Killing Stalking Mangafox adalah anime atau siri filem animasi yang dibuat dan direka oleh artis Kogi. Killing Stalking bermaksud siri filem anime yang dijelaskan secara ringkas dengan semacam ketakutan psikologi. Kisah ini juga disebut kisah dua individu seram yang sangat bermasalah tetapi tidak boleh diketahui kerana ini adalah kecenderungan yang sangat obsesif dan yang lain adalah orang gila yang sadis, percintaan.

Apa itu Manga?

Manga pada dasarnya adalah buku komik Animasi Jepun atau novel grafik yang berasal dari Jepun. Sebilangan besar filem Manga berdasarkan budaya Jepun pada abad ke-19 dan ini merujuk kepada buku dan siri lama Manga Jepun yang terperinci. Di Jepun, istilah manga digunakan untuk merujuk kepada kartun, animasi, dan kartun yang bermaksud lakonan animasi. Di luar Jepun, kata ini biasanya digunakan untuk merujuk kepada komik yang awalnya diterbitkan di negara ini, yang serupa dengan yang ada di Jepun.

Manga adalah istilah payung untuk pelbagai jenis buku komik dan novel grafik yang asalnya dihasilkan dan diterbitkan di Jepun. Tidak seperti buku komik Amerika, yang biasanya dicetak dengan warna penuh, manga Jepun hampir selalu berwarna hitam putih. Cetakan warna penuh sering hanya digunakan untuk keluaran khas. Manga Jepun dibaca dari kanan ke kiri daripada kiri ke kanan, yang merupakan norma untuk penerbitan bahasa Inggeris. Ini dapat membiasakan diri jika anda hanya pernah membaca penerbitan bahasa Inggeris kerana anda sering merasa seperti "membaca mundur", tetapi anda tidak akan perasan setelah anda cukup berlatih.

Di Jepun, manga dilancarkan secara rutin berdasarkan bulanan dan orang-orang Jepun atau orang-orang Jepun terbiasa dengan proses ini seperti yang telah mereka pakai di lingkungan ini selama beberapa dekad. Mereka telah merilis bab demi bab melalui majalah rasmi Manga seperti Shonen Jump mingguan, yang telah beredar sejak tahun 1968. Sekiranya satu siri cukup popular, bab-babnya kemudian dikumpulkan dan diterbitkan ke dalam jilid yang disebut volume volumeōbon , yang biasanya memaparkan beberapa bab keseluruhan cerita.

Apakah perbezaan antara manga dan anime?

Manga 漫画

Seperti yang telah diberitahu, Manga adalah buku komik animasi Jepun dengan banyak bahan menghiburkan dan lucu di dalamnya. Tetapi tidak mungkin mereka hitam dan putih. Manga sering digunakan sebagai tujuan anime tetapi tidak setiap manga berkaitan dengan anime. Sebilangannya terlalu sukar dan berbeza dari mereka. Manga biasanya memerlukan sejumlah orang untuk dilakonkan untuk membuat komik manga yang sempurna.

Sekurang-kurangnya seorang mangaka (yang merupakan pengarang, ilustrator, dan semua peranan utama lain) dan seorang penyunting. Tidak seperti buku komik barat, manga yang paling banyak dibaca dari kanan ke kiri. Manga biasanya agak murah untuk diterbitkan dan hanya memerlukan sebilangan kecil artis untuk dihasilkan. Sebenarnya, hanya perlu satu, mangaka, yang biasanya penulis dan ilustrator , serta mengisi peranan lain dalam proses penerbitan .

Seperti anime, peminat Jepun tidak akan mempunyai banyak masalah untuk melabel komik dari negara lain sebagai manga. Di dunia berbahasa Inggeris, lebih rumit. OEL Manga (Manga Bahasa Inggeris Asli) kini menjadi istilah standard untuk komik seperti Megatokyo yang diilhamkan oleh manga tetapi dihasilkan di negara-negara berbahasa Inggeris. Terdapat juga manhwa (komik asal Korea) dan manhua (komik asal Cina), yang kedua-duanya banyak meminjam dari manga. Orang Jepun biasanya melabel semua ini sebagai Manga, tetapi penutur bahasa Inggeris biasanya akan membezakannya.

Di Jepun, manga telah menjadi kewirausahaan di mana artis manga yang dikenali sebagai mangaka dapat memperoleh pendapatan yang baik setelah popularitinya. Biasanya, mangaka bekerja dengan sedikit pembantu dan editor kreatif dari syarikat penerbitan komersial. Manga mereka diterbitkan bersiri dalam majalah manga besar yang terdiri daripada banyak cerita. Setelah populariti manga tertentu, ia kemudian akan diterbitkan sebagai satu keseluruhan cerita yang dikenali sebagai ' tankōbon '. Kemudian artis yang sama atau yang lain dapat membuat versi animasinya. Beberapa syarikat penerbitan popular manga adalah Shueisha, Shogakukan, dan Kodansha

Anime ア ニ メ

Sebagai aspek, Anime adalah filem pendek filem animasi yang dibuat berdasarkan watak-watak yang sangat istimewa di Jepun. Anime memainkan peranan besar dalam kehidupan di Jepun kerana ia adalah salah satu siri filem yang paling penting dan paling banyak ditonton / disukai. Ini disiarkan di televisyen atau dirilis ke video rumah. Menghasilkan anime adalah usaha besar, dan memerlukan kerja studio animasi dengan sebilangan besar orang. Terdapat beberapa perdebatan mengenai sama ada kartun bukan Jepun layak menjadi anime.

Orang Jepun akan mengatakan bahawa kartun sama sekali boleh dimasukkan sebagai anime, termasuk siri barat seperti Avatar: The Last Airbender atau Spongebob Squarepants . Sebilangan besar orang di luar Jepun menggunakan istilah ini semata-mata untuk merujuk kepada siri asal Jepun, atau sekurang-kurangnya mereka yang diilhamkan secara signifikan oleh anime Jepun (jadi Avatar mungkin mengira, tetapi Spongebob pasti tidak). Di Jepun, istilah anime digunakan untuk merujuk kepada semua animasi, seperti kartun dalam bahasa Inggeris. Hanya di tempat lain sahaja anime menjadi istilah yang dikaitkan secara eksklusif dengan animasi dari Jepun.

Terdapat beberapa perdebatan mengenai apakah istilah anime dapat diberikan kepada animasi, bukan dari Jepun. Walaupun secara teknikal boleh, anime, sekurang-kurangnya dalam bahasa Inggeris, menjadi identik dengan Jepun. Anime mempunyai ciri visual yang berbeza untuk watak, dan sengaja menggunakan gaya terhad untuk menggambarkan pergerakan. Di Barat, kebanyakan animasi adalah kartun yang digunakan untuk menceritakan kisah kanak-kanak, sedangkan anime sering melibatkan jalan cerita dan watak yang kompleks dengan tema dewasa.

Sama seperti manga, anime mempunyai banyak genre dan subjek; ia juga dikategorikan mengikut sasaran pengguna juga. Oleh itu, terdapat kanak-kanak '(子供 kodomo ), anak perempuan' (少女shōjo ), budak lelaki '(少年shōnen ) dan pelbagai genre yang mensasarkan khalayak dewasa. Oleh itu, tidak seperti manga, cerita anime biasanya berakhir sama ada sebagai siri TV atau filem anime

Beza

Perbezaan utama antara manga dan anime adalah bahawa manga adalah gambar dalam buku komik dan novel grafik sementara anime adalah bentuk audio-visual atau bentuk gambar animasi. Jepun adalah tanah air dari kedua media penceritaan yang menarik ini: manga dan anime. Bagi pencinta kartun dan animasi, kedua-dua istilah ini sering kali terkenal. Namun kebanyakan kita tidak tahu perbezaan yang tepat antara manga dan anime.

Anime adalah animasi Jepun dalam istilah sederhana. Ini boleh dilukis dengan tangan atau animasi komputer. Pada asalnya, banyak animasi ini dilukis dengan tangan, tetapi dengan meningkatnya penggunaan teknologi, sekarang ini dibuat dengan menggunakan komputer. Manga adalah perkataan Jepun untuk buku komik; ini boleh bermaksud jenis buku komik yang dibuat di mana sahaja. Namun, dengan popularitinya yang semakin meningkat, kini disebut sebagai buku komik yang dihasilkan atau berasal dari Jepun.

Anime dan manga adalah dua bentuk kartun yang berbeza yang berkaitan dengan Jepun. Anime dan manga menjadi semakin popular sejak diperkenalkan di negara-negara barat. Bagi orang yang tidak mengikuti perbahasan anime, manga, atau anime vs manga, sering membingungkan untuk memahami apakah anime berbeza daripada manga. Kedua-duanya diperkenalkan pada masa yang sama dan sering membingungkan bagi mereka yang bukan peminat keduanya. Anime dan Manga kedua-duanya berakar di Jepun dan merujuk kepada kartun animasi dan buku komik. Anime adalah kependekan dari siri animasi, sementara manga adalah perkataan Jepun untuk buku komik. Namun, di negara-negara barat anime dan manga merujuk kepada siri animasi dan buku komik dari Jepun.

Anime adalah animasi Jepun dalam istilah sederhana. Ini boleh dilukis dengan tangan atau animasi komputer. Pada asalnya, banyak animasi ini dilukis dengan tangan, tetapi dengan meningkatnya penggunaan teknologi, sekarang ini dibuat dengan menggunakan komputer. Anime merangkumi siri televisyen animasi, komik, filem pendek, dan filem tayangan penuh. Perkataan 'anime' berasal dari 'animasi'. Anime sering dikaitkan dengan grafik yang berwarna-warni, watak-watak yang bersemangat, dan tema yang hebat

Anime Manga
Definisi Anime adalah istilah Jepun untuk animasi dan merujuk kepada rancangan atau filem animasi buatan tangan atau buatan komputer. Manga adalah bahasa Jepun untuk buku komik. Istilah ini merujuk kepada buku dan novel komik grafik yang dilukis dengan tangan.
Bertarikh Animasi Jepun yang paling awal dapat ditulis pada tahun 1917. Manga berasal dari akhir abad ke-18.
Asal Berasal dari Jepun yang popular oleh Osamu Tezuka. Berasal dari Jepun. Perkataan 'manga' menjadi popular kerana karya seperti buku gambar Santō Kyōden Shiji no yukikai.
Watak Watak mempunyai kedalaman. Mereka tertarik dengan perkadaran yang realistik dan cukup terperinci. Mereka memiliki wajah yang tidak realistik yang digunakan untuk menggambarkan banyak emosi. Wajah merangkumi mata besar, mulut kecil, dan mata kecil. Watak mempunyai kedalaman. Mereka tertarik dengan perkadaran yang realistik dan cukup terperinci. Mereka memiliki wajah yang tidak realistik yang digunakan untuk menggambarkan banyak emosi. Wajah merangkumi mata besar, mulut kecil, dan mata kecil.
Garis plot Garis plot rumit dan mempunyai kedalaman. Berurusan dengan situasi yang realistik dan tidak realistik. Garis plot rumit dan mempunyai kedalaman. Berurusan dengan situasi yang realistik.
Penonton Disasarkan kepada penonton yang lebih dewasa, tetapi anime tertentu telah dibuat untuk kanak-kanak. Disasarkan untuk remaja dan dewasa. Beberapa manga telah ditulis untuk kanak-kanak.
Warna Anime penuh warna. Cerita manga umumnya ditulis dalam warna hitam dan putih, tetapi ada yang berwarna.
Kawalan artistik Pasukan produksi dan penulisan cerita mempunyai kawalan penuh terhadap anime dan plotline. Pengarang manga mempunyai kawalan penuh terhadap garis plot.
Keaslian Boleh menjadi asli tetapi banyak disesuaikan dari manga yang sudah ada. Kebanyakannya asli dengan penulis mencipta cerita mereka sendiri.
Panjang Cerita Cerita pendek dan tepat. Boleh diselesaikan dalam satu episod dalam kes siri ini. Konflik itu dapat ditarik ke dalam dua tiga episod. Cerita panjang dan konflik biasanya memerlukan banyak bab untuk diselesaikan. Konflik utama adalah merangkul keseluruhan manga.
Panjang Pengeluaran Setiap episod atau filem manga memerlukan masa dan wang untuk penciptaan. Kepantasan setiap bab atau siri bergantung kepada pengarang.

Sejarah Manga

Sejarah manga dikatakan [kata-kata musang] berasal dari tatal sejak abad ke-12, dan dipercayai kata-kata musang mewakili asas untuk gaya membaca kanan-ke-kiri. Perkataan ini mula-mula digunakan pada akhir abad ke-18. Manga adalah istilah Jepun yang dapat diterjemahkan sebagai "komik"; Sejarawan dan penulis sejarah manga telah menerangkan dua proses yang luas dan saling melengkapi membentuk manga moden. Pandangan mereka berbeza dalam kepentingan relatif yang mereka kaitkan dengan peranan peristiwa budaya dan sejarah selepas Perang Dunia II berbanding peranan budaya dan seni Jepun pra-perang, Meiji, dan pra-Meiji.

Satu pandangan yang diwakili oleh penulis lain seperti Frederik L. Schodt, Kinko Ito, dan Adam L. Kern, menekankan kesinambungan tradisi budaya dan estetika Jepun, termasuk budaya dan seni pra-perang, Meiji, dan pra-Meiji. Pandangan lain, menekankan peristiwa yang berlaku semasa dan selepas pendudukan Sekutu di Jepun (1945–1952) dan menekankan bahawa manga dibentuk dengan kuat oleh pengaruh budaya Amerika Syarikat, termasuk komik AS, yang dibawa ke Jepun oleh GI dan oleh gambar dan tema dari AS televisyen, filem, dan kartun (terutamanya Disney). Menurut Sharon Kinsella, industri penerbitan Jepun yang berkembang pesat membantu mewujudkan masyarakat berorientasikan pengguna di mana syarikat penerbitan raksasa seperti Kodansha dapat membentuk selera popular.

Pkiachu, watak Anime yang terkenal

Sebelum Perang Dunia II

Manga dikatakan berasal dari tatal sejak abad ke-12 dan ke-13. Semasa zaman Edo (1603-1867), buku lukisan lain, Toba Ehon, merangkumi konsep manga. Perkataan ini mula-mula digunakan pada akhir abad ke-18 dengan penerbitan karya seperti buku gambar Santō Kyōden Shiji no yukikai (1798), dan pada awal abad ke-19 dengan karya seperti Manga hyakujo Aikawa Minwa (1814) dan Hokusai yang terkenal Buku-buku Manga (1814-1834) yang mengandungi pelbagai gambar dari buku sketsa artis ukiyo-e terkenal Hokusai yang hidup dari tahun 1760-1849. Rakuten Kitazawa (1876–1955) pertama kali menggunakan kata “manga” dalam pengertian moden. Contoh lain dari separuh pertama abad ke-18 mungkin adalah "Dehōdai mucharon" tahun 1822 dengan cetakan Hiroshige, yang menggambarkan beberapa buku semacam ini antara tahun 1820 dan 1837.

Penulis menekankan kesinambungan tradisi budaya dan estetika Jepun sebagai pusat sejarah manga. Mereka termasuk Frederik L. Schodt, Kinko Ito, Adam L. Kern, dan Eric Peter Nash. Schodt menunjukkan adanya gulungan gambar bergambar abad ke-13 seperti Chōjū-inputs-Giga yang menceritakan kisah dalam gambar berurutan dengan humor dan kecerdasan. Schodt juga menekankan kesinambungan gaya dan penglihatan estetik antara cetakan blok kayu ukiyo-e dan shunga dan manga moden (ketiganya memenuhi kriteria Eisner untuk seni urutan). Walaupun terdapat perselisihan mengenai apakah Chōjū-inputs-Giga atau Shigisan-engi adalah manga pertama, kedua-dua gulungan itu bermula pada jangka masa yang sama. Namun, yang lain seperti Isao Takahata, pengasas dan pengarah bersama Studio Ghibli, berpendapat bahawa tidak ada kaitan dengan gulungan dan manga moden.

Selepas Perang Dunia II

Selepas Perang Dunia II, para seniman Jepun kemudian menghidupkan gaya mereka sendiri semasa pendudukan (1945–1952) dan tahun-tahun pasca-pekerjaan (1952-awal 1960-an), ketika Jepun yang sebelumnya bersifat militeristik dan ultranasionalis membangun kembali infrastruktur politik dan ekonominya. Walaupun polisi penapisan pekerjaan Sekutu secara khusus melarang seni dan tulisan yang mengagungkan perang dan militerisme Jepun, dasar-dasar tersebut tidak menghalang penerbitan jenis bahan lain, termasuk manga. Tambahan pula, Perlembagaan Jepun 1947 melarang semua bentuk penapisan. Salah satu hasilnya ialah pertumbuhan kreativiti seni dalam tempoh ini. Di barisan hadapan dalam tempoh ini adalah dua siri dan watak manga yang mempengaruhi banyak sejarah manga masa depan. Ini adalah Atom Perkasa Osamu Tezuka (Astro Boy di Amerika Syarikat; bermula pada tahun 1951) dan Sazae-san Machiko Hasegawa (bermula pada tahun 1946).

Astro Boy adalah robot berkuasa tinggi dan anak lelaki yang naif. Tezuka tidak pernah menjelaskan mengapa Astro Boy mempunyai hati nurani sosial yang sangat maju atau apa jenis program robot yang dapat membuatnya sangat afiliasi. Kedua-duanya kelihatan bawaan kepada Astro Boy dan mewakili sosialiti Jepun dan maskuliniti berorientasi masyarakat yang sangat berbeza dengan pemujaan Kaisar dan ketaatan militeristik yang diberlakukan pada zaman imperialisme Jepun sebelumnya. Astro Boy dengan cepat menjadi (dan kekal) sangat terkenal di Jepun dan di tempat lain sebagai ikon dan pahlawan dunia perdamaian baru dan penolakan perang, seperti juga yang dilihat dalam Artikel 9 perlembagaan Jepun. Tema serupa berlaku di Tezuka's New World dan Metropolis.

Gadis anime

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

1. Di mana saya boleh membaca manga secara percuma?

5 Laman web untuk Membaca Manga dalam talian secara percuma dan sah sepenuhnya

 • Shonen Jump: Majalah Manga Terbaik yang Pernah.
 • ComicWalker: Manga Percuma, Secara sah.
 • BookWalker: Kedai Kindle untuk Manga.
 • Crunchyroll: Netflix untuk Anime dan Manga.
 • Komikologi dan Komikologi Tidak terhad.

2. Manga mana yang paling popular?

100 tajuk teratas Paling Popular 1 Nota Kematian (manga) 8.86 2 Naruto (manga ) 8.10 | 3 Pemutih (manga ) 8.11

3. Adakah Manga masih popular?

Anime dan manga telah lama menjadi nadi budaya dan tradisi Jepun, dengan peningkatan populariti yang berterusan antara generasi. Walaupun anime dan manga paling popular di Jepun, sejak dua dekad yang lalu, populariti untuk anime dan manga juga berkembang dengan pesat di Amerika Syarikat dan seluruh Eropah.

4. Mengapa manga begitu mahal?

Apabila anda membeli manga yang anda bayar: Syarikat pelesenan menghabiskan masa hingga beberapa tahun untuk berunding dengan syarikat yang memiliki lesen, sering dengan terbang ke Jepun untuk berunding secara langsung.

5. Adakah membaca manga haram?

Walaupun tidak membaca undang-undang manga di laman web adalah tidak sah, ia menjadi masalah undang-undang bagi orang yang mengimbas manga untuk laman web. Sekiranya laman web mengimbas manga tanpa berunding dengan artis, masalah hak cipta timbul dan artis tidak mendapat bayaran untuk karya yang mereka hasilkan untuk menghasilkan cerita.

Kesimpulannya

Sekiranya saya menyimpulkan Artikel ini dalam beberapa baris, Killing Stalking Mangafox pada dasarnya adalah siri manga animasi yang akhirnya menjadi buku komik animasi. Ia sangat popular kerana watak dan kebolehannya. Terdapat banyak watak dan akibat yang lucu dan menghiburkan dalam siri manga ini dan kebanyakannya adalah sebab di sebalik popularitinya.

artikel berkaitan

American Anime Ova Anime Naruto Movies in Order Hyuga Clan Symbol SMA DxD untuk Bagaimana Menggunakan Animasi Dalam Pemasaran Kandungan? Lukisan Mata Anime

Kesucian VST

Pengenalan :

Purity VST adalah sekumpulan perisian yang menyediakan frekuensi resonan yang kaya untuk mencipta seni yang mahir dari apa jua bentuk dan untuk tujuan apa pun. Ini merangkumi banyak pengetahuan yang dikaji mengenai gelombang PCM, memberikan sejumlah besar suara dari komputer meja mesin, peranti bunyi, synthesizer, retro retro penting, dan bahkan simbal teknologi tinggi. Selain itu, perisian ini menawarkan lebih daripada 1.300 pratetap suara siap digunakan yang biasanya biasa berlaku di hip hop. Ia juga mengandungi sequencer yang disegerakkan dan pad yang dianalisis untuk menginspirasi kapasiti harmonik. Purity VST luar biasa, bersama dengan alat muzik lain yang berjaya menyampaikan pemikiran dan perasaan yang damai.

Penerangan:

Anda mungkin memikirkan komponen Ravity Luxonix dan peranti pemampat dengan spesifikasi penyimpanan bulatan yang mencabar (hanya 40MB untuk setiap keadaan) yang tidak dapat anda terlepas dari bertanya-tanya bagaimana boleh menghasilkan kedua-dua kesannya. Alat ini adalah perisian yang sangat luar biasa. Anda akan gembira mengetahui bahawa Purity VST masih mempunyai kelebihan hebat ini. 1.300 templat kemudahan pengeluaran hanya menerima ruang cakera keras 100MB. Purity VST mudah dilakukan pada CPU anda, mudah pada sifat anda, dan cepat digunakan sehingga anda hampir tidak tahu sama sekali ia ada di CPU anda. Ia mengandungi beberapa jenis tetapan operasi yang dibahagikan dan dipenuhi dengan frasa dan penggantian dalam banyak gaya (misalnya, muzik, rock 'dan' play, mid-progress, dan Latin). Sejauh ini, pada masa itu, apa yang telah kita lihat dari Purity adalah bahawa peranti jentera tahun 90-an mengandungi bahawa ia pasti boleh ditinggalkan lebih awal. Secara terang-terangan, terdapat beberapa suara alur yang hebat dan berlegar-legar dan banyak muzik elektronik dan riff yang linglung. Dari mana sahaja, Kemurnian adalah saat terbaik untuk terdengar seperti alat masa kini.

Ciri-ciri:

 • 16-Bahagian pelbagai instrumen dengan Bantuan GM untuk:
 • Peranti terusan berfungsi membolehkan bayangan diperbaiki.
 • Ia perlu untuk memisahkan kawasan suara.
 • Bantuan MIDI Khas / Nada Suara dan Fungsi.
 • Dua mod tersedia untuk setiap tujuan aliran.
 • Ini adalah era muncul bidang kerja muzik khusus dan aplikasi sistem bunyi PCM.
 • Ini menyertai GUI yang sangat mudah digunakan dan langsung, memberikan anda penerimaan sampel yang luar biasa untuk kemampuan berirama anda.
 • Item perisian tertentu memberikan sumber muzik yang sangat baik untuk membuat karya profesional dari segala jenis dan untuk tujuan apa pun.
 • Pengetahuan gelombang PCM umum dikaji semula, seperti suara ruang kerja mesin, pakej bunyi, synthesizer, dan bahkan synths berkomputer baru.
 • Ia menyediakan lebih dari 1.300 pemalam suara siap pakai yang biasanya tradisional dalam mana-mana era muzik elektronik.
 • Termasuk sistem modular yang diprogramkan dan patch yang dianalisis untuk menginspirasi kemampuan muzik.

Ciri yang dikemas kini:

 • 16-Bahagian pelbagai instrumen yang ditaja oleh GM
 • Lebih daripada 1.300 templat audio untuk kemudahan pemprosesan (lebih daripada 200 ungkapan dan lingkaran)
 • Lalai program super cepat
 • Pengadun konkrit (2 sistem pengangkutan hantaman hantaran-balik)
 • Instrumen kes yang diselaraskan secara maya
 • Hingga 1024 suara di seluruh dunia (64 untuk setiap saluran)
 • 24 bentuk kesan tambahan
 • Mudah digunakan untuk menukar papan
 • MIDI Console Teratur
 • Windows XP / 2000 dan Mac OS X adalah spesifikasi plugin VST dan AU yang layak yang disokong oleh ASIO, WDM / KS, Kemahiran motor, dan CoreAudio dalam mod berdiri sendiri.

Keperluan sistem:

Tingkap

 • Edisi XP / Vista / 7/8/10 (32-digit dan 64-bit)
 • Ruang cakera bebas Cpu IV 1.6GHz atau lebih 100MB VST (2.4), tahan (ASIO, WDM / KS, DirectSound)

MAC:

 • macOS 10.7 ~ 11.1. (32-digit dan 64-bit)
 • Mac CPU (Perduaan Sejagat)
 • 100MB VST (2.4) ruang cakera percuma, AudioUnit 2 (AU2)

Kebaikan dan keburukan:

Kelebihan:

 • Tumpukan bunyi unik Cukup aktif, cukup cekap ke hadapan untuk menggunakan garis Sukses yang berjaya.
 • Saya suka pendekatan komputer. Sertakan struktur dalam Purity VST, dan kualiti suara diaktifkan oleh indentasi modul Ravity pertama.
 • Ini boleh mempunyai gambaran yang lebih baik. Namun, beberapa bunyi luar biasa, khusus untuk skala teks.
 • Ini juga menunjukkan waktu pemasangan yang pendek untuk templat, dan penggunaan Prosesor rendah.

Keburukan:

 • Kursus kawasan operasi agak tidak proporsional banyak suara tidak mencapai tanda.

Soalan Lazim :

Adakah saya dibenarkan mengedit atau membuang Purity.exe?

Anda tidak dapat menyahpasang fail berfungsi yang dilindungi tanpa alasan yang besar kerana ini boleh mempengaruhi paparan usaha sama yang menggunakan arkib tersebut. Pastikan produk dan perisian tersebut berpandangan ke depan untuk mengekalkan jurang persaingan dari masalah yang berpotensi disebabkan oleh sejarah buruk. Untuk pertanyaan mengenai kegunaan perisian, tinjau pemacu dan penyegaran perisian setiap hari kerana hampir tidak ada kemungkinan masalah tersebut. Mesej bug Purity.exe Biasa

 • Bug Purity.exe yang paling popular yang boleh berlaku adalah • Kesalahan Program Purity.exe.
 • Purity.exe telah merosot.
 • Purity.exe mempunyai masalah dan perlu dimatikan. Kami kesal dengan bebanan.
 • Purity.exe hanyalah program Win32 yang besar.
 • Purity.exe tidak berfungsi.
 • Purity.exe belum dikenal pasti.
 • Tidak dapat mencari Purity.exe.
 • Ralat Memulakan Projek: Purity.exe.
 • Laluan Program Kesalahan: Kemurnian.exe.

Bagaimana saya memasang Purity VST?

 • Tambah LUXONIX. Kemurnian v1.2.4, perisian reg (permulaan semuanya akan adil, permulaan masalah pada ketika itu),
 • mulakan semula sistem
 • Tambah LUXONIX. Kesucian v1.2.4 sekali lagi, dan reg dapat menjadikannya selepas waktu berikutnya.

Keputusan Akhir:

Purity VST bukanlah kerumitan untuk digunakan dan mengandungi beberapa bunyi. Sekiranya muzik tidak dapat dilengkapkan dengan cepat, ini adalah salah satu bantuan kabel yang keluar. Perisian Purity VST sangat mudah sehingga kami tidak percaya anda akan mempunyai banyak tan (walaupun anda seorang yang berani). Sesungguhnya, kejujuran adalah kedudukan di mana Nilai Kemurnian. Hampir ada tabung di luar sana, tetapi bukan untuk mata wang ini, dan bukan untuk kawasan-kawasan yang akan membantu sistem ini. Berhubung dengan ini adalah perkakasan yang hebat, penjujukan ganjaran (jika anda perlu menggunakannya secara bebas), 24 kesan tambahan, dan lebih banyak perincian penyesuaian daripada banyak penjana ucapan jenis ROMpler yang lain.