Berapa jam Walmart Money Center? Biasanya pusat wang Walmart adalah 24 jam jika ia bukan kedai komuniti atau stesen minyak. Secara amnya, pusat wang Walmart dibuka pada pukul 7:00 pagi dan ditutup pada 10:00 malam Waktu 7 pagi-10 malam ini sepanjang minggu kecuali hari Ahad. Pada hari Ahad, waktunya adalah dari 10:00 pagi hingga 6:00 petang. Tetapi waktunya mungkin berbeza dari satu lokasi ke lokasi yang lain.

Pusat Wang Walmart

Di kedai Walmart terdekat anda, Walmart Money Center menyediakan pelbagai kemudahan wang . Jimat masa dengan perkhidmatan digital dan mudah alih, termasuk tawaran wang dan pemindahan, perbankan, perkhidmatan cukai dan banyak lagi. Walmart's Money Center memberikan pengguna akses mudah, selamat dan murah ke pelbagai perkhidmatan kewangan.

Dengan menghubungi nombor panggilan Walmart , anda boleh memberitahu mereka atau boleh mendapatkan bantuan kapan saja. Nombornya ialah 800-492-5678. Anda juga boleh melaporkan ketidakhadiran anda dengan menghubungi nombor ini. Sekiranya anda tidak dapat sampai ke tempat kerja anda, anda harus memberitahu mereka mengenai ketidakhadiran anda. Walmart mempunyai perkhidmatan yang tersedia 24/7.

Pusat tunai Walmart adalah laman web ke bank yang terletak di bahagian depan hampir semua kedai Walmart. Di sini anda akan melihat kad debit berbayar, kad kredit , pemindahan, pembayaran bil, dan perkhidmatan wang. Berapa jam pusat wang Walmart? Waktu pusat wang adalah dari jam 8:00 pagi hingga 8:00 malam. Semua kedai Walmart menyediakan perkhidmatan ini walaupun anda tidak dapat pergi ke pusat perwakilan.

Waktu Pusat Wang Walmart

:herb: Apakah jam pusat Walmart Money? atau Pukul berapa pusat wang Walmart ditutup? Dari satu tempat ke satu tempat, waktu yang tepat boleh berbeza-beza. Menurut Walmart, waktu buka dan tutup adalah dari jam 8:00 pagi hingga 8:00 malam. Kebiasaannya, waktu tutup bergantung pada seberapa lambat kedai dibuka. Sekiranya, seperti banyak kedai, mereka ditutup pada tengah malam, maka pusat wang secara amnya akan ditutup sekitar satu jam lebih awal. Tetapi masa umum dijelaskan di sini:

 1. Pusat wang Walmart dibuka pada 7:00 pagi atau 8:00 pagi Dan ditutup pada pukul 8:00 malam atau 10:00 malam
 2. Pada hari Ahad, pusat wang dibuka pada pukul 10:00 pagi dan ditutup pada jam 6:00 petang
 3. Kecuali stesen minyak atau pasar, pusat wang Walmart tetap dibuka 24 jam atau hingga tengah malam.

:herb: Sekiranya kedai itu beroperasi selama dua puluh empat jam, ia masih perlu ditutup sekitar jam sebelas malam atau tengah malam, kecuali jika kedai mempunyai jumlah pelanggan ganjaran sepanjang malam untuk menjamin pusat wang tersebut akan dibuka lebih lama. Pilihan terbaik anda ialah mencari kedai dalam talian dan memeriksa waktu operasi mereka.

Waktu Pusat Wang Walmart berdekatan dengan saya

Berapa jam pusat wang Walmart? Sekiranya anda ingin mengetahui jam pusat wang berdekatan anda, pasti laman web pusat wang akan berfungsi. Anda boleh mencari pusat wang berjam-jam dengan mengikuti langkah-langkah:

1. Buka peranti anda (komputer riba atau mudah alih) dan cari Walmart.com

2. Pilih "pencari kedai" atau butang ikon di bahagian atas skrin.

3. Di dalam kotak, tulis alamat anda dan kemudian klik pada butang "cari".

4. Periksa alamat dan waktu kedai dan kemudian klik pada "Lebih banyak Perkhidmatan dan Maklumat" di bawah kedai berhampiran anda.

5. Cari perkataan "Perkhidmatan Wang." Sekiranya anda melihat kata-kata itu, tentukan nombor telefon yang tertera untuk bertanya mengenai waktu di Pusat Wang. Sekiranya anda tidak melihat kata-kata itu, teruskan ke lokasi berikutnya dalam senarai anda, kerana sekarang tidak ada Pusat Wang.

Orang sering bertanya adakah Walmart dibuka pada hari tahun baru? jawapannya adalah "ya". Seperti setiap hari, Walmart juga dibuka pada hari Tahun Baru. Masa juga akan tetap sama 7:00 pagi hingga 10:00 malam.

Perkhidmatan Pusat Wang

Pusat wang Walmart menyediakan pelbagai perkhidmatan bermanfaat. Perincian perkhidmatan ini dijelaskan di bawah.

1. Kad Wang Walmart

Walmart MoneyCard mungkin kad debit prabayar yang boleh dicas semula dan dapat digunakan untuk membentuk pembelian elektronik di mana sahaja kad caj MasterCard atau Visa diterima. Kad anda dihantar dengan kapasiti yang sama dengan akaun cek.

Anda boleh menggunakan kad anda untuk deposit langsung dan menerima pembayaran sehingga 2 hari lebih awal. anda juga dapat menggunakannya untuk deposit cek mudah alih untuk cek wang dan mendebitkan baki anda dan anda dapat memeriksa baki akaun anda untuk membayar bil dan perbelanjaan alternatif atau menggunakan perkhidmatan pembayaran dalam talian percuma untuk bil kad .

2. Kad Kredit Walmart

Anda akan menebus perjalanan, kad hadiah terbaik atau ganjaran penyata kewangan . Kad ini tidak menghasilkan wang tunai untuk pembelian gas Walmart. Anda menginginkan MasterCard di Walmart Rewards Card Store untuk meminta dua pengembalian wang untuk pembelian bahan bakar.

Atau anda akan menggunakan MasterCard khas untuk hadiah gas. Saingan terbesar Walmart adalah Amazon. dalam persaingan runcit, Walmart baru-baru ini menyampaikan lebih cepat, banyak perkhidmatan produk dan penghantaran runcit.

3. Periksa Wang Tunai

Penguasaan cek, yang diberikan oleh Walmart Money Center dan biasanya terdapat di semua kedai, adalah salah satu perkhidmatan kewangan utama. Tetapi anda mesti tahu berapa jam pusat wang Walmart?

Pelanggan Walmart dapat melunaskan cek mereka dengan segera dan mempunyai wang di tangan mereka, setanding dengan cara anda menguangkan cek di bank . Ini menjadikan individu tanpa akaun bank atau individu yang memilih untuk tidak menguangkan cek mereka.

Jenis cek Jenis cek berikut boleh ditunaikan di Walmart Money center:

:ballot_box_with_check: Gaji Gaji

:ballot_box_with_check: Pemeriksaan yang dikeluarkan oleh kerajaan

:ballot_box_with_check: cek bank

:ballot_box_with_check: cek penyata insurans

:ballot_box_with_check: Cek pembayaran balik persaraan 400k

:ballot_box_with_check: Cek pembayaran balik cukai

4. Perkhidmatan Penyediaan Cukai

:small_blue_diamond: Cara terbaik untuk memulakan adalah merancang sekarang, jika anda memerlukan teknologi baru atau panduan pengenalan cukai pengenalan. Adalah lebih mudah untuk mengkoordinasikan perincian cukai dan mengemukakan penyata persekutuan anda setahun sekali apabila anda menggunakan perkhidmatan perancangan cukai Walmart Money Center.

:small_blue_diamond: Cukup masukkan maklumat mengenai senario cukai peribadi anda ke dalam sistem, dan oleh itu pakej dapat memberitahu anda mengenai undang-undang cukai yang anda harus paksa untuk membawa pulang bacon keuntungan terbaik.

:small_blue_diamond: Pendekatan interaktif ini juga membolehkan anda mencari jawapan kepada setiap masalah yang anda ada semasa anda bekerja oleh itu anda tidak berhenti, meletakkan alat undang-undang anda di samping dan boleh didapati kemudian. Pakej ini menjimatkan masa dan memastikan anda menjawab setiap soalan dengan betul.

5. Pemindahan Wang Walmart

Di seluruh dunia, Syarikat mengusahakan dua belas ribu kedai, bersama dengan lima ribu di Dunia Barat. Untuk pemindahan wang yang cekap, pertama-tama mengesahkan berapa jam pusat wang Walmart? Dan dana atau wang dipindahkan melalui:

:heavy_check_mark: Ria

Ria boleh menjadi penyedia yang boleh dipercayai untuk pemindahan domestik dan antarabangsa. mereka menyediakan penyebaran perkhidmatan pertukaran yang berpatutan dengan rangkaian anak syarikat dan ejen antarabangsa yang intensif. Dengan membezakan Walmart dengan MoneyGram, anda tidak boleh menggunakan Ria sebagai perkhidmatan berasingan melalui Walmart. Ria hanya memproses transaksi Walmart2Walmart di belakang tabir.

:heavy_check_mark: Walmart2World

Di Amerika, perkhidmatan Walmart2World dapat memindahkan wang tunai melalui rangkaian kesatuan Barat ke tiga juta lokasi lebih jauh setelah anda menukar mata wang di luar AS Dengan perkhidmatan MoneyGram ini, anda akan menghantar wang tunai ke mana-mana lokasi MoneyGram di lebih dari dua ratus negara dan wilayah. Tambang bermula dari $ empat dan anda akan mula berpindah ke kedai Walmart secara dalam talian atau melalui aplikasi mudah alih.

:heavy_check_mark: MoneyGram

Bayaran pindahan dari MoneyGram sering sangat tinggi terutamanya jika anda menghantar sejumlah kecil. kosnya berbeza dari empat hingga enam belas dolar Amerika Syarikat sama ada anda menganiaya Walmart2Walmart atau Walmart2World di kedai atau melalui aplikasi.

Sekiranya anda menghantar wang tunai daripada membayar di kedai, anda perlu membayar yuran ini melalui laman web Walmart MoneyGram. Sistem Walmart2Walmart dan Walmart2World, tetapi unit kawasan cepat dan kebanyakan penerima akan mengakses minit manfaat mereka semasa dihantar.

pemindahan wang

6. Perkhidmatan Bluebird

:small_orange_diamond: Amerika Syarikat bekerjasama dengan Walmart untuk membekalkan kad kategori Bluebird by American, yang memberi anda kemudahan akses kepada wang tunai anda tanpa caj tambahan. anda akan menggunakan kad Bluebird anda dengan kategori yank di mana sahaja yang diterima oleh kategori Amerika, dan anda mendapat akses percuma ke ATM di 24000 lokasi Money Pass di seluruh dunia.

:small_orange_diamond: Menghantar dan menerima wang tunai dengan burung biru adalah mudah. Anda boleh mendaftar masuk untuk deposit segera untuk mendorong cek anda sehingga 2 hari lebih cepat. Lebih-lebih lagi, akaun Bluebird kategori yank anda mempunyai pilihan perlembagaan yang banyak membantu anda menguruskan kewangan anda.

:small_orange_diamond: Dengan Kad pasca bayar sementara Bluebird khas Amerika, anda akan menambah sehingga $ 500 dan menerima kad tetap anda antara 7 hingga 10 pendaftaran.

:small_orange_diamond: Sekiranya anda ingin mengelakkan bayaran kit persediaan $ 5, anda akan mengunjungi Bluebird.com atau memindahkan aplikasi mudah alih Bluebird untuk masuk ke akaun baru. Satu-satunya kelemahan adalah bahawa anda hanya perlu menunggu kad tetap anda dihantar.

Ringkasan: Berapa jam pusat wang Walmart? Pusat wang Walmart dibuka pada pukul 7:00 pagi dan ditutup pada pukul 10:00 malam. Tetapi bergantung pada lokasi atau kawasan. Mungkin sedikit berbeza, seperti dari pukul 8:00 pagi hingga 11:00 malam. Waktu Ahad adalah 10:00 pagi hingga 6:00 petang. Cek tunai, pembayaran cukai, pemindahan wang dan penagihan adalah perkhidmatan pusat wang Walmart.

Pemindahan Wang Walmart ke Walmart

Anda hanya pergi ke Meja Penerimaan di Walmart berdekatan anda. Mempunyai nama dan identiti lengkap orang yang anda kirimi wang. Mempunyai wang tunai anda! Isi borang dengan semua maklumat, pengirim ke penerima, dan nombor yang mereka berikan kepada anda. Sebelum pergi, anda harus tahu berapa jam pusat wang Walmart?

Anda boleh memilih Hari yang Sama atau Perkhidmatan Semalaman. Bermalam adalah pengecualian khas antara kedai Walmart yang dapat diakses - dana tiba selepas jam 7:00 pagi di lokasi Walmart yang dipilih. Sehingga keesokan harinya. Untuk Pemindahan Wang Walmart2Walmart, dalam masa 10 minit, pembayaran akan tiba.

Had Pemindahan Wang Walmart ke Walmart

Semasa menggunakan program pemindahan khas, pelanggan dapat mengirim hingga $ 2,500 dengan harga $ 18 sekarang. Sebelumnya, $ 900 adalah had. Tawaran yang cekap mengenakan bayaran sehingga $ 50 untuk pertukaran $ 2,500. Memperluas Walmart2Walmart untuk memasukkan pemindahan ke kedai Walmart Mexico, yang digerakkan melalui MoneyGram.

Orang ramai juga banyak bertanya tentang kapan Walmart restock? Oleh kerana Walmart juga mempunyai kedai komuniti, jadi Walmart menyimpan semula hampir 3 hingga 4 kali seminggu. Tetapi barang runcit diisi semula setiap hari.

Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa soalan yang sering diajukan oleh orang ramai mengenai berapa jam pusat wang Walmart? Jawapannya juga dibincangkan di bawah:

Apakah kaedah paling murah untuk menghantar wang?

 • Pilih kaedah pembayaran anda. Biasanya, membiayai pemindahan wang anda dengan pindahan wang melalui bank adalah kaedah termudah untuk menghantar wang ke luar negara.

 • Dapatkan tarif serendah mungkin. Kadar pertukaran pasaran tengah yang sebenar dan adil selalu diberikan kepada anda oleh TransferWise.

 • Wang dihantar secara tempatan.

Berapakah bayaran MoneyGram di Walmart?

Anda akan membayar kos kecil yang sama setiap masa, tidak kira di mana anda berada di AS dan di mana anda akan menghantar wang. Ia berharga $ 4 untuk pindahan sehingga $ 50, $ 8 untuk pindahan dari $ 51 hingga $ 1,000 dan $ 16 untuk pindahan dari $ 1,001 hingga $ 2,500.

Mengapa cek saya ditolak di Walmart?

Terdapat pelbagai alasan mengapa cek gaji tidak dapat ditunaikan oleh Walmart. Mereka mungkin tidak akan menguangkannya jika sudah melebihi 180 hari sejak dikeluarkan. Mereka tidak akan mendapatkan wang tunai ini kerana ia tidak mudah dibaca di mana-mana bahagiannya. Mereka tidak akan menunaikannya sekiranya nombor bertulis dan jumlah sebenar tidak sesuai.

Kesimpulannya

Pusat tunai Walmart adalah alternatif di kedai dan dalam talian untuk bank. anda akan menyedari kad debit pasca bayar, kad kredit, pemindahan wang tunai dan perkhidmatan wang. anda akan membeli Pesanan tunai dari mana-mana Walmart Supercenter atau Neighborhood Market di meja Perkhidmatan pelanggan atau Pusat Khidmat tunai.

Berapa jam pusat wang Walmart? Menurut Walmart, waktu adalah 8:00 pagi hingga 8:00 malam dari Isnin hingga Sabtu. Sementara, waktu Ahad adalah 10:00 pagi hingga 6:00 petang. Tetapi masa ini boleh berbeza-beza dari kedai ke kedai. Selalunya di kedai, waktu bermula dari 7:00 pagi hingga 10:00 malam. Pusat wang Walmart memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggannya.

Baca juga ::tulip:

Bilakah Walmart menyimpan semula elektronik?

Walmart melaporkan ketidakhadiran

Panggilan Walmart dalam keadaan sakit

Waktu Pusat Wang Walmart : Secara amnya, seluruh Pusat Wang Walmart dibuka dari jam 8:00 pagi Isnin hingga Sabtu jam 8:00 malam dan Ahad pada 10:00 malam. Walau bagaimanapun, waktu yang tepat mungkin berbeza dari satu tempat ke tempat dan beberapa hari Cuti juga boleh mempengaruhi kalendar.

Sebagai contoh, Walmart ditutup pada hari Krismas, jadi Pusat Wang Walmart juga tidak dibuka. Walmart juga mempunyai waktu terhad pada Hari Kesyukuran dan Malam Krismas, jadi Pusat Wang juga menggunakan waktu yang dikurangkan.

Juga, tidak semua kedai Walmart mempunyai pusat mata wang di lokasi. Perkhidmatan ini mungkin tidak tersedia di beberapa lokasi kecil. Oleh itu, anda perlu mengesahkan bahawa terdapat pusat kewangan di kedai anda jika anda perlu menggunakannya. Sebelum sampai ke Walmart Money Center, hubungi kedai tempatan terdekat atau periksa secara dalam talian untuk melihat apakah ada jadual untuk lokasi anda dan jika ada Pusat Wang yang terletak atau tidak.

:office: Apa itu Walmart Money Center:

:anger: Walmart Money Center: Walmart telah lama menjadi destinasi membeli-belah yang indah. Selain itu, barangan runcit dan barang-barang gedung serbaneka biasa, mereka juga mengembangkan program pertukaran farmasi untuk barang elektronik lama tetapi faedah terbesar adalah MoneyCenter di laman web Walmart, yang menawarkan kepada para pembeli pelbagai perkhidmatan dan faedah kewangan. MoneyCenter menawarkan pelbagai perkhidmatan mudah yang dapat menjimatkan wang dan masa anda.

:anger:Pusat Wang Walmart adalah pilihan dalam talian ke bank yang terletak di hadapan hampir semua kedai Walmart. Di sini anda akan mendapat kad debit prabayar, kad kredit, pemindahan dalam talian, pembayaran bil, dan perkhidmatan tunai. Semua kedai Walmart menawarkan perkhidmatan ini walaupun anda tidak dapat mengunjungi pusat yang diinginkan.

Melalui Pusat Wang Walmart, syarikat ini menawarkan pelbagai perkhidmatan, termasuk;

:small_orange_diamond: Kad kredit Walmart

:small_orange_diamond: Kad debit yang boleh dimuat semula

:small_orange_diamond: Kad hadiah Walmart

:small_orange_diamond: Periksa cetakan dan wang tunai

Walmart mengatakan bahawa pembayaran tunai adalah salah satu ciri paling popular yang ditawarkan oleh MoneyCenters. ID yang sah sudah mencukupi untuk menguangkan cek anda.

Walmart akan menguangkan pelbagai cek pra-cetak, termasuk: 1. Cek gaji 2. Cek kerajaan 3. Cek pembayaran balik cukai 4. Cek bank 5. Cek penyelesaian insurans Had diskaun cek adalah $ 5,000.

:small_orange_diamond: Perkhidmatan penyediaan cukai

Walmart juga menawarkan perkhidmatan penyediaan cukai bermusim melalui kerjasama dengan Jackson Hewitt. Anda akan menemui 3,000 kios Jackson Hewitt di kedai Walmart, biasanya Januari hingga April setiap tahun. Anda boleh membuat janji temu atau muncul untuk membayar cukai anda. Ingatlah untuk membawa maklumat berikut:

1. W-2, penyata pendapatan, pembayaran gaji, atau pengesahan pendapatan lain 2. Lesen memandu 3. Nombor jaminan sosial 4. Penyata cukai dari negeri dari tahun lalu 5. Nombor Jaminan Sosial Tanggungan dan Tarikh Lahir

:small_orange_diamond: Pembayaran Walmart

:small_orange_diamond: Kiriman wang Walmart

:small_orange_diamond: Pembayaran bil Anda juga boleh membayar pelbagai bil di Walmart, termasuk kabel, kad kredit, utiliti, gadai janji, telefon, dan sewa. Walmart MoneyCenter juga membolehkan anda menghantar wang kepada tahanan atau membayar sokongan anak di pelbagai negeri.

Pembayaran bil masa nyata, hari yang sama, dan hari berikutnya tersedia untuk lebih daripada 15,000 vendor. Untuk memulakan, anda memerlukan maklumat berikut:

1. Nama syarikat 2. Nombor akaun 3. Jumlah yang anda mahu bayar 4. Tunai atau kad debit untuk membuat pembayaran 5. ID Foto mungkin diperlukan untuk pembayaran lebih dari $ 900. Bagi kosnya, Walmart mengatakan bahawa "harga berbeza mengikut kepada pemungut dan kelajuan penghantaran. "

:small_orange_diamond: Pemindahan wang Walmart Pemindahan wang membantu anda menghantar dana wang kepada keluarga dan rakan di mana sahaja di dunia. Terdapat dua pilihan utama yang tersedia:

1. Walmart2Walmart 2. Walmart2World Walmart2Walmart membolehkan anda menghantar wang ke mana-mana kedai Walmart di semua 50 negeri AS dan Puerto Rico. Walmart2World membolehkan anda memindahkan dana ke mana-mana lokasi MoneyGram di lebih daripada 200 negara di seluruh dunia. Anda memerlukan ID foto dan mata wang AS atau kad debit PIN untuk memindahkan wang. Dalam kebanyakan kes, penerima akan menerima dana dalam masa kira-kira 10 minit.

:maple_leaf: Bagaimana anda boleh menemui waktu perniagaan Walmart Money Center:

Cara lain untuk mencari pusat wang Walmart menggunakan laman web kedai. Dalam langkah-langkah berikut, anda akan menerima alamat, nombor telefon dan waktu buka cawangan Walmart terdekat.

:eight_spoked_asterisk: Lawati laman web Walmart.com pada komputer riba atau peranti mudah alih atau tablet anda. :eight_spoked_asterisk: Ketuk "Cari Kedai" di sudut kanan atas skrin. :eight_spoked_asterisk: Masukkan alamat anda di kotak teks dan klik "Cari". :eight_spoked_asterisk: Periksa alamat dan waktu buka kedai dan klik "Lebih banyak perkhidmatan dan maklumat" di kedai terdekat.

PETA GOOGLE

Alat kedua yang kami cadangkan untuk membantu anda mencari masa untuk Walmart Financial Center ialah Peta Google. Pautan ini akan membawa anda ke bahagian Peta Google dari laman utama Google. Laluan lain ke halaman ini adalah melalui Google.com , di tab "Peta" pada bar carian. Masukkan istilah berikut: "Walmart Financial Center Hours" dan tekan fungsi carian. Senarai lengkap jam pusat wang Wal Mart akan diberikan, bersama dengan waktu buka kedai umum.

:dizzy: Kelebihan menghantar wang melalui Walmart

:small_orange_diamond: Ulasan pelanggan anekdot positif mengenai Pemindahan Wang Walmart adalah untuk kepantasannya, biasanya dalam beberapa minit.

:small_orange_diamond: Oleh kerana Walmart beroperasi di rangkaian dan sumber wang Moneygram untuk memudahkan pemindahan wang, sebahagian besar ulasan adalah mengenai Moneygram sebagai penyedia perkhidmatan.

:small_orange_diamond: Walmart menawarkan pilihan pemindahan wang yang mudah. Sangat mudah untuk menghantar wang dalam talian ke antarabangsa untuk kedua-duanya; mengeluarkan wang atau deposit langsung ke akaun bank di luar Amerika Syarikat. Kami mengesyorkan memindahkan wang dari Walmart jika anda ingin menghantar wang dalam keadaan kecemasan atau menyelesaikan transaksi kecil semasa pembelian anda.

:heavy_multiplication_x: Kekurangan menghantar wang melalui Walmart

:small_orange_diamond: Walaupun bayaran untuk pemindahan wang sebenar tetap, ada kos lain yang perlu dipertimbangkan. Contohnya, menghantar wang melalui Walmart menghendaki anda berada di kedai untuk menyelesaikan transaksi. Ini mungkin bukan pilihan terbaik anda jika anda ingin memilih perkhidmatan pemindahan wang secara eksklusif.

:small_orange_diamond: Sebagai tambahan kepada kos gas dan masa untuk pergi ke dan dari Walmart berhampiran anda, bayarannya tinggi berbanding dengan penyedia perkhidmatan pemindahan wang khusus yang lain.

:maple_leaf: Maklumat apa yang Walmart perlukan untuk perkhidmatan pemindahan wang?

Walmart akan meminta anda memberikan ID foto semasa menghantar atau menerima wang. Itu merangkumi:

:small_blue_diamond: Lesen Memandu AS, Termasuk Puerto Rico :small_blue_diamond: ID Negeri, termasuk Puerto Rico :small_blue_diamond: Pasport Amerika :small_blue_diamond: Pasport antarabangsa :small_blue_diamond: ID ketenteraan :small_blue_diamond: Kad Penduduk Tetap AS :small_blue_diamond: Pengenalan puak :small_blue_diamond: Pendaftaran konsular Mexico :small_blue_diamond: Hanya ID gambar yang dikeluarkan oleh kerajaan yang tidak rosak atau luput akan diterima.

:anger: Walmart Western Union:

Anda boleh memanfaatkan perkhidmatan Western Union di kedai Walmart yang berpartisipasi untuk mendapatkan diskaun 5% pada harga standard. Western Union serupa dengan MoneyGram, dengan rangkaian 500,000 cawangan di 200 negara dan wilayah di seluruh dunia, dari mana anda boleh menghantar dan menerima wang di peringkat antarabangsa.

:anger: Pesanan wang Walmart:

Anda juga boleh menghantar pesanan wang ke Walmart melalui Walmart Supercenter. Harga mungkin berbeza mengikut lokasi, tetapi $ 0.88 adalah kadar maksimum. Walaupun harganya kelihatan menarik, permintaan pembayaran sudah lapuk dan memerlukan beberapa hari, jika tidak berminggu-minggu, untuk penerima menerima wang tersebut. Waktu permintaan pembayaran Walmart adalah 8:00 pagi M. Pukul 8:00 p. M. Dari Isnin hingga Sabtu dan dari 10:00 pagi M. Pada pukul 6:00 p. M. Pada hari Ahad, tetapi waktu yang tepat mungkin berbeza bergantung pada lokasi kedai.

Soalan Lazim (Soalan Lazim):

1. Bolehkah anda menghantar wang dari Walmart ke Walmart 24 jam sehari?

Anda boleh melakukan pemindahan wang dua puluh empat jam sehari, 365 hari dalam setahun. … Bermalam adalah perkhidmatan khas yang tersedia di antara kedai Walmart: dana tiba di lokasi Walmart yang terpilih selepas jam 7 pagi keesokan harinya. Untuk pemindahan wang dari Walmart2Walmart, dana tiba hanya dalam 10 minit.

2. Berapa banyak saya boleh mengeluarkan wang di Walmart Money Center?

Had pengeluaran harian di ATM ialah 3,000 dolar dan had perbelanjaan harian adalah $ 10,000; ini juga jumlah maksimum yang anda dapat pada kad anda pada satu-satu masa. Ganjaran. Salah satu ciri hebat Walmart MoneyCard ialah menawarkan program ganjaran.

3. Bolehkah anda memindahkan dari Walmart ke Walmart melalui telefon?

Menjejaki pemindahan wang dari Walmart ke Walmart boleh dilakukan dengan menggunakan nombor rujukan transaksi. Untuk masalah dengan transaksi Walmart2Walmart di AS, hubungi talian hotline RIA di 1-855-355-2144. Salah satu ciri terpenting dalam pemindahan wang Walmart adalah sistem kadar tetap.

4. Adakah perkhidmatan pelanggan ditutup di Walmart?

Perkhidmatan pelanggan dibuka pada pukul tujuh pagi dan ditutup antara pukul sembilan hingga sepuluh, bergantung pada kedai terbaik untuk menghubungi kedai terdekat dan bertanya. Paling hampir pukul 10. Anda hanya perlu menghubungi wal mart yang ingin anda gunakan dan bertanya kepada mereka. Bergantung pada kedai, semuanya tidak sama, ada yang tutup pada pukul 23:00.

Kesimpulan:

Walmart ATM adalah alternatif di dalam kedai dan dalam talian untuk bank. anda akan melaksanakan kad debit, kad kredit, pemindahan wang dan perkhidmatan tunai. Anda akan membeli Pesanan Tunai dari mana-mana Walmart Supercenter atau Neighborhood Market di Meja Perkhidmatan Pelanggan atau Pusat Khidmat Tunai.

Berapa jam pusat kewangan Walmart? Menurut Walmart, waktu dari 8 pagi hingga 8 malam, Isnin hingga Sabtu. Sementara itu, waktu Ahad adalah dari 10 pagi hingga 6 petang. Tetapi waktu ini mungkin berbeza dari satu kedai ke kedai. Sebilangan besar waktu, di kedai, waktu dari 7 pagi hingga 10 malam. Pusat kewangan Walmart menawarkan perkhidmatan terbaik kepada pelanggannya.

Berapa jam pusat wang Walmart? Waktu pusat wang di walmart dari Isnin hingga Sabtu dari 8 pagi hingga 8 malam. Pada hari Ahad, jam 10 pagi hingga 6 petang.

Apa itu Walmart?

 1. Walmart adalah kedai runcit multinasional yang berpusat di Amerika.

 2. Jumlah kedai dan kelab mereka adalah 10,500 di seluruh dunia.

 3. Kedai mereka terletak di 24 negara.

 4. Mereka mempunyai lebih daripada 2.2 juta pekerja di seluruh dunia.

 5. Mereka juga menjalankan laman web e-dagang mereka.

 6. Ia mempunyai sejumlah produk berkualiti tinggi yang tersedia untuk pelanggan.

 7. Mereka juga menawarkan potongan eksklusif.

Produk dan perkhidmatan Walmart

Walmart menyediakan produk dan perkhidmatan berikut kepada pelanggan mereka.

1. Perkhidmatan wang

Ini termasuk yang berikut.

 • Cara bayaran

Ini termasuk kad kredit Reloadable, Cetakan cek, kad wang Walmart, pembiayaan ansuran dan kad ganjaran Walmart (Capital One).

 • Hantar dan terima wang

Ini termasuk perkhidmatan wang ekspres Bergerak, pemindahan wang dan pembayaran Bil berikut.

 • Di kedai perkhidmatan wang

Ini termasuk PayPal, Coinstar, Rapid reload, Perkhidmatan persiapan cukai, cek tunai, pesanan wang dan tambah nilai berikut.

2. Perkhidmatan produk

Ini mengandungi jaminan Produk berikut, pelan perlindungan Applecare + dan Walmart.

 • Perkhidmatan produk lain termasuk keahlian kelab Sam, kek Custom, tanpa wayar Pascabayar dan program Trade in.

 • Perkhidmatan rumah merangkumi perkhidmatan persediaan TV dan Teknologi, perkhidmatan pemasangan dan pemasangan dan perkhidmatan pembersihan Rumah.

3. Lebih banyak perkhidmatan

Mereka menawarkan lebih banyak perkhidmatan juga iaitu perkhidmatan Auto, Pembelian automatik, pusat rawatan Auto dan pencari Tayar.

 • Perkhidmatan perniagaan merangkumi produk Promosi, Walmart untuk perniagaan dan program kad hadiah Korporat.

 • Hadiah dan pendaftaran merangkumi pendaftaran Bayi, Pendaftaran untuk kebaikan, Pencari hadiah, Pendaftaran acara, Pendaftaran perkahwinan dan kad Hadiah.

Apakah pusat wang Walmart?

 1. Pusat wang Walmart adalah pengganti bank.

 2. Mereka boleh didapati di kedai walmart dan juga dalam talian.

 3. Mereka menyediakan pelbagai perkhidmatan dan produk kewangan.

 4. Mereka menawarkan perkhidmatan kewangan kepada pelanggan tetapi dengan harga yang berpatutan, dengan cara yang selamat dan mengingat kemudahan pelanggan.

Perkhidmatan kewangan pusat wang

Berikut adalah perkhidmatan kewangan yang ditawarkan di pusat wang.

1. Hantar dan terima wang

Di sini ia menawarkan perkhidmatan ini.

 • Pemindahan wang antarabangsa

 • Pemindahan wang tempatan

 • Gunakan 'Walmart App' yang tersedia untuk Google Play Store dan Apple Store.

2. Kad kredit Walmart

3. Kad debit yang boleh dimuat semula

Ia merangkumi perkara berikut.

 • Visa Netspend

 • Burung Biru

 • Muat semula pantas

 • Kad wang Walmart

4. Kad hadiah

Ini termasuk yang berikut.

 • Walmart egift / kad hadiah

 • Kad hadiah master / visa dan amex

 • Kad hadiah korporat dan lain-lain juga ada bersama mereka.

5. Lebih banyak perkhidmatan wang di pusat wang

 • Pesanan wang

 • Periksa percetakan

 • Bayaran Walmart

 • Perkhidmatan penyediaan cukai

 • Pembiayaan ansuran

 • Paypal Coinstar

 • Cek tunai

 • Perkhidmatan wang ekspres

Adakah Pemindahan Wang Walmart ke Walmart tamat?

Walmart menyimpan wang yang dipindahkan sehingga 60 hari.

Berapa banyak yang boleh saya keluarkan dari Walmart Money Center?

Biasanya ia adalah $ 5000 tetapi hadnya meningkat kepada $ 7500 semasa waktu percukaian.

Adakah mungkin mengeluarkan wang dari Pusat Wang Walmart ??

Ya. anda juga boleh menarik diri dari meja perkhidmatan pelanggan mereka.

Bolehkah saya mengambil wang dari Walmart tanpa kad pengenalan?

Tidak, anda tidak dapat menerima wang anda tanpa kad pengenalan jika tidak, pekerja di moneycentre tidak akan mengiktiraf anda sebagai orang sebenar kepada siapa wang akan diberikan.

Bagaimanakah cara mengembalikan cek rangsangan saya tanpa akaun bank?

Anda boleh melakukannya di walmart meny center.

Mereka akan mengenakan bayaran $ 8 untuk menguangkan cek anda sekiranya jumlah anda melebihi $ 1000.

Sekiranya jumlah anda di bawah $ 1000 maka anda akan dikenakan bayaran hanya $ 4.

Adakah mungkin untuk memindahkan wang dari Kad Wang Walmart ke akaun bank anda?

Tidak, anda tidak dapat memindahkan wang menggunakannya ke akaun bank anda.

Anda hanya boleh menerima wang dari akaun bank ke kad wang.

Anda juga hanya boleh memindahkan wang dari kad wang walmart ke kad wang walmart yang lain.

Adakah MoneyGram dan Walmart ke Walmart sama?

Ia adalah perkhidmatan yang berasingan dan ditaja oleh perkhidmatan pemindahan wang, Ria. Ia tidak seperti moneygram tetapi mempunyai perkongsian dengannya.

Pukul berapa deposit langsung Walmart mencecah?

Dalam kes manakah perkhidmatan dan produk pusat wang Walmart paling sesuai digunakan?

Tidak ada jawapan tetap untuk itu kerana bergantung kepada bank ke bank. Oleh itu, mungkin ada masa yang berbeza yang diamati oleh orang.

Pokoknya

 1. Waktu pusat wang Walmart diperhatikan dari 8 pagi hingga 8 malam sepanjang minggu kecuali pada waktu Ahad adalah 10 pagi hingga 6 petang.

 2. Walmart adalah kedai runcit multinasional yang bersama dengan pelbagai produk lain juga menawarkan perkhidmatan kewangan oleh pusat wangnya yang disokong oleh penyedia perkhidmatan pemindahan wang Ria.

 3. Pusat wang mereka menyediakan banyak perkhidmatan yang boleh didapati secara dalam talian menggunakan laman web walmart dan aplikasinya juga.