Apakah 10 Syarikat Insurans Terbaik

Sepuluh Syarikat Insurans Hayat Terbaik adalah seperti di bawah:

  1. Saling Bersama Barat Laut
  2. Kehidupan Surga
  3. Ladang Negeri
  4. Kehidupan Sepanduk
  5. Pengetua
  6. Kehidupan Pasifik
  7. Kehidupan Penjaga
  8. Di seluruh negara
  9. Primerica
  10. MassMutual

Cara memilih Syarikat Insurans Hayat yang terbaik

Membeli pelan polisi insurans hayat menyerupai membeli kediaman, kerana anda membelanjakan sesuatu yang pasti akan menjadi sebahagian daripada kehidupan anda selama bertahun-tahun mendatang. Sama seperti anda memeriksa rumah sebelum anda membelinya, anda perlu memeriksa jenis penyedia insurans sebelum memperoleh rancangan. Ikuti idea-idea ini untuk memastikan firma polisi insurans hayat yang anda fikirkan adalah organisasi audio yang pasti akan berkembang maju bertahun-tahun ke depan.

Stamina ekonomi: Dapatkan kedudukan kekuatan kewangan dari minimum antara 5 syarikat bebas: AM Best, Fitch Ratings, Kroll Bond Rating Agency, Moody's, dan juga Standard & Poor's. Peringkat ini berdasarkan analisis kesihatan dan kesihatan ekonomi perniagaan polisi insurans hayat . Kami mendasarkan sebahagian daripada skor Syarikat Insurans Hayat Terbaik kami pada skor ketangguhan monetari AM Terbaik, serta setiap perniagaan dalam penyenaraian kami menjadikan kedudukan AM Terbaik dari AM Terbaik.

Perkhidmatan pelanggan: Bekerja dengan perniagaan polisi insurans hayat anda seharusnya tidak menyusahkan. Syarikat terbaik mempunyai laman web internet yang mudah, masa penangguhan yang singkat semasa anda menelefon, dan juga wakil yang memberikan cadangan berdasarkan permintaan anda dan juga bukan pampasan mereka. Mengkaji pakar dan juga testimoni pelanggan dapat kehilangan sedikit apa yang harus ditunggu ketika menyangkut khidmat pelanggan firma polisi insurans hayat.

Jenis rancangan: Tidak semua syarikat polisi insurans nyawa menyediakan setiap jenis rancangan. Berbanding memilih rancangan yang tidak betul kerana anda menyukai perniagaan, mulakan dengan perniagaan yang menawarkan jenis yang sesuai dengan permintaan anda. Kami membezakan perbezaan antara jenis polisi insurans hayat dan juga memberikan makna cepat dari pelbagai istilah lain di kawasan kami yang disenaraikan di bawah pada Jenis Polisi Insurans Hayat .

Merancang alternatif dan juga lampiran: Faktor penting lain yang perlu dipertimbangkan semasa memperoleh rancangan terdiri daripada jumlah kos, pilihan rancangan penyelesaian yang unggul, pilihan untuk jangka masa jangka panjang (untuk jangka hayat jangka panjang), dan juga harga pulangan pada bernilai wang (untuk rancangan hidup global atau keseluruhan). Mulakan langkah terbaik dengan mendapatkan pemahaman syarikat mengenai apa yang ditunjukkan oleh setiap syarat ini. Lihat kawasan Jenis Polisi Insurans Hayat kami yang disenaraikan di bawah untuk mengetahui lebih lanjut.

Dimensi firma: Semua yang lain setara, firma yang memiliki salah satu sifat paling banyak kemungkinan merupakan salah satu pelarut paling banyak, dan juga atas sebab itu kemungkinan besar menghadapi masalah ekonomi dan berpotensi meninggalkan anda atau orang yang anda gemari yang memegang rancangan sia-sia. Selain itu, jika anda memerlukan rancangan besar dengan pembayaran yang tinggi, syarikat insurans besar kemungkinan besar akan menyokongnya. Kemungkinan faedah menggunakan firma polisi insurans hayat bersaiz lebih kecil terdiri daripada penjagaan pelanggan yang lebih tersendiri dan juga persekitaran yang lebih ramah.