Apa pilihan terbaik di Tinder? Pilihan teratas di Tinder adalah penambahan lanjutan oleh Tinder, terutama pada Tinder Gold dan Platinum. Ini adalah ciri yang sangat membantu dan membolehkan pengguna memadankan potensi meleret mereka. Tinder adalah laman rangkaian sosial Global yang digunakan di seluruh dunia. Hampir 196 negara menggunakan aplikasi ini dan mempunyai pengguna di seluruh dunia. Ia mempunyai ciri-ciri luar biasa seperti meleret, menghantar pesanan, dan banyak lagi ciri penting lain. Pilihan Teratas di Tinder juga tersedia untuk pengguna percuma dan mereka mendapat satu pilihan setiap hari. Pilihan teratas tamat selepas 24 jam.

:arrow_right: APLIKASI Tinder:

Tinder adalah aplikasi interkomunikasi global dan dalam talian yang membolehkan penikmat meleret tanpa nama untuk menyukai dan membenci akaun pengguna lain, yang biasanya merangkumi gambar, maklumat diri ringkas, dan senarai kepentingan peribadi. Setelah pengguna "memadankan", mereka mungkin saling mengirim mesej. Tinder ditubuhkan pada tahun 2012. Tinder melaporkan hampir satu bilion "swipes" setiap hari menjelang 2014. Tinder biasanya memerlukan akaun Facebook untuk digunakan, tetapi pada bulan Ogos 2019, pengguna membenarkan pengguna mendaftar hanya dengan digit telefon mereka . Peranti mudah alih diperlukan untuk pendaftaran. Rancangan perniagaan Tinder didasarkan pada pendekatan freemium.

:arrow_right: Ciri Tinder APP:

:star: Leret:

Reka bentuk tinder adalah pusat untuk meleret . Pengguna boleh meleret ke arah kanan untuk "menyukai" kemungkinan perlawanan dan juga boleh meleret ke arah kiri untuk meneruskan pencarian mereka dari padanan yang sesuai, menurut algoritma aplikasi.

:star: Pemesejan:

Pemesejan adalah fungsi yang popular juga. Pengguna boleh menukar pesanan teks pada aplikasi setelah mereka berhubung dengan pengguna lain .

:star: Integrasi Instagram:

Integrasi Instagram membolehkan pengguna melihat profil pengguna Instagram yang lain.

:star: Sambungan Biasa:

Pengguna dapat melihat sama ada mereka mempunyai rakan Facebook yang sama dengan perlawanan atau jika mereka mempunyai dua rakan yang berbeza yang akan berkawan satu sama lain baru-baru ini menggunakan Common Connections .

:star: Emas Tinder:

Tinder Gold, yang dilancarkan secara global pada bulan Ogos tahun 2017, adalah langganan yang merupakan perkhidmatan premium yang membolehkan pengguna melihat siapa yang bertindak balas terhadap mereka sebelum meleret.

:star: Butang Panik:

Butang panik dilancarkan pada Januari 2020 di Amerika Syarikat. Ciri ini termasuk bantuan Kecemasan , pemantauan lokasi, dan pengesahan foto.

Ringkasan: Tinder adalah aplikasi terkenal di seluruh dunia yang mempunyai ciri-ciri luar biasa. Anda boleh meleret, menghantar mesej dan memberi reaksi terhadap catatan rakan anda. Tinder premium juga ada.

:star: Bagaimana ia dikendalikan?

Tinder dapat membuat profil pengguna dengan foto-foto yang sebelumnya telah diposkan menggunakan Facebook. Grafik sosial pengguna dinilai dan maklumat asas diperoleh. Calon yang lebih serasi mengikut lokasi geografi mereka, rakan yang sama, dan hobi yang dikongsi disaring menjadi sebilangan pertandingan. Perisian ini membenarkan pemegang akaun menyukai atau menyebarkan pengguna lain berdasarkan hasil kemungkinan pengguna. Ketika orang saling bereaksi, mereka "sepadan", dan mereka boleh berbual dalam program . Tinder hanya membolehkan pengguna menghantar teks antara satu sama lain jika mereka menggesek foto masing-masing. Kecuali dua orang meleret ke kanan pada profil orang lain, pilihan yang dimasukkan oleh pengguna disembunyikan daripada pengguna lain.

:star: Pengguna:

Tinder adalah aplikasi dalam talian yang popular yang boleh diakses dalam lebih dari 40 bahasa . Pada akhir tahun 2014, aplikasi ini telah digunakan oleh sekitar 50 juta pengguna. Namun, pengguna melonjak sebanyak 1 bilion kali setiap hari untuk mencapai 12 juta perlawanan tersebut. Tinder menghendaki anda berumur 18 tahun untuk mendaftar dan menggunakannya. Tinder tidak lagi tersedia untuk sesiapa di bawah usia 18 pada bulan Jun 2016. Sekiranya kanak-kanak didapati berusia di bawah 18 tahun, mereka dilarang menggunakan Tinder sehingga mereka berusia 18 tahun. Mulai April 2015, pengguna Tinder melepasi 1.6 bilion profil Tinder dan membuat lebih daripada 26 juta perlawanan setiap hari.

Ringkasan:

Tinder adalah Aplikasi terkenal di seluruh dunia yang hampir boleh diakses dalam 40 bahasa. Ia mempunyai ciri-ciri yang luar biasa dan menghubungkan orang dari pelbagai pelosok dunia. Ia mempunyai ciri-ciri meleret dan menghantar pesanan dan ciri-ciri lain yang lebih penting. Aplikasi pendampingnya ialah Facebook.

:arrow_right: Pilihan teratas di Aplikasi Tinder:

Penambahan terbaru untuk emas dan platinum adalah ciri pilihan utama. Ia direka dengan baik dan sangat berguna bagi pengguna untuk menyoroti pertandingan berpotensi leret mereka. Semua pengguna mendapat satu pilihan sehari. Pengguna percuma juga boleh memilih setiap hari. Pilihan Teratas nampaknya dipengaruhi oleh aplikasi kencan Coffee Meets Bagel, yang juga memfokuskan pada pemilihan pertandingan untuk mengurangkan keinginan pengguna untuk melihat apa yang nampaknya jumlah profil yang tidak terbatas. Data disatukan dengan tingkah laku menggesek sebelumnya pengguna untuk menghasilkan Pilihan Teratas pada hari itu, yang dapat diakses dari layar utama aplikasi (melalui simbol berlian). Walaupun Pilihan Teratas akan disegarkan setiap hari, Tinder mengatakan pengguna dapat membeli Pilihan Terpopuler a la carte dalam kumpulan 10, 20, atau 30. (Ya, kita bermaksud pengelompokan profil pengguna apabila kita mengatakan "pek" - Tinder telah mengubah manusia dalam pembelian dalam aplikasi yang boleh anda beli.) Ya. Hebat.). Pelanggan Tinder Gold mempunyai akses ke ciri ini, yang dikenakan biaya. Tinder memerlukan pengguna yang lebih tua untuk mendapatkan akses Emas, dan ia mempertimbangkan faktor lain seperti lokasi anda, masa keahlian , dan promosi dalam aplikasi baru-baru ini ketika menentukan harga anda.

Ringkasan: Pilihan terbaik pada tinder adalah ciri baru yang tersedia untuk pengguna premium. Ini menguatkan potensi menaip anda. Ia dapat digunakan dalam 24 jam dan setelah itu, kadaluarsa.

:star: Bagaimana untuk mendapatkan pilihan teratas di Tinder?

Anda mendapat satu pilihan utama setiap hari sebagai pengguna percuma. Jadi, satu pendekatan untuk mendapatkannya adalah dengan hanya menunggu 24 jam berlalu sehingga anda dapat memperoleh yang baru. Pelanggan Tinder Gold atau Platinum mempunyai pilihan untuk membeli pilihan utama tambahan. Ini mempunyai tarikh luput 24 jam. Selepas itu, anda perlu melabur dalam pilihan utama baru. Pilihan teratas tersedia dalam bungkusan 10, 20, atau 30. Pastikan bahawa anda menggunakan semua 30 dalam 24 jam. Sekiranya anda tidak menggunakan pilihan teratas yang anda beli, anda akan kehilangan wang anda.

:star: Bagaimana Pilihan Teratas Tinder Berfungsi?

Untuk membina senarai kemungkinan perlawanan, tinder mengumpulkan maklumat mengenai anda. Maklumat tersebut merangkumi gambar, biografi, selera dan tidak suka anda, corak meleret anda, dan tahap aktiviti anda. Maklumat yang dikumpulkan sangat membantu untuk membina pilihan utama untuk anda. Oleh itu, mempunyai bio dan foto yang bagus sangat bagus. Dengan mengetuk lambang berlian emas di profil anda, anda mungkin dapat melihat pilihan teratas anda. Selain itu, anda memerlukan Tinder Opening Lines yang berkesan untuk membantu anda mengekalkan kemungkinan perlawanan selepas anda meleret. Ini hanya masalah untuk mengikuti wacana gadis itu. Pilihan teratas akan menunjukkan kepada anda siapa yang paling sesuai dengan anda, tetapi selebihnya bergantung kepada anda.

:star: Masa tamat untuk Pilihan Teratas:

Setelah dibeli, pilihan utama hanya akan tersedia selama 24 jam. Bergantung pada berapa banyak yang anda beli, anda mesti menggunakan semuanya. Mereka baik selama 24 jam dan kemudian mereka hilang. Pilihan tambahan tambahan juga akan berakhir selepas 24 jam dan mesti dibeli lagi.

:star: Bio yang baik meningkatkan Pilihan Pilihan Teratas anda:

Tinder bio sangat penting untuk meningkatkan pilihan utama anda. Dengan bio yang kukuh, algoritma Tinder akan mencadangkan kemungkinan pasangan yang sesuai untuk anda. Terdapat pelbagai sebab untuk ini, termasuk anda menyebut pekerjaan anda, anda menyebut bidang akademik anda, menyebutkan hasrat anda, anda menyatakan dengan jelas apa yang anda mahukan dari Tinder, dan anda menunjukkan sikap anda, iaitu, jika anda seorang yang lucu atau serius.

Tinder dengan mudah menemui pasangan yang mungkin untuk anda berdasarkan semua maklumat penting mengenai anda. Mereka boleh menjadi sangat tepat sehingga anda akan terkejut. Menulis bio Tinder yang sangat baik adalah penting. Ia harus merangkumi sekurang-kurangnya lima bahagian paling penting dalam hidup anda dengan terperinci. Biasanya, ini termasuk pekerjaan , hobi, makanan kegemaran, aspirasi, dan pendidikan anda. Bio Tinder anda juga mengandungi pautan ke profil anda. Oleh itu, mari kita lihat bagaimana profil anda secara keseluruhan dapat membantu anda memilih pilihan utama anda. Selain bio, gambar profil adalah aspek lain dari profil anda.

:star: Bagaimana untuk menjadi Pemilih Terbaik?

• Kecuali rakan anda, pastikan anda satu-satunya yang berjaya .

• Sekiranya anda mempunyai Tinder Plus, anda boleh membenarkan pengguna melihat profil anda.

• Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, tulis bio yang difikirkan dengan baik.

• Sertakan bio untuk menunjukkan minat anda terhadap gambar tersebut .

Kereta , karya seni, dan sebagainya.

• Gunakan dorongan Tinder untuk mendapatkan profil anda di senarai teratas untuk banyak gadis.

Anda akan disyorkan kepada banyak gadis di Tinder jika anda melakukan perkara di atas. Pengguna biasa, atau mereka yang kerap masuk, akan mendapat banyak manfaat daripada ini. Ia juga bagus untuk orang yang tidak menggunakan bahasa tidak senonoh di bios atau profil mereka. Cobalah untuk bersikap hormat mungkin, atau gunakan lelucon yang tidak berbahaya.

:star: Kelebihan Pilihan Teratas:

Mereka memperkenalkan anda kepada pasangan wanita yang berpotensi. Anda akan dapat melihatnya lebih awal. Mereka berfungsi sebagai peringatan untuk mengemas kini profil anda, yang merangkumi bio dan foto profil anda. Sekiranya anda mendapat pilihan terbaik, anda perlu mengubah profil anda. Mereka memaparkan gambar cermin siapa anda mengaku berada di Tinder. Apa yang anda nyatakan pada profil anda adalah satu-satunya perkara yang anda dapat. Oleh kerana anda sudah mengetahui siapa yang anda cari, mereka menjadikan sapu lebih mudah. Anda boleh memilih arah mana yang akan disapu setelah melihat profil pilihan utama anda di Tinder Platinum. Mereka mungkin memotivasi anda untuk menggunakan perkhidmatan seperti pasport untuk berkomunikasi dengan pilihan utama dari negara lain. Paling tidak, anda menggunakan pasport Tinder untuk digunakan dengan baik daripada hanya menukar lokasi anda tanpa alasan.

:star: Kekurangan Pilihan Teratas:

Sekiranya anda tidak menggunakannya dalam 24 jam , ia akan hilang. Harganya mahal, ini bermaksud wang anda akan dibazirkan. Kerana hanya satu pilihan Tinder yang diberikan secara percuma, anda akan membeli lebih banyak. Mereka mungkin mengecewakan anda jika pilihan teratas tidak menyukai anda kembali. Tidak ada jaminan bahawa pilihan utama anda akan memberi respons positif kepada anda. Mereka mungkin menghilangkan kesenangan misteri dan membiarkan sesuatu mengalir dengan bebas. Cinta tidak semestinya ditentukan sebelumnya. Ia sepatutnya berlaku secara tidak sengaja . Ketika dua orang asing bertemu, mereka datang dengan hadiah yang unik untuk satu sama lain. Mengenai harga, ia juga bergantung pada kawasan anda . Sebilangan orang akan membayar lebih banyak daripada yang lain hanya kerana mereka tidak berada di Amerika Syarikat.

Ringkasan: Terdapat banyak kelebihan pilihan utama pada rabun. Ini memperkenalkan anda kepada rakan baru. Mereka mengingatkan anda untuk mengemas kini profil anda seperti bio dan gambar profil. Pada masa yang sama, terdapat beberapa kelemahan seperti ia akan habis setelah 24 jam. Ia mahal dan semua orang tidak dapat membelinya.

:arrow_right: Soalan Lazim:

1: Adakah tinder memberitahu anda jika anda adalah pilihan utama?

Jika anda dipaparkan pada Pilihan Teratas seseorang, rabuk tidak akan memberitahu anda. Walau bagaimanapun, jika anda mendapat lebih banyak Suka dan padanan Super daripada biasa, anda mungkin menjadi Pilihan Teratas.

2: Adakah 99+ suka pada tinder bagus?

Apabila pengguna Tinder mempunyai 99+ suka, ini menunjukkan bahawa profil mereka telah disukai oleh 99 orang atau lebih. Cukup jarang mempunyai lebih dari 99 suka di Instagram jika anda cantik atau tinggal di kawasan yang luas.

3: Bagaimana saya tahu jika saya popular di tinder?

Malangnya, melihat kualiti profil di gelongsor anda adalah satu-satunya cara untuk menentukan skor ELO anda. Tinder akan sering menaburkan beberapa orang yang sangat panas di dek anda, jadi sapu beberapa kali untuk membersihkannya.

4: Mengapakah pilihan utama saya di tempat yang terlalu jauh?

Mungkin ada beberapa sebab mengapa hanya sebilangan pasangan anda yang berada jauh. Mereka mungkin menggunakan alat Pasport untuk mencari kemungkinan pasangan di sekitar Anda ... Hanya pengguna Tinder yang dapat mengubah lokasi mereka.

5: Adakah tinder memberitahu anda jika seseorang menembak profil anda?

Tidak seperti Snapchat, Tinder tidak memberi amaran kepada pengguna ketika orang lain mengambil tangkapan skrin profil mereka . Ini bermakna anda boleh mengambil tangkapan skrin profil dan perbincangan Tinder tanpa memberi tahu orang lain.

6: Bolehkah anda memberitahu jika seseorang mempunyai Tinder Gold?

Tidak , secara amnya. Sekiranya anda menggunakan Tinder Gold untuk mengemas kini lokasi atau usia anda, cara Tinder memaparkan maklumat ini dapat memberi kesan kepada pengguna bahawa anda mempunyai akaun Tinder premium.

7: Bagaimana tinder menentukan pilihan utama?

Untuk menentukan Pilihan Teratas hari itu, algoritma aplikasi mengambil kira pilihan profil pengguna dan juga aktiviti meleret mereka. Sekiranya pengguna suka, mereka boleh membayar lebih banyak untuk menerima lebih banyak Pilihan Teratas dalam paket 10, 20, atau 30.

8: Apakah maksud Pilihan Teratas di Tinder?

Pada musim panas ini , Tinder memperkenalkan ciri baru yang disebut ciri pilihan utama yang tersedia untuk pengguna Tinder Gold yang terdapat di seluruh dunia. Ini adalah ciri hebat yang memperkuat potensi geseran anda dan hilang selepas 24 jam.

9: Adakah Pilihan Teratas di Tinder bermaksud mereka menyukai anda?

Tidak, itu tidak bermakna mereka menyukai anda. Pemilihan teratas pada rabut tidak mendapat mesej bahawa mereka telah dipilih sebagai teratas di Tinder. Pilihan Teratas hanya menerima pemberitahuan apabila mereka sangat disukai.

10: Bagaimana anda mendapat pilihan teratas di Tinder?

Anda harus mengetuk berlian di skrin penemuan anda dan boleh menaik tarafnya ke Tinder Gold . Anda mesti menggunakan pilihan utama anda dalam masa 24 jam, jika tidak, ia akan hilang.

Kesimpulan:

Pilihan Teratas adalah ciri baru dan hebat dari aplikasi Tinder untuk pengguna yang menggunakan Emas dan Platinum Tinder. Tinder adalah platform rangkaian sosial terkenal yang menghubungkan orang dari seluruh dunia. Ia boleh diakses dalam hampir 40 bahasa. Laman web pendampingnya adalah Facebook. Pilihan Teratas hanya tersedia selama 24 jam dan jika anda tidak menggunakannya, kadaluarsa. Tinder memberikan ciri-ciri hebat untuk menghantar teks dan meleret, menyukai, atau tidak menyukai seseorang.

Artikel berkaitan:

1 Suka