Tampaknya seolah-olah secara konsisten berita melaporkan maklumat menembusi. Sebilangan besar pengaturcara mensasarkan organisasi yang sangat besar, misalnya, Target, Home Depot atau Experian, namun tidak ada perniagaan yang tidak dapat diterima dari maklumat keselamatan yang menembusi. Telah dinilai bahawa 40% serangan digital tertumpu pada usaha bebas.

Dapatkan perniagaan anda sendiri

Pengaturcara perlu mendapatkan maklumat kewangan dan perniagaan anda sendiri, perniagaan atau pelanggan untuk mendapatkan data akaun Visa, nombor persaraan yang diuruskan oleh kerajaan dan data rekod belakang. Inovasi perniagaan anda dan insurans tuan tanah berlesen Inovasi Iowa juga mungkin berada dalam bahaya.

Apakah Insurans Liabiliti Siber?

Sekiranya pengaturcara mengambil data dari kerangka kerja anda, organisasi anda mungkin menjadi subjek untuk menyelesaikan masalah ini. Anda mungkin perlu membayar untuk mempunyai jaminan kredit untuk pelanggan anda, menanggung perbelanjaan tuntutan dan mungkin juga perlu menyusun semula maklumat anda. Kos ini dapat melenyapkan organisasi anda sekiranya anda tidak bersedia untuk menembusi maklumat.

Nasib baik, perniagaan anda mempunyai pilihan perlindungan risiko digital, strategi yang bertujuan melindungi perniagaan anda dari pelbagai bahaya, seperti pemotongan atau penembusan rangkaian, lubang kelebihan hak milik atau tumpahan keselamatan. Strategi semacam ini mengurus kos pihak pertama, perbelanjaan segera untuk menangani kerosakan maklumat, dan kos orang luar, kos tersebut ketika seseorang menuntut anda.

Perbelanjaan biasa untuk serangan digital kepada perniagaan kecil atau sederhana adalah $ 188,000. Perniagaan besar mungkin mempunyai aset kewangan untuk menguruskan penembusan digital, namun kebanyakan organisasi tidak mempunyai tambahan $ 200,000 untuk membayar kemasukan hack.

Apa yang Dilindungi oleh Insurans Siber?

Pengaturan Insurans Digital boleh membingungkan, dengan alasan bahawa mereka biasanya merupakan gabungan dari pelbagai bahagian. Bergantung pada syarat strategi dan penunggang, strategi perlindungan anda dapat merangkumi perkara, misalnya,

 • Tuntutan undang-undang membahayakan

 • Kos pengawal tuntutan

 • Kos notis pelanggaran

 • Kos membina semula data

 • Kos pemaksaan pelanggaran

 • Pemeriksaan forensik penetrasi

Perlindungan kewajipan digital tidak merangkumi perkara-perkara, misalnya, kerosakan reputasi, kemalangan atau pendapatan masa depan dan anggaran kehilangan inovasi berlesen anda sendiri. Ia tidak akan menanggung kos untuk memperbaiki kerangka inovasi dalaman anda.

Perlindungan digital anda mungkin tidak melindungi pelanggan yang terkena jangkitan dari kerangka kerja anda. Biasanya, kerangka kerja anda mesti dipengaruhi. Walau apa pun, perlindungan kewajiban ahli anda merangkumi musibah sekiranya kerangka kerja anda secara tidak sengaja merosakkan organisasi pelanggan. Anda harus bercakap dengan agensi insurans anda mengenai sekatan dan penghindaran strategi khusus anda. Perlindungan digital terus berkembang untuk memenuhi bahaya yang dihadapi oleh organisasi.

Berapa Banyak Insurans Liabiliti Siber Yang Anda Perlu?

Memutuskan jumlah strategi bergantung pada banyak komponen. Anda mesti melihat profil bahaya anda. Sekiranya anda bekerja dengan negara-negara, misalnya, Rusia dan Eropah Timur, anda mungkin mempunyai bahaya yang lebih tinggi. Pertimbangkan jenis maklumat yang dimiliki oleh organisasi anda? Organisasi yang menyimpan banyak maklumat pelanggan individu dalam kerangka mereka harus mempertimbangkan lebih banyak perlindungan daripada organisasi yang tidak menyimpan data tersebut.

Anda juga harus mempertimbangkan sama ada peniaga anda mempunyai perlindungan risiko digital. Target menembusi melalui salah satu peniaga yang lebih sederhana, namun Target menanggung perbelanjaan terburuk. Pakar perlindungan anda mempunyai alat yang dapat membantu anda merasakan apa yang boleh menembus anda bergantung pada ukuran dan tahap perniagaan anda.

Anda harus memikirkan tentang penyertaan untuk tindakan dan pengecualian oleh orang luar sekiranya anda menyebarkan semula maklumat penyediaan maklumat anda atau penyimpanan maklumat kepada organisasi lain.

Fahami kemasukan semasa anda. Beberapa pendekatan yang anda miliki sekarang mungkin mempunyai keselamatan daripada bahaya digital. Semasa membeli perlindungan kewajipan digital, beri perhatian untuk melihat semua larangan dan sekatan. Menyedari tarikh asal strategi. Anda mungkin juga mempunyai pilihan untuk membeli penyertaan retroaktif, yang akan memastikan anda mendapat rehat yang dilakukan sebelum memperoleh strategi. Tidak banyak rehat tidak dijumpai untuk jangka masa yang panjang.

Langkah-langkah Perlindungan Yang Harus Dilakukan Perniagaan Anda

Web, aplikasi dan kemajuan mekanikal yang lain menjadikan perniagaan menjadi lebih mudah, namun ia memberi jalan kepada beberapa bahaya dan kesukaran. Organisasi perlu mengambil langkah untuk mencegah rehat:

 • Gunakan firewall

 • Kemas kini peralatan dan pengaturcaraan berbeza-beza untuk memastikan kerangka kerja anda selamat

 • Kemas kini antivirus / terhadap pengaturcaraan malware

 • Mempunyai pengaturan mengatur susun atur yang menghampiri maklumat organisasi; ingat bahawa bahaya digital boleh muncul di luar sama seperti di luar organisasi

 • Mempunyai pengaturcaraan penyulitan

 • Audit rangka kerja anda

 • Pekerja membuat persediaan

Perniagaan anda juga harus menyedari apa yang harus dilakukan sekiranya berlaku kerosakan maklumat. Mencuba membetulkannya tanpa bantuan pakar boleh membahayakan buktinya. Menyiapkan teknik ketika rehat berlaku dapat menyekat kekacauan dan tekanan dan membuat semua orang terus berusaha untuk mencegah lebih banyak bahaya.

Perlindungan rangkaian Penting di Pasar Masa Kini

Serangan digital boleh membuat perniagaan anda menelan kos tuntutan yang besar, kos perlindungan dan kehilangan pendapatan, dan pasti akan membawa pelanggan yang hilang dan boleh membahayakan kedudukan anda. Perlindungan risiko digital bukan hanya untuk mencegah malapetaka kewangan, tetapi juga mengenai anggaran pencegahan yang mencegah serangan.

Kesimpulannya

Pasaran perlindungan tanggungjawab digital berubah dengan adanya inovasi masa kini. Pada satu masa, ini pada dasarnya merupakan kesalahan dan pengawasan bagi organisasi inovasi, namun hari ini, ia merupakan sumbangan yang kuat dengan penyertaan sehingga $ 300 juta untuk organisasi. Ini adalah peluang yang ideal untuk memastikan organisasi anda mempunyai insurans yang diperlukannya terhadap bahaya digital.