kegemaran anda.

:small_red_triangle_down: KomikK

Anda dapat melihat manga yang sedang tren ketika anda datang ke laman web ini. Terdapat banyak 'Komik Baru Panas' di bar sisi, dan anda juga boleh menapis mengikut demografi. Ini bermakna jika anda hanya mahu membaca komik untuk lelaki atau wanita atau meninggalkan pilihan untuk mereka berdua.

Anda boleh mengklik pilihan penapis untuk mendapatkan pilihan penapisan lebih lanjut seperti genre, bahasa, tarikh, dll. Anda boleh memilih dari banyak bahasa lain: Inggeris, Indonesia, Perancis, Brazil, Turki , Hungaria, Rusia, Sepanyol, Vietnam, Portugis, Bahasa Itali, Cina, Poland, Arab, Jerman, dan banyak lagi.

:small_red_triangle_down: MangaStream

Pencinta siri manga

MangaStream merangkumi pelbagai kategori, khususnya dalam aksi, humor, ketegangan, fiksyen ilmiah, penyelidikan, perdagangan, dan organisasi. Berbeza dengan pangkalan data manga lain, MangaStream mempunyai kaedah selektif untuk memilih komik di platformnya.

Ini adalah salah satu laman web terbaik Mangago dan salah satu laman web paling popular komik manga kerana ia tidak mengenakan sebarang bayaran untuk akses penuh anda ke laman web kami. Ia juga mesra pengguna, dan mungkin terdapat komik manga yang anda suka. MangaStream menjadikan semua komik manga tersedia di seluruh dunia, sama seperti KissManga.

:small_red_triangle_down: Webtoon

Webtoon adalah salah satu laman web terbaik di Mangago, di mana beratus-ratus cerita ditulis dalam 23 kategori seperti humor, roman , fantasi, seram, thriller, fiksyen ilmiah, aksi, dan lain-lain. Ia adalah rumah untuk manga, novel pendek, orang bijak epik, dan jalur komik setiap hari. Anda boleh melayari ribuan komik yang dimiliki oleh pereka pada bila-bila masa, di mana sahaja.

Dalam bahasa Cina sebagai Dongman Manhua dan Webtoon, bahasa Jepun dikenal sebagai Line Manga, dalam bahasa Korea sebagai Naver Webtoon, dan hanya dalam bahasa Inggeris, Indonesia, Thai, Perancis, Jerman dan Sepanyol . Perkhidmatan ini juga tersedia dalam bahasa Inggeris. Webtoons seperti Noblesse, thriller ketegangan: Sweet Home, kegilaan global rom-com: kecantikan sejati, dan busters antarabangsa seperti Menara Tuhan.

:small_red_triangle_down: Mangakakalot

Mangakakalot, seperti Mangago, mempunyai pelbagai genre . Mereka memberi tumpuan terutamanya pada manga arus perdana dan webtoon terkemuka. Apabila anda sampai di Mangakakalot, kemas kini popular berada di bahagian atas sehingga anda dapat memilih di antara mereka. Sekiranya anda menatal ke bawah, anda akan melihat siaran terbaru, jadi anda boleh melihat ke bawah untuk mengetahui lebih banyak siri manga.

Ia menerima lalu lintas setiap bulan sebanyak 68.3 juta pelawat. Ia mempunyai UI yang bagus dengan senarai semuanya yang jelas. Anda boleh memilih kategori manga dari menu atas atau memilih manga dalam bahasa lain, atau pergi ke tetapan dan ubah bahasa dan subjek.

:small_red_triangle_down: Burung Hantu Manga

MangaOwl adalah salah satu tempat paling dekat dan terbaik di Mangago. Tujuan utama laman web ini adalah untuk memberi anda pengalaman membaca manga terbaik. Berbeza dengan laman web lain dalam senarai laman web terhebat seperti Mangago, mod untuk membaca malam adalah malam.

Laman utama merangkumi semua manga terkini dan terbaru. Sekiranya anda mengklik manga, ia akan membawa anda ke halaman manga di mana semua maklumat manga dapat dijumpai. Kemudian anda boleh memilih bilangan bab dan halaman dari mana anda ingin membaca. Terdapat beberapa item manga yang popular, termasuk My Hero Academy , Jujutsu Kaisen, Under the Green Lights, Black Mirror, One Piece, One Punch Man, Tokyo Ghoul, Titan, Naruto, Boruto, dll.

:small_red_triangle_down: Manga4Life

Apabila anda mengakses laman web ini, anda pertama kali melihat pentadbir cadangan , jadi anda boleh menyemak manga yang disyorkan jika anda mahu atau tatal ke bawah dan memeriksa kemas kini semasa. Anda akan melihat banyak manga terkini semasa anda mengklik lebih jauh.

Ia merangkumi banyak pilihan penapisan, seperti abjad, bab yang baru dikeluarkan, tahun yang dikeluarkan, paling popular, terjemahan, genre, dan banyak lagi. Selain itu, ia merangkumi manga yang popular seperti My Hero Academia, Solo Leveling, Revengers dari Tokyo, One Piece , Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, Berserk, Martial Pop, Fairy Tale, dll.

:white_square_button: Ringkasan

Walaupun Mangago mempunyai banyak ciri menarik, kadangkala ia tidak berfungsi dengan lancar. Nasib baik, terdapat banyak laman web seperti Mangago, di mana anda mungkin menemui manga kegemaran anda. Lihat panduan di atas untuk maklumat lebih lanjut mengenai pilihan Mangago.

Soalan Lazim - Soalan Lazim

  • :one: Adakah Mangago sah?

Ini adalah laman membaca manga haram di mana sesiapa sahaja boleh menghantar imbasan, tangkapan skrin , fail CBR, atau PDF komik untuk dinikmati orang lain tanpa perlu menghabiskan satu sen pun. Ini cara yang baik untuk meluangkan masa jika anda bosan. Secara semula jadi, artis dan syarikat produksi manga tidak terlalu gembira dengan keberadaan dan fungsi laman web ini.

  • :two: Adakah Mangago turun untuk kebaikan?

Mangago kini tidak tersedia kerana aduan dari artis asal yang karya mereka disiarkan secara haram ke mangago (kebanyakan komik di sana sepatutnya dibayar sebelum membaca). Kerana undang - undang , mereka telah memilih untuk membuang laman web ini untuk beberapa waktu. Laman web ini tidak akan tersedia untuk beberapa waktu, dan mungkin juga tidak tersedia secara kekal.

  • :three: Adakah mungkin Mangago mencuri maklumat anda?

Terdapat masalah dengan Mangago kerana ia adalah laman web yang tidak sah yang mengambil pekerjaan orang. Manga atau manhwa disiarkan di internet, dan penciptanya tidak diberi ganti rugi untuk jumlah tontonan karya yang diterima. Sebilangan besar pencipta bekerjasama dengan Lezhin, dan inilah caranya mereka mendapat ganti rugi. Di Lezhin, anda mesti membayar setiap bab yang anda mainkan.

  • :four: Adakah Kissmanga adalah laman web yang selamat?

Kissmanga adalah kumpulan laman web yang menimbulkan ancaman terhadap privasi dan keselamatan pengunjungnya. Kissmanga adalah kumpulan laman web yang terkenal kerana memaparkan banyak iklan palsu yang mendorong penonton ke laman web yang meragukan. Ia terkenal berbahaya bagi pengguna komputer dan berpotensi menyebarkan muatan berbahaya.

  • :five: Adakah Mangago selamat digunakan?

Saya rasa ia adalah yang agak selamat alam sekitar . Saya tidak akan bimbang tentang penggodaman, percubaan pancingan data, atau perkara lain. Saya tidak banyak menggunakan Mangago, kecuali pada beberapa ketika saya sukar membaca manga di Mangakakalot.

  • :six: Apa itu siri manga?

Manga adalah istilah payung untuk pelbagai buku komik dan novel grafik yang berasal dari Jepun. Sebilangan besar siri manga panjang dan merangkumi banyak jilid.

  • :seven: Adakah manga boleh didapati dalam bahasa Inggeris?

Ya, manga boleh dibaca dalam bahasa Inggeris. Francais manga popular sering dilesenkan oleh perniagaan negara berbahasa Inggeris. Sebilangan besar manga popular, termasuk One Piece , Dragon Ball, FullMetal Alchemist, Bleach, dan Naruto, telah diterjemahkan ke dalam bahasa Inggeris.

  • :eight: Adakah manga masih popular?

Manga () dapat dicirikan sebagai komik kontemporari yang mematuhi gaya Jepun yang muncul pada pertengahan tahun 1900-an. Populariti Manga sejak itu melambung tinggi di seluruh Jepun . Hari ini, manga mempunyai pasaran tempatan yang cukup besar dan semakin popular di peringkat global. Manga dibaca oleh individu dari semua jantina dan peringkat umur di Jepun.

  • :nine: Adakah membaca manga percuma adalah haram?

Ini agak menyalahi undang-undang, terutamanya jika anda membaca manga yang telah dilesenkan oleh penerbit . Undang-undang hak cipta melarang penyebaran karya kreatif apa pun yang tidak sah, yang bermaksud bahawa sebahagian besar laman web membaca manga adalah haram.

  • :keycap_ten:Apakah manga yang paling popular di dunia?

Sehingga September 2019, siri manga ' One Piece ', yang ditulis dan diilustrasikan oleh artis Jepun, Eiichiro Oda, adalah yang terlaris di dunia, telah menjual 454 juta kopi di seluruh dunia.

:closed_book: Kesimpulannya

Mangago adalah tempat anda akan menemui sebahagian besar rilis manga terbaru. Semua manga yang diserlahkan dan popular ditunjukkan di laman web ini. Manga kegemaran anda hampir pasti terdapat di bahagian laman web ini. Mangago menyediakan sebilangan besar kategori untuk dipilih. Pilih manga berdasarkan genre mereka, termasuk kategori seperti aksi, pengembaraan, percintaan, fantasi, dan banyak lagi. Sebelum mengakses mana-mana laman web ini, ingatlah untuk memasang penyekat iklan di komputer anda kerana anda mungkin melihat banyak iklan, yang mana setiap satunya cukup untuk mengganggu pengalaman membaca anda. Oleh itu, saya harap maklumat dalam catatan sebelumnya di sepuluh laman web terbaik seperti Mangago telah membantu anda dalam memilih alternatif terbaik untuk membaca manga kegemaran anda secara dalam talian secara percuma.

artikel berkaitan

1. Mangaka 2. One Piece Manga 3. Novel Cahaya Vs Manga