Apakah Keahlian Diamond Lifetime Fitness

Berapakah kos langganan Diamond Life?

Dengan menyertai Diamond Signature Club, ahli mempunyai akses ke semua kemudahan di lokasi dan semua pusat kecergasan Life Time di seluruh negara. Langganan seumur hidup Greenway tunggal berharga $ 199 sebulan, sementara langganan keluarga boleh berharga hingga $ 400 sebulan.

Berapa kos langganan untuk melanjutkan pelajaran di sektor ini?

HARGA KESESUAIAN HIDUP Secara individu

Kos permulaan $ 79
Akses kelab tunggal * bulanan $ 62
Akses * bulanan ke semua lokasi $ 77
1 tahun pembayaran penuh $ 935
Anda juga mungkin tertanya-tanya adakah LifeTime Fitness adalah syarikat runcit? Mereka tidak merundingkan harga atau mengadakan promosi melainkan gim baru. Dalam kes ini, mereka mungkin menawarkan bayaran masuk yang lebih rendah.

Dan apakah tahap keahlian seumur hidup?

Tahap keahlian seumur hidup merangkumi Bronze, Gold, Platinum, Onyx, Onyx Premier, Onyx Limited, Diamond, Diamond Premier, Diamond Westchester, dan Sky. Ketahui lebih lanjut mengenai jenis ahli yang terdapat di sini.

Adakah LifeTime Fitness Berharga?

Langganan Life Time Fitness lebih mahal daripada langganan kecergasan yang lain, tetapi Life Time menawarkan pelbagai perkhidmatan seperti perkhidmatan tuala, perkhidmatan menjaga anak, dan kolam renang dalaman dan luaran. Keahlian seumur hidup boleh bernilai, bergantung pada berapa banyak anda menggunakan gim.

Bolehkah anda membekukan keahlian seumur hidup anda?

Dengan notis 30 hari, ahli boleh menangguhkan keahliannya untuk jangka masa berterusan 12 bulan selama dua bulan, dengan kenaikan sekurang-kurangnya satu bulan penuh. Untuk maklumat lebih lanjut, hubungi wakil perkhidmatan Life Time Work anda.

Apa itu langganan LifeTime Fitness Diamond?

Dengan menyertai Diamond Signature Club, ahli mempunyai akses ke semua kemudahan di lokasi dan semua pusat kecergasan Life Time di seluruh negara. Langganan seumur hidup Greenway tunggal berharga $ 199 sebulan, sementara langganan keluarga boleh berharga hingga $ 400 sebulan.

Bagaimana saya boleh mendapatkan keahlian LifeTime Fitness secara percuma?

Pas Kecergasan LifeTime Percuma

Berapakah kos untuk menyekat keahlian seumur hidup saya?

Jeda Keahlian: Tetap berhubung dengan Life Time melalui aplikasi mudah alih kami dan cari jemputan khas dari kelab anda. Menangguhkan keahlian anda dapat menjimatkan kerumitan dan kos untuk menyambung semula apabila anda sudah bersedia untuk bergabung dengan kelab. Terdapat caj perkhidmatan $ 10 dan sedikit bayaran bulanan.

Apa yang ada dalam Pelan Latihan LifeTime?

Berapakah kos keahlian seumur hidup untuk pelajar kecergasan?

Dasar Pendaftaran Pelajar Kecergasan Sepanjang Hayat

Adakah terdapat bayaran pembatalan untuk Life Time Fitness?

Anda mesti menghantar borang pembatalan Fitness Seumur Hidup yang berasingan untuk kursus, program atau latihan yang anda beli. Anda hanya akan mengembalikan yuran ini sekiranya anda menerima laporan dalam tiga hari bekerja setelah pembelian.

Bagaimana anda menjana wang?

Cara Dapatkan LT BUCK $

Adakah LifeTime Fitness memberikan potongan harga yang lebih tinggi?

Berdasarkan kajian kami, LifeTime Fitness nampaknya tidak memberikan potongan harga kepada warga emas pada masa ini. Ketahui lebih lanjut mengenai peraturan diskaun LifeTime Fitness di halaman perkhidmatan pelanggan di sini.

Adakah LifeTime Fitness menerima kasut perak?

Bolehkah anda menyekat langganan kecergasan 24 jam?

Bayaran Pembekuan: Setelah kelulusan langganan 24/7 dibekukan, anda tidak akan dikenakan bayaran tambahan untuk tempoh tersebut dan hak anda untuk menggunakan kemudahan 24/7 akan dibekukan atau ditangguhkan, menjadikan anda akses untuk 24 jam keahlian dalam kelab 24 jam semasa musim sejuk. .

Adakah LifeTime Fitness menawarkan diskaun pelajar?

Ya, LifeTime Fitness memberikan potongan harga kepada pelajar. Ketahui lebih lanjut mengenai dasar diskaun pelajar LifeTime Fitness di halaman perkhidmatan pelanggan di sini. Anda juga boleh melayari laman web untuk melihat apakah LifeTime Fitness telah menyiarkan lebih banyak maklumat mengenai peraturan diskaun pelajar.

Berapa kos untuk sentiasa cergas?

Bayaran dan kontrak keahlian Anytime Fitness bergantung pada jenis dan lokasi keahlian yang dikehendaki, tetapi kos purata biasanya $ 30 hingga $ 36 / bulan, tetapi di kelab lain, yuran keahlian adalah $ 44 untuk keahlian bulanan tunggal dan $ 39 untuk 12 langganan bulan.

Bagaimana saya menggunakan kad tetamu LifeTime saya?

Anda boleh menggunakan satu kad tetamu setiap orang setiap bulan. Kad tetamu bulanan tidak dapat digabungkan. Anda boleh menyemak status kad tetamu anda pada bila-bila masa dalam talian atau melalui aplikasi mudah alih Life Time. Semua tetamu mesti menunjukkan dokumen pengenalan diri bergambar yang sah.

Bolehkah anda memindahkan keahlian seumur hidup?

Siapa yang Memiliki Kecergasan Sepanjang Hayat?

Leonard Green & Rakan Kongsi

Berapakah bilangan ahli yang telah menyelesaikan pembelajaran sepanjang hayat?

Apakah Keahlian Diamond Lifetime Fitness

Seumur hidup keahlian Diamond mempunyai akses ke semua kemudahan di lokasi serta semua pusat kecergasan Life Time di seluruh negara. Langganan seumur hidup untuk Greenway berharga $ 199 sebulan , sementara langganan keluarga boleh berharga hingga $ 400 sebulan.

:eight_pointed_black_star: Apakah Kecergasan Sepanjang Hayat?

Lifetime Fitness adalah antara gim yang paling premium di Amerika Syarikat. Ia terkenal dengan kemudahan yang sangat besar dan langganan seumur hidup yang unik di kalangan masyarakat kaya. Kedai pertama rantai ini didirikan di Minnesota pada tahun 1992, kemudian menjadi pusat untuk beberapa ahli kecergasan dan pembina badan yang terkenal.

Di lokasi yang menakjubkan di seluruh Amerika Syarikat, kini terdapat lebih daripada 121 pusat di francais. Semua pusat, termasuk cuti umum, dibuka 24 jam sehari dan menjadikannya lebih mudah untuk tidak melepaskan latihan untuk ahli. Tetapi ingat, untuk menggunakan semua perkhidmatan premium di sini, anda mesti mempunyai keahlian kecergasan seumur hidup.

Jenis Tempat Gim / Pusat Kecergasan Fizikal
Pengasas Bahram Akradi
Alamat Sandy Springs, Georgia 30342
Telefon +1 952-380-0303
Ditubuhkan 1990
Penarafan 5.0 Bintang
Bilangan pekerja 35,000+

Jenama yang yakin di pasaran AS memandang dirinya sebagai penyokong kesihatan dan kesejahteraan, yang menawarkan perkhidmatan yang disesuaikan melalui penggunaan teknologi canggih. Ia terbuka untuk sesiapa sahaja dari segala usia yang ingin mengambil bentuk.

:eight_pointed_black_star: Kelab Kecergasan Tahap Diamond

Bekas rumah Houston City Club di kawasan Greenway Plaza telah berubah menjadi gim Life Time tingkat berlian pertama di bandar ini, dengan pelaburan $ 34 juta oleh syarikat itu . Kemudahan baru, yang dijuluki Life Time Greenway, memulakan debutnya kepada pelanggan "pengasas" pada 25 Oktober dan kepada semua ahli pada 28 Oktober.

Life Time, yang beribu pejabat di Minnesota, memperoleh harta tanah di 1 City Club Drive pada tahun 2017, berikutan penutupan Houston City Club. Ia telah mengubah ruang dengan ketara sejak itu.

Life Time juga membina geladak kolam luaran seluas 54,000 kaki persegi ke bumbung bangunan, dengan kolam hiburan sepanjang 75 kaki dan kolam pusingan sepanjang 75 kaki. Kedua-dua kolam dikelilingi oleh kerusi santai dan kabana, yang membolehkan para anggota berehat setelah bersenam.

Tahap Harga Kad Berlian
1hb $ 139.00 / bulan - $ 369.00 / bulan
Ke-2 $ 230.00 / bulan - $ 599.99 / bulan
Ke-3 $ 292.00 / bulan - $ 699.99 / bulan
Ke-4 $ 321.00 / bulan - $ 799.99 / bulan

Bushaw mengatakan bahawa campuran peralatan syarikat telah berubah dalam beberapa tahun kebelakangan ini kerana pilihan ahli telah beralih ke latihan "fungsional" yang merangkumi latihan tali, callisthenics, dan latihan otot lain.

:white_square_button: Ringkasan

Menurut jurucakap Life Time , Natalie Bushaw, teres kelab pantai adalah syarikat pertama di Houston yang merupakan salah satu kemudahan khas kelab. Life Time telah menempatkan lebih dari 400 mesin senaman dari pelbagai jenis di seluruh kawasan seluas 98,000 kaki persegi.

:eight_pointed_black_star: Perkhidmatan Dan Jadual

Ciri utama syarikat merangkumi membenarkan pelanggan mengunjungi jenama sukan premium dan kelab kesihatan syarikat. Pusat kecergasan merangkumi kelab, pusat rekreasi masyarakat, kelab sosial, dan tempat-tempat mewah. Syarikat ini menyokong pelanggannya dalam mendapatkan latihan dan pemakanan bertaraf dunia, serta pendekatan holistik terhadap kesihatan.

:small_red_triangle_down: Waktu Kecergasan Sepanjang Hayat

Sabtu 6:30 PG - 9:30 PTG
Ahad 6:30 PG - 9:30 PTG
Isnin 4:30 PG - 11:30 PTG
Selasa 4:30 PG - 11:30 PTG
Hari Rabu 4:30 PG - 11:30 PTG
Khamis 4:30 PG - 11:30 PTG
Jumaat 4:30 PG - 11:30 PTG

:eight_pointed_black_star: Berapa Kos Keahlian Sepanjang Hayat?

Terdapat banyak penyelesaian untuk pertanyaan 'berapa keahlian seumur hidup', kerana biaya berbeza mengikut pilihan keahlian yang dipilih, jenis akses yang diinginkan, dan lokasi kelab. Dari perkara berikut, anda dapat mengetahui kos yang berkaitan dengan pelbagai jenis keahlian.

 • Untuk dewasa tunggal: Sesiapa yang berumur 18 tahun ke atas boleh menyertai Lifetime Club setiap bulan . Harganya antara $ 79 hingga $ 269 sebulan berdasarkan pilihan, jumlah kelab, dan kawasan kelab utama. Perkhidmatan premium, seperti latihan yang diperibadikan, adalah tambahan.

 • Bagi individu di bawah umur 26 tahun: Keahlian seumur hidup dikurangkan bagi mereka yang berumur di bawah 26 tahun. Banyak pusat seumur hidup menawarkan keahlian kelab tunggal. Keahlian bulanan berharga $ 72 hingga $ 219.

 • Lulus hari: Ini hanya bagus di kelab terpilih dengan satu hari. Harganya antara $ 10 hingga $ 50 bergantung pada kelab dan jarak akses.

 • Untuk pasangan: Keahlian pasangan bermula pada $ 122 sebulan. Sekiranya anda memilih keahlian pasangan, anda menjimatkan sekitar 40% dari kos keahlian untuk orang dewasa tambahan setiap bulan.

 • Keahlian keluarga: Ini adalah pilihan paling ekonomik untuk keluarga. Sekiranya seluruh keluarga anda bersedia untuk sering menggunakan kemudahan kelab, ini adalah pilihan anda. Untuk dua orang dewasa dan dua kanak-kanak, ia mungkin membebankan anda $ 144- $ 400 sebulan.

:eight_pointed_black_star: Keahlian Kecergasan Sepanjang Hayat: Program Kesejahteraan Korporat

Sekiranya kakitangan anda tahu bagaimana tubuh mereka berfungsi, mereka dapat memelihara, menggerakkan dan melepaskan kemampuan mereka untuk mencapai matlamat korporat anda tanpa menurunkan tahap pengeluaran. Syarikat biasanya tidak melampaui prosedur penurunan berat badan dan treadmill biasa, di sinilah keahlian Lifetime Fitness Membership.

Lifetime Fitness, ahli American Health Club , menawarkan program kesihatan di tempat kerja termasuk kursus, bengkel yang diperibadikan, resepi dan banyak lagi. Faedah program Kesejahteraan Korporat Sepanjang Hayat merangkumi; Kebaikan

 • Tiada yuran penyertaan

 • Faedah ahli baru

 • Tarik bakat teratas

 • Pengurangan kos

 • Kos penjagaan kesihatan yang lebih rendah

 • Pemadanan subsidi

Soalan Lazim - Soalan Lazim

Orang bertanya banyak soalan mengenai keahlian seumur hidup berlian. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

:one: Adakah LifeTime Fitness memberikan potongan untuk pelajar?

Ya, LifeTime Fitness mempunyai diskaun pelajar. Laman web perkhidmatan pelanggan anda mempunyai maklumat lebih lanjut mengenai polisi diskaun LifeTime Fitness. Anda juga boleh menyemak laman web LifeTime Fitness untuk maklumat lebih lanjut mengenai polisi diskaun pelajarnya.

:two: Bagaimana anda menjadi ahli Diamond Seumur Hidup?

Anda mesti memperoleh status Hilton Diamond selama 10 (tidak berturut-turut) tahun dan memenuhi 1 tonggak tambahan untuk menjadi Ahli Diamond Seumur Hidup: Menginap penuh untuk jumlah 1,000 malam yang diberi pampasan dan bermanfaat. Dapatkan mata asas sebanyak 2 juta.

:three: Apa maksud MVP seumur hidup?

Objektif kami adalah untuk memberikan pengalaman fungsional dan inovatif yang sesuai dengan tuntutan kesihatan dan kecergasan seluruh keluarga yang menghiburkan, pendidikan, ramah dan menarik. Peraturan Emas MPV (Mitglied View Point).

:four: Apakah keahlian berlian Lifetime Fitness?

Diamond Signature Club memberikan akses kepada ahli ke semua kemudahan di lokasi dan pusat kecergasan Life Time di seluruh negara. Keahlian bulanan ke Life Time Greenway antara $ 199 hingga $ 400 setiap orang.

:five: Bagaimana anda boleh membatalkan keahlian anda di LifeTime?

Lifetime Fitness memerlukan notis pembatalan bertulis. Surat pembatalan kecergasan seumur hidup boleh didapati dengan mengunjungi kelab dan bertanya. Surat yang diperakui boleh dihantar ke Life Time Workout, 2901 Business Place, Chanhassen, MN 55317.

:closed_book: Kesimpulan:

Harga Kecergasan Sepanjang Hayat lebih tinggi daripada harga gim biasa. Walau bagaimanapun, semua yang disertakan dengan keahlian jelas menjadikannya berbaloi. Mendapatkan keahlian Seumur Hidup Kecergasan hanya disyorkan jika anda berhasrat menggunakan ganjaran tambahan. Sekiranya anda tidak dan hanya mahukan peralatan gim asas, ini tidak berbaloi. Sekiranya anda mahukan lebih dari sekadar gimnasium, lihat Lifetime Fitness.

artikel berkaitan