Bulan madu sudah berakhir dan anda adalah pasangan secara rasmi. Sekarang adalah masa untuk menjadikan kesatuan anda yang baru dibentuk sebagai perjalanan kesatuan. Adakah anda mencari tempat khas untuk melancong dan ingin menawarkan diri pada tahun ini? Bagaimana dengan tujuan dua-dalam-satu untuk melancong ke luar negara?

Sekiranya anda mengklik idea, berikut adalah beberapa destinasi bulan madu terbaik di luar India pada bulan Disember. Bersedia untuk menikmati perjalanan harta karun di seluruh benua ke destinasi ceri tersebut.

Thailand

Mulakan bulan madu anda di 'Vegas of the East', kerana Thailand dipanggil dengan penuh kasih sayang, dengan jari kaki dan ciumannya yang masin dan berpasir. Tempat percutian romantis untuk burung cinta seperti anda muncul di destinasi. Oleh itu, anda dimanjakan dengan pilihan di syarikat kekasih anda.

Berjalan tangan di atas pasir lembut atau perhatikan nuansa matahari terbenam kekasih anda. Anda juga boleh meluncur di perairan jernih dan memanjakan diri dengan kepompong bibir dan nasi pilihan anda. Beberapa pakej untuk bulan madu di Thailand memberi anda pengalaman seumur hidup.

Mauritius

Mauritius adalah tempat anda apabila idea anda mengenai Bulan Madu menghabiskan masa di pantai yang terpencil. Bulan madu Mauritius adalah negara pulau, penuh dengan tarikan yang tidak dapat dilalui dan sesuai untuk makan tengah hari, tanpa membakar lubang di poket mereka.

Ini menjadikan pantai pasangan cantik melarikan diri pada bulan Disember, membawa musim sejuk ke pulau itu. Dan sebilangan pakej dari Mauritius sesuai untuk keperluan anda, seperti yang anda mahukan. Nikmati masa peribadi anda di pulau terpencil, menginap di resort atau vila mewah dan nikmati satu sama lain di destinasi perkahwinan baru.

Maldives

Pada bulan Disember, bulan madu Amerika ini adalah salah satu destinasi bulan madu antarabangsa terbaik. Pantai yang indah, koloni karang berwarna-warni dan air jernih mewujudkan suasana yang sempurna untuk berbulan madu di pantai. Semangat Aloha dari surga tropika ini bersembunyi, menjemput anda ke ruang eterik.

Oleh kerana geografi yang pelbagai, ia melayan anda ke pelbagai tarikan. Pantai Hawaii penuh dengan warna pasir hitam, putih dan hijau yang cerah! Beberapa pemandangan adalah gunung dan lembah belukar hijau, ngarai, gunung berapi dan air terjun.

Bulan madu anda di sini akan menjadi perayaan apabila anda menghirup rasa pina colada dari bawah telapak tangan yang bergoyang.

Hawaii

Pada bulan Disember, bulan madu Amerika ini adalah salah satu destinasi bulan madu antarabangsa terbaik. Pantai yang indah, koloni karang berwarna-warni dan air jernih mewujudkan suasana yang sempurna untuk berbulan madu di pantai .

Semangat Aloha dari surga tropika ini bersembunyi, menjemput anda ke ruang eterik. Oleh kerana geografi yang pelbagai, ia melayan anda ke pelbagai tarikan.

Pantai Hawaii penuh dengan warna pasir hitam, putih dan hijau yang cerah! Beberapa pemandangan adalah gunung dan lembah belukar hijau, ngarai, gunung berapi dan air terjun.

Bali

Di desa Wanasari, kira-kira 30 km di barat laut Denpasar, Taman Rama-rama, atau Taman Kupu Kupu pada dasarnya adalah taman pemeliharaan serangga yang tersebar di 3,000 kilometer persegi.

Taman ini adalah yang terbesar di Asia dan menawarkan lawatan pendidikan dan penerokaan yang luar biasa untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk melihat kitaran hidup serangga yang berbeza.

Bali adalah tempat percutian romantis yang sempurna di Indonesia untuk kesenangan berbulan madu. Keindahan tropika ini menyenaraikan pengantin baru dari seluruh benua antara bulan madu terbaik pada bulan Disember.

Ia adalah destinasi yang ideal dengan sawah pintarnya, gunung berapi yang naik, lengkungan pantai, dan kehidupan malam yang meriah, antara tarikan lain. Bali adalah destinasi impian untuk pasangan , terutama pengantin baru, kerana ia menggambarkan imej yang cerah bagi orang Rom. Di samping itu, seorang dukun boleh mendapatkan nasihat untuk masa depan anda.

Anda boleh tinggal di pondok-pondok peribadi dengan mudah, menjauh dari tempat-tempat yang indah, pantai berpasir untuk menikmati makanan yang lazat dengan pakej musim sejuk-musim bunga yang dirancang dengan baik ke Bali.

Kesimpulannya

Anda mempunyai cara yang tidak terbayangkan untuk menyatakan cinta kepada pasangan anda dengan destinasi Bulan Madu antarabangsa yang akan dikunjungi pada bulan Disember. Anda berada di tempat percutian romantis dan melamun semasa anda menghabiskan masa antara satu sama lain di kawasan ini, yang kebanyakannya kaya dengan air.

Percutian yang indah dari kerumunan yang menjengkelkan dan bandar-bandar yang sibuk di persekitaran murni ini menanti anda. Oleh itu, katakan destinasi yang menggembirakan dan menuju ke perjalanan cinta yang tidak dapat dilupakan ke destinasi yang tenang ini. Mana yang anda pilih?