Insurans kenderaan perlindungan penuh yang murah: Perlindungan penuh untuk kereta adalah kaedah terbaik untuk melindungi diri dan harta benda anda dari sebarang kehilangan mendadak. Tetapi mendapatkan insurans kereta murah adalah yang terbaik.

Adakah anda tahu mengenai insurans auto perlindungan penuh ? Sekiranya tidak, maka tidak perlu risau; kami akan menerangkan dalam artikel ini. Insurans auto perlindungan penuh adalah gabungan insurans komprehensif , insurans perlanggaran , dan insurans liabiliti . Insurans ini akan dibayar apabila kereta anda rosak, selain perlindungan liabiliti juga. Untuk mendapatkan insurans auto perlindungan penuh yang murah , anda perlu mencari di seluruh pasaran. Untuk mempermudah anda, kami membuat senarai syarikat teratas yang menawarkan liputan penuh murah untuk kenderaan anda. Dari sana, anda boleh mendapatkan insurans kenderaan anda. Mari mulakan tanpa berlengah.

Walaupun insurans kereta perlindungan penuh sangat mahal, termasuk liabiliti yang mahal, anda akan mendapat penjimatan dengan mengetahui syarikat yang tepat. Untuk mendapatkan insurans yang murah, anda perlu menonton di seluruh dunia. Untuk menjimatkan jumlah anda, kami membuat senarai lima syarikat teratas yang menawarkan insurans auto perlindungan penuh. Oleh itu, mari kita mulakan tanpa basa-basi.

Apakah insurans penuh perlindungan kenderaan?

Untuk mengetahui mengenai insurans kereta perlindungan penuh , anda memerlukan pengetahuan lengkap mengenai data. Oleh itu, untuk kemudahan anda, kami membuat jadual seperti di bawah.

Insurans perlindungan penuh boleh merangkumi:

Jenis Liputan Apa yang kamu dapat? Dikehendaki
Tercedera di badan Kos perubatan selepas kemalangan Umumnya diperlukan
Kerosakan harta benda Kos pembaikan harta tanah Umumnya diperlukan
Pemandu kenderaan yang tidak diinsuranskan Perbelanjaan perubatan selepas kemalangan Dikehendaki di 20 negeri dan Washington DC
Liputan perlanggaran Kos pembaikan kenderaan anda Pilihan
Liputan komprehensif Membaiki kos untuk acara yang berada di luar kawalan anda Pilihan

Oleh itu, setelah mendapat pengetahuan tentang insurans kereta liputan penuh, kini beralih ke senarai syarikat yang menawarkan insurans kereta perlindungan penuh yang murah.

Insurans automatik perlindungan penuh murah :

Liputan penuh memberi anda perlindungan yang lebih baik dalam semua aspek. Walaupun terdapat banyak syarikat yang memberikan liputan penuh yang mahal, anda perlu menjelajahi pasar untuk mengetahui harganya. Oleh itu, kami mempermudah anda. Mari selami maklumat yang diberikan di bawah.

Tidak Nama syarikat Jumlah
1 Liberty Mutual $ 1778
2 Progresif $ 1766
3 USAA $ 1023
4 Geico $ 1198
5 Ladang Negeri $ 1511

Mari kita baca beberapa perincian mengenai syarikat, seperti yang disebutkan di atas.

Liberty Mutual

Ditubuhkan pada tahun 1912

URL laman web: https://www.libertymutual.com/

Anda boleh mendapatkan sekumpulan insurans untuk pelbagai perkara seperti insurans kereta, insurans kesihatan, dan banyak lagi. Anda dapat potongan 12% jika anda memetik polisi insurans dari laman web. Ia memperoleh empat bintang daripada 5, yang merupakan pencapaian paling signifikan. Walaupun kadar insurans kereta bergantung pada banyak faktor, ia memberikan jumlah $ 1766 untuk insurans kereta. Liberty Mutual mempercayai kemajuan dan memberikan produk yang berkualiti kepada pelanggan. Anda boleh mendapatkan insurans hayat, insurans kereta, dan banyak lagi. Anda dapat melihat perincian dalam talian di laman web mereka.

Syarikat Perlindungan Minimum Liputan penuh
Liberty Mutual $ 900 $ 1778

Progresif:

Ditubuhkan pada tahun 1837

URL laman web: https://www.progressive.com/

Ia ditubuhkan pada tahun 1837 oleh Jack Green & Joseph Lewis. Progressive adalah syarikat yang menawarkan tuntutan masuk dan ansuran premium yang perlu dibayar kepada pelanggan. Ia menyediakan insurans untuk insurans perniagaan untuk kenderaan Auto, motosikal, kapal, dan RV . Oleh itu, ia adalah syarikat pertama yang menerbitkan laman web maklumat. Ia memberikan sejumlah $ 1766 untuk insurans kereta.

Syarikat Perlindungan Minimum Liputan penuh
Progresif $ 774 $ 1766

Sekarang lihat insurans kereta mengikut usia:

Kadar insurans kereta progresif mengikut Umur:

Tidak Kumpulan Kadar Purata Nasional
1 Wanita bujang berumur 25 tahun $ 1626
2 Lelaki bujang berumur 25 tahun $ 1629
3 berkahwin dengan wanita berusia 35 tahun $ 1352
4 berkahwin dengan lelaki berusia 35 tahun $ 1274
5 berkahwin dengan wanita berusia 60 tahun $ 1136
6 berkahwin dengan lelaki berusia 60 tahun $ 1174

USAA:

Ditubuhkan pada tahun 1922

URL laman web: https://www.usaa.com/

USAA bermaksud " Persatuan Automobil Amerika Syarikat" yang memberikan insurans kereta murah. Ia menganggap pelanggan sebagai ahli. Untuk mendapatkan keahlian, anda perlu memenuhi syarat menjadi ahli. Untuk keahlian, anda mesti menjadi anggota tentera yang aktif, veteran yang telah bersara, pasangan anggota, dan anak lelaki atau anak perempuan. Oleh itu, kita boleh mengatakan bahawa hanya untuk anggota tentera. Ia menawarkan jumlah untuk insurans kereta perlindungan penuh $ 1023, yang paling murah di antara semua.

Syarikat Perlindungan Minimum Liputan penuh
USAA $ 415 $ 1023

Sekarang lihat insurans kereta mengikut usia:

Kadar insurans kereta USAA mengikut Umur:

Tidak Kumpulan Kadar Purata Nasional
1 Wanita bujang berumur 25 tahun $ 1037.67
2 Lelaki bujang berumur 25 tahun $ 1094.44
3 berkahwin dengan wanita berusia 35 tahun $ 823.10
4 berkahwin dengan lelaki berusia 35 tahun $ 817.91
5 berkahwin dengan wanita berusia 60 tahun $ 767.97
6 berkahwin dengan lelaki berusia 60 tahun $ 767.04

Geico:

Ditubuhkan pada tahun 1936

URL laman web: https://www.geico.com/

Ini dibuat untuk kakitangan Kerajaan, seperti yang telah kita bincangkan di atas, bahawa USAA adalah untuk tentera. Geico adalah untuk orang awam supaya mereka mendapat faedah dari syarikat ini. Pada tahun 1956, pelajar tersebut melabur di Geico. Ia menawarkan jumlah untuk insurans kereta perlindungan penuh $ 1198, yang paling murah di antara semua. Syarikat memberi tumpuan untuk meningkatkan jangkauan dan meningkatkan jumlah penggunanya. Syarikat ini juga menggunakan slogan terkenal "15 minit dapat menjimatkan 15 peratus atau lebih." Ini menjadi lebih menonjol dan popular . Slogan ini bermaksud bahawa hidup itu penting daripada yang lain. Selepas langkah ini, Geico menjadi syarikat insurans terkenal kedua di Amerika Syarikat. Ia mempunyai perkhidmatan pelanggan terbaik berbanding semua dan berada di tangga teratas senarai.

Syarikat Perlindungan Minimum Liputan penuh
Geico $ 478 $ 1198

Sekarang lihat insurans kereta mengikut usia:

Kadar insurans kereta Geico mengikut Umur:

Tidak Kumpulan Kadar Purata Nasional
1 Wanita bujang berumur 25 tahun $ 1365.47
2 Lelaki bujang berumur 25 tahun $ 1269.18
3 berkahwin dengan wanita berusia 35 tahun $ 1119.03
4 berkahwin dengan lelaki berusia 35 tahun $ 1133.91
5 berkahwin dengan wanita berusia 60 tahun $ 1052.97
6 berkahwin dengan lelaki berusia 60 tahun $ 1067.04

Ladang Negeri:

Ditubuhkan pada tahun 1922

Laman web: https://www.statefarm.com/

Seperti yang dapat anda perhatikan atas nama ladang negeri bahawa ini adalah untuk petani. Pada tahun 1922, ketika pertanian tidak menghasilkan pendapatan yang cukup, Petani membuat Ladang Negeri. Ia menawarkan jumlah untuk insurans kereta perlindungan penuh $ 1511, yang paling murah di antara semua. Syarikat ini memberikan insurans kepada kenderaan petani. Pemilik mengembangkan perniagaannya dalam pelbagai aspek. Mereka menambahkan berjuta-juta polisi insurans untuk polisi syarikat.

Syarikat Perlindungan Minimum Liputan penuh
Ladang Negeri $ 624 $ 1511

Sekarang lihat insurans kereta mengikut usia:

Kadar insurans kereta ladang negeri mengikut Umur:

Tidak Kumpulan Kadar Purata Nasional
1 Wanita bujang berumur 25 tahun $ 1468.63
2 Lelaki bujang berumur 25 tahun $ 1330.05
3 berkahwin dengan wanita berusia 35 tahun $ 1204.67
4 berkahwin dengan lelaki berusia 35 tahun $ 1204.67
5 berkahwin dengan wanita berusia 60 tahun $ 1098.01
6 berkahwin dengan lelaki berusia 60 tahun $ 1098.01

Setelah mendapat data mengenai syarikat, anda juga perlu mengetahui perkara lain, yang diberikan seperti berikut.

Liputan penuh berbanding liputan minimum:

Setelah mencari kadar syarikat, kami membuat jadual perbandingan untuk anda. Oleh itu, anda boleh mendapatkan petikan yang tepat dari tempat yang betul. Jadi bermula tanpa basa-basi.

Syarikat Perlindungan Minimum Liputan penuh
Liberty Mutual $ 900 $ 1778
Progresif $ 774 $ 1766
USAA $ 415 $ 1023
Geico $ 478 $ 1198
Ladang Negeri $ 624 $ 1511

Anda telah melihat jadual dan perincian yang berkaitan dengan liputan. Sekarang, anda dapat melihat dengan jelas perbezaan antara harga syarikat dan kadar liputan penuh.

Siapa yang memerlukan insurans perlindungan penuh?

Semua orang tidak memerlukan insurans perlindungan penuh . Anda mungkin memikirkan soalan ini. Banyak syarikat hanya memberikan sedikit tanggungjawab yang tidak melindungi kerosakan dan kecederaan kereta. Jadi insurans kereta perlindungan penuh adalah yang terbaik dalam hal ini.

Orang boleh membeli insurans kereta perlindungan penuh yang mempunyai perkara berikut yang diberikan di bawah.

  • Seseorang mempunyai kereta baru atau kereta mahal.
  • Anda biasanya dalam keadaan lalulintas.
  • Anda tinggal di kawasan hiruk pikuk di mana kemungkinan kemalangan tinggi.
  • Anda tidak boleh membaiki atau membeli kereta baru.

Sekarang anda tahu siapa yang memerlukan insurans kereta perlindungan penuh — setelah membincangkannya, sekarang beralih ke kaedah untuk mendapatkan kadar insurans kereta yang lebih rendah.

Bagaimana saya boleh menurunkan kadar insurans kereta?

Adakah anda mencari untuk mencari kadar yang rendah? Atau cari bagaimana anda boleh menurunkan harga. Di sini anda dapat mengetahui bagaimana anda dapat mengurangkan kadar insurans. Kadar insurans kereta bergantung kepada faktor-faktor berikut, seperti berikut.

Umur kereta:

Harganya bergantung pada jenis kereta dan usia kenderaan anda, yang bermaksud berapa umur kereta anda? Semakin tua kereta itu akan menjadi insurans.

Jenis Liputan:

Kadar insurans juga bergantung pada jenis perlindungan yang anda pilih. Sekiranya anda memandu kereta yang lebih tua dengan jarak tempuh yang tinggi, maka kadarnya harus lebih rendah.

Rekod memandu:

Kadarnya juga bergantung pada rekod pemanduan anda juga. Kadarnya akan meningkat setelah berlaku kemalangan atau pelanggaran.

Tempat menyimpan kereta anda:

Harga juga bergantung pada tempat anda menyimpan kereta anda. Jadi, anda boleh memilih dengan bijak tanpa terburu-buru. Kerana tergesa-gesa, anda mungkin meletakkan kenderaan anda di kawasan yang salah, yang akan menyebabkan keadaan bermasalah.

Oleh itu anda tahu bahawa bagaimana anda boleh menurunkan insurans. Sekarang, teruskan untuk mengetahui mengapa kadar insurans kereta berbeza.

Mengapa kadar insurans kereta berubah?

Kadarnya berbeza dari orang ke orang. Ia bergantung kepada pelbagai perkara yang akan kita bincangkan di bawah.

Rekod memandu:

Adakah anda pemandu gila ? Sekiranya ya, tanyakan pada diri anda soalan yang jujur ​​mengenai sejarah anda. Sekiranya anda mengemukakan tuntutan dalam beberapa tahun terakhir, maka premium anda akan tinggi. Perlu diingat bahawa menjaga kebiasaan memandu yang baik menjadikan hidup anda mudah dan sederhana.

Berapa banyak yang anda jalankan:

Sudah jelas bahawa semakin banyak anda memandu, semakin banyak risiko mengalami kemalangan. Oleh itu, pastikan anda memandu dengan lebih sedikit sehingga syarikat akan memberi anda harga yang rendah.

Jenis kereta:

Jenis kereta juga mempengaruhi jumlah premium. Kereta baru ini mempunyai lebih banyak kemungkinan berlakunya kemalangan, jadi jumlah insurans kereta tinggi jika dibandingkan dengan kereta lain. Perlu diingat bahawa kereta baru berisiko dicuri.

Penarafan Syarikat:

Tidak Nama syarikat Peringkat
1 USAA:star::star::star::star::star:
2 Geico:star::star::star::star::star:
3 Liberty Mutual:star::star::star::star:
4 Progresif:star::star::star::star:
5 Ladang Negeri :star::star::star:

Soalan Lazim

Siapa yang menawarkan insurans kenderaan termurah?

Orang ramai mencari insurans kenderaan murah. Biarkan kami memberi anda jadual insurans kereta murah. Mari lihat jadual yang diberikan.

Tidak Nama syarikat Jumlah
1 Liberty Mutual $ 1778
2 Progresif $ 1766
3 USAA $ 1023
4 Geico $ 1198
5 Ladang Negeri $ 1511

Bagaimana saya boleh mendapat liputan penuh dengan harga murah?

Sekiranya anda menghadapi masalah untuk mendapatkan liputan penuh yang murah untuk kenderaan, maka anda harus mencuba petua berikut yang diberikan di bawah. Ini boleh membantu anda mendapatkan polisi insurans yang lebih baik dan murah untuk kereta anda.

Langkah 1:

Pilih " Bayar Penuh" dan bukannya " Bayar bulanan". Dengan melakukan ini, anda akan menjimatkan jumlah keseluruhan

Langkah 2:

Sekarang, tingkatkan potongan anda dari $ 500 hingga $ 1000.

Langkah 3:

Klik "Bicara dengan Penasihat" dan tanyakan apa yang boleh anda lakukan untuk mendapatkan insurans kereta yang murah.

Kini, anda boleh mendapatkan insurans kereta murah untuk kereta anda.

Bolehkah saya menggugurkan insurans auto perlindungan penuh?

Sebilangan besar negeri memerlukan jenis liputan yang berbeza, tetapi selalunya, anda boleh menggugurkan insurans auto perlindungan penuh. Anda harus memutuskan sama ada anda mempunyai risiko tinggi, kemudian memilihnya; jika tidak, biarkan. Lebih-lebih lagi, kenderaan jarak tempuh yang lebih tinggi mempunyai kos insurans yang rendah.

Apakah syarikat insurans terburuk?

Kadang kala, anda mungkin ingin mengetahui syarikat mana yang mempunyai repo terburuk di pasaran. Jadi, inilah senarai syarikat yang mempunyai maklum balas pelanggan yang buruk.

  • AIG
  • Ladang Negeri
  • Conseco
  • Titik Baik
  • Petani

Jadi ada syarikat yang mempunyai maklum balas pelanggan yang buruk. Anda dapat melihat perinciannya melalui internet.

Mengapa insurans Geico begitu murah?

Geico murah kerana menjual insurans secara langsung kepada pelanggan dan menawarkan banyak potongan harga. Sebilangan besar pelanggan mendapat potongan dua kali ganda, sebab itulah ia dianggap sebagai syarikat termurah untuk syarikat insurans.

Soalan Relatif

Apa itu insurans?

Siapa yang menawarkan insurans kereta murah?

Berapa banyak insurans hayat?

Siapa yang mempunyai insurans kereta termurah

Berapa Banyak Insurans Kereta?

Berapa Banyak Insurans Kereta Sebulan?

Berapakah kos insurans kereta?

1 Suka