Syarikat bergerak menawarkan perkhidmatan yang berbeza untuk memenuhi kekhususan aktiviti mereka. Sebenarnya, pergerakan perniagaan tidak diselaraskan sama dengan langkah peribadi. Terdapat dubai syarikat bergerak khusus untuk menawarkan perkhidmatan mereka dalam sektor aktiviti tertentu yang memerlukan kemahiran dan logistik yang sangat berbeza. Ini adalah, khususnya, untuk:

1- Pergerakan individu

Bergantung pada persamaan bergerak yang dipilih, penggerak pada dasarnya berurusan dengan kenderaan dan barang dagangan anda, atau dapat menangani semua bahagian giliran anda. Bantuan untuk pengusiran persendirian ini memungkinkan banyak penyesuaian, seperti peningkatan pengangkutan misalnya (tren bergerak atau arah tunggal) dan alternatif atau tahap perkhidmatan bergerak tertentu yang anda mahukan, sambil menjamin perkhidmatan dan pelaksanaan profesional. Berkat kepakaran mereka dalam bergerak, pengangkutan dan pemuatan barang anda dijaga dengan cepat dan selamat . Anda juga mendapat keuntungan daripada perlindungan pengalih yang merangkumi harta anda sendiri.

2- Penempatan semula pejabat / Pemindahan perniagaan

Profesional bergerak juga dapat menguruskan projek pemindahan pejabat anda. Memberi campur tangan dalam beberapa sudut pandangan, misalnya, program bantuan untuk pertukaran staf, penambakan perabot, pertukaran maklumat dengan cara yang dilindungi, kenderaan mesin dan pencetak profesional anda, serta pembuangan sampah dan barang-barang besar , mereka memastikan bahawa pemindahan perniagaan anda berlaku dalam keadaan terbaik. Menyelaraskan pertukaran perabot, stesen PC, perkakasan, rekod, dan masalah kakitangan - sambil mengehadkan masa dan gangguan untuk perniagaan anda.

3- bergerak antarabangsa

Adakah anda telah memutuskan untuk mengasingkan diri selama beberapa tahun atau untuk jangka masa yang tidak meyakinkan, atau anda akan mengatakan bahawa anda akan berpindah ke negara lain untuk pekerjaan anda? Apa pun keadaan anda, ada organisasi trak khusus untuk menangani perpindahan anda ke negara lain. Perkhidmatan ini memerlukan kepakaran yang sangat khusus untuk menyelaraskan penghantaran barang peribadi anda ke negara tujuan anda dan untuk menyokong anda dalam semua prosedur pentadbiran yang diperlukan oleh negara tuan rumah anda. Penggerak memudahkan anda semua peringkat dan pelaksanaan langkah antarabangsa anda dengan menawarkan anda perkhidmatan yang disesuaikan dengan keperluan anda dan banyak perkhidmatan bergerak.

Apakah perkhidmatan bergerak yang ditawarkan?

Pakar bergerak menawarkan keputusan pentadbiran bergerak yang luas untuk menangani setiap masalah anda. Tanggungjawab anda sepenuhnya dapat disesuaikan mengikut pilihan yang anda pilih dan penggerak menyesuaikan diri dengan butir-butir giliran anda. Berikut ini adalah ikhtisar (tidak menyeluruh) pentadbiran asas yang ditawarkan oleh organisasi bergerak dan apa yang mereka sertakan:

 • Pergerakan peribadi
 • Penempatan semula pejabat dan pemindahan perniagaan
 • Perabot penyingkiran dan pengangkutan perabot
 • Penyingkiran antarabangsa
 • Perkhidmatan pembungkusan
 • Kotak bergerak
 • Pergerakan khas
 • Piano bergerak
 • Pembersihan
 • Pembongkaran / Pemasangan Semula
 • Perkhidmatan Handyman
 • Penyimpanan perabot
 • Insurans
 • Formaliti dan prosedur pentadbiran

Perabot bergerak dan pengangkutan perabot

Diisi dengan berkesan semua dan hanya perlu menghantar beberapa perabot yang membebankan? Atau adakah anda baru-baru ini menjual sofa anda di web dan mencari pengangkut untuk menghantarnya kepada pembeli? Walau apa pun keadaannya, syarikat bergerak mempunyai teknik pembungkusan dan perlindungan yang sempurna untuk barang anda, menjamin pengangkutan perabot anda tanpa risiko! Jadikan perabot perabot anda semudah dan mahir seperti yang diharapkan!

Perkhidmatan pembungkusan

Sekiranya anda tidak mahu bersusah payah mengatur pergerakan anda, serahkan kemasan dan kadbod semua barang anda kepada penggerak . Anda juga boleh memilih perkhidmatan pembungkusan hanya untuk beberapa barang atau untuk pembungkusan "rapuh". Bantuan mendesak oleh penggerak ini menjanjikan anda jaminan yang memuaskan untuk setiap barang anda, untuk menghantarnya dengan selamat tanpa bahaya bahaya atau kerosakan semasa mengurus dan mengangkut. Sesuatu yang lain, penggerak bertanggungjawab untuk sebarang perpecahan kerana gabungan yang tidak berdaya.

Bahan pembungkusan dan kotak bergerak

Syarikat bergerak umumnya menyediakan semua bahan pembungkusan dan kotak bergerak secara percuma sebagai sebahagian daripada perkhidmatan bergerak tertentu. Walau apa pun, anda juga mempunyai pilihan untuk membeli bahan penekan bergerak dan kadbod ini, baik untuk penggunaan anda sendiri atau untuk penggunaan penggerak sebagai komponen pentadbiran mereka yang menekan. Bergantung pada syarikat dan formula yang dipilih, kos bahan-bahan ini boleh dimasukkan dalam harga dan anggaran bergerak. Untuk memberi anda fikiran, di bawahnya terdapat jadual dengan kos pengumpulan bahan: