Nippers tisu podiatri dirancang untuk mengasingkan atau berpotensi menghilangkan tisu lembut, seperti kutikula dari paku kuku , tepi kuku , bisul, dan tisu rapuh. Tissue Nipper biasanya merangkumi bilah yang tenggelam dan bengkok yang menjadi petunjuk untuk tiba di pinggir kuku dengan senaman yang tidak signifikan dan kecederaan untuk menutup tisu. Corak yang terkenal merangkumi gunting kutikula, kuku kuku mikotik, perincian kuku, dan penoreh tisu.

Ciri-ciri tisu Nipper

Tissue Nipper Sekali Pakai dengan tepi yang sedikit tajam, direka untuk memotong kuku atau kulit bebas sedekat yang diharapkan. Dibuat dari penilaian klinikal, baja yang dikeraskan dengan teliti. Disediakan dalam satu pek, steril untuk dibuka, steril. Nippers kuku lebih cantik dan kuat dibandingkan dengan kutikula. Pemotong kuku sebagai alat podiatri profesional digunakan untuk kuku yang pendek dan keras, sementara penoreh kuku direka untuk bekerja dengan kuku yang lebih lembut dan lebih nipis.

 • Alat keluli berhati-hati berkualiti tinggi

 • Tepi sedikit untuk pemotongan rapat

 • Pilihan kos yang lebih rendah berbeza dengan memproses semula instrumen yang boleh digunakan semula

 • untuk kuku halus dan halus

 • garis depan lurus tanpa kecenderungan

 • memotong bahagian tanpa unjuran

 • ketajaman yang sempurna dan penekanan depan penuh kerana pengasah pelbagai peringkat manual pakar

 • genggaman yang selesa dan boleh dipercayai dengan permukaan pemegang beralun

 • koordinasi yang tidak dapat dikalahkan dan pengamplasan permukaan giliran halus memastikan pukulan lancar dan konsisten

 • Melindungi pesakit daripada kemungkinan berlakunya pencemaran silang

 • Selaras dengan Arahan Peranti Perubatan

Nailers Nailers untuk Podiatry Professional

Podiatrist dan profesional Penjagaan Kaki menggunakan pelbagai instrumen podiatri dan dermal untuk pesakit mereka. Instrumen Pembedahan Podiatry merangkumi Tissue Nipper, Toenail Cutters dan Nail Splitter, English Anvil Nail Splitter, dan Double Action Mycotic Nail Nippers. Alat Podiatrist hadir dalam pelbagai bentuk, gaya, dan ukuran.

Jenis alat podiatri profesional

 • Nail Nipper - Nipper kuku biasa lebih ringan daripada pelbagai jenis dan paling sesuai untuk kuku yang menyusahkan atau kuku kaki biasa.

 • Nippers Khusus - Untuk kuku yang paling mencabar, terdapat pelbagai perkara, seperti Nipper kuku bersendi dua kali ganda dan pembentuk depan, namun ini adalah alat kekuatan untuk jari kaki yang luar biasa.

 • Toenail Nipper - Pegangan dan bilah kuku jari kaki yang lebih dilekatkan dan lebih padat meningkatkan ukuran alat dan memberikan pengaruh pemotongan tambahan pada kuku yang menebal dan kuat lainnya.

 • Ingrown Nail Nipper - Tissue Nipper yang masuk ke dalam agak luar biasa kerana bahagian depan yang lurus dan hujung yang sedikit runcing. Titik ini sesuai dengan sudut kuku untuk membolehkan berkompromi semasa memberikan tekanan.

Pemisah Kuku Corak Anvil Inggeris:

Pilihan Podiatry Profesional untuk rawatan kuku. Pemisah kuku ini merangkumi garis depan lurus di satu tepi dan permukaan yang rata di sisi yang bertentangan. Kedua-dua belah rahang hampir tidak diketatkan untuk mewajibkan berurusan dengan si kecil atau mencabar untuk tiba di kawasan. Perkembangan Steel Tempered dan aktiviti spring dua kali ganda menjadikan alat podiatri ini sangat bermanfaat untuk digunakan di pusat klinik atau klinik kecemasan.

Nippers Kuku Mycotic:

Pek alat podiatrist mesti mempunyai aktiviti kaki dua kali ini. Sorotan; alternatif garis depan lurus dan ke dalam. Nipper kuku penilaian mahir ini dapat memotong kuku kaki yang paling sukar dengan mudah.

Nippers Tepi Lurus:

Ini adalah jenis Tissue Nipper yang paling terkenal di kalangan doktor haiwan dan profesional klinik. Paku kuku ini memberikan pemotongan kuku yang bersih dan halus tanpa mudah melakukan aktiviti. Straight Edge Nail Nippers dapat digunakan pada kuku dan kuku kaki yang kuat. Tukang kuku ini menampilkan pengembangan keluli tahan karat dan garis depan lurus.

Alternatif ukuran berkelompok menjadikan lebih bermanfaat bagi doktor haiwan untuk memilih hak istimewa. Paku kuku ini boleh diakses dalam pelbagai pilihan saiz; Nippers Kuku Ringan, Sederhana dan Tugas Berat. Bergantung pada keperluan, pakar DPM, dapat menentukan jenis yang tepat untuk memenuhi keperluan pesakit. Terdapat pelbagai corak item ini yang boleh diakses dalam talian dengan alat podiatri yang mahir

Nippers Kuku Bahagian Dalam:

Ini adalah Tissue Nipper kuku kaki tegar termasuk bahagian pendarahan dalaman. Kedua bilah itu sedikit bengkok untuk membentuk bentuk kuku . Perkembangan keluli tahan karat dan kekerasan Rockwell memberikan pemotongan kuku kaki yang paling sukar. Keputusan yang luar biasa untuk set alat podiatrist.