Apa maksud XD ?, XD adalah simbol:) :slight_smile: digunakan untuk menunjukkan kebahagiaan anda semasa mengambil bersama orang lain dalam talian (permainan, Facebook , Instagram , filem, dll.) atau di luar talian (menghantar teks).

ia juga digunakan untuk menyatakan cinta anda kepada orang lain secara sederhana dan menarik. Pemilihan kata sangat baik.

Apa itu XD?

XD adalah singkatan ketawa . Dalam XD "X" mewakili tertutup dua mata dari semua tertawa dan "D" mewakili mulut terbuka terbalik. XD adalah ungkapan yang boleh anda gunakan semasa menghantar teks atau dalam e-mel untuk menunjukkan kebahagiaan anda atau menyedari kepada seseorang bahawa sesuatu yang lucu berlaku.

XD kebanyakannya digunakan sebagai emoticon yang bermaksud gemuruh dengan tawa, itu bermaksud orang menggunakan XD untuk menyatakan perasaan mereka yang seronok ketika mereka berbual, mereka juga menggunakan XD di akaun media sosial mereka. Sekiranya kepala anda condong ke kiri 90 darjah, ia berubah menjadi wajah di mana X menghadap mata dan D menghadap ke mulut. Mata ditutup rapat kerana ketawa dan mulut akan terbuka.

Tanda-tanda kebahagiaan dan kesedihan :

Senyum:

:slight_smile:

Sedih:

:frowning:

Apa maksud XD?

Makna XD: Cukup sederhana, ia hanyalah emotikon. Ramai orang keliru antara emoji dan emoticon. Mari kita bincangkan untuk menghilangkan kekeliruan anda, pertama sekali, Emoji Word berasal dari bahasa Jepun , dan E menunjukkan "gambar" sementara emoji mewakili "watak".

Emoticon

Sekarang emoticon, emoticon adalah wajah yang dapat dikirim dengan menggunakan simbol dan huruf. Emoticon lebih tua emoji banyak laman web atau aplikasi secara automatik menggantikan emoticon dengan emoji. Mari kita ambil contoh harapan agar ia memberi anda Maklumat mengenai Apa maksud XD ?.

Contoh: seperti,

Hey! Itu lucu ... XD.

Slangs yang sesuai dengan XD

 1. Lol singkatan banyak ketawa
 2. Hahaha untuk menunjukkan kegembiraan / kehairanan anda.
 3. Hihihi / hehehe untuk menunjukkan kebahagiaan / kegembiraan anda
 4. XDD menunjukkan ketawa keras.

Apa maksud XD sebagai bahasa?

Bahasa:

Bahasa adalah bahagian yang paling penting dalam perbualan jika anda tidak tahu bercakap dan bagaimana bercakap anda tidak dapat bercakap dengan orang lain dengan menarik. Jadi, perkara yang paling penting semasa bercakap adalah bahasa atau anda boleh mengatakan bahasa yang terkenal dan perkara kedua ialah perkataan apa yang anda katakan orang lain tahu mengenainya atau tidak.

XD sebagai bahasa:

Masanya berlalu dengan sangat cepat tidak ada yang mempunyai masa untuk menulis kalimat yang semua orang mahukan bahasa yang kecil, sederhana, dan lengkap. Dengan mana anda dapat meluahkan perasaan, kegembiraan, dan kebahagiaan anda kepada orang lain dengan cara yang tidak ekspresif dan dalam masa yang lebih singkat. Jadi, XD bertindak sebagai bahasa di dunia ini semasa anda bercakap dengan rakan, keluarga, atau pengguna media sosial untuk menyatakan atau memberitahu seseorang bahawa sesuatu yang lucu berlaku. orang lebih suka ayat yang agak besar ini. Penggunaan media sosial semakin meningkat dari hari ke hari orang menghabiskan lebih banyak masa untuk perkara ini.

Di mana anda boleh menggunakan XD?

XD digunakan di mana-mana sahaja. Ia tersebar pada tahun 2003 di internet. XD menjadi popular dan tersebar dengan cepat ke seluruh dunia. Ia menggantikan ayat besar dengan XD tunggal.

Anda boleh menggunakannya semasa menghantar teks dan berbual dalam talian untuk menunjukkan ekspresi anda bahawa XD digunakan untuk menunjukkan kebahagiaan atau untuk sesuatu yang lucu.

Sebilangan besar orang menggunakan perkataan ini untuk menunjukkan bahawa sesuatu yang lucu berlaku daripada menggunakan kata-kata lain atau ayat yang panjang kerana ia cukup mudah dan sama dengan emoji dan secara jelas menentukan ungkapan anda.

Banyak orang menggunakan kata ini untuk menyatakan cinta dan perasaan mereka yang serupa dengan pasangan mereka daripada "I Love you" . Kerana ia cukup sederhana, menarik dan salah satu pilihan kata yang baik. Tidak ada yang buruk di dunia ini.

Digunakan semasa:

 1. Texting
 2. Online chatting
 3. Gaming
 4. Disney XD
 5. Movies
 6. Social media. 

Apakah faedah XD?

Berikut adalah beberapa faedah menggunakan XD,

 1. Cukup mudah untuk menunjukkan emosi dan ekspresi anda.
 2. Lebih sedikit masa untuk meluahkan perasaan anda.
 3. Semua orang mengetahuinya kerana digunakan di mana sahaja.
 4. Ia adalah perkataan yang menarik.
 5. XD adalah perkataan yang lebih popular dan paling banyak digunakan untuk menunjukkan perasaan gembira atau ketawa.

Apa maksud XD? Daripada senyuman.

Ini juga dapat digunakan untuk menandakan "Saya mencintaimu," terutama ketika digunakan dalam subkultur emosi. Definisi lain, yang digunakan oleh organisasi seperti Disney dan Cinemark, adalah digital yang melampau, dan ia sesuai dengan perkhidmatan hiburan yang disediakan.

Terdapat beberapa definisi yang berbeza, termasuk disilangkan dan dicium, atau dapat menjadi singkatan untuk pelbagai ungkapan, bergantung pada situasi tertentu.

Sebilangan orang menggunakan untuk menunjukkan cinta mereka atau ada yang menggunakan untuk menunjukkan sesuatu yang lucu berlaku.

Asal XD:

Sebelum emoji di papan kekunci orang menggunakan kata dan simbol XD ini untuk menunjukkan kebahagiaan mereka atau bertindak balas terhadap sesuatu yang lucu kerana XD digunakan sebagai emoticon yang bermaksud gemuruh dengan ketawa.

Banyak aplikasi menukar emoticon dengan emoji secara automatik tetapi beberapa papan kekunci masih menggunakannya untuk menunjukkan senyuman mereka.

Senyum menunjukkan dengan:

:)

Penyebaran XD:

XD telah bertemu dengan perjumpaan campuran. Walaupun beberapa kumpulan menyukainya dan menganggapnya ekspresif, yang lain tidak begitu berminat dengannya. Ada juga yang melampau sehingga mengelompokkan XD sebagai jenis spam. Pada tahun 2003 pertama kali disiarkan di internet tersebar di seluruh dunia, ia digunakan dalam catatan komen FB dan sembang ringkas. Ia juga terdapat dalam kamus sebagai tanda keseronokan. Ramai orang menyukai ini kerana saya tidak memerlukan ayat atau pengetahuan tentang tulisan anda, anda hanya menggunakan huruf sederhana untuk menunjukkan bahawa itu lucu atau anda mempunyai keseronokan.

XD atau emotikon:

Penggunaan XD yang paling terkenal adalah sebagai emoticon yang bermaksud ketawa terbahak-bahak , dan selain fakta bahawa orang menggunakannya semasa menghantar pesanan, namun mereka juga menggunakan XD dalam akaun media berasaskan web mereka. Di media sosial, orang menggunakannya ketika mereka mengetahui sesuatu yang sangat cerdik, baik itu lelucon, siaran, atau komen.

XD mewakili wajah ketawa. "X" menghadap dua mata yang tertutup karena senyum, sementara "D" mewakili mulut terbuka yang berubah. Selain pemesejan dan media berasaskan web, XD telah terkenal di kalangan kawasan permainan internet. Semua perkara yang dipertimbangkan, sebahagian besar pemain internet mempunyai banyak pendapat untuk mengatakan satu sama lain tetapi jarang sekali peluang untuk menyampaikan pemikiran mereka sepenuhnya dalam struktur yang tersusun.

Sebagai contoh , perbincangan khas antara dua pemain boleh kelihatan seperti ini:

Pemain # 1: Saya tidak dapat menjumpainya di mana sahaja. di mana dia? Pemain # 2: XD. di mana fikiran anda dia betul-betul di belakang anda?

Apakah maksud XD dalam Disney XD?

Pada dasarnya, XD adalah singkatan yang bermaksud "digital ekstrim" dan Disney menggunakannya untuk menunjukkan kualiti kandungan yang mereka sampaikan / siarkan? Organisasi lain yang menggunakan XD untuk menandakan kualiti "digital ekstrim" adalah Cinemark, rangkaian pawagam.

Walau apa pun Cinemark XD merancang tempat lain yang menayangkan filem dalam kualiti "digital ekstrim", kerana bumbung besar ke lantai dan satu hujung ke skrin filem yang lain, organisasi memastikan bahawa ia melengkapkan penglibatan ini di tempat duduk yang menyenangkan dan boleh dipercayai kerangka akustik.

Apakah maksud XD dalam menghantar teks?

Semasa dua orang bercakap antara satu sama lain semasa menggunakan aplikasi pesanan ringkas mereka ingin memberitahu seseorang bahawa sesuatu yang lucu berlaku dan ingin berkongsi perasaan mereka yang menyeronokkan. XD adalah kata yang merupakan gabungan dua huruf "XD" yang hanya mengalihkan perasaan seseorang dengan orang lain.

Kegunaan dalam berbual:

 1. XD digunakan untuk sesuatu yang lucu yang berlaku dalam sembang.

 2. XD menggunakan untuk menyatakan cinta kepada orang lain.

Sebagai contoh

Mari kita ambil contoh untuk menjelaskan konsep ini:

Rakan no.1: OMG! XD

Rakan no.2: Apa yang lucu dalam perkara ini ?!

Rakan no.1: Kucing saya melalui rumah dengan cepat. Dia cuba melompat ke kerusi santai dan dia terlepas dan melakukan jungkir balik ke lantai. Dia bangun dan melihat saya seperti saya melakukan itu. Anda tidak melihat apa-apa. Saya bersumpah saya ketawa begitu keras sehingga anda dapat membayangkannya!

Rakan no.2: XD! XD! Mengapa anda tidak merakamnya saya mahu melihatnya !.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Berikut adalah beberapa pertanyaan yang sering diajukan berkaitan dengan artikel Apa maksud XD:

Apakah maksud 3 dalam pemesejan?

: 3 adalah emoji yang membahas "Senyum Bashful." Emoji: 3 digunakan untuk menunjukkan senyum yang tidak jelas. : 3. Menangani wajah kucing yang dibuat oleh watak Anime ketika mereka mengatakan sesuatu yang menawan. Saya memahami simbol secara menyeluruh.

Apa maksud XD dalam permainan?

Ketawa tidak terkawal

Berikut adalah gabungan istilah permainan yang harus anda ketahui semasa bermain jenis yang menyertainya: Umum: LOL / LUL: Ketawa sehingga ada yang dapat mendengar. Haha: League of Legends (hanya memasukkan ini dengan alasan bahawa ada perbezaan) XD / xD / xd / Xd: Senyum yang digunakan untuk menyampaikan perasaan yang tidak dapat saya gambarkan.

Apa maksud XD dari wanita muda?

Muka berkerut

XD. Mewakili wajah yang terkikik. "X" menghadap dua mata yang tertutup dari semua cekikikan, sementara "D" mewakili mulut terbuka yang diubah. Oleh itu, sementara "X" mungkin ditulis dalam satu atau huruf besar atau kecil lainnya, "D" harus dipromosikan agar artikulasi itu berakhir.

XD perkataan yang mengerikan?

Sekiranya anda telah mengetahui maksud XD, anda harus tahu sekarang bahawa XD adalah singkatan untuk ungkapan LOL atau Laugh Out Loud. Ini adalah emoji dengan huruf X sebagai mata dan D sebagai mulut tergelak. Mata di sini muncul sebagai juling yang menandakan pernyataan seseorang individu sambil mengejek keras. Pada ketika individu menghantar XD maka emoji itu menandakan tergelak

Adakah Yolo adalah perkataan yang mengerikan?

Sebahagian daripada kata-kata yang membuatnya menjadi rundown adalah jank, yang bermaksud sakit, mengerikan atau sia-sia, derp, slang untuk numbskull, YOLO, singkatan dari anda hanya hidup sekali, dan menyebar, yang bermaksud bahawa seseorang itu mengerikan.

Apa maksud JK?

Cukup bergurau

Filem ini sungguh mengerikan ... jk. Cukup bergurau. Hanya bergurau.

Apakah maksud 3%?

The Three Percenter adalah seseorang yang menganjurkan pemahaman yang tepat mengenai Pindaan Kedua konstitusi AS, dengan tegas memiliki kepercayaan diri terhadap perlakuan yang tidak baik untuk melihat pemerintah melampaui batas, terutama mengenai undang-undang senjata api.

Apakah maksud XD dalam Roblox?

XD menyiratkan emoji yang tidak berbahaya. Sebelum emoticon diizinkan dalam Roblox, ia digunakan untuk menunjukkan wajah yang terkikik. Pada umumnya, ini menandakan "lelucon lucu kecil yang akan saya tergelak sekarang." Sekiranya anda memusingkan badan ke sisi, nampaknya orang yang suka mengejek.

Apa maksud XD di media sosial?

Media sosial adalah bahagian penting dalam kehidupan seharian kita, kebanyakan kita menghabiskan lebih banyak masa di media sosial dan orang-orang terlibat dalam bahasa media sosial yang sederhana, kecil, dan paling mudah digunakan oleh anak-anak muda.

Emoji XD sering digunakan di Instagram, Facebook, dan organisasi interpersonal lain. Semua orang menyedari bahawa anak muda agak tidak apik. Ia memerlukan sejumlah pelaburan untuk disusun sepanjang keseluruhan ayat.

Anak muda menghabiskan masa maksimum di telefon bimbit ketika bercakap dengan orang lain, bermain permainan, dan menonton filem. Jadi, mereka hanya berminat menggunakan beberapa simbol dan huruf untuk menunjukkan ungkapan dan bukannya ayat yang panjang.

Sebagai contoh:

Pengguna no.1: Pernahkah anda melihat Jeff Dunham? No.2 pengguna: Tidak, belum lagi menghiburkan? No.1 pengguna: OMG! Saya seperti XD sepanjang masa! Saya tidak mempunyai idea foggiest di mana dia menghasilkan barang ini dan dia sangat hebat! No.2 pengguna: okey saya akan melihatnya esok.

Apa maksud XD dalam permainan?

Pemain tidak mempunyai masa untuk menyampaikan ekspresi dan emosi mereka dengan kalimat besar mereka hanya menggunakan emoticon untuk menunjukkan perkara lucu dilakukan dalam permainan. Itulah sebabnya mereka selalu menulis emoticon untuk menyokong / mendorong.

Sebagai contoh:

Pemain # 1: Di mana betul? Saya tidak dapat menjumpainya di mana sahaja. Pemain # 2: XD. Tepat di belakang anda.

Apa maksud XD dalam filem?

XD bermaksud dalam filem sama dengan min di tv Disney. Ia bermaksud digital ekstrim yang digunakan di pawagam dll.

Pawagam:

Ini digunakan dalam konteks film yang direncanakan oleh Cinemark. Ini adalah organisasi yang memfokuskan pada filem dengan kualiti yang keterlaluan.

Emoji menggantikan emotikon:

Emoticon sangat terkenal untuk menunjukkan ekspresi tersenyum tetapi sekarang emoji digunakan untuk menggambarkan perasaan banyak aplikasi secara automatik menukar emoticon dengan emoji kerana emoji dikembangkan oleh XD. Sekarang jika anda menulis :slight_smile: ini secara automatik akan berubah dengan emoji yang kelihatan seperti ini:blush: .

Emoticon masih digunakan:

Emoticon masih digunakan dalam telefon bimbit papan kekunci yang menggunakan gabungan huruf dan simbol.

Bahasa XD masih hidup di dunia ini banyak syarikat dan aplikasi menyediakan ciri ini yang hanya digunakan untuk pemesejan dan pemain permainan dengan yang lain. Anda juga boleh mendapatkannya di komen atau teks FB.

Apa maksud XD sebagai Ekstrim?

Kadang kala xd juga disebut atau disebut sebagai ekstrem. Seperti ketika kita memberikan peningkatan atau penambahan pada perkara baru atau premium dari yang lain, kita menyebutnya sebagai ekstrim atau xd seperti kita membeli pizza ada istilah atau rasa yang dinamakan sebagai pizza ekstrim atau pizza xd… kerana pizza xd ini akan menjadi rasa istimewa atau premium atau pizza ideal terbaik di restoran itu yang biasanya mereka labelkan sebagai rasa xd atau ekstrim. Pendek kata xd atau ekstrim adalah item tambahan atau khas semua.

Kesimpulan:

Apa maksud xd ?, Sungguh ingin tahu untuk mengetahui maksud perkataan xd ?, Kami membuat kesimpulan bahawa XD adalah singkatan untuk ungkapan LOL atau Laugh Out Loud. Ini adalah emoji dengan huruf X sebagai mata dan D sebagai mulut yang terkikik. Mata di sini muncul seperti menyipit yang menunjukkan pengisytiharan seseorang sambil terkikik benar-benar keras. Pada ketika individu menghantar XD maka emoji yang menunjukkan tergelak.

XD adalah emoticon yang banyak digunakan untuk menyatakan perasaan cinta, kebahagiaan, dan keseronokan anda. Ia juga dikenali sebagai simbol keseronokan. Banyak orang menggunakan emoji ini dalam banyak kesempatan sambil menyatakan kebahagiaan, keseronokan dalam perbualan mereka, dan banyak lagi.

Terdapat emoji berdasarkan perasaan dan ekspresi xd. Ini menunjukkan ketawa dan kebahagiaan dan keseronokan. Xd digunakan secara meluas dengan hanya menulis "xd" atau dengan menghantar emoji xd. Orang menggunakannya semasa hanya menghantar teks, dalam talian, permainan, dan media sosial. Kebanyakan orang juga menggunakan simbol xd untuk menunjukkan kasih sayang antara satu sama lain.

Kebanyakan kanak-kanak muda yang berminat untuk bermain dan berbual dengan rakan mereka, XD emoticon digunakan secara meluas oleh mereka kerana untuk membalas mereka lebih suka simbol dan huruf daripada ayat yang panjang.

Emosi xd ini banyak digunakan dalam sembang dan juga digunakan sebagai simbol. Seperti yang kita ketahui bahawa Pemain Permainan tidak mempunyai masa untuk menaip ayat untuk berkomunikasi dengan pasangan mereka, mereka menggunakan emoticon xd untuk menyatakan perasaan mereka yang menyenangkan.

Selalunya ia digunakan dalam papan kekunci, sembang WhatsApp , Facebook , Talian, sembang sederhana, dan lain-lain. Kadang-kadang ekstrim juga disebut sebagai kaedah yang melampau seperti ciri premium atau tambahan sesuatu dll.

Artikel berkaitan

Apa maksud MM?

Apa maksud HMU?

Apa Arti Kunci Ke Bandar?

Apa Erti Poggers

Makna Celah Kening

Dinna Fash: Apa Artinya?

Maksudnya

Apa Yang Maksud Xd

Apa maksud XD pada Fortnite?

XD: Perwakilan visual lol. Saya perhatikan ...: ini bermaksud di mana seseorang berakhir di Fortnite atau PUBG di udara, jadi pada dasarnya dari mana dia bermula.

Ngomong-ngomong, apa maksud XD-Clan?

XD Clan adalah klan permainan XBOX profesional yang diasaskan oleh XDWALNUTXX pada tahun 2012. Klan XD memainkan Fortnite, Rocket League, Roblox dan Call Of Duty.

Siapa lagi yang mencipta klan XD?

YouTubers McCreamy dan Daniel Harrison mengasaskan XD-Clan sebagai kumpulan yang didedikasikan untuk penembak. Kedua-dua pemimpin, bersama dengan anggota Zuckles, terkenal dengan tembakan canggih dan menakutkan mereka, sehingga mereka sering dituduh melakukan penipuan.

Orang juga bertanya siapa XD McCreamy?

Jay (lahir: 1996 [usia 2324]), lebih dikenali sebagai McCreamy, adalah pelawak YouTube dan pemain Fortnite profesional dari New Zealand. Dia terkenal kerana membentuk klan yang disebut xd dan membuat video penipuan.

Berapa orang XD?

Lindsey, Demian, Talin dan Jonathan semuanya bersetuju bahawa XD adalah projek seluruh syarikat yang mereka banggakan. Ini adalah empat orang yang telah kami pilih, tetapi masih banyak lagi yang patut dikenali kerana kerja keras mereka dan kerana membantu menjadikan Adobe XD sebagai platform hebat seperti sekarang ini.

Berapa umur telur rakun?

RaccoonEggs dilahirkan pada 10 Januari 2000 di Amerika Syarikat.

Apakah nama sebenarnya Zuckle?

Kehidupan Keluarga Nama sebenarnya Mason Bradford, dan dia dilahirkan dan dibesarkan di Australia. Bapanya bekerja sepenuh masa sebagai penari telanjang, ibunya bekerja untuk kerajaan.

Berapa umur SwaggerSouls?

SwaggerSouls (lahir 24 Februari 1994 (19940224) [Umur 25]) adalah seorang YouTuber, pelawak dan pemain permainan Amerika yang terkenal dengan video dan merokok VRChat dan CS: GO. Swagger dan lima rakannya adalah sebahagian daripada kumpulan podcast yang dipanggil Misfits.

Apakah nama sebenar McCreamy?

Profil Pemain. Jay, yang dikenali dalam talian sebagai McCreamy, dilahirkan pada tahun 1996. Dia adalah YouTuber perjudian New Zealand berusia 22 tahun dan pemain Fortnite veteran. Dia juga terkenal dengan membentuk klan bernama xd yang membuat video penipuan.

Berapa umur Zuckles?

Zuckles berumur 19 tahun.

Adakah Zuckles mempunyai teman lelaki?

Zuckles pada masa ini tidak mempunyai teman lelaki. Seluruh sejarah janji temu telah diperiksa dan disahkan oleh pengguna kami.

Siapa Ainsley yang betul?

John Mark Ainsley. John Mark Ainsley (lahir 9 Julai 1963) adalah tenor lirik Inggeris. Terkenal dengan suaranya yang mahir, Ainsley sangat dikagumi kerana tafsirannya mengenai muzik Baroque dan karya Wolfgang Amadeus Mozart.

Siapa Ainsley?

Ainsley Earhardt. Ainsley Earhardt (lahir 20 September 1976) adalah personaliti televisyen Amerika dan penulis Fox News. Dia adalah tuan rumah bersama Fox & Friends.

Adakah itu bermaksud XD?

XD adalah kependekan dari LOL atau Laugh Out Loud. Dia adalah emoticon dengan huruf X untuk mata dan D untuk mulut yang tersenyum. Matanya kelihatan seperti whey di sini, yang menunjukkan ekspresi seseorang yang ketawa terbahak-bahak.

Untuk apa XD?

Adobe XD adalah alat prototaip Adobe untuk pengalaman pengguna dan pereka interaksi. Ciri-ciri Adobe XD digunakan untuk membuat grid, mockup, dan reka bentuk skrin untuk produk digital seperti laman web dan aplikasi mudah alih.

Apa maksud XD dalam permainan?

Balas 1 Mac 2018 Pengarang mempunyai 60 balasan dan 136.5k paparan balasan. LOL = ketawa terbahak-bahak, biasanya digunakan ketika sesuatu yang lucu berlaku. XD = Lihat dari sisi, itu membuat anda ketawa. GGWP = Permainan yang bagus dimainkan dengan baik, adalah sopan untuk mengirimkannya selepas permainan walaupun ia bukan permainan yang bagus.

Bolehkah anda menerbitkan laman web dari Adobe XD?

Hai Hi Diggaditch8, XD adalah alat prototaip yang membolehkan anda mengeksport aset ke dalam perisian reka bentuk web. Anda harus selalu menggunakan alat reka bentuk web seperti Dreamweaver dan Muse untuk membuat dan menerbitkan laman web.

Mengapa Adobe XD percuma?

Pelancar Adobe XD percuma memberi anda semua pilihan reka bentuk dan prototaip dan membolehkan anda membuat dokumen XD tanpa had, mengeksport aset pengeluaran, dan membuat video untuk berkongsi pengalaman anda. Anda mendapat 100% ciri dan fungsi XD berbayar biasa. Aplikasi, dengan satu pengecualian.

Adobe XD boleh membuat laman web?

Anda boleh menggunakan Adobe XD untuk membuat laman web berkualiti tinggi (responsif diri!) Untuk dikongsi dengan pihak berkepentingan dan pembangun. Pembangun anda mesti menerjemahkan visi anda menjadi kod menggunakan alat pilihan anda.

Apa Yang Maksud Xd

Apa Yang Maksud Xd

Apa maksud XD?

Apa maksud XD? Saya membacanya di suatu tempat dan saya sangat berpuas hati.

Ini adalah wajah yang tersenyum

XD (sebelumnya digunakan untuk ketawa) kononnya menjadi porter internet setelah digunakan di SW TV South Park, sering digunakan sebagai animasi emosi ketika watak sehingga Ketawa terbahak-bahak, dia menutup matanya (X di depan matanya).

Apa Yang Maksud Xd